10 καλύτερα πακέτα θεμάτων WordPress (επίσης γνωστά ως πακέτα προγραμματιστών) κατά την αγορά πολλαπλών θεμάτων με έκπτωση

Εάν σχεδιάζετε πολλούς ιστότοπους στο WordPress, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας θεματικά πακέτα WordPress. Τα αγαπημένα μου είναι Astra (μακράν), StudioPress και Κομψά θέματα.


Πρόκειται για μια συλλογή θεμάτων με έκπτωση ως εφάπαξ χρέωση. Μερικά είναι επαναλαμβανόμενα, αλλά συμπεριέλαβα μόνο ένα ζευγάρι, καθώς κανείς δεν του αρέσει να πληρώνει για τρέχουσες συνδρομές. Παραθέτω τιμές, δείγματα θεμάτων και άλλες λεπτομέρειες. Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το StudioPress ’ Θέμα Outreach Pro που μου αρέσει απολύτως. Τα θέματα StudioPress + Zigzagpress είναι ενσωματωμένα στο Πλαίσιο Genesis που συνιστάται από τους Yoast, Matt Mullenweg (ιδρυτής του WordPress) και Matt Cutts από την Google. Το StudioPress είναι το θεματικό μου κατάστημα στο WordPress και πάνω από 200.000 άτομα τα χρησιμοποιούν.

Τα 10 καλύτερα πακέτα θεμάτων WordPress

 1. Astra – 599,95 $ (διάρκεια ζωής)
 2. StudioPress – 499,95 $ (διάρκεια ζωής)
 3. Κομψά θέματα – 249 $ (διάρκεια ζωής)
 4. Zigzagpress – 249 $ (διάρκεια ζωής)
 5. MyThemeShop – 87 $ τον πρώτο μήνα, 9 $ / μήνα μετά
 6. GavickPro – 99 € (διάρκεια ζωής)
 7. Γραφική πρέσα χαρτιού – 499 $ (διάρκεια ζωής)
 8. Θέμα – 499 $ (διάρκεια ζωής)
 9. Θέματα Woo – 499 $ / έτος
 10. SoloStream – 299 $ (διάρκεια ζωής)

1. Astra

Ιστότοποι Astra είναι μακράν τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress.

Με το Πρόσθετο Astra Sites Starter, μπορείτε να εισαγάγετε πάνω 100 έτοιμοι ιστότοποι με ένα μόνο κλικ. Τα θέματα τους είναι κυριολεκτικά τα ωραιότερα που έχω δει ποτέ και σχεδιασμένα για σχεδόν κάθε τύπο βιομηχανίας. Εάν είστε σχεδιαστής, συνιστώ ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε το πακέτο διάρκειας ζωής και να το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ιστότοπων για πελάτες. Όλα τα θέματα τους ανταποκρίνονται σε κινητά, φορτώνουν γρήγορα και τα περισσότερα θέματα χρησιμοποιούν Elementor ή Beaver Builder. Κατεβάστε το πρόσθετο Astra Starter Sites και δείτε τι εννοώ.

Αυτό είναι το μόνο πακέτο θέματος που χρειάζεστε, υπόσχομαι.

Ιστοσελίδα εστιατορίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΘΕΜΑ ΠΑΚΕΤΟ

2. StudioPress

Pro-Plus-All-Theme-Package-by-StudioPress

Το StudioPress είναι το αγαπημένο μου θεματικό κατάστημα WordPress με παιδικά θέματα Genesis (πολλοί πελάτες με υψηλές πληρωμές το θέλουν επειδή είναι νόμιμα Φιλικό προς το SEO και συνιστάται από τον Ναι και του Google Ματ Κοτς). Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα για το Genesis Framework, γι ‘αυτό οι προγραμματιστές τρίτων όπως το Zigzagpress και το Hello You Designs (για να αναφέρουμε ένα ζευγάρι) έχουν επίσης δημιουργήσει καταστήματα θεμάτων WordPress γύρω από το Genesis. Υπάρχουν τόνοι Genesis Developers και ένα ενεργό Ομάδα Facebook αφιερωμένο στη Γένεση. Το StudioPress έχει οδηγίες εγκατάστασης, μαθήματα, Πρόσθετα Genesis, και Οδηγίες εγκατάστασης Genesis για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε.

 • 499,95 $
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Οι Yoast + Matt Cutts τους προτείνουν
 • Καθαρός κωδικός, ελαφρύς, γρήγορος χρόνος φόρτωσης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ STUDIOPRESS PRO PLUS PACK

3. Κομψά θέματα

Πακέτο προγραμματιστών Elegant Themes

Το Elegant Themes υπάρχει από το 2008 και είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία καταστήματα θεμάτων WordPress. Επομένως, εάν αναζητάτε αξιοπιστία εκτός από όμορφα σχεδιασμένα θέματα, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το πακέτο θεμάτων τους είναι μια εφάπαξ χρέωση 249 $ και περιλαμβάνει 87+ θέματα (συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών Θέμα Divi το οποίο μόνο κατεβάστηκε 350.000+ φορές). Έχουν εξαιρετική τεκμηρίωση και υποστήριξη όλων των θεμάτων. Λίγα καταστήματα επιτυγχάνουν να χτίσουν μια μεγάλη κοινότητα γύρω από τα θέματα τους – αλλά τα Elegant Themes έχουν κάνει ακριβώς αυτό. Έχουν τα πάντα από ένα Μια βαθμολογία στη σελίδα BBB τους στο 75.000+ Facebook Followers. Περιλαμβάνει πολλά θέματα για επιχειρήσεις, blog, ηλεκτρονικό εμπόριο, χαρτοφυλάκια, περιοδικά και προσωπικά.

 • 249 $ (μία φορά)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • # 1 κατάστημα θεμάτων WordPress
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Πρόσβαση σε προσθήκες + αρχεία Photoshop

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΜΑ

4. MyThemeShop

Πακέτο θεμάτων MyThemeShop

Το MyThemeShop έχει το ταχύτερη φόρτωση θεμάτων WordPress στην αγορά. Εάν είστε παθιασμένοι με Ταχύτητα ιστότοπου WordPress όπως εγώ, πλοηγηθείτε σε μερικά από τα δημοφιλή θέματα τους, όπως Σχέδιο ή Σταθερό εισόδημα. Πάνω από 350.000+ χρήστες με μια σταθερή ομάδα υποστήριξης, καθώς και όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Έχουν επίσης τόνους δωρεάν θέματα (ωστόσο, η ποιότητα κωδικοποίησης είναι συνήθως καλύτερη με premium). Οι θεματικές επιλογές τους αναπτύσσονται από κάποιον που ξέρει ακριβώς τι ψάχνει ένας προγραμματιστής / blogger – καθιστώντας τους αρκετά διαισθητικούς και εύχρηστους. Για μια τόσο μεγάλη ποικιλία ποιοτικών θεμάτων, το MyThemeShop είναι μια εξαιρετική επιλογή.

 • 87 $ τον πρώτο μήνα, 9 $ / μήνα μετά
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων: κανένα μετά τη λήψη
 • Περιλαμβάνει ενημερώσεις, υποστήριξη, PSD
 • Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές
 • Ταχύτερη φόρτωση θεμάτων WordPress

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΘΕΜΕΣΟΚ ΠΑΚΕΤΟ

5. GavickPro

Πακέτο θέματος GavickPro WordPress

Το GavickPro είναι ένα θέμα WordPress που έχει αποθηκευτεί με βάση την Πολωνία και έχει συσσωρεύσει αρκετά μεγάλη παρακολούθηση 17.000 θαυμαστές του Facebook. Με μόνο 99 € (110 $) έχετε 30+ υπέροχα θέματα που είναι πραγματικά, πολύ ωραία. Όλα έχουν πολύ απλές, καλά σχεδιασμένες διατάξεις (πρέπει να τις δείτε να ξέρουν). Το GavickPro είναι ένα μικρό ομάδα ο οποίος προσφέρει επίσης προσιτές υπηρεσίες προσαρμογής θέματος και βελτιστοποίησης ταχύτητας μέσω του συνεργάτη τους, Μικρά έθιμα.

 • 99 € (μία φορά)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
 • Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές
 • Πρόσβαση σε ενημερώσεις, υποστήριξη, PSD

ΔΕΙΤΕ ΤΟ GAVICKPRO PACK

6. Γραφική πρέσα χαρτιού

Πακέτο θέματος χαρτιού γραφικών

Το Graphic Paper Press αφορά τις εικόνες. Επομένως, εάν οι πελάτες σας είναι φωτογράφοι, καλλιτέχνες ή παρόμοιοι, αυτό θα μπορούσε να είναι το πακέτο προγραμματιστών WordPress για εσάς. Θα δείτε περίπου το 1/2 των θεμάτων τους είναι για φωτογράφους και περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο, ωστόσο έχουν επίσης θέματα για επιχειρήσεις, ιστολόγια, ηλεκτρονικό εμπόριο, περιοδικά, βίντεο και άλλους τύπους ιστότοπων.

 • 499 $ (μία φορά)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Τα περισσότερα θέματα ανταποκρίνονται + HTML5

ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΙ

7. Θέμα

Πακέτο προγραμματισμού Themify

40+ μεταφορά και απόθεση Θέματα WordPress για όλους τους τύπους βιομηχανιών. Εδώ είναι ένα Κριτική βίντεο YouTube από τους Εταιρικό θέμα που σας δίνει μια εσωτερική ματιά στις επιλογές θέματος, τις προσαρμογές και τι μπορείτε να κάνετε με τα θέματα τους. Όχι οπαδός ορισμένων από τα αναδυόμενα κινούμενα σχέδια, αλλά αυτά μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Γενικά, αν ψάχνετε για θέματα με εύκολη προσαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα ιστότοπους (ενώ ταυτόχρονα διευκολύνετε τους πελάτες να ενημερώσουν το περιεχόμενό τους), ρίξτε μια ματιά στο θεματικό πακέτο Themify WordPress.

 • 499 $ (μία φορά)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές

ΔΕΙΤΕ ΘΕΜΑ ΘΕΜΑ

8. Θέματα Woo

Πακέτο WooThemes All Themes

προτείνω Θέματα Genesis WooCommerce σε σχέση με το μη-Genesis, αλλιώς αυτό είναι ένα υπέροχο πακέτο θεμάτων WordPress γεμάτο με θέματα WooCommerce για πολλές βιομηχανίες. Είναι τα πιο δημοφιλή μέρη για να λάβετε θέματα WooCommerce και είναι κατασκευασμένα από Automattic οπότε ξέρετε ότι είναι νόμιμοι. Ωστόσο, 499 $ / έτος είναι αρκετά ακριβό αν με ρωτήσετε, εξαρτάται απλώς από τον προϋπολογισμό σας και από πόσους ιστότοπους WordPress σχεδιάζετε να δημιουργήσετε.

 • 499 $ / έτος
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Τα περισσότερα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΞΥΛΙΝΩΝ

9. SoloStream

Πακέτο προγραμματιστών SoloStream WordPress

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό (καλά, εντάξει… τα έχω καταγράψει τελευταία για έναν λόγο), είναι το SoloStream. Εξακολουθεί να κάνει το κόψιμο, αλλά προτείνω Elegant Themes, Zigzagpress ή StudioPress σε αυτό το πακέτο θεμάτων λόγω της φήμης και των εκπληκτικών σχεδίων τους. Το SoloStream έχει ακόμα μερικά ωραία θέματα WordPress που αξίζει να δείτε. Έχουν 43+ θέματα που έχουν δημιουργηθεί για διάφορες βιομηχανίες.

 • 299 $ (μία φορά)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Πρόσβαση σε θέματα, ενημερώσεις, υποστήριξη
 • Όλα τα θέματα ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές

ΠΡΟΒΟΛΗ PACK SOLOSTREAM

Δείτε επίσης: 25+ Θέματα φιλικά προς το SEO για όλους (Όλη η Γένεση)

Αν θέλετε λίγα ακόμη, μόλις δημιούργησα έναν νέο ιστότοπο wpthemepacks.com το οποίο απαριθμεί μερικά άλλα πακέτα θεμάτων WordPress. Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ρίξτε μου ένα σχόλιο… Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω! Έγραψα επίσης σχόλια για StudioPress και Zigzagpress για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για αυτά… σίγουρα είναι δύο που προτείνω, καθώς και κομψά θέματα.

Βρήκατε χρήσιμη τη λίστα μου; Παρακαλώ μοιραστείτε … Θα το εκτιμούσα!

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map