Επανεξέταση StudioPress: Θέματα WordPress που είναι στην πραγματικότητα φιλικά προς το SEO, ανταποκρίνονται σε κινητά και ενσωματωμένα στο πλαίσιο Genesis (Συνιστάται από τον Yoast και τον Matt Mullenweg)

Αν ψάχνετε για ένα θέμα WordPress που φαίνεται υπέροχο και είναι πραγματικά φιλικό προς το SEO, πιθανότατα θα πρέπει να το δείτε StudioPress.


Όλα τα θέματα StudioPress ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές και διαθέτουν καθαρό, ελαφρύ κώδικα που καθιστά τον ιστότοπό σας γρήγορο, ασφαλές και ομαλό. Εμπιστεύονται περισσότεροι από 200.000 χρήστες WordPress, συμπεριλαμβανομένων των Yoast, Matt Cutts από την Google, καθώς και ο ιδρυτής του WordPress – Matt Mullwenweg. Λίγα θεματικά καταστήματα μπορούν πραγματικά να αποκτήσουν συνέντευξη με τον Ματ. Το StudioPress είναι το μόνο σεβαστό.

Έγραψα αυτήν την κριτική StudioPress επειδή χρησιμοποιώ τη δική τους Θέμα Outreach Pro σε καθημερινή βάση για τον ιστότοπό μου. Φαίνεται καταπληκτικό, φορτώνει κάτω από 1 δευτερόλεπτο και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα που να σχετίζεται με θέμα. Έχω δημιουργήσει πάνω από 15+ ιστότοπους WordPress χρησιμοποιώντας θέματα StudioPress και έγραψα 20 μαθήματα ιστολογίου για το Genesis Framework τους. Και ενώ υπάρχουν πολλά καταστήματα θεμάτων WordPress και Genesis εκεί έξω, καταλήγω πάντα στο StudioPress. Αυτή η κριτική StudioPress βασίζεται στην εμπειρία μου από τη χρήση των θεμάτων τους μαζί με πρακτικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το θέμα ΣΑΣ.

seo-friendly-wordpress-θέματα

Εδώ είναι 15 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το StudioPress για να δημιουργήσετε ή να επανασχεδιάσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress:

 1. Φιλικό προς το SEO
 2. Αξιοπιστία
 3. Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 4. Mobile Responsive + HTML5
 5. Ασφάλεια
 6. Η προσβασιμότητα είναι έτοιμη
 7. Καταπληκτικό σχέδιο
 8. Υποστηρίζεται από το πλαίσιο Genesis
 9. Αυτόματες ενημερώσεις
 10. Ρυθμίσεις θέματος
 11. Πρόσθετα Genesis
 12. Τεκμηρίωση
 13. Σεμινάρια Youtube
 14. Υποστήριξη κοινότητας
 15. Genesis Developers

Contents

1. SEO-Friendly: Clean Code = Λιγότερα τεχνικά προβλήματα

Το πραγματικό SEO που λαμβάνετε με ένα θέμα StudioPress είναι το καθαρός κωδικός που κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί γρήγορα, με απόκριση, ασφάλεια και ομαλή. Δεν μοιάζει με την κατάταξή σας να ανεβαίνει στα ύψη αν χρησιμοποιείτε το StudioPress (ή οποιοδήποτε θέμα για αυτό το θέμα). Αλλά το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν τεχνικά ζητήματα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν ο κώδικας θέματος γράφτηκε καλύτερα. Αποφυγή τεχνικών ζητημάτων Κατά συνέπεια, ωφελεί το SEO και βελτιώνει επίσης την εμπειρία χρήστη, τις ώρες λειτουργίας, την ασφάλεια και μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα προσλαμβάνοντας έναν προγραμματιστή για να διορθώσετε σφάλματα.

studiopress-seo

Το Genesis Framework έρχεται με το δικό του Ρυθμίσεις SEO αλλά όπως και με οποιοδήποτε θέμα, είστε καλύτερα διαμόρφωση του Yoast SEO Plugin. Το Genesis έρχεται επίσης με το schema.org για πλούσια αποσπάσματα αλλά προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια προσθήκη όπως Όλα σε ένα σχήμα (δωρεάν αλλά ελάχιστο) ή Πλούσια αποσπάσματα WP (premium και στιβαρό). Αυτά τα πρόσθετα θα κάνουν καλύτερη δουλειά ανεξάρτητα από το θέμα που θα επιλέξετε. Μην ξεγελιέστε όταν ένας προγραμματιστής χτυπά τις λέξεις “SEO-Friendly” στο θέμα του WordPress. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να παρακολουθείτε τι χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι χρήστες WordPress και γι ‘αυτό άτομα όπως το Yoast και ο Matt Cutts από την Google χρησιμοποιούν το Genesis Framework από το StudioPress.

2. Αξιοπιστία: Έμπιστος από 200.000 άτομα &# x2665; Γένεση

Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για την αγορά ενός θέματος από μια αξιόπιστη εταιρεία (σε αντίθεση με έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή στο ThemeForest). Το StudioPress έχει πλέον περισσότερους από 200.000 χρήστες που τους εμπιστεύονται να κάνουν συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις στα θέματα τους και στο Genesis Framework. Μόνο ο παράγοντας αξιοπιστίας μπορεί να σας σώσει αμέτρητες ώρες που πρέπει να αντιμετωπίσετε τεχνικά ζητήματα και την πιθανότητα διακοπής ή χειρότερης θέσης του WordPress.

@ jm_cook @Skitzzo Αγόρασα το Genesis. Οι AM AM είχαν στείλει παραδείγματα θεμάτων πριν από χρόνια. Επιστρέφω (δωροκάρτα) ΑΜ άτομο που μου έδωσε συμβουλές.

– Ματ Κοτς (@mattcutts) 27 Ιουνίου 2013

@bgardner γιατί θα κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι προτιμώ το Genesis έναντι άλλων θεματικών πλαισίων. Ω περιμένετε, αυτό είναι αλήθεια.) – Joost de Valk (@yoast) 31 Ιανουαρίου 2012πρόσωπο

Με το StudioPress οι ενημερώσεις μου ήταν πάντα άψογες…

wordpress-plugin-ενημερώσεις

Μπορώ να βασίζομαι σε αυτές για να κυκλοφορούν συχνές ενημερώσεις στο Genesis Framework…

genesis-ενημερώσεις

Ενώ Τα θέματα ThemeForest δημιουργούνται από ανεξάρτητους προγραμματιστές που μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι. Αυτό είναι ένα θέμα ThemeForest που χρησιμοποίησα για τον ιστότοπό μου (αυτόν στον οποίο βρίσκεστε). Τελικά σταμάτησε, δεν κυκλοφόρησαν ενημερώσεις και άρχισα να αντιμετωπίζω τεχνικά σφάλματα. Έπρεπε να επανασχεδιάσω τον ιστότοπό μου χρησιμοποιώντας το θέμα Outreach Pro από το StudioPress που μου πήρε εβδομάδες, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό ήταν μια ευλογία στη μεταμφίεση. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να αποφύγετε αυτό το λάθος.

διακοπή-themeforest-θέμα

3. Ελαφρύ: Όχι περισσότερο φουσκωμένος κώδικας που σας επιβραδύνει

Τα περισσότερα θέματα StudioPress δεν περιλαμβάνουν ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο, συντομεύσεις και μερικά δεν περιλαμβάνουν καν ένα ρυθμιστικό. Αντί να ενσωματώσετε αυτές τις δυνατότητες στο θέμα σας (που βλάπτει τον χρόνο φόρτωσής σας), θα βασίζεστε σε προσθήκες για να προσθέσετε μόνο τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Αυτή είναι η όλη ιδέα του ελαφρού βάρους. Η κωδικοποίηση του StudioPress είναι επίσης κορυφαία, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας WordPress που υποστηρίζεται από το Genesis θα φορτωθεί αμέσως. Το δικό μου φορτώνει συνήθως σε .8s όταν δοκιμάζεται το GTmetrix.

Αναφορά ταχύτητας GTmetrix WordPress

4. Κινητή απόκριση + HTML5

Όλα τα θέματα StudioPress ανταποκρίνονται σε κινητά και όλα εκτός από 1 (Focus Pro) είναι HTML5…

Digital-Pro-Theme-by-StudioPress

5. Ασφάλεια: Ο κώδικας επανεξετάστηκε από τον βασικό προγραμματιστή Mark Jaquith

Θα παραδεχτώ ότι δεν γνωρίζω πολλά για την ασφάλεια όσον αφορά την κωδικοποίηση (μόνο γενικά πράγματα όπως η αλλαγή του ονόματος χρήστη διαχειριστή, η εγκατάσταση ενός πρόσθετου ασφαλείας όπως το Wordfence κ.λπ.). Αλλά ξέρω ότι το StudioPress έφερε τον ειδικό ασφαλείας και τον κύριο προγραμματιστή WordPress Mark Jaquith για να αναθεωρήσει και να τροποποιήσει τα θέματα τους. Αυτό είναι καλό δεδομένου ότι οι ιστότοποι WordPress αποτελούν πρόσφατο στόχο.

studiopress-θέματα-ασφάλεια

6. Έτοιμη προσβασιμότητα (για τα άτομα με ειδικές ανάγκες)

Αυτό κάνει τον ιστότοπό σας να είναι πιο εύκολα αναγνώσιμο από άτομα με προβλήματα όρασης, άτομα με προβλήματα ακοής ή τυφλούς. Είναι μικρά πράγματα όπως το να κάνετε το κείμενο υψηλή αντίθεση σε σύγκριση με το χρώμα του φόντου ή να κάνετε την πλοήγησή σας επιλέξιμη με πληκτρολόγιο. Δεν αποτελεί παράγοντα κατάταξης στο Google (ακόμη τουλάχιστον), αλλά διευκολύνει τον ιστότοπό σας για αυτήν την ομάδα ατόμων.

προσβασιμότητα-έτοιμα-wordpress-θέματα

7. Καταπληκτικά σχέδια με μεγάλη ποικιλία θεμάτων

Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν καλύτεροι σχεδιαστές WordPress από εμένα, αλλά ο ιστότοπός μου είναι μια προσαρμοσμένη έκδοση του StudioPress » Θέμα Outreach Pro. Ελέγξτε την αρχική μου σελίδα ή δείτε το βιτρίνα ενότητα στο StudioPress για να δείτε τους ιστότοπους Genesis που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας θέματα StudioPress.

outreach-pro-studiopress-θέμα-προσαρμογή

8. Με την υποστήριξη του πλαισίου Genesis

Όλα τα θέματα StudioPress είναι ενσωματωμένα στο Genesis Framework. Αυτό είναι παρόμοιο με ένα γονικό θέμα και διευκολύνει την ανάπτυξη του παιδικού σας θέματος (αυτό που επιλέγετε στο StudioPress). Χρησιμοποιώντας το Genesis επιτρέπετε στο StudioPress να πραγματοποιεί συνεχείς ενημερώσεις στο Genesis Framework που διατηρεί την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Βοηθά ουσιαστικά με όλα όσα αναφέρονται σε αυτήν την κριτική StudioPress. Μπορείς μάθετε για τα θεματικά πλαίσια σε αυτήν την ανάρτηση WP Beginner. Να είστε σίγουροι ότι η Genesis είναι από την κορυφή πλαίσια σέβεται την κοινότητα του WP.

γένεση-πλαίσιο

9. Αυτόματες ενημερώσεις: Ένα λιγότερο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε

Μόλις εγκαταστήσετε το θέμα σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στις ρυθμίσεις θέματος Genesis:

genesis-αυτόματες ενημερώσεις

10. Ρυθμίσεις θέματος: Μια εσωτερική εμφάνιση

Όλα τα θέματα StudioPress έχουν ρυθμίσεις θέματος Genesis που μπορείτε να εξαγάγετε και να εισαγάγετε για χρήση σε πολλούς ιστότοπους Genesis. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν σχεδόν τόσες επιλογές όπως ένα ισχυρό θέμα όπως το Avada στο ThemeForest, αλλά όπως είπα, αυτή είναι η έννοια ενός ελαφρού θέματος.

studiopress-θέμα-επιλογές

11. Πρόσθετα Genesis (επίσης ελαφρύ)

Το StudioPress έχει μια σειρά από Πρόσθετα Genesis Θα χρησιμοποιούσα ΟΡΙΣΤΙΚΑ για να προσαρμόσω το θέμα του StudioPress. Τα περισσότερα από αυτά έχουν υψηλή βαθμολογία, είναι ελαφριά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβράδυνση του ιστότοπού σας. Θα έλεγα τουλάχιστον αυτά τα πρόσθετα Genesis:

πρόσθετα στούντιο-γένεσης

12. Στερεά τεκμηρίωση για να ξεκινήσετε

ο τεκμηρίωση Το StudioPress έχει τόσο το Genesis Framework όσο και τα θέματα τους είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Μόλις αγοράσετε ένα θέμα, θα έχετε πρόσβαση σε αυτό οδηγίες εγκατάστασης. Εδώ θα δείξουν πώς να εγκαταστήσετε το θέμα σας, να εισαγάγετε περιεχόμενο επίδειξης, να ρυθμίσετε την αρχική σελίδα, τις ρυθμίσεις του Genesis SEO, να χρησιμοποιήσετε στήλες και άλλα σεμινάρια. Ακολουθούν οι οδηγίες που πήρα για το Outreach Pro.

οδηγίες προσέγγισης-pro-setup

13. Σεμινάρια Youtube για σχεδόν κάθε θέμα

Δεδομένου ότι το StudioPress είναι τόσο δημοφιλές, πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τα θέματα τους. Συνήθως, μπορείτε να βρείτε μαθήματα Youtube που να σας δείχνουν πώς να ρυθμίσετε το θέμα StudioPress ειδικά αν έχει περάσει για λίγο (όπως Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro, άλλα). Εδώ είναι ένα υπέροχο σεμινάριο Youtube από τη Lisa Irby που σας δείχνει πώς να προσαρμόσετε οποιοδήποτε θέμα Genesis WordPress:

14. Υποστήριξη κοινότητας: Γίνετε μέλος της ομάδας Facebook!

Εάν αγοράσετε ένα θέμα StudioPress θα πρέπει σίγουρα να συμμετάσχετε στο Genesis WordPress Facebook Group. Είναι εξαιρετικά χρήσιμες και η ομάδα του StudioPress δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις για νέες εκδόσεις θεμάτων, συμβουλές και άλλα νέα σχετικά με το Genesis Framework. Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή ζήτημα που σχετίζεται με οτιδήποτε Genesis, αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες Ομάδες Facebook που έχω λάβει μέρος.

genesis-wordpress-facebook-group

15. Πολλοί προγραμματιστές Genesis εάν χρειάζεστε βοήθεια

Το StudioPress έχει τη δική του λίστα Προγραμματιστές Genesis αλλά δουλεύω με την Pronaya που είναι πολύ φθηνότερη (40 $ / ώρα) και με βοήθησε να δημιουργήσω πάνω από 15 ιστότοπους WordPress στο Genesis Framework. Εργαζόμαστε μαζί για 5 χρόνια και μπορείτε να τον προσλάβετε freelancer.com (απλώς εγγραφείτε και αναζητήστε τον χρήστη bdkamol). Ζει στο Μπαγκλαντές, αλλά αν δεν σας πειράζει η διαφορά ώρας, μιλά καλά Αγγλικά και συνήθως ολοκληρώνει ενημερώσεις εντός 1-2 ημερών. Μπορεί να εγκαταστήσει το θέμα σας, να το προσαρμόσει και να τα κάνει όλα Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress έργα για μένα.

pronaya-freelancer

Επιλογή θέματος StudioPress

Θα βασίστε την απόφασή σας από το σχέδιο που σας αρέσει. Ενώ ορισμένα θέματα είναι ειδικά για τη βιομηχανία, το περιεχόμενο προορίζεται ούτως ή άλλως. Επομένως, μην βασίζετε την απόφασή σας αποκλειστικά στο περιεχόμενο. Το Outreach Pro διαφημίζεται ως θέμα εκκλησίας, αλλά το χρησιμοποίησα ως ιστότοπο μάρκετινγκ και το λατρεύω. Προφανώς ακίνητα, WooCommerce, εκπαίδευση, και ακόμα θέματα παράλλαξης είναι μοναδικοί σε αυτόν τον τύπο ιστότοπου, αλλά θέματα πολλαπλών χρήσεων μπορούν να προσαρμοστούν για οποιονδήποτε κλάδο.

 • Επιχειρήσεις: Executive Pro, Agency Pro, Digital Pro
 • Κτηματομεσίτης: Agent Focused, AgentPress
 • General Blogger: Eleven40 Pro, δεκαέξι εννέα
 • Food Blogger: Foodie Pro, Brunch Pro, Daily Dish, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Περιοδικό / Ειδήσεις: Metro Pro, News Pro, Magazine Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitude Pro
 • Εστιατόριο: Cafe Pro
 • Εκπαίδευση: Education Pro
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Gallery Pro, Glam Pro

Προβολή θεμάτων StudioPress

Πακέτο Pro Plus All-Theme: Αποκτήστε όλα τα 55+ Θέματα StudioPress

Το πακέτο StudioPress Pro Plus All-Theme περιλαμβάνει όλα τα θέματα StudioPress για 499,95 $ + 99,95 $ / έτος μετά. Αυτό πακέτο θεμάτων περιλαμβάνει όλα τα θέματα τρίτων και μελλοντικών στη συλλογή τους. Διαπίστωσα ότι πολλές συναυλίες με υψηλότερες πληρωμές περιλαμβάνουν εταιρείες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Genesis, οπότε το να είσαι προγραμματιστής WordPress (και προγραμματιστής Genesis) μπορεί να σου κάνει περισσότερους πελάτες από μόνος του.

Πακέτο θέματος StudioPress Pro Plugin All Theme

Ιστοσελίδες προθηκών: Δείτε τις προσαρμοσμένες εκδόσεις κάθε θέματος

Χρησιμοποιήστε το βιτρίνα ενότητα στον ιστότοπο του StudioPress για να δείτε προσαρμοσμένες εκδόσεις κάθε θέματος. Υπάρχει μια επιλογή στη δεξιά πλευρά της σελίδας όπου μπορείτε να φιλτράρετε ανά θέμα (και θα παρατηρήσετε ότι ορισμένοι ιστότοποι φαίνονται εντελώς διαφορετικοί από το θέμα, δείχνοντάς σας πόσο ευέλικτοι είναι).

studiopress-βιτρίνα-φίλτρο

βιτρίνα στούντιο

Προβολή θεμάτων StudioPress

Αυτό έχω μόνο! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αναθεώρηση θεμάτων StudioPress, το Genesis Framework ή ένα συγκεκριμένο θέμα, ρίξτε μια γραμμή στα σχόλια και θα χαρώ να σας βοηθήσω. Μόλις ανακάλυψα για το StudioPress, ερωτεύτηκα (όπως λένε). Αλλά σοβαρά, μου αρέσει πολύ να δουλεύω με τα θέματα τους και σίγουρα έκανε τη ζωή μου ευκολότερη, ειδικά στο σχεδιασμό.

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map