Κριτική Cloudways: Εξοικονόμηση 100 $ / Μήνα με 2 φορές πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης μετά τη μετεγκατάσταση από την ακριβή φιλοξενία Cloud του SiteGround

Cloudways-Κριτική


Το παραδέχομαι, είμαι fanboy του SiteGround.

Όμως, καθώς η κυκλοφορία μου αυξήθηκε, άρχισα να λαμβάνω υπερβάσεις CPU στο πρόγραμμα GoGeek του SiteGround. Αναβάθμισα σε $ 80 / μήνα φιλοξενία cloud αλλά εξακολουθούσα να υπερβαίνω τη CPU, γι ‘αυτό πρόσθεσα περισσότερη CPU / RAM και άρχισα να τους πληρώνω 180 $ / μήνα. Η μετάβαση από 11,95 $ / μήνα στο GoGeek στα 180 $ / μήνα ήταν παράλογη για μένα. Έτσι μετανάστευσα στο DigitalOcean στο Cloudways όπου πληρώνω 80 $ / μήνα για περίπου το ίδιο ποσό CPU / RAM. Μετά τη μετεγκατάσταση, οι χρόνοι φόρτωσης μειώθηκαν στο μισό, δεν υπερβαίνω πουθενά το CPU μου και εξοικονομώ 100 $ / μήνα.

Προφανώς, είμαι πολύ χαρούμενος.

Μερικά από τα σεμινάριά μου έχουν 10+ εικόνες και 400+ σχόλια (μέγεθος σελίδας 5MB και 170 αιτήματα) και εξακολουθούν να φορτώνονται <2 δευτερόλεπτα! Εκτελέστε αυτήν την ανάρτηση μέσω GTmetrix ή κάντε κλικ στις σελίδες μου αν θέλετε – όλα φορτώνονται αμέσως. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που παρατήρησα όταν μετανάστευσα Cloudways.

Η υποστήριξη του Cloudways δεν είναι τόσο καλή όσο το SiteGround (τα εισιτήρια απαντώνται συνήθως σε μία ώρα αντί για 15 λεπτά), αλλά με τη βελτιωμένη απόδοση, σίγουρα μπορώ να ζήσω με αυτό.

Contents

1. Προηγουμένως χρησιμοποιούσα τη φιλοξενία Cloud του SiteGround

Ένα πρόβλημα που έχω με το SiteGround είναι ότι δεν υπάρχει «μεσαίο» σχέδιο μεταξύ του GoGeek και του cloud. Πληρώνετε 11,95 $ / μήνα ή 80 $ / μήνα. Και αν πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο cloud επειδή έχετε υπερβολική CPU, οι πιθανότητες είναι ότι το σχέδιο επιπέδου εισόδου δεν θα είναι αρκετό (δεν ήταν για μένα). Έπρεπε να τους πληρώσω περίπου 120 $ / μήνα για να σταματήσω να υπερβαίνω τις CPU και 180 $ / μήνα για να χαλαρώσω ο διακομιστής μου. 2 CPU + 4 GB RAM συνήθως δεν το κόβουν για πολλούς.

SiteGround-Cloud-Hosting

Τους πλήρωνα πάρα πολύ:

SiteGround-Cloud-Hosting-Πωλήσεις-Απόδειξη

2. Τα χρήματα που έσωσα με το Cloudways

Έλεγχος γρήγορης σύγκρισης: 2 CPU + 4 GB RAM κοστίζει 80 $ / μήνα στο SiteGround όταν είναι μόνο 42 $ / μήνα στο Cloudways στο DigitalOcean. Επίσης, οι διακομιστές cloud του SiteGround δεν μπορούν να χειριστούν CPU όπως το Cloudways. Στην περίπτωσή μου, αντί να πληρώσω SiteGround 180 $ / μήνα για 6 CPU + 8 GB RAM, εύκολα ξεφύγαμε με 2 CPU + 4 GB RAM στο Cloudways χωρίς προβλήματα CPU, καθώς και έναν πιο γρήγορο ιστότοπο.

Συμπέρασμα: δεν είναι μυαλό.

Cloudways-Τιμολόγιο

Εάν οι τιμές ανανέωσης του SiteGround σας ξεκινήσουν και πληρώνετε 35 $ / μήνα στο GoGeek, τότε θα μετακόμισα στο Cloudways. Για τους περισσότερους ιστότοπους με χαμηλή επισκεψιμότητα, το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή (ειδικά αν έχετε 3 χρόνια από την τιμή προσφοράς τους). Αλλά μόλις ξεκινήσουν οι τιμές ανανέωσης ή το ιστολόγιό σας μεγαλώνει και χρειάζεται έναν ισχυρό διακομιστή, το Cloudways είναι φθηνότερο / γρηγορότερο από το SiteGround.

3. Οι χρόνοι φόρτωσης μειώνονται στο μισό

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση του γραφήματος:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν ο χρόνος φόρτωσης σε μαθήματα μεγάλου / μεγάλου βάρους. Αυτό το σεμινάριο έχει περίπου 100 εικόνες και 400+ σχόλια, έχει μέγεθος σελίδας 5,78 MB και 167 αιτήματα, αλλά εξακολουθεί να φορτώνεται σε <2δ. Φυσικά δεν είναι επίσημο σημείο αναφοράς, αλλά παρατήρησα μια τεράστια βελτίωση στο πόσο γρήγορα φορτώθηκε ο ιστότοπός μου κάνοντας κλικ στις σελίδες μου. Κάντε κλικ στους συνδέσμους της πλευρικής γραμμής μου εάν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας.

GTmetrix-report-for-long-post

Είχα ήδη 100% αποτελέσματα GTmetrix στην αρχική μου σελίδα με το SiteGround, αλλά η σελίδα έχει μόνο 334 KB και 10 αιτήματα. Η παραπάνω αναφορά είναι μια πιο ακριβής αναπαράσταση των χρόνων φόρτωσης.

Αναφορά GTmetrix 2019

Μπορείτε ακόμη και να εκτελέσετε αυτήν την ανάρτηση μέσω GTmetrix και να δείτε τι λαμβάνετε:

Cloudways-Review-GTmetrix

Άλλα άτομα που μετανάστευσαν στο Cloudways (ή σε έναν από τους παρόχους cloud):

Χρόνοι απόκρισης Cloudways

WP Engine To Cloudways

Αναφορά DigitalOcean Pingdom

Χρόνοι απόκρισης διακομιστή Cloudways

Godaddy to DigitalOcean Migration

Βελτίωση χρόνου φόρτωσης Cloudways

Cloudways εναντίον WP Engine

Χωρίς τίτλο

Χρόνοι φόρτωσης Cloudways Pingdom

Αναφορά Cloudways Pingdom

Namecheap To Cloudways Migration

Μετανάστευση Vultr

Cloudways WooCommerce Migration

Μετανάστευση AWS Cloudways

WPEngine to Cloudways Migration

Αποκτήστε φιλοξενία από το Cloudways

4. Όχι περισσότερες υπερβάσεις CPU

Οι υπερβάσεις CPU είναι ένα από τα μεγαλύτεροι περιορισμοί του SiteGround.

Λάβετε υπόψη: Γράφω σεμινάρια για το πώς να μειώσω την CPU και να κάνω τους ιστότοπους WordPress να φορτώνουν πιο γρήγορα. Χρησιμοποιούσα μόνο 15 ελαφριά πρόσθετα, ένα θέμα StudioPress, διαμόρφωσα το WP Rocket με το Cloudflare και το CDN του StackPath, απενεργοποίησα τον καρδιακό παλμό, βελτιστοποίησα όλες τις εικόνες μου και μπλόκαρε κακά bots που εμφανίστηκαν στην αναφορά ζωντανής κυκλοφορίας του Wordfence. Ωστόσο, εξακολουθούσα να αντιμετωπίζω προβλήματα CPU.

SiteGround-CPU-Όρια

Μετά τη μετάβαση στο Cloudways, η χρήση της CPU μου κυριολεκτικά ήταν 1%. Σας κάνει να αναρωτιέστε…

Cloudways-CPU-Χρήση

5. Η δωρεάν μετανάστευση πήγε ομαλά

Αυτό δεν συμβαίνει για όλους (απλά προσπαθώντας να είμαι ειλικρινής).

Έχω διαβάσει άλλες κριτικές για το Cloudways όπου οι άνθρωποι δεν ήταν ικανοποιημένοι με την υποστήριξή τους και περιλάμβαναν τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού τους. Για το 95% των ατόμων, η μετανάστευση γίνεται ομαλά. Ωστόσο, το άλλο 5% μπορεί να αντιμετωπίσει τις διακοπές λειτουργίας, τους χρόνους αναμονής κατά τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας και ενδέχεται να μην σας βοηθήσει να ρυθμίσετε SSL, Cloudflare και οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την υπηρεσία τους.

Θα ασχοληθώ περισσότερο με αυτό στο τμήμα υποστήριξης, αλλά στην περίπτωσή μου, έπρεπε να ρυθμίσω τον εαυτό μου SSL (κάτι που ήταν πολύ εύκολο καθώς ήταν κυριολεκτικά μια ενεργοποίηση 1 κλικ στον πίνακα εργαλείων Cloudways), αλλά εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με το Cloudflare να συνεργάζεται με το Cloudways και θα χρειαστεί ο προγραμματιστής μου Αυτό.

Cloudways-Migrator-Tools

Ζητήστε δωρεάν μετεγκατάσταση από το Cloudways

6. Η υποστήριξη είναι «αξιοπρεπής»

Δεν θα πει ψέματα, η Cloudways εξοργίζεται για την υποστήριξή τους.

Οι μετεγκαταστάσεις μπορεί να έχουν λόξυγκας, η υποστήριξη μπορεί να είναι αγενής και δεν θα λάβετε το ίδιο επίπεδο υποστήριξης με το SiteGround. Γι ‘αυτό εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε ερωτήσεις, θα επικοινωνήσω μαζί σας Mustaasam Saleem Ansari (Διαχειριστής κοινότητας Cloudways) του οποίου η # 1 δουλειά είναι να κάνει τους πελάτες ευχαριστημένους και να απαντούν σε ερωτήσεις. Είναι επίσης σούπερ ενεργοποίηση στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group. Ήμουν σε επαφή με τον Mustaasam κατά τη μετανάστευση – απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και μου έδωσε ηρεμία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μου άρεσε η ιδέα της λογοδοσίας.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί πελάτες που πιστεύουν ότι η υποστήριξη του Cloudways είναι τέλεια (το κάνω, δεν είναι τόσο καλό όσο το SiteGround). Στην πραγματικότητα έφτασα Χρίστο Παντζάροφ (Διευθυντής κοινότητας SiteGround) σχετικά με μια ερώτηση συνεργατών με το SiteGround (δύο φορές) και δεν απάντησε ποτέ. Το συμπέρασμά μου είναι ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό – όλα εξαρτώνται από το ποιος είναι ο εκπρόσωπός σας. Αλλά αν έχετε ερωτήσεις ή ζητήματα, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές της κοινότητας. Είναι πιο πιθανό να είστε προτεραιότητα.

Mustaasam Saleem Ansari

Η εμπειρία του ατόμου μου; μετανάστευσαν τον ιστότοπο με επιτυχία χωρίς σφάλματα, χρόνους διακοπής λειτουργίας, και διαμόρφωσαν ακόμη και την προσθήκη Breeze για μένα. Ίσως ήξεραν ότι έγραφα αυτήν την κριτική.

7. 5 Παροχείς Cloud Hosting για να διαλέξετε

Με το Cloudways, μπορείτε να επιλέξετε από 5 παρόχους φιλοξενίας cloud. Για επιβεβαίωση, το Cloudways είναι ο μεσάζων που διαχειρίζεται τον διακομιστή σας. Η DigitalOcean και οι άλλοι πάροχοι είναι εκείνοι που φιλοξενούν τον ιστότοπό σας (μέσω του συνεργάτη τους, Cloudways). Προσωπικά δεν νιώθω να διαχειρίζομαι τον διακομιστή μου – δεν έχει κανείς χρόνο για αυτό! Αλλά αν το κάνετε, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο Ψηφιακός Ωκεανός.

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

Η Cloudways έγραψε ήδη ένα άρθρο περιγράφοντας τις διαφορές σε κάθε σχέδιο:

Σύγκριση Cloudways Cloud Platform

Δείτε αυτήν τη σελίδα στο Cloudways

Το πιο δημοφιλές σχέδιο τους είναι Ψηφιακός Ωκεανός που είναι επίσης το λιγότερο ακριβό (και είναι αυτό που χρησιμοποιώ).

Cloudways-DigitalOcean

8. Επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο Cloudways

Μερικοί πελάτες του Cloudways δημιούργησαν ένα βίντεο βελτιστοποίησης που περιλαμβάνει τροποποιήσεις που μπορείτε να κάνετε στον πίνακα ελέγχου του Cloudways για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα. Μπορεί εύκολα να πάρει 1 δευτερόλεπτο από το χρόνο φόρτωσης. Το βίντεο έχει διάρκεια 40 λεπτών, επομένως θα σας εξοικονομήσω χρόνο και θα αναφέρω τις παρακάτω οδηγίες.

Βήμα 1: Αναβάθμιση σε PHP 7.3, MariaDB 10.3 και εγκατάσταση του Redis στις “Ρυθμίσεις & Καρτέλα “Πακέτα”.

Cloudways-Speed-Upgrades

Βήμα 2: Αυξήστε το όριο μνήμης στα 256MB επίσης στις “Ρυθμίσεις & Καρτέλα “Πακέτα”.

Cloudways-Memory-Limit

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους Σελίδα φιλοξενίας WordPress για να δείτε την τεχνολογία ταχύτητας που χρησιμοποιούν: μονάδες στερεάς κατάστασης, PHP 7.3, MariaDB, PHP-FPM, plugin Breeze και Cloudways CDN (υπηρεσία επί πληρωμή).

Cloudways-Performance-Features

9. Χρήση της προσθήκης Breeze

Cloudways » Πρόσθετο Breeze δεν θα αντικαταστήσει το WP Rocket και άλλες κορυφαίες προσθήκες cache, καθώς έχουν περισσότερες δυνατότητες. Το Breeze έρχεται μόνο με επιλογές προσωρινής αποθήκευσης, ελαχιστοποίησης, Gzip, εκκαθάρισης βάσης δεδομένων, διεύθυνσης URL CDN και βερνικιών. Αλλά αξίζει να δοκιμάσετε – ποτέ δεν ξέρετε πότε οι προσθήκες cache θα κάνουν καλύτερη δουλειά στη βελτιστοποίηση συγκεκριμένων πραγμάτων από άλλους, καθώς κάθε ιστότοπος είναι διαφορετικός. Επίσης, τα περισσότερα κακές κριτικές οφείλονται σε ζητήματα που σχετίζονται με το WooCommerce – σε αυτήν την περίπτωση, προσέξτε.

Το Cloudways έχει επίσης ένα φροντιστήριο για τη ρύθμιση του Breeze.

Πρόσθετο Cloudways Breeze

Βασικές επιλογές:
* Αποφύγετε τη διπλή λειτουργικότητα με άλλες προσθήκες cache!

Βασικές επιλογές Cloudways Breeze

Προχωρημένες επιλογές:

Σύνθετες επιλογές Cloudways Breeze

Βάση δεδομένων:

Επιλογές βάσης δεδομένων Cloudways Breeze

CDN:

Επιλογές Cloudways Breeze CDN

Βερνίκι:
*Υπήρξαν πολλές αναφορές ότι η ενεργοποίηση του Βερνικιού κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να σπάσει τον ιστότοπό σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αποφεύγω να ενεργοποιώ το βερνίκι.

Επιλογές Cloudways Breeze Varnish

10. Προσθήκη Cloudflare

Εγγραφείτε για ένα δωρεάν πρόγραμμα, θα περάσετε από ένα σύνολο σελίδων και, στη συνέχεια, θα δείτε 2 ονόματα ονομάτων:

Αλλαγή διακομιστή ονομάτων Cloudflare

Συνδεθείτε στο σημείο όπου φιλοξενείται ο τομέας σας (π.χ. GoDaddy) και αλλάξτε διακομιστές ονομάτων σε Cloudflare:

Διακομιστές ονομάτων Godaddy Cloudflare

Συνδεθείτε στο Cloudways, μεταβείτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις & Πακέτα »τότε ενεργοποιήστε την ενότητα WAF του Cloudflare:

Κανόνας Cloudways Cloudflare WAF

Το Cloudways έχει επίσης μια επιλογή επί πληρωμή CDN που είναι 1 $ ανά 25 GB:

Cloudways-CDN

11. 59+ κέντρα δεδομένων

Το Cloudways έχει πραγματικά 59 κέντρα δεδομένων εάν συνδυάσετε όλους τους παρόχους cloud, όχι 25.

Cloudways-Data-Centres

Όταν επιλέγετε το σχέδιό σας, κάντε κύλιση στις τοποθεσίες τους.

 • Ψηφιακός Ωκεανός: 8 κέντρα δεδομένων
 • Linode: 8 κέντρα δεδομένων
 • Vultr: 15 κέντρα δεδομένων
 • AWS: 14 κέντρα δεδομένων
 • Google Cloud: 14 κέντρα δεδομένων

Cloudways 59 Κέντρα δεδομένων

12. Δωρεάν SSL

Το Free Let’s Encrypt SSL είναι περιλαμβάνονται στο Cloudways. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ για να το ενεργοποιήσετε.

Cloudways-Free-SSL

13. Πρόσθετα Cloudways (επιπλέον υπηρεσίες)

Το Cloudways προσφέρει μερικά πρόσθετα (υπηρεσίες επί πληρωμή):

Cloudways-Πρόσθετα

Το DNS είναι εύκολο – Μου αρέσει η ιδέα ενός premium DNS, έως ότου μου είπαν ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Cloudflare. Παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ τώρα, ίσως χρειαστεί να το δώσω στο εγγύς μέλλον.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Rackspace – πλήρως διαχειριζόμενη επιχειρηματική λύση email.

Ελαστικό email – υπέροχο εάν στέλνετε ευαίσθητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δείτε το Cloudways σύγκριση email).

Μετεγκατάσταση εφαρμογής – Το Cloudways θα μετεγκαταστήσει 1 ιστότοπο δωρεάν και μετά 25 $ ανά ιστότοπο μετά.

Αναβάθμιση εφαρμογής – εάν ανησυχείτε για ενημερωμένο WordPress, προσθήκες κ.λπ., μπορείτε να πληρώσετε στο Cloudways $ 50 / μήνα για να το κάνετε αυτό για εσάς, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν που θα το έκανε αυτό.

CloudwaysCDN – αυτό είναι το ίδιο με StackPath (Το Cloudways και το StackPath είναι συνεργάτες) και κοστίζει 1 $ ανά 25 GB. Χρησιμοποιώ τόσο το Cloudflare όσο και το StackPath που με έχει σώσει μεγάλο εύρος ζώνης.

StackPath-CDN-Analytics

14. Άλλα χαρακτηριστικά

Σκαλωσιά – αν θέλεις κλωνοποιήστε τον ιστότοπό σας για να δοκιμάσετε νέα σχέδια / προσθήκες, αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο. Απλώς μεταβείτε στις Εφαρμογές, κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες και κάντε κλικ στην επιλογή “Κλωνοποίηση εφαρμογής / Δημιουργία ιστότοπου σταδιοποίησης”.

Cloudways Staging Clone

Κάθετη κλιμάκωση – κλιμακώστε τον διακομιστή σας ανά πάσα στιγμή για να συμπεριλάβετε περισσότερους πόρους ή χώρο αποθήκευσης.

Cloudways-Vertical-Scaling

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – πάρτε εύκολα ένα αντίγραφο ασφαλείας όποτε θέλετε.

Cloudways-Backups

GIT – χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ροών εργασίας ανάπτυξης (έχουν φροντιστήριο σχετικά με αυτό).

Cloudways-GIT

Προσθήκη μελών ομάδας – λατρεύω ότι μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα για άτομα που έχουν πρόσβαση.

Cloudways-Team-μέλη

15. Χωρίς φιλοξενία μέσω email

Cloudways δεν παρέχει φιλοξενία email, αλλά συνεργάζονται με Χώρος ραφιών για παροχή φιλοξενίας email με μόλις $ 1 / email / μήνα αντί για $ 2 / email / μήνα (Rackspace pricing).

Και για συναλλαγές / εξερχόμενα email, συνεργάζονται με Ελαστικό email για να παρέχετε μια εύκολη εγκατάσταση ή μπορείτε να ρυθμίσετε τον δικό σας παροχέα SMTP όπως SMTP Gmail, SendGrid, Mailgun.

Cloudways-SMTP-Ρυθμίσεις

16. Το όφελος της διαχειριζόμενης φιλοξενίας

Εκτός από τη μεγάλη βελτίωση της απόδοσης, η διαχειριζόμενη φιλοξενία φροντίζει επίσης για ενημερώσεις λογισμικού, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διαχείριση υλικού. Αλλά η απόδοση είναι η μεγαλύτερη ισοπαλία.

Η διαφορά μεταξύ κοινής φιλοξενίας και διαχειριζόμενης φιλοξενίας cloud είναι τεράστια. GoDaddy, Bluehost, HostGator, TSOhost και βασικά κάθε κοινόχρηστη φιλοξενία αλλά το SiteGround (και ίσως το A2) είναι χάλια. Εάν δεν είχατε ποτέ εμπειρία φιλοξενίας cloud, θα δείτε βελτιωμένους χρόνους απόκρισης διακομιστή, χρόνους φόρτωσης στο GTmetrix και μια αξιοσημείωτη διαφορά όταν κάνετε κλικ στις σελίδες σας.

Διαχειριζόμενη δημοσκόπηση φιλοξενίας

17. Συμπέρασμα: Είμαι ένα χαρούμενο τροχόσπιτο

Πρώτα απ ‘όλα, σχεδόν κάθε εταιρεία φιλοξενίας αποκλείει τις κριτικές του Facebook (πιθανώς επειδή πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να μπουν). Το Cloudways είναι ένας από τους λίγους κεντρικούς υπολογιστές που το επιτρέπει Σχόλια στο Facebook. Και την τελευταία φορά που έλεγξα, είχαν 4,5 / 5 αστέρια με 500+ κριτικές, κάτι που είναι πολύ καλό για το Facebook. Έχοντας τη μεγάλη εμπειρία που έκανα, αποφάσισα να τους αφήσω το δικό μου στολίδι από ένα ανασκόπηση:

Cloudways-Facebook-κριτική

18. Cloudways # 1 στις δημοσκοπήσεις στο Facebook

Το SiteGround και το Cloudways είναι συνήθως οι κορυφαίοι 2 οικοδεσπότες στις δημοσκοπήσεις στο Facebook. Το SiteGround βαθμολογήθηκε πραγματικά # 1 σε 30+ δημοσκοπήσεις, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν περάσει για πάντα, περισσότερα άτομα τα έχουν χρησιμοποιήσει και είναι φθηνότερα (έως ότου πρέπει να το ανανεώσετε). Αλλά υπάρχει μια τεράστια μετατόπιση ατόμων που μετακινούνται από το SiteGround στο Cloudways, κυρίως λόγω των τιμών ανανέωσης του SiteGround.

Προτάσεις φιλοξενίας Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Δημοσκόπηση VPS Cloud Hosting

Προτάσεις φιλοξενίας WordPress

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

19. Θα χρησιμοποιούσα SiteGround εάν…

 • Θέλετε φοβερή, αξιόπιστη υποστήριξη
 • Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στις τιμές προσφοράς τους
 • Ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να μειώσετε την CPU
 • Έχετε ιστότοπο χαμηλής επισκεψιμότητας και δεν χρειάζεστε φιλοξενία cloud
 • Θέλετε να είστε με έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια
 • Δεν καταλαβαίνετε με τη διαχείριση του ιστότοπού σας και ψάχνετε για «εύκολη» φιλοξενία
 • Θέλετε την ταχύτερα κοινόχρηστη φιλοξενία (πολύ καλύτερα από το GoDaddy, ΕΙΚ, και τα λοιπά)

20. Θα χρησιμοποιούσα το Cloudways εάν…

 • Θέλετε καθαρή απόδοση (μακράν ο μεγαλύτερος λόγος)
 • Το σχέδιο GoGeek του SiteGround δεν το κόβει (είτε λόγω CPU ή τιμών ανανέωσης)
 • Θέλετε στάση και GIT ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε
 • Οι προσδοκίες σας για υποστήριξη δεν είναι τόσο υψηλές όσο το SiteGround
 • Είστε πιο συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τη διαχείριση του ιστότοπού σας

Το WordPress προτείνει επίσης το DigitalOcean στο δικό τους οδηγός βελτιστοποίησης:

Σύσταση Ψηφιακού Ωκεανού

Αποκτήστε φιλοξενία από το Cloudways

(εξοικονομήστε 25% για 2 μήνες με τον κωδικό προσφοράς OMM25)

Συχνές Ερωτήσεις

&# x1f535; Είναι το Cloudways γρήγορο?

Η Cloudways μου έδωσε περίπου 2 φορές γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης από ό, τι η φιλοξενία cloud του SiteGround και πληρώνω 1/2 από ό, τι ήμουν. Ο ιστότοπός μου φορτώνεται αμέσως και μπορείτε να κάνετε κλικ στις σελίδες μου για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνουν. Χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP, MariaDB και μια πολύ γρήγορη υποδομή.

&# x1f535; Ποιοι 5 πάροχοι φιλοξενίας cloud χρησιμοποιούν?

DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud και Amazon (AWS). Το σχέδιο DigitalOcean τους είναι το πιο δημοφιλές, φθηνότερο και είναι αυτό που χρησιμοποιώ.

&# x1f535; Τι είναι η δομή τιμολόγησης της Cloudways?

Η Cloudways έχει μηνιαία δομή τιμολόγησης χωρίς ετήσια συμβόλαια ή προκαταβολές.

&# x1f535; Υποστηρίζει το Cloudways email?

Το Cloudways δεν παρέχει απευθείας φιλοξενία μέσω email, αλλά συνεργάζεται με το Rackspace που το προσφέρει με μόλις $ 1 / email / μήνα αντί για $ 2 / email / μήνα (τιμολόγηση Rackspace).

&# x1f535; Πώς συγκρίνεται το Cloudways με το SiteGround?

Έχουν καλύτερη αξία ειδικά όταν φτάσετε στις τιμές ανανέωσης του SiteGround, αλλά είναι επίσης λίγο πιο τεχνικές. Το SiteGround είναι καλό για κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά αν η ταχύτητα είναι σημαντική, το Cloudways είναι ο τρόπος να πάτε.

&# x1f535; Είναι ο Cloudways ένας μεσάζων?

Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Η φιλοξενία τους σημειώνεται περίπου 200% επειδή είναι διαχειριζόμενη φιλοξενία. Εάν έχετε χρόνο να διαμορφώσετε και να διατηρήσετε τον δικό σας διακομιστή, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από τον πάροχο φιλοξενίας cloud. Διαφορετικά, το Cloudways θα το διαχειριστεί για εσάς.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε τους ισχυρούς διακομιστές στη διαχείριση φιλοξενίας cloud?
Μην είστε σαν εμένα και σκεφτείτε ότι επειδή η κοινή φιλοξενία του SiteGround είναι καλή, δεν υπάρχουν πιο ισχυροί διακομιστές. Μόλις τράβηξα τελικά τη σκανδάλη, δεν υπήρχε καμία ματιά πίσω.

+1 για το Cloudways
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map