10 cele mai bune pluginuri de transport WooCommerce din 2018

04.06.2020
WooCommerce एसईओ '10 cele mai bune pluginuri de transport WooCommerce din 2018
0 14 мин.

Există atât de multe plugin-uri care înconjoară WooCommerce. Fiecare dintre ele a fost conceput pentru a îndeplini anumite sarcini. Dar de ce să folosiți un plugin de expediere separat când aveți o secțiune dedicată WooCommerce pentru expediere? Răspunsul este destul de simplu – opțiunile de expediere ale WooCommerce nu sunt suficient de puternice pentru a face față nevoilor de transport zilnic.


Lucruri precum ambalarea coletelor, etichetele de transport, asigurările de pachete etc. sunt foarte importante atunci când sunteți la dispoziție pentru expediere. Deci, nu este vorba doar de afișarea tarifelor de expediere pe pagina Coș.

Dar căutarea dvs. pentru cel mai bun plugin de transport WooCommerce se încheie chiar acum. În acest articol, vom discuta și vom parcurge unele dintre cele mai bune Plugin-uri de transport WooCommerce acolo. Veți vedea, de asemenea, cum vă pot ajuta să maximizați capacitățile de livrare și gestionare a comenzilor pe site-ul dvs. web.

Cele mai bune pluginuri pentru transportul WooCommerce

1. Plugin de expediere WPSCommerce UPS cu etichetă de imprimare

UPS a condus industria navală de ceva vreme, la fel și acest plugin. Această soluție WooCommerce interacționează direct cu API-ul oficial UPS pentru a obține tarifele corecte de expediere în timp real. Și indiferent de situație, te vei regăsi întotdeauna în loc, chiar și în timpul manipulării comenzilor în vrac. Ceea ce crește atât eficiența, cât și productivitatea la locul de muncă.

WooCommerce UPS Navigare plugin

În plus, pluginul vă permite să imprimați etichetele de expediere manual sau să le automatizați imediat ce comanda este plasată. Și fiți sigur, deoarece veți fi înștiințat despre aceasta odată ce eticheta este generată.

Pluginul UPS Shipping include, de asemenea, o caracteristică de urmărire a expedierii / comenzilor care vă permite să partajați automat detaliile de urmărire cu clienții dvs. prin e-mail.

Alte caracteristici includ programarea pick-up-urilor, oferirea serviciilor interne și internaționale, accesul la UPS Freight și SurePost și asistență pentru celebrul plugin Dokan Multi-Vendor. Să nu uităm, pluginul vine cu suportul WPML, care este aproape perfect.

Preț: 69 USD

Vizualizați pluginul de expediere UPS WooCommerce

2. WooCommerce Time Picker Picker pentru expediere

Acesta este unul important. Selectorul timpului de livrare WooCommerce permite clienților dvs. să selecteze ora și data de livrare dorite – o modalitate convenabilă de a elimina problemele post-vânzare. Este ca și cum ai rezerva un interval de timp folosind un Rezervare WooCommmerce plugin, dar, în acest caz, rezervați slotul de livrare.

O astfel de caracteristică se poate dovedi a fi o binefacere pentru afacerea dvs., deoarece vă oferă un control suplimentar. Poate ajuta chiar la creșterea vânzărilor generale.

WooCommerce Time Picker Picker pentru expediere

Deși modul în care un produs se comportă pe piață depinde de diverși factori. Cu toate acestea, oferirea de astfel de beneficii crește interactivitatea pe site-ul dvs. web.

Așadar, coborând la cealaltă secțiune, se afișează ora și data de livrare către administratorii din pagina Comenzi. Cu această caracteristică, vă puteți gestiona livrările cu preferință.

Pluginul vă informează, de asemenea, despre comenzile prin e-mailuri – mai ales util când nu sunteți în preajmă. Această caracteristică mică, dar obraznică, vă poate ajuta în situații dificile. Acesta este mai mult motivul pentru care ați avea nevoie de acest plugin de expediere WooComerce instalat.

Preț: 50 USD

Vizualizați pluginul de selectare a timpului de livrare WooCommerce

3. Procesul de expediere a tarifului WooCommerce Table Shipping

Din multe motive întemeiate, Table Rate Shipping Pro poate fi încorporat ca fiind cel mai bun plugin de livrare WooCommerce condiționat acolo. Pluginul este o briză atunci când implementează orice caz de afaceri și funcționează foarte bine fără un sughiț.

Veți avea controlul asupra parametrilor de expediere, cum ar fi greutatea produsului, subtotalul coșului, numărul de articole, clasa de transport, zonele de expediere etc. Puteți utiliza mai multe combinații de parametri pentru a afișa anumite metode de expediere.

Tabelul tarifului de transport Pro

Venind acum pe partea de transport, puteți oferi mai multe opțiuni de transport, precum transport cu tarife forfetare, transport gratuit, transport rapid și rapid, preluare locală și multe altele.

Puteți oferi, de asemenea, aceste metode de expediere în funcție de numărul de articole din coș sau cât de greu este întregul pachet, îl numiți. Puteți avea, de asemenea, ceva de genul, să faceți costul de transport ca cost de bază și apoi să adăugați un cost per articol.

Venind la celelalte avantaje uimitoare, aveți opțiunea de încărcare a fișierului CSV pe care o puteți utiliza pentru a încărca sute de reguli de expediere. Pluginul funcționează foarte bine cu livrarea Per Product Shipping și cu pachetul de livrare a tarifelor, ceea ce este foarte bun pentru unii proprietari de magazine. Sa nu uit, pluginul vine deja cu suport WPML.

Preț: 69 USD

Vizualizați pluginul Pro Shipping Shipping Pack

4. Transport WooCommerce pe baza de greutate

Acest plugin de transport WooCommerce este destul de renumit și toată lumea știe de ce. Metodele de livrare oferite de acest plugin sunt flexibile. Înțeles, ușor de configurat și funcționează foarte bine cu aproape fiecare caz de afaceri. Și după cum sugerează și numele, pluginul calculează și afișează costurile de transport în funcție de greutatea totală a comenzii – o soluție reală de rezolvare a problemelor.

Transport pe bază de greutate

Puteți defini și adăuga cu ușurință mai multe reguli de livrare împreună cu diverse condiții. Pentru a fi mai precis, calculează tarifele bazate pe diverși factori precum destinația expedierii, intervalele subtotale, greutatea întregului pachet, etc..

Există alte câteva funcții suplimentare care vin împreună cu acest plugin. Caracteristici precum oferta de transport gratuit bazată pe valoarea comenzii, setarea costurilor de transport progresiv bazate pe greutatea sau prețul coșului sau chiar ambele, trebuie să numim câteva.

După cum vă așteptați, acest tip de soluție de transport condiționat este o alegere de top pentru orice magazin WooCommerce. Și cu siguranță ar trebui să vă ajute să vă puneți carcasa pe pagina de coș.

Pret: 20 USD

Vizualizați pluginul de transport pe bază de greutate

5. WooCommerce Royal Mail Shipping Plugin cu urmărire

Într-adevăr, o veste bună pentru utilizatorii WooCommerce din Regatul Unit. De peste 500 de ani, Royal Mail ajută oamenii cu livrările, iar acum vine și sub forma unui plugin.

Pluginul Royal Mail calculează tarifele de expediere în funcție de destinație, greutatea coletului, tipul articolului de expediere, impozitele aplicabile, etc., și îl afișează pe pagina Cart / Checkout..

WooCommerce Royal Mail Shipping

Tariful de transport este calculat cu exactitate și da, puteți să le ajustați întotdeauna în funcție de cerințele actuale. Bine că are trei metode de ambalare separate care, împreună cu toate serviciile de transport oferite de Royal Mail. Așadar, nu veți mai avea probleme în implementarea cazului dvs. de afaceri.

În plus, pluginul este integrat cu Parcelforce, adică veți avea o acoperire extinsă și, în cele din urmă, veți livra articole către locuri mai îndepărtate..

Urmărirea expedierii / comenzilor este o altă caracteristică importantă care vine împreună cu acest plugin – un pachet complet pe care ați spune. De asemenea, vă va plăcea modul în care fiecare caracteristică individuală lucrează împreună în sincronizare și vă va ajuta să expediați locuri unde operează Royal Mail.

Preț: 59 dolari

Vizualizați pluginul de expediere Royal Mail WooCommerce

6. Instrument de transport WooCommerce de la Veeqo

Pluginul este la fel de interesant ca și numele său. Prin urmare, atunci când trageți perdeaua în jos, ați considera că acest plugin este cel mai bun în gestionarea seturilor mari de expedieri. Ceea ce, însă, restrânge funcționalitățile și capacitățile sale la magazinele care se ocupă de comenzi mai mari – se potrivesc bine pentru întreprinderile mai mari care se ocupă de comenzi în vrac. Nimic nu poate merge greșit folosind Amazon FBA pentru a-ți îndeplini comenzile și da, pluginul oferă această caracteristică.

Instrument de transport WooCommerce

Spre deosebire de oricare altul greu de utilizat- conectează acolo, acesta este o adiere. Este capabil să imprime sute de etichete în câteva secunde în timp ce interacționează cu cei nouă curieri mondiali în același timp. Ce este minunat este că puteți vedea tarifele de expediere pentru toți curierii acolo, pe o singură fereastră. Se pare că folosești o soluție de transport bazată pe SAAS – o platformă centrală.

Împreună cu aceste caracteristici integrate excepționale, pluginul are și funcția de a urmări expedierile. Ceva ce este indispensabil în fiecare plugin de livrare. Și, desigur, atât dvs. cât și clienții dvs. pot urmări cu ușurință expedierile.

Vizualizați pluginul pentru instrumentele de transport WooCommerce

7. WooCommerce Advanced Shipping

Un alt plugin pe care mulți utilizatori WooCommerce îl plac este cel de transport avansat WooCommerce. Cu acest plugin, puteți oferi tarife de transport în funcție de diferite condiții. Acest control asupra condițiilor de transport vă va oferi flexibilitatea pe care o căutați. Pluginul are o interfață frumoasă, care este cu adevărat ușor de utilizat, iar utilizatorilor le place.

WooCommerce Advanced Shipping

Prin urmare, revenind la specificații, pluginul vă va permite să setați transportul în funcție de greutatea articolelor, volumul articolelor, țara de expediere și starea de expediere. În plus, pluginul oferă mai multe metode de expediere, care sunt un alt motiv important pentru care oamenii le plac.

Este cu siguranță un tratament pentru utilizatorii WooCommerce care caută sau doresc să introducă variații în metodele lor de expediere.

Acest plugin are, de asemenea, o extensie care permite utilizatorilor să adauge condiții suplimentare de livrare. Acesta este un mod bun de a împiedica alte metode de expediere de la un alt plugin de expediere să apară pe pagina Cart.

Preț: 50 USD

Vizualizați pluginul de transport avansat WooCommerce

8. Locații de preluare WooCommerce (pickup local)

Trebuie să fiți de acord, transferurile locale funcționează bine pentru companii. Este o metodă de expediere care favorizează ușurința clienților, dar numai dacă aveți mai multe locații de ridicare.

Cu acest plugin, clienții dvs. pot selecta locația de preluare dorită sau cea mai apropiată din lista din pagina Coș. Puteți defini adresa pentru fiecare locație, puteți seta costurile de ridicare dacă este necesar și puteți alege să o afișați pe Google Maps – o abordare foarte convenabilă.

Locații de ridicare WooCommerce

Locațiile de ridicare WooCommerce oferă, de asemenea, opțiunea de a plasa opțiunea de ridicare în coș sau în casă sau pe ambele pagini. Vă permite să setați și timpul minim și maxim pe comandă. Deci, odată plasată o comandă, locația de selectare selectată va apărea pe partea de administrator sub secțiunea de comandă. Și după aceea, puteți lua măsurile necesare pentru îndeplinirea acestei comenzi.

Alte funcții interesante includ lucruri precum adăugarea prețului de preluare în funcție de costul minim al comenzii, căutarea în harta razei pentru cea mai apropiată locație, încărcarea mai multor trimiteri ale locației de ridicare folosind încărcarea CSV și multe altele.

Preț: 23 dolari

Vizualizați pluginul WooCommerce Pickup Locations

9. Aliexpress Dropship pentru WooCommerce

Aliexpress Dropship poate fi într-adevăr singurul plugin de care vei avea nevoie vreodată. Sunt populare pentru varietatea lor de produse și sistemul de livrare robust.

Cu acest plugin, puteți importa cu ușurință produsele de la AliExpress direct în magazinul dvs. WooCommerce. La fel ca sistemul lor de gestionare a comenzilor, puteți avea, de asemenea, variații de produse, mai multe dimensiuni de produs, mai multe culori și multe altele. Pluginul vă oferă libertatea de a edita produsele schimbând numele, adăugând imagini, actualizând descrierea, etc.

Aliexpress Dropship pentru WooCommerce

Pluginul vă permite să adăugați metode de expediere direct pe site-ul dvs. web. Aceasta este o modalitate bună de a gestiona livrările în mod independent, deoarece AliExpress va fi cel responsabil pentru îndeplinirea comenzii.

Și vorbind despre independența față de locul de muncă, inventarele de produse vor fi, de asemenea, actualizate automat și vor reflecta și pe site-ul dvs. web. Cu această soluție WooCommerce, veți obține funcția de urmărire a comenzilor care va menține clienții la zi.

Mai sunt multe de oferit. Vei primi Automatizarea prețurilor funcție care vă permite să creați prețuri pentru fiecare produs. De asemenea, puteți gestiona recenziile produsului, importați produsul doar cu cea mai rapidă metodă de livrare și lista continuă.

Preț: 40 USD

Vizualizați Aliexpress Dropship pentru WooCommerce Plugin

10. WooCommerce Shipment Tracking Pro

Pluginul final care îl face pe listă este Shipment Tracking Pro. Acesta este un economisitor de timp real când vine vorba de îndeplinirea comenzilor WooCommerce. Vă ajută să împărtășiți informațiile de urmărire cu clientul dvs. odată ce comanda este marcată ca finalizată. Aceste informații de urmărire sunt trimise împreună cu e-mailul de finalizare a comenzii.

Clienții pot găsi, de asemenea, detaliile de urmărire live chiar pe site-ul Contul meu pagină. Pluginul are, de asemenea, peste 85 de curieri de transport predefinite din care să alegeți și, evident, puteți adăuga mai multe în listă.

WooCommerce Tracking Tracking Pro

Dar lista de funcții nu se încheie acolo. Presupunem că aveți o mulțime de comenzi, spune 100, și trebuie să adăugați detaliile de urmărire la ele.

Puteți încărca detaliile de urmărire pentru cele 100 de comenzi prin încărcare de fișiere FTP sau CSV și face asta în câteva secunde. Starea comenzii este actualizată constant în timp real direct din API-ul companiei de transport.

O altă caracteristică utilă este mesajul de urmărire personalizat – vă permite să trimiteți texte personalizate clienților. Puteți partaja data expedierii, identificarea urmăririi cu linkul și numele serviciului de livrare împreună cu acest mesaj.

Preț: 69 USD

Vizualizați pluginul Pro de urmărire a expedierii WooCommerce

Cuvinte finale

În acest articol, am discutat despre 10 cele mai bune plugin-uri de expediere pentru WooCommerce din 2018. După cum am menționat deja, opțiunile de expediere încorporate în Woocommerce nu sunt suficient de puternice și nu veți obține toate funcțiile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. WooCommerce. În acest caz, un plugin WooCommerce Shipping este foarte util și necesar dacă doriți să vă maximizați vânzările.

Deși transportul poate fi o problemă pentru unii utilizatori. Folosirea unor plugin-uri de transport WooCommerce cu adevărat bune pentru a le aborda vă poate face afacerea. Și arătând evident, veți economisi mult timp și vă veți concentra pe alte sarcini importante.

Acest lucru ar trebui să caute fiecare proprietar de afaceri. Ce plugin de transport WooCommerce este preferatul dvs., informați-ne în secțiunea de comentarii.

Articole similare,

 • 20 de pluginuri Must-Have WooCommerce de care aveți nevoie în 2018
 • 10 cele mai bune teme de marketing pentru WooCommerce din 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector