Πώς να βελτιώσετε το χρόνο απόκρισης διακομιστή στη φιλοξενία WordPress της Bluehost: Ένα κοινό στοιχείο στην αναφορά σας Google PageSpeed ​​Insights

Μπλε Χοστ είναι διαβόητη για αργούς χρόνους απόκρισης διακομιστή.


Μπορείτε να το μετρήσετε μέσα Google PageSpeed ​​Insights ή Bitcatcha, και η Google σας προτείνει χρόνος απόκρισης διακομιστή είναι κάτω των 200ms. Πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

Μπορείτε να διορθώσετε αργούς χρόνους απόκρισης διακομιστή στο Bluehost: διαμορφώνοντας μια προσθήκη προσωρινής μνήμης, αποφεύγοντας υψηλές προσθήκες CPU, χρησιμοποιώντας CDN, καθαρίζοντας τη βάση δεδομένων σας, βελτιστοποιώντας τις εικόνες, διαγράφοντας αχρησιμοποίητα πρόσθετα, χρησιμοποιώντας την προσθήκη Blackhole For Bad Bots για να σταματήσετε τα spam bots, Heartbeat Control plugin και βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα φιλοξενίας σας έχει αρκετό πόροι διακομιστή για να χειριστείτε την επισκεψιμότητα / προσθήκες σας.

Είναι το Bluehost το πρόβλημα; Πιθανώς… ανήκουν σε ΕΙΚ ποιος είναι γνωστός για τη μείωση του κόστους συσκευάζοντας πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Στο τέλος της ημέρας, είναι γνωστοί ότι είναι φθηνοί (όχι γρήγοροι). Επίσης βαθμολογούνται με χαμηλή βαθμολογία Δημοσκοπήσεις στο Facebook. Δοκιμάστε να εγγραφείτε στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group και να δούμε τι πραγματικά, αμερόληπτοι άνθρωποι προτείνουν για φιλοξενία. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές από το Bluehost. χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης, 100% βαθμολογίες GTmetrix και .Χρόνοι φόρτωσης Pingdom 4s. Οι αναφορές μιλούν από μόνες τους.

1. Ελέγξτε τους χρόνους απόκρισης διακομιστή

Ελέγξτε τους δικούς σας χρόνους απόκρισης διακομιστή χρησιμοποιώντας Bitcatcha. Αυτό είναι δικό μου… hehe.

Αναφορά ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

Ή χρησιμοποιήστε Google PageSpeed ​​Insights:

Μειώστε το χρόνο απόκρισης διακομιστή

Όσο είστε με το Bluehost, δεν είστε μόνοι:

Αργός χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Αργός χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Χρόνος απόκρισης διακομιστή Bluehost

Χρόνος απόκρισης διακομιστή Crap Bluehost

Χρόνοι απόκρισης διακομιστή Bluehost

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

2. Αναβάθμιση σε PHP 7+

Αναβάθμιση σε υψηλότερη έκδοση PHP (στο cPanel σας) είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, μειώνοντας παράλληλα τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή. Bluehost τώρα υποστηρίζει PHP 7.2.

Σημεία αναφοράς PHP WordPress

Bluehost-PHP-Διαμόρφωση

Bluehost Ενημέρωση έκδοσης PHP

3. Αποφύγετε τις προσθήκες υψηλής CPU

Υπερβολικά πολλά πρόσθετα (ή μόνο ένα μόνο πρόσθετο υψηλής CPU) μπορούν να δημιουργήσουν ή να σπάσουν τον χρόνο απόκρισης του διακομιστή σας (και τον χρόνο φόρτωσης). Το P3 ήταν εξαιρετικό στην εύρεση αργών προσθηκών, αλλά τώρα Παρακολούθηση ερωτημάτων είναι το καλύτερο. Εγκαταστήστε την προσθήκη και μεταβείτε στο “Queries By Component” για να δείτε τα πιο αργά πρόσθετα φόρτωσης.

Slow Plugins Παρακολούθησης ερωτημάτων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Καταρράκτης GTmetrix:

Αργή προσθήκη WordPress

* Οι συνηθισμένοι ένοχοι περιλαμβάνουν σχετικές αναρτήσεις, στατιστικά στοιχεία, χάρτη ιστότοπου, συνομιλία, ημερολόγιο, δημιουργούς σελίδων και προσθήκες που εκτελούν συνεχιζόμενες σαρώσεις / διαδικασίες ή εμφανίζουν υψηλή CPU στο GTmetrix.

 1. Πρόσθεσε αυτό
 2. Παρακολούθηση απάτης κλικ AdSense
 3. Ημερολόγιο εκδηλώσεων Όλα σε Ένα
 4. Εφεδρικός φίλος
 5. Κατασκευαστής Beaver
 6. Καλύτεροι χάρτες ιστότοπων Google XML WordPress
 7. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων (χρησιμοποιήστε το Dr. Link Check)
 8. Συνεχής επαφή για WordPress
 9. Φόρμα επικοινωνίας 7
 10. Σχετικές δημοσιεύσεις με βάση τα συμφραζόμενα
 11. Αυτόματες συνδέσεις Digi
 12. Σύστημα σχολίων Disqus
 13. Divi Builder
 14. Βασικό πλέγμα
 15. Προβολή πλήρους λίστας 65 αργών προσθηκών

4. Αποφύγετε τους εξωτερικούς πόρους

Οι εξωτερικοί πόροι μπορούν να προέρχονται από τους Χάρτες Google, το Analytics, το Gravatars, τα πρόσθετα κοινής χρήσης, τα πρόσθετα σχολίων και άλλες πηγές. Αυτά τα αιτήματα έλξης από εξωτερικούς πόρους και θα αυξήσουν τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή και θα καταστρέψουν τις αναφορές GTmetrix + Pingdom. Προφανώς είναι καλύτερο να αποφεύγουμε όλους τους εξωτερικούς πόρους μαζί, αλλά άφησα επίσης μερικές κοινές λύσεις παρακάτω.

Cache-Gravatar-Εικόνες

 • Gravatars – χρήση Avatar χρήστη WP, Χάρις Γκραβάταρ Κache, FV Gravatar Cachμι, Βέλτιστη προσωρινή μνήμη Gravatar. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς το Gravatars ή να σπάσετε τα σχόλια και να ενεργοποιήσετε το ένθετο σχόλιο στις ρυθμίσεις συζήτησης του WordPress.
 • Προσθήκες σχολίων – χρησιμοποιήστε το Πρόσθετο Disqus Conditional Load.
 • Πρόσθετα κοινωνικής κοινοποίησης – είναι πραγματικά καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ πρόσθετο για αυτό.
 • Χάρτες Google – χρησιμοποιήστε το μόνο σε σελίδες που χρειάζεστε απολύτως Χάρτες Google.
 • Google AdSense – χρήση Φορτωτής Cloudflare Rocket που βοηθά με δυναμικό περιεχόμενο.

Προεπισκόπηση αιτημάτων DNS – εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξωτερικούς πόρους, η προπαρασκευή τους βοηθά το πρόγραμμα περιήγησης να τα προβλέψει, ώστε να μπορούν να φορτώνονται γρηγορότερα. Ο Λουκά δημιούργησε ένα καταπληκτικό λίστα κοινών τομέων για προ-λήψη. Αντιγράψτε όλα αυτά (ή μόνο αυτά που χρειάζεστε) και προσθέστε τα στον ιστότοπό σας (οι περισσότερες προσθήκες cache έχουν μια επιλογή για αυτό). Συμπεριλάβετε επίσης τη διεύθυνση URL του CDN σας εάν χρησιμοποιείτε StackPath, KeyCDN, BunnyCDN ή άλλο CDN (εκτός από το Cloudflare που δεν χρησιμοποιεί διευθύνσεις URL CDN).

Prefetch-DNS-Requests-WP-Rocket

Prefetch-DNS-Requests

5. Διαμορφώστε μια προσθήκη προσωρινής μνήμης

Εάν πηγαίνετε στη δωρεάν διαδρομή, σας προτείνω Ταχεία απόδοση ή Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP, και έχω μαθήματα για Swift και WPFC. Αλλά αν μπορείτε να μειώσετε τα 49 $, Πύραυλος WP είναι πολύ καλύτερο, είναι αυτό που χρησιμοποιώ και βαθμολογήθηκε με το # 1 cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook Μα γιατί?

Το WP Rocket διαθέτει πολλές δυνατότητες που δεν διαθέτουν οι περισσότερες προσθήκες cache. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιούσατε τις περισσότερες άλλες προσθήκες cache, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε περίπου 6 επιπλέον προσθήκες. Αν σας αρέσει, θέλετε μόνο να χρησιμοποιήσετε 1 προσθήκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το WP Rocket αποδίδει καλύτερες βαθμολογίες + χρόνους φόρτωσης στο GTmetrix / Pingdom (έχει περισσότερες δυνατότητες, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των προσθηκών στον ιστότοπό σας).

WP-Rocket-Χαρακτηριστικά

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

Τα περισσότερα άτομα δεν ρυθμίζουν σωστά την προσθήκη κρυφής μνήμης ή δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές της. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να κοιτάξω τα μαθήματά μου για να βεβαιωθώ ότι η ρύθμιση είναι ιδανική.

 • Σεμινάριο WP Rocket
 • Σεμινάριο Swift Performance
 • Σεμινάριο WP Fastest Cache
 • Εκμάθηση W3 Total Cache
 • Εκμάθηση WP Super Cache

6. Καθαρίστε τη βάση δεδομένων

Η βάση δεδομένων σας μπορεί να συσσωρεύει ανεπιθύμητα αρχεία όπως διαγραμμένα σχόλια, σχόλια ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, αναθεωρήσεις δημοσιεύσεων, μεταβατικά στοιχεία που έχουν λήξει και άλλα πράγματα που προκαλούν φούσκωμα στη βάση δεδομένων σας.

Είναι καλύτερο να καθαρίζετε τη βάση δεδομένων σας περίπου μία φορά κάθε 1-2 εβδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο WP-Optimize για να το καθαρίσετε, καθώς και να προγραμματίσετε συνεχείς εκκαθαρίσεις βάσεων δεδομένων Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας προτού το κάνετε αυτό, ειδικά εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που το καθαρίζετε.

Βάση δεδομένων WP-Optimize Clean

Εάν χρησιμοποιείτε WP Rocket, δεν χρειάζεστε το WP-Optimize, καθώς αυτό είναι ενσωματωμένο:

Ρυθμίσεις βάσης δεδομένων WP-Rocket

7. Έλεγχος καρδιακών παλμών

ο API καρδιακού παλμού WordPress εμφανίζει ειδοποιήσεις προσθηκών σε πραγματικό χρόνο και ότι άλλοι χρήστες επεξεργάζονται μια ανάρτηση. Ενώ αυτό ακούγεται ωραίο, καταναλώνει επίσης πόρους διακομιστή δημιουργώντας ένα αίτημα κάθε 15-30 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το Πρόσθετο ελέγχου καρδιακού παλμού και περιορίστε το ή απενεργοποιήστε το εντελώς.

Πρόγραμμα ελέγχου καρδιακού παλμού

Έλεγχος καρδιακών παλμών

Εάν χρησιμοποιείτε WP Rocket, δεν χρειάζεστε αυτήν την προσθήκη, καθώς αυτό είναι ενσωματωμένο:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

8. CDN

ΕΝΑ CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) εκφορτώνει πόρους σε πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Αυτό ασκεί λιγότερη πίεση στον διακομιστή σας, αλλά μειώνει επίσης τη γεωγραφική απόσταση μεταξύ του διακομιστή και του επισκέπτη σας, και αποτελεί πρόταση στον οδηγό βελτιστοποίησης του WordPress. Συνιστώ τη χρήση Cloudflare το οποίο είναι ένα δωρεάν CDN με 200+ κέντρα δεδομένων και δεν υπάρχει λόγος να μην το χρησιμοποιείτε. Το Cloudflare είναι διαθέσιμο μόνο στο πρόγραμμα κοινής χρήσης της Bluehost, ενώ οι πελάτες με VPS ή αποκλειστικό διακομιστή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Bluehost και να το ζητήσουν.

Στο Bluehost cPanel, μεταβείτε στο Domains > Cloudflare > Θέτω εις ενέργειαν.

Bluehost Cloudflare

Ενεργοποίηση Bluehost Cloudflare

Εάν θέλετε να κάνετε το επιπλέον βήμα, μπορείτε να διαμορφώσετε μερικές ρυθμίσεις στο δικό σας Πίνακας ελέγχου Cloudflare.

Cloudflare-Speed-Tab

Και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα περισσότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά CDN. Κάθε CDN έχει το δικό του σύνολο κέντρων δεδομένων και περισσότερα κέντρα δεδομένων = ταχύτερη παράδοση του περιεχομένου σας και θα εκφορτώνει ακόμη περισσότερους πόρους. Χρησιμοποιώ προσωπικά τόσο το Cloudflare (δωρεάν) όσο και το StackPath (10 $ / μήνα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών).

StackPath-Data-Centres

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο StackPath.

Βήμα 2: Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στην καρτέλα CDN και μετά δημιουργήστε έναν ιστότοπο StackPath CDN. Θα περιηγηθείτε σε μια σειρά σελίδων όπου το StackPath θα ζητήσει τον τομέα σας, θα βρείτε τη διεύθυνση IP του διακομιστή σας και, στη συνέχεια, δημιουργήσετε μια διεύθυνση URL CDN την οποία θα αντιγράψετε / επικολλήσετε στην προσθήκη προσωρινής μνήμης. Πανεύκολο.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

Διεύθυνση StackPath-Server-IP

CDN-URL-StackPath

Βήμα 3: Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του StackPath CDN στην προσθήκη προσωρινής μνήμης (παρακάτω είναι για το WP Rocket). Εάν η προσθήκη κρυφής μνήμης δεν διαθέτει πεδίο για διεύθυνση URL CDN, χρησιμοποιήστε την προσθήκη CDN Enabler.

WP-Rocket-CDN-Ρυθμίσεις

Βήμα 4: Στο StackPath μεταβείτε στο CDN → Cache Settings και μετά κάντε κλικ στο Καθαρίστε τα πάντα

StackPath-Purge-Cache

Βήμα 5: Εκτελέστε τον ιστότοπό σας στο GTmetrix και το “δίκτυο παράδοσης περιεχομένου” πρέπει να είναι πράσινο στο YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

9. Αποκλεισμός κακών Bots

Ποτέ δεν θα ξέρετε αν τα spam bots χτυπούν τον ιστότοπό σας και καταναλώνουν πόρους, εκτός αν το ελέγξετε. Βρήκα 2 ανεπιθύμητα bots (compute.amazonaws.com και linode.com) να χτυπούν συνεχώς τον ιστότοπό μου κάθε 3 δευτερόλεπτα – ξοδεύω πόρους διακομιστή σε κυριολεκτικά τίποτα. Προφανώς το Googlebot είναι εντάξει, αλλά θέλετε να το αποτρέψετε spam bots από την κατανάλωση πόρων.

Βήμα 1: Εγκατάσταση Wordfence.

Βήμα 2: Δείτε το δικό σας ζωντανή αναφορά κυκλοφορίας (στις ρυθμίσεις Εργαλείων του Wordfence). Κοιτάξτε προσεκτικά για ένα σταθερό λεπτό για να δείτε ποια ρομπότ χτυπούν τον ιστότοπό σας. Αν φαίνονται ανεπιθύμητα, Google το όνομα κεντρικού υπολογιστή τους και να δουν αν άλλα άτομα τα αναφέρουν ως ανεπιθύμητα. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα spam bots.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Βήμα 3: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις αποκλεισμού του Wordfence και προσθέστε τα spam bots εδώ. Χρήση αστερίσκοι για να βεβαιωθείτε ότι αποκλείετε όλες τις παραλλαγές αυτού του bot, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να μην είναι αποτελεσματικό.

Κανόνας αποκλεισμού Wordfence

Βήμα 4: Μεταβείτε στο αρχείο καταγραφής αποκλεισμού και απολαύστε το να μπλοκάρετε αυτά τα spam bots.

Wordfence-Firewall-Blocking

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Wordfence, το Προσθήκη Blackhole For Bad Bots το κάνει αυτό αυτόματα:

Blackhole για Bad Bots

10. Βελτιστοποιήστε τις εικόνες

Υπάρχουν 3 βασικοί τρόποι βελτιστοποίησης εικόνων στο GTmetrix. Θα εμφανίζει μόνο μη βελτιστοποιημένες εικόνες για μία σελίδα που δοκιμάζετε, οπότε φροντίστε να εκτελέσετε τις πιο σημαντικές σελίδες σας μέσω αυτής.

βελτιστοποίηση εικόνας

Προβάλετε κλιμακωτές εικόνες – αλλάξτε το μέγεθος των μεγάλων εικόνων ώστε να είναι μικρότερες. Το GTmetrix σας δείχνει όλες τις εικόνες που είναι πολύ μεγάλες και τις σωστές διαστάσεις στις οποίες πρέπει να αλλάξουν το μέγεθός τους. Εντοπίστε την εικόνα στον ιστότοπό σας, αλλάξτε το μέγεθός της στις σωστές διαστάσεις, ανεβάστε την και αντικαταστήστε την παλιά εικόνα με τη νέα.

Καθορίστε τις διαστάσεις των εικόνων – σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε πλάτος / ύψος στο HTML ή το CSS της εικόνας. Ο κύριος επεξεργαστής WordPress θα το κάνει αυτό αυτόματα, επομένως αυτά τα σφάλματα προκαλούνται συνήθως από εικόνες που βρίσκονται σε προγράμματα δημιουργίας σελίδων, γραφικά στοιχεία και άλλες περιοχές του ιστότοπού σας. Απλώς εντοπίστε την εικόνα, δείτε το HTML της εικόνας και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα πλάτος / ύψος που σας παρέχει το GTmetrix.

Βελτιστοποίηση εικόνων – συμπίεση χωρίς απώλειες εικόνων χρησιμοποιώντας ένα plugin όπως ShortPixel. Λαμβάνετε 100 δωρεάν πιστώσεις κάθε μήνα (αυτό είναι το αγαπημένο μου πρόσθετο συμπίεσης εικόνων και έχω δοκιμάσει πολλές, συμπεριλαμβανομένων των Imagify, Smush, EWW και άλλων). Εγκαταστήστε το, πάρτε το κλειδί API από το Ιστοσελίδα ShortPixel, στη συνέχεια διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. Ρυθμίστε το επίπεδο συμπίεσης εικόνας σε χωρίς απώλειες. Μεταβείτε στην καρτέλα “Μέσα” και βελτιστοποιήστε μερικές εικόνες για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα. Εάν είστε, συμπιέστε μαζικά όλες τις εικόνες στον ιστότοπό σας. Συνιστώ να λαμβάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας εκ των προτέρων, για κάθε περίπτωση.

11. Χρησιμοποιήστε ελαφριά πρόσθετα

Εάν χρησιμοποιείτε προσθήκες υψηλής CPU που προκαλούν αργούς χρόνους απόκρισης διακομιστή, πρέπει είτε να τις διαγράψετε είτε να βρείτε εναλλακτικές προσθήκες που δεν καταναλώνουν τόσους πόρους. Εδώ είναι μερικά ελαφριά πρόσθετα που προτείνω, αν και σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα / δοκιμή. Δείτε την αναφορά του Query Monitor μετά την εγκατάσταση ΚΑΘΕ προσθήκης για να δείτε πώς επηρεάζει τους χρόνους φόρτωσης.

Κοινωνική κοινή χρήση – WP Rocket’s δοκιμή έδειξε Φτερό κοινωνικών μέσων, ΜονάρχηςΑπλά κουμπιά κοινής χρήσης Adder, και MashShare είχε το μικρότερο αριθμό αιτημάτων και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Αντιγράφων ασφαλείαςUpdraftPlus.

ΡυθμιστικάΜονόλογος, LayerSlider, ή Μετεωρολογικά ρυθμιστικά.

ΣχόλιαΥπό όρους φορτίο Disqus.

ΧαρτοφυλάκιοΓκαλερί Envira, FooGallery, ή Το πλέγμα.

Ανάλυση – Το Google Analytics και το Search Console πρέπει να είναι αρκετά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι φιλοξενείτε το Google Analytics τοπικά (χρησιμοποιώντας WP Rocket, CAOS ή WP Disable).

Δημιουργία σελίδωνΕργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress από το MotoPress, αλλά κανένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων δεν τρέχει γρηγορότερα από τον εγγενή επεξεργαστή WordPress. Συνδυάστε το με το Προσθήκη πρόσθετου και δεν θα πρέπει να χρειάζεστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών σελίδων ενσωματωμένων σε θέματα WordPress). Εκτός αν η ομάδα σας αρνηθεί απολύτως μάθετε λίγο HTML (η ευκολότερη γλώσσα κωδικοποίησης), αποφύγετε τους δημιουργούς σελίδων.

Πρόσθετα StudioPress – ελαφριά πρόσθετα για το Genesis Framework.

12. Φιλοξενήστε τοπικά τις γραμματοσειρές Google

Εάν βλέπετε σφάλματα Google Font στην αναφορά GTmetrix, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φιλοξενήσετε τοπικές γραμματοσειρές.

Google-Γραμματοσειρές-GTmetrix

Η χρήση μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πρόσθετο CAOS για Webfonts:

Γραμματοσειρές CAOS

Ή Πρόσθετη φιλοξενία Google Fonts είναι μια καλή εναλλακτική λύση, η οποία κατεβάζει αυτόματα όλες τις γραμματοσειρές Google που χρησιμοποιείτε και τις προσθέτει στο CSS σας, ενώ πρέπει να διαμορφώσετε τυχόν ρυθμίσεις.

Self-Hosted-Google-Fonts-Plugin

13. Φιλοξενήστε το Google Analytics τοπικά

Εάν βλέπετε σφάλματα Google Analytics στην αναφορά GTmetrix, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φιλοξενήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics τοπικά. ο Πρόσθετο CAOS Analytics το κάνει αυτό αυτόματα.

Leverage-Brower-Caching-Google-Analytics

CAOS-Analytics

Το WP Rocket έχει επίσης αυτό το χαρακτηριστικό.

Τοπικό Analytics WP Rocket

14. Επανεξέταση ιστότοπου

Επιστρέψτε στο Google PageSpeed ​​Insights ή Bitcatcha και δοκιμάστε ξανά το χρόνο απόκρισης του διακομιστή του ιστότοπού σας. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη ότι χτυπήσαμε σχεδόν όλα που το επηρεάζουν.

Μείωση διακομιστή-απόκρισης-Ώρα-Facebook

15. Μετάβαση σε ταχύτερη φιλοξενία

Εάν ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή σας εξακολουθεί να είναι αργός, οφείλεται σίγουρα στο Bluehost.

Πριν από την αναβάθμιση σε VPS ή ειδικό πρόγραμμα, κάντε την έρευνά σας και εξετάστε τι προτείνουν οι έμπειροι άνθρωποι στο WordPress Φιλοξενία Facebook Group. Ο συνάδελφός σας μπορεί να έχει τη δική του πρόταση, αλλά αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν για τι μιλούν.

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις γρήγορες σελίδες φόρτωσης. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και άλλους κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μετανάστευσε και δημοσιεύτηκε Αποτελέσματα επί Facebook και Κελάδημα. Τιτίβισμα μετά τιτίβισμα, Θέση μετά Θέση, ψηφοφορία μετά ψηφοφορία μετά ψηφοφορία, γρηγορότερη φιλοξενία διορθώσετε αργούς χρόνους απόκρισης. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

OMM-On-SiteGround

Αναφορά ταχύτητας διακομιστή Bitcatcha

2019-GTmetrix-Αναφορά

2019-Αναφορά Pingdom

Οι άνθρωποι συνήθως μεταναστεύουν επειδή είναι τεχνολογία ταχύτητας μπορεί να βελτιωθεί χρόνοι απόκρισης διακομιστή με πολλαπλά δευτερόλεπτα. Ακολουθούν μερικά άτομα που μετανάστευσαν στο SiteGround και δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019Προβολή δημοσκόπησης2017-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΣύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Host-Poll-Αυγ-2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςShared-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Φιλοξενία-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςGo-To-Hosting-CompanyΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχειριζόμενη-Φιλοξενία-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWooCommerce-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-Web-Hosting-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-WordPress-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-2019-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WPΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2016-WordPress-Hosting-FB-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΑγαπημένη φιλοξενία για ElementorΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροτάσεις φιλοξενίας 2018Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΔιαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2019-Hosts-Poll-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτηταΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςWordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςSiteGround-ΣύστασηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςBest-Web-Hosting-Provider-PollΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019Προβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνηςΦιλοξενία-Προτάσεις-ΔημοσκόπησηΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPressΠροβολή δημοσκόπησης ή Στιγμιότυπο οθόνης

Το SiteGround έχει 3 σχέδια:

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης WordPress). Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα σύγκρισης, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2 φορές περισσότερους πόρους διακομιστή από το StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σου δίνει ακόμα περισσότερα. Το GrowBig and up έρχεται με ένα δωρεάν μετανάστευση, σταδιοποίηση, προηγμένη προσωρινή αποθήκευση και δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων. GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας. Η φιλοξενία σύννεφων τους είναι αρκετά η τιμή των 80 $ / μήνα.

Μπορείτε να το δείτε στο σελίδα λειτουργιών

SiteGround-Server-Resources-Σύγκριση

Χρησιμοποιώ το SiteGround επειδή…

 1. Το GTmetrix μου + Pingdom οι αναφορές μιλούν από μόνες τους
 2. Οι σελίδες μου φορτώνονται αμέσως (κάντε κλικ σε αυτές αν θέλετε)
 3. Γρήγορα τεχνολογία ταχύτητας (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Προτείνεται απο Ναι, WordPress, Ίβιτσα από Επιτάχυνση του WordPress
 5. Ελεύθερος Ας κρυπτογραφήσουμε SSL, εύχρηστος cPanel, και χαρακτηριστικά για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 6. Η υποστήριξη WordPress είναι ανίκητος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη προτεραιότητας του GoGeek
 7. GrowBig έρχεται με σταδιοποίηση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερους πόρους διακομιστή (μετακινηθείτε προς τα κάτω για να “διαθέτουμε τους πόρους που χρειάζεστε” και τοποθετήστε το δείκτη υπηρέτης αυτί)
 8. GoGeek έρχεται με ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή, αποθήκευση, υποστήριξη προτεραιότητας
 9. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις, προσθήκη μεταναστών, και ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 10. Πολλά επαίνους Reddit, Συνομιλίες στο Facebook, Κελάδημα, TrustPilot
 11. Τόνοι επαίνους στο Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν ήδη και δημοσίευσαν αποτελέσματα στο Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround χρησιμοποιώντας το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σου δωρίσω ένα καλό κομμάτι χωρίς κόστος. Κάθε χρόνο δωρίζω 3.000 $ για καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 ήταν για να ταΐσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ, το 2017 ήταν για τον Ερυθρό Σταυρό στον τυφώνα Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθάει και την εκτιμώ πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση, θα απέφευγα το Bluehost – εγγραφώ σε ορισμένες ομάδες του Facebook και θα δω το συνομιλίες, δημοσκοπήσεις, tweets, και Ανθρωποι που μετανάστευσε από το Bluehost στο SiteGround. Αρνούμαι να προτείνω το EIG / Bluehost’s φοβερή φιλοξενία. Κάντε το δικό σας έρευνα, βλέπω ποιος χρησιμοποιεί το Yoast, και Αποτελέσματα ανθρώπων που μετανάστευσε.

Συχνές Ερωτήσεις

&# x2705; Πώς μπορώ να βελτιώσω τους χρόνους απόκρισης διακομιστή?

Παρόλο που μπορείτε να μειώσετε το φορτίο του διακομιστή σας με CDN, να αναβαθμίσετε τις εκδόσεις PHP και να αποφύγετε αργές προσθήκες, ο διακομιστής σας ελέγχεται τελικά από τη φιλοξενία σας. Εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα, δεν θα πρέπει πραγματικά να λαμβάνετε σφάλματα χρόνου απόκρισης διακομιστή.

&# x2705; Πώς μειώνω το φορτίο στον διακομιστή μου?

Η χρήση μιας καλής προσθήκης cache όπως το WP Rocket, η σωστή διαμόρφωσή της (συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης CDN), η αναβάθμιση των εκδόσεων PHP και η αποφυγή προσθηκών πόρων και σεναρίων τρίτων (π.χ. AdSense) μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το φορτίο στον διακομιστή σας.

&# x2705; Οι προσθήκες cache θα βελτιώσουν την ταχύτητα του διακομιστή?

Ναι, θα πρέπει ειδικά αν τα χρησιμοποιείτε και για να δημιουργήσετε ένα CDN. Τα πρόσθετα προσωρινής μνήμης θα βελτιώσουν τους χρόνους φόρτωσης, τις βαθμολογίες GTmetrix και τους χρόνους απόκρισης διακομιστή.

&# x2705; Χρειάζεται πραγματικά να αναβαθμίσω τη φιλοξενία?

Αρχικά, βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, εάν εξακολουθείτε να έχετε αργούς χρόνους απόκρισης διακομιστή, προγράμματα αναβάθμισης ή σκέφτεστε να μεταβείτε σε έναν ταχύτερο κεντρικό υπολογιστή όπως το SiteGround ή το Cloudways.

&# x2705; Είναι λάθος του Bluehost?

Πολλοί άνθρωποι ανέφεραν αργούς διακομιστές στο Bluehost, μερικοί άνθρωποι βελτιώνουν τους χρόνους φόρτωσης κατά περισσότερο από 7 δευτερόλεπτα όταν μετακινούνται σε άλλο κεντρικό υπολογιστή. Το SiteGround (κοινή φιλοξενία) και το Cloudways (cloud hosting) είναι 2 δημοφιλείς επιλογές και βαθμολογήθηκαν και οι δύο στο Facebook.

Ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο. Αν έχετε ερωτήσεις, μου αφήστε ένα σχόλιο.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  วิธีปรับปรุงเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์บนโฮสติ้ง WordPress ของ Bluehost: รายการทั่วไปในรายงาน Google PageSpeed ​​Insights

  Bluehost เลวสำหรับเวลาตอบกลับที่ช้าของเซิร์ฟเวอร์.


  คุณสามารถวัดสิ่งนี้ได้ Google PageSpeed ​​Insights หรือ Bitcatcha, และ Google แนะนำให้คุณ เวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์ เป็น ต่ำกว่า 200ms. สูงกว่า 1-2 วินาทีและคุณมีปัญหา.

  คุณสามารถแก้ไขเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าบน Bluehost ได้โดย: การกำหนดค่าปลั๊กอินแคชหลีกเลี่ยงปลั๊กอิน CPU สูงใช้ CDN ทำความสะอาดฐานข้อมูลของคุณปรับภาพให้ดีที่สุดลบปลั๊กอินที่ไม่ได้ใช้โดยใช้ปลั๊กอิน Blackhole For Bad Bots เพื่อหยุดบอทสแปม ปลั๊กอินและทำให้แน่ใจว่าแผนการโฮสต์ของคุณมีเพียงพอ ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ เพื่อจัดการทราฟฟิก / ปลั๊กอินของคุณ.

  Bluehost เป็นปัญหาหรือไม่ อาจเป็น … พวกเขาเป็นเจ้าของ EIG ผู้ที่รู้จักกันในเรื่องการลดต้นทุนด้วยการบรรจุคนจำนวนมากเกินไปบนเซิร์ฟเวอร์เดียวกัน ในตอนท้ายของวันพวกเขารู้ว่าราคาถูก (ไม่เร็ว) พวกเขายังได้คะแนนต่ำ โพลใน Facebook. ลองเข้าร่วม WordPress โฮสติ้งกลุ่ม Facebook และดูว่าผู้คนที่เป็นกลางและเป็นกลางกำลังแนะนำให้โฮสต์ มีตัวเลือกที่ดีกว่า Bluehost มาก ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ และมี เวลาตอบสนอง 200ms, คะแนน GTmetrix 100% และ .เวลาในการโหลด 4s Pingdom. รายงานพูดด้วยตนเอง.

  Contents

  1. ตรวจสอบเวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์

  ตรวจสอบเวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์โดยใช้ Bitcatcha. นั่นคือของฉัน…ฮิฮิ.

  รายงานความเร็วเซิร์ฟเวอร์ Bitcatcha

  หรือใช้ Google PageSpeed ​​Insights:

  ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์

  ตราบใดที่คุณยังอยู่กับ Bluehost คุณก็ไม่ได้โดดเดี่ยว:

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้า Bluehost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้า Bluehost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ BlueHost

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ Bluehost Crap

  เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ BlueHost

  Bluehost-Managed-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง

  2. อัปเกรดเป็น PHP 7+

  อัปเกรดเป็นเวอร์ชัน PHP ที่สูงขึ้น (ใน cPanel ของคุณ) เป็นหนึ่งในวิธีที่ง่ายที่สุดในการทำให้เว็บไซต์ของคุณเร็วขึ้นขณะเดียวกันก็ลดเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ บลูโฮสตอนนี้ รองรับ PHP 7.2.

  เกณฑ์มาตรฐาน WordPress PHP

  Bluehost-PHP-Config

  Bluehost อัพเดตเวอร์ชั่น PHP

  3. หลีกเลี่ยงปลั๊กอิน CPU สูง

  มีปลั๊กอินมากเกินไป (หรือปลั๊กอิน CPU สูงเพียง 1 ตัว) สามารถสร้างหรือแบ่งเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ของคุณ (และเวลาโหลด) P3 เคยยอดเยี่ยมในการค้นหาปลั๊กอินที่ช้า แต่ตอนนี้ การตรวจสอบแบบสอบถาม ดีที่สุด ติดตั้งปลั๊กอินและไปที่ “Query By Component” เพื่อดูปลั๊กอินที่โหลดช้าที่สุด.

  Query Monitor Slow Plugins

  คุณยังสามารถใช้แท็บ GTmetrix Waterfall:

  ปลั๊กอิน WordPress ช้า

  * ผู้ร้ายทั่วไปรวมถึงการโพสต์สถิติแผนผังเว็บไซต์แชทปฏิทินผู้สร้างเพจและปลั๊กอินที่เรียกใช้การสแกน / กระบวนการอย่างต่อเนื่องหรือแสดง CPU สูงใน GTmetrix.

  1. เพิ่มสิ่งนี้
  2. การตรวจสอบการโกงคลิกของ AdSense
  3. ปฏิทินกิจกรรม All-In-One
  4. สำรองเพื่อน
  5. Beaver Builder
  6. WordPress แผนผังเว็บไซต์ XML ของ Google ที่ดีขึ้น
  7. ตัวตรวจสอบลิงก์ที่ใช้งานไม่ได้ (ใช้ Dr. Link Check)
  8. ติดต่ออย่างต่อเนื่องสำหรับ WordPress
  9. แบบฟอร์มการติดต่อ 7
  10. บทความที่เกี่ยวข้องตามบริบท
  11. ลิงค์อัตโนมัติ Digi
  12. ระบบแสดงความคิดเห็น Disqus
  13. เครื่องมือสร้าง Divi
  14. Essential Grid
  15. ดูรายการทั้งหมดของ 65 ปลั๊กอินที่ช้า

  4. หลีกเลี่ยงทรัพยากรภายนอก

  แหล่งข้อมูลภายนอกสามารถมาจาก Google Maps, Analytics, Gravatars, ปลั๊กอินการแบ่งปันทางสังคม, ปลั๊กอินความคิดเห็นและแหล่งข้อมูลอื่น ๆ คำขอดึงข้อมูลเหล่านี้จากแหล่งข้อมูลภายนอกและจะเพิ่มเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์และทำลายรายงาน GTmetrix + Pingdom ของคุณ เห็นได้ชัดว่าเป็นการดีที่สุดที่จะหลีกเลี่ยงแหล่งข้อมูลภายนอกทั้งหมดเข้าด้วยกัน แต่ฉันก็ยังมีวิธีแก้ปัญหาทั่วไปบางอย่างด้านล่าง.

  แคช Gravatar แสดงสินค้า

  • Gravatars – ใช้ อวตารของผู้ใช้ WP, Harrys Gravatar Cache, FV Gravatar Cachอี, แคช Gravatar ที่เหมาะสม. คุณยังสามารถปิดการใช้งาน Gravatars ได้อย่างสมบูรณ์หรือทำลายความคิดเห็นและเปิดใช้งานความคิดเห็นซ้อนในการตั้งค่าการสนทนา WordPress ของคุณ.
  • ปลั๊กอินความคิดเห็น – ใช้ เลิกใช้ปลั๊กอินโหลดตามเงื่อนไข.
  • ปลั๊กอินการแชร์โซเชียล – เป็นการดีที่สุดที่จะใช้ปลั๊กอินที่มีน้ำหนักเบาสำหรับสิ่งนี้.
  • Google Maps – ใช้สิ่งนี้ในหน้าเว็บที่คุณต้องการ Google แผนที่เท่านั้น.
  • Google AdSense – การใช้งาน Loader Rocket Cloudare ซึ่งช่วยในเนื้อหาแบบไดนามิก.

  โหลดคำขอ DNS ล่วงหน้า – หากคุณจำเป็นต้องใช้ทรัพยากรภายนอกการดึงข้อมูลล่วงหน้าจะช่วยให้เบราว์เซอร์คาดการณ์ล่วงหน้าเพื่อให้สามารถโหลดได้เร็วขึ้น ลุคสร้างสิ่งมหัศจรรย์ รายการโดเมนทั่วไปเพื่อดึงข้อมูลล่วงหน้า. คัดลอกทั้งหมดเหล่านี้ (หรือเพียงแค่สิ่งที่คุณต้องการ) และเพิ่มลงในเว็บไซต์ของคุณ (ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่มีตัวเลือกสำหรับสิ่งนี้) รวมถึง URL CDN ของคุณหากคุณใช้ StackPath, KeyCDN, BunnyCDN หรือ CDN อื่น (ยกเว้น Cloudflare ซึ่งไม่ได้ใช้ CDN URL).

  Prefetch-DNS-จอง-WP-จรวด

  Prefetch-DNS-จอง

  5. กำหนดค่าปลั๊กอินแคช

  หากคุณกำลังไปเส้นทางฟรีฉันขอแนะนำ ประสิทธิภาพการทำงานที่รวดเร็ว หรือ WP ที่เร็วที่สุดในแคช, และฉันมีแบบฝึกหัดสำหรับทั้ง Swift และ WPFC แต่ถ้าคุณสามารถวาง $ 49, จรวด WP ดีกว่ามากคือสิ่งที่ฉันใช้และได้รับการจัดอันดับปลั๊กอินแคช # 1 ในการสำรวจ Facebook หลายรายการ แต่ทำไม?

  WP Rocket มาพร้อมกับคุณสมบัติมากมายที่ปลั๊กอินแคชส่วนใหญ่ไม่มี ซึ่งหมายความว่าหากคุณใช้ปลั๊กอินแคชอื่น ๆ ส่วนใหญ่คุณจะต้องติดตั้งปลั๊กอินเสริมอีก 6 ตัว หากคุณชอบฉันคุณต้องการใช้ 1 ปลั๊กอินเท่านั้น นี่คือเหตุผลที่ WP Rocket ให้คะแนนที่ดีกว่า + เวลาโหลดใน GTmetrix / Pingdom (มีคุณสมบัติมากขึ้นในขณะที่ลดจำนวนปลั๊กอินในเว็บไซต์ของคุณ).

  WP-Rocket-คุณสมบัติ

  2016 โพลปลั๊กอินแคชที่ดีที่สุด

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2019

  Swift vs WP Rocket

  แบบสำรวจปลั๊กอินแคช 2016

  สุดยอดปลั๊กอินแคช 2018 แบบสำรวจความคิดเห็น

  wp rocket vs w3 totla cache

  คนส่วนใหญ่ไม่ได้กำหนดค่าปลั๊กอินแคชอย่างถูกต้องหรือใช้ประโยชน์อย่างเต็มที่จากคุณสมบัติของมัน ฉันขอแนะนำให้ดูบทเรียนของฉันเพื่อให้แน่ใจว่าการตั้งค่าของคุณเหมาะ.

  • กวดวิชา WP Rocket
  • บทช่วยสอนการทำงานของ Swift
  • WP กวดวิชาแคชเร็วที่สุด
  • W3 รวมการสอนแคช
  • กวดวิชา WP Super Cache

  6. ล้างฐานข้อมูล

  ฐานข้อมูลของคุณสามารถสะสมไฟล์ขยะเช่นความคิดเห็นที่ถูกลบความคิดเห็นสแปมการโพสต์การแก้ไขชั่วคราวที่หมดอายุและสิ่งอื่น ๆ ที่ทำให้ฐานข้อมูลของคุณมีการป่อง.

  เป็นการดีที่สุดที่จะทำความสะอาดฐานข้อมูลของคุณทุกๆ 1-2 สัปดาห์ คุณสามารถใช้ ปลั๊กอิน WP-Optimize เพื่อทำความสะอาดรวมถึงกำหนดเวลาการล้างฐานข้อมูลอย่างต่อเนื่อง เพียงให้แน่ใจว่าคุณสำรองข้อมูลของฐานข้อมูลของคุณก่อนที่จะทำเช่นนี้โดยเฉพาะถ้านี่เป็นครั้งแรกที่คุณทำความสะอาด.

  WP-Optimize ล้างฐานข้อมูล

  หากใช้ WP Rocket คุณไม่จำเป็นต้องใช้ WP-Optimize เนื่องจากเป็นอุปกรณ์ในตัว:

  WP-จรวดฐานข้อมูลการตั้งค่า

  7. การควบคุมการเต้นของหัวใจ

  WordPress heartbeat API แสดงการแจ้งเตือนปลั๊กอินแบบเรียลไทม์และผู้ใช้รายอื่นกำลังแก้ไขโพสต์ แม้ว่าจะฟังดูดี แต่มันก็ใช้ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ด้วยการสร้างคำขอทุก ๆ 15-30 วินาที ใช้ ปลั๊กอินควบคุม Heartbeat และ จำกัด หรือปิดใช้งานอย่างสมบูรณ์.

  การเต้นของหัวใจควบคุมปลั๊กอิน

  ควบคุมการเต้นของหัวใจ

  หากใช้ WP Rocket คุณไม่ต้องการปลั๊กอินนี้เนื่องจากมีอยู่ในตัว:

  WP-Rocket-Heartbeat ควบคุม

  8. CDN

  CDN (เครือข่ายการจัดส่งเนื้อหา) offloads ทรัพยากร ไปยังศูนย์ข้อมูลหลายแห่งทั่วโลก สิ่งนี้ทำให้เซิร์ฟเวอร์ของคุณมีความเครียดน้อยลง แต่ยังช่วยลดระยะห่างทางภูมิศาสตร์ระหว่างเซิร์ฟเวอร์และผู้เยี่ยมชมของคุณและเป็นคำแนะนำในคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress ฉันแนะนำให้ใช้ Cloudflare ซึ่งเป็น CDN ฟรีด้วย ศูนย์ข้อมูล 200+ แห่ง และไม่มีเหตุผลที่คุณไม่ควรใช้มัน Cloudflare คือ ใช้ได้เฉพาะในแผนการแบ่งปันของ Bluehost, ในขณะที่ลูกค้าที่มี VPS หรือเซิร์ฟเวอร์เฉพาะจะต้องติดต่อ Bluehost และขอ.

  ใน Bluehost cPanel ของคุณไปที่ Domains > Cloudflare > เปิดใช้งาน.

  Bluehost Cloudflare

  การเปิดใช้งาน Bluehost Cloudflare

  หากคุณต้องการทำขั้นตอนเพิ่มเติมคุณสามารถกำหนดการตั้งค่าบางอย่างใน แดชบอร์ดของ Cloudflare.

  Cloudflare ความเร็วแท็บ

  และถ้าคุณต้องการไปให้ไกลกว่านี้จริงๆคุณสามารถใช้ CDN หลาย ๆ อันได้ CDN แต่ละชุดมีศูนย์ข้อมูลของตนเองและอีกหลายศูนย์ = การส่งเนื้อหาของคุณเร็วขึ้นและจะลดการใช้ทรัพยากรมากยิ่งขึ้น ฉันเองใช้ทั้ง Cloudflare (ฟรี) และ StackPath ($ 10 / เดือนพร้อมทดลองใช้ฟรี 30 วัน).

  StackPath-ข้อมูลศูนย์

  ขั้นตอนที่ 1: ลงทะเบียนกับ StackPath.

  ขั้นตอนที่ 2: ในแดชบอร์ดคลิกแท็บ CDN จากนั้น สร้างไซต์ StackPath CDN. คุณจะเข้าสู่หน้าต่างๆที่ StackPath จะขอโดเมนของคุณค้นหาที่อยู่ IP ของเซิร์ฟเวอร์ของคุณจากนั้นสร้าง CDN URL ซึ่งคุณจะคัดลอก / วางลงในปลั๊กอินแคชของคุณ peasy ง่าย ๆ.

  StackPath-CDN แท็บ

  StackPath-CDN โดเมน

  StackPath เซิร์ฟเวอร์ที่อยู่ IP

  CDN-URL-StackPath

  ขั้นตอนที่ 3: วาง StackPath CDN URL ของคุณลงในปลั๊กอินสำหรับแคช (ด้านล่างใช้สำหรับ WP Rocket) หากปลั๊กอินแคชของคุณไม่มีฟิลด์สำหรับ CDN URL ให้ใช้ปลั๊กอิน CDN Enabler แทน.

  WP-Rocket-CDN การตั้งค่า

  ขั้นตอนที่ 4: ใน StackPath ไปที่ CDN →การตั้งค่าแคชจากนั้นคลิก ล้างทุกอย่าง

  StackPath ล้างแคช

  ขั้นตอนที่ 5: เรียกใช้ไซต์ของคุณใน GTmetrix และ “เครือข่ายการส่งเนื้อหา” ควรเป็นสีเขียวใน YSlow.

  CDN GTmetrix YSlow

  9. Block Bots ที่ไม่ดี

  คุณจะไม่มีทางรู้ว่าบอทสแปมกำลังเข้าชมไซต์ของคุณและใช้ทรัพยากรมากน้อยเพียงใดถ้าคุณไม่ตรวจสอบ ฉันพบบอทสแปม 2 อัน (compute.amazonaws.com และ linode.com) กดปุ่มเว็บไซต์ของฉันอย่างต่อเนื่องทุก ๆ 3 วินาที – ฉันใช้ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์กับสิ่งใดก็ตาม เห็นได้ชัดว่า Googlebot นั้นใช้ได้ แต่คุณต้องการป้องกัน บอทสแปม จากการบริโภคทรัพยากร.

  ขั้นตอนที่ 1: ติดตั้ง Wordfence.

  ขั้นตอนที่ 2: ดูของคุณ รายงานสภาพการจราจรสด (ภายใต้การตั้งค่าเครื่องมือของ Wordfence) ดูอย่างระมัดระวังสักครู่เพื่อดูว่าบอตใดที่เข้าชมไซต์ของคุณ หากพวกเขาดูเป็นสแปมให้ Google ชื่อโฮสต์ของพวกเขาและดูว่าคนอื่นรายงานว่าพวกเขาเป็นสแปมหรือไม่ ทำรายการบอทสแปมทั้งหมด.

  สดการจราจรรายงาน Wordfence

  ขั้นตอนที่ 3: ไปที่การตั้งค่าการบล็อกของ Wordfence และเพิ่มบอทสแปมที่นี่ ใช้ ดอกจัน เพื่อให้แน่ใจว่าคุณปิดกั้นรูปแบบทั้งหมดของบ็อตนั้นมิฉะนั้นอาจไม่มีประสิทธิภาพ.

  Wordfence ปิดกั้น-กฎ

  ขั้นตอนที่ 4: ไปที่บันทึกการบล็อกของคุณและเพลิดเพลินไปกับการดูบอทสแปมที่ถูกบล็อก.

  Wordfence-Firewall ปิดกั้น

  หากคุณไม่ต้องการใช้ Wordfence Blackhole For Bad Bots plugin ทำสิ่งนี้โดยอัตโนมัติ:

  Blackhole สำหรับ Bad Bots

  10. ปรับภาพให้เหมาะสม

  มี 3 วิธีหลักในการปรับแต่งภาพใน GTmetrix มันจะแสดงเฉพาะภาพที่ไม่ได้เพิ่มประสิทธิภาพสำหรับหน้าเดียวที่คุณทดสอบดังนั้นโปรดรันหน้าเว็บที่สำคัญที่สุดของคุณ.

  ภาพการเพิ่มประสิทธิภาพ

  แสดงภาพที่ปรับขนาดแล้ว – ปรับขนาดภาพใหญ่ให้เล็กลง GTmetrix แสดงภาพทั้งหมดที่มีขนาดใหญ่เกินไปและขนาดที่ถูกต้องที่ควรปรับขนาด ค้นหาภาพในเว็บไซต์ของคุณปรับขนาดให้เป็นมิติที่ถูกต้องอัปโหลดและแทนที่ภาพเก่าด้วยภาพใหม่.

  ระบุขนาดภาพ – หมายถึงคุณต้องเพิ่มความกว้าง / ความสูงใน HTML หรือ CSS ของภาพ เครื่องมือแก้ไข WordPress หลักจะทำสิ่งนี้โดยอัตโนมัติดังนั้นข้อผิดพลาดเหล่านี้มักเกิดจากรูปภาพที่อยู่ในตัวสร้างหน้าวิดเจ็ตและส่วนอื่น ๆ ของเว็บไซต์ของคุณ เพียงค้นหาภาพดู HTML ของภาพจากนั้นเพิ่มความกว้าง / ความสูงที่ GTmetrix จัดเตรียมไว้ให้.

  ปรับภาพให้เหมาะสม – บีบอัดรูปภาพโดยใช้ปลั๊กอินเช่น ShortPixel. คุณจะได้รับ 100 เครดิตฟรีในแต่ละเดือน (นี่คือปลั๊กอินการบีบอัดรูปภาพที่ฉันโปรดปรานและฉันได้ลองมาแล้วมากมายเช่น Imagify, Smush, EWW และอื่น ๆ ) ติดตั้งคว้ารหัส API ของคุณจาก เว็บไซต์ ShortPixel, จากนั้นกำหนดค่าการตั้งค่า ตั้งค่าระดับการบีบอัดภาพเป็น lossless ไปที่แท็บสื่อของคุณและปรับภาพให้เหมาะสมเพื่อให้แน่ใจว่าคุณพอใจกับคุณภาพ หากคุณมีขนาดใหญ่บีบอัดภาพทั้งหมดในเว็บไซต์ของคุณ ฉันแนะนำให้ทำการสำรองข้อมูลไว้ล่วงหน้าในกรณี.

  11. ใช้ปลั๊กอินที่มีน้ำหนักเบา

  หากคุณใช้งานปลั๊กอิน CPU สูงซึ่งทำให้เวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ช้าคุณต้องลบหรือค้นหาปลั๊กอินสำรองที่ไม่ต้องใช้ทรัพยากรจำนวนมาก ต่อไปนี้เป็นปลั๊กอินที่มีน้ำหนักเบาที่ฉันแนะนำ แต่ในหลายกรณีคุณต้องทำการวิจัย / ทดสอบของคุณเอง ดูรายงานการตรวจสอบข้อความค้นหาของคุณหลังจากติดตั้งปลั๊กอิน EACH เพื่อดูว่ามันส่งผลต่อเวลาในการโหลด.

  การแบ่งปันทางสังคม – WP Rocket’s ทดสอบ แสดงให้เห็นว่า ขนนกสื่อสังคม, พระมหากษัตริย์Adder ปุ่มแบ่งปันง่าย, และ MashShare มีจำนวนคำขอน้อยที่สุดและเวลาโหลดเร็วที่สุด.

  การสำรองข้อมูลUpdraftPlus.

  slidersการพูดกับตัวเอง, LayerSlider, หรือ แถบเลื่อนดาวตก.

  ความคิดเห็นโหลดการโหลดแบบมีเงื่อนไข.

  ผลงานEnvira Gallery, FooGallery, หรือ ตาราง.

  Analytics – Google Analytics และ Search Console ควรมีมากมาย เพียงให้แน่ใจว่าคุณกำลังโฮสต์ Google Analytics ในพื้นที่ (โดยใช้ WP Rocket, CAOS หรือ WP ปิดใช้งาน).

  ผู้สร้างหน้าWordPress Page Builder โดย MotoPress, แต่ไม่มีตัวสร้างหน้าทำงานเร็วกว่าตัวแก้ไข WordPress ดั้งเดิม รวมสิ่งนี้กับ ปลั๊กอินโรเนียว และคุณไม่จำเป็นต้องใช้เครื่องมือสร้างหน้าเว็บ (รวมถึงผู้สร้างหน้าในธีม WordPress) นอกเสียจากทีมของคุณจะปฏิเสธอย่างเด็ดขาด เรียนรู้ HTML เล็กน้อย (ภาษาการเขียนโค้ดที่ง่ายที่สุด) หลีกเลี่ยงผู้สร้างเพจ.

  StudioPress ปลั๊กอิน – ปลั๊กอินที่มีน้ำหนักเบาสำหรับ Genesis Framework.

  12. โฮสต์ Google Fonts ในพื้นที่

  หากคุณเห็นข้อผิดพลาดของ Google Font ในรายงาน GTmetrix ของคุณนั่นหมายความว่าคุณต้องโฮสต์แบบอักษรในเครื่อง.

  ของ Google Fonts-GTmetrix

  ใช้สามารถใช้ CAOS สำหรับปลั๊กอิน Webfonts:

  CAOS-อักษร

  หรือ ปลั๊กอิน Google Fonts ที่ฝากบริการด้วยตนเอง เป็นทางเลือกที่ดีซึ่งจะดาวน์โหลด Google แบบอักษรทั้งหมดที่คุณใช้และเพิ่มลงใน CSS โดยอัตโนมัติโดยไม่จำเป็นต้องกำหนดการตั้งค่าใด ๆ.

  ตัวเองเป็นเจ้าภาพจาก Google Fonts ปลั๊กอิน

  13. โฮสต์ Google Analytics ในเครื่อง

  หากคุณเห็นข้อผิดพลาดของ Google Analytics ในรายงาน GTmetrix หมายความว่าคุณต้องโฮสต์รหัสติดตาม Google Analytics ของคุณไว้ในเครื่อง ปลั๊กอินการวิเคราะห์ CAOS ทำสิ่งนี้โดยอัตโนมัติ.

  Leverage-Brower แคชจาก Google Analytics

  CAOS-Analytics

  WP Rocket ยังมีคุณสมบัตินี้.

  WP Rocket Local Analytics

  14. เว็บไซต์ทดสอบซ้ำ

  มุ่งหน้ากลับไปที่ Google PageSpeed ​​Insights หรือ Bitcatcha และทดสอบเวลาตอบสนองเซิร์ฟเวอร์ของเว็บไซต์อีกครั้ง พวกเขาควรจะเร็วขึ้นมากโดยพิจารณาว่าเราตีเกือบทุกอย่างที่ส่งผลกระทบต่อมัน.

  ลดเซิร์ฟเวอร์ตอบสนองเวลา Facebook

  15. เปลี่ยนเป็นโฮสติ้งที่เร็วขึ้น

  หากเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ของคุณยังช้าอยู่มันเกิดจาก Bluehost ที่สุดแน่นอน.

  ก่อนที่จะอัปเกรดเป็น VPS หรือแผนเฉพาะของพวกเขาให้ทำวิจัยและดูว่าคนที่มีประสบการณ์กำลังแนะนำอะไร WordPress โฮสติ้งกลุ่ม Facebook. เพื่อนร่วมงานของคุณอาจมีข้อเสนอแนะของตนเอง แต่คนเหล่านี้รู้ว่าพวกเขากำลังพูดถึงอะไร.

  ฉันใช้ โรคติดต่อระหว่างประเทศ และมี เวลาตอบสนอง 200ms ด้วย 100% คะแนน GTmetrix และ. 4s Pingdom โหลดครั้ง. ทำการตรวจสอบโฮสต์ทำการทดสอบของคุณเองหรือคลิกผ่านหน้าการโหลดที่รวดเร็วของฉัน พวกเขาได้รับการจัดอันดับเป็น # 1 ใน 26 โพล Facebook และเป็นโลกที่ดีกว่า EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, และโฮสต์อื่น ๆ ที่แพ็คคนจำนวนมากเกินไปบนเซิร์ฟเวอร์เดียวกัน มีการ ผู้คนมากมาย Who โอนย้าย และโพสต์ ผล บน Facebook และ พูดเบาและรวดเร็ว. ทวีต หลังจาก ทวีต, เสา หลังจาก เสา, โพลล์ หลังจาก โพลล์ หลังจาก โพลล์, โฮสติ้งจะเร็วขึ้น แก้ไข เวลาตอบสนองช้า พวกเขากำลัง แนะนำโดย WordPress, ทำ การโยกย้ายฟรี, และฉันใช้พวกเขา แผนกึ่งทุ่มเท.

  OMM-On-โรคติดต่อระหว่างประเทศ

  รายงานความเร็วเซิร์ฟเวอร์ Bitcatcha

  2019-GTmetrix รายงาน

  2019-Pingdom รายงาน

  ผู้คนมักอพยพเพราะ เทคโนโลยีความเร็ว สามารถปรับปรุง เวลาตอบกลับของเซิร์ฟเวอร์ โดยหลายวินาที นี่คือบางคนที่ย้ายไปยัง SiteGround และโพสต์ผลลัพธ์ของพวกเขา.

  เปลี่ยนเป็น SiteGround

  การโยกย้ายความเร็วในการโหลดของ SiteGround

  Bluehost ไปที่ SiteGround GTmetrix

  HostGator ถึง SiteGround

  SiteGround GTmetrix

  SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

  100 คะแนนสมบูรณ์แบบบนพื้นดิน

  แหล่งกำเนิดเว็บไซต์

  ส่งความเร็วโดย SiteGround

  รายงาน SiteGround GTmetrix

  ลดเวลาในการโหลดด้วย SiteGround

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  HostGator เพื่อการโยกย้าย SiteGround

  SiteGround เวลาตอบสนองบน Joomla

  เปลี่ยนเป็น SiteGround Hosting

  SiteGround Rocket Imagify Combo

  Joomla GTmetrix บนไซต์กราวด์

  SiteGround PageSpeed ​​Insights

  SiteGround บน Joomla

  SiteGround ลดเวลาในการโหลด

  SiteGround Speedy Hosting

  ใหม่ Pingdom ผลลัพธ์บนเว็บไซต์ Ground

  ใหม่เวลาตอบสนองของ SiteGround

  การปรับปรุงเวลาตอบสนองของ SiteGround

  2019 การสำรวจโฮสติ้งดูโพล2017-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอข้อเสนอแนะโฮสติ้ง Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอกรกฎาคม 2562 แนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress-โฮสต์โพล ส.ค. 2018ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ใช้ร่วมกันโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019-Hosting-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอไปสู่โฮสติ้ง บริษัทดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการโฮสติ้ง-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWooCommerce โฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เว็บโฮสติ้งโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุด WordPress โฮสติ้งผู้ให้บริการ--โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดเว็บโฮสติ้ง-2019-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโพล WP Friendly Hostingดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2016-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสต์ที่ชื่นชอบสำหรับ Elementorดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2018 คำแนะนำโฮสติ้งดูโพล หรือ ภาพหน้าจอดูโพล หรือ ภาพหน้าจอการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-โพล 2017ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2019 เจ้าภาพ-โพล-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพลสำหรับความเร็วดูโพล หรือ ภาพหน้าจอWordPress โฮสติ้ง-โพลล์มิถุนายน-1ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโรคติดต่อระหว่างประเทศ-คำแนะนำดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ2014 ที่มีการจัดการ-เวิร์ดเพรสโฮสติ้ง-FB-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอที่ดีที่สุดบนเว็บโฮสติ้งผู้ให้บริการโพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งโพ ก.พ. 2019ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอโฮสติ้งแนะนำ-โพลดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  Bluehost vs SiteGround

  โพล WordPress เว็บโฮสต์ดูโพล หรือ ภาพหน้าจอ

  SiteGround มี 3 แผน:

  SiteGround WordPress โฮสติ้ง

  แผนที่สูงขึ้นรวมถึงมากขึ้น ทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ (ปัจจัย # 1 ในคู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพ WordPress) นี่คือ แผนภูมิเปรียบเทียบแบบเต็ม, แต่ GrowBig จะมอบทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์ให้คุณมากกว่า 2x เริ่มต้นขึ้นและ GoGeek คือ โฮสติ้งกึ่งทุ่มเท ซึ่งให้คุณมากกว่าเดิม GrowBig ขึ้นไปมาพร้อมกับ การโยกย้ายฟรี, การจัดเตรียมแคชขั้นสูงและความสามารถในการโฮสต์เว็บไซต์หลายเว็บไซต์. GoGeek มาพร้อมกับการสนับสนุนที่สำคัญ คลาวด์โฮสติ้งของพวกเขาค่อนข้างจะกระโดดขึ้นราคาที่ $ 80 / เดือน.

  คุณสามารถเห็นสิ่งนี้ได้ใน หน้าคุณสมบัติ

  โรคติดต่อระหว่างประเทศ-เซิร์ฟเวอร์ทรัพยากรเปรียบเทียบ

  ฉันใช้ SiteGround เพราะ …

  1. GTmetrix ของฉัน + Pingdom รายงานพูดเพื่อตัวเอง
  2. หน้าของฉันโหลดทันที (คลิกผ่านหากต้องการ)
  3. รวดเร็ว เทคโนโลยีความเร็ว (PHP 7.3, NGINX), เครื่องมือเพิ่มประสิทธิภาพ SG, Cloudflare)
  4. แนะนำโดย Yoast, WordPress, Ivica จาก WordPress เร่งความเร็ว
  5. ฟรี ลองเข้ารหัส SSL, ง่ายต่อการใช้ cPanel, และคุณสมบัติสำหรับ อีคอมเมิร์ซ
  6. การสนับสนุน WordPress คือ ไม่สามารถเอาชนะได้ แม้ไม่มีการสนับสนุนที่มีความสำคัญของ GoGeek
  7. GrowBig มาพร้อมกับ staging พื้นที่เก็บข้อมูลและทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์เพิ่มเติม (เลื่อนลงไปที่“ เราจัดสรรทรัพยากรที่คุณต้องการ” และเลื่อนเมาส์ไปที่ เซิร์ฟเวอร์ แท็บ)
  8. GoGeek มาพร้อมกับทรัพยากรเซิร์ฟเวอร์พื้นที่เก็บข้อมูลการสนับสนุนลำดับความสำคัญ
  9. การโยกย้ายฟรี, ปลั๊กอินตัวย้าย, และ รับประกันคืนเงินภายใน 30 วัน
  10. ได้รับคำชมมากมายจาก Reddit, บทสนทนา Facebook, พูดเบาและรวดเร็ว, TrustPilot
  11. ตันสรรเสริญบน Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
  12. มีหลายคนที่ย้ายข้อมูลและโพสต์ผลลัพธ์บน Twitter แล้ว: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

  ข้อจำกัดความรับผิดชอบของพันธมิตร – หากคุณสมัครใช้งาน SiteGround โดยใช้ my ลิงค์พันธมิตร ฉันจะบริจาคก้อนที่ดีให้คุณ ฉันบริจาคทุกปี $ 3,000 ถึงแคมเปญ GoFundMe (2018 คือการให้อาหารผู้หิวโหยในเดนเวอร์ 2017 ต้องไปที่ Red Cross ที่ Hurricane Harvey) การสนับสนุนของคุณช่วยและฉันซาบซึ้งจริง ๆ ฉันจะหลีกเลี่ยง Bluehost – เข้าร่วมกลุ่ม Facebook และดู การสนทนา, โพล, ทวีต, และ คน Who โอนย้าย จาก Bluehost ถึง SiteGround ฉันปฏิเสธที่จะแนะนำ EIG / Bluehost โฮสติ้งที่น่ากลัว. ทำของคุณ วิจัย, ดู ใครใช้ Yoast, และ ผล ของคนที่ โอนย้าย.

  คำถามที่พบบ่อย

  &# x2705; ฉันจะปรับปรุงเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ได้อย่างไร?

  แม้ว่าคุณสามารถแบ่งเบาภาระบนเซิร์ฟเวอร์ของคุณด้วย CDNs อัปเกรดเวอร์ชัน PHP และหลีกเลี่ยงปลั๊กอินที่ช้าเซิร์ฟเวอร์ของคุณจะถูกควบคุมโดยโฮสติ้งของคุณในที่สุด นอกจากว่าเว็บไซต์ของคุณจะไม่ได้รับการปรับแต่งเพื่อเพิ่มความเร็ว แต่อย่างใดคุณไม่ควรพลาดข้อผิดพลาดเรื่องเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์.

  &# x2705; ฉันจะแบ่งเบาภาระบนเซิร์ฟเวอร์ของฉันได้อย่างไร?

  การใช้ปลั๊กอินแคชที่ดีเช่น WP Rocket การกำหนดค่าอย่างถูกต้อง (รวมถึงการเพิ่ม CDN) การอัพเกรดรุ่น PHP และการหลีกเลี่ยงปลั๊กอินที่หิวโหยและสคริปต์ของบุคคลที่สาม (เช่น AdSense) สามารถช่วยแบ่งเบาภาระบนเซิร์ฟเวอร์ของคุณ.

  &# x2705; ปลั๊กอินแคชจะปรับปรุงความเร็วของเซิร์ฟเวอร์?

  ใช่พวกเขาควรโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าคุณใช้พวกเขาเพื่อตั้งค่า CDN ปลั๊กอินแคชควรปรับปรุงเวลาโหลดคะแนน GTmetrix และเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์.

  &# x2705; ฉันจำเป็นต้องอัปเกรดโฮสต์หรือไม่?

  ขั้นแรกเพิ่มประสิทธิภาพไซต์ของคุณ จากนั้นหากคุณยังมีเวลาตอบสนองของเซิร์ฟเวอร์ที่ช้าให้อัปเกรดแผนหรือพิจารณาย้ายไปยังโฮสต์ที่เร็วกว่าเช่น SiteGround หรือ Cloudways.

  &# x2705; มันเป็นความผิดของ Bluehost?

  หลายคนรายงานว่าเซิร์ฟเวอร์ช้าบน Bluehost บางคนปรับปรุงความเร็วในการโหลดมากกว่า 7 วินาทีเมื่อย้ายไปยังโฮสต์อื่น SiteGround (โฮสติ้งที่ใช้ร่วมกัน) และ Cloudways (คลาวด์โฮสติ้ง) เป็น 2 ตัวเลือกที่ได้รับความนิยมและได้รับการจัดอันดับสูงมากใน Facebook.

  ฉันหวังว่านี่จะเป็นประโยชน์ หากคุณมีข้อสงสัยให้ฉันแสดงความคิดเห็น.

  ไชโย,
  ทอม

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map