10 най-добрите приставки за доставка на WooCommerce за 2018 г.

Има толкова много плъгини, които обграждат WooCommerce. Всеки от тях е предназначен за изпълнение на определени задачи. Но защо да използвате отделна приставка за доставка, когато имате специален раздел за доставка на WooCommerce? Отговорът е съвсем прост – опциите за доставка на WooCommerce просто не са достатъчно мощни, за да се справят с ежедневните нужди за доставка..


Нещата като опаковане на колети, етикети за доставка, застраховки на пакети и т.н. са наистина важни, когато сте готови за доставка. Така че не става въпрос само за показване на тарифите за доставка на страницата на Количката.

Но вашето търсене на най-добрата приставка за доставка на WooCommerce приключва в момента. В тази статия ще обсъдим и ще преминем през някои от най-добрите WooCommerce приставки за доставка там. Ще видите също как те могат да ви помогнат да увеличите възможностите за доставка и управление на поръчки на вашия уебсайт.

Най-добрите приставки за доставка на WooCommerce

1. WooCommerce UPS модул за доставка с етикет за печат

UPS управлява корабоплаването от доста време и такъв е и плъгинът. Това решение на WooCommerce взаимодейства директно с официалния API на UPS, за да се получат точните тарифи за доставка в реално време. И независимо от всичко, винаги ще се озовете на място, дори да обработвате групови поръчки. Което увеличава както ефективността, така и производителността на работното ви място.

WooCommerce UPS модул за доставка

Плъгинът допълнително ви позволява да отпечатвате ръчно етикетите за доставка или да го автоматизирате веднага след като поръчката е направена. И бъдете сигурни, тъй като ще бъдете уведомени за това, след като генерира етикета.

Плъгинът за доставка на UPS също включва функция за проследяване на пратка / поръчка, която ви позволява автоматично да споделяте проследяващите детайли с клиентите си по имейл.

Други функции включват планиране на пикапи, предлагане на вътрешни и международни услуги, достъп до UPS Freight и SurePost и поддръжка за известния плъгин Dokan Multi-Vendor. Да не забравяме, плъгинът идва с поддръжката за WPML, която е почти перфектна.

Цена: 69 долара

Вижте приставката за доставка на UPS за WooCommerce

2. Избор на време за доставка на WooCommerce за доставка

Това е важно. Избор на време за доставка на WooCommerce позволява на вашите клиенти да изберат желания час и дата на доставка – удобен начин за премахване на проблеми след продажбата. Това е като резервиране на времеви интервал с помощта на WooCommmerce Booking плъгин, но в този случай резервирате слота за време на доставка.

Подобна функция може да се окаже благодат за вашия бизнес, тъй като ви дава допълнителен контрол. Това дори може да помогне за увеличаване на общите продажби.

Избор на време за доставка на WooCommerce за доставка

Въпреки че ефективността на даден продукт на пазара зависи от различни фактори. Независимо от това, предлагането на такива предимства увеличава интерактивността на вашия уебсайт.

И така, стигайки до другия раздел, той показва времето и датата на доставка до администраторите на страницата Поръчки. С тази функция можете да обработвате вашите пратки с предпочитание.

Приставката ви информира и за поръчките чрез имейли – особено полезно, когато не сте наоколо. Тази малка, но изящна функция може да ви помогне в трудни ситуации. Това е по-голямата причина причината да ви е необходима тази приставка за доставка WooComerce.

Цена: 50 долара

Вижте Poogin за време за доставка на WooCommerce

3. Таблица на WooCommerce Тарифа за доставка Pro

Поради много добри причини, Table Rate Shipping Pro може да бъде корониран като най-добрите условни приставки за доставка на WooCommerce. Плъгинът е полъх при изпълнение на всеки бизнес случай и работи наистина добре без хълцане.

Ще имате контрол върху параметрите за доставка, като теглото на продукта, субтота на количката, броя на артикулите, класа на доставка, зоните за доставка и др. Можете допълнително да използвате множество комбинации от тези параметри по начин, за да покажете определени методи за доставка..

Таблица на тарифата Доставка Pro

Сега, като стигнете до страната за доставка, можете да предложите множество опции за доставка като фиксирана доставка, безплатна доставка, експресна и наземна доставка, местен пикап и много други.

Можете също да предложите тези методи за доставка въз основа на броя на артикулите в количката или колко е тежък целият пакет, давате име. Можете също така да имате нещо от рода на това, да направите цената на доставката като базова цена и след това да добавите цена на единица.

Предвид другите невероятни предимства, имате опцията за качване на CSV файл, която можете да използвате, за да качите стотици правила за доставка. Плъгинът работи много добре с доставка на продукти и пакетни цени, което е наистина чудесно за някои собственици на магазини. Да не забравяме, плъгинът вече има поддръжка за WPML.

Цена: 69 долара

Вижте таблицата за тарифи за доставка Pro Plugin

4. WooCommerce Доставка, базирана на тегло

Този плъгин за доставка на WooCommerce е доста известен и всеки знае защо. Методите за доставка, предлагани от този плъгин, са гъвкави. Значение, лесна за конфигуриране и работи наистина добре с почти всеки бизнес случай. И както подсказва името, плъгинът изчислява и показва разходите за доставка въз основа на общото тегло на поръчката – истински проблем за решаване на проблеми.

Тегло базирана доставка

Можете лесно да определите и добавите множество правила за доставка, заедно с различни условия. За да бъдем точни, той изчислява тарифите въз основа на различни фактори като местоназначение на пратката, междинни диапазони, тегло на целия пакет и т.н..

Има малко други допълнителни функции, които идват заедно с този плъгин. Функции като предлагат безплатна доставка въз основа на стойността на поръчката, настройване на прогресивни разходи за доставка въз основа на теглото или цената на количката или дори и двете, са да назовем няколко.

Както бихте очаквали, този вид условно решение за доставка е топ избор за всеки магазин на WooCommerce. И определено трябва да ви помогне да заложите бизнеса си на страницата на количката.

Цена: 20 долара

Вижте приставката за доставка, базирана на теглото

5. Плъгин за доставка на WooCommerce Royal Mail с проследяване

Наистина добра новина за потребителите на WooCommerce в Обединеното кралство. Повече от 500 години Royal Mail помага на хората с доставките, а сега се предлага и под формата на приставка.

Плъгинът Royal Mail изчислява тарифите за доставка въз основа на местоназначението, теглото на колета, вида на пратката, приложимите данъци и т.н., и ги показва на страницата Cart / Checkout.

WooCommerce Royal Mail Доставка

Цената на доставката е точно изчислена и да, винаги можете да ги коригирате въз основа на текущото изискване. Хубаво е, че има три отделни метода за опаковане, които заедно с всички услуги за доставка, предлагани от Royal Mail. Така че вече няма да имате проблеми с прилагането на бизнеса си.

В допълнение към това плъгинът е интегриран с Parcelforce, което означава, че ще имате разширен обхват и в крайна сметка ще доставяте елементи до по-далечни места.

Проследяването на пратки / поръчки е друга голяма функция, която се предлага заедно с тази приставка – пълен пакет, който бихте казали. Ще ви хареса и как всяка отделна функция работи заедно в синхрон и ще ви помогне да изпращате места, където оперира Royal Mail.

Цена: $ 59

Вижте приставката за доставка на поща за WooCommerce Royal Mail

6. Инструмент за доставка на WooCommerce от Veeqo

Плъгинът е също толкова интересен, колкото и името му. Така че, когато дръпнете завесата надолу, ще намерите този плъгин за най-добрия при работа с големи комплекти пратки. Което обаче стеснява функционалностите и възможностите му до магазините, които се занимават с по-големи поръчки – е подходящо за по-големи фирми, които се занимават с групови поръчки. Нищо не може да се обърка, като използвате Amazon FBA за изпълнение на вашите поръчки и да, плъгинът предлага тази функция.

Инструмент за доставка на WooCommerce

За разлика от всеки друг трудни за ползване плъгини там, това е ветрец. Той е в състояние да отпечата стотици етикети за няколко секунди, като същевременно взаимодейства с деветте водещи световни куриери едновременно. Отличното е, че можете да видите цените за доставка за всички куриери точно там, в един прозорец. Изглежда, че използвате решение за транспортиране на база SAAS – една централна платформа.

Наред с тези изключителни вградени функции, плъгинът има и функцията за проследяване на пратките. Нещо, което е задължително във всеки плъгин за доставка. И разбира се, вие и вашите клиенти лесно можете да проследявате пратките.

Вижте приставката за инструмент за доставка на WooCommerce

7. Усъвършенствана доставка за WooCommerce

Друга приставка, която харесват много потребители на WooCommerce, е разширената доставка на WooCommerce. С този плъгин можете да предлагате тарифи за доставка въз основа на различни условия. Този контрол върху условията за доставка ще ви даде гъвкавостта, която търсите. Плъгинът има красив интерфейс, който е наистина лесен за използване и потребителите го обичат.

Усъвършенствана доставка за WooCommerce

Така че сега, стигайки до спецификата, плъгинът ще ви позволи да зададете доставката въз основа на теглото на артикулите, обема на артикулите, държавата на доставка и държавата на доставка. На всичкото отгоре плъгинът предлага множество методи за доставка, които са друга голяма причина, поради която хората го харесват.

Това определено е лакомство за потребителите на WooCommerce, които търсят или искат да въведат вариации в методите си на доставка.

Този плъгин също има разширение, което позволява на потребителите да добавят допълнителни условия за доставка. Това е добър начин да предотвратите появата на други методи за доставка от друга приставка за доставка на страницата на кошницата.

Цена: 50 долара

Вижте приставката за разширена доставка WooCommerce

8. Местоположение на WooCommerce Pickup (Local Pickup)

Трябва да се съгласите, местните пикапи работят добре за бизнеса. Това е метод за доставка, който благоприятства лекотата на клиента, но само ако имате няколко места за пикап.

С тази приставка вашите клиенти могат да изберат желаното или най-близкото място за пикап от списъка на страницата Количка. Можете да определите адреса за всяко местоположение, да зададете цената на пикапа, ако е необходимо, а също така да изберете да го покажете в Google Maps – много удобен подход.

Местоположение на WooCommerce Pickup

Локациите за вземане на WooCommerce също предлагат избор дали да поставите опцията за избор на кошницата или касата или на двете страници. Тя ви позволява да зададете и минималното и максималното време за поръчка. Така че след като бъде направена поръчка, избраното местоположение за пикап ще се появи от страната на администратора под секцията за поръчка. И след това можете да предприемете необходимите стъпки за изпълнение на тази поръчка.

Други страхотни функции включват неща като добавяне на цена за пикап въз основа на минималните разходи за поръчка, търсене в радиус карта за най-близкото местоположение, качване на множество подавания за местоположение на пикап с помощта на CSV качване и много други.

Цена: 23 долара

Преглед на приставката за местонахождение на WooCommerce Locations

9. Aliexpress Dropship за WooCommerce

Aliexpress Dropship наистина може да бъде един плъгин, който някога ще се нуждаете. Те са популярни с разнообразието си от продукти и здравата система за доставка.

С този плъгин можете лесно да импортирате продуктите от AliExpress директно във вашия магазин WooCommerce. И точно като тяхната система за управление на поръчките, можете също да имате вариации на продуктите, множество размери на продукта, множество цветове и много други. Плъгинът ви дава свободата да редактирате продуктите чрез промяна на името, добавяне на изображения, актуализиране на описанието и т.н..

Aliexpress Dropship за WooCommerce

Плъгинът ви позволява да добавяте методите за доставка директно към вашия уебсайт. Това е чудесен начин за управление на доставките независимо, тъй като AliExpress ще бъде този, който отговаря за изпълнението на поръчката.

И като говорим за независимост от работата, запасите на продуктите също ще се актуализират автоматично и ще се отразяват и на вашия уебсайт. С това решение на WooCommerce получавате средство за проследяване на поръчките, което ще поддържа вашите клиенти актуализирани по всяко време.

Има още какво да предложим Получавате Автоматизация на цените функция, която ви позволява да създавате цени за всеки продукт. Можете също да управлявате своите прегледи на продукти, да импортирате продукт само с най-бързия начин на доставка и списъкът продължава.

Цена: 40 долара

Преглед на Aliexpress Dropship за WooCommerce Plugin

10. Проследяване на пратки за WooCommerce Pro

Последният плъгин, който го прави в списъка, е Проследяване на пратката Pro. Това е реално спестяване на време, когато става въпрос за изпълнение на поръчките на WooCommerce. Помага ви да споделите тази информация за проследяване с клиента си, след като поръчката е маркирана като завършена. Тази информация за проследяване се изпраща заедно с имейла за изпълнение на поръчката.

Клиентите могат също да намерят детайлите за проследяване на живо точно в Моята сметка страница. Плъгинът също има 85 предварително зададени куриери за доставка, от които можете да избирате и очевидно можете да добавите още към списъка.

Проследяване на пратки за WooCommerce Pro

Но списъкът с функции не свършва дотук. Да приемем, че имате много поръчки, да речем 100, и трябва да добавите подробности за проследяване към тях.

Можете да качите проследяващите данни за тези 100 поръчки чрез качване на FTP или CSV файл и това става за секунди. Състоянието на поръчката се актуализира постоянно в реално време директно от API на транспортната компания.

Друга полезна функция е персонализираното проследяващо съобщение – ви позволява да изпращате персонализирани текстове до клиентите си. Можете да споделите изпратената дата, идентификационния номер за проследяване с връзката и името на услугата за доставка заедно с това съобщение.

Цена: 69 долара

Преглед на приставката за проследяване на пратки за WooCommerce

Заключителни думи

В тази статия сме обсъдили 10 най-добрите приставки за доставка за WooCommerce от 2018 г. Както вече споменах, вградените опции за доставка в Woocommerce не са достатъчно мощни и няма да получите всички функции, които са ви необходими за вашия сайт WooCommerce. В този случай приставката за доставка на WooCommerce е много полезна и необходима, ако искате да увеличите максимално продажбите си.

Въпреки че доставката може да се окаже проблем за някои потребители. Използването на някои наистина добри приставки за доставка на WooCommerce, за да се справи с тях, наистина може да започне бизнеса ви. И посочвайки очевидното, ще спестите много време и ще се съсредоточите върху други важни задачи.

Това е нещо, което всеки собственик на бизнес трябва да търси. Какъв ви плъгин за доставка на WooCommerce ви е любим, уведомете ни в секцията за коментари.

Свързани статии,

  • 20 задължителни приставки за WooCommerce, които ви трябват през 2018 г.
  • 10 най-добри маркетингови теми за WooCommerce на 2018 година
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map