18 WooCommerce SEO beépülő modul az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek magasabb rangsorolására és gyorsabb betöltésére (2020 teljes lista)

03.06.2020
WooCommerce SEO '18 WooCommerce SEO beépülő modul az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek magasabb rangsorolására és gyorsabb betöltésére (2020 teljes lista)
0 20 мин.

A WooCommerce SEO bővítmények szilárd listáját keresi?


Ne keresse tovább, ez a lista kifejezetten a WooCommerce szem előtt tartásával készült. Tartalmaz gazdag kódrészlet-bővítményeket a terméksémahez, a felhasználók által létrehozott áttekintésekhez és a sebesség-bővítményeket, hogy a WooCommerce gyorsabban töltse be a WooCommerce szkriptek, stílusok és kosártöredékek optimalizálását..

WooCommerce SEO bővítmények

Van még oktatóanyagaim a WooCommerce sebesség-optimalizálásról és a WordPress sebesség-bővítményekről, amelyek hasznosak lehetnek. Ha ezeknek az eszközöknek a használatával magasabb rangú besorolást kell igényelnie a WooCommerce webhelyen, bérelheti fel csapatunkat, vagy nyugodtan tehet megjegyzést, és mindenképpen segíteni fogok..

1. Asset CleanUp

Az Asset CleanUp lehetővé teszi a WooCommerce szkriptek, stílusok, kosaratöredékek és bővítmények szelektív letiltását, ahol nem kell őket betölteni. Például, kocsi töredékek nem kell betöltenie a blogcikkeket. Az Asset CleanUp a WooCommerce-en kívül is használható a felesleges kérelmek kiküszöbölésére és az egész webhely betöltésének gyorsabbá tételére. Végül is a sebesség egy rangsorolási tényező.

A kosártöredékek önmagában több másodpercet is igénybe vehetnek:

WooCommerce kosár töredékek

1. lépés: Telepítse az Asset CleanUp szoftvert.

2. lépés: Szerkesszen egy oldalt vagy bejegyzését, majd görgessen le az Asset CleanUp szakaszhoz. Tilos letiltani az összes nem használt bővítményt, szkriptet és stílust, amelyeket nem használnak az oldalon. Letilthatja (letöltheti) őket egy oldalon, a teljes webhelyen, postai típus szerint, vagy a profi verzió támogatja a normál kifejezéseket.

Eszköz CleanUp WooCommerce

3. lépés: Konfigurálja az Asset CleanUp beállításokat, amelyek más sebesség-optimalizálással is rendelkeznek:

 • Konfigurálja a CDN-t
 • Az XML-RPC letiltása
 • Optimalizálja a Google Betűtípusokat
 • A „zsír” általános eltávolítása
 • Optimalizálja a HTML, CSS, JavaScriptet

Asset CleanUp beállítások

Példák a pluginek szelektív letiltására

 • Tilos letiltani a WooCommerce szolgáltatásait a nem e-kereskedelmi oldalakon
 • Tiltsa le a tartalom csúszkás pluginjét csúszkák nélkül
 • Kapcsolja ki a gazdag részletek beépülő modulját a tartalomban gazdag kivonatok nélkül
 • Kapcsolja ki a kapcsolattartó űrlap-bővítményt a tartalom nélkül kapcsolattartó űrlap nélkül
 • Tilos letiltani az AdSense vagy társult linkeket ott, ahol nem jelennek meg
 • Tilos letiltani a közösségi megosztás-bővítményt az összes oldalon (mivel ez általában a blogbejegyzésekre vonatkozik)
 • Tilos letiltani a WooCommerce szkripteit, stílusait, kosaratöredékeit az e-kereskedelemtől eltérő oldalakon

2. Perfmatters

Az Perfmatters-t a Kinsta fejlesztette ki, és csak az Asset CleanUp-hez hasonló. Ez lehetővé teszi a WooCommerce szkriptek, stílusok és kosártöredékek letiltását a 1 kattintás. Más termékekkel is jön sebesség jellemzői mint például a utólagos felülvizsgálatok korlátozása, automatikus mentések, pulzusszabályozás, lusta betöltés, az XML-RPC letiltása, CDN-integráció és a Google Analytics helyi tárolása. A Perfmatters szoftvert használom a saját webhelyemön, és ajánlom mindenkinek, aki plugint keres, és végezze el ezeket a különféle optimalizálásokat.

átalakítók a kereskedelem optimalizálása

3. Yoast SEO

A legtöbb ember rendelkezik a Yoast fő SEO beépülő moduljával, de kevesen állítják fel a megfelelő WooCommerce használatához.

Yoast WordPress SEO plugin beállításai

Tartalomtípusok
Az összes hozzászólást, oldalt és termékoldalt meg kell jeleníteni a keresési eredmények között, ha a Yoast SEO Meta Box engedélyezve van. Általában csak a bejegyzés részletének kivonatában szeretné megjeleníteni a dátumot, mivel ezek időérzékeny tartalmak lehetnek. A dátumok megjelenítése növeli a CTR-t, különösen, ha azokat folyamatosan frissítik.

taxonómiák
A termékkategóriákat indexelni kell, míg a címkéket és szállítási osztályok körülbelül indexelni kell. Ennek oka az, hogy a termékkategória-oldalak hasznosak és gyakran a WooCommerce webhelyek legerősebb oldalai, míg a címkék és a szállítási osztályok nem segítőkészek, és általában vékony tartalommal vannak kitöltve, ami ismétlődő tartalmi problémákat okozhat, amelyeket ellenőrizhet a Siteliner alkalmazásban..

 • Kategóriák: index, ha a blog kategóriáit oldalakon tervezte egy kulcsszóra és annak érdekében, hogy szép megjelenést nyújtson, és minden kategóriában rendes mennyiségű bejegyzés található.
 • Címkék: noindex, kivéve ha rengeteg blogbejegyzésed van, és ezek segítenek a navigálásban (a kategóriák általában rendben vannak), különben a címkék másolatot okozhatnak.
 • formátumok: noindex (formátumok ezek a dolgok általában nem kell indexelni).
 • termék kategóriák: index (általában néhány legerősebb oldal).
 • Termékcímkék: noindex, ha nincs rengeteg termék (csakúgy, mint a blogbejegyzések címkéivel), különben ezek ismétlődő tartalmat okoznak.
 • Termékek szállítási osztályai: noindex (általában nem akarod indexelni az egyes szállítási osztályhoz tartozó oldalakat).

Zsemlemorzsa
Itt van 2 lehetőség: testreszabhatja a WooCommerce zsemlemorzsát, vagy ha WooTheme-t használ, akkor azt is megteheti cserélje ki a WooTheme zsemlemorzsát Yoast zsemlemorzsara. Ha a Yoast zsemlemorzsára vált, kövesse Yoast zsemlemorzsa bemutatója testreszabásához.

Az összes többi Yoast-beállítást, valamint a kulcsszó-kutatás és az oldali SEO elvégzését lásd a teljes útmutatóban.

4. Auto Image Alt Attribútumok

Valószínűleg már tudja, hogy alternatív szöveget ad hozzá a képekhez.

Mivel azonban a WordPress ezt már nem teszi automatikusan (többé), ez a plugin meg fogja tenni az Ön számára. Egyszerűen hozzáadja az alt szöveget a kép fájlneve alapján. Mindaddig, amíg nem felejti el feltölteni a fájlnevet a feltöltés előtt, nem kell aggódnia, hogy ismét kézzel töltse ki az alt szöveget.

Auto Image Alt Attribute plugin

5. Schema Pro

A séma a WooCommerce SEO nagy részét képezi.

Megjelölheti a termék oldalakat, amelyek tartalmazzák termékséma, GYIK és felhasználói vélemények. Használhatja áttekintési séma ha blogbejegyzéseket írsz. Ez csak attól függ, hogy milyen tartalommal rendelkezik a WooCommerce webhelyén, de ha hozzá tud adni sémát, akkor ezt valószínűleg kell tennie. Csak a termék séma szempontjából közvetlenül a keresési eredményekben megmutathatja az árakat, a rendelkezésre állást és az egyéb termékinformációkat. Ez egy nagyszerű mód a gyors termékinformációk megmutatására, még mielőtt a felhasználók rákattintanak a linkre.

Termékrendszer a Google-ban

A Schema Pro támogatja ezek a gazdag kódrészletek:

A Schema Pro típusai

Számos gazdag kivonat-bővítményt használtam, köztük az All in One Schema Rich Snippets-t, a WP Rich Snippets-t (elhagyott) és a MyPhemeShop WP Review-ját. A Schema Pro egy kicsit drágább, de megbízható (a Brainforce fejlesztette ki), és megkönnyíti a gazdag kódrészletek hozzáadását a WordPress-hez. Az A WooCommerce Products Review Pro az is jó, ha csak termék sémát szeretne hozzáadni.

6. Vásárlói vélemények a WooCommerce számára

hozzáadása felhasználói visszajelzések a WooCommerce termékoldalain egyfajta kötelező.

Az Amazon, a Walmart, a Macys és szinte minden e-kereskedelmi webhely lehetővé teszi a felhasználók véleményét. Először is, alapvetően ingyenes tartalom, és segít megőrizni ezt a több mint 1500 szavaszámú kvótát. De megjelennek a keresési eredmények között is, amely valószínűleg a legértékesebb típusú gazdag kivonatok a WooCommerce számára.

Vásárlói vélemények a WooCommerce-ról

7. WP rakéta

Miért a WP Rocket általában az első számú gyorsítótár-bővítmény a legtöbb Facebook szavazás során?

Ez az oka annak:

A WP Rocket számos olyan funkcióval érkezik, amelyben a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nincs: adatbázis-tisztítás, lusta képek betöltése + videók, helyi betűkészletek + elemzés, előzetes letöltés, CDN-integráció. Ahhoz, hogy ezeket a funkciókat más gyorsítótár-bővítményekkel megkapja, 6-7 extra plugint kell telepítenie, ha a WP Rocket mindegyike be van építve. Ez azt jelenti, hogy kevesebb beépülő modul és több sebesség-optimalizálás történik. Ez az oka annak, hogy a WP Rocket szinte mindig adja meg a legjobb pontszámokat + terhelési időket olyan sebességmérő eszközökben, mint a GTmetrix.

WP-Rocket-funkciók

A Facebook közvélemény-kutatása, ahol a WP Rocket az első helyezett lett:

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

A WP Rocket olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekben a legtöbb gyorsítótár-bővítmény nem található (gyorsabb sebesség + kevesebb bővítmény):

 • Az adatbázis tisztítása: beépített WP rakéta, vagy használja a WP-Optimize.
 • Lusta betöltése: beépített WP rakéta, vagy használja a WP YouTube Lyte.
 • Szívverés ellenőrzése: beépített WP rakéta, vagy használja a Heartbeat Control.
 • Helyi Google Analytics: beépített WP rakéta, vagy használja a CAOS Analytics.
 • Helyi Google betűtípusok: beépített WP rakéta, vagy használjon OMGF vagy SHGF.
 • A DNS-kérelmek előzetes letöltése: beépített WP rakéta, vagy használja Pre * Party Resource Hints.
 • A Facebook Pixel böngésző gyorsítótárazása: beépítve a WP Rocketbe (ezt más plugin nem teszi meg).
 • CDNs: beépített WP rakéta (mindkettő Cloudflare + több CDN), vagy használja a CDN engedélyezõt.

A WP Rocket természetesen nagyszerű munkát végez a fájlok (HTML, CSS, JavaScript) tömörítésével és kombinálásával, az előtöltéssel, a JavaScript elemzésének halasztásával, a gyorsítótárazáshoz és a mobil gyorsítótárazáshoz. Oka van annak, hogy mindenki javasolja a WP Rocket alkalmazást a Facebook csoportokban a többi gyorsítótár-bővítmény felett.

8. Yoast WooCommerce SEO

Lássuk, mi a helyzet a Yoast WooCommerce SEO bővítményével:

 • Termék séma hozzáadása
 • Testreszabhatja a zsemlemorzsát
 • Adjon hozzá gazdag csapokat (ezt meg lehet tenni itt)
 • Tiszta webhelytérkép a noindexes szűrőoldalak segítségével

De szüksége lesz több sématípusra is, nem csupán a termékben gazdag kódrészletekre (és ehhez is szüksége lesz egy másik beépülő modulra)? A Pinterest használatát használja a WooCommerce termékek marketingjében? A Google Search Console webhelytérkép-hibákat mutat a szűrőoldalain? Nem vagyok nagy rajongója a Yoast prémium SEO beépülő moduljának, de a WooCommerce SEO beépülő modul hasznos lehet néhány számára.

Bepillantás a beállításokba:

Yoast WooCommerce beállítások

9. Rank Math

A Rank Math egyre népszerűbbé vált a Facebook csoportokban.

Alapvetően mindent tartalmaz a Yoast SEO Premium programban, de ingyenes. Még olyan extra funkciókkal rendelkezik, mint a séma (gazdag kivonatok), a kulcsszó rangsorolása, az LSI kulcsszójavaslatok és a 404-es figyelés. A telepítővarázsló segítségével könnyedén átviheti Yoast SEO-adatait a Rank Math-be.

A legjobb SEO beépülő modulok a Facebook közvélemény-kutatása

Rank Math Import SEO beállítások

10. Google Site Kit

A Google Site Kit integrálja az Analytics, a Search Console, a Címkekezelő, az AdSense és az Optimalizálás elemeit. Vannak rossz vélemények arról, hogy a beállítás nem megfelelő, és kritikus hibákat, ezért valószínűleg teljes mértékben elkerülném a beépülő modult, és manuálisan hozzáadnám a szükséges eszközöket (ehhez nem kell beépülő modul).

A Google Plugin webhelykészlete

11. Nagyon egyszerű SSL

A Really Simple SSL megkönnyíti az SSL beállítását a WooCommrce-n, de valószínű, hogy a legtöbb önöknél már rendelkezik. Csak győződjön meg arról, hogy megváltoztatta az összes linket (pl. A Better Search Replace használatával), beállította az átirányításokat, és kényszerítse a HTTPS-t a Cloudflare beállításaira, ha CDN-jüket használja.

Tényleg egyszerű SSL plugin

12. Elementor

Igen, Elementor.

Az oldalsablonok tervezése az egyik legnagyobb tényező a WooCommerce SEO-ban.

Vessen egy pillantást az Amazon legkeresettebb termékeire. Általában 2-3 különféle termékleírás, GYIK, többszörös képek és egy videó, gyártószám, kiegészítő termékinformációk (összetevők, figyelmeztetések, felelősségkizárások, útmutatások, méretek) és még sok más. A „hosszúság az erő” fogalma továbbra is érvényes a WooCommerce termékekre 1500+ szavak egyedi tartalommal. Az oldalamsablonokat beállítani kell a jó on-SEO kereséshez, és átfogó tartalmat kell tartalmazniuk.

Figyelembe veendő design elemek

 • Termék címe
 • termékleírás
 • Zsemlemorzsa
 • Képek + videók
 • GYIK
 • Kapcsolódó termékek
 • Útvonal
 • Hozzávalók
 • Figyelmeztetések + nyilatkozatok
 • Méretek
 • Gyártó száma
 • Szállítási információk
 • ISBN
 • Séma (termékek + vélemények)

13. ShortPixel

A ShortPixel veszteségmentesen tömöríti a termékképeket (és az összes képet) a WooCommerce webhelyén.

Ez javítja a „képek optimalizálása” elemeket a GTmetrix-ben. Képzeld el, és a Smush is jók, de a ShortPixel a legjobb számomra. Van egy teszterük, amely lehetővé teszi, hogy láthassa a veszteség nélküli és veszteség közötti minőségi különbséget, és egyéb funkciók között eltávolíthatja az EXIF-adatokat is.

ShortPixel Image Optimizer plugin

14. átirányítás

Az átirányítás egy ingyenes átirányítási plugin, ha valaha megváltoztatja az URL-eket.

Például, ha megváltoztatja az állandó link struktúráját a / termékkategória / a / bolt / helyre kell állítania az összes termékoldal 301-es átirányítását, hogy tükrözze az új kategóriaváltozást.

Átirányítási plugin

15. Strukturált tartalom

Láttad már ezeket a GYIK-ben gazdag kivonatokat a Google-ban?

A Strukturált tartalom plugin ezt csinálja. Ez lehetővé teszi a GYIK hozzáadását az oldalakhoz (vagy hozzászólásokhoz), és automatikusan megjelöli azokat, hogy azok megjelenjenek a kódrészletében. A remek dolog az, ha egyszer hozzáadja őket a postádathoz, és eljuttatja az URL-t a Google URL-ellenőrző eszközéhez, csak pár percbe telik, amíg a Google frissíti és megjeleníti a GYIK-ot a keresési eredmények között. Nagyon sok azonnali.

Hogyan néz ki a Google-ban:

GYIK Rich Snippets

Hogyan néz ki az oldalán:

&# X1f50c; Hogyan állíthatom be a Yoast alkalmazást a WooCommerce számára?

A beállítások konfigurálása, a kulcsszavak kutatása és a tartalom optimalizálása a Yoast három fő lépése. Győződjön meg arról, hogy az összes nem fontos oldal körül van indexelve a Yoast beállításaiban (pl. Szállítási osztályok), és engedélyezze a blogbejegyzés módosított dátumait. Ezután kutatjon kulcsszavakat, és optimalizálja azokat az oldalakat, amelyek valójában magas rangot szeretnének elérni.

&# X1f50c; Mely bővítmények segítenek felgyorsítani a WooCommerce alkalmazást?

A WP Rocket, Perfmatters, ShortPixel és OMGF (a betűkészletek optimalizálásához) 4 nagysebességű plugin, amelyeket a WooCommerce számára használhatnak. A WP Rocketnek gondoskodnia kell a legtöbb optimalizálásról, míg a Perfmatters lehetővé teszi a WooCommerce szkriptek, stílusok és kosártöredékek optimalizálását..

&# X1f50c; Hogyan tudom megtalálni, mely bővítmények vannak a leglassabbak?

Nézze meg a GTmetrix Waterfall fület, hogy megtudja, mely pluginek töltik el a leghosszabb időt, vagy használja a Query Monitor plugint a leglassabb pluginek megtalálásához.

&# X1f50c; Hogyan szerezhetem be ezeket a GYIK-eket a keresési eredmények között?

A Strukturált tartalom bővítményt használom, amelyet Neil Patel használt. Ez nagyszerű!

&# X1f50c; Milyen oldalsó SEO tényezők vannak Yoast zöld fényén kívül?

Az élesztő zöld fényei alig számítanak. A kulcsszóverseny és a helyes SEO keresése a legfontosabb. Próbáljon meg hozzáadni a GYIK-ben gazdag kódrészleteket, készítse el a SEO címeit és a meta leírásait, és adjon hozzá egy HTML tartalomjegyzéket a hosszú blogbejegyzésekhez. Egyébként a Yoast valóban csak a kulcsszóhasználat észlelésére szolgál.

16. A régi hozzászólások újbóli közzététele

A régi bejegyzés újbóli közzététele olcsó módszer a bejegyzés összes közzétételének dátumának frissítésére a keresési eredmények között.

Közzététel dátuma

Automatikusan frissíti az összes közzétételi dátumot a mai napig, ami elméletileg növeli az átkattintási arányt, mivel az összes tartalma friss. A probléma az, hogy valójában nem frissíti a bejegyzésed tartalmát, így bár azt állítja, hogy a közelmúltban frissítették, valójában nem az. Nagyon megtévesztő, és személyesen választanám annak biztosítását, hogy valóban folyamatosan frissíti-e a bejegyzéseidet.

1. lépés: A hozzászólásokhoz adja hozzá a „dátum a részlet előnézete” elemet.

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

2. lépés: A teljes blog tetejére írja be a „módosított dátum” elemet. A Genesist használom, tehát ez a Genesis egyszerű szerkesztése plugin beállításai között szerepel. Ellenkező esetben próbálkozzon a Frissítés dátuma beépülő modul.

Belépő Meta

A belépési üzenet módosított dátuma

3. lépés: Ne hagyja, hogy a módosított dátumok elavuljanak, különben tartalma régi és keresési eredményekkel fog kinézni, és valójában károsíthatja az átkattintási arányt. Vagy térjen vissza, és frissítse a bejegyzést (a frissítés gombra kattintva frissíti a dátumot), vagy használja a Régi üzenetek újbóli közzététele beépülő modult..

Régi hozzászólások újbóli közzététele ‹Elemelő WP - WordPress

17. Könnyű tartalomjegyzék

Miért van a tartalomjegyzék-bővítmény a WooCommerce SEO bővítmények ezen listáján?

Mert a Google mondja:

Győződjön meg arról, hogy webhelyének hosszú, több témájú oldalai jól vannak felépítve és külön logikai szakaszokra bontva. Másodszor, győződjön meg arról, hogy minden szakasznak van egy rögzítő horgony egy leíró névvel (azaz nem csak a “2.1 szakasz”), és hogy oldala tartalmaz egy tartalomjegyzéket, amely az egyes horgonyokra hivatkozik..

Ez általában a hosszú blogbejegyzésekre vonatkozik.

Azt javaslom azonban, hogy a TOC-t HTML + CSS formátumban hozzák létre a plugin helyett, mivel ez HTML hivatkozásokat hoz létre, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a bejegyzés konkrét szakaszaira ugorjanak, és ezekre is hivatkozzanak..

Vannak olyanok, akik a weboldalon megjelenő SEO során zavarják a Yoast zöld fényét, de a TOC a fő fegyverem, mivel ez a posta megszervezése, miközben arra ösztönzi Önt, hogy előre tervezzen és mélyreható cikkeket hozzon létre..

Ha a hosszúság erősséget jelent a SEO-ban, akkor nem kellene-e azt is megszervezni?

HTML tartalomjegyzék-sablon:

Ez továbbra is a legjobb módszer a törött linkek kijavítására a WooCommerce webhelyeken.

Csak készen áll arra, hogy azonnal törölje a beépülő modult, ha elkészült, mivel a folyamatban lévő szkennelés nagyon erőforrás-igényes és stresszt jelent a szerverén, lelassítja a WooCommerce webhelyet.

A Dr. Link Check jó alternatíva, de nem valódi plugin, és nem engedi, hogy a megszakadt hivatkozásokat közvetlenül a WordPress irányítópultján javítsa. Néhány havonta személyesen telepítem a Broken Link Checker-et, azonnal megjavítom az összes megszakadt hivatkozást, majd a befejezés után törölöm a plugint.

Broken Link Checker

Hiányoztam WooCommerce SEO bővítményeket?

Írj nekem egy megjegyzést, és tudassa velem, ha hiányzott valami, vagy van kérdése. Egyébként remélem, hogy hasznosnak találta ezt a listát, és kérjük, iratkozzon fel a hírlevelen további hasznos útmutatókra!

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector