5 εξωτερικά θέματα WordPress (SEO-Friendly + Mobile Responsive)

03.06.2020
WordPress თემები '5 εξωτερικά θέματα WordPress (SEO-Friendly + Mobile Responsive)
0 20 мин.

Υπαίθρια θέματα WordPress


Χρειάζεστε ένα υπαίθριο θέμα WordPress που ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές και Φιλικό προς το SEO?

Όλα τα θέματα WordPress σε αυτήν τη λίστα είναι και τα δύο. Τα πρώτα 3 θέματα τροφοδοτούνται από το Πλαίσιο Genesis που δίνει στον ιστότοπό σας WordPress ένα ισχυρό θεμέλιο SEO διά μέσου γρηγορότερη ταχύτητα ιστότοπου, Υποστήριξη HTML5, σήμανση σχήματος για πλούσια αποσπάσματα, και έχουν ενσωματωμένη ασφάλεια. Το Genesis συνιστάται από τον Yoast, τον ιδρυτή του WordPress Matt Mullenweg και τον επικεφαλής του Spam στο Google, Matt Cutts. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει να το χρησιμοποιήσετε – δεν ξέρω τι είναι. Οι αριθμοί 4-5 είναι αποκριτικά εξωτερικά θέματα WordPress στο ThemeForest με υψηλές βαθμολογίες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. SiteGround βαθμολογήθηκε ως ο # 1 κεντρικός υπολογιστής WordPress σε ένα Δημοσκόπηση στο Facebook ληφθεί από τον αξιωματούχο WordPress Φιλοξενία Facebook Group (ήταν # 1 στο πέρυσι δημοσκόπηση πάρα πολύ) και με πήρα <Χρόνοι φόρτωσης 1s με τέλειες βαθμολογίες 100% σε GTmetrix και Πίντγκομ. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία WordPress που κάνει το θέμα / τον ιστότοπό σας να φορτώνεται γρήγορα, είναι συνεχώς # 1 Νήμα μετά Νήμα μετά Νήμα αφού θα το κάνουν μετεγκαταστήστε δωρεάν και οι περισσότεροι βλέπουν ωραία βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης. Χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο που έχει 4 φορές περισσότερα πόροι διακομιστή (ο # 1 συντελεστής ταχύτητας ιστότοπου).

@ jm_cook @Skitzzo Αγόρασα το Genesis. Οι AM AM είχαν στείλει παραδείγματα θεμάτων πριν από χρόνια. Επιστρέφω (δωροκάρτα) ΑΜ άτομο που μου έδωσε συμβουλές.

– Ματ Κοτς (@mattcutts) 27 Ιουνίου 2013

@bgardner γιατί θα κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι προτιμώ το Genesis έναντι άλλων θεματικών πλαισίων. Ω περιμένετε, αυτό είναι αλήθεια.) – Joost de Valk (@yoast) 31 Ιανουαρίου 2012

Εδώ είναι…

1. Xtrail

xtrail

Το Xtrail είναι ένα από αυτά τα υπαίθρια θέματα WordPress που θα ταιριάζουν σε κάθε είδους υπαίθρια περιπέτεια. Είτε ξεκινάτε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, ένα ταξιδιωτικό blog ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η Xtrail καλύπτει τις εξωτερικές σας ανάγκες. Επιτρέψτε στα άτομα να κλείνουν ραντεβού με το ενσωματωμένο πρόσθετο κράτησης, να δημιουργούν εκδηλώσεις για να παρευρεθούν σε άτομα ή να ενσωματώσουν τον ιστότοπό σας στο WooCommerce με μερικά κλικ. Και μην ξεχάσετε να στοχεύσετε άτομα εν κινήσει με αποκριτική σχεδίαση.

 • Θεμεφορέστη
 • Βελτιστοποιημένη για SEO Mobile Responsive
 • 75 $

ΠΡΟΒΟΛΗ XTRAIL

2. Υψόμετρο Pro

υψόμετρο-χαρακτηριστικό-wordpress-θέμα

Το Altitude Pro είναι ένα Θέμα παράλλαξης Genesis που χρησιμοποιεί εικόνες για να δημιουργήσει μια αίσθηση βάθους και κάθετου σχεδιασμού. Αυτό το θέμα αναπτύχθηκε από το StudioPress και είναι αρκετά μοναδικό αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό. Γνωρίζω ότι οι εικόνες δεν σχετίζονται όλες με την ύπαιθρο – αλλά το περιεχόμενο θα αλλάξει ούτως ή άλλως, έτσι στο τέλος της ημέρας, οι φωτογραφίες αποθεμάτων δεν έχουν σημασία.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ALTITUDE PRO

3. Κυνηγός

Το Hunter αναπτύχθηκε από Web Savvy μάρκετινγκ που δημιουργεί ειδικά θέματα για τη βιομηχανία WordPress ενσωματωμένα στο Genesis Framework. Αυτό το συγκεκριμένο θέμα είναι για το κυνήγι outfitters, οδηγών, ταξινομιστών ή όσων αναζητούν έναν επαγγελματικό υπαίθριο ιστότοπο. Διαθέτει 2 μενού πλοήγησης, 3 επιλογές χρωμάτων, αρχική σελίδα με widget, ευέλικτη περιστροφή, παρότρυνση για δράση, πίνακες τιμών και μια συλλογή φωτογραφιών Youtube +. Αυτό είναι το αγαπημένο μου θέμα Web Savvy Marketing.

 • Web Savvy μάρκετινγκ
 • Κινητή απόκριση
 • 79,95 $ + Πλαίσιο Genesis

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ

4. Πλοήγηση Pro

επαγγελματική πλοήγηση

Το Navigation Pro, βασισμένο στο δημοφιλές πλαίσιο Genesis και σας έφερε η ταλαντούχα ομάδα στο StudioPress είναι ένα ευέλικτο υπαίθριο θέμα. Είναι κατασκευασμένο για γρήγορη φόρτωση, ώστε ο ιστότοπός σας να αποδίδεται πάντα γρήγορα. Και έρχεται με εξαιρετικές δυνατότητες όπως ατομικά μπλοκ για εύκολη δημιουργία ιστότοπων, συμβατότητα WooCommerce, ενσωματωμένες σελίδες προορισμού και τιμολόγησης και έρχεται ακόμη και έτοιμη για μετάφραση, ώστε το περιεχόμενο που σχετίζεται με το ταξίδι να μπορεί να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό.

 • StudioPress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 129,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)
 • Λεπτομέρειες θέματος
 • Οδηγίες εγκατάστασης: Δεν υπάρχουν ακόμη
 • @studiopress

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ PRO

5. Μελάνι

Μελάνι - Θέμα ιστορίας WordPress

Το Ink είναι ένα υπαίθριο θέμα από το ThemeForest που χρησιμοποιεί διάταξη πλήρους πλάτους για την προβολή των καλύτερων φωτογραφιών και περιεχομένου σας. Δίνει έμφαση στην αφήγηση και σύμφωνα με το λεπτομέρειες θέματος, είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσετε, δεν έχει επιλογές θέματος, αλλά βασίζεται στο ενσωματωμένο Theme Customizer. Ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες του θέματος, επειδή σας δείχνει έναν τόνο διαθέσιμων επιλογών.

 • 44 $
 • ThemeForest
 • Κινητή απόκριση
 • Βαθμολογία 4,83 / 5 αστέρων

ΠΡΟΒΟΛΗ Μελάνι

Δεν μπορώ να αποφασίσω για ένα υπαίθριο θέμα?

Όλο το υπαίθριο θέμα WordPress σημαίνει ότι το περιεχόμενο και το στυλ έχει μια εξωτερική εμφάνιση, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τύπο θέματος WordPress με λίγα τσιμπήματα.

Έχοντας αυτό υπόψη, αν δεν βρήκατε ένα θέμα που σας αρέσει στη λίστα μου, ίσως θελήσετε να δείτε την πλήρη λίστα με Θέματα WordPress που βασίζονται στο Genesis τα οποία είναι όλα ανταποκρινόμενα σε κινητά, φιλικά προς το SEO, HTML5 και είναι ενσωματωμένα στο Genesis Framework. Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε ένα ωραίο θέμα.

Εάν θεωρήσατε χρήσιμη τη λίστα μου, κοινοποιήστε την. Θα το εκτιμούσα 🙂

Στην υγειά σας!

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector