Cloudways-anmeldelse: Jeg sparer $ 100 per måned med 2 ganger raskere belastningstid etter å ha migrert fra SiteGround’s Expensive Cloud Hosting

Cloudways-omtale


Jeg innrømmer det, jeg er en fanGround-fanboy.

Men etter hvert som trafikken min vokste, begynte jeg å få CPU-overskudd på SiteGrounds GoGeek-plan. Jeg oppgraderte til $ 80 per måned sky hosting men overskred fremdeles CPU, så jeg la mer CPU / RAM og begynte å betale dem $ 180 / month. Å gå fra $ 11,95 per måned på GoGeek til $ 180 / måned var for meg mildt sagt gal. Så jeg migrerte til DigitalOcean på Cloudways der jeg betalte $ 80 / måned for omtrent samme mengde CPU / RAM. Etter migrering falt lastetidene mine i to, jeg overskrider ikke CPU-en min og sparer $ 100 per måned.

Det er klart jeg er ganske fornøyd.

Noen av veiledningene mine har 10+ bilder og 400+ kommentarer (5 MB sidestørrelse og 170 forespørsler) og lastes fortsatt inn <2s! Kjør dette innlegget gjennom GTmetrix eller klikk gjennom sidene mine hvis du vil – de laster alle inn umiddelbart. Dette var den største forskjellen jeg la merke til da jeg migrerte til Cloudways.

Cloudways-støtte er ikke så god som SiteGround (billetter besvares vanligvis på en time i stedet for 15 minutter), men med den forbedrede ytelsen kan jeg absolutt leve med det.

1. Jeg har tidligere brukt SiteGround’s Cloud Hosting

Et problem jeg har med SiteGround er at det ikke er noen “mellomplan” mellom GoGeek og sky. Du betaler enten $ 11,95 per måned eller $ 80 / måned. Og hvis du må oppgradere til sky fordi du har CPU-overskudd, er sjansen stor for at inngangsplanen ikke vil være nok (det var det ikke for meg). Jeg måtte betale dem omtrent $ 120 / måned for å slutte å få CPU-overskudd, og $ 180 / måned for serveren min å være avslappet. 2 CPU + 4 GB RAM vil vanligvis ikke kutte den for mange.

Siteground-Cloud-Hosting

Jeg betalte dem altfor mye:

Siteground-Cloud-hosting-Salg-Kvittering

2. Pengene jeg sparte med Cloudways

Rask sammenligningssjekk: 2 CPU + 4 GB RAM koster $ 80 per måned på SiteGround når det bare er $ 42 / måned på Cloudways på DigitalOcean. SiteGrounds skyservere kan heller ikke håndtere CPU som Cloudways. I mitt tilfelle, i stedet for å betale SiteGround $ 180 / måned for 6 CPU + 8 GB RAM, kom jeg lett unna med 2 CPU + 4 GB RAM på Cloudways uten CPU-problemer, pluss et raskere nettsted.

Konklusjon: det er en no-brainer.

Cloudways-faktura

Hvis prisene på SiteGround-fornyelsen starter og du betaler $ 35 / måned på GoGeek, var det da jeg skulle flytte til Cloudways. For de fleste nettsteder med lite trafikk er SiteGround et flott alternativ (spesielt hvis du får 3 år av kampanjeprisen deres). Men når fornyelsesprisene sparker inn, eller bloggen din vokser og trenger en kraftig server, er Cloudways billigere / raskere enn SiteGround.

3. Lastetider som er halvert

Det er ingen som argumenterer for grafen:

Siteground-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Den største forskjellen var lastetiden på lange / tunge opplæringsprogrammer. Denne opplæringen har rundt 100 bilder og 400+ kommentarer, har en sidestørrelse på 5,78 MB og 167 forespørsler, men laster fortsatt inn <2s. Selvfølgelig er det ikke en offisiell referanseindeks, men jeg la merke til en enorm forbedring i hvor raskt nettstedet mitt lastet bare ved å klikke gjennom sidene mine. Klikk på sidefeltkoblingene mine hvis du vil se deg selv.

GTmetrix-rapport-for-lenge-post

Jeg hadde allerede 100% GTmetrix-score på hjemmesiden min med SiteGround, men siden er bare 334 kB og 10 forespørsler. Rapporten over er en mer nøyaktig fremstilling av belastningstidene mine.

GTmetrix-rapporten fra 2019

Du kan til og med kjøre dette innlegget gjennom GTmetrix og se hva du får:

Cloudways-Review-GTmetrix

Andre mennesker som migrerte til Cloudways (eller en av skyleverandørene deres):

Cloudways responstid

WP-motor til Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Cloudways server svartid

Godaddy til DigitalOcean Migration

Forbedring av Cloudways lastetid

Cloudways vs WP Engine

Uten navn

Cloudways Pingdom Load Times

Cloudways Pingdom-rapport

Namecheap To Cloudways Migration

Vultr migrasjon

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

WPEngine to Cloudways Migration

Få hosting fra Cloudways

4. Ingen flere CPU-overskudd

CPU-overskudd er en av største begrensninger av SiteGround.

Husk: Jeg skriver veiledninger for hvordan du kan redusere CPU og få WordPress-nettsteder til å laste raskere. Jeg brukte bare 15 lette plugins, et StudioPress-tema, konfigurerte WP Rocket med både Cloudflare og StackPaths CDN, deaktivert hjerteslag, optimaliserte alle bildene mine og blokkerte dårlige roboter som dukket opp i Wordfences live trafikkrapport. Likevel fikk jeg fremdeles CPU-problemer.

Siteground-CPU-Limits

Etter å ha migrert til Cloudways, var CPU-bruken min bokstavelig talt 1%. Gjør du lurer på …

Cloudways-CPU-bruk

5. Gratis migrasjon gikk greit

Dette skjer ikke for alle (bare å prøve å være ærlig).

Jeg har lest andre Cloudways-anmeldelser der folk ikke var fornøyd med deres støtte og som inkluderte migrering av nettstedet deres. For 95% av folket går migrasjonen greit. Men de andre 5% kan oppleve drifttid, lange ventetider mens nettstedet ditt blir migrert, og de hjelper kanskje ikke med å konfigurere SSL, Cloudflare og alt som ikke er relatert til tjenesten deres..

Jeg kommer mer inn på dette i support seksjon, men i mitt tilfelle måtte jeg konfigurere SSL selv (noe som var veldig enkelt, for det var bokstavelig talt en 1-klikk-aktivering i Cloudways instrumentpanel), men jeg har fortsatt problemer med å få Cloudflare til å jobbe med Cloudways og vil trenge utvikleren min dette.

Cloudways-Migrator-Tools

Be om en gratis migrasjon fra Cloudways

6. Støtte er “anstendig”

For ikke å lyve, Cloudways får bashed for deres støtte.

Migrasjoner kan ha hikke, støtte kan være frekk, og du vil ikke få samme støttenivå som SiteGround. Det er grunnen til at hvis du opplever problemer eller har spørsmål, vil jeg nå ut til Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways community manager) hvis # 1-jobb er å gjøre kundene glade og svare på spørsmål. Han er også superaktiv i WordPress Hosting Facebook Group. Jeg var i kontakt med Mustaasam under migrasjonen – han svarte på alle spørsmålene mine og ga meg sjelefred mer enn noe annet. Jeg likte ideen om ansvarlighet.

Selvfølgelig er det nok av kunder som synes Cloudways-støtte er bra (jeg, bare ikke så bra som SiteGround). Jeg rakte faktisk ut til Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) om et tilknyttet spørsmål med SiteGround (to ganger) og han svarte aldri. Konklusjonen min er at hver person er forskjellig – det kommer an på hvem representanten din er. Men hvis du har spørsmål eller problemer, kan du nå ut til samfunnsansvarlige. Det er mer sannsynlig at du blir prioritert.

Mustaasam Saleem Ansari

Min personopplevelse; de migrerte nettstedet med hell uten feil, nedetid, og de konfigurerte til og med Breeze-plugin-en for meg. Kanskje de visste at jeg skrev denne anmeldelsen.

7. 5 Cloud Hosting-leverandører å velge mellom

Med Cloudways kan du velge mellom fem nettskyleverandører. Bare for å bekrefte, Cloudways er mellommann som administrerer serveren din. DigitalOcean og de andre leverandørene er de som vert for nettstedet ditt (gjennom deres partner, Cloudways). Jeg personlig har ikke lyst til å administrere serveren min – ingen har ikke tid til det! Men hvis du gjør det, kan du gå rett til DigitalOcean.

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

Cloudways skrev allerede en artikkel som beskriver forskjellene i hver plan:

Cloudways Cloud Platform Comparison

Se denne siden på Cloudways

Deres mest populære plan er DigitalOcean som også er den minst kostbare (og er den jeg bruker).

Cloudways-DigitalOcean

8. Fremskynde nettstedet ditt på Cloudways

Et par Cloudways-kunder lagde en optimaliseringsvideo som inkluderer finjusteringer du kan lage i Cloudways-oversikten for å få nettstedet ditt til å laste raskere. Det kan enkelt ta 1s av lastetiden. Videoen er 40 minutter lang, så jeg sparer deg for tid og viser instruksjonene nedenfor.

Trinn 1: Oppgrader til PHP 7.3, MariaDB 10.3, og installer Redis i “Innstillinger & Pakker ”-fanen.

Cloudways-Speed-oppgraderinger

Steg 2: Øk minnegrensen til 256 MB også i “Innstillinger & Pakker ”-fanen.

Cloudways-Memory-Limit

Du kan også sjekke deres WordPress hosting-side for å se hastighetsteknologien de bruker: solid state-stasjoner, PHP 7.3, MariaDB, PHP-FPM, Breeze-plugin og Cloudways CDN (betalt tjeneste).

Cloudways-Performance-funksjoner

9. Bruke pluggen for bris

Cloudways’ Bris-plugin erstatter ikke WP Rocket og andre toppcache-plugins, siden de har flere funksjoner. Breeze leveres bare med cache, minifisering, Gzip, databaseopprydding, CDN URL og lakk. Men det er verdt å prøve ut – du vet aldri når cache-plugins vil gjøre en bedre jobb med å optimalisere spesifikke ting enn andre, ettersom hvert nettsted er annerledes. Også de fleste dårlige anmeldelser skyldes problemer relatert til WooCommerce – i så fall må du være forsiktig.

Cloudways har også en opplæringen for å sette opp Breeze.

Cloudways Breeze Plugin

Grunnleggende alternativer:
* Unngå duplikatfunksjonalitet med andre cache-plugins!

Cloudways Breeze grunnleggende alternativer

Avanserte instillinger:

Cloudways Breeze Avanserte alternativer

database:

Cloudways Breeze Databasealternativer

CDN:

Cloudways Breeze CDN-alternativer

Varnish:
*Det har vært mange rapporter om at å aktivere Varnish gjør mer skade enn godt, og i noen tilfeller kan det til og med ødelegge nettstedet ditt. I de fleste tilfeller ville jeg unngå å slå på lakk.

Cloudways bris lakkalternativer

10. Legge til Cloudflare

Registrer deg for en gratis plan, så går du gjennom et sett med sider, så ser du 2 navneskilt:

Cloudflare navneserver Endring

Logg inn der ditt domene er vert (f.eks. GoDaddy) og endre navneservere til Cloudflare:

Godaddy Cloudflare-navneservere

Logg på Cloudways, gå til “Innstillinger & Pakker ”da aktivere Cloudflares WAF-modul:

Cloudways Cloudflare WAF-regel

Cloudways har også et betalt CDN-alternativ som er $ 1 per 25 GB:

Cloudways-CDN

11. 59+ datasentre

Cloudways har faktisk 59 datasentre Hvis du kombinerer alle skyleverandørene deres, ikke 25.

Cloudways-datasentre

Når du velger planen din, blar du gjennom stedene deres.

 • DigitalOcean: 8 datasentre
 • Linode: 8 datasentre
 • Vultr: 15 datasentre
 • AWS: 14 datasentre
 • Google Cloud: 14 datasentre

Cloudways 59 datasentre

12. Gratis SSL

Free Let’s Encrypt SSL er inkludert i Cloudways. Alt du trenger å gjøre er å klikke for å aktivere det.

Cloudways-Free-SSL

13. Cloudways-tillegg (ekstra tjenester)

Cloudways tilbyr noen få tilleggsprogrammer (betalte tjenester):

Cloudways-Add-Ons

DNS Made Easy – Jeg elsker ideen om en premium DNS, helt til jeg ble fortalt at du ikke kan bruke den med Cloudflare. Selv om jeg ikke bruker det nå, kan det hende jeg må gi den en hvirvel i løpet av den nærmeste fremtiden.

Rackspace-e-post – fullt administrert e-postløsning for virksomheten.

Elastisk e-post – flott hvis du sender sensitiv e-post (se Cloudways ‘ e-sammenligning).

Søknadsmigrering – Cloudways vil migrere 1 nettsted gratis, deretter $ 25 per nettsted etter.

Søknadsoppgradering – Hvis du er bekymret for oppdaterte WordPress, plugins osv., Kan du betale Cloudways $ 50 / måned for å gjøre dette for deg, men jeg kjenner ærlig talt ikke noen som vil gjøre det..

CloudwaysCDN – dette er det samme som StackPath (Cloudways og StackPath er partnere) og koster $ 1 per 25 GB. Jeg bruker både Cloudflare og StackPath som har spart meg masse båndbredde.

StackPath-CDN-Analytics

14. Andre funksjoner

staging – hvis du vil klone nettstedet ditt å teste nye design / plugins, dette er ekstremt enkelt. Bare gå til Programmer, klikk på de tre prikkene og klikk på “Klon app / Opprett iscenesettingsnettsted.”

Cloudways iscenesettelse klon

Vertikal skalering – skalere serveren din når som helst for å inkludere mer ressurser eller lagring.

Cloudways-Vertikal skalering

sikkerhetskopier – ta enkelt en sikkerhetskopi når du vil.

Cloudways-sikkerhetskopier

GIT – brukes til å implementere utviklingsarbeidsflyter (de har en opplæringen om det).

Cloudways-GIT

Legg til teammedlemmer – elsker at du kan angi tillatelser for folk som har tilgang.

Cloudways-Team-medlemmer

15. Ingen e-postvert

Cloudways tilbyr ikke e-post hosting, men de er sammen med Rackspace å tilby e-post hosting så lavt som $ 1 / e-post / måned i stedet for $ 2 / e-post / måned (Rackspace-priser).

Og for transaksjonsmessige / utgående e-postmeldinger er de samarbeidet med Elastisk e-post for å gi et enkelt oppsett, eller du kan konfigurere din egen SMTP-leverandør som Gmail SMTP, SendGrid, Mailgun.

Cloudways-SMTP-innstillinger

16. Fordelen med administrert hosting

Annet enn en stor ytelsesforbedring, sørger administrert hosting også for programvareoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og maskinvareadministrasjon. Men ytelse er den største trekningen.

Forskjellen mellom delt hosting og administrert skyhosting er enorm. GoDaddy, Bluehost, HostGator, TSOhost, og i utgangspunktet hver delt hosting, men SiteGround (og kanskje A2), er dritt. Hvis du aldri har opplevd skyhosting, vil du se forbedrede server responstider, lastetider i GTmetrix og en merkbar forskjell når du klikker deg gjennom sidene dine.

Managed Hosting Poll

17. Konklusjon: I’m A Happy Camper

For det første blokkerer nesten hvert enkelt vertsfirma Facebook-anmeldelser (sannsynligvis fordi så mange bruker det for å bitch). Cloudways er en av få verter som tillater det Facebook anmeldelser. Og sist jeg sjekket, hadde de 4,5 / 5 stjerner med 500+ anmeldelser, noe som er ganske jævlig bra for Facebook. Etter å ha den gode opplevelsen jeg gjorde, bestemte jeg meg for å la dem være min egen perle av anmeldelse:

Cloudways-Facebook-omtale

18. Cloudways # 1 I Facebook-avstemminger

SiteGround og Cloudways er vanligvis de 2 beste vertene i avstemningene på Facebook. SiteGround ble faktisk rangert som nr. 1 i 30+ avstemninger, men det er fordi de har eksistert for alltid, flere har brukt dem, og de er billigere (til du må fornye). Men det er et stort skifte av mennesker som flytter fra SiteGround til Cloudways, hovedsakelig på grunn av SiteGrounds fornyelsespriser.

Hosting-anbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Favoritthotell for Elementor

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

19. Jeg ville brukt SiteGround hvis …

 • Du vil ha fantastisk, pålitelig støtte
 • Du har ikke registrert deg i kampanjeprisene deres ennå
 • Du vet hvordan du optimaliserer nettstedet ditt for å redusere CPU
 • Du har et nettsted med lite trafikk og trenger ikke nettsky-hosting
 • Du vil være sammen med en anerkjent vert som har eksistert i mange år
 • Du er ikke erfaren med å administrere nettstedet ditt, og leter etter “enkel” hosting
 • Du vil ha den raskeste delte hosting rundt (mye bedre enn GoDaddy, Atten, etc)

20. Jeg ville brukt Cloudways hvis …

 • Du vil ha ren ytelse (den klart største grunnen)
 • SiteGrounds GoGeek-plan kutter ikke den (verken på grunn av CPU- eller fornyelsespriser)
 • Du vil ha iscenesettelse og GIT uansett hvilken plan du velger
 • Forventningene dine til støtte er ikke like høye som SiteGround
 • Du er mer kunnskapsrik når det gjelder administrasjon av nettstedet ditt

WordPress anbefaler også DigitalOcean i deres optimaliseringsveiledning:

Anbefaling fra Digital Ocean

Få hosting fra Cloudways

(spar 25% i 2 måneder med kampanjekode OMM25)

ofte stilte spørsmål

&# x1f535; Er Cloudways raskt?

Cloudways ga meg omtrent to ganger raskere belastningstid enn SiteGrands skyhosting, og jeg betalte 1/2 av det jeg var. Nettstedet mitt lastes øyeblikkelig, og du kan klikke deg gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn. De bruker nyeste PHP-versjoner, MariaDB, og en veldig rask infrastruktur.

&# X1f535; Hvilke 5 nettskyvertsleverandører bruker de?

DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud og Amazon (AWS). Deres DigitalOcean-plan er mest populær, billigst, og det er det jeg bruker.

&# X1f535; Hva er Cloudways ‘prisstruktur?

Cloudways har en månedlig prisstruktur uten årlige kontrakter eller forhåndsavgifter.

&# X1f535; Støtter Cloudways e-post?

Cloudways tilbyr ikke hosting via e-post direkte, men de er inngått samarbeid med Rackspace som tilbyr det for så lite som $ 1 / e-post / måned i stedet for $ 2 / e-post / måned (Rackspace-priser).

&# X1f535; Hvordan sammenligner Cloudways med SiteGround?

De har en bedre verdi, spesielt når du når SiteGrands fornyelsespriser, men de er også litt mer tekniske. SiteGround er bra for delt hosting, men hvis hastighet er viktig, er Cloudways veien å gå.

&# X1f535; Er Cloudways en mellommann?

På sett og vis, ja. Deres hosting er markert med omtrent 200% fordi det er administrert hosting. Hvis du har tid til å konfigurere og vedlikeholde din egen server, kan du kjøpe direkte fra nettskyleverandøren. Ellers vil Cloudways administrere det for deg.

Klar til å oppleve de kraftige serverne på administrert skyhosting?
Ikke vær som meg og tenk at bare fordi SiteGrounds delte hosting er bra, er det ikke kraftigere servere tilgjengelig. Når jeg endelig trakk avtrekkeren, var det ingen som så tilbake.

+1 for Cloudways
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map