18 WooCommerce SEO-plugins for å rangere e-handelsnettsteder høyere og lastet raskere (2020 komplett liste)

03.06.2020
WooCommerce SEO '18 WooCommerce SEO-plugins for å rangere e-handelsnettsteder høyere og lastet raskere (2020 komplett liste)
0 13 мин.

Ser du etter en solid liste over WooCommerce SEO-plugins?


Ikke se lenger, denne listen ble laget spesielt med tanke på WooCommerce. Det inkluderer rike kodebiter for plugger for produktskjema, brukergenererte anmeldelser og hastighetsplugins for å få WooCommerce til å laste raskere ved å optimalisere WooCommerce-skript, stiler og handlekurver.

WooCommerce SEO-plugins

Jeg har også opplæringsprogrammer om WooCommerce hastighetsoptimalisering og WordPress speed plugins som du kanskje synes er nyttige. Hvis du trenger å rangere WooCommerce-nettstedet ditt høyere ved hjelp av disse verktøyene, kan du ansette teamet vårt eller gjerne legge igjen en kommentar, så hjelper jeg deg uansett.

1. Rensing av eiendeler

Asset CleanUp lar deg selektiv deaktivere WooCommerce-skript, stiler, vognfragmenter og plugins der de ikke trenger å lastes. For eksempel, vognfragmenter trenger ikke å laste på bloggartiklene dine. Asset CleanUp kan også brukes utover WooCommerce for å eliminere unødvendige forespørsler og gjøre hele nettstedet ditt raskere. Tross alt er hastighet en rangeringsfaktor.

Det kan ta flere sekunder å laste vognfragmenter:

WooCommerce Cart Fragments

Trinn 1: Installer Asset CleanUp.

Steg 2: Rediger en side eller et innlegg, og bla deretter ned til avsnittet om opprydding av eiendeler. Deaktiver alle ubrukte plugins, skript og stiler som ikke brukes på den siden. Du kan deaktivere (fjerne) dem på en enkelt side, på hele siden, etter posttype, eller pro-versjonen støtter vanlige uttrykk.

Asset CleanUp WooCommerce

Trinn 3: Konfigurer Asset CleanUp-innstillingene som også har andre hastighetsoptimaliseringer:

 • Konfigurer en CDN
 • Deaktiver XML-RPC
 • Optimaliser Google-skrifter
 • Generell stripping av “fettet”
 • Optimaliser HTML, CSS, JavaScript

Innstillinger for opprydding av aktiver

Eksempler på hvordan du selektivt deaktiverer plugins

 • Deaktiver WooCommerce-funksjoner på sider som ikke er e-handel
 • Deaktiver glidebrygg-plugin på innhold uten glidebrytere
 • Deaktiver plugin-plugin for rik utdrag på innhold uten innholdsrike utdrag
 • Deaktiver kontaktskjema-plugin på innhold uten kontaktskjema
 • Deaktiver AdSense- eller tilknyttede lenker der de ikke vises
 • Deaktiver plugin for sosial deling på alle sider (siden det vanligvis er for blogginnlegg)
 • Deaktiver WooCommerce-skript, stiler, vognfragmenter på sider som ikke er e-handel

2. Perfmatters

Perfmatters ble utviklet av Kinsta og ligner på Asset CleanUp, bare det lar deg deaktivere WooCommerce-skript, stiler og vognfragmenter med 1 klikk. Det følger også med andre hastighetsfunksjoner som å begrense revisjoner, autosave, hjerteryttskontroll, lat lasting, deaktivering av XML-RPC, CDN-integrasjon og hosting av Google Analytics lokalt. Jeg bruker Perfmatters på mitt eget nettsted og anbefaler det for alle som leter etter en plugin for å gjøre alle disse diverse optimaliseringene.

perfmatters woocommerce optimalisering

3. Yoast SEO

De fleste har Yoasts viktigste SEO-plugin, men få konfigurerer den for riktig WooCommerce.

Yoast WordPress SEO Plugin-innstillinger

Innholdstyper
Alle innlegg, sider og produktsider skal vises i søkeresultater med Yoast SEO Meta Box aktivert. Du vil vanligvis bare vise dato i forhåndsvisning av utdrag for innlegg, siden dette kan være tidsfølsomt innhold. Visning av datoer kan øke CTR-er, spesielt hvis de holdes oppdatert.

taksonomier
Produktkategorier bør indekseres mens tagger og fraktklasser skal være uindeksert. Det er fordi produktkategorisider er nyttige og ofte noen av de kraftigste sidene på WooCommerce-nettsteder, mens koder og fraktklasser ikke er nyttige og vanligvis er fylt med tynt innhold som kan forårsake dupliserte innholdsproblemer, som du kan se etter i Siteliner.

 • kategorier: indeks hvis du designet bloggens kategorisider for et nøkkelord og for å se bra ut, og det er en anstendig mengde innlegg under hver kategori.
 • Tags: noindex med mindre du har mange blogginnlegg og de hjelper deg med å navigere i innlegg (kategoriene er vanligvis fine), ellers kan tagger føre til duplikatinnhold.
 • formater: noindex (formatene er disse tingene bør vanligvis ikke indekseres).
 • Produkt kategorier: indeks (vanligvis noen av de kraftigste sidene dine).
 • Produktetiketter: noindex med mindre du har mange produkter (akkurat som du gjør med koder for blogginnleggene dine), ellers forårsaker de vanligvis duplikatinnhold.
 • Produktforsendelsesklasser: noindex (du vil vanligvis ikke ønske å indeksere sider tilknyttet hver fraktklasse).

Brødsmuler
Du har to alternativer her: tilpasse WooCommerce brødsmuler, eller hvis du bruker et WooTheme, kan du også gjøre det erstatt WooTheme brødsmuler med Yoast brødsmuler. Hvis du bytter til Yoast-brødsmulene, følger du Yoasts veiledning om brødsmuler å tilpasse dem.

For alle andre Yoast-innstillinger og hvordan du gjør søkeordforskning + SEO på siden, se den komplette guiden min.

4. Auto Image Alt Attributter

Du vet sannsynligvis allerede å legge til alternativ tekst til bilder.

Men siden WordPress ikke gjør det automatisk (lenger), vil denne pluginen gjøre det for deg. Den legger ganske enkelt til alt-tekst basert på bildets filnavn. Så så lenge du husker å merke filnavnet før du laster opp, trenger du ikke å bekymre deg for å fylle ut alt-teksten manuelt igjen.

Auto Image Alt Attributt-plugin

5. Schema Pro

Skjema er en stor del av WooCommerce SEO.

Du kan merke produktsider du vil inkludere produktskjema, Vanlige spørsmål og omtaler. Du kan også bruke gjennomgå skjema hvis du skriver anmeldelser av blogginnlegg. Det avhenger bare av hvilket innhold du har på WooCommerce-nettstedet, men hvis du kan legge til skjema til det, bør du sannsynligvis gjøre det. Bare for produktskjemaer, kan du vise priser, tilgjengelighet og annen produktinformasjon direkte i søkeresultatene. Det er en fin måte å vise raske produktdetaljer før brukere selv klikker på lenken din.

Produktskjema i Google

Schema Pro støtter disse rike utdragstypene:

Programtyper

Jeg har brukt mange rikt utdrag plugins inkludert All In One Schema Rich Snippets, WP Rich Snippets (forlatt) og WP Review av MyThemeShop. Schema Pro er litt dyrere, men den er pålitelig (utviklet av Brainforce) og gjør det så enkelt å legge til rikt utdrag til WordPress. De WooCommerce Products Review Pro er også bra hvis du bare vil legge til produktskjema.

6. Kundeomtaler for WooCommerce

legge brukeranmeldelser til WooCommerce produktsider er slags obligatorisk.

Amazon, Walmart, Macys og nesten alle e-handelsnettsteder tillater brukeranmeldelser. For det første er det i utgangspunktet gratis innhold og hjelper deg med å beholde den 1500+ antall antall kvoter. Men de vises også i søkeresultater, som sannsynligvis er den mest verdifulle typen rike kodebiter for WooCommerce.

Kundevurderinger for WooCommerce

7. WP Rocket

Hvorfor er WP Rocket vanligvis cache-plugin nr. 1 i de fleste Facebook-avstemninger?

Her er grunnen til:

WP Rocket har mange funksjoner de fleste cache-plugins ikke: databaseopprydding, late innlasting av bilder + videoer, lokale skrifter + analyse, forhåndshenting, CDN-integrasjon. For å få disse funksjonene med andre cache-plugins, må du installere 6-7 ekstra plugins når WP Rocket har dem alle innebygd. Det betyr mindre plugins og flere hastighetsoptimaliseringer. Dette er grunnen til at WP Rocket nesten alltid gir de beste score + belastningstider i hastighetstestverktøy som GTmetrix.

WP-Rocket-funksjoner

Facebook-avstemninger der WP Rocket ble rangert som nr. 1:

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

WP Rocket kommer med funksjoner de fleste andre cache-plugins ikke (raskere hastighet + mindre plugins):

 • Databaseopprydding: innebygd til WP Rocket, eller bruk WP-Optimize.
 • Lat lasting: innebygd til WP Rocket, eller bruk WP YouTube Lyte.
 • Kontroll av hjerteslag: innebygd til WP Rocket, eller bruk Heartbeat Control.
 • Lokal Google Analytics: innebygd i WP Rocket, eller bruk CAOS Analytics.
 • Lokale Google-skrifter: innebygd til WP Rocket, eller bruk enten OMGF eller SHGF.
 • Forhåndshent DNS-forespørsler: innebygd i WP Rocket, eller bruk Pre * Party Resource Tips.
 • Facebook Pixel-nettleserbufring: innebygd til WP Rocket (ingen andre plugin gjør dette).
 • CDNs: innebygd til WP Rocket (begge Cloudflare + flere CDNer), eller bruk CDN Enabler.

Selvfølgelig gjør WP Rocket også en god jobb med å minifisere og kombinere filer (HTML, CSS, JavaScript), forhåndsinnlasting, utsetting av parsing av JavaScript, hurtigbufring og mobil cache. Det er en grunn til at alle anbefaler WP Rocket i Facebook Groups over de andre cache-pluginene.

8. Yoast WooCommerce SEO

La oss se hva Yoasts WooCommerce SEO-plugin faktisk gjør:

 • Legger til produktskjema
 • Tilpass brødsmuler
 • Legg til rike pinner (som kan gjøres her)
 • Renere nettstedskart ved å noindexing filtersider

Men trenger du flere skjematyper enn bare produktrike tekstutdrag (og trenger du en annen plugin for det)? Bruker du Pinterest for å markedsføre WooCommerce-produkter? Viser Google Search Console nettstedkartfeil for filtersidene dine? Jeg er ikke en stor fan av Yoasts Premium SEO-plugin, men deres WooCommerce SEO-plugin kan være nyttig for noen.

Et glimt av innstillingene:

Yoast WooCommerce-innstillinger

9. Rangere matematikk

Rank Math har blitt ganske populær i Facebook-grupper.

Den inneholder i utgangspunktet alt i Yoast SEO Premium, men det er gratis. Den har til og med ekstra funksjoner som skjema (rike utdrag), sporing av nøkkelordrangeringer, forslag til LSI-søkeord og 404-overvåking. Installasjonsveiviseren lar deg enkelt overføre dine Yoast SEO-data til Rank Math.

Beste SEO Plugins Facebook-meningsmåling

Ranger innstillinger for matematisk importer SEO

10. Google Site Kit

Google Site Kit integrerer Analytics, Search Console, Tag Manager, AdSense og Optimize. Det er dårlige anmeldelser om at det ikke konfigureres ordentlig og kritiske feil, så jeg vil sannsynligvis unngå plugin helt og legge til verktøyene du trenger manuelt (du trenger ikke en plugin for dette).

Site Kit av Google Plugin

11. Virkelig enkel SSL

Virkelig enkel SSL gjør det enkelt å konfigurere SSL på WooCommrce, men sjansen er stor for at de fleste av dere allerede har det. Bare sørg for at du har endret alle koblingene dine (f.eks. Ved å bruke Better Search Replace), sette omdirigeringer og tvinge HTTPS er Cloudflares innstillinger hvis du bruker CDN-en deres..

Virkelig enkel SSL-plugin

12. Elementor

Jepp, Elementor.

Hvordan du designer sidemaler er en av de største faktorene i WooCommerce SEO.

Ta en titt på de mest solgte produktene på Amazon. De har vanligvis 2-3 forskjellige produktbeskrivelser, vanlige spørsmål, flere bilder og en video, produsentnr., Ekstra produktinfo (ingredienser, advarsler, ansvarsfraskrivelse, veibeskrivelse, dimensjoner) og mer. Konseptet “lengde er styrke” gjelder fortsatt for WooCommerce-produkter med 1500+ ord med unikt innhold. Sidemaler må konfigureres for god SEO på siden og inkluderer omfattende innhold.

Designelementer å vurdere

 • Produkttittel
 • produktbeskrivelse
 • Brødsmuler
 • Bilder + videoer
 • Spørsmål og svar
 • Relaterte produkter
 • Veibeskrivelse
 • ingredienser
 • Advarsler + Ansvarsfraskrivelse
 • dimensjoner
 • Produsent #
 • Fraktinformasjon
 • ISBN
 • Schema (Produkter + anmeldelser)

1. 3. ShortPixel

ShortPixel komprimerer tapløst produktbilder (og alle bilder) på WooCommerce-nettstedet.

Dette vil fikse “optimaliser bilder” -elementene i GTmetrix. Forestill deg og Smush er bra også, men ShortPixel har fungert best for meg. De har en tester som lar deg se forskjellen i kvalitet mellom tapt og tapt, og du kan også fjerne EXIF-data blant andre funksjoner.

ShortPixel Image Optimizer Plugin

14. omdirigering

Omdirigering er en gratis viderekoblingsplugin hvis du noen gang endrer nettadresser.

Hvis du for eksempel endrer permalinkstrukturen din fra / produktkategori / til / butikk / må du konfigurere 301 viderekoblinger for alle produktsidene dine for å gjenspeile den nye kategoriendringen.

Omdirigeringsplugin

15. Strukturert innhold

Har du noen gang sett de vanlige spørsmålene om utbredte spørsmål på Google?

Det er hva Structured Content-pluginen gjør. Den lar deg legge til vanlige spørsmål på sider (eller innlegg) og automatisk markere dem slik at de vises i kodebiten. Det kule er at når du har lagt dem til innlegget ditt og sendt URL-en til Googles URL Inspection Tool, tar det bare noen minutter før Google oppdaterer og viser vanlige spørsmål i søkeresultatene. Det er ganske mye øyeblikkelig.

Slik ser det ut i Google:

FAQ Rich Snippets

Slik ser det ut på siden din:

&# X1f50c; Hvordan konfigurerer jeg Yoast for WooCommerce?

Konfigurering av innstillingene, undersøkelse av nøkkelord og optimalisering av innhold er de tre viktigste trinnene til Yoast. Forsikre deg om at alle uviktige sider er uindekserte i Yoasts innstillinger (for eksempel fraktklasser) og aktiver innleggsdato for blogginnlegg. Deretter undersøk nøkkelord og optimaliser sider som du faktisk vil rangere høyt.

&# X1f50c; Hvilke plugins hjelper med å fremskynde WooCommerce?

WP Rocket, Perfmatters, ShortPixel og OMGF (for å optimalisere skrifttyper) er fire flotte hastighetsplugins til bruk for WooCommerce. WP Rocket bør ta seg av de fleste optimaliseringer, mens Perfmatters lar deg optimalisere WooCommerce-skript, stiler og handlekurver..

&# X1f50c; Hvordan kan jeg finne hvilke plugins som er tregest?

Se i GTmetrix Waterfall-fanen for å se hvilke plugins som tar det lengst å laste, eller bruk Query Monitor-plugin for å finne de tregeste programtilleggene.

&# X1f50c; Hvordan får jeg de vanlige spørsmålene i søkeresultatene?

Jeg bruker Structured Content-plugin som er den samme som brukes av Neil Patel. Det er flott!

&# X1f50c; Hvilke SEO-faktorer på siden er det foruten Yoasts grønne lys?

Yoast grønne lys betyr knapt. Å undersøke et nøkkelords konkurranse og god SEO på siden er viktigst. Forsøk å legge til riktige utdrag med ofte stilte spørsmål, lage SEO-titler + metabeskrivelser og legge til en HTML-innholdsfortegnelse til lange blogginnlegg. Ellers er Yoast egentlig bare bra for å oppdage søkeordbruk.

16. Republiser gamle innlegg

Republisere gamle innlegg er en billig måte å oppdatere alle innleggets publiseringsdatoer i søkeresultatene.

Publiseringsdato

Den oppdaterer automatisk alle publiseringsdatoer til nåværende dag, noe som i teorien vil øke klikkfrekvensene siden alt innholdet ditt ser friskt ut. Problemet er at du faktisk ikke oppdaterer innholdet i innleggene dine, så selv om det står at det ble oppdatert nylig, var det ikke det. Det er ganske svikefullt, og jeg vil personlig velge å forsikre deg om at du faktisk holder innleggene dine oppdaterte.

Trinn 1: Legg til “dato for forhåndsvisning av utdrag” for innlegg.

Date-i-snutt-Preview-Yoast

Steg 2: Legg til “legg inn endret dato” øverst på hele bloggen. Jeg bruker Genesis, så dette ville være i plugininnstillingene for Genesis Simple Edits. Ellers kan du prøve Innlegg Oppdatert Dataplugin.

Entry-Meta

Inngangspost modifisert dato

Trinn 3: Ikke la innstillingene dine for endringer bli utdaterte, ellers vil innholdet ditt se gammelt ut og søkeresultatene, og det kan faktisk skade klikkfrekvensene dine. Enten, gå tilbake og oppdater innlegget (klikk på oppdateringsknappen forfrisker datoen), eller bruk Republish Old Posts-plugin.

Republiser gamle innlegg ‹Elevating WP - WordPress

17. Enkel innholdsfortegnelse

Hvorfor er en innholdsfortegnelse plugin i denne listen over WooCommerce SEO plugins?

Fordi Google sier:

Forsikre deg om at lange sider med flere emner på nettstedet ditt er godt strukturert og inndelt i distinkte logiske deler. For det andre, sørg for at hver seksjon har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke bare “Avsnitt 2.1”), og at siden din inneholder en innholdsfortegnelse som lenker til individuelle forankringer.

Dette gjelder vanligvis lange blogginnlegg.

Imidlertid anbefaler jeg å opprette TOC i HTML + CSS i stedet for å bruke en plugin, siden dette oppretter HTML-koblinger og lar brukere hoppe til bestemte seksjoner på innlegget, samt koble til dem.

Noen mennesker oppstyrer grønt lys fra Yoast under SEO på siden, men en TOC er mitt viktigste våpen siden det organiserer innlegget mens jeg oppfordrer deg til å planlegge fremover og lage dyptgående artikler.

Hvis lengden er styrke i SEO, bør den ikke være organisert også?

HTML Innholdsfortegnelse Mal:

Det er fremdeles den beste måten å fikse ødelagte koblinger på WooCommerce-nettsteder.

Bare sørg for å slette plugin-en umiddelbart når du er ferdig, siden den pågående skanningen er veldig ressurskrevende og legger stress på serveren din, og senker WooCommerce-nettstedet ditt.

Dr. Link Check er et godt alternativ, men det er ikke en faktisk plugin og lar deg ikke fikse ødelagte koblinger direkte i WordPress-oversikten. Jeg installerer personlig Broken Link Checker en gang hvert par måneder, fikser alle ødelagte koblinger umiddelbart, og sletter deretter plugin når jeg er ferdig.

Broken Link Checker

Savnet jeg noen WooCommerce SEO-plugins?

Send meg en kommentar og gi beskjed om jeg savnet noen, eller om du har spørsmål. Ellers håper jeg at du fant denne listen nyttig, og vennligst abonner på nyhetsbrevet for mer nyttige guider!

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector