10 najboljših vtičnikov WooCommerce za dostavo leta 2018

04.06.2020
WooCommerce एसईओ '10 najboljših vtičnikov WooCommerce za dostavo leta 2018
0 12 мин.

Obstaja toliko vtičnikov, ki obkrožajo WooCommerce. Vsak od njih je zasnovan za izvajanje določenih nalog. Toda zakaj uporabljate ločen vtičnik za pošiljanje, če imate namenjen oddelek WooCommerce za pošiljanje? Odgovor je preprost – možnosti dostave WooCommerce preprosto niso dovolj zmogljive za vsakodnevne potrebe po pošiljanju..


Stvari, kot so pakiranje paketov, nalepke za pošiljanje, zavarovanje paketov itd., So zelo pomembne, ko ste pripravljeni za pošiljanje. Torej ne gre samo za prikazovanje cen pošiljanja na strani Košarica.

Toda vaše iskanje najboljšega vtičnika WooCommerce se konča zdaj. V tem članku bomo razpravljali o nekaterih najboljših WooCommerce vtičniki za dostavo tam zunaj. Videli boste tudi, kako vam lahko pomagajo povečati zmogljivosti dostave in upravljanja naročil na vašem spletnem mestu.

Najboljši vtičniki za dostavo WooCommerce

1. WooCommerce UPS paketni vtičnik s tiskarsko nalepko

UPS že dolgo časa vlada ladjarski industriji in tako je tudi vtičnik. Ta rešitev WooCommerce neposredno sodeluje z uradnim API-jem UPS, da bi dosegla natančne cene pošiljanja v realnem času. In ne glede na to, se vedno znajdete na svojem mestu, tudi ko ravnate z velikimi naročili. Kar povečuje učinkovitost in produktivnost na vašem delovnem mestu.

WooCommerce UPS vtičnik

Vtičnik nadalje omogoča ročno tiskanje nalepk ali avtomatizacijo takoj, ko je naročilo oddano. In bodite prepričani, saj boste o tem obveščeni, ko bo etiketa ustvarjena.

Vtičnik za dostavo UPS vsebuje tudi funkcijo sledenja pošiljke / naročila, ki vam omogoča, da samodejno delite podrobnosti o sledenju s strankami po e-pošti.

Ostale funkcije vključujejo načrtovanje prevzemov, ponujanje domačih in mednarodnih storitev, dostop do UPS Tovornega prometa in SurePost ter podpora za znani vtičnik Dokan Multi-Vendor. Da ne pozabim, vtičnik je na voljo s podporo za WPML, ki je skoraj popolna.

Cena: 69 dolarjev

Oglejte si WooCommerce UPS vtičnik

2. Izbiralnik časa dostave WooCommerce za pošiljanje

To je pomembno. Izbiralnik časa dostave WooCommerce vašim strankam omogoča izbiro želenega časa in datuma dostave – priročen način odstranjevanja težav po prodaji. Kot bi si rezervirali časovni utrip s pomočjo WooCommmerce Booking vtičnik, vendar v tem primeru rezervirate termin za dobavo.

Takšna funkcija se lahko izkaže za dobrobit vašega podjetja, saj vam daje dodaten nadzor. Lahko celo pomaga povečati skupno prodajo.

Izbiralnik časa dostave WooCommerce za pošiljanje

Čeprav je uspešnost izdelka na trgu odvisna od različnih dejavnikov. Kljub temu ponujanje takšnih ugodnosti poveča interaktivnost na vašem spletnem mestu.

Torej v drugem razdelku je prikazan čas dobave in datum do skrbnikov na strani Naročila. S to funkcijo lahko pošiljate pošiljke s prednostjo.

Vtičnik vas obvešča tudi o naročilih prek e-poštnih sporočil – še posebej koristno, ko vas ni zraven. Ta majhna, a izvrstna funkcija vam lahko pomaga v težkih situacijah. Zato je potreben nameščen vtičnik za dostavo WooComerce.

Cena: 50 dolarjev

Oglejte si vtičnik za izbiro časa dobave WooCommerce

3. WooCommerce Tabela Stopnja dostave Pro

Zaradi številnih dobrih razlogov je Table Rate Shipping Pro mogoče okronati za najboljše pogojne vtičnike WooCommerce. Vtičnik je lahek pri izvajanju katerega koli poslovnega primera in deluje brezhibno brez kolcanja.

Imeli boste nadzor nad parametri pošiljanja, kot so teža izdelka, podštevilka vozička, število artiklov, razred pošiljanja, cone pošiljanja itd. Nadalje lahko uporabite več kombinacij teh parametrov na način, da prikažete določene načine pošiljanja.

Tabela Hitrost dostave Pro

Zdaj, ko pridete na odpremo, lahko ponudite več možnosti pošiljanja, kot so pavšalno pošiljanje, brezplačna poštnina, hitra in zemeljska pošiljka, lokalni prevzem in še mnogo.

Te načine pošiljanja lahko ponudite tudi na podlagi števila pošiljk v vozičku ali glede na to, kako težak je celoten paket, ga poimenujete. Lahko imate tudi nekaj takega, tako da stroške pošiljanja določite kot osnovne stroške in nato dodate stroške na kos.

Z drugimi neverjetnimi prednostmi imate na voljo datoteko CSV, ki jo lahko uporabite za nalaganje sto pravil pošiljanja. Vtičnik deluje zelo dobro pri pošiljanju izdelkov po pošti in po paketu, kar je za nekatere lastnike trgovin res super. Da ne pozabim, vtičnik je že podprt za WPML.

Cena: 69 dolarjev

Oglejte si tabelo Hitrost dostave Pro Vtičnik

4. WooCommerce Odprem na osnovi teže

Ta vtičnik za dostavo WooCommerce je zelo znan in vsi vedo, zakaj. Načini pošiljanja, ki jih ponuja ta vtičnik, so prilagodljivi. Pomeni, enostavno konfiguriranje in deluje zelo dobro s skoraj vsakim poslovnim primerom. In kot že ime pove, vtičnik izračuna in prikaže stroške pošiljanja na podlagi skupne teže naročila – resničnega reševanja težav.

Dostava na osnovi teže

Z lahkoto določite in dodate več pravil za pošiljanje, skupaj z različnimi pogoji. Natančneje, izračuna tarife na podlagi različnih dejavnikov, kot so cilj pošiljanja, podtočki, teža celotnega paketa itd..

Še nekaj dodatnih funkcij, ki so priložene temu vtičniku. Funkcije, kot so ponudba brezplačne dostave na podlagi vrednosti naročila, nastavitev progresivnih stroškov pošiljanja glede na težo ali ceno košarice ali celo oboje, je treba navesti nekaj.

Kot bi pričakovali, je tovrstna rešitev za pogojno dostavo vrhunski izbor za katero koli trgovino WooCommerce. Zagotovo pa vam bo pomagal, da svoj poslovni primer postavite na stran košarice.

Cena: 20 USD

Oglejte si vtičnik za dostavo na podlagi teže

5. WooCommerce Royal Mail Vtičnik s sledenjem

Dejansko dobra novica za uporabnike WooCommerce v Združenem kraljestvu. Royal Mail že več kot 500 let pomaga ljudem pri dostavi, zdaj pa prihaja tudi v obliki vtičnika.

Vtičnik Royal Mail izračuna cene pošiljanja glede na namembni kraj, težo pošiljke, vrsto pošiljke, veljavne davke itd. In jih prikaže na strani Košarica / blagajna.

WooCommerce Royal Mail Shipping

Stopnja pošiljanja je natančno izračunana in ja, vedno jih lahko prilagodite glede na trenutne potrebe. Še dobro, da ima tri ločene načine pakiranja, ki so skupaj z vsemi ladjarji, ki jih ponuja Royal Mail. Tako ne boste imeli več težav z izvajanjem svojega poslovnega primera.

Poleg tega je vtičnik vgrajen s programom Parcelforce, kar pomeni, da boste imeli razširjen doseg in boste na koncu predmete oddali na večja mesta.

Sledenje pošiljanju / naročilu je še ena velika funkcija, ki je priložena temu vtičniku – celoten paket, ki ga boste rekli. Všeč vam bo tudi, kako vsaka posamezna funkcija deluje skupaj in vam bo pomagala pošiljati mesta, kjer deluje Royal Mail.

Cena: 59 dolarjev

Oglejte si vtičnik WooCommerce Royal Mail Shipping

6. WooCommerce orodje za dostavo podjetja Veeqo

Vtičnik je prav tako zanimiv kot njegovo ime. Ko povlečete zaveso navzdol, se vam zdi ta vtičnik najboljši za obdelavo velikih pošiljk. To pa zmanjšuje njegove funkcionalnosti in zmogljivosti na trgovine, ki se ukvarjajo z večjimi naročili – dobro ustreza večjim podjetjem, ki se ukvarjajo z velikimi naročili. Z izvrševanjem naročil Amazon FBA ne more iti narobe in vtičnik ponuja to funkcijo.

Orodje za pošiljanje WooCommerce

Za razliko od vseh drugih težko uporabljati plugi tam zunaj, to je vetrič. Sposoben je tiskati na stotine nalepk v nekaj sekundah, hkrati pa komunicirati z devetimi vodilnimi kurirji. Super je, da lahko cene pošiljanja za vse kurirje vidite tam v enem oknu. Zdi se, da uporabljate rešitev na področju SAAS za pošiljanje – ena osrednja platforma.

Poleg teh izjemnih vgrajenih funkcij ima vtičnik tudi funkcijo za sledenje pošiljk. V vsakem vtičniku za pošiljanje je nekaj, kar je nujno. In seveda lahko tako vi kot vaše stranke sledite pošiljkam.

Oglejte si vtičnik za orodje za dostavo WooCommerce

7. WooCommerce Napredna pošta

Drug vtičnik, ki ga imajo radi številni uporabniki WooCommercea, je WooCommerce Advanced Shipping. S tem vtičem lahko ponudite cene dostave na podlagi različnih pogojev. Ta nadzor nad pogoji pošiljanja vam bo omogočil fleksibilnost, ki ste jo iskali. Vtičnik ima čudovit vmesnik, ki je resnično preprost za uporabo in uporabniki ga imajo radi.

WooCommerce Napredna pošta

Zdaj, ko se približamo specifikam, vam bo vtičnik omogočil nastavitev pošiljanja glede na težo izdelkov, količino pošiljk, državo pošiljanja in stanje pošiljanja. Poleg tega vtičnik ponuja več načinov pošiljanja, kar je še en velik razlog, zakaj ga imajo ljudje radi.

To je vsekakor priboljšek za uporabnike WooCommerce, ki iščejo ali želijo uvesti različice svojih načinov pošiljanja.

Ta vtičnik ima tudi razširitev, ki uporabnikom omogoča dodajanje dodatnih pogojev dostave. To je dober način, da preprečite, da bi se drugi načini pošiljanja iz drugega vtičnika prikazovali na strani Košarica.

Cena: 50 dolarjev

Oglejte si vtičnik za napredno dostavo WooCommerce

8. Lokacije prevzema WooCommerce (lokalni Pickup)

Morate se strinjati, lokalni pickupi delujejo dobro za podjetja. To je način pošiljanja, ki daje prednost kupcu, vendar le, če imate več krajev za prevzem.

S tem vtičem lahko vaše stranke s seznama na strani Košarica izberejo želeno ali najbližjo lokacijo prevzema. Lahko določite naslov za vsako lokacijo, po potrebi nastavite ceno prevzema in izberete tudi prikaz v Google Zemljevidih ​​- zelo priročen pristop.

Lokacije prevzema WooCommerce

Lokacije prevzema WooCommerce ponujajo tudi možnost, da možnost prevzema postavite na košarico ali blagajno ali na obe strani. Omogoča vam tudi nastavitev najkrajšega in najdaljšega časa za naročilo. Ko je naročilo oddano, se bo izbrana lokacija prevzema prikazala na strani skrbnika pod razdelkom za naročilo. Nato lahko storite vse potrebno za izpolnitev tega naročila.

Druge zanimive funkcije vključujejo stvari, kot so dodajanje cene prevzema na podlagi najnižjih stroškov naročila, iskanje v polmernem zemljevidu za najbližjo lokacijo, nalaganje več predstavitev lokacije prevzema s prenosom CSV in še veliko več.

Cena: 23 dolarjev

Oglejte si vtičnik WooCommerce Pickup Locations

9. Aliexpress Dropship za WooCommerce

Aliexpress Dropship je res lahko tisti vtičnik, ki ga boste kdaj potrebovali. Priljubljeni so zaradi svoje raznolikosti izdelkov in robustnega sistema dostave.

S tem vtičnikom lahko izdelke iz programa AliExpress enostavno uvozite neposredno v svojo trgovino WooCommerce. Tako kot njihov sistem upravljanja naročil, lahko tudi vi imate različice izdelkov, več velikosti izdelkov, več barv in še veliko več. Vtičnik vam omogoča urejanje izdelkov s spreminjanjem imena, dodajanjem slik, posodabljanjem opisa itd.

Aliexpress Dropship za WooCommerce

Vtičnik omogoča, da načine pošiljanja dodate neposredno na svoje spletno mesto. To je lep način neodvisnega upravljanja dobav, saj bo za izpolnitev naročila odgovoren AliExpress.

In če govorimo o neodvisnosti od dela, bodo zaloge izdelkov tudi samodejno posodobljene in se bodo odražale tudi na vašem spletnem mestu. S to rešitvijo WooCommerce dobite pripomoček za sledenje naročil, ki bo vaše stranke ves čas posodabljal.

Ponujamo še več. Razumeš Avtomatizacija cen funkcija, ki vam omogoča ustvarjanje cen za vsak izdelek. Prav tako lahko upravljate svoje preglede izdelkov, izdelke uvažate samo z najhitrejšim načinom dostave in seznam se nadaljuje.

Cena: 40 dolarjev

Oglejte si Aliexpress Dropship za WooCommerce Vtičnik

10. Sledenje pošiljk WooCommerce Pro

Zadnji vtičnik, ki se uvrsti na seznam, je Shiping Tracking Pro. To je prihranek časa, ko gre za izpolnjevanje naročil WooCommerce. Pomaga vam, da te sledilne podatke delite s svojo stranko, ko je naročilo označeno kot zaključeno. Ti podatki za sledenje so poslani skupaj z e-poštnim sporočilom o zaključku naročila.

Stranke lahko najdejo tudi podrobnosti sledenja v živo neposredno na Moj račun stran. Vtičnik ima na voljo tudi 85+ vnaprej določenih dostavnih kurirjev in na seznam lahko očitno dodate več.

Sledenje pošiljk WooCommerce Pro

Toda seznam funkcij se tu ne konča. Predpostavimo, da imate veliko naročil, recimo 100, in jim morate dodati podrobnosti o sledenju.

Podrobnosti sledenja za teh 100 naročil lahko naložite prek datoteke FTP ali CSV, in to v nekaj sekundah. Stanje naročila se sproti posodablja v realnem času neposredno iz API-ja ladjarske družbe.

Druga koristna funkcija je sporočilo za sledenje po meri – omogoča pošiljanje prilagojenih besedil strankam. S tem sporočilom lahko delite datum pošiljanja, ID sledenja s povezavo in ime storitve dostave.

Cena: 69 dolarjev

Oglejte si vtičnik za sledenje pošiljk WooCommerce

Zaključne besede

V tem članku smo razpravljali o 10 najboljši vtičniki za dostavo za WooCommerce od leta 2018. Kot sem že omenil, vgrajene možnosti pošiljanja v Woocommerce niso dovolj močne in ne bi dobili vseh funkcij, ki jih potrebujete za vaše spletno mesto WooCommerce. V tem primeru je vtičnik WooCommerce Shipping zelo koristen in potreben, če želite povečati prodajo.

Čeprav je ladijski promet lahko težava pri nekaterih uporabnikih. Če uporabite nekaj res dobrih vtičnikov WooCommerce za reševanje težav, jih lahko resnično izpeljete. In če poudarite očitno, boste prihranili veliko časa in se namesto tega osredotočili na druge pomembne naloge.

To je nekaj, kar bi morali iskati vsi lastniki podjetij. Kaj vam je najljubši vtičnik za dostavo WooCommerce, nam sporočite v razdelku za komentarje.

povezani članki,

 • 20 Must-Have WooCommerce vtičnikov, ki jih potrebujete v letu 2018
 • 10 najboljših marketinških tem za WooCommerce leta 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector