Πώς να μειώσετε τη χρήση της CPU στο Bluehost (Γνωστό επίσης ως Περιορισμοί εύρους ζώνης / περιορισμός που προκαλούν 503 Μη διαθέσιμα σφάλματα)

Να πάρει Υπέρβαση CPU στο Bluehost?


Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές λύσεις. Αυτά βασίζονται στη δική μου εμπειρία που έχω υπερβολική CPU και λύσεις που δούλεψαν για άτομα στις ομάδες του WordPress στο Facebook.

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για τη διόρθωση των υπερβάσεων CPU της Bluehost είναι: αναβάθμιση σε PHP 7.2 στο cPanel, ενεργοποίηση του Cloudflare, εξάλειψη υψηλών προσθηκών CPU και χρήση της προσθήκης Heartbeat Control, WP-Optimize και Blackhole For Bad Bots. Υπάρχουν μερικές επιπλέον λύσεις παρακάτω.

Υπάρχουν 2 επιλογές: χαμηλώστε την CPU που καταναλώνεται από τον ιστότοπό σας / τα πρόσθετα (χρησιμοποιώντας τον οδηγό μου) ή αναβαθμίστε το σχέδιό σας για να συμπεριλάβετε περισσότερα πόροι διακομιστή. Όμως, είναι γνωστό στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group ότι το Bluehost είναι ένας από τους φθηνότερους, χαμηλότερης ποιότητας οικοδεσπότες. Είναι ιδιοκτησία του ΕΙΚ, πακετάρετε πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή και διαρκώς διαφωνείτε για τους αργούς διακομιστές, την υποστήριξη και τους χρόνους διακοπής λειτουργίας. Κάντε κάποια έρευνα και εγγραφείτε στο Facebook Group – υπάρχουν πολλά καλύτερες επιλογές όπως το SiteGround, το Cloudways και το Kinsta. χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω Χρόνοι απόκρισης διακομιστή 200ms, 100% βαθμολογίες GTmetrix και .Χρόνοι φόρτωσης 4s στο Pingdom.

υπέρβαση του εύρους ζώνης

1. Αναβάθμιση σε PHP 7.2

Οι υψηλότερες εκδόσεις PHP κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα και τον κάνει πιο ασφαλή. Το Bluehost υποστηρίζει επί του παρόντος PHP 7.2 – το οποίο σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε. Εδώ είναι πώς να αναβαθμίσετε.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε το Εμφάνιση προσθήκης έκδοσης PHP για να δείτε σε ποια έκδοση PHP χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

Οθόνη-PHP

Βήμα 2: Τρέξιμο Έλεγχος συμβατότητας PHP για να βεβαιωθείτε ότι οι προσθήκες σας είναι συμβατές.

PHP-Συμβατότητα-Έλεγχος

Βήμα 3: Μεταβείτε στην ενότητα PHP Config του cPanel του Bluehost.

Bluehost-PHP-Διαμόρφωση

Βήμα 4: Αναβάθμιση σε υψηλότερη έκδοση PHP (όσο υψηλότερη, ταχύτερη):

Bluehost Ενημέρωση έκδοσης PHP

Βήμα 5: Ελέγξτε τον ιστότοπό σας για σφάλματα (μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε παλαιότερη έκδοση).

Σημεία αναφοράς PHP WordPress

2. Ενεργοποιήστε το Cloudflare CDN

Cloudflare είναι ένα δωρεάν CDN που φιλοξενεί τα αρχεία του ιστότοπού σας 200+ κέντρα δεδομένων, και βοηθά εκφόρτωση πόρων σε αυτά τα κέντρα δεδομένων (βάζοντας λιγότερο άγχος στον δικό σας διακομιστή). Έχει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες ταχύτητας / ασφάλειας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε CDN εάν έχετε προβλήματα χρήσης της CPU.

Στο Bluehost cPanel σας, ενεργοποιήστε το Cloudflare:

Ενεργοποίηση Bluehost Cloudflare

Cloudflare-Bandwidth

3. Βρείτε CPU-Hungry Plugins

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα πρόσθετα είναι γνωστά για την πρόκληση αργών χρόνων φόρτωσης και την κατανάλωση πόρων. Εάν εκτελείτε τον ιστότοπό σας μέσω GTmetrix και δείτε το ίδιο πρόσθετο να εμφανίζεται πολλές φορές στην αναφορά σας, είναι πιθανώς ένα σημάδι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Καρτέλα Καταρράκτη GTmetrix για να δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται κάθε μεμονωμένο στοιχείο / προσθήκη για φόρτωση. Έχω μια εκτενή λίστα με πρόσθετα υψηλής CPU που πρέπει να αποφύγετε εάν είναι δυνατόν (είναι γνωστό ότι καταναλώνουν πόρους διακομιστή).

Αργή προσθήκη WordPress

Παρακολούθηση ερωτημάτων μπορεί επίσης να αναγνωρίσει αργές προσθήκες (αλλά να την απεγκαταστήσετε όταν τελειώσετε):

Slow Plugins Παρακολούθησης ερωτημάτων

4. Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας, στατιστικά στοιχεία και σάρωση

Αυτά είναι μακράν τα πιο συνηθισμένα πρόσθετα που θέλουν CPU. Κάθε πρόσθετο που τρέχει συνεχώς θα ασκήσει πίεση στον διακομιστή σας. Το UpraftPlus έχει μερικά συστάσεις, αλλά η ουσία είναι ότι εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους τύπους προσθηκών, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας διαθέτει αρκετούς πόρους για να τα φιλοξενήσει. Διαφορετικά, θα καταλήξετε αναπόφευκτα με υπερβολικές CPU.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση UpdraftPlus

5. Επανεξετάστε την προσθήκη Cache

Και οι 3 παράγοντες επηρεάζουν την κατανάλωση εύρους ζώνης:

 • Εάν χρησιμοποιείτε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης
 • Ποια προσθήκη προσωρινής μνήμης χρησιμοποιείτε
 • Είτε το έχετε ρυθμίσει σωστά

Πύραυλος WP βαθμολογήθηκε # 1 στις δημοσκοπήσεις στο Facebook, επειδή συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι περισσότερες προσθήκες cache. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε περίπου 6 επιπλέον πρόσθετα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το WP Rocket αποδίδει καλύτερες βαθμολογίες + χρόνους φόρτωσης στο GTmetrix / Pingdom (έχει περισσότερες δυνατότητες και χρειάζεστε μόνο 1 μόνο προσθήκη για να λάβετε όλες αυτές τις δυνατότητες). Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για το WP Rocket, ελέγξτε το Swift Performance ή το WP Fastest Cache που είναι συνήθως τα # 1 δωρεάν cache plugins.

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

Τα περισσότερα άτομα έχουν εγκατεστημένη μια προσθήκη προσωρινής μνήμης, αλλά οι ρυθμίσεις δεν έχουν διαμορφωθεί βέλτιστα. Ελέγξτε τα σεμινάριά μου για να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο.

6. Απενεργοποιήστε το Heartbeat API

ο API καρδιακού παλμού WordPress επιτρέπει στις προσθήκες να σας στέλνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και σας δείχνει πότε άλλοι χρήστες επεξεργάζονται μια ανάρτηση. Αυτό μπορεί να ακούγεται ωραίο, αλλά δημιουργεί επίσης ένα επιπλέον αίτημα κάθε 15-30 δευτερόλεπτα (καταναλώνει πόρους διακομιστή). Εγκαταστήστε το Πρόσθετο ελέγχου καρδιακού παλμού και απενεργοποιήστε το εντελώς ή τουλάχιστον περιορίστε το σε 60 δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πόρους.

Έλεγχος καρδιακών παλμών

Το WP Rocket έχει επίσης την επιλογή απενεργοποίησης του API καρδιακού παλμού:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

7. Αποκλεισμός Spammy Bots

Πολλοί ιστότοποι (περιλαμβάνονται οι δικοί μου) μολύνονται με ανεπιθύμητα ρομπότ που δεν κάνουν τίποτα άλλο από την ανίχνευση του ιστότοπού σας και καταναλώνουν πόρους. Μπορείτε να δείτε ποια ρομπότ χτυπούν τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την αναφορά ζωντανής κυκλοφορίας του Wordfence. Η ευκολότερη λύση είναι να εγκαταστήσετε το Προσθήκη Blackhole For Bad Bots. Η προσθήκη δημιουργεί έναν κρυφό κανόνα και αποκλείει όλα τα spam bots που δεν ακολουθούν τον κανόνα. Το Googlebot και άλλα καλά bots είναι στη λίστα επιτρεπόμενων και τα ανεπιθύμητα έχουν αποκλειστεί. Πανεύκολο.

Blackhole για Bad Bots

Ή, εγκαταστήστε Wordfence και δείτε το δικό σας ζωντανή αναφορά κυκλοφορίας που δείχνει ότι όλα τα ρομπότ χτυπούν τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα bots που φαίνονται ανεπιθύμητα και, στη συνέχεια, το Google τα ονόματα κεντρικού υπολογιστή τους (παρέχονται από το Wordfence) για να δείτε εάν άλλα άτομα τα αναφέρουν ως ανεπιθύμητα. Εάν ναι, προσθέστε τα στη λίστα σας.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Τώρα πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις αποκλεισμού του Wordfence και προσθέστε τα spam bots εδώ (μπορείτε επίσης να το κάνετε χρησιμοποιώντας αυτό Κανόνες τείχους προστασίας Cloudflare). Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν αστερίσκο για να αποκλείσετε όλες τις παραλλαγές αυτού του bot (το amazonaws.com είναι το πιο συνηθισμένο και χτυπούσε τον ιστότοπό μου κάθε 3 δευτερόλεπτα). Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι καταναλώνω πόρους για αυτό… για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να είναι παράνομο.

Κανόνας αποκλεισμού Wordfence

8. Καθαρίστε τη βάση δεδομένων με το WP-Optimize

Καθαρισμός της βάσης δεδομένων σας κάθε 1-2 εβδομάδες χρησιμοποιώντας WP-Βελτιστοποίηση εμποδίζει τη συσσώρευση ανεπιθύμητων αρχείων στη βάση δεδομένων σας και την επιβράδυνση. Φροντίστε να λάβετε ένα αντίγραφο ασφαλείας προτού το κάνετε αυτό.

Βάση δεδομένων WP-Optimize Clean

Το WP Rocket έχει επίσης την επιλογή να καθαρίσει τη βάση δεδομένων σας:

Ρυθμίσεις βάσης δεδομένων WP-Rocket

9. Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις Cloudflare

Στον πίνακα ελέγχου Cloudflare, κατευθυνθείτε προς το Καρτέλα Κανόνες σελίδας. Δημιουργήστε αυτόν τον κανόνα για την περιοχή μεταφορτώσεων WP, η οποία εξοικονομεί εύρος ζώνης, καθώς αυτή η περιοχή του ιστότοπού σας δεν ενημερώνεται πολύ και δεν χρειάζεται να αποθηκεύεται συχνά στην κρυφή μνήμη. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν κανόνα σελίδας για να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες απόδοσης Cloudflare στην περιοχή Διαχειριστή WordPress, όπως το Cloudflare προτείνει.

WP-Μεταφορτώσεις-Σελίδα-Κανόνας

Κανόνας-Διαχειριστής-Σελίδα WordPress

Εδώ είναι οι ρυθμίσεις μου για το καρτέλα ταχύτητας:

Cloudflare-Speed-Tab

Και το καρτέλα προσωρινής αποθήκευσης:

Cloudflare-Caching-Ρυθμίσεις

10. Εκφορτώστε περισσότερους πόρους στο StackPath CDN

Πολλαπλά CDN = περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου σας και όσο περισσότεροι πόροι αποφορτώνονται. Χρησιμοποιώ Cloudflare και StackPath που έχουν 31 κέντρα δεδομένων βρίσκεται σε μεγάλο σημείο στις Η.Π.Α., όπου βρίσκονται οι περισσότεροι επισκέπτες μου. Το StackPath έχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και στη συνέχεια είναι 10 $ / μήνα.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο StackPath.

Βήμα 2: Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στην καρτέλα CDN και μετά δημιουργήστε έναν ιστότοπο StackPath CDN:

StackPath-CDN-Tab

Το StackPath θα σας καθοδηγήσει σε ένα σύνολο σελίδων:

StackPath-CDN-Domain

Διεύθυνση StackPath-Server-IP

CDN-URL-StackPath

Βήμα 3: Αντιγράψτε το URL του StackPath CDN και επικολλήστε το στο WP Rocket:

WP-Rocket-CDN-Ρυθμίσεις

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WP Rocket, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε Ενεργοποιητής CDN:

Ρυθμίσεις CDN-Enabler-Plugin

Βήμα 4: Στο StackPath, μεταβείτε στο CDN → Cache Settings και μετά κάντε κλικ στο Καθαρίστε τα πάντα:

StackPath-Purge-Cache

Βήμα 5: Εκτελέστε τον ιστότοπό σας στο GTmetrix και το “δίκτυο παράδοσης περιεχομένου” πρέπει να είναι πράσινο στο YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Απενεργοποιήστε την προσωρινή μνήμη αντικειμένου στο W3 Total Cache

Εάν χρησιμοποιείτε Συνολική προσωρινή μνήμη W3, η επιλογή προσωρινής μνήμης αντικειμένων συνήθως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε εάν το ενεργοποιήσετε, θα επιβραδύνει τόσο τον ιστότοπό σας όσο και τον πίνακα διαχείρισης.

W3 Συνολική προσωρινή μνήμη

12. Απενεργοποιήστε τις δυνατότητες στο WP Rocket

Πύραυλος WP λέει:

«Περιστασιακά ορισμένες από τις επιλογές στην καρτέλα Βελτιστοποίηση αρχείων, όπως Κατάργηση συμβολοσειρών ερωτήματος ή Ελάττωση / Συνδυασμός μπορούν να προκαλέσουν υψηλή χρήση CPU σε περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας διαθέτει πολλά αρχεία CSS ή JS. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτές τις επιλογές και, στη συνέχεια, να παρακολουθείτε την CPU σας. “

13. Αυξήστε το διάστημα προφόρτισης στο WP Rocket

Η προφόρτιση του WP Rocket έχει οριστεί στα 500ms από προεπιλογή, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει υψηλή CPU, καθώς ανιχνεύει τις διευθύνσεις URL πολύ συχνά. Εγκαταστήστε τους Προφόρτωση προσθήκης Crawl Interval και αυξήστε το. Μπορείτε να δοκιμάσετε 1 ή 2 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε και εάν εξακολουθεί να προκαλεί υψηλή CPU, αυξήστε το περισσότερο (σε περίπου 3 δευτερόλεπτα).

14. Προσδιορίστε την πηγή στα AWStats

AWstats βρίσκεται στην ενότητα “Στατιστικά” του Bluehost στο cPanel και μπορεί να προσδιορίσει την πηγή υψηλής CPU. Δείχνει πόσο εύρος ζώνης καταναλώνει κάθε bot, εικόνα και άλλα στοιχεία. Εάν δείτε άγνωστα bots καταναλώνουν εύρος ζώνης, ελέγξτε την αναφορά ζωντανής κυκλοφορίας του Wordfence ή εγκαταστήστε την προσθήκη Blackhole For Bad Bots. Εάν δείτε ότι οι εικόνες καταναλώνουν υψηλό εύρος ζώνης, βελτιστοποιήστε τις για να φορτώνουν γρηγορότερα (αλλάζοντας το μέγεθός τους και συμπιέζοντας τις ShortPixel).

Robots-Spiders-Bandwidth

Δώρο: Έχω επίσης ένα σεμινάριο για τη βελτιστοποίηση εικόνων στο WordPress, συμπεριλαμβανομένων των 3 κύριων στοιχείων GTmetrix (προβολή κλιμακωτών εικόνων, καθορισμός διαστάσεων εικόνας και συμπίεση χωρίς απώλειες).

Τύπος αρχείου-εύρος ζώνης

15. Ελέγξτε τους χρόνους απόκρισης διακομιστή

Οι αργοί χρόνοι απόκρισης διακομιστή δεν είναι κατάλληλοι ούτε για το εύρος ζώνης. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό Bitcatcha ή Google PageSpeed ​​Insights. Η Google λέει ότι ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή σας πρέπει να είναι κάτω 200ms, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό εάν βρίσκεστε στο Bluehost ειδικά το κοινόχρηστο πρόγραμμα 3,95 $ / μήνα. Όταν λένε ότι λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε, αυτό αντανακλάται άμεσα στους χρόνους απόκρισης του διακομιστή του ιστότοπού σας.

Αναφορά ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

Δυστυχώς, οι διακομιστές της Bluehost δεν είναι τόσο γρήγοροι:

Αργός χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Αργός χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Χρόνος απόκρισης διακομιστή Crap Bluehost

Χρόνοι απόκρισης διακομιστή Bluehost

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

16. Μετάβαση σε ταχύτερη φιλοξενία

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις γρήγορες σελίδες φόρτωσης. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και άλλους κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μετανάστευσε και δημοσιεύτηκε Αποτελέσματα επί Facebook και Κελάδημα. Τιτίβισμα μετά τιτίβισμα, Θέση μετά Θέση, ψηφοφορία μετά ψηφοφορία μετά ψηφοφορία, γρηγορότερη φιλοξενία διορθώσετε αργούς χρόνους απόκρισης. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

OMM-On-SiteGround

Αναφορά ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

2019-GTmetrix-Αναφορά

2019-Αναφορά Pingdom

Οι άνθρωποι συνήθως μεταναστεύουν επειδή είναι τεχνολογία ταχύτητας μπορεί να βελτιωθεί χρόνοι απόκρισης διακομιστή με πολλαπλά δευτερόλεπτα. Ακολουθούν μερικά άτομα που μετανάστευσαν στο SiteGround και δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019Προβολή δημοσκόπησης2017-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΣύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Host-Poll-Αυγ-2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςShared-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Φιλοξενία-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςGo-To-Hosting-CompanyΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχειριζόμενη-Φιλοξενία-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWooCommerce-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-Web-Hosting-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-WordPress-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-2019-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WPΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-WordPress-Hosting-FB-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΑγαπημένη φιλοξενία για ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας 2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτέμβριος 2018.pngΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Hosts-Poll-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτηταΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςSiteGround-ΣύστασηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Προτάσεις-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPressΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Το SiteGround έχει 3 σχέδια:

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης WordPress). Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα σύγκρισης, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σου δίνει ακόμα περισσότερα. Το GrowBig and up έρχεται με ένα δωρεάν μετανάστευση, σταδιοποίηση, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων. GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας. Η φιλοξενία σύννεφων τους είναι αρκετά η τιμή των 80 $ / μήνα.

Μπορείτε να το δείτε στο σελίδα λειτουργιών

SiteGround-Server-Resources-Σύγκριση

Χρησιμοποιώ το SiteGround επειδή:

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround χρησιμοποιώντας το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σου δωρίσω ένα καλό κομμάτι χωρίς κόστος. Κάθε χρόνο δωρίζω 3.000 $ για καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 ήταν για να ταΐσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ, το 2017 ήταν για τον Ερυθρό Σταυρό στον τυφώνα Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθάει και την εκτιμώ πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση, θα απέφευγα το Bluehost – εγγραφώ σε ορισμένες ομάδες του Facebook και θα δω το συνομιλίες, δημοσκοπήσεις, tweets, και Ανθρωποι που μετανάστευσε από το Bluehost στο SiteGround. Αρνούμαι να προτείνω το EIG / Bluehost’s φοβερή φιλοξενία. Κάντε το δικό σας έρευνα, βλέπω ποιος χρησιμοποιεί το Yoast, και Αποτελέσματα ανθρώπων που μετανάστευσε.

Ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο. Αν έχετε ερωτήσεις, μου αφήστε ένα σχόλιο.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  วิธีการลดการใช้งาน CPU บน Bluehost (รู้จักกันในชื่อข้อ จำกัด แบนด์วิดท์ / การควบคุมปริมาณซึ่งทำให้เกิดข้อผิดพลาด 503 บริการไม่พร้อมใช้งาน)

  การเดินทาง ซีพียูเกินขีด บน Bluehost?


  นี่คือบางส่วนของการแก้ปัญหาที่พบบ่อยที่สุด สิ่งเหล่านี้ขึ้นอยู่กับประสบการณ์ของฉันในการใช้งาน CPU ที่มากเกินไปและโซลูชั่นที่ใช้งานได้กับผู้คนใน WordPress Facebook Groups ที่ฉันเข้าร่วม.

  วิธีทั่วไปในการแก้ไขปัญหา Bluehost CPU คือการอัพเกรดเป็น PHP 7.2 ใน cPanel การเปิดใช้งาน Cloudflare การกำจัดปลั๊กอิน CPU สูงและการใช้ Heartbeat Control, WP-Optimize และ Blackhole For Bad Bots มีวิธีแก้ไขเพิ่มเติมเล็กน้อยด้านล่างนี้.

  มี 2 ​​ตัวเลือก: ลด CPU ที่เว็บไซต์ / ปลั๊กอินของคุณใช้ (ใช้คำแนะนำของฉัน) หรืออัปเกรดแผนของคุณเพื่อให้มีมากขึ้น ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์. แต่มันก็เป็นที่รู้จักกันดีใน WordPress โฮสติ้งกลุ่ม Facebook Bluehost นั้นเป็นหนึ่งในโฮสต์คุณภาพต่ำสุดและราคาถูกที่สุด พวกเขาเป็นเจ้าของ EIG, แพ็คคนจำนวนมากเกินไปบนเซิร์ฟเวอร์เดียวกันและมีการโจมตีอย่างต่อเนื่องเกี่ยวกับเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าการสนับสนุนและการหยุดทำงาน ทำวิจัยและเข้าร่วมกลุ่ม Facebook – มีมากมาย ตัวเลือกที่ดีกว่า เช่น SiteGround, Cloudways และ Kinsta ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ และมี เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ 200ms, คะแนน GTmetrix 100% และ .เวลาโหลด 4s ใน Pingdom.

  แบนด์วิดธ์เกิน

  1. อัปเกรดเป็น PHP 7.2

  PHP เวอร์ชันที่สูงขึ้นทำให้เว็บไซต์ของคุณโหลดเร็วขึ้นและทำให้ปลอดภัยยิ่งขึ้น ปัจจุบัน Bluehost รองรับ PHP 7.2 ซึ่งคุณควรใช้อย่างแน่นอน ต่อไปนี้คือ วิธีอัปเกรด.

  ขั้นตอนที่ 1: ใช้ แสดงปลั๊กอินเวอร์ชัน PHP เพื่อดูว่าคุณใช้ PHP เวอร์ชันใดอยู่.

  จอแสดงผล PHP

  ขั้นตอนที่ 2: วิ่ง ตัวตรวจสอบความเข้ากันได้ของ PHP เพื่อให้แน่ใจว่าปลั๊กอินของคุณเข้ากันได้.

  PHP-ความเข้ากันได้ตรวจสอบ

  ขั้นตอนที่ 3: ไปที่ PHP Config ของ cPanel ของ Bluehost.

  Bluehost-PHP-Config

  ขั้นตอนที่ 4: อัปเกรดเป็นเวอร์ชัน PHP ที่สูงขึ้น (ยิ่งสูงยิ่งเร็ว):

  Bluehost อัพเดตเวอร์ชั่น PHP

  ขั้นตอนที่ 5: ตรวจสอบเว็บไซต์ของคุณเพื่อหาข้อผิดพลาด (คุณสามารถกลับไปเป็นรุ่นก่อนหน้าได้เสมอ).

  เกณฑ์มาตรฐาน WordPress PHP

  2. เปิดใช้งาน Cloudflare CDN

  Cloudflare เป็น CDN ฟรีซึ่งโฮสต์ไฟล์บนเว็บไซต์ของคุณ ศูนย์ข้อมูล 200+ แห่ง, และช่วย ทรัพยากรที่ถ่ายออกมา ไปยังศูนย์ข้อมูลเหล่านั้น (ลดความเครียดให้กับเซิร์ฟเวอร์ของคุณเอง) นอกจากนี้ยังมีคุณสมบัติความเร็ว / ความปลอดภัยอื่น ๆ อีกมากมาย แต่คุณควรใช้ CDN หากคุณมีปัญหาการใช้งาน CPU.

  ใน Bluehost cPanel ของคุณ, เปิดใช้งาน Cloudflare:

  การเปิดใช้งาน Bluehost Cloudflare

  Cloudflare-Bandwidth

  3. ค้นหา CPU-Hungry Plugins

  คุณอาจรู้ว่าปลั๊กอินมีชื่อเสียงในการทำให้เกิดการโหลดช้าและใช้ทรัพยากรมาก หากคุณเรียกใช้ไซต์ของคุณผ่าน GTmetrix และดูปลั๊กอินเดียวกันที่แสดงหลาย ๆ ครั้งในรายงานของคุณอาจเป็นสัญญาณ คุณยังสามารถใช้ แท็บ GTmetrix Waterfall เพื่อดูระยะเวลาที่แต่ละองค์ประกอบ / ปลั๊กอินใช้ในการโหลด ฉันมีรายการปลั๊กอิน CPU สูงมากมายซึ่งคุณควรหลีกเลี่ยงหากเป็นไปได้ (เป็นที่ทราบกันดีว่าใช้ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์).

  ปลั๊กอิน WordPress ช้า

  การตรวจสอบแบบสอบถาม ยังสามารถระบุปลั๊กอินที่ช้า (แต่ถอนการติดตั้งเมื่อทำเสร็จแล้ว):

  Query Monitor Slow Plugins

  4. ปิดใช้งานการสำรองข้อมูลสถิติและสแกนปลั๊กอิน

  นี่เป็นปลั๊กอินที่ใช้งานบ่อยที่สุดของ CPU ปลั๊กอินใด ๆ ที่ทำงานอย่างต่อเนื่องจะทำให้เซิร์ฟเวอร์ของคุณเครียด UpraftPlus มีบ้าง คำแนะนำ, แต่บรรทัดล่างคือถ้าคุณกำลังจะใช้ปลั๊กอินประเภทนี้คุณต้องแน่ใจว่าเซิร์ฟเวอร์ของคุณมีทรัพยากรเพียงพอที่จะรองรับพวกเขา มิฉะนั้นคุณจะต้องเจอกับซีพียูมากเกินไปอย่างหลีกเลี่ยงไม่ได้.

  การอัปเดตและการคืนค่า UpdraftPlus

  5. พิจารณาปลั๊กอินแคชของคุณใหม่

  ปัจจัย 3 ทั้งหมดที่มีผลต่อการใช้แบนด์วิธ

  • หากคุณใช้ปลั๊กอินแคช
  • ปลั๊กอินแคชที่คุณใช้อยู่
  • คุณกำหนดค่าไว้ถูกต้องหรือไม่

  จรวด WP ได้รับการจัดอันดับ # 1 ในโพล Facebook เพราะมาพร้อมกับคุณสมบัติมากมายที่ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่ไม่ได้ มิฉะนั้นคุณจะต้องติดตั้งปลั๊กอินเสริมประมาณ 6 ตัว นี่คือเหตุผลที่ WP Rocket ให้คะแนนที่ดีกว่า + เวลาในการโหลดใน GTmetrix / Pingdom (มีคุณสมบัติมากขึ้นและคุณต้องการเพียง 1 ปลั๊กอินเดียวเท่านั้นที่จะได้รับคุณสมบัติเหล่านี้ทั้งหมด) หากคุณไม่ต้องการจ่ายสำหรับ WP Rocket ให้ตรวจสอบ Swift Performance หรือ WP Fastest Cache ซึ่งมักจะเป็นปลั๊กอินแคชอันดับ 1.

  2016 โพลปลั๊กอินแคชที่ดีที่สุด

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2019

  Swift vs WP Rocket

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2016

  สุดยอดปลั๊กอินแคช 2018 แบบสำรวจความคิดเห็น

  wp rocket vs w3 totla cache

  คนส่วนใหญ่ติดตั้งปลั๊กอินแคชไว้ แต่การตั้งค่านั้นไม่ได้รับการกำหนดค่าอย่างเหมาะสม ตรวจสอบบทเรียนของฉันเพื่อให้แน่ใจว่าคุณได้รับประโยชน์สูงสุดจากมัน.

  6. ปิดการใช้งาน Heartbeat API

  WordPress Heartbeat API อนุญาตให้ปลั๊กอินส่งการแจ้งเตือนตามเวลาจริงและแสดงให้คุณเห็นเมื่อผู้ใช้รายอื่นกำลังแก้ไขโพสต์ สิ่งนี้อาจฟังดูดี แต่ก็สร้างคำขอเพิ่มเติมทุก ๆ 15-30 วินาที (ใช้ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์) ติดตั้ง ปลั๊กอินควบคุม Heartbeat และปิดการใช้งานอย่างสมบูรณ์หรืออย่างน้อย จำกัด ไว้ที่ 60 วินาที สิ่งนี้จะช่วยให้คุณประหยัดทรัพยากร.

  ควบคุมการเต้นของหัวใจ

  WP Rocket ยังมีตัวเลือกในการปิดใช้งาน heartbeat API:

  WP-Rocket-Heartbeat ควบคุม

  7. ปิดกั้นสแปมบอท

  เว็บไซต์จำนวนมาก (รวมของฉัน) ได้รับการรบกวนจากบอทที่ไม่ทำอะไรเลยนอกจากรวบรวมข้อมูลเว็บไซต์ของคุณและใช้ทรัพยากร คุณสามารถดูได้ว่าบอตใดกำลังเข้าชมไซต์ของคุณแบบเรียลไทม์โดยใช้รายงานการเข้าชมสดของ Wordfence ทางออกที่ง่ายที่สุดคือการติดตั้ง Blackhole For Bad Bots plugin. ปลั๊กอินสร้างกฎที่ซ่อนอยู่และบล็อกบอทสแปมทั้งหมดที่ไม่ปฏิบัติตามกฎ Googlebot และบ็อตที่ดีอื่น ๆ ได้รับอนุญาตพิเศษและสแปมบอทถูกบล็อก peasy ง่าย ๆ.

  Blackhole สำหรับ Bad Bots

  หรือติดตั้ง Wordfence และดูของคุณ รายงานสภาพการจราจรสด ซึ่งจะแสดงบอททั้งหมดที่เข้าชมไซต์ของคุณแบบเรียลไทม์ สร้างรายการบ็อตทั้งหมดที่ดูเป็นสแปมแล้ว Google ชื่อโฮสต์ของพวกเขา (จัดทำโดย Wordfence) เพื่อดูว่าคนอื่นรายงานว่าเป็นสแปมหรือไม่ ถ้าใช่เพิ่มลงในรายการของคุณ.

  สดการจราจรรายงาน Wordfence

  ตอนนี้ไปที่ การตั้งค่าการบล็อกของ Wordfence และเพิ่มบอทสแปมที่นี่ (คุณสามารถทำได้โดยใช้ กฎไฟร์วอลล์ Cloudflare) ตรวจสอบให้แน่ใจว่าใช้เครื่องหมายดอกจันเพื่อปิดกั้นการเปลี่ยนแปลงทั้งหมดของบอทนั้น (amazonaws.com เป็นรูปแบบที่พบได้บ่อยที่สุดและเข้าชมเว็บไซต์ของฉันทุก 3 วินาที) ฉันไม่อยากจะเชื่อว่าฉันกำลังใช้ทรัพยากรในเรื่องนี้ … เพื่อให้พวกเขาทำสิ่งนี้ควรผิดกฎหมาย.

  Wordfence ปิดกั้น-กฎ

  8. ล้างฐานข้อมูลด้วย WP-Optimize

  ทำความสะอาดฐานข้อมูลของคุณทุก ๆ 1-2 สัปดาห์โดยใช้ WP-เพิ่มประสิทธิภาพ ป้องกันไฟล์ขยะจากการสะสมในฐานข้อมูลของคุณและทำให้ช้าลง โปรดสำรองข้อมูลก่อนดำเนินการ.

  WP-Optimize ล้างฐานข้อมูล

  WP Rocket ยังมีตัวเลือกในการล้างฐานข้อมูลของคุณ:

  WP-จรวดฐานข้อมูลการตั้งค่า

  9. กำหนดการตั้งค่า Cloudflare

  ในแดชบอร์ด Cloudflare ของคุณตรงไปที่ แท็บกฎหน้า. สร้างกฎนี้สำหรับพื้นที่ WP Uploads ของคุณซึ่งจะช่วยประหยัดแบนด์วิดท์เนื่องจากส่วนนี้ของเว็บไซต์ของคุณไม่ได้รับการอัปเดตมากนักและไม่จำเป็นต้องแคชบ่อย คุณควรสร้างกฎของหน้าเพื่อปิดใช้งานฟีเจอร์ประสิทธิภาพการทำงานของ Cloudflare ในพื้นที่ WordPress Admin เช่นเดียวกับ Cloudflare แนะนำ.

  WP-อัปโหลดหน้า-กฎ

  WordPress-Admin-หน้ากฎ

  นี่คือการตั้งค่าของฉันสำหรับ แท็บความเร็ว:

  Cloudflare ความเร็วแท็บ

  และ แท็บแคช:

  Cloudflare แคชการตั้งค่า

  10. ถ่ายข้อมูลเพิ่มเติมเพื่อ StackPath CDN

  Multiple CDNs = ศูนย์ข้อมูลเพิ่มเติม = การส่งเนื้อหาของคุณเร็วขึ้นและมีการลดการใช้ทรัพยากรมากขึ้น ฉันใช้ Cloudflare และ StackPath ที่มี ศูนย์ข้อมูล 31 แห่ง ตั้งอยู่อย่างหนาแน่นในสหรัฐอเมริกาซึ่งเป็นจุดที่ผู้เยี่ยมชมของฉันส่วนใหญ่ StackPath มีการทดลองใช้ฟรี 30 วันจากนั้น $ 10 / เดือน.

  ขั้นตอนที่ 1: ลงทะเบียนกับ StackPath.

  ขั้นตอนที่ 2: ในแดชบอร์ดคลิกแท็บ CDN จากนั้น สร้างไซต์ CDN ของ StackPath:

  StackPath-CDN แท็บ

  StackPath จะนำคุณเข้าสู่หน้าต่างๆ:

  StackPath-CDN โดเมน

  StackPath เซิร์ฟเวอร์ที่อยู่ IP

  CDN-URL-StackPath

  ขั้นตอนที่ 3: คัดลอก URL ของ StackPath CDN ของคุณและวางลงใน WP Rocket:

  WP-Rocket-CDN การตั้งค่า

  หากไม่ได้ใช้ WP Rocket คุณสามารถใช้ CDN Enabler:

  CDN-Enabler ปลั๊กอินการตั้งค่า

  ขั้นตอนที่ 4: ใน StackPath ไปที่ CDN →การตั้งค่าแคชจากนั้นคลิก ล้างทุกอย่าง:

  StackPath ล้างแคช

  ขั้นตอนที่ 5: เรียกใช้ไซต์ของคุณใน GTmetrix และ “เครือข่ายการส่งเนื้อหา” ควรเป็นสีเขียวใน YSlow.

  CDN GTmetrix YSlow

  11. ปิดใช้งานแคชวัตถุในแคชรวมของ W3

  ถ้าคุณใช้ W3 Total Cache, ตัวเลือกวัตถุแคชมักจะทำอันตรายมากกว่าดี คุณอาจสังเกตเห็นว่าถ้าคุณเปิดใช้งานสิ่งนี้จะทำให้ทั้งเว็บไซต์และแผงการดูแลระบบของคุณช้าลง.

  W3 แคชวัตถุรวมแคช

  12. ปิดใช้งานคุณสมบัติต่างๆใน WP Rocket

  จรวด WP กล่าวว่า:

  “ บางครั้งตัวเลือกบางอย่างในแท็บการปรับแต่งไฟล์เช่นลบสตริงการสืบค้นหรือการย่อขนาด / การรวมอาจทำให้การใช้งาน CPU สูงในกรณีที่ไซต์ของคุณมีไฟล์ CSS หรือ JS จำนวนมาก ลองปิดการใช้งานตัวเลือกเหล่านี้แล้วตรวจสอบ CPU ของคุณ”

  13. เพิ่ม Preload Interval ใน WP Rocket

  การโหลดล่วงหน้าของ WP Rocket ถูกตั้งค่าเป็น 500ms โดยค่าเริ่มต้น แต่อาจทำให้ CPU สูงเนื่องจากจะรวบรวมข้อมูล URL บ่อยครั้งมาก ติดตั้งพวกเขา โหลดปลั๊กอินช่วงเวลารวบรวมข้อมูลล่วงหน้า และเพิ่มมัน คุณสามารถลอง 1 หรือ 2 วินาทีในการเริ่มต้นและหากยังคงก่อให้เกิด CPU สูงให้เพิ่มมากขึ้น (ประมาณ 3 วินาที).

  14. ระบุแหล่งที่มาใน AWStats

  awstats ตั้งอยู่ในส่วน “สถิติ” ของ Bluehost ใน cPanel และสามารถระบุแหล่งที่มาของ CPU สูง มันแสดงจำนวนแบนด์วิดท์แต่ละบอทรูปภาพและองค์ประกอบอื่น ๆ ที่ใช้ไป หากคุณเห็นบอทที่ไม่รู้จักใช้แบนด์วิดท์มากเกินไปให้ตรวจสอบรายงานการจราจรสดของ Wordfence หรือติดตั้งปลั๊กอิน Blackhole For Bad Bots หากคุณเห็นภาพที่ใช้แบนด์วิดท์สูงให้เพิ่มประสิทธิภาพให้โหลดได้เร็วขึ้น (โดยการปรับขนาดและบีบอัดข้อมูลแบบไม่สูญเสียไป ShortPixel).

  หุ่นยนต์แมงมุม-Bandwidth

  โบนัส: ฉันยังมีแบบฝึกหัดสำหรับการปรับแต่งรูปภาพใน WordPress รวมถึง 3 รายการหลัก GTmetrix (ให้บริการภาพที่ปรับขนาดระบุขนาดภาพและการบีบอัดแบบไม่สูญเสียข้อมูล).

  ประเภทไฟล์-Bandwidth

  15. ตรวจสอบเวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าก็ไม่ดีสำหรับแบนด์วิดท์ คุณสามารถเช็คอินได้ Bitcatcha หรือ Google PageSpeed ​​Insights. Google แจ้งว่าเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ของคุณควรอยู่ภายใต้ 200ms, แต่นี่จะไม่เกิดขึ้นจริงหากคุณใช้ Bluehost โดยเฉพาะอย่างยิ่งแผนการแชร์ที่ $ 3.95 / เดือน เมื่อพวกเขาบอกว่าคุณได้รับสิ่งที่คุณจ่ายไปสิ่งนี้จะสะท้อนโดยตรงในเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ในเว็บไซต์ของคุณ.

  รายงานความเร็วเซิร์ฟเวอร์ Bitcatcha

  ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์

  น่าเสียดายเซิร์ฟเวอร์ของ Bluehost นั้นไม่เร็ว:

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้า Bluehost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้า Bluehost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ BlueHost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ Bluehost Crap

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ BlueHost

  Bluehost-Managed-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง

  16. เปลี่ยนเป็นโฮสติ้งที่เร็วขึ้น

  ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ และมี เวลาตอบสนอง 200ms ด้วย 100% คะแนน GTmetrix และ. 4s Pingdom โหลดครั้ง. ทำการตรวจสอบโฮสต์ทำการทดสอบของคุณเองหรือคลิกผ่านหน้าการโหลดที่รวดเร็วของฉัน พวกเขาได้รับการจัดอันดับเป็น # 1 ใน 26 โพล Facebook และเป็นโลกที่ดีกว่า EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, และโฮสต์อื่น ๆ ที่แพ็คคนจำนวนมากเกินไปบนเซิร์ฟเวอร์เดียวกัน มีการ ผู้คนมากมาย Who โอนย้าย และโพสต์ ผล บน Facebook และ พูดเบาและรวดเร็ว. ทวีต หลังจาก ทวีต, เสา หลังจาก เสา, โพลล์ หลังจาก โพลล์ หลังจาก โพลล์, โฮสติ้งจะเร็วขึ้น แก้ไข เวลาตอบสนองช้า พวกเขากำลัง แนะนำโดย WordPress, ทำ การโยกย้ายฟรี, และฉันใช้พวกเขา แผนกึ่งทุ่มเท.

  OMM-On-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  รายงานความเร็วเซิร์ฟเวอร์ Bitcatcha

  2019-GTmetrix รายงาน

  2019-Pingdom รายงาน

  ผู้คนมักอพยพเพราะ เทคโนโลยีความเร็ว สามารถปรับปรุง เวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์ โดยหลายวินาที นี่คือบางคนที่ย้ายไปยัง SiteGround และโพสต์ผลลัพธ์ของพวกเขา.

  เปลี่ยนเป็น SiteGround

  การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

  Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

  HostGator ถึง SiteGround

  SiteGround GTmetrix

  SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

  100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

  แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

  ส่งความเร็วโดย SiteGround

  รายงาน SiteGround GTmetrix

  ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

  SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

  เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

  SiteGround Rocket Imagify Combo

  Joomla GTmetrix บนไซต์กราวด์

  SiteGround PageSpeed ​​Insights

  SiteGround บน Joomla

  SiteGround ลดเวลาในการโหลด

  SiteGround Speedy Hosting

  ใหม่ Pingdom ผลลัพธ์บนเว็บไซต์ Ground

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

  2019 การสำรวจโฮสติ้งดูโพล2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอกรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019-Hosting-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอไปสู่โฮสติ้ง บริษัทดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการโฮสติ้ง-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เว็บโฮสติ้งโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโพล WP Friendly Hostingดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2018 คำแนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress Hosting Poll กันยายน 2018.pngดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019 เจ้าภาพ-โพล-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพลสำหรับความเร็วดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพ ก.พ. 2019ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งแนะนำ-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  Bluehost vs SiteGround

  โพล WordPress เว็บโฮสต์ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  SiteGround มี 3 แผน:

  SiteGround WordPress โฮสติ้ง

  แผนที่สูงขึ้นรวมถึงมากขึ้น ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ (ปัจจัย # 1 ในคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress) นี่คือ แผนภูมิเปรียบเทียบแบบเต็ม, แต่ GrowBig จะมอบทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ให้คุณมากกว่า 2x เริ่มต้นขึ้นและ GoGeek คือ โฮสติ้งกึ่งทุ่มเท ซึ่งให้คุณมากกว่าเดิม GrowBig ขึ้นไปมาพร้อมกับ การโยกย้ายฟรี, การจัดเตรียมแคชขั้นสูงและความสามารถในการโฮสต์เว็บไซต์หลายเว็บไซต์. GoGeek มาพร้อมกับการสนับสนุนที่สำคัญ คลาวด์โฮสติ้งของพวกเขาค่อนข้างจะกระโดดขึ้นราคาที่ $ 80 / เดือน.

  คุณสามารถเห็นสิ่งนี้ได้ใน หน้าคุณสมบัติ

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-เซิร์ฟเวอร์ทรัพยากรเปรียบเทียบ

  ฉันใช้ SiteGround เพราะ:

  1. GTmetrix ของฉัน + Pingdom รายงานพูดเพื่อตัวเอง
  2. หน้าของฉันโหลดทันที (คลิกผ่านหากต้องการ)
  3. รวดเร็ว เทคโนโลยีความเร็ว (PHP 7.3, NGINX), เครื่องมือเพิ่มประสิทธิภาพ SG, Cloudflare)
  4. แนะนำโดย Yoast, WordPress, Ivica จาก WordPress เร่งความเร็ว
  5. ฟรี ลองเข้ารหัส SSL, ง่ายต่อการใช้ cPanel, และคุณสมบัติสำหรับ อีคอมเมิร์ซ
  6. การสนับสนุน WordPress คือ ไม่สามารถเอาชนะได้ แม้ไม่มีการสนับสนุนที่มีความสำคัญของ GoGeek
  7. GrowBig มาพร้อมกับ staging พื้นที่เก็บข้อมูลและทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์เพิ่มเติม (เลื่อนลงไปที่“ เราจัดสรรทรัพยากรที่คุณต้องการ” และเลื่อนเมาส์ไปที่ เซิร์ฟเวอร์ แท็บ)
  8. GoGeek มาพร้อมกับทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์พื้นที่เก็บข้อมูลการสนับสนุนลำดับความสำคัญ
  9. การโยกย้ายฟรี, ปลั๊กอินตัวย้าย, และ รับประกันคืนเงินภายใน 30 วัน
  10. ได้รับคำชมมากมายจาก Reddit, บทสนทนา Facebook, พูดเบาและรวดเร็ว, TrustPilot
  11. ตันสรรเสริญบน Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
  12. มีหลายคนที่ย้ายข้อมูลและโพสต์ผลลัพธ์บน Twitter แล้ว: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

  ข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตร – หากคุณสมัครใช้งาน SiteGround โดยใช้ my ลิงค์พันธมิตร ฉันจะบริจาคก้อนที่ดีให้คุณ ฉันบริจาคทุกปี $ 3,000 ถึงแคมเปญ GoFundMe (2018 คือการให้อาหารผู้หิวโหยในเดนเวอร์ 2017 ต้องไปที่ Red Cross ที่ Hurricane Harvey) การสนับสนุนของคุณช่วยและฉันซาบซึ้งจริง ๆ ฉันจะหลีกเลี่ยง Bluehost – เข้าร่วมกลุ่ม Facebook และดู การสนทนา, โพล, ทวีต, และ คน Who โอนย้าย จาก Bluehost ถึง SiteGround ฉันปฏิเสธที่จะแนะนำ EIG / Bluehost โฮสติ้งที่น่ากลัว. ทำของคุณ วิจัย, ดู ใครใช้ Yoast, และ ผล ของคนที่ โอนย้าย.

  ฉันหวังว่านี่จะเป็นประโยชน์ หากคุณมีข้อสงสัยให้ฉันแสดงความคิดเห็น.

  ไชโย,
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map