SiteGround WordPress Hosting Review: # 1 Host σε 34+ δημοσκοπήσεις στο Facebook (Πολύ γρήγορη για κοινόχρηστη φιλοξενία), αλλά οι τιμές ανανέωσης είναι υψηλές

Ως σούπερ συνεργάτης της SiteGround, Έχω παραπέμψει χιλιάδες ανθρώπους σε αυτούς.


Αλλά είναι επίσης δική μου ευθύνη να προειδοποιώ τους ανθρώπους σχετικά με τα μειονεκτήματα (τιμές ανανέωσης και υπερβάσεις CPU) και να προσπαθώ να κρατήσω τις κριτικές μου όσο το δυνατόν αμερόληπτες. Γι ‘αυτό θα δείτε πράγματα όπως Δημοσκοπήσεις στο Facebook, Tweets, και Reddit απαντήσεις στην αναθεώρηση φιλοξενίας WordPress αυτού του SiteGround.

Το SiteGround ήταν τόσο κοντά στον τέλειο οικοδεσπότη όσο θα μπορούσατε – η ταχύτητα, οι ώρες λειτουργίας, η υποστήριξη, οι δυνατότητες και οι τιμές ήταν όλα φαινομενικά. Μέχρι σήμερα, έχω <Χρόνοι απόκρισης διακομιστή 200ms και ένα καταπληκτικό GTmetrix και Αναφορά Pingdom. Ο ιστότοπός μου στο WordPress φορτώνεται εξαιρετικά γρήγορα (κάντε κλικ στις σελίδες μου αν θέλετε) και έχει μειωθεί μόνο μία φορά σε 2 χρόνια – για περίπου 3 λεπτά.

Αλλά τότε … αύξησαν τις τιμές ανανέωσής τους.

Παιδιά, αυτό ήταν αναπόφευκτο! Καλό, γρήγορο, φτηνό – επιλέξτε 2. Το SiteGround δεν ήθελε να υπερφορτώσει τους διακομιστές του όπως το EIG + GoDaddy και εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη υποστήριξη στον κλάδο. Η ομάδα τους εργάζεται συνεχώς για την κυκλοφορία νέων δυνατοτήτων που κάνουν τους ιστότοπους πελατών πιο γρήγορους και πιο ασφαλείς, τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αυτούς Σελίδα Facebook. Λίγοι οικοδεσπότες το κάνουν όπως το SiteGround.

Αυτό έκανε εναλλακτικές λύσεις όπως Cloudways DigitalOcean πιο ελκυστικό, το οποίο διαχειρίζεται cloud hosting (γρηγορότερο από το κοινόχρηστο) και ξεκινά από $ 10 / μήνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που εγκαταλείπουν το SiteGround πηγαίνουν στο Cloudways. Έτσι, είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για έναν κορυφαίο οικοδεσπότη με υψηλές τιμές ανανέωσης αλλά με μεγάλη ταχύτητα / υποστήριξη / ώρες λειτουργίας; Ή θέλετε καθαρή ταχύτητα (αλλά μέτρια υποστήριξη) σε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα cloud με σταθερή χρέωση στο Cloudways; Αυτές είναι οι καλύτερες 2 επιλογές σε αυτό το εύρος τιμών.

Ό, τι κι αν κάνετε, αποφύγετε το EIG, το GoDaddy και άλλους φτηνούς οικοδεσπότες – ακόμη και το A2 Hosting είναι ένα μεγάλο βήμα κάτω από το SiteGround. Όπως είπε κάποτε ο ομιλητής του WordCamp, θα πρέπει να πληρώσετε τόσο πολύ για τη φιλοξενία όσο θα κάνατε ένα δείπνο γαρίδας. Ένα δείπνο γαρίδας 4 $ θα σας κάνει να αρρωστήσετε. Ένα δείπνο 20 $ θα είναι καλό.

TLDR; Το SiteGround είναι εξαιρετικό για τα πρώτα 1-3 χρόνια της τιμής προσφοράς, αλλά γίνεται ακριβό και ορισμένοι μετακινούνται DigitalOcean στο Cloudways το οποίο διαχειρίζεται το cloud hosting και ακόμη πιο γρήγορα από το SiteGround. Κίνστα είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Το A2 Hosting είναι ο φθηνότερος, αξιοπρεπής πάροχος φιλοξενίας, αλλά δεν είναι τόσο κοντά όσο το SiteGround, το Cloudways ή το Kinsta, οι οποίοι συνήθως βαθμολογούνται με τους 3 κορυφαίους οικοδεσπότες στις δημοσκοπήσεις στο Facebook το τελευταίο έτος. Κάντε την έρευνά σας και εγγραφείτε στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group για να αποφύγετε παγίδες συνεργατών και να λάβετε αμερόληπτες απόψεις.

Contents

1. Ναι, χρησιμοποιώ το SiteGround

Εξετάζω μόνο ό, τι πραγματικά χρησιμοποιώ.

OMM-On-SiteGround

2. # 1 Βαθμολογημένος οικοδεσπότης σε 34 δημοσκοπήσεις στο Facebook

Πολλά από αυτά λήφθηκαν σε κλειστές ομάδες. Εάν θέλετε να δείτε τα δημόσια, εδώ είναι: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14. Για να δείτε τις ιδιωτικές δημοσκοπήσεις, κάντε κλικ σε κάθε στιγμιότυπο οθόνης και εγγραφείτε στην ομάδα. Πολλά από αυτά λήφθηκαν από το WordPress Φιλοξενία Facebook Group το οποίο έχει πάνω από 12.000 μέλη και απαγορεύει συνδέσμους θυγατρικών και αυτοπροώθηση. Μπορείτε να δείτε άλλες συνομιλίες κοινωνικών μέσων που σχετίζονται με τη φιλοξενία στο Ενότητα ανατροφοδότησης +.

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Δημοσκόπηση συστάσεων φιλοξενίας

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

SiteGround vs Bluehost Facebook Poll

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

3. Υποστηρίζεται από Yoast, WordPress, Ivica

Το Yoast χρησιμοποιεί το SiteGround:

Yoast-on-Twitter-We-just-switch-to-Siteground

Προτείνεται απο WordPress:

siteground-συνιστάται-wordpress-host

Και από τον Ivica που τρέχει το WordPress Speed ​​Up Facebook Group με 15.000+ μέλη.

Προτεινόμενα εργαλεία WordPress-Speed-Up

Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη λάβει την πρόταση της Ivica.

Godaddy To SiteGround Migration

4. Άτομα που μετανάστευσαν και δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους

Όταν ψάχνω για φιλοξενία, η ταχύτητα είναι η # 1 προτεραιότητά μου. Θέλω να ξέρω ότι αν αλλάξω κεντρικούς υπολογιστές, οι χρόνοι φόρτωσης θα βελτιωθούν. Και ειλικρινά, δεν θέλω να δω αποτελέσματα από έναν συνεργάτη που είναι προφανώς προκατειλημμένος, αλλά από τακτικούς πελάτες που τα δημοσίευσαν δημοσίως. Εδώ είναι τα άτομα που μετανάστευσαν στο SiteGround και δημοσίευσαν αποτελέσματα. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε εικόνα για να δείτε το Tweet απευθείας στο Twitter.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

Χρόνος φόρτωσης SiteGround GoGeek

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

SiteGround Genesis

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

Μετεγκατάσταση ιστολογίου SiteGround

SiteGround On Joomla

SiteGround Speedy Hosting

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

5. Χρόνοι απόκρισης διακομιστή 80ms

Το μόνο πράγμα Google PageSpeed ​​Insights είναι καλό για μέτρηση χρόνοι απόκρισης διακομιστή (το KPI της ταχύτητας φιλοξενίας). Google προτείνει χρόνοι απόκρισης του <200ms, οπότε θα πάρω 80ms όλη την ημέρα.

Χρόνος απόκρισης διακομιστή

TTFB (ώρα έως το πρώτο byte) είναι ένας άλλος δείκτης της «απόκρισης ενός διακομιστή Ιστού». Ελέγξτε τη δική σας bytecheck.com ή την καρτέλα Χρονισμός GTmetrix. Θα έπρεπε να είναι <500ms (<200ms είναι καλύτερο).

Ώρα έως το πρώτο byte

GTmetrix Time to First Byte

Τα υψηλότερα σχέδια SiteGround έρχονται με περισσότερα πόροι διακομιστή (αυτό φαίνεται στο δικό τους σελίδα λειτουργιών) και είναι αυτά που θα βελτιώσουν τους χρόνους απόκρισης. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πληρώσετε. Δικα τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek έρχεται με περίπου 4 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από την κανονική κοινόχρηστη φιλοξενία και θα σας δώσει τους καλύτερους χρόνους απόκρισης από τα κοινόχρηστα σχέδιά τους. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας ό, τι θέλετε, αλλά οι χρόνοι απόκρισης διακομιστή ελέγχονται κυρίως από τη φιλοξενία σας.

SiteGround-Server-Resources-Σύγκριση

6. <Χρόνος φόρτωσης 1s + Βαθμολογίες GTmetrix 100%

Υπάρχουν περισσότερα από 100% αποτελέσματα GTmetrix από τη φιλοξενία, αλλά σίγουρα βοηθά. Οι αναφορές GTmetrix και Pingdom είναι αρκετά γελοίες. Αυτή είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι με έναν καλά βελτιστοποιημένο ιστότοπο, μπορείτε να λάβετε υπέροχους χρόνους φόρτωσης και βαθμολογίες GTmetrix / Pingdom στην φιλοξενία WordPress του SiteGround.

Η αναφορά GTmetrix μου:

2019-GTmetrix-Αναφορά

Μου Αναφορά Pingdom:

2019-Αναφορά Pingdom

7. PHP 7.3, Cloudflare, SG Optimizer για τη νίκη

SiteGround’s τεχνολογία ταχύτητας είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που τους επιλέγουν οι άνθρωποι. Χρησιμοποιούν έναν ισχυρό συνδυασμό διακομιστών NGINX, HTTP / 2, SSD, PHP 7.3, ενεργοποίηση Cloudflare 1 κλικ και την προσθήκη SG Optimizer που χειρίζεται την προσωρινή αποθήκευση, την ελαχιστοποίηση και πολλά άλλα.

SiteGround-Speed-Technology

PHP 7.3 – Το SiteGround είναι πάντα ένα από τα πρώτοι οικοδεσπότες για να κυκλοφορήσετε νέες εκδόσεις PHP που κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Πολλοί οικοδεσπότες δεν κυκλοφόρησαν το PHP 7 έως το 2018 και το GoDaddy πραγματικά χρεώνει τους πελάτες για αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο με το SiteGround.

Cloudflare – ενεργοποιήστε το δωρεάν CDN του Cloudflare με 1-κλικ στο cPanel του SiteGround, ο ευκολότερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τους 200+ κέντρα δεδομένων και μείωση της γεωγραφικής απόστασης μεταξύ του διακομιστή και των επισκεπτών σας. Αυτό καθιστά την απόφαση «ποιο κέντρο δεδομένων να επιλέξει» όχι τόσο σημαντική.

SG Optimizer – Έκαναν τεράστιες ενημερώσεις για το SG Optimizer plugin τους, το οποίο έχει υπέροχες κριτικές στο WordPress.org. Όχι μόνο χρησιμοποιεί προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή (ταχύτερη από την προσωρινή αποθήκευση βάσει αρχείων που χρησιμοποιείται από τις περισσότερες προσθήκες κρυφής μνήμης), αλλά τώρα προσφέρει επίσης ελαχιστοποίηση, συμπίεση gzip, αφαίρεση συμβολοσειρών ερωτημάτων, τεμπέλης φόρτωση, βελτιστοποίηση εικόνας και πολλά άλλα. Είναι πλέον συγκρίσιμο με το WP Rocket.

8. Δωρεάν μετανάστευση με το GrowBig+

Το SiteGround θα το κάνει μετεγκαταστήστε δωρεάν τον πρώτο σας ιστότοπο με το πρόγραμμα GrowBig ή υψηλότερο. Αυτό το εκμεταλλεύτηκα σε αρκετούς ιστότοπους και η μετεγκατάσταση πάντοτε ομαλά χωρίς διακοπή λειτουργίας ή σφάλματα, καθώς οι τεχνικοί τους το χειρίζονται άψογα. Έχουν επίσης ένα εργαλείο μετανάστευσης.

Δωρεάν Μεταφορά Ιστοσελίδας SiteGround

9. Η υποστήριξη είναι φαινομενική

Η υποστήριξη του SiteGround ήταν ανέκαθεν κορυφαία και συνεχώς επαινούνται για αυτό στο Facebook και το Twitter. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες που προσφέρουν φθηνή φιλοξενία δεν έχουν τη γρήγορη, εξατομικευμένη υποστήριξη 24/7 που λαμβάνετε με το SiteGround. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και εισιτηρίων υποστήριξης. Κάθε φορά που οι ερωτήσεις μου επιλύονταν με λεπτομερείς απαντήσεις και χωρίς απορίες. Το σχέδιο GoGeek τους παρέχεται με υποστήριξη προτεραιότητας (γρηγορότερα), αλλά ειλικρινά δεν το χρειάζεστε. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ζωντανή συνομιλία εντός 30 δευτερολέπτων, ένα εισιτήριο απάντησε σε 10 λεπτά και στο τηλέφωνο με κάποιον εξίσου γρήγορα. Το SiteGround ήταν πάντα γνωστό για εξαιρετική υποστήριξη.

Σύσταση SiteGround

Σχόλια υποστήριξης SiteGround

Σύσταση Twitter SiteGround

10. Συνεχιζόμενες ενημερώσεις ασφαλείας

Το SiteGround χρησιμοποιεί Κοντέινερ Linux και απομόνωση λογαριασμού για να αποτρέψετε άλλους ιστότοπους του διακομιστή σας να επηρεάσουν τη δική σας, συν συνεχείς ενημερώσεις κώδικα και παρακολούθηση ασφάλειας. Φυσικά θα πρέπει να αλλάξετε το γενικό όνομα χρήστη Διαχειριστή και να εγκαταστήσετε μια προσθήκη όπως Wordfence, αλλά το SiteGround θα κάνει το ρόλο του. Η ομάδα ανάπτυξής τους διασφαλίζει συνεχώς ότι ο ιστότοπός σας δεν επηρεάζεται από απειλές οι οποίες (εάν ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί) γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι.

Ενημερώσεις ασφαλείας SiteGround

Δείτε πώς το SiteGround προστατεύει τον ιστότοπό σας (αναφέρεται στο σελίδα λειτουργιών):

SiteGround-WordPress-Ασφάλεια

11. Con: Υπέρβαση CPU

Το SiteGround επιβάλλει αυστηρά Όρια CPU. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο ιστότοπός σας / οι προσθήκες υπερβαίνουν τα μηνιαία όρια πόρων σας, το SiteGround θα σας στείλει προειδοποιήσεις και τελικά, θα κλείσει τον ιστότοπό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το αποτρέψετε αυτό είναι να κάνετε βελτιστοποιήσεις εκ των προτέρων (χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές) και επικοινωνήστε με την υποστήριξη που θα χαρεί να σας βοηθήσει. Αυτό είναι το ο μεγαλύτερος περιορισμός του SiteGround. Είχα υπερβολική CPU στην ιστοσελίδα μου και κατάφερα να τα διορθώσω χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές.

siteground-cpu-υπερβάσεις

Πώς να αποφύγετε τις υπερβάσεις CPU του SiteGround:

 • Χρησιμοποιήστε τους Πρόσθετο SG Optimizer (όχι W3 Total Cache)
 • Χρησιμοποιήστε το Έλεγχος καρδιακών παλμών και WP-Βελτιστοποίηση συνδέω
 • Αποκλεισμός Bad Bots χρησιμοποιώντας το Πρόσθετο Blackhole για Bad Bots
 • Διατηρήστε την έκδοση PHP σας ενημερωμένη (προτείνω PHP 7.2)
 • Εξαλείψτε / αντικαταστήστε υψηλής προσθήκης CPU με ελαφριά πρόσθετα
 • Ενεργοποιήστε το CDN του Cloudflare στο cPanel τους για εκφόρτωση πόρων
 • Διαγράψτε τα αχρησιμοποίητα πρόσθετα, τα θέματα και καθαρίστε τον πίνακα διαχείρισης WP
 • Βελτιστοποίηση εικόνων (αλλαγή μεγέθους μεγάλων εικόνων στο GTmetrix) και χρήση ShortPixel

12. Con: Οι τιμές ανανέωσης είναι απότομες

Μπορείτε να λάβετε 1-3 χρόνια από την τιμή προσφοράς του SiteGround. Μόλις έρθει η ώρα για ανανέωση, θα πληρώνετε την κανονική τιμή που είναι περίπου 3 φορές την τιμή προσφοράς. Γι ‘αυτό ιδανικά, θα αγοράζατε 3 χρόνια από τη φιλοξενία τους εκ των προτέρων. Ναι, είναι δέσμευση, αλλά δεν θα βρείτε καλύτερη αξία από τις τιμές προσφοράς του SiteGround. Είναι κόσμοι καλύτεροι από τους GoDaddy, EIG και άλλους οικοδεσπότες σε αυτήν την τιμή. Είναι επίσης 3 ολόκληρα χρόνια σταθερής φιλοξενίας που θα σας δώσουν χρόνο να σταθμίσετε τις επιλογές σας.

Τιμολόγηση Ανανέωσης SiteGround

Μετάβαση από το SiteGround

Οι τιμές ανανέωσης SiteGround είναι πολύ υψηλές; Οι περισσότεροι άνθρωποι μετακινούνται στο Cloudways.
Τα περισσότερα άτομα που εγκαταλείπουν το SiteGround μετακινούνται προς Cloudways DigitalOcean που ξεκινά από $ 10 / μήνα. Η υποστήριξή τους δεν είναι τόσο καλή όσο το SiteGround, αλλά είναι διαχείριση φιλοξενίας cloud το οποίο είναι ακόμα πιο γρήγορο από το κοινόχρηστο hosting στο SiteGround. Κοιτάξτε τις κριτικές τους στο Facebook, το Twitter, το Quora, το Reddit και τις συνομιλίες από το WordPress Hosting Facebook Group – αυτό είναι το σημείο που πηγαίνει το συγκρότημα το 2019. Όταν επιλέγετε ένα σχέδιο Cloudways, θα έχετε 5 επιλογές διακομιστή: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS και Google Cloud. Το DigitalOcean είναι γενικά η πιο δημοφιλής, γρηγορότερη, πιο οικονομική επιλογή. Δικα τους τεχνολογία ταχύτητας χρησιμοποιεί αποκλειστικούς πόρους (σε αντίθεση με τους περιορισμούς της CPU στην κοινή φιλοξενία), καθώς και Memcached, Redis, Varnish, MainDB, PHP 7.3, SSDs, NGINX και PHP-FPM. Το Cloudways κάνει επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Cloudways DigitalOcean

Πολλοί συνεργάτες εξακολουθούν να προτείνουν το SiteGround (ήμουν πραγματικά σούπερ συνεργάτης γι ‘αυτούς), αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής με τους αναγνώστες μου. Το Cloudways είναι πιο γρήγορο και πιο προσιτό. Κάντε την έρευνά σας.

13. Επισκόπηση χαρακτηριστικών

Μπορείτε να τα δείτε όλα αυτά στο SiteGround’s σελίδα λειτουργιών. Χρησιμοποιώ προσωπικά τη στάση τους (που συνοδεύει το GrowBig +), το Let’s Encrypt SSL και το Cloudflare. Αλλά έχουν πολύ περισσότερα αν χρειαστεί.

 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • 4 κέντρα δεδομένων
 • Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου
 • SG-Git (με GoGeek +)
 • Στάδιο (με GrowBig +)
 • Cloudflare, SG Optimizer, PHP 7+
 • Αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση (με GrowBig +)
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress (προαιρετικά)

SiteGround-Χαρακτηριστικά-Σελίδα

14. StartUp εναντίον GrowBig εναντίον GoGeek

Ξεκίνα – καλό για τη φιλοξενία 1 ιστότοπου χαμηλής επισκεψιμότητας που δεν χρησιμοποιεί το WooCommerce ή απαιτεί πολλούς πόρους διακομιστή ή χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο είναι εύκολο να ξεπεράσει και μπορεί να καταλήξετε σε υπερβάσεις CPU μόλις αρχίσετε να λαμβάνετε αξιοπρεπή κυκλοφορία ή να εκτελείτε πρόσθετα που χρειάζονται πόρους. Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτό το σχέδιο, καθώς το GrowBig είναι μόνο 2 $ / μήνα περισσότερο και διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και πόρους διακομιστή. Το StartUp πρέπει να είναι για ιστότοπους χόμπι μόλις ξεκινήσετε.

GrowBig – φιλοξενεί πολλούς ιστότοπους με περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp (με αποτέλεσμα ταχύτερους χρόνους φόρτωσης). Περιλαμβάνει επίσης και τα 3 επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης (στατικό, δυναμικό, memcached) που οδηγεί επίσης σε γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης. Διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο, τα εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας και σκαλωσιά. Σίγουρα αξίζει το επιπλέον κόστος και πιστεύω ότι είναι το πιο δημοφιλές πακέτο τους.

GoGeekημι-αφιερωμένη φιλοξενία και είναι περίπου 4 φορές πιο γρήγορα από τα κανονικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Καλό για άτομα που θέλουν έναν εξαιρετικά γρήγορο ιστότοπο, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν 80 $ / μήνα για τη φιλοξενία τους στο cloud. Με την υποστήριξη προτεραιότητας, οι ερωτήσεις σας απαντώνται γρηγορότερα και περιλαμβάνει επίσης διακομιστές συμβατούς με PCI, εάν εκτελείτε ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και SG-Git. Μια καλή ισορροπία μεταξύ κοινόχρηστης και ειδικής φιλοξενίας, αλλά η τιμή ανανέωσης είναι αρκετά υψηλή και παρόμοια με την Kinsta.

Υψηλότερα σχέδια = Περισσότεροι πόροι διακομιστή = Ταχύτερος ιστότοπος – Το σχέδιο GrowBig και GoGeek του SiteGround περιλαμβάνει περισσότερα πόροι διακομιστή που κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα (βασικός παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης του WordPres). Το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία και είναι περίπου 4 φορές πιο γρήγορα από το StartUp για 11,95 $ / μήνα, σε σύγκριση με το a αποκλειστικός διακομιστής που τρέχει 229 $ / μήνα ή το δικό τους φιλοξενία cloud για 80 $ / μήνα. Εάν η ταχύτητα είναι σημαντική για εσάς, πηγαίνετε με το GrowBig ή το GoGeek.

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στο πόροι διακομιστή στο SiteGround’s σελίδα λειτουργιών:

Διάγραμμα SiteGround-Resources-Chart

15. Φιλοξενία Cloud

SiteGround’s φιλοξενία cloud ξεκινά από 80 $ / μήνα, αλλά σε αυτήν την τιμή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε Cloudways DigitalOcean. Συγκριτικά, για τα $ 80 / μήνα που ξοδεύετε στο SiteGround, λαμβάνετε 2 CPU + 4 GB RAM, ενώ στο Cloudways λαμβάνετε 4 CPU + 8 GB RAM στην ίδια τιμή. Εάν πληρώνετε 40 $ + / μήνα και εξετάζετε τη φιλοξενία στο cloud, είστε καλύτερα στο Cloudways.

SiteGround-Cloud-Hosting-Σχέδια

Cloudways Cloud Hosting

16. Αφιερωμένοι διακομιστές

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το SiteGround’s αποκλειστικοί διακομιστές αλλά τα έχουν για 229 $ / μήνα. Αυτό ισχύει για ιστότοπους με υψηλή επισκεψιμότητα που χρειάζονται πολλούς πόρους και είμαι σίγουρος ότι κάνει τον ιστότοπό σας γελοία γρήγορα. Ειλικρινά δεν έχω εμπειρία με αυτό (οπότε δεν θα δώσω γνώμη), αλλά αν είναι όπως οποιοδήποτε άλλο σχέδιο SiteGround, είμαι σίγουρος ότι είναι νόμιμο. Ίσως όταν προσεγγίσω 10.000 επισκέπτες / ημέρα θα το δώσω μια περιστροφή.

διακομιστές site-dedicated-servers

17. Επίδειξη cPanel

Εάν δεν έχετε φιλοξενηθεί αυτήν τη στιγμή στο SiteGround και θέλετε να δείτε ένα Επίδειξη cPanel, Αυτό θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις διάφορες επιλογές μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα SiteGround. Θα βρείτε πολλές δυνατότητες που έχω περάσει, συμπεριλαμβανομένων των Cloudflare CDN, αυτόματων ενημερώσεων, autoinstallers, staging, backups, email, εργαλείων WordPress όπως το SG Optimizer plugin και πολλές άλλες λειτουργίες.

SiteGround cPanel

18. Οι ώρες λειτουργίας είναι στην πραγματικότητα 99,99%

Στην πραγματικότητα, το δικό μου ήταν περίπου 100% αφού τα τελευταία 2 χρόνια, ο ιστότοπός μου έπεσε μόνο μία φορά για περίπου 3 λεπτά. Το SiteGround έχει εξαιρετικό τεχνολογία uptime. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ σφάλματα εσωτερικού διακομιστή, κακές πύλες, αστοχίες σύνδεσης και άλλα μηνύματα όταν ο ιστότοπός σας κλείσει, δεν θα πρέπει να τα λάβετε με το SiteGround. Χρησιμοποιούν κοντέινερ Linux, παρακολούθηση διακομιστή και ασφαλή απομόνωση λογαριασμού, ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει ενημερωμένος. Πολλοί οικοδεσπότες του WordPress λένε 99,99%, αλλά αποτυγχάνουν. Το SiteGround κάνει και είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τη χρήση τους.

Ιστότοποι SiteGround

19. Το πρόβλημα με τις εταιρείες Bluehost, HostGator, EIG

Γνωρίζατε ότι οι Bluehost, HostGator, iPage, Site5, HostMonster και πολλοί άλλοι εταιρείες φιλοξενίας ανήκουν στην ίδια φοβερή εταιρεία (ΕΙΚ); Εδώ είναι το πλήρης λίστα αλλά η EIG είναι διαβόητη για την απόκτηση εταιρειών, την απόλυση υπαλλήλων και την πλήρη καταστροφή εταιρειών υποβαθμίζοντας το υλικό και συσκευάζοντας περισσότερους πελάτες στον ίδιο διακομιστή. Εξαιρετικό για κέρδη EIG, όχι για εσάς.

Λίστα επωνυμιών-Of-EIG

Το EIG μισείται στις Ομάδες Facebook.

EIG-Facebook-Δημοσίευση

20. Πώς να πει εάν η φιλοξενία σας είναι αργή

Χρόνος απόκρισης διακομιστή – τρέξτε τον ιστότοπό σας Google PageSpeed ​​Insights να δω αν μείωση του χρόνου απόκρισης διακομιστή εμφανίζεται στην αναφορά σας. Google προτείνει χρόνος απόκρισης του <200ms.

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

TTFBώρα έως το πρώτο byte μετρά την ανταπόκριση του διακομιστή ιστού σας (φιλοξενία). Εκτελέστε τον ιστότοπό σας bytecheck.com και ιδανικά θα έπρεπε <500ms, ωστόσο <Τα 200ms είναι ακόμα καλύτερα.

Time-to-First-Byte

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το TTFB στο GTmetrix Καρτέλα χρονισμού…

GTmetrix-TTFB

21. Γιατί χρησιμοποιώ το SiteGround

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

22. Σχόλια A + στο Facebook και το Twitter

Η συνεχιζόμενη συζήτηση μεταξύ SiteGround εναντίον Cloudways συνεχίζεται. Εκτός από την τιμολόγηση, η κύρια διαφορά είναι ότι το SiteGround έχει καλύτερη υποστήριξη, ουσιαστικά χωρίς χρόνο διακοπής / τυχαία σφάλματα, χρησιμοποιεί το cPanel και είναι πιο εύκολο να ενσωματωθεί το email. Το Cloudways τείνει να έχει καλύτερη απόδοση (δεδομένου ότι διαχειρίζεται το cloud hosting), αλλά η υποστήριξη δεν είναι τόσο καλή όσο το SiteGround. Προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί μας Χρίστο Παντζάροφ (Διαχειριστής κοινότητας SiteGround) ή Mustaasam Saleem Ansari (Διαχειριστής κοινότητας Cloudways) και πείτε του ότι φιλοξενείτε τις απαιτήσεις (και ότι σας έστειλα παρακαλώ) ή εξετάστε τις απόψεις στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group αφού είναι μια σφιχτή κοινότητα.

Σχόλια πελατών SiteGround

SiteGround εναντίον Cloudways Cloud Hosting

Σχόλια SiteGround

23. Συχνές Ερωτήσεις

&# x2705; Τι λένε οι άνθρωποι για το SiteGround στις Ομάδες Facebook?

Το SiteGround βαθμολογήθηκε # 1 σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook, αλλά έχουν χαλαρώσει για τις υψηλές τιμές ανανέωσης, τα όρια της CPU και την υποστήριξη που ορισμένοι ισχυρίζονται ότι έχουν μειωθεί. Για κοινή χρήση φιλοξενίας, εξακολουθούν να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, ειδικά σε σύγκριση με το EIG.

&# x2705; Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του SiteGround?

Σικάγο, Αϊόβα, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σιγκαπούρη και Αυστραλία. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε το δωρεάν CDN του Cloudflare, αυτό θα συγκεντρώνει 200+ κέντρα δεδομένων στο δίκτυό σας δωρεάν. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στον πίνακα ελέγχου του SiteGround.

&# x2705; Ποια είναι η συμφωνία με τις τιμές ανανέωσής τους?

Η κοινή φιλοξενία του SiteGround κοστίζει 3,95 $ / μήνα για το χαμηλότερο πρόγραμμα StartUp, 5,95 $ / μήνα για το GrowBig και 11,95 $ / μήνα για το πρόγραμμα GoGeek υψηλότερου επιπέδου. Παίρνετε αυτήν την τιμή για 1-3 χρόνια και, στη συνέχεια, οι τιμές είναι τριπλές μετά τη λήξη της περιόδου προσφοράς.

&# x2705; Πώς συγκρίνονται με το Cloudways?

Το Cloudways είναι cloud hosting ενώ το SiteGround είναι κοινόχρηστο hosting Το Cloudways είναι πιο γρήγορο και φθηνότερο μόλις αρχίσετε να πληρώνετε περίπου 35 $ + / μήνα. Είναι λίγο πιο τεχνικά στη ρύθμιση, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που εγκαταλείπουν το SiteGround πηγαίνουν στο Cloudways. Και οι δύο έχουν καλές κριτικές για το TrustPilot.

&# x2705; Πώς ζητάτε δωρεάν μεταφορά ιστότοπου?

Για να ζητήσετε δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο SiteGround και ανοίξτε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Θα δείτε μια επιλογή για να ζητήσετε μεταφορά ιστότοπου.

&# x2705; Είναι το SiteGround γρήγορα?

Για κοινόχρηστη φιλοξενία, το SiteGround είναι ένας από τους ταχύτερους κεντρικούς υπολογιστές εκεί έξω και χρησιμοποιεί SSD, PHP 7.4, Cloudflare’s CDN και το SG Optimizer plugin. Εάν χρειάζεστε έναν πιο ισχυρό διακομιστή, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε αλλού για φιλοξενία cloud, καθώς το SiteGround ξεκινά από $ 80 / μήνα.

Αποκτήστε φιλοξενία από το SiteGround

Ελπίζω ότι βρήκατε χρήσιμη την κριτική φιλοξενίας του SiteGround WordPress! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να μου αφήσετε μια γραμμή στα σχόλια, αλλά προσπάθησα να καλύψω όσο μπορούσα. Μου αρέσει πολύ το SiteGround (μόλις αγόρασα το μπλουζάκι του SiteGround την άλλη μέρα) οπότε, είμαι παθιασμένος.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map