SiteGround Cloud Hosting Review – Το χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο του 2016 και ενώ είναι 80 $ / μήνα, είμαι επίσης πολύ χαρούμενος

Είμαι στη φιλοξενία cloud του SiteGround από τον Μάρτιο του 2016.


Αναβάθμισα από τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek το οποίο είναι αρκετό για πολλούς ιστότοπους μεσαίας κυκλοφορίας, αλλά ήθελα το δικό μου να φορτώσει ακόμα πιο γρήγορα. Παρά όλα αυτά, Ταχύτητα WordPress είναι το αγκάθι μου.

Υπήρξαν μερικές άμεσες διαφορές όταν αναβάθμισα στο cloud…

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία cloud του SiteGround (ή οποιοδήποτε δικό τους σχέδιο), μου στείλετε ένα σχόλιο. Είμαι μαζί τους για πάνω από 2 χρόνια και γράφω συχνά για τη φιλοξενία του WordPress.

1. Ναι, στην πραγματικότητα χρησιμοποιώ το Cloud Hosting του SiteGround

Αυτό είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβα κατά την αναβάθμιση…

SiteGround-Cloud-Hosting-Email

2. Τι είναι το Cloud Hosting?

Ορισμός:

Επιτρέπει απεριόριστο αριθμό μηχανών να λειτουργούν ως ένα σύστημα. Άλλες λύσεις φιλοξενίας (κοινόχρηστες ή αποκλειστικές) εξαρτώνται μόνο από ένα μηχάνημα, ενώ η ασφάλεια φιλοξενίας cloud είναι εγγυημένη από πολλούς διακομιστές. Η τεχνολογία cloud επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση επιπλέον πόρων, όπως το διάστημα ή τη μνήμη RAM και έτσι επιτρέπει την ανάπτυξη του ιστότοπου.

Ορισμός SiteGround

Το cloud hosting μπορεί μερικές φορές να αποδίδει καλύτερα από τις αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα SiteGround Cloud

Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα έχει τον δικό του απομονωμένοι πόροι και δεν θα επηρεαστούν από ζητήματα που συμβαίνουν με ιστότοπους με τους οποίους διαφορετικά θα μοιραστήκατε διακομιστές. Αυτοί οι απομονωμένοι πόροι και η υψηλότερη CPU + RAM βελτιώνονται ταχύτητα, ασφάλεια και χειρισμός των αυξήσεων της κυκλοφορίας.

Κοινή φιλοξενία
Μοιράζεστε διακομιστές με εκατοντάδες άλλους ιστότοπους που μειώνουν την απόδοση. Αυτό είναι καλό για μικρότερους ιστότοπους σε ένα 3,95 $ / μήνα προϋπολογισμός, αλλά δεν είναι ιδανικό αν θέλετε καλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Φιλοξενία Cloud
Ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε ένα δίκτυο διακομιστών σε αντίθεση με έναν μόνο διακομιστή. Εάν κάποιος αποτύχει, άλλοι θα αποζημιώσουν. Στο 80 $ / μήνα μπορείτε να περιμένετε καλύτερους χρόνους φόρτωσης, ασφάλεια και ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας.Ημι-αφιερωμένη φιλοξενία
Ονομάζεται επίσης σχέδιο GoGeek του SiteGround, το ημι-ειδικό είναι 4 φορές πιο γρήγορο από το κανονικό κοινόχρηστο hosting 11,95 $ / μήνα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν 80 $ / μήνα για τη φιλοξενία cloud.

Αφιερωμένη φιλοξενία
Κυρίως για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας που απαιτούν ισχυρούς επεξεργαστές και μνήμη RAM. Η τιμολόγηση SiteGround είναι 229 $ / μήνα και έρχεται με υποστήριξη VIP, όπως συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού, παρακολούθηση 24/7 και γρήγορη τεχνική βοήθεια.

Για ποιόν είναι?
ο εφαρμογές εξαρτάται από τον ιστότοπό σας, αλλά η φιλοξενία cloud είναι συνήθως για ιστότοπους μεσαίας κυκλοφορίας που μπορούν να έχουν 100 χρήστες online ταυτόχρονα. Ή εκτελείτε έναν πολύπλοκο ιστότοπο που χρειάζεται περισσότερη CPU, RAM και χώρο αποθήκευσης δίσκου από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Απευθύνεται σε εφαρμογές και ιστότοπους που θέλουν πόρους και χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις διαμόρφωσης διακομιστή, όπως η PHP που λειτουργεί ως λειτουργική μονάδα Apache. Ή για μένα, είναι αν θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο ταχύτητας, χρόνου λειτουργίας και ασφάλειας.

3. 2 CPU, 4 GB RAM, 40 GB SSD Space

Η φιλοξενία cloud του SiteGround συνοδεύεται από μνήμη RAM 2CPU + 4GB. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους ιστότοπους, αλλά εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο με υψηλή επισκεψιμότητα ή χρειάζεστε μόνο περισσότερους πόρους για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο και να αντισταθμίσετε την επισκεψιμότητα, μπορείτε να συνδεθείτε στο cPanel και να προσθέσετε περισσότερα (π.χ. κατά τις περιόδους αιχμής). Μπορείτε επίσης να ορίσετε το πρόγραμμά σας αυτόματη κλίμακα εάν το χρειάζονται οι διακομιστές σας (και λάβετε ειδοποίηση εάν το κάνει).

SiteGround-Cloud-Hosting-Τιμολόγηση

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ – (κεντρικές μονάδες επεξεργασίας) χειρίζονται και εκτελούν προγράμματα. Όταν υποβάλλονται πολλά αιτήματα στον ιστότοπό σας, τίθενται σε ουρά στη σειρά. Πολλές CPU επεξεργάζονται αυτά ταχύτερα, κάνοντας έτσι τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο. Σκεφτείτε το σαν ένα Intel Core i7 για τον υπολογιστή σας, μόνο για τον ιστότοπό σας. 2 CPU είναι συνήθως άφθονο, αλλά με το cloud έχετε πάντα την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση.

ΕΜΒΟΛΟ – αποθηκεύει προσωρινά δεδομένα και οδηγίες εντολών και μετά τα διαβιβάζει για υπολογισμό. Ακριβώς όπως θα προσθέσατε επιπλέον υποδοχή RAM στον φορητό υπολογιστή σας, η προσθήκη RAM στο πρόγραμμα φιλοξενίας cloud είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φορτώνει ταχύτερα.

Αποθήκευση – ελέγξτε πόσος χώρος αποθήκευσης χρησιμοποιείτε στο τρέχον πρόγραμμα φιλοξενίας (συνήθως βρίσκεται στο cPanel). Στη συνέχεια, προσθέστε το απαραίτητο ποσό στο πρόγραμμα φιλοξενίας cloud.

Αναβάθμιση ανά πάσα στιγμή – μπορείτε να παρακολουθείτε τη μνήμη σας στο SiteGround cPanel για να δείτε εάν ο διακομιστής σας είναι άγχος (είναι πάντα στην άκρη των ορίων σας). Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη μνήμη RAM ή CPU εάν χρειαστεί. Αυτό ήταν όταν το ελάχιστο πακέτο τους ήταν μόνο 2 GB RAM και αναβάθμισα σε 4 GB:

Φιλοξενία-Μνήμη-Χρήση

4. Πόροι αυτόματης κλίμακας για την αντιστάθμιση των αυξήσεων κίνησης

Εάν έχετε τις περιόδους αιχμής ή θέλετε να αντισταθμίσετε τις αυξήσεις της κυκλοφορίας, έχετε την επιλογή να ορίσετε το λογαριασμό φιλοξενίας cloud αυτόματη κλίμακα (αύξηση CPU + RAM) εάν ο ιστότοπός σας λάβει μεγάλη κίνηση. Διαφορετικά, ο ιστότοπός σας θα λειτουργούσε πολύ αργά ή θα τερματίστηκε (όπως κοινή χρήση φιλοξενίας).

Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο SiteGround cPanel και κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματη κλίμακα…

cloud-autoscale

Στη συνέχεια, απλώς δημιουργήστε μια εκδήλωση με βάση τις ανάγκες σας…

siteground-cloud-autoscale

5. Χωρίς υπερβάσεις CPU ή Overclocking του διακομιστή σας

Το με Η κοινή φιλοξενία του SiteGround Ο ιστότοπός σας μπορεί να τερματιστεί προσωρινά λόγω Υπέρβαση CPU. Αυτό σημαίνει ότι έχετε υπερβεί το όριο πόρων του σχεδίου σας και μπορεί να προκληθεί από την εγκατάσταση κακής προσθήκης, ενεργοποιώντας ένα CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) όπως θα κάνατε στο W3 Total Cache ή απλώς κακός κώδικας. Αυτό συνέβη πραγματικά σε μένα όταν ήμουν σε κοινή φιλοξενία.

ΔΕΝ είναι πιθανό να το κάνετε αυτό στο cloud hosting (οι υπερβάσεις CPU συνήθως συμβαίνουν σε ιστότοπους μεσαίας κυκλοφορίας που χρησιμοποιούν κοινόχρηστη φιλοξενία). Ακόμα κι αν μπορείτε να το αποφύγετε μέχρι μείωση των εκτελέσεων, Τα όρια CPU του SiteGround στα κοινόχρηστα σχέδια συχνά δεν επαρκούν για αυτούς τους ιστότοπους μέσης επισκεψιμότητας.

cloud-hosting-cpu-πόρους

6. Οι απομονωμένοι πόροι σημαίνουν καλύτερες ώρες λειτουργίας και ασφάλεια

Δεδομένου ότι δεν κάνετε κοινή χρήση διακομιστών με άλλους ιστότοπους, δεν θα επηρεαστείτε εάν κάτι πάει στραβά με τους. Με το cloud hosting υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος αντιμετώπισης τεχνικών ζητημάτων.

7. Πρόσθετες δυνατότητες που συνοδεύουν το Cloud Hosting

Η φιλοξενία cloud του SiteGround συνοδεύεται από τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Υποστήριξη προτεραιότητας
 • Αυτόματες ενημερώσεις
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση φιλοξενίας
 • Πίσω & υπηρεσία αποκατάστασης
 • Απεριόριστοι φιλοξενούμενοι ιστότοποι
 • Υποστήριξη που σχετίζεται με το WordPress
 • Υψηλός χώρος αποθήκευσης email
 • Ασφάλεια και αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • 4 κέντρα δεδομένων να επιλέξεις απο
 • SiteGround’s τεχνολογία ταχύτητας
 • SiteGround’s τεχνολογία uptime
 • SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης) για ταχύτητα
 • CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) για ταχύτητα
 • Διακομιστές NGINX, HTTP / 2, PHP7 και HHVM για ταχύτητα
 • Δωρεάν όνομα τομέα, SSL, αυτόματες ενημερώσεις WordPress, αποθήκευση email

Επιπλέον όλα όσα αναφέρονται στο SiteGround’s σελίδα φιλοξενίας cloud:

cloud-hosting-δυνατότητες

8. Πώς μείωσα το χρόνο φόρτωσης σε 0,4 δευτερόλεπτα στο Pingdom

Έγραψα ένα αρκετά δημοφιλές σεμινάριο βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress, αλλά η προσθήκη cache και η φιλοξενία σας είναι οι 2 κύριοι παράγοντες. Εάν μπορείτε να μειώσετε τα 49 $ Πύραυλος WP ήταν το # 1 βαθμολογία cache plugin σε αυτήν τη δημοσκόπηση στο Facebook και είναι εύκολο να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το my Σεμινάριο WP Rocket το οποίο σας δείχνει επίσης πώς να προσθέσετε το CDN του Cloudflare + StackPath. Συνδυάστε το με τη φιλοξενία cloud του SiteGround και ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτώνεται γρήγορα. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόσθετο cache, έχω επίσης ένα σεμινάριο για Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP και Συνολική προσωρινή μνήμη W3 (οι 2 κορυφαίες προσθήκες ΔΩΡΕΑΝ προσωρινής μνήμης cache). Θα χρησιμοποιούσα ένα από αυτά στο SiteGround’s Πρόσθετο SG CachePress καθώς μου έδωσαν καλύτερα αποτελέσματα.

Εδώ είναι ο ιστότοπός μου…

OMM-On-SiteGround

Και έχει ένα .Χρόνος φόρτωσης 4s στο Pingdom

Χρόνοι φόρτωσης Pingdom

9. Τι λένε άλλοι άνθρωποι για το SiteGround Cloud

@SiteGround το cloud σας φιλοξενεί ροκ. Πραγματικά είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με το GoBig. Υπάρχουν εφαρμογές iPhone για έλεγχο του διακομιστή?

– Άντριου (@andrewmcsweeney) 24 Οκτωβρίου 2015

@SiteGround Ο μήνας ολοκληρώθηκε στο siteground .. Ευτυχώς ανανέωσε τα πακέτα φιλοξενίας cloud .. :) Ευχαριστώ πολύ..

– StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 Νοεμβρίου 2016

.@SiteGround είναι δικό μας #Δικτυακός τόπος # Φιλοξενία Θεός! Μόλις αναβαθμίστηκε στην υπηρεσία Business Cloud με δύο πυρήνες CPU και ο ιστότοπός μου πετά! Ευχαριστώ!

– Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 Μαρτίου 2015

Ευχαριστώ @ siteground για την αναβάθμιση του λογαριασμού φιλοξενίας Cloud: σοβαρή βελτίωση της απόδοσης! pic.twitter.com/eke2S80lj5

– Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 Μαρτίου 2014

Μόλις εγγραφείτε για @SiteGround σύννεφο για να απομακρυνθείτε από @hostmonster/@bluehost. Ευχαριστώ @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

– Μάικλ Τόμπερτ (@michaeltorbert) 26 Φεβρουαρίου 2016

@Siteground εκτοξεύοντας το νερό με HHVM στα Σχέδια Cloud Hosting https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk # φιλοξενία #vps #σύννεφο

– Τζόναθαν Γκρίφιν (@thebesthostnews) 23 Μαΐου 2015

Εγκατέλειψα το Hostgator μετά από 10 χρόνια. Τώρα μεταφέρουμε τα πάντα στη φιλοξενία cloud του Siteground.

– Sue Bride (@sueken) 15 Σεπτεμβρίου 2015

Χρειάζομαι # διαχειριζόμενο #WordPress # φιλοξενία ? @SiteGround Νέο κλιμακούμενο σύννεφο #vps είναι υπέροχο. Το χρησιμοποιώ για όλους τους ιστότοπους wp μου. http://t.co/dcxNBZJxci

– Mark Cyrus (@markcy_) 30 Απριλίου 2015

Το λατρεύω! @RealityCrowdTV @ StephenCaggiano καλό πράγμα που αλλάξαμε @SiteGround πακέτο στη λύση Cloud :). Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου αυξάνεται!

– Μανώλης Σφιναρολάκης (@AverageJoeVC) 4 Μαρτίου 2015

@EricHamm άλλαξε σε @SiteGround cloud vps και η απόδοση και η υποστήριξη είναι πραγματικά καταπληκτικά!

– Hans Swolfs (@Photastic) 11 Οκτωβρίου 2014

@ gsterling Είμαι τεράστιος υποστηρικτής του # διαχείριση λέξεων-κλειδιών Το σφόνδυλο είναι υπέροχο, αλλά έχω χρησιμοποιήσει @SiteGroundΤο cloud hosting και το λατρεύω.

– Chris Ratchford (@prodentite) 14 Ιουλίου 2016

10. Συμπέρασμα: Είναι η βόμβα αν μπορείτε να προμηθευτείτε 80 $ / μήνα

Θυμηθείτε, το SiteGround θα μεταφέρει δωρεάν τη φιλοξενία σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιό σας και να τους στείλετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Μπορείτε επίσης να τους καλέσετε απευθείας στο 1-866-605-2484.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Εάν εκτελείτε έναν σχετικά μικρότερο ιστότοπο και θέλετε να βελτιώσετε τους χρόνους φόρτωσης χωρίς να πληρώσετε τα $ 80 / μήνα, τους Σχέδιο GoGeek είναι φθηνότερη (11,95 $ / μήνα) και είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σας παρέχει 4 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από τα άλλα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Επομένως, εάν η φιλοξενία cloud του SiteGround είναι εξοικονόμηση προϋπολογισμού, δοκιμάστε το GoGeek… μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση!

Δείτε το Cloud Hosting του SiteGround

Ρίξτε μια ματιά στο My Other SiteGround Κριτικές

ΞεκίναGrowBigGoGeekΣύννεφο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  SiteGround Cloud Hosting Review – ฉันเคยใช้มาตั้งแต่เดือนมีนาคม 2016 และแม้จะมีค่าใช้จ่าย $ 80 / เดือน แต่ฉันก็มีความสุขมาก

  ฉันเคยใช้บริการคลาวด์โฮสติ้งของ SiteGround มาตั้งแต่เดือนมีนาคม 2559.


  ฉันอัพเกรดจากพวกเขา แผน GoGeek กึ่งทุ่มเท ซึ่งเพียงพอสำหรับไซต์ที่มีการเข้าชมสูงกลาง ๆ แต่ฉันต้องการให้โหลดเร็วขึ้น หลังจากนั้น, ความเร็ว WordPress เป็นของฉัน.

  มีความแตกต่างในทันทีเมื่อฉันอัพเกรดเป็นคลาวด์ …

  หากคุณมีคำถามเกี่ยวกับการโฮสต์คลาวด์ของ SiteGround (หรือแผนใด ๆ ของพวกเขา) ให้ฉันแสดงความคิดเห็น ฉันอยู่กับพวกเขามากว่า 2 ปีแล้วและเขียนเกี่ยวกับ WordPress โฮสติ้งบ่อยๆ.

  1. ใช่ฉันใช้ Cloud Hosting ของ SiteGround จริง ๆ

  นี่คืออีเมลที่ฉันได้รับเมื่ออัปเกรด …

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-Cloud-Hosting อีเมล์

  2. Cloud Hosting คืออะไร?

  ความหมาย:

  อนุญาตให้มีจำนวนเครื่องไม่ จำกัด เพื่อทำหน้าที่เป็นระบบเดียว โซลูชันการโฮสต์อื่น ๆ (แบ่งใช้หรือเฉพาะ) ขึ้นอยู่กับเครื่องเดียวเท่านั้นในขณะที่การรักษาความปลอดภัยบนคลาวด์โฮสติ้งนั้นรับประกันโดยเซิร์ฟเวอร์จำนวนมาก เทคโนโลยีคลาวด์ช่วยให้สามารถรวมทรัพยากรเพิ่มเติมได้ง่ายเช่นพื้นที่หรือ RAM และทำให้เว็บไซต์เติบโต.

  นิยาม SiteGround

  คลาวด์โฮสติ้งบางครั้งสามารถทำงานได้ดีกว่าโซลูชั่นโฮสติ้งเฉพาะ

  SiteGround Cloud Tutorial

  นั่นหมายความว่าเว็บไซต์ของคุณจะเป็นของตัวเอง ทรัพยากรที่แยกได้ และจะไม่ได้รับผลกระทบจากปัญหาที่เกิดขึ้นกับไซต์ที่คุณจะแชร์เซิร์ฟเวอร์ด้วย ทรัพยากรที่แยกได้เหล่านี้รวมถึงการปรับปรุง CPU + RAM ที่สูงขึ้น ความเร็วความปลอดภัยและการจัดการกับการจราจรติดขัด.

  แชร์โฮสติ้ง
  คุณกำลังแชร์เซิร์ฟเวอร์กับเว็บไซต์อื่น ๆ อีกหลายร้อยแห่งที่ช่วยลดประสิทธิภาพ สิ่งนี้ใช้ได้สำหรับเว็บไซต์ขนาดเล็กใน $ 3.95 / เดือน งบประมาณ แต่ไม่เหมาะหากคุณต้องการความเร็วความปลอดภัยและความน่าเชื่อถือที่ดีขึ้น.

  โฮสติ้งคลาวด์
  เว็บไซต์ของคุณโฮสต์บนเครือข่ายเซิร์ฟเวอร์ซึ่งตรงข้ามกับเซิร์ฟเวอร์เดียว 1 เครื่อง หากล้มเหลวคนอื่นจะชดเชย ที่ $ 80 / เดือน คุณสามารถคาดหวังได้ดีกว่าเวลาโหลดความปลอดภัยและ uptimes ในระหว่างการรับส่งข้อมูล.โฮสติ้งกึ่งทุ่มเท
  หรือที่เรียกว่าแผน GoGeek ของ SiteGround แบบกึ่งทุ่มเทนั้นเร็วกว่าโฮสติ้งที่ใช้ร่วมกันทั่วไปเพียง 4x เท่า $ 11.95 / เดือน. นี่คือแผนการที่ยอดเยี่ยมสำหรับผู้ที่ไม่ต้องการจ่าย $ 80 / เดือนสำหรับการโฮสต์บนคลาวด์.

  Dedicated Hosting
  เป็นหลักสำหรับเว็บไซต์ที่มีปริมาณการใช้งานสูงซึ่งต้องการซีพียูและแรมที่ทรงพลัง การกำหนดราคาของ SiteGround คือ $ 229 / เดือน และมาพร้อมกับการสนับสนุนระดับวีไอพีรวมถึงการอัปเดตซอฟต์แวร์อย่างต่อเนื่องการตรวจสอบ 24/7 และความช่วยเหลือด้านเทคนิคอย่างรวดเร็ว.

  สำหรับใคร?
  การใช้งาน ขึ้นอยู่กับเว็บไซต์ของคุณ แต่โดยปกติจะใช้ Cloud Hosting ไซต์การจราจรปานกลาง ที่สามารถมีผู้ใช้ 100 คนออนไลน์พร้อมกัน หรือคุณเรียกใช้ไซต์ที่ซับซ้อนที่ต้องการ CPU, RAM และที่เก็บดิสก์มากกว่าแผนการโฮสต์ที่ใช้ร่วมกัน เป็นแอปพลิเคชันและเว็บไซต์ที่ต้องการทรัพยากรที่ต้องการการตั้งค่าเซิร์ฟเวอร์พิเศษเช่น PHP ที่ใช้เป็นโมดูล Apache หรือสำหรับฉันถ้าคุณต้องการนำเว็บไซต์ของคุณไปสู่ความเร็วระดับต่อไปอัพไทม์และความปลอดภัย.

  3. 2 CPU, 4GB RAM, 40GB SSD Space

  การโฮสต์คลาวด์ของ SiteGround มาพร้อมกับ 2CPU + 4GB RAM ตามค่าเริ่มต้น สิ่งนี้น่าจะเพียงพอสำหรับไซต์ส่วนใหญ่ แต่ถ้าคุณใช้ไซต์ที่มีปริมาณการใช้งานสูงหรือต้องการทรัพยากรเพิ่มเติมเพื่อทำให้ไซต์ของคุณเร็วขึ้นและชดเชยปริมาณการใช้งานคุณสามารถลงชื่อเข้าใช้ cPanel ของคุณและเพิ่มมากขึ้น (เช่นในช่วงฤดูท่องเที่ยว) คุณยังสามารถกำหนดแผนของคุณเป็น สเกลออโตยากจน หากเซิร์ฟเวอร์ของคุณต้องการ (และรับการแจ้งเตือนหากมี).

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-Cloud-โฮสติ้งราคา

  ซีพียู – (หน่วยประมวลผลกลาง) จัดการและดำเนินการโปรแกรม เมื่อมีการร้องขอหลายครั้งบนเว็บไซต์ของคุณพวกเขาจะถูกจัดคิวในบรรทัด ซีพียูหลายตัวประมวลผลเร็วขึ้นทำให้เว็บไซต์ของคุณเร็วขึ้น คิดเหมือน Intel Core i7 สำหรับคอมพิวเตอร์ของคุณสำหรับเว็บไซต์ของคุณเท่านั้น 2 CPU มักมีมากมาย แต่ด้วยระบบคลาวด์คุณมีตัวเลือกในการอัปเกรดอยู่เสมอ.

  แกะ – เก็บข้อมูลและคำสั่งคำสั่งไว้ชั่วคราวจากนั้นส่งผ่านไปเพื่อการคำนวณ เช่นเดียวกับที่คุณเพิ่ม RAM พิเศษลงในแล็ปท็อปของคุณการเพิ่ม RAM ลงในแผนบริการคลาวด์ของคุณเป็นหนึ่งในสิ่งที่ดีที่สุดที่คุณสามารถทำได้เพื่อทำให้เว็บไซต์ของคุณโหลดเร็วขึ้น.

  การเก็บรักษา – ตรวจสอบว่าคุณใช้พื้นที่เก็บข้อมูลเท่าใดในแผนโฮสต์ปัจจุบัน (โดยปกติจะอยู่ใน cPanel) จากนั้นเพิ่มจำนวนที่จำเป็นในแผนบริการคลาวด์ของคุณ.

  อัปเกรดได้ตลอดเวลา – คุณสามารถตรวจสอบหน่วยความจำของคุณได้ใน SiteGround cPanel เพื่อดูว่าเซิร์ฟเวอร์ของคุณมีปัญหาหรือไม่ (เป็นไปตามขีด จำกัด ของคุณเสมอ) หากสิ่งนี้เกิดขึ้นคุณสามารถเพิ่ม RAM หรือ CPU ได้ถ้าต้องการ นี่คือเมื่อแผนขั้นต่ำของพวกเขาเพียง 2GB RAM และฉันอัพเกรดเป็น 4GB:

  โฮสติ้งหน่วยความจำในการใช้งาน

  4. การปรับขนาดทรัพยากรเพื่อชดเชยการจราจรที่มีความเร็วสูง

  หากคุณมีช่วงเวลาสูงสุดหรือต้องการชดเชยปริมาณการใช้ข้อมูลคุณมีตัวเลือกในการตั้งค่าบัญชีโฮสติ้งบนคลาวด์ของคุณ สเกลออโตยากจน (เพิ่ม CPU + RAM) เว็บไซต์ของคุณควรได้รับปริมาณการเข้าชมจำนวนมาก มิฉะนั้นไซต์ของคุณจะทำงานช้ามากหรือปิดตัวลง (เช่นโฮสติ้งที่ใช้ร่วมกัน).

  หากต้องการทำสิ่งนี้ให้ลงชื่อเข้าใช้ SiteGround cPanel ของคุณแล้วคลิก Autoscale …

  เมฆสเกลออโตยากจน

  จากนั้นสร้างกิจกรรมตามความต้องการของคุณ …

  โรค-เมฆสเกลออโตยากจน

  5. ไม่มี CPU มากเกินไปหรือโอเวอร์คล็อกเซิร์ฟเวอร์ของคุณ

  การด้วย โฮสต์ที่แชร์ของ SiteGround เว็บไซต์ของคุณจะปิดตัวลงชั่วคราวเนื่องจาก ซีพียูเกินขีด. ซึ่งหมายความว่าคุณมีทรัพยากรเกินขีด จำกัด ของแผนและอาจเกิดจากการติดตั้งปลั๊กอินที่ไม่ดีการเปิดใช้งาน CDN (เครือข่ายการจัดส่งเนื้อหา) เช่นเดียวกับใน W3 Total Cache หรือรหัสที่ไม่ดี เรื่องนี้เกิดขึ้นกับฉันจริง ๆ เมื่อฉันอยู่ในพื้นที่สาธารณะ.

  คุณไม่น่าจะได้รับสิ่งนี้จากการโฮสต์บนคลาวด์ แม้ว่าคุณสามารถหลีกเลี่ยงปัญหานี้ได้ด้วย ลดการประหารชีวิต, ขีด จำกัด ซีพียูของ SiteGround ในแผนที่ใช้ร่วมกันมักไม่เพียงพอสำหรับไซต์ที่มีปริมาณการใช้งานปานกลาง.

  เมฆโฮสติ้งซีพียูทรัพยากร

  6. ทรัพยากรที่แยกได้หมายถึงสถานะการออนไลน์ที่ดีขึ้นและความปลอดภัย

  เนื่องจากคุณไม่ได้แชร์เซิร์ฟเวอร์กับเว็บไซต์อื่นคุณจะไม่ได้รับผลกระทบหากมีบางอย่างผิดปกติ ด้วยระบบคลาวด์โฮสติ้งมีความเสี่ยงน้อยกว่าในการใช้งานปัญหาด้านเทคนิค.

  7. คุณสมบัติเพิ่มเติมที่มาพร้อมกับ Cloud Hosting

  การโฮสต์คลาวด์ของ SiteGround มาพร้อมกับคุณสมบัติต่อไปนี้:

  • การสำรองข้อมูล
  • การสนับสนุนลำดับความสำคัญ
  • การปรับปรุงอัตโนมัติ
  • การโยกย้ายโฮสต์ฟรี
  • กลับ & บริการฟื้นฟู
  • เว็บไซต์ที่โฮสต์ไม่ จำกัด
  • การสนับสนุนที่เกี่ยวข้องกับ WordPress
  • พื้นที่เก็บอีเมลจำนวนมาก
  • ความปลอดภัยและการป้องกันสแปม
  • 4 ศูนย์ข้อมูล ให้เลือก
  • โรคติดต่อระหว่างประเทศของ เทคโนโลยีความเร็ว
  • โรคติดต่อระหว่างประเทศของ เทคโนโลยี uptime
  • SSD (โซลิดสเตทไดรฟ์) สำหรับความเร็ว
  • CDN (เครือข่ายการส่งเนื้อหา) เพื่อความรวดเร็ว
  • เซิร์ฟเวอร์ NGINX, HTTP / 2, PHP7 และ HHVM สำหรับความเร็ว
  • ฟรีชื่อโดเมน, SSL, WordPress อัตโนมัติ, ที่เก็บอีเมล

  รวมทุกอย่างที่ระบุไว้ใน SiteGround หน้าโฮสติ้งคลาวด์:

  เมฆโฮสติ้ง-คุณสมบัติ

  8. ฉันลดเวลาในการโหลดลงได้เป็น. 4 วินาทีใน Pingdom

  ฉันเขียนแบบฝึกหัดการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPresss ยอดนิยม แต่ปลั๊กอินแคชและโฮสติ้งของคุณเป็น 2 ปัจจัยหลัก หากคุณสามารถวาง $ 49 ต่อ จรวด WP มันเป็น # 1 อันดับแคชปลั๊กอินในแบบสำรวจความคิดเห็น Facebook นี้ และง่ายต่อการติดตั้งโดยใช้ของฉัน กวดวิชา WP Rocket ซึ่งจะแสดงวิธีเพิ่ม CDN ของ Cloudflare + StackPath รวมกับโฮสติ้งคลาวด์ของ SiteGround และเว็บไซต์ของคุณควรโหลดรวดเร็ว หากคุณต้องการใช้ปลั๊กอินแคชฟรีฉันยังมีการสอน WP ที่เร็วที่สุดในแคช และ W3 Total Cache (ปลั๊กอินแคช 2 อันดับสูงสุด) ฉันจะใช้หนึ่งในนั้นเหนือ SiteGround SG CachePress plugin เนื่องจากพวกเขาได้ผลลัพธ์ที่ดีกว่า.

  นี่คือเว็บไซต์ของฉัน …

  OMM-On-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  และมันก็มี .ความเร็วในการโหลด 4s ใน Pingdom

  Pingdom โหลดไทม์

  9. สิ่งที่คนอื่นพูดเกี่ยวกับ SiteGround Cloud

  @SiteGround ก้อนเมฆโฮสติ้งของคุณ เป็นการปรับปรุงที่เด่นชัดกว่า GoBig จริงๆ มีแอพของ iPhone เพื่อคอยตรวจสอบเซิร์ฟเวอร์หรือไม่?

  – Andrew (@andrewmcsweeney) 24 ตุลาคม 2558

  @SiteGround หนึ่งเดือนแล้วเสร็จในพื้นที่ไซต์ .. ต่ออายุแพ็คเกจโฮสติ้งคลาวด์ของเราอย่างมีความสุข .. :) ขอบคุณมาก..

  – StudentProjectGuide (@projects_buzz) 1 พฤศจิกายน 2559

  .@SiteGround เป็นของเรา #เว็บไซต์ #Hosting พระเจ้า! เพิ่งอัพเกรดเป็นบริการ Business Cloud ด้วย CPU Core สองตัวและเว็บไซต์ของฉันกำลังบิน! ขอบคุณ!

  – Reality Crowd TV (@RealityCrowdTV) 11 มีนาคม 2558

  ขอบคุณ @siteground สำหรับการอัพเกรดบัญชี Cloud hosting ของฉัน: การปรับปรุงประสิทธิภาพอย่างจริงจัง! pic.twitter.com/eke2S80lj5

  – Simon Kloostra (@simonkloostra) 18 มีนาคม 2014

  เพิ่งสมัครใช้งาน @SiteGround เมฆที่จะย้ายออกไปจาก @hostmonster/@bluehost. ขอบคุณ @norcross @syedbalkhi @ corymiller303

  – Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 กุมภาพันธ์ 2559

  @Siteground ระเบิดน้ำกับ HHVM บนแผนโฮสติ้งคลาวด์ของพวกเขา https://t.co/jgCb3wVTEd #bizitalk #hosting #vps #เมฆ

  – Jonathan Griffin (@thebesthostnews) 23 พฤษภาคม 2558

  ฉันร้าง Hostgator หลังจาก 10 ปี ตอนนี้ย้ายทุกอย่างไปที่โฮสติ้งคลาวด์ Siteground.

  – Sue Bride (@sueken) 15 กันยายน 2558

  ความต้องการ #managed #WordPress #hosting ? @SiteGround คลาวด์ที่ปรับขนาดได้ใหม่ #vps ดีมาก. ฉันใช้มันสำหรับเว็บไซต์ wp ของฉันทั้งหมด. http://t.co/dcxNBZJxci

  – Mark Cyrus (@markcy_) 30 เมษายน 2558

  รักมัน! @RealityCrowdTV @StephenCaggiano สิ่งที่ดีที่เราเปลี่ยนของเรา @SiteGround แพ็คเกจสำหรับโซลูชันคลาวด์ของพวกเขา :) ปริมาณการเข้าชมเว็บไซต์เพิ่มขึ้น!

  – Manolis Sfinarolakis (@AverageJoeVC) 4 มีนาคม 2558

  @EricHamm เปลี่ยนเป็น @SiteGround cloud vps และประสิทธิภาพการทำงานและการสนับสนุนยอดเยี่ยมจริงๆ!

  – Hans Swolfs (@Photastic) 11 ตุลาคม 2014

  @gsterling ฉันเป็นผู้สนับสนุนจำนวนมาก #managedwordpresshosting มู่เล่เยี่ยมมาก แต่ฉันใช้ไปแล้ว @SiteGroundโฮสติ้งคลาวด์และรักมัน.

  – Chris Ratchford (@prodentite) 14 กรกฎาคม 2559

  10. บทสรุป: มันคือระเบิดถ้าคุณสามารถจ่ายได้ $ 80 / เดือน

  จำไว้ว่า SiteGround จะย้ายโฮสติ้งของคุณฟรีดังนั้นสิ่งที่คุณต้องทำคือเลือกแผนของคุณจากนั้นส่งข้อมูลการเข้าสู่ระบบของคุณ คุณสามารถโทรหาพวกเขาได้โดยตรงที่ 1-866-605-2484.

  เปลี่ยนเป็น SiteGround

  การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

  Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

  HostGator ถึง SiteGround

  SiteGround GTmetrix

  SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

  100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

  แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

  ส่งความเร็วโดย SiteGround

  รายงาน SiteGround GTmetrix

  ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

  SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

  เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

  SiteGround Rocket Imagify Combo

  Joomla GTmetrix บนไซต์กราวด์

  SiteGround PageSpeed ​​Insights

  SiteGround บน Joomla

  SiteGround ลดเวลาในการโหลด

  SiteGround Speedy Hosting

  ใหม่ Pingdom ผลลัพธ์บนเว็บไซต์ Ground

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

  หากคุณใช้งานเว็บไซต์ที่มีขนาดค่อนข้างเล็กและต้องการปรับปรุงเวลาในการโหลดโดยไม่ต้องเสียเงิน $ 80 / เดือน แผน GoGeek ราคาถูกกว่า ($ 11.95 / เดือน) และเป็นโฮสติ้งแบบกึ่งทุ่มเทซึ่งให้ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์มากกว่า 4x กว่าแผนการโฮสต์ร่วมอื่น ดังนั้นหากการโฮสต์คลาวด์ของ SiteGround เป็นตัวแบ่งงบประมาณลอง GoGeek … คุณสามารถอัปเกรดได้ตลอดเวลา!

  ดู Cloud Hosting ของ SiteGround

  ตรวจสอบไซต์อื่น ๆ ของฉัน

  เริ่มต้นGrowBigGoGeekเมฆ

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map