Πώς να μειώσετε τη χρήση της CPU στο HostGator (Όρια εύρους ζώνης / περιορισμός που προκαλούν 503 Μη διαθέσιμα σφάλματα)

Τα όρια εύρους ζώνης συμβαίνουν όταν το πρόγραμμα φιλοξενίας σας δεν έχει αρκετό πόροι διακομιστή για να προσαρμόσετε τις προσθήκες, τις εικόνες, το θέμα και άλλα πράγματα που ενδέχεται να προκαλούν υψηλή CPU. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις AWstats (ενσωματωμένο στο HostGator cPanel) και το Πρόσθετο παρακολούθησης ερωτημάτων για να βρω την πηγή, αλλά αυτό το σεμινάριο περιγράφει τις πιο κοινές λύσεις (είχα τον εαυτό μου υπερβολική CPU).


Το HostGator είναι τρομερό. Αυτοί Περιορίστε τη χρήση της CPU και να έχετε αργούς χρόνους απόκρισης διακομιστή. Κοιτάξτε το Δημοσκοπήσεις στο Facebook ή διαβάστε μερικές συνομιλίες στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group. Είναι ιδιοκτησία του ΕΙΚ και έχουν πάει εντελώς κατηφορικά. Εάν θέλετε να σταματήσετε να υπερβαίνετε τα όρια εύρους ζώνης, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει, αλλά θα έκανα εναλλαγή σε SiteGround ή Cloudways. χρησιμοποιώ SiteGround (μπορείτε να δείτε το GTmetrix /Pingdom αναφορά με <Χρόνοι φόρτωσης 1s).

1. Αναβάθμιση σε PHP 7.2

Η αναβάθμιση σε PHP 7.1 ή 7.2 μπορεί να κάνει τον ιστότοπό σας πολύ πιο γρήγορο, μειώνοντας παράλληλα τη χρήση της CPU. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν έχετε αναβαθμίσει εκδόσεις PHP για λίγο (ή δεν το έχετε κάνει ποτέ).

Βήμα 1: Στο HostGator cPanel, επιλέξτε το PHP Selector.

HostGator-PHP-Επιλογέας

Βήμα 2: Επιλέξτε μια νεότερη έκδοση PHP (όσο υψηλότερη, τόσο πιο γρήγορη).

Αναβάθμιση HostGator PHP

Βήμα 3: Ελέγξτε τον ιστότοπό σας για σφάλματα. Εάν δείτε σφάλματα, πιθανότατα χρησιμοποιείτε πρόσθετα που δεν είναι συμβατά με τη νεότερη έκδοση PHP. Σε αυτήν την περίπτωση, εκτελέστε το Πρόσθετο PHP Compatibility Checker για να δείτε ποιες προσθήκες δεν είναι συμβατές. Πρέπει είτε να διαγράψετε αυτά τα πρόσθετα (και να τα αντικαταστήσετε με πρόσθετα που διατηρούνται καλύτερα) ή να επιστρέψετε σε προηγούμενη έκδοση PHP.

PHP-Συμβατότητα-Έλεγχος

Βήμα 5: Απολαύστε τον ιστότοπό σας που θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορος.

Σημεία αναφοράς PHP WordPress

2. Εκφόρτωση πόρων στο Cloudflare CDN

Εκφόρτωση βαριά αρχεία στο Cloudflare’s 200+ κέντρα δεδομένων μειώνει σημαντικά το φορτίο στον δικό σας διακομιστή. Το CDN του Cloudflare είναι δωρεάν και αρκετά απλό στη ρύθμιση, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες παρακάτω.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο Cloudflare (δωρεάν πρόγραμμα).

Βήμα 2: Εκτελέστε τη σάρωση και τελικά θα φτάσετε σε μια σελίδα με 2 διακομιστές ονομάτων.

Cloudflare-Nameservers

Βήμα 3: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο HostGator > Τομείς > Επιλογή εργαλείων > Αλλαγή διακομιστών ονομάτων.

Βήμα 4: Αντικαταστήστε τους διακομιστές ονομάτων του HostGator με αυτούς που σας παρέχει το Cloudflare.

HostGator Nameservers

3. Ελέγξτε το API Heartbeat του WordPress

Το WordPress Heartbeat API εκτελείται αυτόματα στο παρασκήνιο του πίνακα διαχείρισης. Εμφανίζει ειδοποιήσεις προσθηκών σε πραγματικό χρόνο, όταν άλλοι χρήστες επεξεργάζονται μια ανάρτηση και άλλες εργασίες που θέλουν πόρους. Αυτό δημιουργεί ένα αίτημα κάθε 15-30 δευτερόλεπτα, επομένως είναι καλύτερο να το απενεργοποιήσετε για να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης. Εγκαταστήστε το Πρόσθετο ελέγχου καρδιακού παλμού και ρυθμίστε το στα 60s, ή καλύτερα, απενεργοποιήστε το εντελώς.

Μερικές προσθήκες cache αρέσουν Το WP Rocket έχει μια επιλογή για έλεγχο καρδιακών παλμών.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

4. Καθαρίστε τη βάση δεδομένων σας

Μια φουσκωμένη βάση δεδομένων μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και επίσης να καταναλώνει εύρος ζώνης. Εγκαταστήστε το Πρόσθετο WP-Optimize και προγραμματίστε να εκτελείται κάθε 1-2 εβδομάδες, διατηρώντας τη βάση δεδομένων σας ωραία και καθαρή.

Βάση δεδομένων WP-Optimize Clean

5. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη προσθήκη Cache

Και τα 3 είναι εξαιρετικά σημαντικά:

 • Αν χρησιμοποιείτε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης
 • Οι οποίες προσθήκη cache που χρησιμοποιείτε
 • Αν οι ρυθμίσεις διαμορφώνονται άριστα

Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά 49 $ / έτος, Πύραυλος WP βαθμολογήθηκε το # 1 cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook. Αυτό συμβαίνει επειδή συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι περισσότερες προσθήκες cache (δείτε παρακάτω). Διαφορετικά, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε περίπου 6 επιπλέον προσθήκες για να λάβετε αυτές τις δυνατότητες, όταν το WP Rocket τα έχει όλα ενσωματωμένα, μειώνοντας τον αριθμό των προσθηκών στον ιστότοπό σας. Εάν χρησιμοποιείτε μια άλλη προσθήκη προσωρινής μνήμης, θα θελήσετε να ερευνήσετε ποιες δυνατότητες συνοδεύει η συγκεκριμένη προσθήκη προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε αυτές τις προσθήκες εάν δεν τις υποστηρίζει.

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

Το WP Rocket έχει περισσότερες δυνατότητες από άλλες προσθήκες cache:

WP-Rocket-Χαρακτηριστικά

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το WP Rocket, προτείνω και τα δύο Ταχεία απόδοση ή Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP.

6. Διαμόρφωση βέλτιστων ρυθμίσεων προσθήκης προσωρινής μνήμης

Έγραψα σεμινάρια για τις πιο δημοφιλείς προσθήκες cache. Είναι πολύ σημαντικό να τα διαμορφώσετε βέλτιστα… ακόμη και 1 απλή ρύθμιση (π.χ. αντικείμενο cache) μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης.

 • WP Rocket Tutorial (προτεινόμενο premium)
 • Οδηγός Swift Performance (συνιστάται δωρεάν)
 • Οδηγός ταχύτερης προσωρινής μνήμης WP
 • Εκμάθηση συνολικής προσωρινής μνήμης W3
 • Εκμάθηση WP Super Cache
 • Αυτόματη βελτιστοποίηση φροντιστηρίου

7. Εξαλείψτε τις προσθήκες υψηλής CPU

Υπερβολικά πολλά πρόσθετα (ή 1 μεμονωμένη προσθήκη υψηλής CPU) μπορούν να αυξήσουν τη χρήση εύρους ζώνης. Οι συνηθισμένες προσθήκες υψηλής CPU περιλαμβάνουν κοινωνική κοινή χρήση, στατιστικά στοιχεία, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ζωντανή συνομιλία, δημιουργούς σελίδων και σχετικές προσθήκες. Θα πρέπει είτε να τα διαγράψετε, να τα αντικαταστήσετε με ελαφριά πρόσθετα (ίσως χρειαστεί να κάνετε έρευνα) ή θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με αρκετούς πόρους διακομιστή για να τα φιλοξενήσετε. Ευχαριστώ Ivica από το WordPress Speed ​​Up Facebook Group για να ξεκινήσετε αυτό λίστα.

 1. Πρόσθεσε αυτό
 2. Παρακολούθηση απάτης κλικ AdSense
 3. Ημερολόγιο εκδηλώσεων Όλα σε Ένα
 4. Εφεδρικός φίλος
 5. Κατασκευαστής Beaver
 6. Καλύτεροι χάρτες ιστότοπων Google XML WordPress
 7. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων (χρησιμοποιήστε το Dr. Link Check)
 8. Συνεχής επαφή για WordPress
 9. Φόρμα επικοινωνίας 7
 10. Σχετικές δημοσιεύσεις με βάση τα συμφραζόμενα
 11. Αυτόματες συνδέσεις Digi
 12. Σύστημα σχολίων Disqus
 13. Divi Builder
 14. Βασικό πλέγμα
 15. Προβολή πλήρους λίστας 65 αργών προσθηκών

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα GTmetrix Waterfall (ή Παρακολούθηση ερωτημάτων) για να βρείτε τις πιο αργές προσθήκες σας:

Αργή προσθήκη WordPress

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα που χρειάζονται πόρους, αναπόφευκτα θα πρέπει να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα HostGator (το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο είναι καλύτερο, το VPS τους είναι ακόμα καλύτερο, αλλά αν ξοδεύετε τέτοια χρήματα, θα είστε καλύτερα με το SiteGround, το Cloudways, το Kinsta ή το WP Engine).

8. Εξάλειψη εξωτερικών πόρων

Οι εξωτερικοί πόροι είναι σχεδόν αναπόφευκτοι. Ενσωμάτωση ενός βίντεο YouTube, ενός tweet, χρησιμοποιώντας μια προσθήκη κοινωνικής δικτύωσης που συνδέεται με το Facebook, τις γραμματοσειρές Google, την εκτέλεση του AdSense… αυτά θα δημιουργήσουν επιπλέον αιτήματα και πιθανότατα θα εμφανιστούν στις αναφορές GTmetrix / Pingdom. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές:

Προεπισκόπηση αιτημάτων DNS
Σε περιπτώσεις όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξωτερικούς πόρους, μπορείτε να τους προαναφέρετε. Αυτό βοηθά τα προγράμματα περιήγησης να τα προβλέπουν και να τα φορτώνει γρηγορότερα. Ο Luke δημιούργησε μια ωραία λίστα κοινοί τομείς για προ-λήψη συμπεριλαμβανομένων των Χαρτών Google, των γραμματοσειρών, του Analytics, του YouTube (κατά την ενσωμάτωση βίντεο), του Disqus και άλλων.

Prefetch-DNS-Requests-List

Το WP Rocket έχει μια επιλογή για προ-λήψη:

Prefetch-DNS-Requests

Διαφορετικά, μπορείτε να το προσθέσετε στην κεφαλίδα σας:

9. Προβολή κλιμακοποιημένων εικόνων

Αμα δεις εμφάνιση σφαλμάτων κλίμακας εικόνας στο GTmetrix, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των μεγάλων εικόνων. Το GTmetrix σας λέει ποιες εικόνες πρέπει να αλλάξουν το μέγεθός τους και τις σωστές τους διαστάσεις, αλλά εμφανίζει μόνο μη βελτιστοποιημένες εικόνες για μία σελίδα που δοκιμάζετε. Εάν έχετε κοινές διαστάσεις εικόνας (ρυθμιστικά, γραφικά στοιχεία, καρουσέλ, εικόνες ιστολογίου πλήρους πλάτους) μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φύλλο εξαπάτησης με όλες τις διαστάσεις τους. Στη συνέχεια περικοπή / αλλαγή μεγέθους εικόνων πριν τις ανεβάσετε. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και CPU.

Προβολή κλιμακωτών εικόνων

10. Συμπίεση Losslessly εικόνων

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα συμπιέσετε χωρίς απώλειες (ShortPixel είναι υπέροχο). Ορίστε το επίπεδο συμπίεσης και, στη συνέχεια, βελτιστοποιήστε μερικές εικόνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα. Εάν ναι, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε μαζικά τις εικόνες και να συμπιέσετε αυτόματα τις εικόνες κατά τη μεταφόρτωση.

βελτιστοποίηση-εικόνες-gtmetrix

11. Αποκλεισμός Spam Bots

Αυτά είναι πολύ πιο κοινά από ό, τι νομίζετε.

Το compute.amazonaws.com χτυπούσε τον ιστότοπό μου κάθε 3 δευτερόλεπτα και αδειάζοντας την CPU σε κυριολεκτικά τίποτα. Εάν δεν έχετε ελέγξει για να δείτε ποια ρομπότ χτυπούν τον ιστότοπό σας, θα το έκανα 100%.

Εγκαθιστώ Wordfence και χρησιμοποιήστε τους ζωντανή αναφορά κυκλοφορίας για να δείτε όλα τα bots να χτυπούν τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Καταγράψτε όλα τα ονόματα κεντρικών υπολογιστών που φαίνονται ύποπτα και χτυπούν συχνά τον ιστότοπό σας. Google, και να δούμε αν άλλα άτομα τα αναφέρουν ως ανεπιθύμητα. Εάν ναι, μεταβείτε στις ρυθμίσεις αποκλεισμού του Wordfence (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Κανόνες τείχους προστασίας Cloudflare) και αποκλείστε τα spam bots εδώ. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν αστερίσκο για να αποκλείσετε όλες τις παραλλαγές αυτού του bot. Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής αποκλεισμού και παρακολουθήστε τα μπλοκ μπλοκαρισμένα. Εάν ο ιστότοπός σας χτυπήθηκε συχνά από spam bots, αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολύ εύρος ζώνης.

Κανόνας αποκλεισμού Wordfence

Το Wordfence έχει επίσης περιοριστικές ρυθμίσεις. Αυτό περιορίζει / αποκλείει τα προγράμματα ανίχνευσης (και τους ανθρώπους) να υποβάλλουν υπερβολικά αιτήματα, αποκλείει ψεύτικα προγράμματα ανίχνευσης Google και βελτιώνει την ασφάλεια σε 404 σελίδες. Οι παρακάτω ρυθμίσεις είναι οι ίδιες που προτείνει το Wordfence στη σελίδα περιορισμού των τιμών.

Wordfence-Rate-Limiting

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να εγκαταστήσετε απλά το Προσθήκη Blackhole For Bad Bots.

Blackhole για Bad Bots

12. Ενεργοποιήστε την Προστασία Hotlink

Η προστασία Hotlink εμποδίζει την αντιγραφή των ατόμων τα δικα σου εικόνες και να τις επικολλήσετε δικα τους ιστότοπο, ο οποίος καταναλώνει εύρος ζώνης, καθώς εξακολουθείτε να φιλοξενείτε αυτές τις εικόνες. Αυτό συμβαίνει συνήθως μόνο εάν ο ιστότοπός σας έχει εικόνες υψηλής ποιότητας (π.χ. φωτογραφία). Ακολουθήστε αυτά οδηγίες:

 1. Συνδεθείτε στο cPanel και κάντε κλικ στο HotLink Protection.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα τομέα που θέλετε να προστατεύσετε βρίσκεται στο πλαίσιο που ονομάζεται “URL για να επιτρέψετε την πρόσβαση”.
 3. Στο πλαίσιο που ονομάζεται “Αποκλεισμός άμεσης πρόσβασης για αυτές τις επεκτάσεις”, καταχωρίστε τις επεκτάσεις για τις οποίες θέλετε να αποκλείσετε.
 4. Σας προτείνουμε να επιλέξετε το πλαίσιο “Να επιτρέπονται άμεσα αιτήματα”.
 5. Παράλειψη του πλαισίου “Αίτημα ανακατεύθυνσης σε αυτήν τη διεύθυνση URL” και πατήστε Υποβολή.

Το Cloudflare έχει επίσης μια επιλογή για προστασία hotlink στο ξύστε τις ασπίδες ρυθμίσεις:

Cloudflare Hotlink Protection

13. Ελέγξτε AWstats για να βρείτε πηγή υψηλής CPU

Το AWstats είναι ενσωματωμένο στην ενότητα στατιστικών στοιχείων του HostGator cPanel και μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την πηγή υψηλής CPU. Σας λέει ακριβώς πόσο εύρος ζώνης καταναλώνεται από bots, εικόνες και άλλα στοιχεία. Θυμηθείτε, μπορείτε να αποκλείσετε spam bots με το Wordfence ή το Blackhole For Bad Bots και μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το GTmetrix και το ShortPixel.

Robots-Spiders-Bandwidth

14. Ελέγξτε τους χρόνους απόκρισης διακομιστή

Οι αργοί χρόνοι απόκρισης διακομιστή δεν είναι ποτέ καλοί για CPU, χρόνους φόρτωσης ή οτιδήποτε άλλο. Εκτελέστε τον ιστότοπό σας Google PageSpeed ​​Insights και ελέγξτε αν βελτίωση του χρόνου απόκρισης διακομιστή εμφανίζεται στην αναφορά σας.

Οι χρόνοι απόκρισης CPU και διακομιστή συμβαδίζουν. Εάν περάσατε από το σεμινάριό μου και εξακολουθείτε να έχετε υψηλή χρήση CPU στο HostGator, πιθανώς γνωρίζετε το πρόβλημα – είναι το HostGator.

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

15. Αποκτήστε καλύτερη φιλοξενία

Το HostGator είναι χάλια.

Βαθμολογήθηκαν πολύ άσχημα στις δημοσκοπήσεις στο Facebook και οι άνθρωποι διαμαρτύρονται συνεχώς για τους αργούς χρόνους απόκρισης του διακομιστή, τα όρια εύρους ζώνης και φυσικά την κακή υποστήριξη και τις ώρες λειτουργίας τους.

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις γρήγορες σελίδες φόρτωσης. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και άλλους κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μετανάστευσε και δημοσιεύτηκε Αποτελέσματα επί Facebook και Κελάδημα. Τιτίβισμα μετά τιτίβισμα, Θέση μετά Θέση, ψηφοφορία μετά ψηφοφορία μετά ψηφοφορία, γρηγορότερη φιλοξενία διορθώσετε αργούς χρόνους απόκρισης. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019Προβολή δημοσκόπησης2017-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΣύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Host-Poll-Αυγ-2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςShared-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Φιλοξενία-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςGo-To-Hosting-CompanyΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχειριζόμενη-φιλοξενία-δημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWooCommerce-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-Web-Hosting-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-WordPress-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-2019-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WPΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-WordPress-Hosting-FB-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΑγαπημένη φιλοξενία για ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας 2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Hosts-Poll-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτηταΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςSiteGround-ΣύστασηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Προτάσεις-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPressΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Οι άνθρωποι συνήθως μεταναστεύουν επειδή είναι τεχνολογία ταχύτητας μπορεί να βελτιωθεί χρόνοι απόκρισης διακομιστή με πολλαπλά δευτερόλεπτα. Ακολουθούν μερικά άτομα που μετανάστευσαν στο SiteGround και δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Είμαι στο δικό τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek με χρόνο φόρτωσης .5s στο GTmetrix…

2019-GTmetrix-Αναφορά

OMM-On-SiteGround

Το SiteGround έχει 3 σχέδια:

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης WordPress). Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα σύγκρισης, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σου δίνει ακόμα περισσότερα. Το GrowBig and up έρχεται με δωρεάν μετεγκατάσταση, σταδιοποίηση, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων. Το GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας. Η φιλοξενία σύννεφων τους είναι αρκετά η τιμή των 80 $ / μήνα.

Μπορείτε να το δείτε στο σελίδα λειτουργιών

Διάγραμμα SiteGround-Server-Resources-Chart

Διαβάστε μόνοι σας:

Χρόνος απόκρισης διακομιστή HostGator

Σχόλια HostGator

HostGator-vs-SiteGround

HostGator-To-SiteGround

Αγαπημένος-Web-Host

Συχνές Ερωτήσεις

&# x2705; Τι προκαλεί υψηλή CPU?

Η υψηλή CPU προκαλείται συνήθως από αργό διακομιστή, πρόσθετα που χρειάζονται πόρους, αύξηση της επισκεψιμότητας ιστότοπων, μη χρήση CDN και ιστότοπους που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα.

&# x2705; Πώς μειώνετε την CPU?

Αναβαθμίστε στην υψηλότερη διαθέσιμη έκδοση PHP στο HostGator cPanel, διαμορφώστε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης (προτείνω το WP Rocket), ρυθμίστε το δωρεάν CDN του Cloudflare, εγκαταστήστε το πρόσθετο Heartbeat Control, καθαρίστε τη βάση δεδομένων σας με το WP-Optimize και ενοποιήστε τις προσθήκες σας.

&# x2705; Ποια είναι τα όρια CPU του HostGator?

Στη σελίδα πόρων CPU του HostGator, αποθηκεύουν ότι έχουν όριο χρήσης CPU 25% και ότι ενδέχεται να υπερβείτε αυτό το όριο για 90 δευτερόλεπτα το πολύ.

&# x2705; Είναι το HostGator το πρόβλημα?

Το HostGator βαθμολογήθηκε άσχημα στις δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι γνωστό ότι έχει αργούς διακομιστές εάν κάνετε την έρευνά σας στις Ομάδες Facebook. Κοιτάξτε άτομα που μετανάστευσαν από το HostGator σε άλλους κεντρικούς υπολογιστές και θα δείτε ότι υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές.

&# x2705; Η εναλλαγή κεντρικών υπολογιστών θα διορθώσει το πρόβλημα της CPU?

Κάθε κεντρικός υπολογιστής έχει όρια CPU. Πρέπει να μάθετε πόση CPU συνοδεύει το δυνητικά νέο σας πρόγραμμα φιλοξενίας και να το συγκρίνετε με το τρέχον πρόγραμμα HostGator. Εάν έχει περισσότερα, θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  วิธีการลดการใช้งาน CPU บน HostGator (ขีด จำกัด แบนด์วิดท์ / การควบคุมปริมาณซึ่งทำให้เกิดข้อผิดพลาด 503 บริการไม่พร้อมใช้งาน)

  ข้อ จำกัด แบนด์วิดท์เกิดขึ้นเมื่อแผนโฮสติ้งของคุณมีไม่เพียงพอ ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ เพื่อรองรับปลั๊กอินรูปภาพชุดรูปแบบและสิ่งอื่น ๆ ที่อาจทำให้ CPU สูง คุณสามารถใช้ได้ awstats (ติดตั้งไว้ใน HostGator cPanel ของคุณ) และ ปลั๊กอินการตรวจสอบแบบสอบถาม เพื่อค้นหาแหล่งที่มา แต่บทช่วยสอนนี้สรุปวิธีแก้ปัญหาที่พบบ่อยที่สุด (ฉันมี CPU มากเกินไป).


  แค่หัวค่ำ HostGator ก็แย่มาก พวกเขา จำกัด การใช้งาน CPU และมีเวลาตอบสนองเซิร์ฟเวอร์ช้า แค่มองไปที่ โพลใน Facebook หรืออ่านบทสนทนาบางอย่างใน WordPress โฮสติ้งกลุ่ม Facebook. พวกเขาเป็นเจ้าของ EIG และลงเขาอย่างสมบูรณ์ หากคุณต้องการหยุดเกินขีด จำกัด แบนด์วิดท์คู่มือนี้จะช่วย แต่ฉันจะเปลี่ยนเป็น SiteGround หรือ Cloudways ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ (คุณสามารถดู GTmetrix ของฉัน /Pingdom รายงานด้วย <1s โหลดครั้ง).

  1. อัปเกรดเป็น PHP 7.2

  การอัปเกรดเป็น PHP 7.1 หรือ 7.2 สามารถทำให้ไซต์ของคุณเร็วขึ้นอย่างมากในขณะที่ลดการใช้งาน CPU นี่เป็นเรื่องจริงโดยเฉพาะอย่างยิ่งหากคุณไม่ได้อัปเกรด PHP เวอร์ชันชั่วขณะ (หรือไม่เคยทำมาก่อน).

  ขั้นตอนที่ 1: ใน HostGator cPanel ของคุณเลือก PHP Selector.

  HostGator-PHP-เลือก

  ขั้นตอนที่ 2: เลือกเวอร์ชัน PHP ที่ใหม่กว่า (ยิ่งสูงยิ่งเร็ว).

  อัพเกรด HostGator PHP

  ขั้นตอนที่ 3: ตรวจสอบเว็บไซต์ของคุณเพื่อหาข้อผิดพลาด หากคุณเห็นข้อผิดพลาดอาจเป็นไปได้ว่าคุณกำลังใช้งานปลั๊กอินที่เข้ากันไม่ได้กับเวอร์ชัน PHP รุ่นใหม่กว่า ในกรณีนี้ให้เรียกใช้ ปลั๊กอินตรวจสอบความเข้ากันได้ของ PHP เพื่อดูว่าปลั๊กอินใดเข้ากันไม่ได้ คุณต้องลบปลั๊กอินเหล่านี้ (และแทนที่ด้วยปลั๊กอินที่ได้รับการบำรุงรักษาที่ดีกว่า) หรือเปลี่ยนกลับเป็นเวอร์ชัน PHP ก่อนหน้า.

  PHP-ความเข้ากันได้ตรวจสอบ

  ขั้นตอนที่ 5: สนุกกับเว็บไซต์ของคุณซึ่งน่าจะเร็วกว่านี้มาก.

  เกณฑ์มาตรฐาน WordPress PHP

  2. Offload Resources ไปยัง Cloudflare CDN

  ถ่าย ไฟล์จำนวนมากไปยัง Cloudflare ศูนย์ข้อมูล 200+ แห่ง ช่วยลดภาระบนเซิร์ฟเวอร์ของคุณเองอย่างมาก. CDN ของ Cloudflare ฟรีและติดตั้งง่ายเพียงทำตามคำแนะนำด้านล่าง.

  ขั้นตอนที่ 1: สมัครใช้งาน Cloudflare (แผนฟรี).

  ขั้นตอนที่ 2: เรียกใช้การสแกนและในที่สุดคุณก็จะมาถึงหน้าเว็บที่มี 2 เซิร์ฟเวอร์ชื่อ.

  Cloudflare-Nameservers

  ขั้นตอนที่ 3: เข้าสู่บัญชี HostGator ของคุณ > โดเมน > ตัวเลือกเกียร์ > เปลี่ยน Nameservers.

  ขั้นตอนที่ 4: แทนที่เนมเซิร์ฟเวอร์ของ HostGator ด้วยค่าที่ Cloudflare มอบให้คุณ.

  HostGator Nameservers

  3. ควบคุม WordPress Heartbeat API

  WordPress Heartbeat API ทำงานในพื้นหลังของแผงผู้ดูแลระบบของคุณโดยอัตโนมัติ มันแสดงการแจ้งเตือนปลั๊กอินแบบเรียลไทม์เมื่อผู้ใช้รายอื่นกำลังแก้ไขโพสต์และงานที่ต้องใช้ทรัพยากรอื่น ๆ สิ่งนี้จะสร้างคำขอทุก ๆ 15-30 วินาทีดังนั้นจึงเป็นการดีที่สุดที่จะปิดการใช้งานเพื่อประหยัดแบนด์วิดท์ ติดตั้ง ปลั๊กอินควบคุม Heartbeat และตั้งเป็น 60 วินาทีหรือดีกว่าปิดใช้งานทั้งหมด.

  ปลั๊กอินแคชบางอย่างเช่น WP Rocket มีตัวเลือก สำหรับการควบคุมการเต้นของหัวใจ.

  WP-Rocket-Heartbeat ควบคุม

  4. ล้างฐานข้อมูลของคุณ

  ฐานข้อมูลป่องสามารถชะลอเว็บไซต์ของคุณและใช้แบนด์วิดท์ ติดตั้ง ปลั๊กอิน WP-Optimize และกำหนดให้มันรันทุกๆ 1-2 สัปดาห์ทำให้ฐานข้อมูลของคุณดีและสะอาด.

  WP-Optimize ล้างฐานข้อมูล

  5. ใช้ปลั๊กอินอันยิ่งใหญ่

  ทั้ง 3 เป็นสิ่งสำคัญที่สุด:

  • ถ้า คุณกำลังใช้ปลั๊กอินแคช
  • ที่ ปลั๊กอินแคชที่คุณใช้
  • ว่า การตั้งค่าถูกกำหนดค่าอย่างเหมาะสมที่สุด

  ถ้าคุณสามารถจ่ายได้ $ 49 / ปี, จรวด WP ได้รับการจัดอันดับปลั๊กอินแคช # 1 ในโพล Facebook หลายรายการ นั่นเป็นเพราะมาพร้อมกับคุณสมบัติมากมายที่ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่ไม่ได้ (ดูด้านล่าง) มิฉะนั้นคุณจะต้องติดตั้งปลั๊กอินพิเศษประมาณ 6 ตัวเพื่อให้ได้คุณสมบัติเหล่านี้เมื่อ WP Rocket มีในตัวทั้งหมดลดจำนวนปลั๊กอินในเว็บไซต์ของคุณ หากคุณใช้ปลั๊กอินแคชอื่นคุณจะต้องทำการวิจัยว่ามีคุณลักษณะใดที่ปลั๊กอินแคชเฉพาะมาด้วยแล้วติดตั้งปลั๊กอินเหล่านี้หากไม่รองรับ.

  2016 โพลปลั๊กอินแคชที่ดีที่สุด

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2019

  Swift vs WP Rocket

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2016

  สุดยอดปลั๊กอินแคช 2018 แบบสำรวจ

  wp rocket vs w3 totla cache

  WP Rocket มีคุณสมบัติมากกว่าปลั๊กอินแคชอื่น ๆ :

  WP-Rocket-คุณสมบัติ

  หากคุณไม่สามารถจ่าย WP Rocket ฉันขอแนะนำ ประสิทธิภาพการทำงานที่รวดเร็ว หรือ WP ที่เร็วที่สุดในแคช.

  6. กำหนดการตั้งค่าปลั๊กอินที่เหมาะสม

  ฉันเขียนบทช่วยสอนสำหรับปลั๊กอินแคชที่เป็นที่นิยมที่สุด เป็นสิ่งสำคัญมากที่คุณต้องกำหนดค่าเหล่านี้ให้ดีที่สุด … แม้การตั้งค่าอย่างง่าย 1 ครั้ง (เช่นแคชวัตถุ) อาจส่งผลกระทบอย่างมากต่อเวลาในการโหลด.

  • WP Rocket Tutorial (ค่าแนะนำที่แนะนำ)
  • Swift Performance Tutorial (แนะนำฟรี)
  • WP Cache Tutorial ที่เร็วที่สุด
  • W3 รวมการสอนแคช
  • WP Super Cache Tutorial
  • เติมการสอนอัตโนมัติ

  7. กำจัดปลั๊กอินของ CPU สูง

  มีปลั๊กอินมากเกินไป (หรือปลั๊กอิน CPU สูง 1 ตัว) สามารถใช้แบนด์วิธได้สูงขึ้น ปลั๊กอิน CPU สูงทั่วไป ได้แก่ การแบ่งปันทางสังคมสถิติการสำรองข้อมูลการแชทสดผู้สร้างเพจและปลั๊กอินการโพสต์ที่เกี่ยวข้อง คุณควรลบทิ้งแทนที่ด้วยปลั๊กอินน้ำหนักเบา (คุณอาจต้องทำการวิจัย) หรือคุณจะต้องมีแผนการโฮสต์ที่มีทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์เพียงพอเพื่อรองรับพวกเขา ขอบคุณ Ivica จาก WordPress เร่งความเร็วกลุ่ม Facebook สำหรับการเริ่มต้นนี้ รายการ.

  1. เพิ่มสิ่งนี้
  2. การตรวจสอบการโกงคลิกของ AdSense
  3. ปฏิทินกิจกรรม All-In-One
  4. Backup Buddy
  5. Beaver Builder
  6. WordPress แผนผังเว็บไซต์ Google XML ที่ดีขึ้น
  7. ตัวตรวจสอบลิงก์ที่ใช้งานไม่ได้ (ใช้ Dr. Link Check)
  8. ติดต่ออย่างต่อเนื่องสำหรับ WordPress
  9. แบบฟอร์มการติดต่อ 7
  10. บทความที่เกี่ยวข้องตามบริบท
  11. ลิงค์อัตโนมัติ Digi
  12. ระบบแสดงความคิดเห็น Disqus
  13. เครื่องมือสร้าง Divi
  14. Essential Grid
  15. ดูรายการทั้งหมดของ 65 ปลั๊กอินที่ช้า

  คุณยังสามารถใช้แท็บ GTmetrix Waterfall (หรือ การตรวจสอบแบบสอบถาม) เพื่อค้นหาปลั๊กอินที่ช้าที่สุดของคุณ:

  ปลั๊กอิน WordPress ช้า

  หากคุณวางแผนที่จะใช้ปลั๊กอินที่ต้องใช้ทรัพยากรคุณจำเป็นต้องอัพเกรด HostGator ของคุณอย่างแน่นอน แผนธุรกิจ ดีกว่า VPS ของพวกเขาดียิ่งขึ้น แต่ถ้าคุณใช้จ่ายเงินแบบนั้นคุณจะดีขึ้นด้วย SiteGround, Cloudways, Kinsta หรือ WP Engine).

  8. กำจัดทรัพยากรภายนอก

  ทรัพยากรภายนอกแทบจะหลีกเลี่ยงไม่ได้ การฝังวิดีโอ YouTube ทวีตโดยใช้ปลั๊กอินทางสังคมที่เชื่อมต่อกับ Facebook, Google Fonts ที่เรียกใช้ AdSense … สิ่งเหล่านี้จะสร้างคำขอพิเศษและจะปรากฏในรายงาน GTmetrix / Pingdom ของคุณ นี่คือเคล็ดลับด่วน:

  โหลดคำขอ DNS ล่วงหน้า
  ในกรณีที่คุณต้องใช้ทรัพยากรภายนอกคุณสามารถดึงข้อมูลล่วงหน้าได้ สิ่งนี้จะช่วยให้เบราว์เซอร์คาดการณ์และโหลดเร็วขึ้น Luke สร้างรายการที่ดีของ โดเมนทั่วไปเพื่อ prefetch รวมถึง Google Maps, แบบอักษร, Analytics, YouTube (เมื่อฝังวิดีโอ), สอบและอื่น ๆ.

  Prefetch-DNS-จอง-List

  WP Rocket มีตัวเลือกสำหรับการดึงข้อมูลล่วงหน้า:

  Prefetch-DNS-จอง

  มิฉะนั้นคุณสามารถเพิ่มลงในส่วนหัวของคุณ:

  9. แสดงรูปภาพที่ปรับขนาด

  ถ้าคุณเห็น ให้บริการข้อผิดพลาดภาพที่ปรับขนาด ใน GTmetrix หมายความว่าคุณต้องปรับขนาดภาพใหญ่ GTmetrix จะบอกคุณว่าต้องปรับขนาดภาพและขนาดที่ถูกต้อง แต่จะแสดงเฉพาะภาพที่ไม่ได้เพิ่มประสิทธิภาพสำหรับหน้าเดียวที่คุณทดสอบ หากคุณมีขนาดภาพทั่วไป (ตัวเลื่อนวิดเจ็ตภาพหมุนภาพบล็อกแบบเต็มความกว้าง) คุณสามารถสร้างแผ่นชีทที่มีขนาดทั้งหมด จากนั้นครอบตัด / ปรับขนาดภาพก่อนที่จะอัปโหลด สิ่งนี้สามารถช่วยคุณประหยัดเวลาและ CPU.

  แสดงรูปภาพที่ปรับขนาด

  10. บีบอัดรูปภาพแบบ Losslessly

  ซึ่งหมายความว่าคุณต้องบีบอัดแบบไม่สูญเสียข้อมูล (ShortPixel ดีมาก). ตั้งค่าระดับการบีบอัดจากนั้นปรับภาพคู่ในไลบรารีสื่อของคุณเพื่อให้แน่ใจว่าคุณพอใจกับคุณภาพ ถ้าใช่คุณสามารถปรับภาพให้เหมาะสมจำนวนมากและบีบอัดรูปภาพโดยอัตโนมัติเมื่ออัพโหลด.

  เพิ่มประสิทธิภาพของภาพ-gtmetrix

  11. บล็อกบอทสแปม

  นี่เป็นวิธีทั่วไปมากกว่าที่คุณคิด.

  compute.amazonaws.com กดปุ่มเว็บไซต์ของฉันทุก 3 วินาทีและไม่ได้ใช้ CPU เลย หากคุณยังไม่ได้ตรวจสอบเพื่อดูว่าบอทใดกำลังเข้าชมไซต์ของคุณฉันจะทำเช่นนี้ 100%.

  ติดตั้ง Wordfence และใช้พวกเขา รายงานสภาพการจราจรสด เพื่อดูบอททั้งหมดที่เข้าชมไซต์ของคุณแบบเรียลไทม์.

  สดการจราจรรายงาน Wordfence

  จดชื่อโฮสต์ทั้งหมดที่ดูน่าสงสัยและเข้าชมเว็บไซต์ของคุณบ่อยๆ Google พวกเขาและดูว่าคนอื่นกำลังรายงานว่าเป็นสแปมหรือไม่ ถ้าใช่ไปที่การตั้งค่าการบล็อกของ Wordfence (คุณสามารถใช้ กฎไฟร์วอลล์ Cloudflare) และบล็อกบอทสแปมที่นี่ ตรวจสอบให้แน่ใจว่าคุณใช้เครื่องหมายดอกจันเพื่อบล็อกบอทที่เปลี่ยนแปลงทั้งหมด ตรวจสอบบันทึกการบล็อกของคุณและดูบอทที่ถูกบล็อก หากเว็บไซต์ของคุณได้รับผลกระทบจากสแปมบอทบ่อยครั้งสิ่งนี้สามารถประหยัดแบนด์วิดท์ได้มากมาย.

  Wordfence ปิดกั้น-กฎ

  Wordfence ยังมี การตั้งค่าการ จำกัด คะแนน. ข้อ จำกัด นี้ / ปิดกั้นโปรแกรมรวบรวมข้อมูล (และมนุษย์) จากการทำคำขอมากเกินไปบล็อกโปรแกรมรวบรวมข้อมูลของ Google ปลอมและปรับปรุงความปลอดภัยใน 404 หน้า การตั้งค่าด้านล่างเป็นแบบเดียวกันกับที่ Wordfence แนะนำในหน้าการ จำกัด อัตรา.

  Wordfence- จำกัด อัตรา

  อีกทางเลือกหนึ่งคือเพียงติดตั้ง Blackhole For Bad Bots plugin.

  Blackhole สำหรับ Bad Bots

  12. เปิดใช้งานการป้องกัน Hotlink

  การป้องกัน Hotlink ป้องกันไม่ให้ผู้อื่นคัดลอก ของคุณ ภาพและวางพวกเขาใน ของพวกเขา เว็บไซต์ซึ่งใช้แบนด์วิดท์เนื่องจากคุณยังคงโฮสต์ภาพเหล่านั้น สิ่งนี้มักจะเกิดขึ้นก็ต่อเมื่อเว็บไซต์ของคุณมีภาพที่มีคุณภาพสูง (เช่นการถ่ายภาพ) ติดตามสิ่งเหล่านี้ คำแนะนำ:

  1. เข้าสู่ระบบ cPanel และคลิกการป้องกัน HotLink.
  2. ตรวจสอบให้แน่ใจว่าชื่อโดเมนที่คุณต้องการป้องกันนั้นอยู่ในกล่องชื่อ“ URL เพื่ออนุญาตการเข้าถึง”.
  3. ในช่องชื่อ“ บล็อกการเข้าถึงโดยตรงสำหรับส่วนขยายเหล่านี้” ระบุส่วนขยายที่คุณต้องการบล็อก.
  4. เราขอแนะนำให้คุณทำเครื่องหมายที่ช่อง“ อนุญาตคำขอโดยตรง”.
  5. ข้ามช่อง“ เปลี่ยนเส้นทางคำขอไปยัง URL นี้” แล้วกดส่ง.

  Cloudflare ยังมีตัวเลือกสำหรับ การป้องกันฮอตลิงค์ ใน ขูดการตั้งค่าโล่:

  การป้องกัน Hotlink ของ Cloudflare

  13. ตรวจสอบ AWstats เพื่อค้นหาที่มาของ CPU สูง

  AWstats คือ บิวด์อินไปที่ส่วนสถิติของ HostGator cPanel และสามารถช่วยคุณระบุแหล่งที่มาของ CPU ระดับสูง มันบอกคุณได้ว่าบอทรูปภาพและองค์ประกอบอื่น ๆ จำไว้ว่าคุณสามารถบล็อกบอทสแปมด้วย Wordfence หรือปลั๊กอิน Blackhole For Bad Bots และคุณสามารถเพิ่มประสิทธิภาพของรูปภาพโดยใช้เครื่องมือเช่น GTmetrix และ ShortPixel.

  หุ่นยนต์แมงมุม-Bandwidth

  14. ตรวจสอบเวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าจะไม่ดีสำหรับซีพียูเวลาโหลดหรืออะไรก็ตาม เรียกใช้เว็บไซต์ของคุณ Google PageSpeed ​​Insights และตรวจสอบว่า ปรับปรุงเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ ปรากฏในรายงานของคุณ.

  เวลาตอบสนองของ CPU และเซิร์ฟเวอร์เป็นไปด้วยกัน หากคุณผ่านการสอนของฉันและคุณยังคงมีการใช้งาน CPU สูงใน HostGator คุณอาจรู้ว่าปัญหาคืออะไร – เป็น HostGator.

  ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์

  15. รับโฮสติ้งที่ดีขึ้น

  HostGator sucks.

  พวกเขาได้รับการจัดอันดับต่ำมากในโพล Facebook และผู้คนมักบ่นเกี่ยวกับเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้าขีด จำกัด แบนด์วิดท์และแน่นอนว่าการสนับสนุนและ uptimes ไม่ดี.

  ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ และมี เวลาตอบสนอง 200ms ด้วย 100% คะแนน GTmetrix และ. 4s Pingdom โหลดครั้ง. ทำการตรวจสอบโฮสต์ทำการทดสอบของคุณเองหรือคลิกผ่านหน้าการโหลดที่รวดเร็วของฉัน พวกเขาได้รับการจัดอันดับเป็น # 1 ใน 26 โพล Facebook และเป็นโลกที่ดีกว่า EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, และโฮสต์อื่น ๆ ที่แพ็คคนจำนวนมากเกินไปบนเซิร์ฟเวอร์เดียวกัน มีการ ผู้คนมากมาย Who โอนย้าย และโพสต์ ผล บน Facebook และ พูดเบาและรวดเร็ว. ทวีต หลังจาก ทวีต, เสา หลังจาก เสา, โพลล์ หลังจาก โพลล์ หลังจาก โพลล์, โฮสติ้งจะเร็วขึ้น แก้ไข เวลาตอบสนองช้า พวกเขากำลัง แนะนำโดย WordPress, ทำ การโยกย้ายฟรี, และฉันใช้พวกเขา แผนกึ่งทุ่มเท.

  2019 การสำรวจโฮสติ้งดูโพล2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอกรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019-Hosting-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอไปสู่โฮสติ้ง บริษัทดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการโฮสติ้ง-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เว็บโฮสติ้งโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโพล WP Friendly Hostingดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2018 คำแนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019 เจ้าภาพ-โพล-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพลสำหรับความเร็วดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพ ก.พ. 2019ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งแนะนำ-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  Bluehost vs SiteGround

  โพล WordPress เว็บโฮสต์ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  ผู้คนมักอพยพเพราะ เทคโนโลยีความเร็ว สามารถปรับปรุง เวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์ โดยหลายวินาที นี่คือบางคนที่ย้ายไปยัง SiteGround และโพสต์ผลลัพธ์ของพวกเขา.

  เปลี่ยนเป็น SiteGround

  การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

  Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

  HostGator ถึง SiteGround

  SiteGround GTmetrix

  SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

  100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

  แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

  ส่งความเร็วโดย SiteGround

  รายงาน SiteGround GTmetrix

  ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

  SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

  เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

  SiteGround Rocket Imagify Combo

  Joomla GTmetrix บนไซต์กราวด์

  SiteGround PageSpeed ​​Insights

  SiteGround บน Joomla

  SiteGround ลดเวลาในการโหลด

  SiteGround Speedy Hosting

  ใหม่ Pingdom ผลลัพธ์บนเว็บไซต์ Ground

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

  ฉันอยู่กับพวกเขา แผน GoGeek กึ่งทุ่มเท ด้วยความเร็วในการโหลด. 5s ใน GTmetrix …

  2019-GTmetrix รายงาน

  OMM-On-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  SiteGround มี 3 แผน:

  SiteGround WordPress โฮสติ้ง

  แผนที่สูงขึ้นรวมถึงมากขึ้น ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ (ปัจจัย # 1 ในคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress) นี่คือ แผนภูมิเปรียบเทียบแบบเต็ม, แต่ GrowBig จะมอบทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ให้คุณมากกว่า 2x เริ่มต้นขึ้นและ GoGeek คือ โฮสติ้งกึ่งทุ่มเท ซึ่งให้คุณมากกว่าเดิม GrowBig and up มาพร้อมกับการโยกย้ายฟรีการจัดเตรียมแคชขั้นสูงและความสามารถในการโฮสต์เว็บไซต์หลายเว็บไซต์ GoGeek มาพร้อมกับการสนับสนุนลำดับความสำคัญ คลาวด์โฮสติ้งของพวกเขาค่อนข้างจะกระโดดขึ้นราคาที่ $ 80 / เดือน.

  คุณสามารถเห็นสิ่งนี้ได้ใน หน้าคุณสมบัติ

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-เซิร์ฟเวอร์ทรัพยากรแผนภูมิ

  อ่านด้วยตัวคุณเอง:

  เวลาตอบกลับเซิร์ฟเวอร์ HostGator

  คำติชมของ HostGator

  HostGator-VS-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  HostGator-To-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  ชื่นชอบเว็บโฮสต์

  คำถามที่พบบ่อย

  &# x2705; อะไรทำให้ CPU สูง?

  CPU สูงมักเกิดจากเซิร์ฟเวอร์ที่ทำงานช้า, ปลั๊กอินที่ใช้ทรัพยากรมาก, การเพิ่มอัตราการเข้าชมเว็บไซต์, ไม่ได้ใช้ CDN และเว็บไซต์ที่ไม่ได้ปรับความเร็วให้เหมาะสม.

  &# x2705; คุณลดซีพียูได้อย่างไร?

  อัปเกรดเป็นเวอร์ชัน PHP ที่มีอยู่สูงสุดใน HostGator cPanel กำหนดค่าแคชปลั๊กอิน (ฉันแนะนำ WP Rocket) ติดตั้ง CDN ฟรีของ Cloudflare ติดตั้งปลั๊กอินควบคุม Heartbeat ล้างฐานข้อมูลของคุณด้วย WP-Optimize และรวมปลั๊กอินของคุณ.

  &# x2705; อะไรคือขีด จำกัด ซีพียูของ HostGator?

  ในหน้าทรัพยากร CPU ของ HostGator พวกเขาบันทึกว่าพวกเขามีขีด จำกัด การใช้งาน CPU 25% และคุณอาจเกินขีด จำกัด นี้ไม่เกิน 90 วินาที.

  &# x2705; HostGator เป็นปัญหาหรือไม่?

  HostGator ได้รับการจัดอันดับต่ำในโพล Facebook และเป็นที่รู้จักกันดีว่ามีเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าหากคุณทำการวิจัยในกลุ่ม Facebook ดูคนที่ย้ายจาก HostGator ไปยังโฮสต์อื่นและคุณจะเห็นว่ามีตัวเลือกที่ดีกว่าอย่างแน่นอน.

  &# x2705; การสลับโฮสต์จะแก้ไขปัญหา CPU?

  ทุกโฮสต์มีข้อ จำกัด ของ CPU คุณต้องเรียนรู้ว่า CPU โฮสติ้งแผนใหม่ที่อาจมาพร้อมกับ CPU ของคุณและเปรียบเทียบกับแผน HostGator ปัจจุบันของคุณ หากมีมากกว่านั้นควรแก้ไขปัญหา.

  หวังว่านี่จะช่วยได้.

  ไชโย,
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map