10 shtojcat më të mira të transportit WooCommerce të vitit 2018

Ka kaq shumë shtojca që rrethojnë WooCommerce. Secila prej tyre është krijuar për të kryer detyra të caktuara. Por pse të përdorni një plugin të veçantë të transportit kur keni një seksion të dedikuar WooCommerce për transportim? Përgjigja është mjaft e thjeshtë – opsionet e transportit WooCommerce thjesht nuk janë aq të fuqishme sa të përballojnë nevojat e transportit ditor.


Gjërat si paketimi i parcelave, etiketat e transportit, sigurimet e paketave, etj janë me të vërtetë të rëndësishme kur jeni gati për transportim. Pra, nuk ka të bëjë vetëm me shfaqjen e niveleve të transportit në faqen Shporta.

Por kërkimi juaj për shtojcën më të mirë të transportit WooCommerce përfundon tani. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë dhe do të kalojmë disa nga më të mirat Shtojcat e transportit WooCommerce atje jashte. Do të shihni gjithashtu se si mund t’ju ndihmojnë të maksimizoni aftësitë e administrimit të porosisë dhe porositjes në faqen tuaj të internetit.

Pluginat më të mira të Transportit WooCommerce

1. WooCommerce UPS Plugin e Transportit me Etiketë

UPS ka qeverisur industrinë e transportit detar për një kohë të gjatë dhe po kështu është kjo shtojcë. Kjo zgjidhje WooCommerce bashkëvepron drejtpërdrejt me API-në zyrtare UPS për të marrë normat e sakta të transportit në kohë reale. Dhe pa marrë parasysh çfarë, gjithmonë do të gjesh veten në vend edhe kur merresh me porosi me shumicë. E cila rrit efikasitetin dhe produktivitetin në vendin tuaj të punës.

Plugin e Transportit WooCommerce UPS

Shtojca më tej ju lejon të shtypni etiketat e transportit me dorë, ose ta automatizoni atë sapo të vendoset rendi. Dhe sigurohuni, pasi do të njoftoheni për të pasi të keni krijuar etiketën.

Shtojca UPS Shipping gjithashtu përfshin një veçori të përcjelljes së dërgesave / porosive që ju lejon të ndani automatikisht detajet e përcjelljes me klientët tuaj përmes emailit.

Karakteristika të tjera përfshijnë marrjet e planifikimit, ofrojnë shërbime vendase dhe ndërkombëtare, qasje në UPS Freight dhe SurePost, dhe mbështetje për shtojcën e famshme Dokan Multi-Vendor. Për të mos harruar, shtojca vjen me mbështetjen WPML e cila pothuajse në mënyrë perfekte.

Mimi: 69 dollarë

Shikoni Plainin e Transportit WooCommerce UPS

2. Zgjedhës Koha e Dorëzimit të WooCommerce për Transport

Kjo është një e rëndësishme. Zgjedhësi i Kohës së Dorëzimit të WooCommerce lejon klientët tuaj të zgjedhin kohën dhe datën e dëshiruar të dorëzimit – një mënyrë e përshtatshme për të hequr telashet pas shitjes. Likeshtë si të rezervoni një slot kohe duke përdorur një Rezervimi WooCommmerce plugin por, në këtë rast, ju rezervoni slotin e kohës së dorëzimit.

Një karakteristikë e tillë mund të dëshmojë se është një përfitim për biznesin tuaj pasi ju jep kontroll shtesë. Mund edhe të ndihmojë në rritjen e shitjeve të përgjithshme.

Zgjedhës Koha e Dorëzimit të WooCommerce për Transport

Edhe pse mënyra se si një produkt performon në treg varet nga faktorë të ndryshëm. Sidoqoftë, ofrimi i përfitimeve të tilla rrit ndërveprimin në faqen tuaj të internetit.

Pra, duke zbritur në pjesën tjetër, ajo tregon kohën dhe dorëzimin e dërgesës tek administratorët në faqen e Urdhrave. Me këtë veçori, ju mund të trajtoni dërgesat tuaja me një preferencë.

Shtojca gjithashtu ju informon për porositë përmes postës elektronike – veçanërisht e dobishme kur nuk jeni rreth. Kjo karakteristikë e vogël, por e shkathët mund t’ju ndihmojë në situata të vështira. Kjo është më shumë arsye pse ju duhet të instaloni këtë shtojcë transporti WooComerce.

Mimi: 50 dollarë

Shikoni Plugin për Zgjedhësin e Kohës së Dorëzimit të WooCommerce

3. Shkalla e vlerësimit të tabelës WooCommerce Pro Transportit

Për shumë arsye të mira, Tabela e Transportit të Shkollës Pro mund të kurorëzohet si shtojcat më të mira të kushtëzuara të transportit WooCommerce atje. Shtojca është një fllad kur zbaton ndonjë rast biznesi dhe funksionon vërtet mirë pa një hiccup.

Do të keni kontrollin mbi parametrat e transportit, si pesha e produktit, nënkupa e shportës, numri i artikujve, klasa e transportit, zonat e transportit, etj. Ju mund të përdorni më tej kombinime të shumta të këtyre parametrave në një mënyrë për të shfaqur disa metoda të caktuara të transportit.

Pro Tarifa e Transportit

Tani duke ardhur në anën e transportit, mund të ofroni mundësi të shumta transporti, si transporti me vlera të sheshta, transporti falas, transportim i shpejtë dhe tokësor, marrje lokale, dhe shumë më tepër.

Ju gjithashtu mund të ofroni këto metoda të transportit në bazë të numrit të artikujve në karrocë ose sa e rëndë është e gjithë paketa, ju ia vini emrin. Ju gjithashtu mund të keni diçka të tillë, duke e bërë koston e transportit si kosto bazë dhe më pas duke shtuar një kosto për artikull.

Duke ardhur në përfitimet e tjera të mahnitshme, ju keni mundësinë e ngarkimit të skedarit CSV që mund të përdorni për të ngarkuar qindra rregulla të transportit. Shtojca funksionon vërtet mirë me Transportin e Produkteve Per dhe Transportin e Paketave, e cila është me të vërtetë e shkëlqyeshme për disa pronarë të dyqaneve. Për të mos harruar, shtojca vjen me mbështetje WPML tashmë.

Mimi: 69 dollarë

Shikoni Plugin Pro Transportit të Vlerësimit të Tabelës

4. Transporti i bazuar në peshë WooCommerce

Kjo shtesë e anijeve WooCommerce është mjaft e njohur dhe të gjithë e dinë pse. Metodat e transportit të ofruara nga kjo shtojcë janë fleksibël. Kuptim, i lehtë për tu konfiguruar dhe funksionon me të vërtetë mirë me pothuajse çdo rast biznesi. Dhe siç sugjeron emri, shtojca llogarit dhe shfaq koston e transportit në bazë të peshës totale të porosisë – një zgjidhës i vërtetë problemi.

Transporti i bazuar në peshë

Ju lehtë mund të përcaktoni dhe shtoni rregulla të shumta transporti, së bashku me kushte të ndryshme. Për të qenë më të saktë, ajo llogarit normat bazuar në faktorë të ndryshëm si destinacionin e dërgesës, shkallët subtotal, peshën e gjithë paketës, etj..

Ka disa veçori të tjera shtesë që vijnë së bashku me këtë shtojcë. Karakteristikat si oferta e transportit falas në bazë të vlerës së porosisë, vendosja e kostos progresive të transportit bazuar në peshën ose çmimin e Shportës ose edhe të dyja, do të përmendin disa.

Siç e prisni, kjo lloj zgjidhje e kushtëzuar e transportit është zgjidhja më e mirë për çdo dyqan WooCommerce. Dhe kjo duhet të ju ndihmojë patjetër të përcaktoni çështjen e biznesit tuaj në faqen e karrocave.

Mimi: 20 dollarë

Shikoni Plugin e Transportit në bazë të Peshës

5. Pluhuri i Transportit me Postë WooCommerce me postim përcjellës

Në të vërtetë një lajm i mirë për përdoruesit e WooCommerce në Mbretërinë e Bashkuar. Për mbi 500 vjet, Royal Mail ka ndihmuar njerëzit me dërgesat, dhe tani ajo gjithashtu vjen në formën e një shtojce.

Shtojca Royal Mail llogarit normat e transportit në bazë të destinacionit, peshës së parcelës, llojit të artikullit të transportit, taksat e aplikueshme, etj, dhe i shfaq ato në faqen Shporta / Pagesë.

Transporti WooCommerce Royal Mail

Shkalla e transportit është llogaritur me saktësi dhe po, gjithmonë mund t’i rregulloni ato bazuar në kërkesën aktuale. Gjë e mirë që ka tre mënyra të veçanta të paketimit që së bashku me të gjitha shërbimet e transportit detar të ofruara nga Royal Mail. Kështu që nuk do të keni më probleme të zbatoni çështjen e biznesit tuaj.

Përveç kësaj, shtojca vjen e integruar me Parcelforce, do të thotë, ju do të keni një shtrirje të gjerë dhe përfundimisht do t’i dërgoni artikujt në vendet më larg.

Ndjekja e dërgesave / porosive është një tjetër veçori e madhe që vjen së bashku me këtë shtojcë – një paketë e plotë që do të thoshit. Do t’ju pëlqejë gjithashtu se si çdo tipar individual funksionon së bashku në sinkronizim dhe do t’ju ndihmojë të transportoni vendet ku operon Royal Mail.

Mimi: 59 dollarë

Shikoni Plainin e Transportit me Postë WooCommerce

6. Mjeti i Transportit WooCommerce nga Veeqo

Shtojca është aq interesante sa emri i saj. Kështu që, kur e tërhiqni perdesin poshtë, do ta gjeni që ky shtojcë të jetë më i miri në trajtimin e dërgesave të mëdha. Sidoqoftë, që pakëson funksionalitetet dhe aftësitë e saj në dyqanet që merren me urdhra më të mëdhenj – përshtatet mirë për bizneset më të mëdha që merren me urdhra pjesa më e madhe. Asgjë nuk mund të shkojë keq duke përdorur Amazon FBA për të përmbushur porositë tuaja dhe po, shtojca ofron këtë veçori.

Vegla e Transportit WooCommerce

Për dallim nga ndonjë tjetër hard-to-use shtojca atje, kjo është një fllad. Shtë në gjendje të shtypë qindra etiketa në disa sekonda, ndërsa bashkëvepron me nëntë korrierët kryesorë në të njëjtën kohë. Farë është e mrekullueshme është që ju mund të shihni tarifat e transportit për të gjithë korrierët atje në një dritare të vetme. Ndihet sikur të përdorni një zgjidhje të bazuar në SAAS – një platformë qendrore.

Së bashku me këto karakteristika të jashtëzakonshme të integruara, shtojca gjithashtu ka veçorinë për të ndjekur dërgesat. Diçka që është e domosdoshme në çdo shtojcë transporti. Dhe natyrisht, ju dhe klientët tuaj lehtë mund të gjurmoni dërgesat.

Shikoni Plugin e Veglave të Transportit WooCommerce

7. Transporti i Avancuar i WooCommerce

Një tjetër shtojcë që shumë përdorues të WooCommerce pëlqen është Transporti i Avancuar i WooCommerce. Me këtë shtojcë, ju mund të ofroni tarifa të transportit në bazë të kushteve të ndryshme. Ky kontroll mbi kushtet e transportit do t’ju japë fleksibilitetin që ju po kërkoni. Shtojca ka një ndërfaqe të bukur që është me të vërtetë e lehtë për t’u përdorur dhe përdoruesit e duan atë.

Transporti i Avancuar i WooCommerce

Pra, tani duke zbritur në specifikat, shtesa do t’ju lejojë të vendosni transportin në bazë të peshës së sendeve, vëllimit të sendeve, vendit të transportit dhe shtetit të transportit. Për më tepër, shtojca ofron metoda të shumta transporti, të cilat janë një arsye tjetër e madhe pse njerëzve u pëlqen.

Definitelyshtë padyshim një trajtim për përdoruesit e WooCommerce që kërkojnë ose duan të prezantojnë ndryshime në metodat e tyre të transportit.

Kjo shtojcë gjithashtu ka një shtrirje që lejon përdoruesit të shtojnë kushte shtesë të transportit. Kjo është një mënyrë e mirë për të parandaluar metoda të tjera të transportit nga një shtojcë tjetër transporti për t’u shfaqur në faqen e Shportës.

Mimi: 50 dollarë

Shikoni Plainin e Avancuar të Transportit WooCommerce

8. Vendndodhjet e marrjeve të WooCommerce (Pickup Lokal)

Ju duhet të pajtoheni, marrjet lokale funksionojnë mirë për bizneset. Shtë një metodë transporti që favorizon lehtësinë e klientit, por vetëm nëse keni vendndodhje të shumëfishtë marrëse.

Me këtë shtojcë, klientët tuaj mund të zgjedhin vendndodhjen e dëshiruar ose më të afërt të marrjes nga lista në faqen Shporta. Mund të përcaktoni adresën për secilin vend, të vendosni koston e marrjes nëse është e nevojshme, dhe gjithashtu të zgjidhni ta shfaqni atë në Google Maps – një qasje shumë e përshtatshme.

Vendndodhjet e marrjeve të WooCommerce

Vendndodhjet Pickup WooCommerce gjithashtu ofron zgjedhjen që të vendosni opsionin e marrjes në Shporta ose Pagesë ose në të dyja faqet. Kjo ju lejon të vendosni kohën minimale dhe maksimale për porosi gjithashtu. Kështu që pasi të vendoset një porosi, lokacioni i zgjedhur i marrjes do të shfaqet në anën e administratorit nën seksionin e porosive. Dhe pas kësaj, ju mund të ndërmarrni hapat e nevojshëm për të përmbushur atë urdhër.

Karakteristika të tjera interesante përfshijnë gjëra të tilla si shtimi i çmimit të marrjes bazuar në koston minimale të porositjes, kërkimin brenda hartë me rreze për vendndodhjen më të afërt, ngarkimin e dorëzimit të shumëfishtë të vendndodhjes së marrjes duke përdorur ngarkimin CSV dhe shumë më tepër.

Mimi: 23 dollarë

Shikoni Vendndodhjet e Pickup WooCommerce Plugin

9. Dropshipi Aliexpress për WooCommerce

Dropship Aliexpress mund të jetë vërtet një shtojcë që do t’ju duhet ndonjëherë. Ata janë të njohur për shumëllojshmërinë e tyre të produkteve dhe sistemin e fuqishëm të shpërndarjes.

Me këtë shtojcë, ju lehtë mund të importoni produktet nga AliExpress direkt në dyqanin tuaj WooCommerce. Dhe ashtu si sistemi i tyre i menaxhimit të porosive, ju gjithashtu mund të keni variacione produkti, madhësi të shumëfishtë produktesh, ngjyra të shumta dhe shumë më tepër. Shtojca ju jep lirinë për të modifikuar produktet duke ndryshuar emrin, duke shtuar imazhe, duke azhurnuar përshkrimin, etj.

Dropshipi Aliexpress për WooCommerce

Shtojca ju lejon të shtoni metodat e transportit drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të menaxhuar dërgesat në mënyrë të pavarur pasi AliExpress do të jetë ai përgjegjës për përmbushjen e urdhrit.

Dhe duke folur për pavarësinë nga puna, inventarët e produkteve gjithashtu do të azhurnohen automatikisht dhe do të reflektojnë edhe në faqen tuaj të internetit. Me këtë zgjidhje WooCommerce, ju merrni strukturën e përcjelljes së porosive që do t’i mbajë klientët tuaj të azhurnuar në çdo kohë.

Ka edhe më shumë për të ofruar. Ju merrni Automatizimi i çmimeve tipar që ju lejon të krijoni çmime për secilin produkt. Ju gjithashtu mund të menaxhoni rishikimet e produktit tuaj, të importoni produktin vetëm me metodën më të shpejtë të shpërndarjes dhe lista vazhdon.

Mimi: 40 dollarë

Shikoni Aliexpress Dropship për plugin WooCommerce

10. Ndjekja e Transportit WooCommerce Pro

Shtojca e fundit që e bën atë në listë është Proçesi i Ndjekjes së Dërgesave. Ky është një kursimtar në kohë reale kur bëhet fjalë për përmbushjen e urdhrave WooCommerce. Kjo ju ndihmon të ndani informacionin e përcjelljes me klientin tuaj pasi urdhri të shënohet si i përfunduar. Ky informacion i përcjelljes dërgohet së bashku me emailin e përfundimit të porosisë.

Konsumatorët gjithashtu mund të gjejnë detajet e gjurmimit të drejtpërdrejtë në Llogaria ime faqe. Shtojca gjithashtu ka 85+ korrierë të paracaktuara të anijeve për të zgjedhur dhe padyshim që mund të shtoni më shumë në listë.

Proçesi i Ndjekjes së Dërgesave WooCommerce

Por lista e veçorive nuk mbaron këtu. Supozoni se keni shumë porosi, të themi 100, dhe ju duhet të shtoni detajet e përcjelljes së tyre.

Ju mund të ngarkoni detajet e përcjelljes për ato 100 urdhra përmes ngarkimit të skedarëve FTP ose CSV dhe këtë e bën në sekonda. Statusi i porosisë azhurnohet vazhdimisht në kohë reale direkt nga API e kompanisë së transportit.

Një tipar tjetër i dobishëm është mesazhi i përcjelljes me porosi – ju lejon të dërgoni tekste të personalizuara për klientët tuaj. Ju mund të ndani datën e dërguar, duke ndjekur ID me lidhjen, dhe emrin e shërbimit të transportit, së bashku me këtë mesazh.

Mimi: 69 dollarë

Shikoni Plainin Pro Përcjellës të Dërgesave WooCommerce

Fjalët përfundimtare

Në këtë artikull, ne kemi diskutuar 10 Plugins më të mirë të Transportit për WooCommerce të vitit 2018. Siç e përmenda tashmë, opsionet e brendshme të transportit në Woocommerce nuk janë mjaft të fuqishme dhe nuk do t’i merrni të gjitha tiparet që ju nevojiten për faqen tuaj WooCommerce. Në këtë rast, një shtojcë WooCommerce Transportit është shumë e dobishme dhe e nevojshme nëse doni të maksimalizoni shitjet tuaja.

Edhe pse transporti mund të jetë një problem për disa përdorues. Përdorimi i disa shtojcave me të vërtetë të mira të transportit WooCommerce për t’i trajtuar ato mund të bëjë biznesin tuaj vërtet. Dhe duke theksuar qartë, do të kurseni shumë kohë dhe do të përqendroheni në detyra të tjera të rëndësishme.

Kjo është diçka që duhet të kërkojnë çdo pronarë të biznesit. Cila shtojcë e transportit WooCommerce është e preferuara juaj, na tregoni në seksionin e komenteve.

Artikujt e lidhur,

  • 20 Pllaka Must-Have WooCommerce që ju nevojiten në 2018
  • 10 Temat më të mira të marketingut për WooCommerce të vitit 2018
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map