10 millors complements d’enviament de WooCommerce del 2018

04.06.2020
WooCommerce एसईओ '10 millors complements d’enviament de WooCommerce del 2018
0 14 мин.

Hi ha tants plugins que envolten WooCommerce. Cadascun d’ells dissenyat per realitzar determinades tasques. Però, per què utilitzar un complement d’enviament separat quan teniu una secció dedicada a WooCommerce per enviar-la? La resposta és bastant senzilla: les opcions d’enviament de WooCommerce no són prou potents per cobrir les necessitats d’enviament quotidià..


Coses com ara l’envàs de paquets, les etiquetes d’enviament, les assegurances de paquets, etc. són realment importants quan hagueu de fer l’enviament. Per tant, no es tracta només de mostrar les tarifes d’enviament a la pàgina del Cistell.

Però la vostra cerca del millor complement d’enviament de WooCommerce finalitza ara mateix. En aquest article parlarem i recorrerem alguns dels millors Complements d’enviament de WooCommerce per allà. També veureu com poden ajudar-vos a maximitzar les funcions de gestió de comandes i enviaments al vostre lloc web.

Els millors complements d’enviament de WooCommerce

1. Plugin d’enviament d’UPS de WooCommerce amb etiqueta d’impressió

UPS ha estat governant la indústria marítima des de fa temps i també ho és aquest complement. Aquesta solució de WooCommerce interacciona directament amb l’API oficial d’UPS per obtenir les tarifes exactes d’enviament en temps real. I no importa això, sempre us trobareu al seu lloc fins i tot mentre gestionau comandes a granel. La qual cosa augmenta tant la eficiència com la productivitat al vostre lloc de treball.

Plugin d’enviament d’UPS de WooCommerce

El complement us permet imprimir les etiquetes d’enviament manualment o automatitzar-lo tan bon punt es realitzi la comanda. I estigueu segurs, ja que se us notificarà al respecte una vegada que es generi l’etiqueta.

El complement UPS Shipping també incorpora una funció de seguiment d’enviaments / comandes que permet compartir automàticament els detalls de seguiment amb els vostres clients mitjançant el correu electrònic.

Altres funcions inclouen la recollida de programacions, ofereixen serveis nacionals i internacionals, accés a UPS Freight i SurePost i l’assistència del famós complement Dokan Multi-Vendor. Per no oblidar, el complement inclou el suport WPML que és gairebé perfecte.

Preu: 69 $

Veure el complement d’enviament d’UPS de WooCommerce

2. Selector de temps d’entrega de WooCommerce per a enviament

Això és important. El selector de temps de lliurament de WooCommerce permet als vostres clients seleccionar l’hora i la data de lliurament desitjades: una forma convenient d’eliminar les molèsties posteriors a la venda. És com reservar una franja horària mitjançant un Reserva WooCommmerce plugin, en aquest cas, reserveu l’horari d’entrega.

Aquesta característica pot resultar una novetat per a la vostra empresa, ja que li proporciona un control addicional. Fins i tot pot ajudar a augmentar les vendes generals.

Selector de temps d’entrega de WooCommerce per a enviament

Tot i que el funcionament d’un producte al mercat depèn de diversos factors. No obstant això, oferir aquests avantatges augmenta la interactivitat del vostre lloc web.

De manera que ve a l’altra secció, es mostra el termini i la data de lliurament als administradors a la pàgina de comandes. Amb aquesta funció, podeu preferir els vostres enviaments amb preferència.

El connector també us informa sobre les comandes mitjançant correus electrònics, especialment útil quan no hi esteu. Aquesta petita però nívia característica us pot ajudar en situacions difícils. Aquesta és la raó per la qual necessiteu tenir instal·lat aquest complement d’enviament de WooComerce.

Preu: 50 dòlars

Veure el connector de temps d’entrega de WooCommerce

3. Prova d’enviament de tarifes de taula de WooCommerce Pro

Per molts bons motius, el Table Rate Shipping Pro es pot coronar com el millor complement condicional d’enviaments de WooCommerce. El connector és una brisa a l’hora de posar en pràctica qualsevol cas empresarial i funciona molt bé sense un rècord.

Vostè tindrà el control sobre els paràmetres d’enviament, com ara el pes del producte, el subtotal del carretó, el nombre d’articles, la classe d’enviament, les zones d’enviament, etc. Podeu utilitzar més combinacions d’aquests paràmetres per mostrar alguns mètodes d’enviament..

Taxa d’enviament de tarifa de taula Pro

Arribant a l’enviament, podeu oferir diverses opcions d’enviament com ara tarifes de tarifa plana, enviament gratuït, enviament ràpid i de terra, recollida local i molts més.

També podeu oferir aquests mètodes d’enviament en funció del nombre d’articles del carretó o de la quantitat de pes que tingui tot el paquet, el nomeneu. També podeu tenir una cosa així com fer que el cost d’enviament sigui el cost base i després afegir un cost per article.

Si voleu els altres avantatges sorprenents, teniu l’opció de càrrega de fitxers CSV que podeu utilitzar per penjar centenars de regles d’enviament. El complement funciona molt bé amb els enviaments per productes i enviament de tarifes de paquets, cosa que és excel·lent per a alguns propietaris de botigues. Per no oblidar, el complement ja compta amb el suport WPML.

Preu: 69 $

Visualitza el complement de l’expedició de tarifes de lliurament de la taula

4. Enviament basat en pes de WooCommerce

Aquest complement d’enviament de WooCommerce és força conegut i tothom sap el perquè. Els mètodes d’enviament que ofereix aquest complement són flexibles. Significat, fàcil de configurar i funciona molt bé amb gairebé tots els casos empresarials. I, com el seu nom indica, el connector calcula i mostra el cost d’enviament en funció del pes total de la comanda: un problema real de solucions.

Enviament basat en pes

Podeu definir i afegir diverses regles d’enviament juntament amb diverses condicions. Per ser precisos, calcula les tarifes en funció de diversos factors com la destinació de l’enviament, els intervals subtotals, el pes de tot el paquet, etc..

Hi ha algunes altres funcions addicionals que s’acompanyen d’aquest complement. Característiques com l’oferta d’enviament gratuït en funció del valor de la comanda, configurar un cost d’enviament progressiu basat en el pes o el preu del carretó, o fins i tot els dos, són alguns dels noms..

Com és de suposar, aquest tipus de solució d’enviament condicional és la millor elecció per a qualsevol botiga de WooCommerce. I, definitivament, us ajudarà a exposar els vostres casos comercials a la pàgina del carretó.

Preu: 20 dòlars

Mostra el connector d’enviament basat en pes

5. Plugin d’enviament de correu electrònic real de WooCommerce amb seguiment

De fet, una bona notícia per als usuaris de WooCommerce al Regne Unit. Des de fa més de 500 anys, Royal Mail ajuda els enviaments a les persones, i ara també es presenta en forma de complement.

El complement Royal Mail calcula les tarifes d’enviament en funció de la destinació, el pes de la paqueteria, el tipus d’enviament, els impostos aplicables, etc., i la mostra a la pàgina Cistell / Comanda.

WooCommerce Royal Mail Shipping

La tarifa d’enviament es calcula amb precisió i sí, sempre es poden ajustar segons el requisit actual. És bo que tingui tres mètodes d’embalatge separats que, juntament amb tots els serveis d’enviament que ofereix Royal Mail. Així, ja no tindreu problemes per implementar el vostre cas empresarial.

A més d’això, el connector inclou una integració amb Parcelforce, és a dir, tindreu un abast ampliat i podreu lliurar articles a llocs més llunyans.

El seguiment d’enviaments / comandes és una altra característica important que inclou aquest complement: un paquet complet que hauríeu de dir. També us agradarà com cada funció individual funciona de manera sincronitzada i us ajudarà a enviar llocs on opera Royal Mail.

Preu: 59 $

Consulteu el complement d’enviament de correu electrònic de WooCommerce

6. Eina d’enviament de WooCommerce de Veeqo

El complement és tan interessant com el seu nom. De manera que, quan traieu el teló cap avall, trobareu que aquest complement és el més adequat per gestionar grans enviaments. Tot i això, restringeix les seves funcionalitats i capacitats per a les botigues que atenen comandes més grans: s’adapta bé a les empreses més grans que tracten comandes a granel. Res pot passar malament mitjançant l’ús d’Amazon FBA per complir les vostres comandes i sí, el connector ofereix aquesta funció.

Eina d'enviament WooCommerce

A diferència de qualsevol altre difícil d’utilitzar connecta allà, això és una brisa. És capaç d’imprimir centenars d’etiquetes en qüestió de segons alhora que interactua amb els nou missatgers líders mundials alhora. El que és excel·lent és que podeu veure les tarifes d’enviament de tots els missatgers aquí mateixos en una única finestra. És ganes de fer servir una solució d’enviament basada en SAAS: una plataforma central.

Juntament amb aquestes excepcionals funcions integrades, el connector també té la funció per fer el seguiment dels enviaments. Alguna cosa imprescindible en tots els complements d’enviament. I, per descomptat, tant vosaltres com els vostres clients podreu fer un seguiment fàcil dels enviaments.

Veure el complement de l’eina d’enviament de WooCommerce

7. Enviament avançat de WooCommerce

Un altre complement que agraden a molts usuaris de WooCommerce és l’enviament avançat de WooCommerce. Amb aquest complement, podeu oferir tarifes d’enviament en funció de diverses condicions. Aquest control sobre les condicions d’enviament li proporcionarà la flexibilitat que buscaves. El complement té una bonica interfície realment fàcil d’utilitzar i als usuaris els encanta.

Enviament avançat de WooCommerce

Així doncs, descrivint les especificacions, el connector us permetrà definir l’enviament en funció del pes dels articles, del volum dels articles, del país d’enviament i de l’estat d’enviament. A més d’això, el connector ofereix diversos mètodes d’enviament, que són una altra de les grans raons per les quals els agrada.

Sens dubte és un regal per als usuaris de WooCommerce que busquen o volen introduir variacions en els seus mètodes d’enviament.

Aquest complement també té una extensió que permet als usuaris afegir condicions d’enviament addicionals. Aquesta és una bona manera d’evitar que apareguin a la pàgina del carretó altres mètodes d’enviament d’un altre complement d’enviament.

Preu: 50 dòlars

Consulteu el complement d’enviament avançat de WooCommerce

8. Ubicacions de recollida de WooCommerce (recollida local)

Heu d’acord, les recollides locals funcionen bé per a les empreses. És un mètode d’enviament que afavoreix la facilitat del client, però només si teniu diverses ubicacions de recollida.

Amb aquest complement, els vostres clients poden seleccionar la ubicació de recollida desitjada o la més propera de la llista de la pàgina del carretó. Podeu definir l’adreça per a cada ubicació, definir el cost de recollida si cal, i també triar-la a Google Maps, un enfocament molt convenient..

Ubicacions de recollida de WooCommerce

Les ubicacions de recollida de WooCommerce també ofereixen l’opció de col·locar l’opció de recollida al carret o a la caixa de comanda o a les dues pàgines. També us permet establir el temps mínim i màxim per comanda. Així que un cop feta una comanda, la ubicació de recollida seleccionada apareixerà al costat de l’administrador a la secció de comanda. A partir de llavors, podeu fer els passos necessaris per complir aquest ordre.

Altres funcions interessants inclouen coses com afegir el preu de recollida en funció del cost mínim de la comanda, tenir la cerca al mapa del radi per a la ubicació més propera, penjar la presentació de diverses ubicacions de recollida mitjançant la càrrega CSV i molts altres..

Preu: 23 dòlars

Mostra el connector d’ubicacions de recollida de WooCommerce

9. Aliexpress Dropship per a WooCommerce

Aliexpress Dropship pot ser realment l’únic complement que necessitareu. Són populars per la seva varietat de productes i el sistema de lliurament robust.

Amb aquest complement, podeu importar fàcilment els productes d’AliExpress directament a la vostra botiga de WooCommerce. De la mateixa manera que el seu sistema de gestió de comandes, també podeu tenir variacions de productes, mides de producte múltiples, diversos colors i molts altres. El complement us dóna la llibertat d’editar els productes canviant el nom, afegint imatges, actualitzant la descripció, etc.

Aliexpress Dropship per a WooCommerce

El complement us permet afegir els mètodes d’enviament directament al vostre lloc web. Aquesta és una bona manera de gestionar els lliuraments de forma independent ja que AliExpress serà l’encarregat de complir la comanda.

I parlant d’independència del treball, els inventaris de productes també s’actualitzaran automàticament i reflectiran també al vostre lloc web. Amb aquesta solució WooCommerce, obtindreu el servei de seguiment de comandes que permetrà que els vostres clients estiguin actualitzats en tot moment.

Encara hi ha més per oferir. Tens el Automatització de preus funció que us permet crear preus per a cada producte. També podeu gestionar les ressenyes de productes, importar producte només amb el mètode d’entrega més ràpid i la llista continua.

Preu: 40 dòlars

Visualitza Aliexpress Dropship per a complement de WooCommerce

10. Prova de seguiment de l’enviament de WooCommerce

L’últim connector que fa que aparegui a la llista és el llançament de seguiment de l’enviament. Es tracta d’un estalvi de temps real a l’hora de complir les comandes de WooCommerce. L’ajuda a compartir aquesta informació de seguiment amb el vostre client una vegada que la comanda es marca com a finalitzada. Aquesta informació de seguiment s’envia juntament amb el correu electrònic d’acabament de la comanda.

Els clients també poden trobar els detalls del seguiment en directe directament al directori El meu compte pàgina. El complement també disposa de més de 85 missatgeries d’enviament predefinits i podreu afegir-ne més a la llista.

WooCommerce Tracking Tracking Pro

Però la llista de funcions no s’acaba aquí. Suposeu que teniu moltes comandes, per exemple 100, i heu d’afegir-ne els detalls de seguiment.

Podeu penjar els detalls de seguiment d’aquestes 100 comandes mitjançant càrrega de fitxers FTP o CSV i ho fa en qüestió de segons. L’estat de la comanda s’actualitza constantment en temps real directament des de l’API de l’empresa naviliera.

Una altra funció útil és el missatge de seguiment personalitzat: us permet enviar textos personalitzats als vostres clients. Podeu compartir la data d’enviament, l’identificador de seguiment amb l’enllaç i el nom del servei d’enviament juntament amb aquest missatge.

Preu: 69 $

Consulteu el connector de seguiment de l’enviament de WooCommerce Pro

Paraules finals

En aquest article, n’hem discutit 10 millors complements d’enviament per a WooCommerce del 2018. Com ja he comentat, les opcions d’enviament integrades a Woocommerce no són prou potents i no obtindreu totes les funcions que necessiteu per al vostre lloc WooCommerce. En aquest cas, un complement d’enviament de WooCommerce és molt útil i es requereix si voleu maximitzar les vendes.

Tot i que l’enviament pot ser un problema per a alguns usuaris. Si utilitzeu alguns complements d’enviament de WooCommerce realment bons per afrontar-los, el vostre negoci pot ser realment. I assenyalant l’obvietat, estalviareu molt de temps i us concentreu en altres tasques importants.

Això és el que tots els propietaris de negocis haurien de buscar. Quin complement de transport de WooCommerce és el vostre favorit, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

Articles relacionats,

 • 20 complements obligatoris de WooCommerce que necessiteu el 2018
 • 10 millors temes de màrqueting per a WooCommerce del 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector