SiteGround eCommerce Review – Οι ιστότοποι WooCommerce απαιτούν συνήθως περισσότερους πόρους, οπότε πηγαίνετε είτε με το GrowBig είτε με το GoGeek

Εξετάζοντας το SiteGround’s φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου?


Όχι, ο ιστότοπός μου δεν είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά αν το δείτε Διάγραμμα σύγκρισης StartUp εναντίον GrowBig εναντίον GoGeek μπορείτε να δείτε τη διαφορά. Παίρνετε μια δωρεάν εγκατάσταση καλαθιού αγορών και Ας κρυπτογραφήσουμε SSL με ΟΛΑ τα σχέδια SiteGround, 1 έτος μπαλαντέρ SSL με το GrowBig και Συμμόρφωση PCI με το GoGeek.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, η κύρια διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι το GrowBig και το GoGeek που σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους (όπου το StartUp μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο 1). Τα GrowBig και GoGeek έρχονται επίσης με περισσότερους πόρους διακομιστή (που κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει γρηγορότερα) και περιλαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας. Και οι δύο έρχονται επίσης με περισσότερο χώρο αποθήκευσης ιστού, 30 καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (αντί για 1), προηγμένη προσωρινή αποθήκευση για το SiteGround Πρόσθετο SuperCacher, και το GoGeek έρχεται με σκαλωσιά που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δοκιμαστικούς ιστότοπους για τη δοκιμή νέων σχεδίων και κώδικα πριν από την εκκίνηση.

Υπάρχουν μερικές άλλες διαφορές τις οποίες θα καλύψω σε αυτήν την ανασκόπηση του ηλεκτρονικού εμπορίου SiteGround. Ας υποθέσουμε ότι είστε έτοιμοι να πάτε με το SiteGround (το οποίο θα πρέπει να είστε δεδομένου ότι είναι # 1 βαθμολογημένος οικοδεσπότης σε αυτήν τη δημοσκόπηση στο Facebook)… Θα επιλέγετε μεταξύ του προγράμματος StartUp, GrowBig ή GoGeek. Εκτός αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε φιλοξενία cloud που είναι 80 $ / μήνα.

Πιστοποιητικά SSL

Ακολουθεί μια λίστα με το SiteGround’s Πιστοποιητικά SSL αλλά θα περάσω από κάθε ένα…

Ας κρυπτογραφήσουμε SSL – δωρεάν σε όλα τα πακέτα SiteGround. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε Ας κρυπτογραφήσουμε στο cPanel.

siteground-lets-encrypt-ssl

Wildcard SSL – 82 $ / έτος και εξασφαλίζει υποτομείς. Το GrowBig / GoGeek έρχεται με 1 δωρεάν έτος.

EV SSL – 499 $ / έτος και σας δίνει αυτό το πράσινο χρώμα στο https σας. Διαφυλάσσει επίσης τις πληροφορίες κατά τη διαδρομή μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του τελικού προορισμού – του διακομιστή, με κρυπτογράφηση.

siteground-ssl-πιστοποιητικά

SSL τρίτων – μπορείτε να τα εγκαταστήσετε μέσω του SiteGround cPanel.

Συμμόρφωση PCI για προστασία από απάτη

Συμμόρφωση PCI – Η «βιομηχανία καρτών πληρωμών» προσφέρει στους ανθρώπους μια ενοποιημένη προσέγγιση για τη διαφύλαξη των πληροφοριών των κατόχων πιστωτικών καρτών για όλους τους τύπους πιστωτικών καρτών, την πρόληψη της απάτης, της διάρρηξης και διαφόρων άλλων απειλών και ευπαθειών ασφαλείας. Αυτό περιλαμβάνεται στο Η φιλοξενία GoGeek του SiteGround αλλά μπορώ να ζητήσω και άλλα σχέδια, δεν είμαι σίγουρος πόσο κοστίζει.

Υποστηριζόμενα διαγράμματα αγορών + δωρεάν εγκατάσταση

Το SiteGround υποστηρίζει τα ακόλουθα κάρρα αγορών και προσφέρει ένα δωρεάν εγκατάσταση με την αγορά οποιουδήποτε προγράμματος φιλοξενίας. Ακολουθούν τα σχέδια φιλοξενίας ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι μοναδικά για κάθε καλάθι αγορών, αλλά είναι σχεδόν τα ίδια. Καλύτερα να μάθετε τη διαφορά μεταξύ StartUp εναντίον GrowBig έναντι GoGeek την οποία θα εξηγήσω. Εδώ είναι Συνήθεις ερωτήσεις για το καλάθι αγορών.

siteground-shopping-κάρρα

Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης: Ο ιστότοπός μου φορτώνει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο

Έχω φιλοξενήσει SiteGround GoGeek και ο ιστότοπός μου φορτώνει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Εδώ είναι η αναφορά Pingdom μου

2019-Αναφορά Pingdom

Αυτό συμβαίνει επειδή οι πελάτες του SiteGround έχουν τους ταχύτερους μέσους χρόνους φόρτωσης περίπου…

siteground-page-load-ώρες

Τεχνολογία SiteGround Speed – Το SiteGround χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία ταχύτητας SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης), διακομιστές NGINX, διακομιστές με δυνατότητα HTTP / 2, και άλλες δυνατότητες που αναφέρονται στο δικό τους σελίδα τεχνολογίας ταχύτητας. Φιλοξενώ πολλούς ιστότοπους στο SiteGround και όλοι φορτώνουν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Cloudflare CDN – Η φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου του SiteGround συνοδεύεται Το δωρεάν CDN του Cloudflare στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο cPanel τους. Αυτό βελτιώνει τόσο την ταχύτητα όσο και την ασφάλεια και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μόλις εγγραφείτε. Ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου φιλοξενεί τον ιστότοπό σας σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο (σε αντίθεση με μόνο έναν διακομιστή προέλευσης), παρέχοντας περιεχόμενο από τον πλησιέστερο διακομιστή στον επισκέπτη σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Cloudflare με W3 Total Cache εάν χρησιμοποιείτε WordPress.

siteground-cloudflare-ενεργοποίηση

Τα υψηλότερα σχέδια έρχονται με περισσότερους πόρους διακομιστή – όσο υψηλότερο είναι το πρόγραμμα (StartUp εναντίον GrowBig, vs. GoGeek), τόσο περισσότεροι πόροι αφιερώνονται στη φιλοξενία του ιστότοπού σας. Μπορείτε να το βρείτε στο σελίδα λειτουργιών (στην ενότητα “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε). Για κάθε πρόγραμμα που αναβαθμίζετε λαμβάνετε περίπου 1,5 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή. Εάν η ταχύτητα είναι σημαντική για εσάς, τουλάχιστον θα ήθελα να αναβαθμίσω σε GrowBig, η οποία είναι μόνο 4 $ / μήνα περισσότερο από το StartUp και είναι πολύ πιο γρήγορη.

siteground-wordpress-speed

Caching WordPress – εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το SiteGround’s Πρόσθετο SG CachePress, Το StartUp σάς δίνει μόνο 1 επίπεδο προσωρινής αποθήκευσης, ενώ τα GrowBig και GoGeek σας δίνουν 3 επίπεδα, επομένως έναν ταχύτερο ιστότοπο. Ωστόσο, θα χρησιμοποιούσα Συνολική προσωρινή μνήμη W3 αντ ‘αυτού που αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα Pingdom. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σεμινάριο W3 Total Cache για να πραγματοποιήσετε λήψη του προεπιλεγμένες ρυθμίσεις από το Dropbox και εισαγάγετέ τα στο W3 Total Cache plugin στην ενότητα Performance → General Settings → Import / Export Settings. Διαβάστε το πλήρες σεμινάριό μου για καλύτερα αποτελέσματα που έχει πάνω από 200 σχόλια και βοήθησε πολλούς ανθρώπους να λάβουν 0,5 φορές φόρτωση και 99% βαθμολογίες απόδοσης.

w3-total-cache-preonfigured-ρυθμίσεις

Καλύτερες ώρες λειτουργίας: 100% τον προηγούμενο μήνα στο ρομπότ Uptime

Συνιστώ να εγγραφείτε Ρομπότ Uptime για να παρακολουθείτε τις ώρες λειτουργίας σας (και τις ώρες λειτουργίας). Το SiteGround ισχυρίζεται ότι ο χρόνος λειτουργίας τους είναι 99,99% αλλά είχα πραγματικά 100% τον τελευταίο μήνα…

uptime-ρομπότ

Διάγραμμα σύγκρισης StartUp εναντίον GrowBig εναντίον GoGeek

SiteGround’s σελίδα χαρακτηριστικών δείχνει ένα διάγραμμα σύγκρισης κάθε σχεδίου…

siteground-shared-hosting-χαρακτηριστικά

Έναρξη: 3,95 $ / μήνα – φιλοξενεί έναν ιστότοπο σχετικά χαμηλής κίνησης με δωρεάν τομέα, 1 εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας, αυτόματες ενημερώσεις, email και 10 GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν συνοδεύεται από υποστήριξη προτεραιότητας ή πολλούς πόρους διακομιστή (που κάνουν τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο) και γι ‘αυτό προτείνω το GrowBig για 4 $ επιπλέον ανά μήνα. Εξακολουθεί να διαθέτει την βασική ταχύτητα, την ασφάλεια και την τεχνολογία uptime του SiteGround, οπότε παρόλο που το StartUp είναι φτηνό, είναι πολύ καλύτερο από άλλα σχέδια 3,95 $ / μήνα.

GrowBig 5,95 $ / μήνα – φιλοξενεί απεριόριστους ιστότοπους με υποστήριξη προτεραιότητας και περίπου 1,5 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp. 30 καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (αντί για 1), 20 GB αποθήκευσης και μια εύκολη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας / επαναφοράς. Έρχεται με προηγμένη προσωρινή αποθήκευση, αλλά προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο όπως το W3 Total Cache μέσω της προσθήκης SG CachePress του SiteGround, ώστε να μην έχει σημασία. Περισσότερες δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δωρεάν μπαλαντέρ SSL 1 έτους για υποτομείς. Έρχεται με όλα όσα έχει το StartUp.

GoGeek 11,95 $ / μήνα – Η ημι-αφιερωμένη φιλοξενία σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους και είναι περίπου 4 φορές γρηγορότερος από άλλα προγράμματα φιλοξενίας χαμηλότερης κοινής χρήσης. Το Staging σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ιστότοπους επίδειξης για να δοκιμάσετε νέο κώδικα / σχέδια και τη συμμόρφωση με PCI. 30 GB περισσότερος αποθηκευτικός χώρος, περισσότερες δυνατότητες email και προεγκατεστημένο GIT. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εάν θέλετε έναν εξαιρετικά γρήγορο ιστότοπο που δεν θέλετε να πληρώσετε 60 $ / μήνα για τη φιλοξενία cloud του SiteGround. Έρχεται με όλα όσα έχει η GrowBig.

Προτεινόμενοι έμποροι

Το SiteGround έχει μια λίστα με προτείνω εμπόρους για την είσπραξη πληρωμών. Γενικά, το 2Checkout και το PayPal είναι καλό για μικρότερους όγκους. Αλλά καθώς μεγαλώνετε, μπορείτε να διαπραγματευτείτε μικρότερες χρεώσεις.

siteground-εμπόριο ηλεκτρονικού εμπορίου

Εκμάθηση ηλεκτρονικού εμπορίου

Το SiteGround έχει τόνους μαθήματα μερικά από τα οποία είναι ειδικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε το καλάθι αγορών σας (παρόλο που η ομάδα υποστήριξης του SiteGround θα το κάνει αυτό για εσάς).

siteground-cloud-hosting-tutorials

Γιατί SiteGround

Ανέφερα το SiteGround ήταν ο # 1 βαθμολογημένος κεντρικός υπολογιστής για το WordPress. Εδώ είναι οι δημοσκοπήσεις…

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019
Προβολή δημοσκόπησης2017-WordPress-Hosting-FB-Poll
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας Elementor
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΣύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Host-Poll-Αυγ-2018
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςShared-Hosting-Poll-2017
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςGo-To-Hosting-Company
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-2017
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWooCommerce-Hosting-FB-Poll
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-WordPress-Hosting-Provider-Poll
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΑγαπημένη φιλοξενία για Elementor
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας 2018
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτεμβρίου 2018.png
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Hosts-Poll-1
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςSiteGround-Σύσταση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-Provider-Poll
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress
Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Μου αρέσει το SiteGround γιατί…

 1. Είναι συνιστάται από το WordPress
 2. Χρησιμοποιούν PHP 7.3 (ελέγξτε την έκδοσή σας εδώ)
 3. Χρησιμοποιούν διακομιστές HTTP / 2 (ελέγξτε την έκδοσή σας εδώ)
 4. Δικα τους σελίδα τεχνολογίας ταχύτητας απαριθμεί σαφώς τι χρησιμοποιούν
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL (Οι εταιρείες EIG χρεώνουν για αυτό)
 6. Το GTmetrix μου /Pingdom οι αναφορές είναι εξαιρετικές (ο μεγαλύτερος λόγος)
 7. Ο μέσος χρόνος φόρτωσης είναι 1,3 δευτερόλεπτα, δίνοντας στους περισσότερους ανθρώπους βελτιώσεις στιγμιαίας ταχύτητας
 8. Η Ivica τρέχει το WordPress Speed ​​Up Facebook Group και κατατάσσει τους # 1
 9. Σταθερά # 1 στις δημοσκοπήσεις / συνομιλίες στο Facebook (# 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7)
 10. Δικα τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο είναι προσιτή αλλά πολύ ταχύτερη από την κοινή φιλοξενία
 11. Εχουν 1-κλικ στο Cloudflare ενεργοποίηση στο cPanel (προβολή επίδειξης cPanel)
 12. Υποστηριζόμενη υποστήριξη WordPress (τα εισιτήρια συνήθως απαντώνται σε <10 λεπτά)
 13. Πρόσθετο SG Optimizer διατηρεί το PHP σας ενημερωμένο με την πιο πρόσφατη έκδοση
 14. Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, Ενημερώσεις WordPress, και ενημερώσεις ασφαλείας
 15. Εξαιρετική φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου
 16. Εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις email ασφαλείας
 17. Συνήθως παίρνω 100% ώρες λειτουργίας αλλά 99,99% είναι εγγυημένο
 18. Από τα 50 άτομα αναφέρθηκα στο SiteGround τον Ιούλιο, δεν ακυρώθηκε 1 άτομο
 19. Μπορώ να τους καλέσω 24/7 και θα χαρούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις (1.800.828.9231)
 20. Αυτοί θα μετεγκαταστήστε δωρεάν με Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

OMM-On-SiteGround

Δείτε το SiteGround eCommerce Hosting

Ελπίζω να σας άρεσε η κριτική μου στο SiteGround eCommerce! Εάν έχετε απορίες, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο και θα χαρώ να σας βοηθήσω ούτως ή άλλως. Ή καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών του SiteGround και μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Ο αριθμός SiteGround είναι 1.800.828.9231.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map