4 Θέματα Real Estate Built In StudioPress ’Genesis Framework (Αυτά τα θέματα είναι όλα για κινητά, HTML5, γρήγορη φόρτωση)

03.06.2020
WordPress თემები '4 Θέματα Real Estate Built In StudioPress ’Genesis Framework (Αυτά τα θέματα είναι όλα για κινητά, HTML5, γρήγορη φόρτωση)
0 20 мин.

Θέματα Real Estate Genesis


Από τότε που ο Agent Evolution μετακίνησε τους θέματα ακινήτων από Πλαίσιο Genesis προς την Πλαίσιο μετοχών, Αυτό εξάλειψε τουλάχιστον το 1/2 από όλα τα θέματα real estate της Genesis που ήταν διαθέσιμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα 4 θέματα ακίνητης περιουσίας ενσωματωμένα στο Genesis. Και τα 4 θέματα όλα απόκριση για κινητά + HTML5φιλικό προς το περιβάλλον μέσω του Genesis Framework, και πολλά έρχονται ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως το IDX / MLS. Σίγουρα θα έβλεπα Οι λύσεις του Winning Agent’s WordPress όπου μπορείτε να αγοράσετε μια γρήγορη ρύθμιση ιστότοπου, IDX Broker Platinum, προσαρμοσμένο πλαίσιο αναζήτησης και άλλες προσιτές λύσεις απευθείας από τον ίδιο τον προγραμματιστή θέματος Genesis. Τέλος, φροντίστε να δείτε το WPL, IDX plugin και Πρόσθετα StudioPress ’Genesis για να προσθέσετε τις δυνατότητες που θέλετε.

Εάν αγοράσετε ένα θέμα από το StudioPress θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε το Genesis Framework κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράσετε το Genesis ξεχωριστά από το θέμα σας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. SiteGround βαθμολογήθηκε ως ο # 1 κεντρικός υπολογιστής WordPress σε ένα Δημοσκόπηση στο Facebook ληφθεί από τον αξιωματούχο WordPress Φιλοξενία Facebook Group (ήταν # 1 στο πέρυσι δημοσκόπηση πάρα πολύ) και με πήρα <Χρόνοι φόρτωσης 1s με τέλειες βαθμολογίες 100% σε GTmetrix και Πίντγκομ. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία WordPress που κάνει το θέμα / τον ιστότοπό σας να φορτώνεται γρήγορα, είναι συνεχώς # 1 Νήμα μετά Νήμα μετά Νήμα αφού θα το κάνουν μετεγκαταστήστε δωρεάν και οι περισσότεροι βλέπουν ωραία βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης. Χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο που έχει 4 φορές περισσότερα πόροι διακομιστή (ο # 1 συντελεστής ταχύτητας ιστότοπου).

1. Agent Focused Pro

πράκτορας επικεντρωμένος επαγγελματίας

Προτεινόμενο στο StudioPress, το Agent Focused Pro είναι ένα εξαιρετικό θέμα που αναπτύχθηκε από την Πράκτορας που κερδίζει. Σας επιτρέπει να προβάλλετε λίστες χρησιμοποιώντας το Πρόσθετο AgentPress Listings, ή μπορείτε να το ενσωματώσετε στην υπηρεσία IDX σας. Η αρχική σελίδα διαθέτει αναζήτηση ακινήτων, 3 επιλεγμένες καταχωρίσεις και βασικές γεωγραφικές περιοχές που εξυπηρετείτε. Αν και αυτό μπορεί προφανώς να αλλάξει σε οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε. Και αν χρησιμοποιείτε το Gutenberg, βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση με ένα κλικ περιλαμβάνει όμορφα σχεδιασμένα μπλοκ για να βοηθήσει στη δημιουργία ιστότοπων. Φροντίστε να δείτε τις διάφορες σελίδες ακινήτων στην ενότητα μενού πλοήγησης «πρότυπα» – καθώς και άλλες λειτουργίες που εμφανίζονται στο μενού πλοήγησης.

 • StudioPress
 • Θέμα ακινήτων
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 119,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΥ PRO

2. AgentPress Pro

πράκτορας επαγγελματίας

Το AgentPress Pro εμφανίζεται επίσης στο StudioPress και χρησιμοποιεί το πρόσθετο AgentPress Listings, το οποίο χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, προσαρμοσμένες ταξινομίες και widget για τη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης καταχωρίσεων. Προτιμώ πάντα την αγορά από το StudioPress, επειδή είναι αυτοί που δημιούργησαν το Genesis Framework – οπότε γνωρίζετε ότι τα πρότυπα κωδικοποίησης είναι νόμιμα. Με αυτό το θέμα, απολαύστε λειτουργίες όπως 6 περιοχές widget αρχικής σελίδας, μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα (ανεβάστε το λογότυπο της εταιρείας σας) και ακόμη και ένα πλαίσιο αναζήτησης με δυνατότητα φιλτραρίσματος για να βοηθήσετε τους πελάτες να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν..

 • StudioPress
 • Θέμα ακινήτων
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)
 • Λεπτομέρειες θέματος
 • Οδηγίες εγκατάστασης: Καμία (ακόμη)
 • Παραδείγματα: κανένα (επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το θέμα!)

ΠΡΟΒΟΛΗ AGENTPRESS PRO

3. Winning Agent Pro

επαγγελματίας πράκτορας που κερδίζει

Το Winning Agent Pro διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για πολλούς παρόχους IDX. Έρχεται με 4 επιλογές χρώματος (πράσινο / μπλε, κίτρινο / χρυσό και μπλε / κόκκινο) και είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο θέμα με γραμματοσειρά, φόντο και επιλεγμένες επιλογές εικόνας. Αυτό το θέμα εμφανίστηκε αρχικά στο StudioPress, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να αγοραστεί στον ιστότοπο του Winning Agent. Έρχεται μετάφραση έτοιμη να προσεγγίσει ένα παγκόσμιο κοινό και ένα widget “Utility Bar” πάνω από την ενότητα κεφαλίδας. Επιπλέον, περιλαμβάνει πρόσβαση σε εκτεταμένα σεμινάρια.

 • StudioPress
 • Θέμα ακινήτων
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 79,99 $ + Πλαίσιο Genesis

ΠΡΟΒΟΛΗ WINNING AGENT PRO

4. RealArea – Θέμα RealEstate WordPress

πραγματική περιοχή

Το RealArea είναι ένα θέμα ακινήτων που λειτουργεί άψογα με το Genesis Framework. Αν και δεν είναι θέμα StudioPress, η RealArea χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες HTML5, υψηλής ποιότητας σελίδες Photoshop PSD και διαθέτει πολλές φιλικές προς τις επιχειρήσεις δυνατότητες. Για παράδειγμα, συνοδεύεται από ένα προηγμένο σύστημα αναζήτησης (χαρακτηριστικά φίλτρου όπως υπνοδωμάτια, τοποθεσία, τιμή και μέγεθος). Διαθέτει επίσης απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, υποστήριξη του Google Map και πολλά πρότυπα συλλογής για εμφάνιση όμορφων φωτογραφιών σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

 • DigitalCenturySF
 • Θέμα ακινήτων
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 55 $ + Πλαίσιο Genesis
 • Λεπτομέρειες θέματος
 • Οδηγίες εγκατάστασης: Καμία (ακόμη)
 • Παραδείγματα: κανένα (επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το θέμα!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ REALAREA

Ελπίζω ότι η λίστα μου ήταν χρήσιμη! Αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ένα θέμα Genesis realtor για τον ιστότοπό σας στο WordPress, ρίξτε μου μια γραμμή παρακάτω και θα χαρώ να σας δείξω τη σωστή κατεύθυνση.

Και αν σας άρεσε η λίστα μου, μοιραστείτε την. Θα το εκτιμούσα 🙂

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector