5 Θέματα εκπαίδευσης Genesis για σχολεία + πανεπιστήμια (όλα ανταποκρίνονται σε κινητά και είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο του Genesis Press ’Genesis)

Θέματα εκπαίδευσης Genesis


Αυτά τα θέματα εκπαίδευσης WordPress είναι όλα ενσωματωμένα στο Πλαίσιο Genesis.

Όλα τα θέματα είναι απόκριση για κινητά + HTML5 και θα βρείτε οδηγίες ρύθμισης, τιμολόγηση και άλλους χρήσιμους πόρους σε κάθε περιγραφή θέματος. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε το StudioPress ’ μαθήματα και Πρόσθετα Genesis, δεδομένου ότι τα περισσότερα demos εμφανίζουν πολλά πρόσθετα που μπορείτε να βρείτε στο StudioPress.

Υπάρχουν μόνο δύο θέματα εκπαίδευσης Genesis εκεί έξω – αλλά μπορείτε πάντα να ανταλλάξετε περιεχόμενο σε άλλο θέμα και να το αντικαταστήσετε με το δικό σας – αυτό είναι το βασικό σημείο ενός προτύπου. Εάν αγοράσετε το Education Pro από το StudioPress τότε το Genesis Framework περιλαμβάνεται στην αγορά σας (99,95 $). Για όλα τα άλλα θέματα εκπαίδευσης, θα πρέπει να το κάνετε αγοράστε το Genesis ξεχωριστά για 59,95 $. Εδώ είναι οδηγίες εγκατάστασης θέματος μόλις επιλέξετε ένα θέμα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. SiteGround βαθμολογήθηκε ως ο # 1 κεντρικός υπολογιστής WordPress σε ένα Δημοσκόπηση στο Facebook ληφθεί από τον αξιωματούχο WordPress Φιλοξενία Facebook Group (ήταν # 1 στο πέρυσι δημοσκόπηση πάρα πολύ) και με πήρα <Χρόνοι φόρτωσης 1s με τέλειες βαθμολογίες 100% σε GTmetrix και Πίντγκομ. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία WordPress που κάνει το θέμα / τον ιστότοπό σας να φορτώνεται γρήγορα, είναι συνεχώς # 1 Νήμα μετά Νήμα μετά Νήμα αφού θα το κάνουν μετεγκαταστήστε δωρεάν και οι περισσότεροι βλέπουν ωραία βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης. Χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο που έχει 4 φορές περισσότερα πόροι διακομιστή (ο # 1 συντελεστής ταχύτητας ιστότοπου).

1. Education Pro

Θέμα Education Pro StudioPress

Το Education Pro είναι το # 1 θέμα για τους ιστότοπους εκπαίδευσης. Είναι κατασκευασμένο από το StudioPress (προγραμματιστές του Genesis), ώστε να γνωρίζετε ότι είναι νόμιμο όταν πρόκειται για ποιότητα κώδικα, ενημερώσεις θεμάτων, τεκμηρίωση, υποστήριξη και αξιοπιστία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδρύματα, σχολεία ή οποιονδήποτε εκπαιδευτικό ιστότοπο. Προσθέτοντας σε αυτό, έρχεται με 6 στυλ χρωμάτων, 6 επιλογές διάταξης και ένα προσαρμοσμένο μενού + φόντο. Είναι ένα πολύ προσαρμόσιμο θέμα – απλώς δείτε τους παρακάτω ιστότοπους.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ PRO

2. Καρολίνα

Θέμα Πανεπιστημίου Caroline

Η Caroline έχει σχεδιαστεί για ιστότοπους εκπαίδευσης και διαδικτυακών προγραμμάτων κατάρτισης. Ενσωματώνεται με το Μάθετε Dash εκπαιδευτικό σύστημα, bb Τύπος για φόρουμ και BuddyPress για κοινωνική δικτύωση. Με αυτό το θέμα, μπορείτε να περιμένετε καλή υποστήριξη και γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Όλα τα θέματα 9 σπόρων έρχονται με PSD, καθώς και επιλογές για τη δημιουργία ημερολογίων εκδηλώσεων, την πώληση διαδικτυακών μαθημάτων, ακόμη και τη δημιουργία ενός διαδικτυακού φόρουμ. Συνολικά, είναι μια ωραία επιλογή για ένα θέμα PTA ή Education Genesis.

 • 9 σπόροι
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 79,95 $ Ετήσιο + Genesis Πλαίσιο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΟΛΙΝΗ

3. Ντέμπορα

Θέμα PTA Deborah Genesis

Το Deborah είναι ένα θέμα Genesis για ιστότοπους PTA ή σχολικής περιοχής. Συμμορφώνεται με τις εθνικές οδηγίες PTA για λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρές. Έρχεται επίσης προ-σχεδιασμένο για να προβάλλει ημερολόγια εκδηλώσεων, προγράμματα, ενημερωτικά δελτία, έρανο, χορηγούς, ακόμη και έχει προαιρετική λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • 9 σπόροι
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 69,95 $ ετήσιο + πλαίσιο γεννήσεων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ DEBORAH

4. Ντέρικ

Θέμα Derrick Genesis LMS

Το Derrick έχει σχεδιαστεί για ιστότοπους LMS (σύστημα διαχείρισης εκμάθησης) και υποστηρίζει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα, συνδρομές και επιλογές πώλησης ψηφιακών λήψεων. Έρχεται επίσης με ένα πρόγραμμα δημιουργίας λιστών email και πολλά πλαίσια παρότρυνσης για δράση, αν και μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε προσθήκες για αυτό.

 • 9 σπόροι
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 79,95 $ Ετήσιο + Genesis Πλαίσιο

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ

5. Acedemy Pro

επαγγελματική ακαδημία

Το Academy Pro είναι ένα άλλο θέμα StudioPress που βασίζεται στο Genesis Framework. Είναι κατάλληλο για δημιουργούς διαδικτυακών μαθημάτων, εμπόρους εκπαιδευτικού περιεχομένου, ακόμη και ιστότοπους μελών. Τόσο το περιεχόμενο ήχου όσο και το βίντεο υποστηρίζονται στην αρχική σελίδα, είναι συμβατό με το WooCommerce και υπάρχουν ενσωματωμένα πρότυπα σελίδας προορισμού για να σας εμπνεύσουν. Έρχεται επίσης μετάφραση έτοιμη, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε διεθνείς μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΠΡΟΒΟΛΗ ACADEMY PRO

Αναζήτηση περισσότερων θεμάτων Genesis + Πόρων

Αφήστε με ένα σχόλιο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης αυτής της λίστας και αν το θεωρήσατε χρήσιμο, δώστε ένα μερίδιο. Θα το εκτιμούσα πραγματικά.

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map