18 WooCommerce SEO-plugins til rangordning af e-handelswebsteder højere og belastet hurtigere (komplet liste over 2020)

På udkig efter en solid liste med WooCommerce SEO-plugins?


Se ikke længere, denne liste blev oprettet specifikt med WooCommerce i tankerne. Det inkluderer rige kodestykker-plugins til produktskema, brugergenererede anmeldelser og speed plugins for at få WooCommerce til at indlæse hurtigere ved at optimere WooCommerce-scripts, stilarter og kurvfragmenter.

WooCommerce SEO-plugins

Jeg har også tutorials om WooCommerce hastighedsoptimering og WordPress speed plugins, som du måske finder nyttige. Hvis du har brug for at placere dit WooCommerce-websted højere ved hjælp af disse værktøjer, kan du leje vores team eller være velkommen til at efterlade en kommentar, og jeg hjælper dig alligevel med det.

1. Asset CleanUp

Asset CleanUp giver dig mulighed for selektivt at deaktivere WooCommerce-scripts, stilarter, vognfragmenter og plugins, hvor de ikke behøver at blive indlæst. For eksempel, vogn fragmenter behøver ikke at indlæse dine blogartikler. Asset CleanUp kan også bruges ud over WooCommerce til at eliminere unødvendige anmodninger og gøre hele dit webstedsbelastning hurtigere. Når alt kommer til alt er hastighed en rangerende faktor.

Vognfragmenterne alene kan tage flere sekunder at indlæse:

WooCommerce indkøbsvogn fragmenter

Trin 1: Installer Asset CleanUp.

Trin 2: Rediger en side eller et indlæg, rulle derefter ned til afsnittet Asset CleanUp. Deaktiver alle ubrugte plugins, scripts og stilarter, der ikke bruges på denne side. Du kan deaktivere (fjerne) dem på en enkelt side på tværs af det fulde websted, efter posttype, eller pro-versionen understøtter regelmæssige udtryk.

Asset CleanUp WooCommerce

Trin 3: Konfigurer Asset CleanUp-indstillingerne, som også har andre hastighedsoptimeringer:

 • Konfigurer en CDN
 • Deaktiver XML-RPC
 • Optimer Google-skrifttyper
 • Generel stripping af “fedt”
 • Optimer HTML, CSS, JavaScript

Indstillinger for oprydning af aktiver

Eksempler på, hvordan man selektivt deaktiverer plugins

 • Deaktiver WooCommerce-funktioner på sider, der ikke er e-handel
 • Deaktiver skyderen plugin på indhold uden skyderne
 • Deaktiver plug-in for Rich Snippets på indhold uden Rich Snippets
 • Deaktiver plugin-kontaktformular på indhold uden kontaktformular
 • Deaktiver AdSense- eller tilknyttede links, hvor de ikke vises
 • Deaktiver plugin for social deling på alle sider (da det normalt er til blogindlæg)
 • Deaktiver WooCommerce-scripts, stilarter, kurvfragmenter på sider, der ikke er e-handel

2. Perfmatters

Perfmatters blev udviklet af Kinsta og ligner Asset CleanUp, kun det giver dig mulighed for at deaktivere WooCommerce-scripts, stilarter og kurvfragmenter med 1 klik. Det kommer også med andre hastighedsfunktioner som at begrænse revisioner efter indlæg, autosave, hjerteslagskontrol, doven indlæsning, deaktivering af XML-RPC, CDN-integration og hosting af Google Analytics lokalt. Jeg bruger Perfmatters på mit eget sted og anbefaler det for alle, der leder efter et plugin, til at udføre alle disse diverse optimeringer.

perfmatters woocommerce optimering

3. Yoast SEO

De fleste har Yoasts hoved SEO-plugin, men få konfigurerer det til korrekt WooCommerce.

Yoast WordPress SEO Plugin-indstillinger

Indholdstyper
Alle indlæg, sider og produktsider skal vises i søgeresultater med Yoast SEO Meta Box aktiveret. Du vil normalt kun vise dato i uddragseksempel for indlæg, da disse kan være tidsfølsomme indhold. Visning af datoer kan øge CTR’er, især hvis de holdes opdaterede.

taksonomier
Produktkategorier skal indekseres, mens tags og forsendelse klasser skal være uindekseret. Det skyldes, at produktkategorisider er nyttige og ofte nogle af de mest kraftfulde sider på WooCommerce-websteder, mens tags og forsendelsesklasser ikke er nyttige og som regel er befolket med tyndt indhold, der kan forårsage duplikatindholdsproblemer, som du kan tjekke efter i Siteliner.

 • Kategorier: indeks, hvis du designet din blogs kategorisider til et nøgleord og ser pæn ud, og der er en anstændig mængde indlæg under hver kategori.
 • Tags: noindex, medmindre du har masser af blogindlæg, og de hjælper med at navigere i indlæg (kategorier er normalt fine), ellers kan tags forårsage duplikatindhold.
 • Formater: noindex (formater er disse ting skal normalt ikke indekseres).
 • Produktkategorier: indeks (normalt nogle af dine mest kraftfulde sider).
 • Produktmærker: noindex, medmindre du har masser af produkter (ligesom du ville gøre med tags til dine blogindlæg), ellers forårsager de normalt duplikatindhold.
 • Produktforsendelsesklasser: noindex (du normalt ikke ønsker at indeksere sider, der er knyttet til hver forsendelsesklasse).

Brødkrummer
Du har 2 muligheder her: tilpas WooCommerce-brødkrummer, eller hvis du bruger et WooTheme, kan du også udskift WooTheme brødcrumbs med Yoast brødcrumbs. Hvis du skifter til Yoast-brødkrummene, skal du følge Yoasts brødkrummelvejledning at tilpasse dem.

Se min fulde guide for alle andre Yoast-indstillinger, og hvordan man foretager nøgleordsundersøgelser + SEO på siden.

4. Auto Image Alt Attributter

Du ved sandsynligvis allerede at tilføje alternativ tekst til billeder.

Men da WordPress ikke gør det automatisk (længere), gør dette plugin det for dig. Den tilføjer blot alt-tekst baseret på billedets filnavn. Så så længe du husker at markere filnavnet før uploade, behøver du ikke at bekymre dig om manuelt at udfylde billedet alt tekst igen.

Auto Image Alt Attribut-plugin

5. Schema Pro

Skema er en stor del af WooCommerce SEO.

Du kan markere produktsider, der skal inkluderes produktskema, Ofte stillede spørgsmål, og brugeranmeldelser. Du kan også bruge gennemgå skema hvis du skriver blogindlægsanmeldelser. Det afhænger bare af hvilket indhold du har på dit WooCommerce-sted, men hvis du kan tilføje skema til det, skal du sandsynligvis. Bare til produktskema kan du vise priser, tilgængelighed og anden produktinformation direkte i søgeresultaterne. Det er en fantastisk måde at vise hurtige produktoplysninger, før brugerne selv klikker på dit link.

Produktskema i Google

Schema Pro understøtter disse rige uddragstyper:

Skema Pro-typer

Jeg har brugt mange rige kodestykker-plugins inklusive All In One Schema Rich Snippets, WP Rich Snippets (forladt) og WP Review af MyThemeShop. Schema Pro er lidt dyrere, men det er pålideligt (udviklet af Brainforce) og gør det så let at tilføje rige uddrag til WordPress. Det WooCommerce Products Review Pro er også godt, hvis du bare vil tilføje produktskema.

6. Kundeanmeldelser til WooCommerce

Tilføjelse brugeranmeldelser til WooCommerce produktsider er slags obligatorisk.

Amazon, Walmart, Macys og næsten alle e-handelssteder tillader brugeranmeldelser. Først og fremmest er det dybest set gratis indhold og hjælper dig med at bevare det 1.500+ ordet kvote. Men de vises også i søgeresultater, som sandsynligvis er den mest værdifulde type rige uddrag til WooCommerce.

Kundeanmeldelser for WooCommerce

7. WP Rocket

Hvorfor er WP Rocket normalt cache-plugin nr. 1 i de fleste Facebook-afstemninger?

Her er hvorfor:

WP Rocket leveres med mange funktioner, de fleste cache-plugins ikke: databaseoprydning, doven indlæsning af billeder + videoer, lokale skrifttyper + analyse, forudindtagning, CDN-integration. For at få disse funktioner med andre cache-plugins skal du installere 6-7 ekstra plugins, når WP Rocket har dem alle indbygget. Det betyder mindre plugins og flere hastighedsoptimeringer. Dette er grunden til, at WP Rocket næsten altid giver de bedste score + belastningstider i hastighedstestværktøjer som GTmetrix.

WP-Rocket-funktioner

Facebook-afstemninger, hvor WP Rocket blev bedømt som nr. 1:

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

WP Rocket leveres med funktioner, som de fleste andre cache-plugins ikke har (hurtigere hastighed + mindre plugins):

 • Databaseoprydning: indbygget i WP Rocket, eller brug WP-Optimize.
 • Lazy Loading: indbygget i WP Rocket, eller brug WP YouTube Lyte.
 • Hjerteslagskontrol: indbygget i WP Rocket, eller brug Heartbeat Control.
 • Lokal Google Analytics: indbygget i WP Rocket, eller brug CAOS Analytics.
 • Lokale Google-skrifttyper: indbygget i WP Rocket, eller brug enten OMGF eller SHGF.
 • Forhent DNS-anmodninger: indbygget i WP Rocket, eller brug Pre * Party Resource Hints.
 • Facebook-pixelbrowser-cache: indbygget i WP Rocket (ingen andre plugin gør dette).
 • CDN: indbygget i WP Rocket (begge Cloudflare + flere CDN’er), eller brug CDN Enabler.

Naturligvis gør WP Rocket også et godt stykke arbejde med at minimere og kombinere filer (HTML, CSS, JavaScript), forudindlæsning, udsættelse af parsing af JavaScript, cache og mobil cache. Der er en grund til, at alle anbefaler WP Rocket i Facebook Groups over de andre cache-plugins.

8. Yoast WooCommerce SEO

Lad os se, hvad Yoasts WooCommerce SEO-plugin faktisk gør:

 • Tilføjer produktskema
 • Tilpas brødkrummer
 • Tilføj rige ben (som kan gøres her)
 • Renere sitemap ved at indeksere filtersider

Men har du brug for flere skematyper end bare produktrige kodestykker (og har du brug for et andet plugin til det)? Bruger du Pinterest til markedsføring af WooCommerce-produkter? Viser Google Search Console sitemap-fejl til dine filtersider? Jeg er ikke en stor fan af Yoasts Premium SEO-plugin, men deres WooCommerce SEO-plugin kan være nyttigt for nogle.

Et glimt af indstillingerne:

Yoast WooCommerce-indstillinger

9. Rang Math

Rank Math er blevet ret populær i Facebook-grupper.

Det inkorporerer dybest set alt i Yoast SEO Premium, men det er gratis. Det har endda ekstra funktioner som skema (rige kodestykker), sporing af nøgleordsrangeringer, forslag til LSI-søgeord og 404-overvågning. Med installationsguiden kan du nemt overføre dine Yoast SEO-data til Rank Math.

Bedste SEO-plugins Facebook-afstemning

Rangér matematisk import SEO-indstillinger

10. Google Site Kit

Google Site Kit integrerer Analytics, Search Console, Tag Manager, AdSense og Optimize. Der er dårlige anmeldelser om, at det ikke konfigureres korrekt og kritiske fejl, så jeg ville sandsynligvis undgå plugin helt og tilføje de værktøjer, du har brug for manuelt (du behøver ikke et plugin til dette).

Site Kit af Google Plugin

11. Virkelig enkel SSL

Virkelig enkel SSL gør det let at opsætte SSL på din WooCommrce, men chancerne er, at de fleste af jer allerede har det. Bare sørg for, at du har ændret alle dine links (f.eks. Ved hjælp af Better Search Replace), opsæt omdirigeringer og tvung HTTPS er Cloudflares indstillinger, hvis du bruger deres CDN.

Virkelig simpelt SSL-plugin

12. Elementor

Jepp, Elementor.

Hvordan du designer dine sideskabeloner er en af ​​de største faktorer i WooCommerce SEO.

Se på de bedst sælgende produkter på Amazon. De har normalt 2-3 forskellige produktbeskrivelser, ofte stillede spørgsmål, multiple billeder og en video, fabrikant #, yderligere produktinfo (ingredienser, advarsler, ansvarsfraskrivelser, retninger, dimensioner) og mere. Konceptet “længde er styrke” gælder stadig for WooCommerce-produkter med 1.500+ ord med unikt indhold. Dine sideskabeloner skal konfigureres til god on-side SEO og inkluderer omfattende indhold.

Designelementer, der skal overvejes

 • Produkttitel
 • Produkt beskrivelse
 • Brødkrummer
 • Billeder + videoer
 • FAQ
 • Relaterede produkter
 • Kørselsvejledning
 • ingredienser
 • Advarsler + Ansvarsfraskrivelse
 • Dimensioner
 • Producent nr.
 • Forsendelsesinformation
 • ISBN
 • Skema (Produkter + anmeldelser)

13. ShortPixel

ShortPixel komprimerer tabløst produktbilleder (og alle billeder) på dit WooCommerce-websted.

Dette vil løse “optimer billeder” -objekterne i GTmetrix. Forestil dig og Smush er også gode, men ShortPixel har fungeret bedst for mig. De har en tester, der lader dig se forskellen i kvalitet mellem tabsfri og tabt, og du kan også fjerne EXIF-data blandt andre funktioner.

ShortPixel Image Optimizer-plugin

14. omdirigering

Omdirigering er et gratis omdirigeringsplugin, hvis du nogensinde ændrer webadresser.

Hvis du f.eks. Ændrer din permalink-struktur fra / produktkategori / til / shop / skal du opsætte 301 omdirigeringer til alle dine produktsider for at afspejle den nye kategoriændring.

Omdirigeringsplugin

15. Struktureret indhold

Har du nogensinde set disse FAQ-rige uddrag i Google?

Det er, hvad plugin med struktureret indhold gør. Det giver dig mulighed for at tilføje ofte stillede spørgsmål til sider (eller indlæg) og automatisk markere dem, så de vises i dit uddrag. Den seje ting er, når du først har føjet dem til dit indlæg og indsendt URL’en til Googles URL-inspektionsværktøj, tager det kun et par minutter, før Google opdaterer og viser dine ofte stillede spørgsmål i søgeresultater. Det er stort set øjeblik.

Sådan ser det ud i Google:

FAQ Rich uddrag

Sådan ser det ud på din side:

&# X1f50c; Hvordan konfigurerer jeg Yoast til WooCommerce?

Konfiguration af indstillinger, undersøgelse af nøgleord og optimering af indhold er de 3 vigtigste trin for Yoast. Sørg for, at alle uvæsentlige sider ikke er indekseret i Yoasts indstillinger (f.eks. Forsendelsesklasser), og aktiver aktiver ændrede datoer for blogindlæg. Dernæst undersøge nøgleord og optimere sider, som du faktisk ønsker at rangere højt.

&# X1f50c; Hvilke plugins hjælper med at fremskynde WooCommerce?

WP Rocket, Perfmatters, ShortPixel og OMGF (til optimering af skrifttyper) er 4 fantastiske plugins, der skal bruges til WooCommerce. WP Rocket skal tage sig af de fleste optimeringer, mens Perfmatters giver dig mulighed for at optimere WooCommerce-scripts, stilarter og kurvfragmenter.

&# X1f50c; Hvordan kan jeg finde, hvilke plugins der er langsomst?

Se i fanen GTmetrix Vandfald for at se, hvilke plugins der tager længst tid at indlæse, eller brug Query Monitor-pluginet til at finde dine langsomste plugins.

&# X1f50c; Hvordan får jeg disse ofte stillede spørgsmål i søgeresultater?

Jeg bruger plugin med struktureret indhold, som er det samme, som Neil Patel bruger. Det er godt!

&# X1f50c; Hvilke SEO-faktorer på siden er der udover Yoasts grønne lys?

Yoast grønne lys betyder næppe noget. Undersøgelse af et nøgleords konkurrence og god on-side SEO er vigtigst. Prøv at tilføje FAQ-rige uddrag, udforme dine SEO-titler + metabeskrivelser og tilføj en HTML-indholdsfortegnelse til lange blogindlæg. Ellers er Yoast virkelig kun god til at opdage brug af nøgleord.

16. Republiser gamle indlæg

Genudgivelse af gamle indlæg er en billig måde at opdatere alle dit indlægs udgivelsesdatoer i søgeresultaterne.

Udgivelsesdato

Det opdaterer automatisk alle publiceringsdatoer til den aktuelle dag, hvilket i teorien øger klikfrekvenserne, da alt dit indhold ser friskt ud. Problemet er, at du faktisk ikke opdaterer indholdet på dine indlæg, så selvom det siger, at det blev opdateret for nylig, var det virkelig ikke. Det er temmelig bedragersk, og jeg vil personligt vælge at sikre dig, at du faktisk holder dine indlæg opdateret.

Trin 1: Føj “dato til uddragseksempel” til indlæg.

Dato-In-Snippet-preview-Yoast

Trin 2: Tilføj “post ændret dato” øverst på hele din blog. Jeg bruger Genesis, så dette ville være i Genesis Simple Edits-plugin-indstillingerne. Ellers kan du prøve Post Opdateret Dataplugin.

Entry-Meta

Indtastning Ændret dato

Trin 3: Lad ikke dine indlæg, der er ændret, blive forældede, ellers vises dit indhold gammelt og søgeresultater, og det kan faktisk skade dine klikfrekvenser. Gå enten tilbage og opdater indlægget (ved at klikke på opdateringsknappen forfriskes datoen), eller brug det nye republik-gamle indlæg.

Republiser gamle indlæg ‹Elevating WP - WordPress

17. Nem indholdsfortegnelse

Hvorfor er en indholdsfortegnelse plugin på denne liste over WooCommerce SEO plugins?

Fordi Google siger:

Sørg for, at lange sider med flere emner på dit websted er godt struktureret og opdelt i forskellige logiske sektioner. For det andet skal du sikre dig, at hvert afsnit har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke kun “Afsnit 2.1”), og at din side indeholder en indholdsfortegnelse, der linker til individuelle forankringer.

Dette gælder normalt lange blogindlæg.

Jeg anbefaler dog, at du opretter din TOC i HTML + CSS i stedet for at bruge et plugin, da dette opretter HTML-links og lader brugere hoppe til specifikke sektioner i indlægget samt link til dem.

Nogle mennesker bekymrer sig om Yoast-grønne lys under SEO på siden, men en TOC er mit vigtigste våben, da det organiserer stillingen, mens jeg opfordrer dig til at planlægge forud og oprette dybdegående artikler.

Hvis længden er styrke i SEO, bør den ikke også være organiseret?

HTML indholdsfortegnelse skabelon:

18. Brudt link Checker

Det er stadig den bedste måde at løse ødelagte links på WooCommerce-websteder.

Bare sørg for at slette plugin med det samme, når du er færdig, da de igangværende scanninger er meget ressurskrævende og lægger stress på din server, hvilket bremser dit WooCommerce-sted.

Dr. Link Check er et godt alternativ, men det er ikke et faktisk plugin og lader dig ikke fikse ødelagte links direkte i dit WordPress-dashboard. Jeg installerer personligt Broken Link Checker en gang hvert par måneder, reparerer alle mine ødelagte links med det samme, og slet derefter plugin, når jeg er færdig.

Brudt link Checker

Gik jeg glip af WooCommerce SEO-plugins?

Giv mig en kommentar, og lad mig vide, om jeg har savnet nogen, eller hvis du har spørgsmål. Ellers håber jeg, at du fandt, at denne liste var nyttig og tilmeld dig nyhedsbrevet for flere nyttige guider!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map