7 Παιδικά θέματα Genesis με κύλιση Parallax (Όλα τα οποία ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, HTML5 και ελαφρύ)

Θέματα Parallax Genesis


Αν ψάχνετε για ένα θέμα παράλλαξης Genesis εκτός από αυτό Parallax Pro, Σε κάλυψα.

Αυτά τα θέματα παράλλαξης είναι όλα ενσωματωμένα στο Πλαίσιο Genesis. Τα συνέλεξα από τα StudioPress, Hello You Designs, Creative Market και άλλα θεματικά καταστήματα Genesis. Και τα 7 θέματα Genesis είναι απόκριση για κινητά + HTML5 που έχω επίσης καθορίσει στις λεπτομέρειες κάθε θέματος.

Παράλλαξη δίνει στον ιστότοπό σας μια αίσθηση βάθους χρησιμοποιώντας κάθετη σχεδίαση με εικόνες φόντου (ή βίντεο). Ενώ μερικοί άνθρωποι επικρίνουν ιστότοπους parallax για έλλειψη SEO επειδή είναι μόνο ένας ιστότοπος μιας σελίδας, μπορείτε πραγματικά να έχετε απεριόριστες σελίδες και αναρτήσεις και μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδιασμό και λειτουργικότητα που έχουν άλλα θέματα Genesis. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες ρύθμισης του θέματος και χρησιμοποιήστε το StudioPress ’ Οδηγίες εγκατάστασης Genesis, προσθήκες, και μαθήματα.

1. Υψόμετρο Pro

υψόμετρο-χαρακτηριστικό-wordpress-θέμα

Το Altitude Pro είναι παρόμοιο με το Parallax Pro μόνο διαθέτει μία σελίδα (αρχική σελίδα) όπου οι μεμονωμένες ενότητες είναι μεγαλύτερες από αυτές του Parallax Pro. Τα στοιχεία πλοήγησης δεν πρέπει να έχουν το αποτέλεσμα κύλισης – κάθε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα σελίδα (δείτε τους συνδέσμους στο υποσέλιδο). Το Altitude Pro είναι ένα καθαρό, απλό θέμα που μπορεί γρήγορα να προσαρμοστεί σε έναν καταπληκτικό ιστότοπο Genesis.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ALTITUDE PRO

2. Café Pro

Θέμα Cafe Pro Parallax

Το Café Pro είναι ένα θέμα εστιατορίου με παράλληλο σχεδιασμό. Το StudioPress αναφέρει ότι συνδυάζει το θέμα Parallax Pro και Foodie για να δημιουργήσει μια λύση για εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις τούβλου και κονιάματος. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μενού και άλλες δυνατότητες ενός ιστότοπου εστιατορίου.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΠΡΟΒΟΛΗ CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Θέμα Parallax Pro StudioPress

Το Parallax Pro αναπτύχθηκε από το StudioPress και είναι πιθανώς το πιο δημοφιλές θέμα Genesis parallax στην αγορά. Εδώ είναι Οδηγίες Youtube για τη ρύθμιση, αλλά συνοδεύεται από 5 επιλογές χρώματος (μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, κόκκινο), 3 επιλογές διάταξης (αν και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα χρησιμοποιώντας plugin όπως Παλέτα σχεδίασης Genesis), και το θέμα είναι γενικά πολύ προσαρμόσιμο. Δείτε τα δείγματα ιστότοπων που έχω αναφέρει για να δείτε πώς μοιάζουν διαφορετικές διατάξεις, χρώματα και σχέδια.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Mobile Responsive + HTML5
 • 99,95 $ (Περιλαμβάνεται το Genesis)

ΠΡΟΒΟΛΗ PARALLAX PRO

Γεια σας & Ομάδα

γεια και ομάδα

Αν δεν έχετε δει τα 21 θέματα Genesis από το Hello You Designs, θα πρέπει. Όλα ανταποκρίνονται σε κινητά + HTML5 και διαθέτουν (προαιρετικά) Λειτουργικότητα WooCommerce. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι πραγματικά σχεδιαστής ποιότητας – φαίνονται εντελώς μοναδικοί και συμμετρικοί. Έρχεται με 20+ εκπαιδευτικά βίντεο WordPress, υποστήριξη θεμάτων διάρκειας ζωής και οδηγίες εγκατάστασης.

ΔΕΙΤΕ Γεια σας & ΟΜΑΔΑ

5. Γεια σας Τάσεις

Γεια σας Trending Genesis Theme

Ένα άλλο θέμα παράλλαξης Genesis από το Hello You Designs. Το Hello Trending διαθέτει ένα ρυθμιστικό καρουζέλ, περιοχές παράλλαξης εικόνων που μπορείτε να αλλάξετε στο εργαλείο προσαρμογής και τη δυνατότητα εύκολης προσθήκης ή αφαίρεσης του ιστολογίου από την αρχική σελίδα του εργαλείου προσαρμογής. Αλλαγή χρωμάτων, γραμματοσειρών, διατάξεων και άλλων λειτουργιών για να ταιριάζει με την επωνυμία σας Προαιρετικό WooCommerce και ενσωματωμένο portolio.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΣΕΙΣ

6. Απλά γοητευτικό

Απλά γοητευτικό θέμα Genesis

Το Simply Charming είναι ένα θηλυκό θέμα Parallax Genesis που αναπτύχθηκε από το Restored 316 Designs who is a πρότεινε ο προγραμματιστής Genesis στον ιστότοπο του StudioPress. Το Simply Charming διαθέτει 7 διαφορετικά στυλ χρώματος, 3 επιλογές διάταξης και πολλές δυνατότητες μορφοποίησης αρχικής σελίδας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΛΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΟΥ

7. Γεια σας Μπόχο

γεια μποωο

Ένα άλλο θέμα παράλλαξης Genesis από το Hello You Designs. Το Hello Boho διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος, περιοχές παράλλαξης εικόνων που μπορείτε να αλλάξετε στο εργαλείο προσαρμογής και τη δυνατότητα εύκολης προσθήκης ή αφαίρεσης του ιστολογίου από την αρχική σελίδα του εργαλείου προσαρμογής. Αλλαγή χρωμάτων, γραμματοσειρών, διατάξεων και άλλων λειτουργιών για να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Προαιρετική λειτουργικότητα WooCommerce για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΟ ΜΠΟΟ

Φιλοξενήστε τον ιστότοπό σας στο SiteGround

SiteGround βαθμολογήθηκε ως ο # 1 κεντρικός υπολογιστής WordPress σε ένα Δημοσκόπηση στο Facebook ληφθεί από τον αξιωματούχο WordPress Φιλοξενία Facebook Group (ήταν # 1 στο πέρυσι δημοσκόπηση πάρα πολύ) και με πήρα <Χρόνοι φόρτωσης 1s με τέλειες βαθμολογίες 100% σε GTmetrix και Πίντγκομ. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία WordPress που κάνει το θέμα / τον ιστότοπό σας να φορτώνεται γρήγορα, είναι συνεχώς # 1 Νήμα μετά Νήμα μετά Νήμα αφού θα το κάνουν μετεγκαταστήστε δωρεάν και οι περισσότεροι βλέπουν ωραία βελτιώσεις χρόνου φόρτωσης. Χρησιμοποιώ τους GoGeek που έχει 4 φορές περισσότερα πόροι διακομιστή (ο # 1 συντελεστής ταχύτητας ιστότοπου).

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτεμβρίου 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Δεν μπορώ να αποφασίσω για ένα θέμα Genesis?

Ενώ αυτά είναι τα μόνα θέματα παράλλαξης Genesis εκεί έξω, υπάρχουν πολλά άλλα θέματα Genesis να επιλέξεις απο. Αυτό συνδέεται με μια ανάρτηση που έγραψα που οργανώνει τόνους θεμάτων Γένεσης σε βιομηχανίες και τύπο θέματος. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά, ώστε να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

Εάν θεωρήσατε χρήσιμη τη λίστα μου, κοινοποιήστε την. Θα το εκτιμούσα. Και αν γνωρίζετε άλλα θέματα Genesis με δυνατότητα κύλισης παράλλαξης, ρίξτε μου μια γραμμή!

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map