2018 10 legjobb WooCommerce szállítási plugin

04.06.2020
WooCommerce एसईओ '2018 10 legjobb WooCommerce szállítási plugin
0 17 мин.

Olyan sok plugin található, amelyek körülveszik a WooCommerce alkalmazást. Mindegyiket bizonyos feladatok elvégzésére tervezték. De miért használjon külön szállítási plugin-t, ha van egy külön WooCommerce szakasz a szállításhoz? A válasz elég egyszerű – a WooCommerce szállítási lehetőségei nem elég erősek a napi szállítási igények kielégítéséhez.


Az olyan dolgok, mint a csomagolás, a szállítási címkék, a csomagbiztosítások stb., Nagyon fontosak, amikor szállítmányozásra készül. Tehát nem csak a szállítási díjak megjelenítéséről szól a Kosár oldalon.

De a legjobb WooCommerce szállítási bővítmény keresése most véget ér. Ebben a cikkben a legjobbakat tárgyaljuk és áttekintjük azokat WooCommerce szállítási plugins kint. Azt is látni fogja, hogyan segíthetnek Önnek maximalizálni a weboldalon a kézbesítési és a rendelési lehetőségeket.

Legjobb WooCommerce szállítási plugins

1. A WooCommerce UPS Szállítás-bővítmény nyomtatási címkével

A UPS már jó ideje uralkodik a hajózási iparban, és ez a plugin is. Ez a WooCommerce megoldás közvetlenül együttműködik a hivatalos UPS API-val, hogy pontos valós idejű szállítási díjakat szerezzen. És nem számít, mindig is megtalálta magát a helyén, még tömeges megrendelések kezelése közben is. Ez növeli a hatékonyságot és a termelékenységet a munkahelyén.

WooCommerce UPS szállítási plugin

A bővítmény lehetővé teszi a szállítási címkék manuális kinyomtatását vagy automatizálását, amint a megrendelés megtörtént. És biztos lehetsz benne, mivel a címke létrehozása után értesítést kapunk erről.

A UPS Shipping plugin tartalmaz egy szállítás / megrendeléskövetési funkciót is, amely lehetővé teszi a nyomkövetési részletek automatikus megosztását az ügyfelekkel e-mailben.

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a pickupok ütemezése, a hazai és a nemzetközi szolgáltatások biztosítása, a UPS Freight és a SurePost elérése, valamint a híres Dokan Multi-Vendor plugin támogatása. Ne felejtsük el, hogy a pluginhez a WPML támogatás tartozik, amely szinte tökéletes.

Ár: 69 USD

Tekintse meg a WooCommerce UPS szállítási bővítményét

2. WooCommerce Szállítási időválasztó a szállításhoz

Ez fontos. A WooCommerce kézbesítési időválasztó segítségével az ügyfelek kiválaszthatják a szállítás kívánt időpontját és dátumát – ez egy kényelmes módszer az értékesítés utáni gondok eltávolítására. Olyan, mint egy időrész lefoglalása a WooCommmerce foglalás plugin, de ebben az esetben lefoglalja a szállítási időrészt.

Ez a szolgáltatás hasznosnak bizonyulhat vállalkozása számára, mivel további irányítást biztosít. Ez még az általános eladások növelését is segítheti.

WooCommerce Szállítási időválasztó a szállításhoz

Bár egy termék teljesítménye a piacon számos tényezőtől függ. Mindazonáltal, ha ilyen előnyöket kínál, növeli az interaktivitást webhelyén.

Tehát a másik szakaszhoz jutva megmutatja a megrendelések oldalon a rendszergazdákhoz szállítási időt és dátumot. Ezzel a funkcióval előnyben részesítheti a küldemények kezelését.

A plugin e-mailen keresztül is értesíti Önt a megrendelésekről – különösen akkor hasznos, ha nem tartózkodik itt. Ez a kicsi, de remek funkció segíthet nehéz helyzetekben. Ez több oka annak, hogy telepíteni kell ezt a WooComerce szállítási plugin-t.

Ár: 50 USD

Tekintse meg a WooCommerce kézbesítési időválasztó beépülő modult

3. A WooCommerce Table Rate Szállítás Pro

Sok jó ok miatt a Table Rate Shipping Pro koronázható a legjobb feltételekkel járó WooCommerce szállítási pluginekként. A bővítmény szélsebesség bármilyen üzleti eset megvalósításakor, és csuklás nélkül igazán jól működik.

Szabályozhatja a szállítási paramétereket, például a termék súlyát, a kosár részösszegét, a cikkek számát, a szállítási osztályt, a szállítási zónákat stb. Ezen paraméterek több kombinációját is felhasználhatja bizonyos szállítási módok megjelenítéséhez..

Table Rate Shipping Pro

Most a szállítási oldalra érkezve többféle szállítási lehetőséget kínál, mint például átalánydíjas szállítás, ingyenes szállítás, expressz és földi szállítás, helyi Pickup és még sok más.

A szállítási módszereket a kosárban lévő cikkek száma alapján, vagy a teljes csomag nehézsége alapján is megadhatja. Rendelkezhet valamivel is, ha a szállítási költséget alapköltséggé teszi, majd hozzáadja egy tételre eső költséget.

A többi lenyűgöző előny mellett a CSV-fájlfeltöltési opció is elérhető, amellyel százszállítási szabályokat tölthet fel. A plugin nagyon jól működik a termékenkénti szállítás és a Bundle Rate szállítás esetén, ami nagyon jó néhány üzlettulajdonos számára. Ne felejtsük el, hogy a plugin már tartalmaz WPML támogatást.

Ár: 69 USD

Táblázat megtekintése A Rate Pro Plugin

4. WooCommerce súlyalapú szállítás

Ez a WooCommerce szállítási plugin nagyon híres, és mindenki tudja, miért. A bővítmény által kínált szállítási módszerek rugalmasak. Jelentése, könnyen konfigurálható, és szinte minden üzleti esetben igazán jól működik. És ahogy a neve is sugallja, a plugin kiszámítja és megjeleníti a szállítási költségeket a teljes rendelési súly alapján – ez egy igazi problémamegoldó.

Súly alapú szállítás

Könnyen meghatározhat és hozzáadhat több szállítási szabályt, különféle feltételekkel együtt. Pontosabban kiszámolva az árakat olyan tényezők alapján, mint a küldemény rendeltetési helye, részösszeg-tartományok, a teljes csomag tömege stb..

Van néhány további szolgáltatás, amelyek együtt járnak ezzel a bővítménnyel. Olyan funkciók, mint például a rendelés értékén alapuló ingyenes szállítás, a Kosár súlya vagy ára vagy akár mindkettő alapján a progresszív szállítási költség felállítása, csak néhányat említhetnek.

Ahogy várták, ez a fajta feltételes szállítási megoldás minden WooCommerce üzlet legjobb választása. És ez határozottan segít abban, hogy az üzleti ügyet felvegye a kosár oldalára.

Ár: 20 USD

Tekintse meg a súlyalapú szállítási plugin-t

5. WooCommerce Royal Mail szállítási plugin nyomkövetéssel

Jó hír az Egyesült Királyság WooCommerce felhasználói számára. A Royal Mail több mint 500 éve segíti az embereket a szállításokban, és most plugin formájában is jön.

A Royal Mail plugin kiszámítja a szállítási díjakat a rendeltetési hely, a csomag tömege, a szállítási cikk típusa, az alkalmazandó adók stb. Alapján, és megjeleníti a Kosár / Pénztár oldalon.

WooCommerce Royal Mail Szállítás

A szállítási díjat pontosan kiszámítják, és igen, ezeket mindig az aktuális igények alapján módosíthatják. Jó, hogy három különálló csomagolási módszerrel rendelkezik, amelyek a Royal Mail által kínált összes szállítási szolgáltatással együtt vannak. Tehát nem lesz többé gondod üzleti megvalósításában.

Ezen felül a plugin integrálva van a Parcelforce-nal, azaz kiterjesztett elérésed lesz, és végül tételeket szállít távoli helyekre.

A szállítás / megrendelés nyomon követése egy másik nagy funkció, amely ehhez a bővítményhez tartozik – egy teljes csomag, amelyet mondana. Azt is szeretni fogja, hogy minden egyes szolgáltatás miként működik együtt szinkronban, és segít eljuttatni a Royal Mail működési helyeit.

Ár: 59 USD

Tekintse meg a WooCommerce Royal Mail Shipping plugin-t

6. WooCommerce szállítási eszköz a Veeqo-tól

A plugin ugyanolyan érdekes, mint a neve. Tehát amikor lehúzza a függönyt, azt találja, hogy ez a bővítmény a legjobban kezelje a nagy mennyiségű szállítmányt. Amely azonban szűkíti funkcionalitását és képességeit a nagyobb megrendelésekkel foglalkozó üzletekben – ez nagyszerűen alkalmas nagyobb méretű vállalkozások számára, amelyek nagy megrendelésekkel foglalkoznak. Semmi sem mehet rosszul, ha az Amazon FBA-t használja a megrendelések teljesítéséhez, és igen, a plugin ezt a funkciót kínálja.

WooCommerce Szállítás eszköz

A többitől eltérően nehezen kezelhető plugins odakint, ez a szél. Képes másodpercek alatt több száz címke kinyomtatására, miközben egyidejűleg együttműködik a kilenc világ vezető futárral. Nagyszerű, hogy az ott található összes futár szállítási díjait egyetlen ablakban láthatja. Úgy érzi, hogy egy SAAS alapú szállítási megoldást használ – egy központi platform.

Ezen kivételes beépített funkciók mellett a bővítménynek a szállítmányok nyomon követésére is van lehetősége. Valami, ami kötelező minden szállítási pluginben. És természetesen mind Ön, mind az ügyfelek könnyen nyomon követhetik a szállítmányokat.

Tekintse meg a WooCommerce Szállítás eszköz bővítményt

7. WooCommerce Speciális szállítás

Egy másik bővítmény, amely sok WooCommerce-felhasználónak tetszik, a WooCommerce Advanced Shipping. Ezzel a bővítménnyel különféle feltételeken alapuló szállítási díjakat kínálhat. A szállítási feltételek feletti ellenőrzés rugalmasságot biztosít Önnek, amelyet keresett. A pluginnek van egy gyönyörű felülete, amelyet igazán könnyű használni, és a felhasználók imádják.

WooCommerce Speciális szállítás

Tehát most, hogy a specifikációhoz jutunk, a plugin lehetővé teszi a szállítás beállítását az elemek súlya, az elemek mennyisége, a szállítási ország és a szállítási állam alapján. Ráadásul a plugin többféle szállítási módszert kínál, ami egy másik nagy oka annak, hogy miért tetszik ez az embereknek.

Ez egyértelműen bátorság azoknak a WooCommerce felhasználóknak, akik változtatásokat keresnek vagy szeretnének bevezetni szállítási módjukban.

Ez a bővítmény rendelkezik egy kiterjesztéssel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további szállítási feltételeket vegyenek fel. Ez egy jó módszer annak megakadályozására, hogy egy másik szállítási plugin más szállítási módszerei megjelenjenek a Kosár oldalon.

Ár: 50 USD

Tekintse meg a WooCommerce Advanced Shipping plugin-t

8. WooCommerce pickup helyek (helyi pickup)

El kell ismerni, hogy a helyi pickupok jól működnek a vállalkozások számára. Ez egy olyan szállítási módszer, amely elősegíti az ügyfelek egyszerűségét, de csak akkor, ha több átvételi hely van.

Ezzel a pluginnel az ügyfelek kiválaszthatják a kívánt vagy a legközelebbi pickup helyet a Kosár oldal listájából. Meghatározhatja az egyes helyek címeit, szükség esetén beállíthatja a felvételi költségeket, és kiválaszthatja azt a Google Maps-en is – nagyon kényelmes megközelítés.

WooCommerce Pickup Locations

A WooCommerce Pickup Locations lehetőséget ad arra is, hogy a pickup opciót a Kosárba vagy a Pénztárba vagy mindkét oldalra helyezzék. Ez lehetővé teszi a megrendelésenkénti minimális és maximális idő beállítását is. Tehát miután megrendelést tettünk, a kiválasztott átvételi hely az adminisztrátori oldalon jelenik meg a megrendelés szakasz alatt. És ezt követően megteheti a szükséges lépéseket a rendelés teljesítéséhez.

További hűvös funkciók közé tartozik például a felszállási ár hozzáadása a minimális megrendelési költség alapján, a legközelebbi hely keresése a sugártérképen, a többszörös átvételi hely benyújtásának feltöltése a CSV feltöltéssel és még sok más.

Ár: 23 USD

Tekintse meg a WooCommerce Pickup Locations bővítményt

9. Aliexpress Dropship a WooCommerce számára

Az Aliexpress Dropship valóban lehet az egyetlen plugin, amelyre szükséged lesz. Népszerűek a sokféle termék és a robosztus szállítási rendszer miatt.

Ezzel a bővítménnyel könnyen importálhatja a termékeket az AliExpress-ből közvetlenül a WooCommerce áruházába. És csakúgy, mint a megrendeléskezelő rendszerük, termékavariációk, többféle termékméret, több szín és még sok más elérhető. A bővítmény megadja a szabadságot a termékek szerkesztésében a név megváltoztatásával, képek hozzáadásával, a leírás frissítésével stb.

Aliexpress Dropship a WooCommerce számára

A beépülő modul lehetővé teszi a szállítási módok közvetlen hozzáadását a webhelyére. Ez a szállítások független kezelésének kiváló módja, mivel az AliExpress lesz a felelős a megrendelés teljesítéséért.

És a munkától való függetlenségről beszélve, a termékleltárokat is automatikusan frissítjük, és az Ön webhelyén is tükröződik. Ezzel a WooCommerce megoldással megrendeléskövetési lehetőséget kap, amely folyamatosan frissíti ügyfeleit.

Még több kínál. Megkapod a Árképzés automatizálása funkció, amely lehetővé teszi az egyes termékek árainak meghatározását. A termékleírásokat kezelheti, csak a leggyorsabb kézbesítési módszerrel importálhatja termékeit, és a lista folytatódik.

Ár: 40 USD

Tekintse meg az Aliexpress Dropship-ot a WooCommerce plugin számára

10. WooCommerce szállításkövetés Pro

A listába bekerülő utolsó bővítmény a szállításkövetési Pro. Ez egy valós időmegtakarító a WooCommerce megrendelések teljesítéséhez. Segít megosztani ezeket a nyomkövetési információkat az ügyféllel, miután a megrendelés megtörtént. Ezt a nyomkövetési információt a megrendelés teljesítéséről szóló e-maillel együtt küldjük el.

Az ügyfelek az élő követési részleteket közvetlenül a Az én fiókom oldalt. A pluginnek több mint 85 előre definiált szállítási futárja van, amelyek közül választhat, és nyilvánvalóan még többet hozzáadhat a listához.

WooCommerce szállításkövetés Pro

De a szolgáltatáslista nem ér véget ezzel. Tegyük fel, hogy sok megrendelésed van, mondjuk a 100-at, és hozzá kell adnia hozzájuk a követési részleteket.

FTP vagy CSV fájl feltöltéssel feltöltheti a 100 megrendelés követési részleteit, és másodpercek alatt megteszi. A megrendelés állapotát valós időben folyamatosan frissítik közvetlenül a szállítmányozó cég API-jából.

Egy másik hasznos szolgáltatás az egyedi nyomkövető üzenet – lehetővé teszi személyre szabott szövegek küldését az ügyfeleknek. Ezen üzenettel együtt megoszthatja a szállítás dátumát, a nyomkövetési azonosítót a linktel és a szállítási szolgáltatás nevét.

Ár: 69 USD

Tekintse meg a WooCommerce szállításkövetési Pro beépülő modult

Záró szavak

Ebben a cikkben tárgyaltunk 10 a legjobb szállítási plugins a WooCommerce számára Mint már említettem, a Woocommerce beépített szállítási lehetőségei nem elég erősek, és nem kapná meg a WooCommerce webhelyéhez szükséges összes funkciót. Ebben az esetben egy WooCommerce Shipping plugin nagyon hasznos és szükséges, ha maximalizálni szeretné eladásait.

Bár a szállítás néhány felhasználó számára problémát jelenthet. Ha valami igazán jó WooCommerce szállítási plugin-t használ fel azok kezelésére, ez valóban megteheti vállalkozását. És rámutatva a nyilvánvalóra, sok időt takarít meg, és más fontos feladatokra összpontosít.

Ez az, amit minden üzleti tulajdonosnak keresnie kell. Melyik a WooCommerce szállítási plugin a kedvenced, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban.

kapcsolódó cikkek,

 • 20 szükségszerű WooCommerce plugin, amelyre 2018-ban szükség van
 • A 2018 legjobb marketing témája a WooCommerce számára
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector