Οι ιδανικές ρυθμίσεις αυτόματης βελτιστοποίησης + Cloudflare / StackPath CDN (2020)

Αυτόματη βελτιστοποίηση είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο, αλλά για προσωρινή αποθήκευση, το WP Rocket είναι συνήθως το # 1 στις δημοσκοπήσεις στο Facebook.


Γιατί λοιπόν να το χρησιμοποιούσατε?

Επειδή μερικοί οικοδεσπότες αρέσουν Πάμε μπαμπά και Μηχανή WP μαύρη λίστα των περισσότερων προσθηκών cache (δεδομένου ότι έχουν το δικό τους ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης) αλλά δεν κάνουν πράγματα όπως βελτιστοποίηση HTML, CSS, JavaScript, Google Fonts ή CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου). Έτσι, ενώ το σύστημα προσωρινής αποθήκευσης του κεντρικού υπολογιστή σας μπορεί να λειτουργήσει καλά για την προσωρινή αποθήκευση, η Αυτόματη βελτιστοποίηση βοηθά να κάνετε το “υπόλοιπο” του υλικού (διόρθωση στοιχείων στο GTmetrix + Pingdom). Αποφύγετε το Google PageSpeed ​​Insights ως έχει δεν μετρά καν τους χρόνους φόρτωσης.

Ακόμα και ο προγραμματιστής Autoptimize λέει στη σελίδα προσθηκών του ότι λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με μια προσθήκη cache. Προτείνω το Swift αν πηγαίνετε στη δωρεάν διαδρομή και Πύραυλος WP αν μπορείτε να κάνετε 49 $ / έτος, καθώς είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε (είναι επίσης αυτό που χρησιμοποιώ και έχω 100% σκορ στο GTmetrix), καθώς συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που δεν κάνουν οι περισσότερες προσθήκες cache (εκκαθάριση βάσης δεδομένων, φιλοξενία κώδικα Google Analyitcs τοπικά, καρδιακός παλμός έλεγχος και ενσωμάτωση και με τα δύο Cloudflare + άλλα CDN). Έχω μαθήματα για το WP Rocket, Ταχύς, Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP, W3TC και ακόμη και WP Super Cache.

Ας διαμορφώσουμε λοιπόν τις ρυθμίσεις αυτόματης βελτιστοποίησης. Θα σας δείξω επίσης πώς να προσθέσετε ένα CDN (ιδανικά και τα δύο Cloudflare και StackPath) αφού ο καθένας έχει το δικό του σύνολο κέντρων δεδομένων και περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση περιεχομένου. Συνιστώνται CDN στο Οδηγός βελτιστοποίησης του WordPress.

Αυτόματη βελτιστοποίηση προσθήκης

1. JS, CSS, & HTML

Ενεργοποιήστε όλα αυτά για να βελτιστοποιήσετε αρχεία JavaScript, CSS και HTML και, στη συνέχεια, ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες.

Αυτόματη βελτιστοποίηση ρυθμίσεων HTML JS CSS

Βελτιστοποιήστε τον κώδικα JavaScript

 • Συγκεντρωτικά αρχεία JS: ενεργοποίηση, συνδυάζει αρχεία JavaScript όπως συνιστάται από το GTmetrix. Εάν απενεργοποιηθεί, θα φορτωθούν μεμονωμένα αρχεία και δεν θα συνδυαστούν.
 • Επίσης συγκεντρώστε inline JS: ενεργοποίηση, συνδυάζει αρχεία JavaScript που βρίσκονται σε αρχεία HTML. Η αυτόματη βελτιστοποίηση δίνει μια προειδοποίηση, που ουσιαστικά σημαίνει αν σπάσει οτιδήποτε στον ιστότοπό σας, είτε εξαιρέστε τα αρχεία JavaScript είτε απενεργοποιήστε το.
 • Αναγκαστική JavaScript σε : απενεργοποιήστε, εκτός εάν έχετε σφάλματα JavaScript. Καλύτερα να προσπαθήσετε να βρείτε προβληματικά αρχεία και να τα εξαιρέσετε παρά να ορίσετε αυτήν την επιλογή, καθώς αυτό καθιστά τον αποκλεισμό απόδοσης JavaScript (όχι βέλτιστος για ταχύτητα).
 • Εξαίρεση σεναρίων από το Autoptimize: εάν δείτε σφάλματα μετά την ενεργοποίηση ορισμένων ρυθμίσεων JavaScript, βρείτε το προβληματικό JavaScript και εξαιρέστε τα αρχεία εδώ.
 • Προσθέστε περιτύλιγμα δοκιμής: απενεργοποιήστε, εκτός εάν έχετε σφάλματα JavaScript. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για τη διόρθωση σφαλμάτων JS χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη δύναμη JavaScript στο κεφάλι.

Βελτιστοποίηση κώδικα CSS

 • Συγκεντρωτικά αρχεία CSS: ενεργοποίηση, ίδια με τη συγκέντρωση αρχείων JS μόνο για CSS.
 • Συγκεντρώστε επίσης ενσωματωμένο CSS: ενεργοποίηση, όπως η συγκέντρωση ενσωματωμένων αρχείων JS μόνο για CSS. Ενεργοποιήστε και τα δύο για να βελτιώσετε περαιτέρω τους χρόνους φόρτωσης + βαθμολογίες GTmetrix.
 • Δημιουργία δεδομένων: URIs για εικόνες: απενεργοποιήστε εάν χρησιμοποιείτε CDN. MaxCDN (StackPath) σε προειδοποιεί Με την ενεργοποίηση αυτή, οι εικόνες θα προβάλλονται από την προέλευσή σας αντί για το CDN σας. Η ενεργοποίηση αυτού μπορεί αρχικά να οδηγήσει σε λιγότερα αιτήματα HTTP, αλλά πιθανότατα όχι μετά την εγκατάσταση ενός CDN και την προβολή εικόνων μέσω αυτού.
 • Inline και Defer CSS: ενεργοποίηση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή μόνο ή “ενσωματωμένο όλο το CSS” το οποίο δεν συνιστά η αυτόματη βελτιστοποίηση στις συχνές ερωτήσεις. Λένε ότι «παρόλο που η ευθυγράμμιση όλων των CSS θα κάνει τον αποκλεισμό CSS χωρίς απόδοση, θα έχει ως αποτέλεσμα η βασική HTML σελίδα σας να αυξηθεί σημαντικά, απαιτώντας έτσι περισσότερες« επιστροφές ».
 • Ενσωματώστε όλα τα CSS: απενεργοποίηση, η αυτόματη βελτιστοποίηση δεν συνιστά την ενεργοποίηση αυτού.
 • Εξαίρεση CSS από το Autoptimize: εάν δείτε σφάλματα μετά την ενεργοποίηση ορισμένων ρυθμίσεων CSS, βρείτε τα προβληματικά αρχεία CSS και εξαιρέστε τα εδώ. Σημείωση: η επιλογή “ελαχιστοποίηση αποκλεισμένων CSS και JS” στις επιλογές Misc πρέπει να απενεργοποιηθεί.

2. Επιλογές CDN

Εδώ είναι το δικό σας Διεύθυνση URL CDN πηγαίνει (παρακάτω οδηγίες). Το Cloudflare δεν σας παρέχει μια διεύθυνση CDN (θα αλλάξετε τους διακομιστές ονομάτων). Το CDN Base URL προορίζεται ειδικά για StackPath, KeyCDN και άλλα CDN – όχι για Cloudflare. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε και τα δύο StackPath + Cloudflare, καθώς τα CDN σας θα έχουν περισσότερα κέντρα δεδομένων και περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερος ιστότοπος.

Βήμα 1: Εγγραφείτε για CDN. Χρησιμοποιώ το StackPath που έχει 34+ κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι το σημείο όπου βρίσκονται οι περισσότεροι επισκέπτες μου. Είναι 10 $ / μήνα με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

StackPath-Data-Centres

Βήμα 2: Στον πίνακα ελέγχου StackPath, κάντε κλικ στην καρτέλα CDN και δημιουργήστε έναν ιστότοπο StackPath CDN.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

Διεύθυνση StackPath-Server-IP

* Αντιγράψτε τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας όπως απαιτείται στο βήμα 5 αυτής της ενότητας.

Αυτόματη βελτιστοποίηση StackPath-CDN-URL

Βήμα 3: Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του CDN σας στην Αυτόματη βελτιστοποίηση με http: // ή https: // (όποιο κι αν χρησιμοποιήσετε).

Αυτόματη βελτιστοποίηση διεύθυνσης URL CDN

Βήμα 4: Στο StackPath μεταβείτε στο CDN → Ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης και μετά κάντε κλικ στο “Εκκαθάριση όλων.”

StackPath-Purge-Cache

Βήμα 5: Επιτρέψτε στη διεύθυνση IP του διακομιστή σας στο StackPath (WAF → Τείχος προστασίας).

StackPath-Whitelist-IP

Βήμα 6: Εκτελέστε τον ιστότοπό σας σε GTmetrix και το “δίκτυο παράδοσης περιεχομένου” θα πρέπει να είναι πράσινο στο YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

3. Διάφορες ρυθμίσεις

Ακολουθούν οι διάφορες ρυθμίσεις:

Αυτόματη βελτιστοποίηση διαφορετικών ρυθμίσεων

Αποθηκεύστε το συγκεντρωτικό σενάριο / css ως στατικά αρχεία – εάν είναι ενεργοποιημένο, αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία CSS και JS αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη και προβάλλονται μέσω του διακομιστή σας, οπότε αν η φιλοξενία σας δεν τα χειρίζεται, ενεργοποιήστε την.

Ελαχιστοποιήστε τα εξαιρούμενα αρχεία CSS και JS – εάν εξαιρείτε ορισμένα αρχεία CSS και JavaScript, αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει πρόβλημα κατά την προσπάθεια βελτιστοποίησής τους και δεν θέλετε να ελαχιστοποιηθούν.

Βελτιστοποιήστε επίσης για συνδεδεμένους συντάκτες / διαχειριστές – απενεργοποίηση, συνήθως θέλετε να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες απόδοσης στο διαχειριστή του WordPress, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών απόδοσης Cloudflare.

4. Ρυθμίσεις εικόνων

Η αυτόματη βελτιστοποίηση μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ταχύτερη φόρτωση των εικόνων.

Αυτόματη βελτιστοποίηση ρυθμίσεων εικόνων

Βελτιστοποίηση εικόνων – Οι διευθύνσεις URL στον ιστότοπό σας θα αλλάξουν σε σημείο Το CDN του ShortPixel. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει την εμφάνισή τους, αρκεί η συμπίεση χωρίς απώλειες, αλλά θα φορτώνει γρηγορότερα.

Ποιότητα βελτιστοποίησης εικόνας – βρείτε τη δική σας μοναδική ισορροπία μεταξύ συμπίεσης και ποιότητας (χρησιμοποιώ γυαλιστερό). Ακολουθούν οι διαφορές σε κάθε επίπεδο συμπίεσης από το ShortPixel:

Επίπεδα συμπίεσης εικόνας ShortPixel

 • Χαλασμένος: περισσότερη συμπίεση, απώλεια περισσότερης ποιότητας.
 • Λείος: μέτρια συμπίεση, μικρή απώλεια ποιότητας.
 • Χωρίς απώλεια: χαμηλή συμπίεση, χαμηλότερη απώλεια ποιότητας.

Φόρτωση WebP σε υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης – ενεργοποιημένο εάν χρησιμοποιείτε εικόνες WebP και εικόνες με τεμπέλης φόρτωση.

Τεμπέλης φόρτωσης εικόνων – Προσωπικά δεν φορτώνω τεμπέληδες τις εικόνες μου, επειδή η συνεχής φόρτωση εικόνων καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα μπορεί να είναι ενοχλητική για τους χρήστες. Ναι, οδηγεί σε λιγότερα αιτήματα και είναι συνιστάται από την Google για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, αλλά το θεωρώ ενοχλητικό. Αυτό εξαρτάται πλήρως από εσάς.

5. Κρίσιμο CSS

Αυτό αναφέρεται στο Αυτόματη βελτιστοποίηση του plugins power-up criticalcss.com.

Απαιτείται premium πληρωμένο πρόγραμμα από το criticalcss.com (7 $ / μήνα).

Η προσθήκη δημιουργεί κρίσιμους κανόνες CSS για να βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες αποδίδονται πριν από τη φόρτωση του πλήρους CSS, βελτιώνοντας τον “χρόνο έναρξης απόδοσης”. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την προσθήκη, να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα, να εισάγετε το Κλειδί API Κρίσιμου CSS στην ενότητα “Κρίσιμο CSS” της Αυτόματης βελτιστοποίησης και το πρόσθετο θα κάνει τα υπόλοιπα. Ελέγξτε τα πρόσθετα Σελίδα συχνών ερωτήσεων για λεπτομέρειες σχετικά με προσαρμοσμένες διαμορφώσεις.

Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ και θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω τα επιπλέον 7 $ / μήνα σε έναν πιο ισχυρό διακομιστή.

Αυτόματη βελτιστοποίηση του kritcscss com power-up

Αυτόματη βελτιστοποίηση των κρίσιμων ρυθμίσεων CSS

6. Επιπλέον ρυθμίσεις

Αυτόματη βελτιστοποίηση-επιπλέον ρυθμίσεις

Γραμματοσειρές Google – ενεργοποιήστε εάν χρησιμοποιείτε Γραμματοσειρές Google που επιβραδύνουν τους χρόνους φόρτωσης καθώς αντλούνται από εξωτερικούς πόρους (η βιβλιοθήκη Google Font). Προτιμώ την επιλογή «συνδυασμός και σύνδεση στο κεφάλι», καθώς βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης χωρίς ορατότητα να βλέπουν φόρτωση γραμματοσειρών (αυτό συμβαίνει συνήθως όταν φορτώνεται ασύγχρονα. Επίσης, δοκιμάστε την τελευταία επιλογή γραμματοσειράς Google «συνδυάστε και φορτώστε γραμματοσειρές ασύγχρονα με webfont.js“Και δείτε ποια αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στο GTmetrix.

Αφαιρέστε το Emojis – ενεργοποίηση (τα emoji είναι κακά για τους χρόνους φόρτωσης).

Κατάργηση συμβολοσειρών ερωτημάτων από στατικούς πόρους – Οι συμβολοσειρές ερωτήσεων δημιουργούνται συνήθως από προσθήκες και δεν μπορούν να διορθωθούν (σε GTmetrix / Pingdom) απλώς να το ενεργοποιήσετε, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε. Η καλύτερη λύση είναι να ελέγξετε τον ιστότοπό σας για προσθήκες υψηλής CPU και να τις αντικαταστήσετε με ελαφριά πρόσθετα. Τα περισσότερα πρόσθετα με υψηλή CPU περιλαμβάνουν κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, γκαλερί, δημιουργούς σελίδων, σχετικές δημοσιεύσεις, στατιστικές και προσθήκες ζωντανής συνομιλίας. Θα πρέπει επίσης να διαγράψετε όλες τις περιττές προσθήκες και να καθαρίσετε τη βάση δεδομένων (χρησιμοποιώντας μια προσθήκη όπως WP-Βελτιστοποίηση) για να διαγράψετε πίνακες που έχουν απομείνει από απεγκατεστημένες προσθήκες.

Προσύνδεση σε τομείς τρίτων – βοηθά τα προγράμματα περιήγησης να προβλέπουν αιτήματα από εξωτερικούς πόρους (Γραμματοσειρές Google, Analytics, Χάρτες, Διαχειριστής ετικετών, κατάστημα Amazon κ.λπ.). Αυτά θα εμφανίζονται συνήθως ως “μείωση των αναζητήσεων DNS” στην αναφορά GTmetrix, αλλά παρακάτω είναι κοινά παραδείγματα.

 • https://fonts.googleapis.com
 • https://fonts.gstatic.com
 • https://www.google-analytics.com
 • https://ajax.googleapis.com
 • https://connect.facebook.net
 • https://www.googletagmanager.com
 • https://maps.google.com

Προφόρτωση συγκεκριμένων αιτημάτων – μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την προφόρτιση και υποδείξεις πόρου προγράμματος περιήγησης από το WP Rocket, αλλά αυτό βασικά το κάνει ώστε ορισμένα αρχεία να λαμβάνονται ως υψηλή προτεραιότητα.

Async Javascript-Αρχεία – αυτό σημαίνει ότι κάτι εμποδίζει τη γρήγορη φόρτωση περιεχομένου. Αυτό το σεμινάριο στις απόδοση JavaScript αποκλεισμού το εξηγεί καλά, αλλά αν δείτε σφάλματα JavaScript στο GTmetrix και στο Pingdom, το Πρόσθετο Async JavaScipt μπορεί να κάνει το κόλπο.

Βελτιστοποίηση βίντεο YouTube – εάν ο ιστότοπός σας διαθέτει βίντεο, WP YouTube Lyte ο τεμπέλης τους φορτώνει, ώστε να φορτώνεται μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κύλιση προς τα κάτω και κάνουν κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, εξαλείφοντας έτσι τα αρχικά αιτήματα στους διακομιστές του YouTube Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολλά δευτερόλεπτα από φορτώσεις χρόνων σε περιεχόμενο με βίντεο, καθώς είναι ένα από τα βαρύτερα στοιχεία μιας σελίδας. Το WP Rocket και το Swift Performance έχουν αυτό το ενσωματωμένο στις ρυθμίσεις τους, οπότε δεν το χρειάζεστε εάν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά ως προσθήκη cache.

7. Βελτιστοποιήστε περισσότερα

Αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας, ακολουθούν τα προτεινόμενα εργαλεία:

Πύραυλος WP – βαθμολόγησε την # 1 προσθήκη cache σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook και έχει πολλές επιλογές που δεν περιλαμβάνονται στο Autoptimize (εκκαθάριση βάσης δεδομένων, έλεγχος καρδιακών παλμών, φιλοξενία του Google Analytics τοπικά, αντικατάσταση του iframe του YouTube με μια εικόνα προεπισκόπησης, προσθήκη της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης στο Facebook Pixel κ.λπ.). Το WP Rocket χειρίζεται επίσης σχεδόν όλα όσα κάνει το Autoptimize, οπότε χρειάζεστε μόνο 1 πρόσθετο για όλες αυτές τις βελτιστοποιήσεις ταχύτητας. Γι ‘αυτό είναι τόσο υπέροχο. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 10% εδώ.

ShortPixel – δημοφιλές πρόσθετο βελτιστοποίησης εικόνας και αυτό που χρησιμοποιώ.

StackPath – CDN με 30+ κέντρα δεδομένων. Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. απλώς εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα ($ 10 / μήνα) και, στη συνέχεια, αντιγράψτε / επικολλήστε τη διεύθυνση URL του CDN σας στην επιλογή Αυτόματη βελτιστοποίηση διεύθυνσης URL CDN.

SiteGround – συνήθως βαθμολογούσε τον # 1 οικοδεσπότη στις δημοσκοπήσεις στο Facebook και επίσης χρησιμοποιείται από την Yoast.

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Οι άνθρωποι συνήθως μεταναστεύουν επειδή είναι τεχνολογία ταχύτητας είναι πολύ πιο γρήγορο από ΕΙΚ ή GoDaddy:

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Το SiteGround κάνει επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις με την GrowBig+.

Cloudways – γρηγορότερο από το SiteGround (είναι cloud hosting, δεν είναι κοινόχρηστο) και βαθμολογήθηκε επίσης πολύ στις δημοσκοπήσεις του Facebook. Ξεκινά από $ 10 / μήνα με τους Σχέδιο DigitalOcean. Προσφέρουν 1 δωρεάν μετεγκατάσταση (στην οποία τα πήρα) και εδώ συνέβη με τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή μου:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Προτάσεις φιλοξενίας Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Δημοσκόπηση VPS Cloud Hosting

Προτάσεις φιλοξενίας WordPress

Χρόνοι απόκρισης Cloudways

WP Engine To Cloudways

Χωρίς τίτλο

Χρόνοι φόρτωσης Cloudways Pingdom

Cloudways-Facebook-κριτική

Μπορείτε να κερδίσετε 25% έκπτωση στους πρώτους 2 μήνες του Cloudways με τον κωδικό προσφοράς OMM25.

Κίνστα – Premium hosting φιλοξενίας $ 30 / μήνα και ενώ δεν τα έχω δοκιμάσει, δεν έχω ακούσει παρά υπέροχα πράγματα για την ταχύτητα, την υποστήριξη, τις ώρες λειτουργίας και σχεδόν τα πάντα σχετικά με τη φιλοξενία τους.

Αρώματα – προσθήκη από την Kinsta που φροντίζει αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ “διάφορες βελτιστοποιήσεις”, όπως απενεργοποίηση επιλεκτικών προσθηκών, περιορισμός αναθεωρήσεων μετά την δημοσίευση, απενεργοποίηση αυτόματων αποθηκεύσεων, φιλοξενία του Google Analytics τοπικά και πολλά άλλα. Φροντίζει για το τελικό 10% της ταχύτητας.

Μερικά από αυτά συνιστώνται από την Αυτόματη Βελτιστοποίηση, άλλα δεν είναι:

Αυτόματη βελτιστοποίηση προσθηκών

8. Cloudflare

Η αυτόματη βελτιστοποίηση δεν έχει ρυθμίσεις για προσθήκη Το CDN του Cloudflare, αλλά αυτό είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Και σίγουρα πρέπει γιατί αυτό προσθέτει 200 ακόμη κέντρα στο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου σας (CDN).

Κέντρα δεδομένων Cloudflare

Βήμα 1. Εγγραφείτε στο Cloudflare και θα σας ζητηθεί να προσθέσετε τον ιστότοπό σας και να ξεκινήσετε τη σάρωση.

cloudflare-begin-scan

Βήμα 2. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, επιλέξτε το δωρεάν πρόγραμμα και στη συνέχεια το Cloudflare θα σας καθοδηγήσει σε ένα σύνολο σελίδων. Θα μεταφερθείτε τελικά σε μια σελίδα όπου το Cloudflare σας εκχωρεί 2 διακομιστές ονομάτων.

Cloudflare-Name-Servers-Dashboard

Βήμα 3. Συνδεθείτε στον καταχωρητή τομέα σας (π.χ. Namecheap) και κάντε μια αναζήτηση Google για “πώς να αλλάξετε διακομιστές ονομάτων στο Namecheap” (αναζητήστε μόνο το μητρώο τομέα σας) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες τους. Θα αντιγράψετε τους 2 διακομιστές ονομάτων που παρέχονται από το Cloudflare και θα τους επικολλήσετε σε μια επιλογή προσαρμοσμένων διακομιστών ονομάτων στον καταχωρητή τομέα σας. Αφήστε 72 ώρες για διάδοση.

Διακομιστές ονομάτων Godaddy Cloudflare

Αυτό είναι!

Τι έπεται?

Παρακολουθήστε το βίντεό μου – είναι ένα βίντεο 42 λεπτών, αλλά καλύπτω σχεδόν τα πάντα (χρονικές σημάνσεις στην περιγραφή βίντεο) και θα πρέπει να μάθετε έναν τόνο εξαιρετικών πληροφοριών σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου του WordPress:

Θέλω να μάθω πώς πήρα 100% βαθμολογίες στο GTmetrix?
Δείτε τον πλήρη οδηγό βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress που έχει πάνω από 38 συμβουλές για τη διόρθωση στοιχείων GTmetrix / Pingdom, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης σε PHP 7, την εξυπηρέτηση κλιμακωτών εικόνων, τον καθορισμό διαστάσεων εικόνας, την εκκαθάριση βάσης δεδομένων, τη φιλοξενία του Google Analytics τοπικά, το WP Disable και άλλα.

Συχνές Ερωτήσεις

&# x1f680; Χρειάζομαι άλλα πρόσθετα ταχύτητας εκτός από την αυτόματη βελτιστοποίηση?

Ναι, συνήθως θέλετε να χρησιμοποιήσετε επίσης μια προσθήκη για προσωρινή αποθήκευση, βελτιστοποίηση εικόνας, εκκαθάριση βάσης δεδομένων, έλεγχο καρδιακών παλμών και απενεργοποίηση επιλεκτικών προσθηκών. Προτείνω WP Rocket, ShortPixel και Perfmatters για αυτούς.

&# x1f680; Πώς εγκαθιστάτε ένα CDN με Αυτόματη βελτιστοποίηση?

Επιλέξτε το CDN σας (χρησιμοποιώ StackPath), αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του CDN και επικολλήστε το στο πεδίο CDN UR της Αυτόματης βελτιστοποίησης.

&# x1f680; Πώς βελτιστοποιείτε τις Γραμματοσειρές Google με Αυτόματη βελτιστοποίηση?

Προτείνω να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Combine And Link In Head και να συνδέσετε ξανά τις γραμματοσειρές σας χρησιμοποιώντας το Autoptimize.

&# x1f680; Το Autoptimize φροντίζει για την προσωρινή αποθήκευση?

Όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό πρόσθετο για προσωρινή αποθήκευση. Συνιστώ το WP Rocket ή το SG Optimizer εάν χρησιμοποιείτε το SiteGround.

&# x1f680; Πώς διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις αυτόματης βελτιστοποίησης?

Όλα αναφέρονται σε αυτό το σεμινάριο – απλώς παρακολουθήστε την αναφορά GTmetrix και ποια συγκεκριμένα στοιχεία πρέπει να διορθωθούν. Εάν η διαμόρφωση των ρυθμίσεων στην Αυτόματη βελτιστοποίηση δεν την επιδιορθώσει, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόσθετο για να διορθώσετε στοιχεία.

Ερωτήσεις; Πάρε με τηλέφωνο!
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  การตั้งค่าการลดขนาดอัตโนมัติที่เหมาะสมที่สุด + Cloudflare / StackPath CDN (2020)

  Autoptimize เป็นปลั๊กอินที่ดี แต่สำหรับการแคช WP Rocket มักจะเป็นอันดับที่ 1 ในโพล Facebook.


  ดังนั้นทำไมคุณถึงใช้มัน?

  เพราะบางครอบครัวชอบ GoDaddy และ เครื่องยนต์ WP บัญชีดำส่วนใหญ่แคชปลั๊กอิน (เนื่องจากพวกเขามีระบบแคชในตัว) แต่พวกเขาไม่ได้ทำสิ่งต่าง ๆ เช่นการเพิ่มประสิทธิภาพ HTML, CSS, JavaScript, Google แบบอักษรหรือ CDN (เครือข่ายการส่งเนื้อหา) ดังนั้นในขณะที่ระบบแคชของโฮสต์ของคุณอาจทำงานได้ดีสำหรับการแคช แต่ Autoptimize จะช่วย “หยุด” สิ่งต่างๆ (แก้ไขรายการใน GTmetrix + Pingdom) หลีกเลี่ยง Google PageSpeed ​​Insights เหมือนกัน ไม่ได้วัดเวลาโหลด.

  แม้แต่ผู้พัฒนา Autoptimize ยังบอกว่าในหน้าปลั๊กอินของเขาว่ามันทำงานได้ดีที่สุดเมื่อรวมกับปลั๊กอินแคช ฉันแนะนำ Swift หากคุณกำลังเดินทางในเส้นทางฟรีและ จรวด WP ถ้าคุณสามารถทำได้ $ 49 / ปีเพราะมันง่ายกว่าที่จะกำหนดค่า (มันเป็นสิ่งที่ฉันใช้และฉันมีคะแนน 100% ใน GTmetrix) เนื่องจากมันมาพร้อมกับคุณสมบัติมากมายที่ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่ไม่ได้ (การล้างฐานข้อมูล ควบคุมและรวมกับทั้ง Cloudflare + CDN อื่น ๆ ) ฉันมีบทเรียนสำหรับ WP Rocket, รวดเร็ว, WP Fastest Cache, W3TC และแม้แต่ WP Super Cache.

  ดังนั้นให้กำหนดค่าการตั้งค่าลดขนาดอัตโนมัติ ฉันจะแสดงวิธีเพิ่ม CDN ให้คุณด้วย Cloudflare และ StackPath) เนื่องจากแต่ละชุดมีศูนย์ข้อมูลของตนเองและอีกหลายศูนย์ = การส่งเนื้อหาที่เร็วขึ้น แนะนำให้ใช้ CDN คู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress.

  ปลั๊กอินลดขนาดอัตโนมัติ

  1. JS, CSS, & HTML

  เปิดใช้งานสิ่งเหล่านี้เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพไฟล์ JavaScript, CSS และ HTML จากนั้นดูคำแนะนำด้านล่าง.

  เติมการตั้งค่า HTML CSS โดยอัตโนมัติ

  เพิ่มประสิทธิภาพรหัส JavaScript

  • รวมไฟล์ JS: เปิดใช้งานซึ่งจะรวมไฟล์ JavaScript ตามที่ GTmetrix แนะนำ หากปิดใช้งานไฟล์แต่ละไฟล์จะถูกโหลดและจะไม่รวมกัน.
  • รวมอินไลน์ JS ด้วย: เปิดใช้งานซึ่งเป็นการรวมไฟล์ JavaScript ที่อยู่ในไฟล์ HTML การเพิ่มขนาดอัตโนมัติให้คำเตือนซึ่งโดยทั่วไปหมายความว่าหากมีสิ่งใดเกิดขึ้นบนไซต์ของคุณไม่ว่าจะเป็นการยกเว้นไฟล์ JavaScript หรือปิดการใช้งานสิ่งนี้.
  • บังคับใช้ JavaScript ใน : ปิดการใช้งานเว้นแต่คุณจะมีข้อผิดพลาด JavaScript คุณควรพยายามค้นหาไฟล์ที่มีปัญหาและไม่รวมอยู่ในนั้นดีกว่าเลือกตัวเลือกนี้เนื่องจากจะทำให้การบล็อกการแสดงผล JavaScript (ไม่เหมาะกับความเร็ว).
  • ยกเว้นสคริปต์จากการเพิ่มประสิทธิภาพอัตโนมัติ: หากคุณเห็นข้อผิดพลาดหลังจากเปิดใช้งานการตั้งค่า JavaScript ให้ค้นหา JavaScript ที่มีปัญหาและยกเว้นไฟล์ที่นี่.
  • เพิ่มการห่อแบบลองจับ: ปิดการใช้งานเว้นแต่คุณจะมีข้อผิดพลาด JavaScript นี่เป็นอีกวิธีหนึ่งในการแก้ไขข้อผิดพลาด JS โดยไม่ต้องเปิดใช้งานบังคับ JavaScript ในส่วนหัว.

  เพิ่มประสิทธิภาพโค้ด CSS

  • รวมไฟล์ CSS: เปิดใช้งานเช่นเดียวกับการรวมไฟล์ JS สำหรับ CSS เท่านั้น.
  • รวม CSS แบบอินไลน์ด้วย: เปิดใช้งานเช่นเดียวกับการรวมไฟล์ JS แบบอินไลน์สำหรับ CSS เท่านั้น เปิดใช้งานทั้งคู่เพื่อปรับปรุงเวลาในการโหลด + คะแนน GTmetrix เพิ่มเติม.
  • สร้างข้อมูล: URIs สำหรับรูปภาพ: ปิดการใช้งานหากใช้ CDN MaxCDN (StackPath) เตือนคุณ การเปิดใช้งานสิ่งนี้จะบังคับให้รูปภาพแสดงจากแหล่งกำเนิดของคุณแสดงแทน CDN ของคุณ การเปิดใช้งานในขั้นต้นอาจส่งผลให้มีการร้องขอ HTTP น้อยลง แต่น่าจะไม่เกิดขึ้นหลังจากที่คุณตั้งค่า CDN และแสดงรูปภาพผ่านทางนั้น.
  • CSS แบบอินไลน์และเลื่อน: เปิดใช้งานคุณสามารถเปิดใช้งานตัวเลือกนี้หรือ “อินไลน์ CSS ทั้งหมด” เท่านั้นซึ่งการเติมข้อมูลอัตโนมัติไม่แนะนำในคำถามที่พบบ่อย พวกเขากล่าวว่า “แม้ว่าการฝัง CSS ทั้งหมดจะทำให้การบล็อก CSS ไม่แสดงผล แต่จะส่งผลให้หน้า HTML พื้นฐานของคุณมีขนาดใหญ่ขึ้นอย่างมากดังนั้นจึงต้องใช้” roundtrips “มากขึ้น.
  • อินไลน์ CSS ทั้งหมด: ปิดใช้งานการเติมอัตโนมัติไม่แนะนำให้เปิดใช้งานสิ่งนี้.
  • ยกเว้น CSS จากการลดขนาดอัตโนมัติ: หากคุณเห็นข้อผิดพลาดหลังจากเปิดใช้งานการตั้งค่า CSS บางอย่างให้ค้นหาไฟล์ CSS ที่มีปัญหาและแยกออกจากที่นี่ หมายเหตุ: ตัวเลือก“ ลดขนาดไม่รวม CSS และ JS” ในตัวเลือกเบ็ดเตล็ดต้องถูกปิดใช้งาน.

  2. ตัวเลือก CDN

  นี่คือที่ของคุณ URL ของ CDN ไป (คำแนะนำด้านล่าง) Cloudflare ไม่ได้ให้ CDN URL แก่คุณ (คุณจะเปลี่ยนเนมเซิร์ฟเวอร์แทน) URL ฐาน CDN นั้นใช้สำหรับ StackPath, KeyCDN และ CDN อื่น ๆ โดยเฉพาะ – ไม่ใช่ Cloudflare ฉันขอแนะนำให้ใช้ทั้ง StackPath + Cloudflare เนื่องจาก CDN ของคุณจะมีศูนย์ข้อมูลเพิ่มขึ้นและศูนย์ข้อมูลเพิ่มเติม = เว็บไซต์ที่เร็วขึ้น.

  ขั้นตอนที่ 1: สมัคร CDN ฉันใช้ StackPath ซึ่งมีศูนย์ข้อมูลมากกว่า 34 แห่งซึ่งตั้งอยู่ในสหรัฐอเมริกาและเป็นที่ที่ผู้เยี่ยมชมส่วนใหญ่ของฉันอยู่ เป็นเงิน $ 10 / เดือนพร้อมทดลองใช้ฟรี 30 วัน.

  StackPath-ข้อมูลศูนย์

  ขั้นตอนที่ 2: ในแดชบอร์ด StackPath คลิกแท็บ CDN และ สร้างไซต์ CDN ของ StackPath.

  StackPath-CDN แท็บ

  StackPath-CDN โดเมน

  StackPath เซิร์ฟเวอร์ที่อยู่ IP

  * คัดลอกที่อยู่ IP เซิร์ฟเวอร์ของคุณตามที่จำเป็นในขั้นตอนที่ 5 ของส่วนนี้.

  StackPath-CDN-URL-Autoptimize

  ขั้นตอนที่ 3: วาง CDN URL ของคุณใน Autoptimize ด้วย http: // หรือ https: // (แล้วแต่ว่าคุณจะใช้อะไร).

  Autoptimize CDN URL

  ขั้นตอนที่ 4: ใน StackPath ไปที่ CDN →การตั้งค่าแคชจากนั้นคลิก“ ล้างทุกอย่าง”

  StackPath ล้างแคช

  ขั้นตอนที่ 5: รายการที่อยู่ IP ของเซิร์ฟเวอร์ของคุณใน StackPath (WAF →ไฟร์วอลล์).

  StackPath-Whitelist-IP

  ขั้นตอนที่ 6: เรียกใช้ไซต์ของคุณใน GTmetrix และ “เครือข่ายการส่งเนื้อหา” ควรเป็นสีเขียวใน YSlow.

  CDN GTmetrix YSlow

  3. การตั้งค่าอื่น ๆ

  นี่คือการตั้งค่าอื่น ๆ :

  ปรับการตั้งค่าเบ็ดเตล็ดให้โดยอัตโนมัติ

  บันทึกสคริปต์รวม / css เป็นไฟล์สแตติก – หากเปิดใช้งานหมายความว่าไฟล์ CSS และ JS ถูกบันทึกไว้ในแคชและให้บริการผ่านเซิร์ฟเวอร์ของคุณดังนั้นหากโฮสติ้งของคุณไม่จัดการสิ่งเหล่านี้ให้เปิดใช้งาน.

  ลดขนาดไฟล์ CSS และ JS ที่ยกเว้น – หากคุณไม่รวมไฟล์ CSS และ JavaScript บางไฟล์อาจเป็นเพราะมีปัญหาเมื่อพยายามเพิ่มประสิทธิภาพและคุณไม่ต้องการให้มีการย่อขนาด.

  ยังปรับให้เหมาะสมสำหรับการเข้าสู่ระบบบรรณาธิการ / ผู้ดูแลระบบ – ปิดการใช้งานคุณมักจะต้องการปิดใช้งานคุณสมบัติด้านประสิทธิภาพในผู้ดูแลระบบ WordPress รวมถึงคุณสมบัติด้านประสิทธิภาพ Cloudflare.

  4. การตั้งค่ารูปภาพ

  การย่อขนาดอัตโนมัติยังช่วยให้รูปภาพโหลดเร็วขึ้น.

  ตั้งค่ารูปภาพอัตโนมัติ

  ปรับภาพให้เหมาะสม – URL ในเว็บไซต์ของคุณจะเปลี่ยนเป็นชี้ไปที่ CDN ของ ShortPixel. สิ่งนี้จะไม่ส่งผลต่อลักษณะที่ปรากฏตราบใดที่การบีบอัดแบบไม่มีการสูญเสีย แต่จะโหลดเร็วขึ้น.

  คุณภาพการเพิ่มประสิทธิภาพของภาพ – ค้นหาความสมดุลที่เป็นเอกลักษณ์ของคุณเองระหว่างการบีบอัดและคุณภาพ (ฉันใช้ Glossy) นี่คือความแตกต่างในแต่ละระดับการบีบอัดจาก ShortPixel:

  ระดับการบีบอัดรูปภาพ ShortPixel

  • lossy: การบีบอัดส่วนใหญ่สูญเสียคุณภาพมากที่สุด.
  • มันเงา: การบีบอัดขนาดกลางการสูญเสียคุณภาพเล็กน้อย.
  • lossless: การบีบอัดต่ำการสูญเสียคุณภาพต่ำสุด.

  โหลด WebP ในเบราว์เซอร์ที่รองรับ – เปิดใช้งานหากคุณใช้อิมเมจ WebP และอิมเมจโหลดที่ขี้เกียจ.

  โหลดรูป Lazy – โดยส่วนตัวฉันไม่ขี้เกียจโหลดรูปภาพเพราะการโหลดภาพอย่างต่อเนื่องในขณะที่คุณเลื่อนหน้าลงอาจทำให้ผู้ใช้เกิดความรำคาญ ใช่มันส่งผลให้มีการร้องขอน้อยลงและคือ แนะนำโดย Google สำหรับการโหลดเร็วขึ้น แต่ฉันคิดว่ามันน่ารำคาญ ทั้งหมดนี้ขึ้นอยู่กับคุณ.

  5. CSS ที่สำคัญ

  นี่หมายถึง ปลั๊กอินการเพิ่มพลังให้อัตโนมัติ criticalcss.com.

  มันต้องมีพรีเมี่ยม แผนชำระเงินจาก criticalcss.com ($ 7 / เดือน).

  ปลั๊กอินสร้างกฎ CSS ที่สำคัญเพื่อให้แน่ใจว่ามีการแสดงหน้าเว็บก่อนที่จะโหลด CSS แบบเต็มปรับปรุง“ เริ่มแสดงผลเวลา” สิ่งที่คุณต้องทำคือติดตั้งปลั๊กอินลงทะเบียนแผนใส่คีย์ Critical CSS API ของคุณลงในส่วน“ Critical CSS” ของ Autoptimize และปลั๊กอินจะจัดการที่เหลือ ตรวจสอบปลั๊กอิน หน้าคำถามที่พบบ่อย สำหรับรายละเอียดเกี่ยวกับการกำหนดค่าที่กำหนดเอง.

  ฉันไม่ได้ใช้มันเป็นการส่วนตัวและค่อนข้างจะใช้เงินเพิ่ม $ 7 / เดือนบนเซิร์ฟเวอร์ที่ทรงพลังกว่า.

  ทำการเพิ่มความสำคัญโดยอัตโนมัติใน com เพิ่มพลัง

  การตั้งค่า CSS ที่สำคัญโดยอัตโนมัติ

  6. การตั้งค่าพิเศษ

  Autoptimize-พิเศษการตั้งค่า

  Google แบบอักษร – เปิดใช้งานหากใช้ Google แบบอักษร ซึ่งทำให้เวลาโหลดช้าลงเนื่องจากดึงมาจากแหล่งข้อมูลภายนอก (ห้องสมุด Google Font) ฉันชอบตัวเลือก“ รวมและเชื่อมโยงส่วนหัว” เนื่องจากจะช่วยเพิ่มเวลาในการโหลดโดยไม่ต้องมองเห็นการโหลดแบบอักษร webfont.js” และดูว่าผลลัพธ์ใดที่ให้ผลลัพธ์ที่ดีกว่าใน GTmetrix.

  ลบ Emojis – เปิดใช้งาน (อิโมจิไม่ดีสำหรับเวลาโหลด).

  ลบสตริงการสืบค้นจากแหล่งข้อมูลคงที่ – สตริงการสืบค้นมักจะถูกสร้างขึ้นโดยปลั๊กอินและไม่สามารถแก้ไขได้ (ใน GTmetrix / Pingdom) เพียงแค่เปิดใช้งานสิ่งนี้ แต่คุณสามารถลองได้ ทางออกที่ดีกว่าคือการตรวจสอบไซต์ของคุณสำหรับปลั๊กอิน CPU สูงและแทนที่ด้วยปลั๊กอินที่มีน้ำหนักเบา ปลั๊กอินซีพียูส่วนใหญ่รวมถึงการแชร์โซเชียลแกลเลอรี่ผู้สร้างเพจโพสต์ที่เกี่ยวข้องสถิติและปลั๊กอินแชทสด คุณควรลบปลั๊กอินที่ไม่จำเป็นทั้งหมดและล้างฐานข้อมูล (ใช้ปลั๊กอินเช่น WP-เพิ่มประสิทธิภาพ) เพื่อล้างตารางที่เหลือโดยปลั๊กอินที่ถอนการติดตั้ง.

  เชื่อมต่อกับโดเมนบุคคลที่สามล่วงหน้า – ช่วยให้เบราว์เซอร์คาดการณ์คำขอจากแหล่งข้อมูลภายนอก (Google Fonts, Analytics, แผนที่, เครื่องจัดการแท็ก, ร้านค้า Amazon ฯลฯ ) สิ่งเหล่านี้มักจะปรากฏเป็น“ ลดการค้นหา DNS” ในรายงาน GTmetrix ของคุณ แต่ด้านล่างเป็นตัวอย่างทั่วไป.

  • https://fonts.googleapis.com
  • https://fonts.gstatic.com
  • https://www.google-analytics.com
  • https://ajax.googleapis.com
  • https://connect.facebook.net
  • https://www.googletagmanager.com
  • https://maps.google.com

  โหลดคำขอเฉพาะล่วงหน้า – คุณสามารถค้นหาเพิ่มเติมเกี่ยวกับการโหลดล่วงหน้าและ คำแนะนำทรัพยากรเบราว์เซอร์ จาก WP Rocket แต่โดยพื้นฐานแล้วมันทำให้ไฟล์บางไฟล์ถูกดาวน์โหลดเป็นลำดับความสำคัญสูง.

  Async Javascript-Files – นี่หมายความว่ามีบางสิ่งที่ขัดขวางไม่ให้โหลดเนื้อหาอย่างรวดเร็ว บทช่วยสอนนี้ แสดงการปิดกั้น JavaScripts อธิบายได้ดี แต่ถ้าคุณเห็นข้อผิดพลาด JavaScript ใน GTmetrix และ Pingdom ปลั๊กอิน Async JavaScipt อาจทำเคล็ดลับ.

  เพิ่มประสิทธิภาพวิดีโอ YouTube – หากเว็บไซต์ของคุณมีวิดีโอ, WP YouTube Lyte ขี้เกียจโหลดเพื่อให้พวกเขาเท่านั้นเมื่อผู้ใช้เลื่อนลงและคลิกปุ่มเล่นจึงกำจัดการร้องขอเริ่มต้นไปยังเซิร์ฟเวอร์ของ YouTube วิธีนี้สามารถประหยัดเวลาหลายวินาทีในการโหลดเนื้อหาด้วยวิดีโอเนื่องจากเป็นองค์ประกอบที่มีน้ำหนักมากที่สุดในหน้าเว็บ WP Rocket และ Swift Performance มีการตั้งค่านี้ไว้ในตัวดังนั้นคุณไม่ต้องการสิ่งนี้หากคุณใช้หนึ่งในนั้นเป็นปลั๊กอินแคช.

  7. เพิ่มประสิทธิภาพมากขึ้น

  หากคุณต้องการเพิ่มประสิทธิภาพไซต์ของคุณต่อไปนี้คือเครื่องมือที่แนะนำ:

  จรวด WP – จัดอันดับปลั๊กอินแคช # 1 ในโพล Facebook หลายรายการและมีตัวเลือกมากมายที่ไม่รวมอยู่ใน Autoptimize (การล้างฐานข้อมูล, การควบคุมการเต้นของหัวใจ, โฮสต์ Google Analytics ในเครื่อง, แทนที่ YouTube iframe ด้วยภาพตัวอย่าง, เพิ่ม Browser Cache ให้ Facebook Pixel เป็นต้น) WP Rocket ยังจัดการเกือบทุกอย่างที่ Autoptimize ทำดังนั้นคุณต้องการเพียงแค่ 1 ปลั๊กอินสำหรับการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็วเหล่านั้นทั้งหมด นั่นเป็นสาเหตุที่ยอดเยี่ยมมาก คุณสามารถรับส่วนลด 10% ที่นี่.

  ShortPixel – ปลั๊กอินเพิ่มประสิทธิภาพภาพยอดนิยมและหนึ่งที่ฉันใช้.

  StackPath – CDN พร้อมศูนย์ข้อมูลมากกว่า 30 แห่ง ติดตั้งง่ายมาก เพียงลงทะเบียนแผน ($ 10 / เดือน) จากนั้นคัดลอก / วาง CDN URL ของคุณลงในตัวเลือก Autoptimize CDN URL.

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ – มักจะจัดอันดับโฮสต์ # 1 ในโพล Facebook และ ใช้โดย Yoast.

  Yoast บนทวิตเตอร์-เราเพียงแค่สลับไปโรค

  2019 การสำรวจโฮสติ้ง

  2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  ข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementor

  กรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้ง

  WordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018

  ที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017

  2019-Hosting-โพล

  ไปสู่โฮสติ้ง บริษัท

  WordPress โฮสติ้ง-โพล 2017

  การจัดการโฮสติ้ง-โพล

  WooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพล

  2016-เว็บโฮสติ้งโพล

  ที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพล

  ที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพล

  โพล WP Friendly Hosting

  2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  โฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementor

  2018 คำแนะนำโฮสติ้ง

  การจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017

  2019 เจ้าภาพ-โพล-1

  โฮสติ้งโพลสำหรับความเร็ว

  WordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำ

  2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพล

  ที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพล

  โฮสติ้งโพ ก.พ. 2019

  โฮสติ้งแนะนำ-โพล

  Bluehost vs SiteGround

  โพล WordPress เว็บโฮสต์

  ผู้คนมักอพยพเพราะ เทคโนโลยีความเร็ว เร็วกว่ามาก EIG หรือ GoDaddy:

  เปลี่ยนเป็น SiteGround

  การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

  Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

  HostGator ถึง SiteGround

  SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

  100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

  แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

  ส่งความเร็วโดย SiteGround

  ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

  SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

  เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

  SiteGround Rocket Imagify Combo

  SiteGround PageSpeed ​​Insights

  SiteGround บน Joomla

  SiteGround ลดเวลาในการโหลด

  SiteGround Speedy Hosting

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

  SiteGround ทำเช่นกัน การโยกย้ายฟรี กับ GrowBig+.

  Cloudways – เร็วกว่า SiteGround (เป็นโฮสติ้งบนคลาวด์, ไม่แชร์) และได้รับคะแนนสูงในการสำรวจ Facebook เริ่มต้นที่ $ 10 / เดือนกับพวกเขา แผน DigitalOcean. พวกเขาเสนอการโยกย้าย 1 ครั้งฟรี (ซึ่งฉันได้พาพวกเขาไป) และนี่คือสิ่งที่เกิดขึ้นกับเวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์ของฉัน:

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-VS-Cloudways-Cloud โฮสติ้ง

  คำแนะนำโฮสติ้ง Facebook

  VPS Cloud Hosting แบบสำรวจ WooCommerce

  โพล VPS Cloud Hosting

  คำแนะนำการโฮสต์ WordPress

  เวลาตอบสนองของ Cloudways

  WP Engine สู่ Cloudways

  ไม่ได้ตั้งชื่อ

  Cloudways Pingdom เวลาในการโหลด

  Cloudways-Facebook ทบทวน

  คุณสามารถรับส่วนลด 25% จาก 2 เดือนแรกของ Cloudways ด้วยรหัสส่งเสริมการขาย OMM25.

  Kinsta – โฮสติ้งพรีเมี่ยม $ 30 / เดือนและในขณะที่ฉันยังไม่ได้ลองฉันไม่เคยได้ยินอะไรนอกจากเรื่องความเร็วการสนับสนุนเวลาว่างและเกือบทุกอย่างเกี่ยวกับโฮสติ้งของ Kinsta.

  Perfmatters – ปลั๊กอินโดย Kinsta ซึ่งดูแลสิ่งที่ฉันชอบเรียกว่า “การเพิ่มประสิทธิภาพเบ็ดเตล็ด” เช่นการเลือกปิดใช้งานปลั๊กอินการ จำกัด การแก้ไขโพสต์การปิดใช้งานการบันทึกอัตโนมัติการโฮสต์ Google Analytics ในเครื่องและอื่น ๆ อีกมากมาย จะดูแลความเร็ว 10% สุดท้าย.

  บางส่วนของสิ่งเหล่านี้ได้รับการแนะนำโดย Autoptimize บางตัวไม่ใช่:

  เติมส่วนเสริมอัตโนมัติ

  8. Cloudflare

  การเพิ่มประสิทธิภาพอัตโนมัติไม่มีการตั้งค่าที่จะเพิ่ม CDN ของ Cloudflare, แต่มันง่ายในการติดตั้ง และคุณควรจะเพิ่มเพราะสิ่งนี้อย่างแน่นอน อีก 200 ศูนย์ ไปยังเครือข่ายการจัดส่งเนื้อหาของคุณ (CDN).

  ศูนย์ข้อมูล Cloudflare

  ขั้นตอนที่ 1. ลงทะเบียนสำหรับ Cloudflare และคุณจะได้รับแจ้งให้เพิ่มเว็บไซต์ของคุณและเริ่มการสแกน.

  CloudFlare-เริ่มต้นการสแกน

  ขั้นตอนที่ 2. เมื่อการสแกนเสร็จสิ้นให้เลือกแผนฟรีแล้ว Cloudflare จะนำคุณผ่านชุดของหน้า ในที่สุดคุณจะถูกนำไปที่หน้าที่ Cloudflare กำหนดให้คุณ 2 เซิร์ฟเวอร์.

  Cloudflare เซิร์ฟเวอร์ชื่อ-แดชบอร์ด

  ขั้นตอนที่ 3. เข้าสู่ระบบไปยังผู้รับจดทะเบียนโดเมนของคุณ (เช่น Namecheap) และทำการค้นหาโดย Google สำหรับ“ วิธีการเปลี่ยนเนมเซิร์ฟเวอร์ใน Namecheap” (ค้นหาเฉพาะผู้จดทะเบียนโดเมนของคุณ) จากนั้นทำตามคำแนะนำของพวกเขา คุณจะคัดลอกเซิร์ฟเวอร์ 2 ตัวที่จัดทำโดย Cloudflare และวางลงในตัวเลือกเซิร์ฟเวอร์ชื่อที่กำหนดเองใน บริษัท จดทะเบียนโดเมนของคุณ อนุญาต 72 ชั่วโมงสำหรับการแพร่กระจาย.

  เซิร์ฟเวอร์ชื่อ Godaddy Cloudflare

  แค่นั้นแหละ!

  อะไรต่อไป?

  ดูวิดีโอของฉัน – เป็นวิดีโอ 42 นาที แต่ฉันครอบคลุมทุกอย่าง (การประทับเวลาในคำอธิบายวิดีโอ) และคุณควรเรียนรู้ข้อมูลมากมายเกี่ยวกับความเร็วไซต์ WordPress:

  ต้องการทราบว่าฉันมีคะแนน 100% ใน GTmetrix อย่างไร?
  ดูคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress ของฉันซึ่งมี 38 เคล็ดลับในการแก้ไขรายการ GTmetrix / Pingdom รวมถึงการอัปเกรดเป็น PHP 7 แสดงภาพที่ปรับขนาดระบุขนาดภาพการล้างฐานข้อมูลการโฮสต์ Google Analytics ในพื้นที่ WP ปิดการใช้งานและอื่น ๆ.

  คำถามที่พบบ่อย

  &# x1f680; ฉันต้องใช้ปลั๊กอินความเร็วอื่นนอกเหนือจาก Autoptimize หรือไม่?

  ใช่คุณมักจะต้องการใช้ปลั๊กอินสำหรับการแคชการปรับภาพให้เหมาะสมการล้างฐานข้อมูลการควบคุม heartbeat และการเลือกปิดใช้งานปลั๊กอิน ฉันแนะนำ WP Rocket, ShortPixel และ Perfmatters สำหรับสิ่งเหล่านั้น.

  &# x1f680; คุณตั้งค่า CDN ด้วย Autoptimize ได้อย่างไร?

  เลือก CDN ของคุณ (ฉันใช้ StackPath) คัดลอก URL CDN ของคุณและวางลงในช่อง CDR UR ของ Autoptimize.

  &# x1f680; คุณเพิ่มประสิทธิภาพ Google แบบอักษรด้วย Autoptimize ได้อย่างไร?

  ฉันขอแนะนำให้ใช้ตัวเลือกรวมและลิงก์ในหัวและเพื่อเชื่อมต่อแบบอักษรของคุณล่วงหน้าโดยใช้ Autoptimize.

  &# x1f680; การเพิ่มประสิทธิภาพอัตโนมัติดูแลการแคชหรือไม่?

  ไม่คุณจะต้องใช้ปลั๊กอินแยกต่างหากสำหรับการแคช ฉันแนะนำ WP Rocket หรือ SG Optimizer หากใช้ SiteGround.

  &# x1f680; คุณกำหนดค่าการตั้งค่าปรับขนาดอัตโนมัติได้อย่างไร?

  ทุกอย่างแสดงอยู่ในบทช่วยสอนนี้ – เพียงแค่จับตามองรายงาน GTmetrix ของคุณและต้องแก้ไขรายการที่เฉพาะเจาะจง หากการกำหนดการตั้งค่าใน Autoptimize ไม่สามารถแก้ไขได้ให้ลองใช้ปลั๊กอินอื่นเพื่อแก้ไขรายการ.

  คำถาม? วางสาย!
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map