Cloudways-katsaus: Säästän 100 dollaria / kuukausi 2x nopeammalla latausajalla siirryttyäni SiteGroundin kalliista pilvipalvelusta

Cloudways-Review


Myönnän sen, olen SiteGround-fani.

Mutta liikenteeni kasvaessa aloin saada prosessorien ylijäämiä SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaan. Päivitin heidän hintaan 80 dollaria / kk pilvipalvelu mutta ylitti silti suorittimen, joten lisäin enemmän suoritinta / RAM-muistia ja aloin maksaa heille 180 dollaria / kk. GoGeekistä 11,95 dollaria / kuukausi 180 dollariin / kuukausi oli minusta hullu. Joten muutin DigitalOcean pilviteillä missä maksin 80 dollaria / kk suunnilleen samasta määrästä prosessoria / RAM-muistia. Siirtymisen jälkeen latausaikani laskivat puoleen, en ole läheskään ylittänyt CPU: ta ja säästän 100 dollaria kuukaudessa.

Olen selvästi onnellinen.

Joissakin opetusohjelmistani on yli 10 kuvaa ja yli 400 kommenttia (5 Mt sivukoko ja 170 pyyntöä), ja ne ladataan edelleen <2s! Suorita tämä viesti GTmetrixin kautta tai napsauta halutessani sivujani – ne kaikki latautuvat heti. Tämä oli suurin ero, jonka huomasin muutettaessa Cloudways.

Cloudways-tuki ei ole yhtä hyvä kuin SiteGround (lippuihin vastataan yleensä tunnissa 15 minuutin sijasta), mutta parantuneen suorituskyvyn ansiosta voin varmasti elää sen kanssa.

1. Käytin aiemmin SiteGroundin Cloud Hosting -sovellusta

Yksi ongelma, joka minulla on SiteGroundin kanssa, ei ole ”keskimmäistä” suunnitelmaa GoGeekin ja pilven välillä. Maksat joko 11,95 dollaria / kuukausi tai 80 dollaria / kuukausi. Ja jos joudut päivittämään pilveen, koska sinulla on suorittimen ylijäämiä, mahdollisuudet ovat, että lähtötasosuunnitelma ei riitä (se ei ollut minulle). Minun oli maksettava heille noin 120 dollaria / kk, jotta lopettaisin suorittimen ylijäämien saaminen, ja 180 dollaria / kuukausi palvelimeni rentoutumiseksi. 2 CPU + 4 Gt RAM-muisti ei yleensä leikkaa sitä monille.

SiteGround-Cloud-Hosting

Maksoin heille aivan liian paljon:

SiteGround-Cloud-Hosting-myynti-kuitti

2. Säästämäni rahaa Cloudways-sovelluksella

Nopea vertailutarkistus: 2 CPU + 4 Gt RAM-muistia maksaa 80 dollaria / kuukausi SiteGround-palvelussa, kun se on vain 42 dollaria / kuukausi Cloudways DigitalOceenessa. Myös SiteGroundin pilvipalvelimet eivät pysty käsittelemään CPU: ta kuten Cloudways. Minun tapauksessani sen sijaan, että maksisin SiteGround 180 dollaria / kk 6 CPU + 8 Gt RAM-muistista, pääsin helposti 2 CPU + 4 Gt RAM-muistia Cloudwaysiin ilman CPU-ongelmia sekä nopeampaa sivustoa..

Johtopäätös: se ei ole mielikuvia.

Cloudways-Lasku

Jos SiteGround-uusintahinnat alkavat ja maksat 35 dollaria / kk GoGeekissa, silloin muuttaisin Cloudwaysiin. Useimmissa vähäliikenteisissä sivustoissa SiteGround on loistava vaihtoehto (varsinkin jos saat 3 vuotta niiden promohinnasta). Mutta kun uusintahinnat alkavat tai blogiisi kasvaa ja se tarvitsee tehokkaan palvelimen, Cloudways on halvempi / nopeampi kuin SiteGround.

3. Kuormitusajat leikataan puoleen

Kaaviota ei väitetä:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Suurin ero oli pitkien / raskaiden opetusohjelmien latausaika. Tässä opetusohjelmassa on noin 100 kuvaa ja yli 400 kommenttia, sivun koko on 5,78 Mt ja 167 pyyntöä, mutta silti latautuu <2s. Tietenkään se ei ole virallinen vertailuarvo, mutta huomasin valtavan parannuksen sivustoni lataamisen nopeuteen napsauttamalla sivuillani. Napsauta sivupalkin linkkejä, jos haluat nähdä itsesi.

GTmetrix-raportti-for-pitkä-post

Minulla oli jo 100% GTmetrix-tulokset kotisivullani SiteGround-palvelussa, mutta sivu on vain 334 kt ja 10 pyyntöä. Yllä oleva raportti kuvaa tarkemmin latausaikojani.

Vuoden 2019 GTmetrix-raportti

Voit jopa suorittaa tämän viestin GTmetrixin kautta ja nähdä mitä saat:

Cloudways-Review-GTmetrix

Muut Cloudwaysiin (tai johonkin heidän pilvipalveluntarjoajansa) muuttaneet ihmiset:

Cloudwaysin vastausajat

WP-moottori pilvitietä

DigitalOcean Pingdom -raportti

Cloudways-palvelimen vastausajat

Godaddy DigitalOceen-muuttoon

Cloudwaysin latausajan parantaminen

Pilvisyys vs. WP-moottori

nimetön

Cloudways Pingdom -latausajat

Cloudways Pingdom -raportti

Nimihuono Cloudways-muuttoon

Vultr-muuttoliike

Cloudways WooCommerce -siirto

Cloudways AWS -siirto

WPEngine Cloudways -siirtoon

Hanki isäntä Cloudwaysista

4. Ei enää suorittimen ylimääriä

Prosessorin ylennykset ovat yksi suurimmat rajoitukset sivustosta.

Muista: Kirjoitan opetusohjelmia siitä, kuinka vähentää prosessoria ja saada WordPress-sivustoja latautumaan nopeammin. Käytin vain 15 kevyttä pluginia, StudioPress-teemaa, konfiguroinut WP Rocketin sekä Cloudflaren että StackPathin CDN: n kanssa, poissuljettu syke, optimoinut kaikki kuvat ja estänyt huonot robotit, jotka näkyivät Wordfencen elävässä liikenneraportissa. Silti sain edelleen prosessoriasioita.

SiteGround-CPU-Limits

Kun siirryin Cloudwaysiin, suorittimeni käyttö oli kirjaimellisesti 1%. Saa sinut ihmettelemään …

Cloudways-CPU-käyttö

5. Vapaa muutto sujui sujuvasti

Tätä ei tapahdu kaikille (yritän vain olla rehellinen).

Olen lukenut muita Cloudways-arvosteluja, joissa ihmiset eivät olleet tyytyväisiä tukeensa ja joihin sisältyi verkkosivustonsa siirtäminen. 95 prosentilla ihmisistä muutto sujuu sujuvasti. Mutta muut 5%: lla voi olla seisokkeja, pitkiä odotusaikoja sivustosi siirron aikana. Ne eivät ehkä auta SSL: n, Cloudflaren ja minkään muun, joka ei liity heidän palveluunsa, määrittämisessä.

Tutkin tätä enemmän tukiosio, mutta minun tapauksessani jouduin määrittämään SSL: n itse (mikä oli erittäin helppoa, koska se oli kirjaimellisesti yhden napsautuksen aktivointi Cloudwaysin hallintapaneelissa), mutta minulla on edelleen ongelmia saada Cloudflare toimimaan Cloudwaysin kanssa ja tarvitsen kehittäjäni tekemään Tämä.

Cloudways-Migrator-Tools

Pyydä ilmainen siirto Cloudways-palvelusta

6. Tuki on ”ihmisarvoista”

Ei valehtele, Cloudways saa bassoa tuestaan.

Siirtymisessä voi olla hikkaa, tuki voi olla töykeää, etkä saa samaa tasoa tukea kuin SiteGround. Siksi, jos sinulla on ongelmia tai sinulla on kysymyksiä, ottaisin yhteyttä Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways-yhteisöpäällikkö), jonka tärkein tehtävä on tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja vastata kysymyksiin. Hän on myös erittäin aktiivinen WordPress-hosting Facebook-ryhmä. Olin yhteydessä Mustaasamiin muuton aikana – hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja antoi minulle mielenrauhan enemmän. Pidin vastuullisuusideasta.

Tietenkin on paljon asiakkaita, joiden mielestä Cloudways-tuki on suurta (en, en vain niin hyvä kuin SiteGround). Olin todella tavoittanut Hristo Pandjarov (SiteGround-yhteisöpäällikkö) tytäryhtiökysymyksestä SiteGroundin kanssa (kahdesti), eikä hän koskaan vastannut. Johtopäätökseni on, että jokainen ihminen on erilainen – kaikki riippuu siitä, kuka edustajasi on. Mutta jos sinulla on kysyttävää tai kysymyksiä, ota yhteyttä yhteisön johtajiin. Olet todennäköisemmin prioriteetti.

Mustaasam Saleem Ansari

Henkilöni kokemus; he siirtyivät sivustolle onnistuneesti ilman virheitä ja seisokkeja, ja he jopa määrittivät Breeze-laajennuksen minulle. Ehkä he tiesivät, että kirjoitin tämän arvion.

7. 5 pilvipalveluntarjoajaa, joista valita

Cloudways-sovelluksella voit valita viidestä pilvipalveluntarjoajasta. Vain vahvistaakseni, Cloudways on välittäjä, joka hallinnoi palvelinta. DigitalOcean ja muut palveluntarjoajat ovat niitä, jotka ylläpitävät verkkosivustoasi (kumppaninsa Cloudwaysin kautta). Minusta henkilökohtaisesti ei tunnu hallitsevan palvelinta – eikö kukaan ole saanut aikaa siihen! Mutta jos teet niin, voit mennä suoraan DigitalOcean.

Cloudways-Haut-Cloud-Hosting

Cloudways kirjoitti jo artikla kuvaavat erot kussakin suunnitelmassa:

Cloudways Cloud Platform -vertailu

Katso tämä sivu Cloudways-sivulta

Heidän suosituin suunnitelma on DigitalOcean joka on myös halvin (ja jota käytän).

Cloudways-DigitalOcean

8. Sivustosi nopeuttaminen pilviteillä

Pari paria Cloudways-asiakasta teki optimointivideon, joka sisältää lisäyksiä, joita voit tehdä Cloudwaysin kojetaulussa sivustosi lataamisen nopeuttamiseksi. Se voi helposti viedä yhden sekunnin latausajasta. Video on 40 minuuttia pitkä, joten säästän aikaa ja luetellaan alla olevat ohjeet.

Vaihe 1: Päivitä PHP 7.3, MariaDB 10.3 ja asenna Redis ”Asetukset & Paketit ”-välilehti.

Cloudways-Speed-päivitykset

Vaihe 2: Lisää muistin raja 256 Mt: iin myös ”Asetukset & Paketit ”-välilehti.

Cloudways-muisti-Limit

Voit myös tarkistaa heidän WordPress-isännöintisivu nähdäksesi heidän käyttämänsä nopeustekniikan: solid state drives, PHP 7.3, MariaDB, PHP-FPM, Breeze plugin ja Cloudways CDN (maksullinen palvelu).

Cloudways-Performance-ominaisuudet

9. Breeze-laajennuksen käyttö

Cloudways’ Breeze plugin ei korvaa WP Rocketia ja muita suosituimpia välimuistin laajennuksia, koska niissä on enemmän ominaisuuksia. Breeze toimitetaan vain välimuistilla, pienentämisellä, Gzipillä, tietokannan puhdistuksella, CDN URL: llä ja lakalla. Mutta se on kokeilemisen arvoinen – et koskaan tiedä milloin välimuistin laajennukset tekevät paremman työn tiettyjen asioiden optimoinnissa kuin muut, koska jokainen verkkosivusto on erilainen. Myös useimmat huonoja arvosteluja johtuvat WooCommerce-ongelmista – tässä tapauksessa ole varovainen.

Cloudways on myös oppitunti Breezen asettamiseen.

Cloudways Breeze -laajennus

Perusasetukset:
* Vältä päällekkäisiä toimintoja muiden välimuistin laajennusten kanssa!

Cloudways Breeze -asetukset

Edistyneet asetukset:

Cloudways Breeze Lisäasetukset

Tietokanta:

Cloudways Breeze-tietokanta-asetukset

CDN:

Cloudways Breeze CDN -asetukset

Lakka:
*On ollut monia raportteja siitä, että Lakan aktivoiminen tekee enemmän haittaa kuin hyötyä, ja joissakin tapauksissa se voi jopa rikkoa verkkosivustosi. Useimmissa tapauksissa välttäisin lakan kytkemistä päälle.

Cloudways Breeze -lakkavaihtoehdot

10. Cloudflare-lisäys

Tilaa ilmainen suunnitelma, käydään joukko sivuja, niin näet 2 nimipalvelinta:

Cloudflare-nimipalvelimen vaihto

Kirjaudu sisään missä verkkotunnuksesi isännöi (esim. GoDaddy) ja vaihda nimipalvelimet Cloudflaren omaksi:

Godaddy Cloudflare-nimipalvelimet

Kirjaudu Cloudways-sivulle siirtymällä kohtaan Asetukset & Paketit ” aktivoida Cloudflaren WAF-moduuli:

Cloudways Cloudflare WAF -sääntö

Cloudwaysillä on myös maksettu CDN-vaihtoehto, joka on 1 dollari per 25 Gt:

Cloudways-CDN

11. 59+ tietokeskuksia

Cloudwaysillä on todella 59 tietokeskukset jos yhdistät kaikki heidän pilvipalveluntarjoajansa, ei 25.

Cloudways-Data-keskusten

Kun valitset suunnitelmaa, selaa heidän sijaintejaan.

 • DigitalOcean: 8 tietokeskusta
 • Linode: 8 tietokeskusta
 • Vultr: 15 tietokeskusta
 • AWS: 14 tietokeskusta
 • Google Cloud: 14 tietokeskusta

Cloudways 59 tietokeskukset

12. Ilmainen SSL

Ilmainen Let’s Encrypt SSL on mukana Cloudways. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on napsauttaa aktivoidaksesi se.

Cloudways-Free-SSL

13. Cloudways-lisäosat (lisäpalvelut)

Cloudways tarjoaa muutaman lisäosan (maksulliset palvelut):

Cloudways-lisäosia

DNS on helppo – Rakastan idea premium-DNS: stä, kunnes minulle sanottiin, ettet voi käyttää sitä Cloudflaren kanssa. Vaikka en käytä sitä nyt, joudun ehkä antamaan sen pyörreksi lähitulevaisuudessa.

Rackspace-sähköposti – täysin hallittu yrityssähköpostiratkaisu.

Joustava sähköposti – hienoa, jos lähetät arkaluontoisia sähköpostiviestejä (katso Cloudways sähköpostin vertailu).

Sovellusten siirto – Cloudways siirtää yhden sivuston ilmaiseksi, sen jälkeen 25 dollaria sivustoa kohti.

Sovelluksen päivitys – Jos olet huolissasi päivitetystä WordPressistä, laajennuksista jne., Voit maksaa Cloudwaysille 50 dollaria / kk tehdäksesi tämän puolestasi, mutta en rehellisesti tiedä ketään, joka tekisi sen.

CloudwaysCDN – tämä on sama kuin StackPath (Cloudways ja StackPath ovat kumppaneita) ja maksaa 1 dollaria per 25 Gt. Käytän sekä Cloudflare että StackPath, mikä on säästänyt minulle paljon kaistanleveyttä.

StackPath-CDN-Analytics

14. Muut ominaisuudet

näyttämöllepano – jos haluat kloonaa verkkosivustosi testata uusia malleja / laajennuksia, tämä on erittäin helppoa. Mene vain Sovellukset-sovellukseen, napsauta kolme pistettä ja napsauta ”Klooni sovellus / Perustavan verkkosivuston luominen”.

Cloudways-lava-klooni

Pystysuuntainen skaalaus – Skaalaa palvelimesi milloin tahansa sisällyttääksesi lisää resursseja tai tallennustilaa.

Cloudways-Vertical-skaalaus

varmuuskopiot – ota varmuuskopio helposti milloin tahansa.

Cloudways-Varmuuskopiot

GIT – käytetään kehitystyönkulkujen toteuttamiseen (heillä on oppitunti siitä).

Cloudways-GIT

Lisää joukkueen jäsenet – rakkautta, että voit asettaa käyttöoikeuksia ihmisille, joilla on pääsy.

Cloudways-Team-jäsenet

15. Ei sähköpostin ylläpitoa

Cloudways ei tarjoa sähköpostin ylläpitoa, mutta he ovat kumppaneita Rackspace tarjota sähköpostin ylläpito niinkin alhaiseen hintaan kuin 1 dollari / sähköposti / kuukausi 2 dollarin / sähköposti / kuukausi sijaan (Rackspace-hinnoittelu).

Ja tapahtumalähetyksissä / lähtevissä sähköposteissa he tekevät yhteistyötä Joustava sähköposti tarjotaksesi helpon asennuksen, tai voit määrittää oman SMTP-palveluntarjoajasi, kuten Gmail SMTP, SendGrid, Mailgun.

Cloudways-SMTP-asetukset

16. Hallitun isännöinnin etu

Paitsi suuri suorituskyvyn parannus, hallittu isännöinti ylläpitää myös ohjelmistopäivityksiä, tietoturvakorjauksia ja laitteistohallintaa. Mutta suorituskyky on suurin vetovoima.

Ero jaetun ja hallitun pilvipalvelun välillä on valtava. GoDaddy, Bluehost, HostGator, TSOhost ja käytännössä kaikki jaetut isäntäpalvelut, mutta SiteGround (ja ehkä A2) ovat paskaa. Jos et ole koskaan kokenut pilvipalveluita, näet parannetut palvelimen vasteajat, latausajat GTmetrixissä ja huomattava ero, kun napsautat sivujasi..

Ylläpito-kysely

17. Johtopäätös: Olen onnellinen retkeilijä

Ensinnäkin lähes jokainen hosting-yritys estää Facebook-arvosteluita (luultavasti siksi, että niin monet ihmiset käyttävät sitä narttuun). Cloudways on yksi harvoista isännistä, joka sallii Facebook-arvostelut. Ja viimeksi kun tarkistin, heillä oli 4,5 / 5 tähteä, joissa oli yli 500 arviota, mikä on aika pirun hyvää Facebookille. Oman suuren kokemukseni vuoksi päätin jättää heille oman helmi arvostelu:

Cloudways-Facebook-arvio

18. Cloudways # 1 Facebook-kyselyissä

SiteGround ja Cloudways ovat yleensä 2 suosituinta isäntää Facebook-kyselyissä. SiteGround arvioitiin tosiasiassa ykkönen yli 30 kyselyssä, mutta johtuu siitä, että he ovat olleet olemassa ikuisesti, useammat ihmiset ovat käyttäneet niitä, ja ne ovat halvempia (kunnes sinun on uusittava). Mutta ihmiset siirtävät suuren määrän SiteGroundista Cloudwaysiin, mikä johtuu pääasiassa SiteGroundin uusimishinnoista.

Isäntäsuositukset Facebook

VPS Cloud -tallennus WooCommerce Poll

Elementorin majoitussuositukset

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

VPS Cloud Hosting -kysely

WordPress-hosting-ehdotukset

Elementorin suosikkiisäntä

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

19. Käytän SiteGroundia, jos …

 • Haluat mahtavaa, luotettavaa tukea
 • Et ole vielä kirjautunut heidän promo-hintoihinsa
 • Tiedät kuinka optimoida sivustosi CPU: n vähentämiseksi
 • Sinulla on vähäliikenteinen verkkosivusto, etkä tarvitse pilvipalvelua
 • Haluat olla hyvämaineisen isännän kanssa, joka on ollut mukana monta vuotta
 • Et ole taitava hallitsemaan verkkosivustoasi ja etsit ”helppoa” isännöintia
 • Haluat nopeimman jaetun hosting-palvelun (paljon parempi kuin GoDaddy), EIG, jne)

20. Haluaisin käyttää Cloudways-sovellusta, jos…

 • Haluat puhdasta esitystä (ylivoimaisesti suurin syy)
 • SiteGroundin GoGeek-suunnitelma ei leikkaa sitä (joko suorittimen tai uusintahintojen vuoksi)
 • Haluat lavastuksen ja GIT riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta
 • Tukioikeutesi eivät ole yhtä korkeat kuin SiteGround
 • Olet taitavampi verkkosivustosi hallinnassa

WordPress suosittelee myös DigitalOcenesia heidän sisälläan optimointiopas:

Digitaalisen valtameren suositus

Hanki isäntä Cloudwaysista

(säästä 25% 2 kuukauden ajan tarjouskoodilla OMM25)

Usein Kysytyt Kysymykset

&# x1f535; Onko Cloudways nopea?

Cloudways antoi minulle noin 2x nopeammat latausajat kuin SiteGroundin pilvipalvelu ja maksan puolet siitä mitä olin. Sivustoni latautuu heti, ja voit napsauttaa sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat. He käyttävät uusimpia PHP-versioita, MariaDB, ja erittäin nopeaa infrastruktuuria.

&# X1f535; Mitä 5 pilvipalveluntarjoajaa he käyttävät?

DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud ja Amazon (AWS). Heidän DigitalOcean-suunnitelmansa on suosituin, halvin ja sitä käytänkin.

&# X1f535; Mikä on Cloudwaysin hintarakenne?

Cloudwaysillä on kuukausittainen hinnoittelurakenne ilman vuosittaisia ​​sopimuksia tai ennakkomaksuja.

&# X1f535; Tukeeko Cloudways sähköpostia?

Cloudways ei tarjoa sähköpostin ylläpitoa suoraan, mutta he tekevät yhteistyötä Rackspace-palvelun kanssa, joka tarjoaa sitä niinkin alhaisena kuin 1 dollari / sähköposti / kuukausi 2 dollarin / sähköposti / kuukausi sijaan (Rackspace-hinnoittelu).

&# X1f535; Kuinka Cloudways vertaa SiteGroundiin?

Niillä on parempi arvo etenkin kun saavut SiteGroundin uusimishinnat, mutta ne ovat myös hiukan teknisempiä. SiteGround on hyvä jaettuun isännöintiin, mutta jos nopeus on tärkeä, Cloudways on tie.

&# X1f535; Onko Cloudways välittäjä?

Tietyllä tavalla kyllä. Heidän hosting on merkitty noin 200%, koska se on onnistunut hosting. Jos sinulla on aikaa määrittää ja ylläpitää omaa palvelinta, voit ostaa suoraan pilvipalveluntarjoajalta. Muuten Cloudways hallitsee sen puolestasi.

Valmiina kokemaan tehokkaita palvelimia hallitussa pilvipalvelimessa?
Älä ole kuin minä ja ajattele, että vain koska SiteGroundin jaettu hosting on hyvä, tehokkaita palvelimia ei ole saatavana. Kun vedin vihdoin liipaisimen, ei ollut mahdollista katsoa taaksepäin.

+1 joukkueelle Cloudways
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map