10 najboljih WooCommerce dodataka za dostavu 2018. godine

04.06.2020
WooCommerce एसईओ '10 najboljih WooCommerce dodataka za dostavu 2018. godine
0 12 мин.

Postoji toliko mnogo dodataka koji okružuju WooCommerce. Svaki od njih dizajniran je za obavljanje određenih zadataka. Ali zašto koristiti zasebni dodatak za otpremu ako imate poseban odjeljak za WooCommerce za otpremu? Odgovor je vrlo jednostavan – mogućnosti isporuke za WooCommerce jednostavno nisu dovoljno moćne da podnose svakodnevne potrebe isporuke..


Stvari poput pakiranja paketa, naljepnica za otpremu, osiguranja paketa itd. Jako su važne kada se spremate za otpremu. Dakle, ne radi se samo o prikazivanju cijena otpreme na stranici košarice.

Ali vaša potraga za najboljim dodatkom za dostavu WooCommercea trenutno se završava. U ovom ćemo članku raspravljati i prolaziti kroz neke najbolje WooCommerce dodaci za otpremu Tamo vani. Također ćete vidjeti kako vam mogu pomoći povećati mogućnosti isporuke i upravljanja narudžbama na vašoj web lokaciji.

Najbolji dodaci za dostavu WooCommercea

1. WooCommerce UPS isporučni dodatak s naljepnicom za ispis

UPS već dugo vremena vlada brodarstvom i tako je i s dodatkom. Ovo WooCommerce rješenje izravno komunicira sa službenim UPS API-om za postizanje točnih cijena otpreme u stvarnom vremenu. I bez obzira na to, uvijek ćete se naći na mjestu čak i dok rukujete skupnim narudžbama. Što povećava i efikasnost i produktivnost na vašem radnom mjestu.

WooCommerce UPS dodatak za otpremu

Dodatak vam nadalje omogućava ručno ispisati naljepnice za otpremu ili automatizirati čim narudžba bude poslana. Budite sigurni jer ćete o tome biti obaviješteni kada generira naljepnicu.

UPS isporučni dodatak također sadrži značajku praćenja pošiljke / narudžbe koja vam omogućuje automatsko dijeljenje detalja o praćenju sa svojim kupcima putem e-pošte.

Ostale značajke uključuju zakazivanje preuzimanja, ponude domaćih i međunarodnih usluga, pristup UPS Freight i SurePost i podrška za poznati dodatak Dokan Multi-Vendor. Da ne zaboravimo, dodatak dolazi s WPML podrškom koja je upravo savršena.

Cijena: 69 USD

Pogledajte WooCommerce UPS dodatak za otpremu

2. WooCommerce Vrijeme isporuke Picker za otpremu

Ovo je važno. WooCommerce Vrijeme isporuke Picker omogućuje vašim kupcima da odaberu željeno vrijeme i datum isporuke – pogodan način uklanjanja problema nakon prodaje. To je poput rezervacije vremena pomoću a WooCommmerce rezervacija dodatka, ali u tom slučaju rezervirate mjesto isporuke.

Takva se značajka može pokazati kao blagodat za vaše poslovanje jer vam daje dodatnu kontrolu. To čak može pomoći povećati ukupnu prodaju.

WooCommerce Vrijeme isporuke Picker za otpremu

Iako uspješnost proizvoda na tržištu ovisi o različitim čimbenicima. Ipak, nudeći takve pogodnosti povećavaju interaktivnost na vašoj web stranici.

Tako dolje do drugog odjeljka prikazuje vrijeme i datum isporuke za administratore na stranici Narudžbe. S ovom značajkom možete preferirano slati svoje pošiljke.

Dodatak također obavještava o narudžbama putem e-maila – posebno korisno kada niste u blizini. Ova mala, ali sjajna značajka može vam pomoći u teškim situacijama. To je više razlog zašto vam je potreban ovaj dodatak za dostavu WooComerce.

Cijena: 50 USD

Pogledajte WooCommerce dodatak za odabir vremena isporuke

3. WooCommerce tablica stope isporuke Pro

Iz mnogo dobrih razloga, tablica za dostavu stope Pro može biti proglašena najboljim dodacima WooCommerce isporuke. Dodatak je lagan kad primjenjujete bilo koji poslovni slučaj i stvarno dobro funkcionira bez štucanja.

Imat ćete kontrolu nad parametrima otpreme, kao što su težina proizvoda, podbroj kolica, broj predmeta, klasa isporuke, zone isporuke itd. Možete nadalje koristiti više kombinacija ovih parametara na način da prikažete određene načine otpreme..

Stolna stopa isporuke Pro

Sada kada dođete do otpreme, možete ponuditi više opcija isporuke poput paketa po ravnoj tarifi, besplatne dostave, ekspresne i zemaljske isporuke, lokalnog preuzimanja i mnogih drugih.

Možete također ponuditi ove načine dostave na temelju broja artikala u košarici ili koliko je čitav paket težak, nabrojite ga. Možete imati i nešto poput: trošak otpreme učiniti osnovnim troškom, a zatim dodati cijenu po stavci.

Dolazeći do drugih nevjerojatnih prednosti, na raspolaganju vam je opcija za prijenos CSV datoteka pomoću koje možete prenijeti stotine pravila otpreme. Dodatak stvarno dobro funkcionira s otpremanom Per Product i Bundle Rate Shipping, što je zaista izvrsno za neke vlasnike trgovina. Da ne zaboravimo, dodatak već ima podršku za WPML.

Cijena: 69 USD

Pogledajte tablicu Stopa za isporuku Pro dodatka

4. WooCommerce Dostava na težini

Ovaj dodatak za dostavu WooCommerce dosta je poznat i svi znaju zašto. Načini isporuke koje nudi ovaj dodatak su fleksibilni. Znači, lako se konfigurira i stvarno dobro funkcionira s gotovo svim poslovnim slučajevima. I kao što ime sugerira, dodatak izračunava i prikazuje troškove otpreme na temelju ukupne težine narudžbe – stvarnog rješenja problema.

Dostava na težini

Jednostavno možete definirati i dodati više pravila za dostavu zajedno s različitim uvjetima. Da budemo precizni, izračunava cijene na temelju različitih faktora poput odredišta pošiljke, potpolovnog raspona, težine cijelog paketa, itd..

Malo je još dodatnih značajki koje se isporučuju uz ovaj dodatak. Značajke poput besplatne dostave na temelju vrijednosti narudžbe, postavljanja progresivnih troškova dostave na temelju težine ili cijene košarice, pa čak i oboje, navode nekoliko.

Kao što biste očekivali, ova vrsta uvjetnog rješenja za isporuku najbolji je izbor za sve WooCommerce trgovine. A to bi vam definitivno trebalo pomoći da odložite vaš poslovni slučaj na stranicu košarice.

Cijena: 20 USD

Pogledajte dodatak za otpremu na temelju težine

5. WooCommerce Royal Mail dodatak s praćenjem

Doista dobra vijest za korisnike WooCommercea u Velikoj Britaniji. Već više od 500 godina Royal Mail pomaže ljudima pri isporuci, a sada dolazi i u obliku dodatka.

Dodatak Royal Mail izračunava stope isporuke na temelju odredišta, težinu pošiljke, vrstu pošiljke, primjenjive poreze itd. I prikazuje na stranici Košarica / blagajna.

WooCommerce kraljevska pošta

Stopa otpreme točno je izračunana i da, uvijek ih možete prilagoditi na temelju trenutnih potreba. Dobra stvar je što ima tri odvojena načina pakiranja koja uz sve usluge otpreme koje nudi Royal Mail. Dakle, više nećete imati problema s implementacijom poslovnog slučaja.

Uz to, dodatak je integriran s Parcelforce, što znači da ćete imati prošireni domet i na kraju ćete dostavljati stavke na druga mjesta.

Praćenje pošiljke / narudžbe je još jedna velika značajka koja dolazi uz ovaj dodatak – cjeloviti paket koji biste rekli. Također će vam se svidjeti kako svaka pojedina značajka djeluje zajedno u sinkronizaciji i pomoći vam da otpremite mjesta na kojima djeluje Royal Mail.

Cijena: 59 USD

Pogledajte dodatak WooCommerce Royal Mail Shipping

6. WooCommerce alat za dostavu tvrtke Veeqo

Dodatak je zanimljiv kao i njegovo ime. Kada povučete zavjesu, pronašli biste da je ovaj dodatak najbolji u obradi velikih pošiljaka. Međutim, što sužava njegove funkcionalnosti i mogućnosti na trgovine koje se bave većim narudžbama – pogodno je za veće tvrtke koje se bave velikim količinama. Ništa ne može pogriješiti koristeći Amazon FBA za ispunjavanje vaših narudžbi i da, dodatak nudi ovu značajku.

WooCommerce alat za dostavu

Za razliku od bilo koje druge Teško za korištenje napon, ovo je povjetarac. Sposobno je ispisati stotine naljepnica u nekoliko sekundi, a istovremeno komunicira s devet vodećih svjetskih kurira. Ono što je sjajno je to što možete vidjeti cijene isporuke za sve kurire tamo u jednom prozoru. Čini se da koristite rješenje za otpremu na temelju SAAS – jednu središnju platformu.

Uz ove iznimne ugrađene značajke, dodatak ima i mogućnost praćenja pošiljaka. Nešto što je neophodno u svakom dodatku za otpremu. I naravno, i vi i vaši kupci lako možete pratiti pošiljke.

Pogledajte Dodatak WooCommerce utovarnog alata

7. WooCommerce Napredna isporuka

Drugi dodatak koji se sviđa mnogim korisnicima WooCommerce-a je WooCommerce Advanced Shipping. Pomoću ovog dodatka možete ponuditi cijene isporuke na temelju različitih uvjeta. Ova kontrola nad uvjetima isporuke pružit će vam fleksibilnost koju ste tražili. Dodatak ima prekrasno sučelje koje je stvarno jednostavno za korištenje i korisnici ga vole.

WooCommerce Napredna isporuka

Dakle, sada se spuštajući na specifičnosti, dodatak će vam omogućiti postavljanje pošiljke na temelju težine predmeta, volumena predmeta, države otpreme i države otpreme. Povrh toga, dodatak nudi višestruke metode slanja što je još jedan veliki razlog zašto se ljudima sviđa.

Ovo je definitivno poslastica za korisnike WooCommercea koji žele ili žele uvesti varijacije u svoje načine otpreme.

Ovaj dodatak također ima proširenje koje korisnicima omogućuje dodavanje dodatnih uvjeta isporuke. Ovo je dobar način da se spriječi pojavljivanje drugih načina isporuke iz drugog dodatka za otpremu na stranici košarice.

Cijena: 50 USD

Pogledajte dodatak za naprednu dostavu WooCommerce

8. Lokacije preuzimanja WooCommerce (lokalni Pickup)

Morate se složiti, lokalni pickup-i dobro djeluju za tvrtke. To je način otpreme koji pogoduje lakoći kupca, ali samo ako imate više lokacija preuzimanja.

Pomoću ovog dodatka vaši kupci mogu odabrati željeno ili najbliže mjesto za preuzimanje s popisa na stranici Košarica. Možete odrediti adresu za svaku lokaciju, po potrebi odrediti trošak preuzimanja, a također odabrati i prikazivanje na Google kartama – vrlo zgodan pristup.

Lokacije preuzimanja WooCommercea

Lokacije preuzimanja WooCommerce također nude mogućnost postavljanja mogućnosti preuzimanja na košaricu ili blagajnu ili na obje stranice. Omogućuje vam postavljanje minimalnog i maksimalnog vremena po narudžbi. Dakle, nakon što se izvrši narudžba, odabrano mjesto preuzimanja pojavit će se na strani administratora u odjeljku narudžbe. I nakon toga, možete poduzeti potrebne korake kako biste ispunili taj nalog.

Ostale cool značajke uključuju stvari poput dodavanja cijene preuzimanja na temelju minimalne cijene narudžbe, pretraživanja u radijusovoj mapi za najbližu lokaciju, prijenosa višestrukih predaja lokacije za preuzimanje pomoću CSV prijenosa i mnogih drugih.

Cijena: 23 USD

Pogledajte dodatak WooCommerce Pickup Location Location

9. Aliexpress Dropship za WooCommerce

Aliexpress Dropship zaista može biti jedan dodatak koji će vam ikada trebati. Popularni su zbog svoje raznolikosti proizvoda i robusnog sustava isporuke.

Pomoću ovog dodatka možete jednostavno uvesti proizvode iz AliExpress-a izravno u vašu WooCommerce trgovinu. I kao i njihov sustav upravljanja narudžbama, također možete imati varijacije proizvoda, više veličina proizvoda, više boja i još mnogo toga. Dodatak vam daje slobodu uređivanja proizvoda promjenom imena, dodavanjem slika, ažuriranjem opisa itd.

Aliexpress Dropship za WooCommerce

Dodatak omogućuje dodavanje načina isporuke izravno na vaše web mjesto. Ovo je sjajan način neovisnog upravljanja pošiljkama jer će AliExpress biti odgovoran za ispunjavanje narudžbe.

A govoreći o neovisnosti od rada, zalihe proizvoda također će se automatski ažurirati i odražavat će se i na vašoj web stranici. S ovim rješenjem WooCommerce dobivate alat za praćenje narudžbi koji će stalno ažurirati svoje kupce.

Ima još više za ponuditi. Shvaćaš Automatizacija cijena značajka koja vam omogućuje stvaranje cijena za svaki proizvod. Također možete upravljati recenzijama proizvoda, uvoziti proizvod samo pomoću najbržeg načina isporuke, a popis se nastavlja.

Cijena: 40 USD

Pogledajte Aliexpress Dropship za WooCommerce dodatak

10. WooCommerce Praćenje pošiljaka Pro

Posljednji dodatak koji se nalazi na popisu je Shiping Tracking Pro. Ovo je pravo ušteda vremena kada je riječ o ispunjavanju WooCommerce naloga. Pomaže vam da podatke o praćenju podijelite sa svojim kupcem nakon što narudžba bude označena kao dovršena. Podaci o praćenju šalju se zajedno s e-poštom o dovršetku narudžbe.

Kupci također mogu pronaći detalje praćenja uživo izravno na stranici Moj račun stranica. Dodatak također ima 85+ unaprijed definiranih poštanskih kurira koje možete izabrati i očito možete dodati još popisa.

Praćenje pošiljaka WooCommerce Pro

No, popis značajki tu se ne završava. Pretpostavimo da imate puno narudžbi, recimo 100, i trebate im dodati detalje praćenja.

Pojedinosti za praćenje za tih 100 narudžbi možete prenijeti putem FTP ili CSV datoteke i to ćete učiniti u sekundi. Status narudžbe stalno se ažurira u stvarnom vremenu izravno iz API-ja brodarske tvrtke.

Još jedna korisna značajka je prilagođena poruka za praćenje – omogućuje vam slanje prilagođenih tekstova kupcima. Uz ovu poruku možete podijeliti otpremljeni datum, ID praćenja i naziv usluge otpreme uz ovu poruku.

Cijena: 69 USD

Pogledajte Dodatak za praćenje pošiljaka WooCommerce Pro

Završne riječi

U ovom smo članku raspravljali o 10 najbolji dodaci za isporuku za WooCommerce od 2018. Kao što sam već napomenuo, ugrađene opcije isporuke u Woocommerceu nisu dovoljno moćne i ne biste dobili sve potrebne funkcije za vaše web mjesto WooCommerce. U ovom slučaju dodatak WooCommerce Shipping vrlo je koristan i potreban ako želite maksimizirati prodaju.

Iako se isporuka može pojaviti kao problem za neke korisnike. Korištenje nekih stvarno dobrih dodataka za dostavu WooCommerce za rješavanje problema može stvarno započeti s vašim poslovanjem. I ističući očito, uštedjet ćete puno vremena i usredotočiti se na druge važne zadatke.

To je nešto što bi trebali tražiti svi vlasnici tvrtki. Koji vam je WooCommerce dodatak za dostavu najdraži, javite nam u odjeljku za komentare.

povezani članci,

 • 20 obaveznih WooCommerce dodataka koji su vam potrebni u 2018. godini
 • 10 najboljih marketinških tema za WooCommerce 2018. godine
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector