Cloudways Review: ik bespaar $ 100 / maand met 2x snellere laadtijden na de migratie van de dure cloudhosting van SiteGround

Cloudways-recensie


Ik geef het toe, ik ben een SiteGround-fanboy.

Maar naarmate mijn verkeer groeide, begon ik CPU-overschrijdingen te krijgen op het GoGeek-plan van SiteGround. Ik heb een upgrade uitgevoerd naar hun $ 80 / maand cloud hosting maar overschreed nog steeds de CPU, dus ik heb meer CPU / RAM toegevoegd en begon ze $ 180 / maand te betalen. Gaande van $ 11,95 / maand op GoGeek tot $ 180 / maand was op zijn zachtst gezegd krankzinnig. Dus migreerde ik naar DigitalOcean op Cloudways waar ik $ 80 / maand betaalde voor ongeveer dezelfde hoeveelheid CPU / RAM. Na de migratie zijn mijn laadtijden gehalveerd, ik overschrijd mijn CPU lang niet en bespaar $ 100 / maand.

Het is duidelijk dat ik best tevreden ben.

Sommige van mijn tutorials hebben meer dan 10 afbeeldingen en meer dan 400 opmerkingen (5 MB paginaformaat en 170 verzoeken) en worden nog steeds geladen <2s! Voer dit bericht uit via GTmetrix of klik door mijn pagina’s als je wilt – ze worden allemaal meteen geladen. Dit was het grootste verschil dat ik opmerkte bij het migreren naar Cloudways.

Cloudways-ondersteuning is niet zo goed als SiteGround (tickets worden meestal binnen een uur beantwoord in plaats van 15 minuten) maar met de verbeterde prestaties kan ik daar zeker mee leven.

1. Ik gebruikte eerder Cloud Hosting van SiteGround

Een probleem dat ik heb met SiteGround is dat er geen “middelmatig” plan is tussen GoGeek en cloud. U betaalt $ 11,95 / maand of $ 80 / maand. En als je moet upgraden naar de cloud omdat je CPU-overschotten hebt, is de kans groot dat het instapplan niet genoeg is (het was niet voor mij). Ik moest ze ongeveer $ 120 / maand betalen om geen CPU-overschrijdingen meer te krijgen, en $ 180 / maand om mijn server te ontspannen. 2 CPU + 4 GB RAM zullen het voor velen meestal niet redden.

SiteGround-Cloud-hosting

Ik betaalde ze veel te veel:

SiteGround-Cloud-Hosting-Sales-ontvangst

2. Het geld dat ik heb bespaard met Cloudways

Snelle vergelijkingscontrole: 2 CPU + 4 GB RAM kost $ 80 / maand op SiteGround terwijl het slechts $ 42 / maand is bij Cloudways op DigitalOcean. Bovendien kunnen de cloudservers van SiteGround geen CPU zoals Cloudways aan. In mijn geval, in plaats van SiteGround $ 180 / maand te betalen voor 6 CPU + 8GB RAM, kwam ik gemakkelijk weg met 2 CPU + 4GB RAM op Cloudways zonder CPU-problemen, plus een snellere site.

Conclusie: het is een goed idee.

Cloudways-factuur

Als uw SiteGround-verlengingsprijzen beginnen en u betaalt $ 35 / maand op GoGeek, dan zou ik naar Cloudways verhuizen. Voor de meeste sites met weinig verkeer is SiteGround een geweldige optie (vooral als u 3 jaar promoprijs krijgt). Maar zodra de prijzen voor verlenging beginnen of uw blog groeit en een krachtige server nodig heeft, is Cloudways goedkoper / sneller dan SiteGround.

3. Laadtijden gehalveerd

Over de grafiek valt niet te twisten:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Het grootste verschil was de laadtijd bij lange / zware tutorials. Deze tutorial heeft ongeveer 100 afbeeldingen en 400+ reacties, heeft een paginagrootte van 5,78 MB en 167 verzoeken, maar wordt nog steeds geladen <2s. Het is natuurlijk geen officiële maatstaf, maar ik merkte wel een enorme verbetering in hoe snel mijn site werd geladen door op mijn pagina’s te klikken. Klik op mijn zijbalklinks als je jezelf wilt zien.

GTmetrix-rapport-voor-lange-post

Ik had al 100% GTmetrix-scores op mijn startpagina met SiteGround, maar de pagina is slechts 334 KB en 10 verzoeken. Het bovenstaande rapport is een nauwkeurigere weergave van mijn laadtijden.

GTmetrix-rapport 2019

Je kunt dit bericht zelfs via GTmetrix laten lopen en zien wat je krijgt:

Cloudways-Review-GTmetrix

Andere mensen die zijn gemigreerd naar Cloudways (of een van hun cloudproviders):

Reactietijden van Cloudways

WP Engine naar Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Reactietijden van Cloudways-server

Godaddy to DigitalOcean Migration

Cloudways laadtijdverbetering

Cloudways versus WP Engine

Ongetiteld

Cloudways Pingdom laadtijden

Cloudways Pingdom-rapport

Namecheap To Cloudways Migration

Vultr-migratie

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS-migratie

WPEngine naar Cloudways Migration

Ontvang hosting van Cloudways

4. Geen CPU-overschrijdingen meer

CPU-overschotten zijn een van de grootste beperkingen van SiteGround.

Houd in gedachten: ik schrijf zelfstudies over het verminderen van de CPU en het sneller laden van WordPress-sites. Ik gebruikte slechts 15 lichtgewicht plug-ins, een StudioPress-thema, configureerde WP Rocket met zowel Cloudflare als StackPath’s CDN, schakelde de hartslag uit, optimaliseerde al mijn afbeeldingen en blokkeerde slechte bots die opdoken in het live verkeersrapport van Wordfence. Toch kreeg ik nog steeds CPU-problemen.

SiteGround-CPU-limieten

Na de migratie naar Cloudways was mijn CPU-gebruik letterlijk 1%. Je vraagt ​​je af …

Cloudways-CPU-gebruik

5. Gratis migratie verliep soepel

Dit gebeurt niet voor iedereen (probeer gewoon eerlijk te zijn).

Ik heb andere Cloudways-recensies gelezen waarin mensen niet blij waren met hun ondersteuning, waaronder het migreren van hun website. Voor 95% van de mensen verloopt de migratie soepel. Maar de andere 5% kan downtime, lange wachttijden ervaren terwijl uw site wordt gemigreerd, en zij kunnen u mogelijk niet helpen SSL, Cloudflare en alles wat niet gerelateerd is aan hun service in te stellen.

Ik zal hier meer op ingaan in de ondersteuning sectie, maar in mijn geval moest ik zelf SSL instellen (wat heel eenvoudig was omdat het letterlijk een 1-klik activering in het Cloudways-dashboard was), maar ik heb nog steeds problemen om Cloudflare te laten werken met Cloudways en mijn ontwikkelaar moet dat doen deze.

Cloudways-Migrator-Tools

Vraag een gratis migratie aan bij Cloudways

6. Ondersteuning is “redelijk”

Niet liegen, Cloudways wordt geslagen voor hun steun.

Migraties kunnen haperen, ondersteuning kan onbeleefd zijn en u krijgt niet hetzelfde niveau van ondersteuning als SiteGround. Daarom neem ik contact op als je problemen ondervindt of vragen hebt Mustaasam Saleem Ansari (Cloudways-communitymanager) wiens # 1 taak het is om klanten tevreden te stellen en vragen te beantwoorden. Hij is ook super actief in de WordPress Hosting Facebook-groep. Ik had tijdens de migratie contact met Mustaasam – hij beantwoordde al mijn vragen en gaf me meer gemoedsrust dan wat dan ook. Ik vond het idee van verantwoording leuk.

Natuurlijk zijn er genoeg klanten die denken dat Cloudways-ondersteuning geweldig is (ik wel, alleen niet zo goed als SiteGround). Ik heb eigenlijk contact gezocht Hristo Pandjarov (SiteGround community manager) over een affiliate-vraag met SiteGround (tweemaal) en hij reageerde nooit. Mijn conclusie is dat elke persoon anders is – het hangt er allemaal vanaf wie je vertegenwoordiger is. Maar als u vragen of problemen heeft, neem dan contact op met de communitymanagers. Je hebt meer kans op een prioriteit.

Mustaasam Saleem Ansari

Mijn persoonlijke ervaring; ze migreerden de site zonder fouten en stilstandtijden en configureerden zelfs hun Breeze-plug-in voor mij. Misschien wisten ze dat ik deze recensie aan het schrijven was.

7. 5 Cloud Hosting Providers om uit te kiezen

Bij Cloudways heb je de keuze uit 5 cloud hosting providers. Ter bevestiging: Cloudways is de tussenpersoon die uw server beheert. DigitalOcean en de andere providers zijn degenen die uw website hosten (via hun partner, Cloudways). Persoonlijk heb ik geen zin om mijn server te beheren – daar heeft niemand tijd voor! Maar als je dat doet, kun je meteen doorgaan DigitalOcean.

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

Cloudways schreef al een artikel de verschillen in elk plan beschrijven:

Cloudways Cloud Platform-vergelijking

Zie deze pagina op Cloudways

Hun populairste plan is DigitalOcean wat ook het minst duur is (en is degene die ik gebruik).

Cloudways-DigitalOcean

8. Versnel uw site op Cloudways

Een paar Cloudways-klanten hebben een optimalisatievideo gemaakt met aanpassingen die u in uw Cloudways-dashboard kunt aanbrengen om uw site sneller te laten laden. Het kan gemakkelijk 1s van uw laadtijd afnemen. De video is 40 minuten lang, dus ik bespaar je tijd en vermeld de onderstaande instructies.

Stap 1: Upgrade naar PHP 7.3, MariaDB 10.3 en installeer Redis in de “Instellingen & Tabbladen ”.

Cloudways-snelheid-upgrades

Stap 2: Verhoog de geheugenlimiet tot 256 MB ook in de “Instellingen & Tabbladen ”.

Cloudways-Memory-Limit

Je kunt ook hun controleren WordPress hostingpagina om de snelheidstechnologie te zien die ze gebruiken: Solid State-schijven, PHP 7.3, MariaDB, PHP-FPM, Breeze-plug-in en Cloudways CDN (betaalde service).

Cloudways-Performance-functies

9. De Breeze-plug-in gebruiken

Cloudways ‘ Breeze-plug-in vervangen WP Rocket en andere topcache-plug-ins niet, omdat ze meer functies hebben. Breeze wordt alleen geleverd met opties voor caching, minificatie, Gzip, databaseopruiming, CDN-URL en lak. Maar het is de moeite waard om het uit te proberen – je weet nooit wanneer cache-plug-ins specifieke dingen beter zullen optimaliseren dan andere, omdat elke website anders is. Ook de meeste slechte recensies zijn vanwege problemen die verband houden met WooCommerce – wees in dat geval voorzichtig.

Cloudways heeft ook een tutorial voor het instellen van Breeze.

Cloudways Breeze-plug-in

Basisopties:
* Vermijd dubbele functionaliteit met andere cacheplug-ins!

Cloudways Breeze Basisopties

Geavanceerde mogelijkheden:

Geavanceerde opties voor Cloudways Breeze

Database:

Cloudways Breeze Database-opties

CDN:

Cloudways Breeze CDN-opties

Vernis:
*Er zijn veel berichten dat het activeren van Varnish meer kwaad dan goed doet, en in sommige gevallen kan het zelfs uw website kapot maken. In de meeste gevallen zou ik Varnish niet willen inschakelen.

Cloudways Breeze Varnish-opties

10. Toevoegen van Cloudflare

Meld u aan voor een gratis abonnement, u doorloopt een reeks pagina’s en vervolgens ziet u 2 naamsversies:

Cloudflare Nameserver-wijziging

Log in op waar uw domein host (bijv. GoDaddy) en wijzig naamservers in Cloudflare’s:

Godaddy Cloudflare-naamservers

Log in op Cloudways, ga naar “Instellingen & Pakketten ”dan activeer Cloudflare’s WAF Module:

Cloudways Cloudflare WAF-regel

Cloudways heeft ook een betaalde CDN-optie van $ 1 per 25 GB:

Cloudways-CDN

11. 59+ datacenters

Cloudways heeft er eigenlijk 59 datacenters als je al hun cloudproviders combineert, niet 25.

Cloudways-datacenters

Blader bij het kiezen van uw plan door hun locaties.

 • DigitalOcean: 8 datacenters
 • Linode: 8 datacenters
 • Vultr: 15 datacenters
 • AWS: 14 datacenters
 • Google Cloud: 14 datacenters

Cloudways 59 datacenters

12. Gratis SSL

Gratis Let’s Encrypt SSL is inbegrepen bij Cloudways. Het enige dat u hoeft te doen, is klikken om het te activeren.

Cloudways-gratis-SSL

13. Cloudways Add-Ons (Extra Services)

Cloudways biedt een paar add-ons (betaalde services):

Cloudways-add-ons

DNS eenvoudig gemaakt – Ik ben dol op het idee van een premium DNS, totdat mij werd verteld dat je het niet kunt gebruiken met Cloudflare. Hoewel ik het nu niet gebruik, moet ik het in de nabije toekomst misschien een werveling geven.

Rackspace e-mail – volledig beheerde zakelijke e-mailoplossing.

Elastische e-mail – geweldig als u gevoelige e-mail verzendt (zie Cloudways ‘ e-mailvergelijking).

Applicatiemigratie – Cloudways migreert gratis 1 site en daarna $ 25 per site.

Applicatie-upgrade – als u zich zorgen maakt over bijgewerkte WordPress, plug-ins, enz., Kunt u Cloudways $ 50 / maand betalen om dit voor u te doen, maar ik ken eerlijk gezegd niemand die dat zou doen.

CloudwaysCDN – dit is hetzelfde als StackPath (Cloudways en StackPath zijn partners) en kost $ 1 per 25 GB. Ik gebruik zowel Cloudflare als StackPath, wat me veel bandbreedte heeft bespaard.

StackPath-CDN-Analytics

14. Andere functies

Enscenering – als je wilt kloon uw website om nieuwe ontwerpen / plug-ins te testen, is dit uiterst eenvoudig. Ga gewoon naar Toepassingen, klik op de drie stippen en klik op “App klonen / Staging-website maken”.

Cloudways Staging Clone

Verticaal schalen – schaal uw server op elk gewenst moment om meer bronnen of opslagruimte op te nemen.

Cloudways-Vertical-Scaling

Back-ups – maak eenvoudig een back-up wanneer u maar wilt.

Cloudways-back-ups

GIT – gebruikt om ontwikkelingsworkflows te implementeren (ze hebben een tutorial over het).

Cloudways-GIT

Voeg teamleden toe – vind het geweldig dat je rechten kunt instellen voor mensen die toegang hebben.

Cloudways-Team-leden

15. Geen e-mailhosting

Cloudways biedt geen e-mailhosting, maar ze werken samen Rackspace om e-mailhosting te bieden voor slechts $ 1 / e-mail / maand in plaats van $ 2 / e-mail / maand (Rackspace-prijzen).

En voor transactionele / uitgaande e-mails werken ze samen Elastische e-mail om een ​​eenvoudige installatie te bieden, of u kunt uw eigen SMTP-provider instellen Gmail SMTP, SendGrid, Mailgun.

Cloudways-SMTP-instellingen

16. Het voordeel van managed hosting

Behalve een grote prestatieverbetering, zorgt managed hosting ook voor software-updates, beveiligingspatches en hardwarebeheer. Maar prestaties zijn de grootste aantrekkingskracht.

Het verschil tussen shared hosting en managed cloud hosting is enorm. GoDaddy, Bluehost, HostGator, TSOhost en eigenlijk elke gedeelde hosting, maar SiteGround (en misschien A2) zijn onzin. Als je nog nooit cloudhosting hebt meegemaakt, zul je verbeterde serverreactietijden, laadtijden in GTmetrix en een merkbaar verschil zien wanneer je door je pagina’s klikt.

Managed Hosting Poll

17. Conclusie: ik ben een gelukkige kampeerder

Ten eerste blokkeert bijna elk hostingbedrijf Facebook-recensies (waarschijnlijk omdat zoveel mensen het gebruiken om te klagen). Cloudways is een van de weinige hosts die dit toelaat Facebook-recensies. En de laatste keer dat ik het controleerde, hadden ze 4,5 / 5 sterren met meer dan 500 beoordelingen, wat behoorlijk verdomd goed is voor Facebook. Met de geweldige ervaring die ik deed, besloot ik ze mijn eigen juweel van een te laten beoordeling:

Cloudways-Facebook-recensie

18. Cloudways # 1 in Facebook-peilingen

SiteGround en Cloudways zijn meestal de top 2-hosts in Facebook-peilingen. SiteGround werd eigenlijk beoordeeld als nummer 1 in meer dan 30 polls, maar dat komt omdat ze er altijd al zijn, meer mensen ze hebben gebruikt en ze goedkoper zijn (totdat je moet verlengen). Maar er is een enorme verschuiving van mensen die van SiteGround naar Cloudways verhuizen, voornamelijk vanwege de vernieuwingsprijzen van SiteGround.

Hosting Aanbevelingen Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

VPS Cloud Hosting Poll

Suggesties voor WordPress-hosting

Favoriete hosting voor Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

19. Ik zou SiteGround gebruiken als …

 • U wilt geweldige, betrouwbare ondersteuning
 • U heeft zich nog niet aangemeld voor hun promoprijzen
 • U weet hoe u uw site kunt optimaliseren om de CPU te verminderen
 • U heeft een website met weinig verkeer en u heeft geen cloudhosting nodig
 • U wilt bij een gerenommeerde gastheer zijn die al vele jaren bestaat
 • U bent niet handig met het beheren van uw website en bent op zoek naar ‘gemakkelijke’ hosting
 • Je wilt de snelste shared hosting die er is (veel beter dan GoDaddy, EIG, enzovoort)

20. Ik zou Cloudways gebruiken als …

 • U wilt pure prestaties (veruit de grootste reden)
 • Het GoGeek-plan van SiteGround snijdt het niet (vanwege CPU- of verlengingsprijzen)
 • U wilt staging en GIT, ongeacht het plan dat u kiest
 • Uw verwachtingen voor ondersteuning zijn niet zo hoog als SiteGround
 • Je bent slimmer als het gaat om het beheren van je website

WordPress beveelt DigitalOcean ook aan in hun optimalisatie gids:

Digitale oceaanaanbeveling

Ontvang hosting van Cloudways

(bespaar 25% gedurende 2 maanden met promotiecode OMM25)

Veel Gestelde Vragen

&# x1f535; Is Cloudways snel?

Cloudways gaf me ongeveer 2x snellere laadtijden dan de cloudhosting van SiteGround en ik betaal de helft van wat ik was. Mijn site laadt onmiddellijk en u kunt door mijn pagina’s klikken om te zien hoe snel ze worden geladen. Ze gebruiken de nieuwste PHP-versies, MariaDB en een zeer snelle infrastructuur.

&# x1f535; Welke 5 cloud hosting providers gebruiken ze?

DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud en Amazon (AWS). Hun DigitalOcean-abonnement is het populairst, het goedkoopst en is wat ik gebruik.

&# x1f535; Wat is de prijsstructuur van Cloudways?

Cloudways heeft een maandelijkse prijsstructuur zonder jaarlijkse contracten of vooraf te betalen kosten.

&# x1f535; Ondersteunt Cloudways e-mail?

Cloudways biedt niet rechtstreeks e-mailhosting, maar ze werken samen met Rackspace, die het aanbiedt voor slechts $ 1 / e-mail / maand in plaats van $ 2 / e-mail / maand (Rackspace-prijzen).

&# x1f535; Hoe verhoudt Cloudways zich tot SiteGround?

Ze hebben een betere waarde, vooral als u de vernieuwingsprijzen van SiteGround bereikt, maar ze zijn ook iets technischer. SiteGround is goed voor shared hosting, maar als snelheid belangrijk is, is Cloudways de juiste keuze.

&# x1f535; Is Cloudways een tussenpersoon?

In zekere zin wel. Hun hosting is ongeveer 200% gemarkeerd omdat het managed hosting is. Als u tijd heeft om uw eigen server te configureren en te onderhouden, kunt u rechtstreeks bij de cloudhostingprovider kopen. Anders beheert Cloudways het voor u.

Klaar om de krachtige servers op managed cloud hosting te ervaren?
Wees niet zoals ik en denk dat alleen omdat SiteGround’s gedeelde hosting goed is, er geen krachtigere servers beschikbaar zijn. Toen ik eindelijk de trekker overhaalde, kon ik niet meer terugkijken.

+1 voor Cloudways
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map