10 bästa WooCommerce-frakt-plugins från 2018

Det finns så många plugins som omger WooCommerce. Var och en av dem utformade för att utföra vissa uppgifter. Men varför använda ett separat fraktplugin när du har en dedikerad WooCommerce-sektion för frakt? Svaret är ganska enkelt – WooCommerces leveransalternativ är helt enkelt inte tillräckligt kraftfulla för att hantera dagliga leveransbehov.


Saker som paketförpackning, fraktetiketter, paketförsäkringar, etc. är verkligen viktiga när du ska leverera. Så det handlar inte bara om att visa fraktpriserna på kundvagnssidan.

Men din sökning efter det bästa WooCommerce-fraktpluginet slutar just nu. I den här artikeln kommer vi att diskutera och gå igenom några av de bästa WooCommerce frakt plugins där ute. Du ser också hur de kan hjälpa dig att maximera leverans- och orderhanteringsfunktionerna på din webbplats.

Bästa WooCommerce-frakt plugins

1. WooCommerce UPS Shipping Plugin med utskriftsetikett

UPS har styrt sjöfartsbranschen ganska länge och det här är plugin. Denna WooCommerce-lösning samverkar direkt med det officiella UPS API för att hämta de exakta leveranspriserna i realtid. Och oavsett vad, du skulle alltid hitta dig själv på plats även när du hanterar bulkbeställningar. Vilket ökar både effektiviteten och produktiviteten på din arbetsplats.

WooCommerce UPS Shipping Plugin

Plugin tillåter vidare att du skriver ut fraktetiketter manuellt, eller automatisera dem så snart beställningen har gjorts. Och vara säker, eftersom du får ett meddelande om det när etiketten har genererats.

UPS Shipping-plugin innehåller också en spårnings- / orderspårningsfunktion som låter dig automatiskt dela spårningsinformationen med dina kunder via e-post.

Andra funktioner inkluderar schemaläggning av hämtningar, erbjuder inhemska och internationella tjänster, tillgång till UPS Freight och SurePost och support för den berömda Dokan Multi-Vendor-plugin. För att inte glömma, kommer plugin med WPML-stöd som nästan perfekt.

Pris: 69 dollar

Visa WooCommerce UPS Shipping Plugin

2. WooCommerce leveranstidsväljare för frakt

Detta är en viktig. WooCommerce Delivery Time Picker låter dina kunder välja önskad tid och leveransdatum – ett bekvämt sätt att ta bort krångel efter försäljning. Det är som att reservera en tidslucka med en WooCommmerce-bokning plugin men i detta fall bokar du leveranstiden.

En sådan funktion kan visa sig vara en välsignelse för ditt företag eftersom det ger dig ytterligare kontroll. Det kan till och med bidra till att öka den totala försäljningen.

WooCommerce leveranstidsväljare för frakt

Även om hur en produkt presterar på marknaden beror på olika faktorer. Att erbjuda sådana fördelar ökar dock interaktiviteten på din webbplats.

Så när vi kommer ner till det andra avsnittet visar det leveranstid och datum till administratörerna på sidan Beställningar. Med den här funktionen kan du hantera dina transporter med önskemål.

Plugin informerar dig också om beställningarna via e-postmeddelanden – särskilt användbart när du inte är. Denna lilla men snygga funktion kan hjälpa dig i tuffa situationer. Det är mer anledningen till att du behöver detta WooComerce-frakt-plugin installerat.

Pris: 50 $

Visa WooCommerce-leveranstidsplugg

3. WooCommerce Table Rate Shipping Pro

Av många goda skäl kan Table Rate Shipping Pro krönas som de bästa villkorade WooCommerce-fraktpropparna där ute. Plugin är en bris när du implementerar ett affärsfall och fungerar riktigt bra utan hick.

Du kommer att ha kontroll över leveransparametrarna som produktvikten, vagnens subtotal, antal artiklar, fraktklass, fraktzoner etc. Du kan vidare använda flera kombinationer av dessa parametrar på ett sätt för att visa vissa leveransmetoder.

Tabellpris Frakt Pro

Nu när du kommer till leveranssidan kan du erbjuda flera leveransalternativ som schablonfrakt, gratis frakt, express- och markfrakt, lokal upphämtning och många fler.

Du kan också erbjuda dessa leveransmetoder baserat på antalet artiklar i vagnen eller hur tungt hela paketet är. Du kan också ha något liknande, göra fraktkostnaden som baskostnad och sedan lägga till en kostnad per artikel.

När du kommer till de andra fantastiska fördelarna har du alternativet för överföring av CSV-filer som du kan använda för att ladda upp hundratals leveransregler. Plugin fungerar väldigt bra med frakt per produkt och paketprisfrakt, vilket är riktigt bra för vissa butiksägare. För att inte glömma, pluginet kommer redan med WPML-stöd.

Pris: 69 dollar

Visa tabellvärde Frakt Pro-plugin

4. WooCommerce viktbaserad frakt

Detta WooCommerce-frakt-plugin är ganska känt och alla vet varför. Fraktmetoderna som erbjuds av detta plugin är flexibla. Betydelse, lätt att konfigurera och fungerar riktigt bra med nästan alla affärsfall. Och som namnet antyder beräknar och visar plugin fraktkostnaden baserat på den totala ordervikten – en verklig problemlösare.

Viktbaserad frakt

Du kan enkelt definiera och lägga till flera leveransregler tillsammans med olika villkor. För att vara exakt beräknar den hastigheterna baserade på olika faktorer som leveransdestination, subtotalintervall, vikten på hela paketet, etc..

Det finns några andra ytterligare funktioner som följer med det här insticksprogrammet. Funktioner som erbjuder gratis frakt baserat på ordervärdet, ställa in progressiva fraktkostnader baserat på kundvagnens vikt eller pris eller till och med båda, för att nämna några.

Som du förväntar dig är den här typen av villkorad leveranslösning ett toppval för alla WooCommerce-butiker. Och det bör definitivt hjälpa dig att lägga ditt affärsfall på vagnssidan.

Pris: 20 $

Visa viktbaserat leveransplugin

5. WooCommerce Royal Mail Shipping Plugin med spårning

En bra nyhet för WooCommerce-användare i Storbritannien. I över 500 år har Royal Mail hjälpt människor med leveranserna, och nu kommer det också i form av ett plugin.

Royal Mail-insticksprogrammet beräknar fraktkostnaderna baserat på destinationen, paketets vikt, typ av leveransartikel, tillämpliga skatter osv. Och visar den på sidan Varukorg / kassa.

WooCommerce Royal Mail Shipping

Fraktfrekvensen beräknas exakt och ja, du kan alltid justera dem baserat på nuvarande krav. Bra att det har tre separata förpackningsmetoder som tillsammans med alla frakttjänster som erbjuds av Royal Mail. Så du kommer inte att ha problem med att implementera ditt affärsfall längre.

Utöver detta kommer plugin integrerat med Parcelforce, vilket innebär att du har en utökad räckvidd och så småningom kommer att leverera objekt till längre platser.

Frakt / orderspårning är en annan stor funktion som följer med detta plugin – ett komplett paket du skulle säga. Du gillar också hur varje enskild funktion fungerar tillsammans i synk och hjälper dig att skicka platser där Royal Mail är verksamt.

Pris: 59 $

Visa WooCommerce Royal Mail Shipping Plugin

6. WooCommerce fraktverktyg från Veeqo

Plugin är lika intressant som namnet. Så när du drar ner gardinen skulle du hitta det här insticksprogrammet som är bäst vid hantering av stora uppsättningar leveranser. Som dock begränsar sin funktionalitet och kapacitet till butiker som hanterar större order – passar bra för större företag som hanterar bulkbeställningar. Ingenting kan gå fel genom att använda Amazon FBA för att uppfylla dina beställningar och ja, plugin erbjuder den här funktionen.

WooCommerce fraktverktyg

Till skillnad från alla andra svårt att använda plugins där ute, det här är en bris. Det kan skriva ut hundratals etiketter på några sekunder medan du samverkar med de nio världsledande kurirerna samtidigt. Det som är fantastiskt är att du kan se leveranspriserna för alla kurirer där i ett enda fönster. Det känns som att använda en SAAS-baserad leveranslösning – en central plattform.

Tillsammans med dessa exceptionella inbyggda funktioner har plugin också funktionen att spåra försändelserna. Något som är ett måste i varje leveransplugin. Och naturligtvis kan både du och dina kunder enkelt spåra leveranserna.

Visa WooCommerce-verktygsplugin

7. WooCommerce Advanced Shipping

En annan plugin som många WooCommerce-användare gillar är WooCommerce Advanced Shipping. Med detta plugin kan du erbjuda leveranspriser baserade på olika villkor. Denna kontroll över leveransvillkoren ger dig den flexibilitet du letade efter. Plugin har ett vackert gränssnitt som är riktigt enkelt att använda och användare älskar det.

WooCommerce Advanced Shipping

Så nu när det gäller detaljerna, kommer plugin att låta dig ställa in frakten baserat på vikten på artiklarna, volymen på artiklarna, fraktlandet och leveransstat. Dessutom erbjuder plugin flera leveransmetoder som är en annan stor anledning till att människor gillar det.

Det är definitivt en behandling för WooCommerce-användare som söker eller vill införa variationer i sina leveransmetoder.

Denna plugin har också ett tillägg som gör det möjligt för användare att lägga till extra leveransvillkor. Det här är ett bra sätt att förhindra att andra leveransmetoder från ett annat leveransplugin dyker upp på kundvagnssidan.

Pris: 50 $

Visa WooCommerce Advanced Shipping Plugin

8. WooCommerce-uppsamlingsplatser (lokal upphämtning)

Du måste hålla med, lokala pickuper fungerar bra för företag. Det är en leveransmetod som gynnar kundens lätthet men bara om du har flera pickup-platser.

Med det här insticksprogrammet kan dina kunder välja önskad eller närmaste hämtplats från listan på kundvagnssidan. Du kan definiera adressen för varje plats, ställa in hämtningskostnaden vid behov och också välja att visa den på Google Maps – ett mycket bekvämt tillvägagångssätt.

WooCommerce Pickup Locations

WooCommerce Pickup Locations erbjuder också valet att antingen placera pickup-alternativet i kundvagnen eller kassan eller på båda sidorna. Det låter dig också ställa in minsta och maximala tid per beställning. Så när en beställning har placerats visas den valda pickupplatsen på administratörssidan under orderavsnittet. Och därefter kan du vidta nödvändiga åtgärder för att fullgöra den beställningen.

Andra coola funktioner inkluderar saker som att lägga till pickup-pris baserat på den lägsta beställningskostnaden, att söka inom radiekarta efter den närmaste platsen, ladda upp flera inlämningsuppgifter med hjälp av CSV-uppladdning och många fler.

Pris: 23 $

Visa plugin för WooCommerce Pickup Locations

9. Aliexpress Dropship för WooCommerce

Aliexpress Dropship kan verkligen vara det plugin du någonsin kommer att behöva. De är populära för sina olika produkter och det robusta leveranssystemet.

Med detta plugin kan du enkelt importera produkterna från AliExpress direkt till din WooCommerce-butik. Och precis som deras orderhanteringssystem kan du också ha produktvariationer, flera produktstorlekar, flera färger och många fler. Plugin ger dig friheten att redigera produkterna genom att ändra namn, lägga till bilder, uppdatera beskrivningen osv.

Aliexpress Dropship för WooCommerce

Plugin kan du lägga till leveransmetoder direkt till din webbplats. Detta är ett bra sätt att hantera leveranser oberoende eftersom AliExpress kommer att vara ansvarig för att fullfölja beställningen.

Och när vi talar om oberoende från arbete, kommer produktinventarierna också att automatiskt uppdateras och kommer också att speglas på din webbplats. Med denna WooCommerce-lösning får du orderföljningsfunktionen som alltid håller dina kunder uppdaterade.

Det finns ännu mer att erbjuda. Du får Prissättningsautomation funktion som låter dig skapa priser för varje produkt. Du kan också hantera dina produktrecensioner, importera produkten endast med den snabbaste leveransmetoden och listan fortsätter.

Pris: 40 $

Visa Aliexpress Dropship för WooCommerce Plugin

10. WooCommerce Shipment Tracking Pro

Den sista plugin som kommer till listan är Shipment Tracking Pro. Detta är en realtidssparare när det gäller att uppfylla WooCommerce-order. Det hjälper dig att dela den spårningsinformationen med din kund när beställningen är markerad som klar. Denna spårningsinformation skickas tillsammans med e-postmeddelandet om beställning.

Kunder kan också hitta livespårningsdetaljer direkt på Mitt konto sida. Plugin har också 85+ fördefinierade fraktkurir att välja mellan och du kan uppenbarligen lägga till mer i listan.

WooCommerce Shipment Tracking Pro

Men funktionslistan slutar inte där. Antag att du har många beställningar, säg 100, och att du måste lägga till spårningsinformationen till dem.

Du kan ladda upp spårningsinformationen för dessa 100 beställningar via FTP- eller CSV-filuppladdning och det gör det på några sekunder. Beställningsstatusen uppdateras ständigt i realtid direkt från rederiets API.

En annan användbar funktion är det anpassade spårningsmeddelandet – låter dig skicka personliga texter till dina kunder. Du kan dela det levererade datumet, spårnings-ID med länken och frakttjänstnamnet tillsammans med det här meddelandet.

Pris: 69 dollar

Visa WooCommerce Shipment Tracking Pro Plugin

Sista ord

I den här artikeln har vi diskuterat 10 bästa leveransplugins för WooCommerce av 2018. Som jag redan nämnde är de inbyggda leveransalternativen i Woocommerce inte tillräckligt kraftfulla och du skulle inte få alla funktioner du behöver för din WooCommerce-webbplats. I detta fall är ett WooCommerce Shipping-plugin mycket användbart och krävs om du vill maximera din försäljning.

Även om frakt kan vara ett problem för vissa användare. Att använda några riktigt bra WooCommerce-frakt-plugins för att hantera dem kan verkligen få ditt företag igång. Och påpekar det uppenbara kommer du att spara mycket tid och fokusera på andra viktiga uppgifter istället.

Detta är något som alla företagare bör leta efter. Vilket WooCommerce-fraktplugin är din favorit, meddela oss i kommentaravsnittet.

relaterade artiklar,

  • 20 måste ha WooCommerce-plugins du behöver under 2018
  • 10 bästa marknadsföringstema för WooCommerce 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map