Cloudways vs. SiteGround – loistava SiteGround Fanboy siirtyy Cloudwaysiin 2x nopeammalla kuormitusajalla 1/2 hintaan

Cloudways vs. SiteGround


Kun kyse on Cloudways vs. SiteGround, olen käyttänyt molempia.

Olen käyttänyt SiteGround yli 4 vuotta Mutta minä ylitän heidän GoGeek-suunnitelma (liikenteeni kasvoi) ja oli saanut CPU: n ylityksiä. Ainoa vaihtoehtoni SiteGround-sivustolla oli päivittää pilvipalveluihin 80 dollarilla / kk, jonka tein, mutta ylitin silti suorittimen, vaikka kirjoitin opetusohjelman siitä. Joten lisäin enemmän suoritinta + RAM-muistia, kunnes huomasin maksavani 180 dollaria / kk. Silloin päätin muuttaa maahan Cloudways mikä ei vain säästänyt minua 100 dollaria / kk, mutta myös vähentänyt kuormitukset puoliksi.

Siirryin heidän DigitalOcan-suunnitelmaan ja sivustoni latautuu mielenkiintoisesti nopeasti – napsauta sivujani tai ajaa niitä GTmetrixin kautta, jos haluat. Jopa tämä viesti latautuu sisään <2s ja siinä on tonnia kuvia 4.70 Mt sivukoko ja 127 pyyntöä.

Monilla Facebook-ryhmien ihmisillä on sama ongelma – he kirjautuvat SiteGroundiin ja ovat tyytyväisiä, kunnes uusintahinnat alkavat tai he saavat CPU-ylimääriä. He pyytävät apua, ja ihmiset osoittavat heidät Cloudwaysille. Tämä on yleinen sykli WordPress-hosting Facebook-ryhmä. SiteGround sopii erinomaisesti vähäliikenteisiin sivustoihin, joissa ei ole korkean suorittimen laajennuksia, muuten… Cloudways. Ainoa pilkkominen Cloudwaysin kanssa on tuki, joka ei ole suuri, mutta se on kompromissi paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

1. Tarina sivustoni kanssa

Menin sivustosta SiteGround GrowBig → GoGeek → Cloud. Rakastin heidän jaettua majoitusta, kun liikenteeni oli vähäistä ja pystyin saamaan 100% GTmetrix-raportteja kotisivulleni. Sivustoni latautui nopeasti, tuki ja turvallisuus olivat mahtavia, ja minulla ei käytännössä ollut seisokkeja. Heillä oli myös upeita ominaisuuksia, kuten ilmainen Let’s Encrypt SSL, helppo varmuuskopiointi, Cloudflare ja lavastus. Elämä oli hyvää.

Mutta kun liikenteeni kasvoi ja sain CPU-ylijäämiä GoGeekissä, minua pakotettiin periaatteessa heidän 80 dollarin kuukaudessa pilvipalvelimeen, josta tuli nopeasti 180 dollaria kuukaudessa pitämään latausaikani nopeina.

Päätelmäni: SiteGround on erinomainen jaettua isännöintia varten vähäliikenteisissä sivustoissa 3 vuoden myynninedistämishinnalla (siksi ehdotan 3 vuoden GrowBig- tai GoGeek-palveluita). Mutta kun on aika uudistua, saavutat CPU-rajat tai tarvitset tehokkaamman palvelimen, on aika käyttää Cloudwaysia.

2. Miksi päivitin Cloudways-verkkoon

Tärkeimmät syyt

 • En halunnut käsitellä suorittimen rajoja
 • SiteGroundin pilvipalvelu on kallista eikä nopeinta
 • Näin Facebook-ryhmissä paljon positiivisia arvosteluja Cloudwaysista
 • Cloudways-yhteisöpäällikkö auttoi minua liittymisprosessissa

Cloudways-Facebook-arvio

3. 2x nopeammat latausajat pilviteillä

Kaavio kertoo kaiken:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Jopa viestit, joissa on tonnia kuvia, latautuvat sisään <2s. Suorita tämä sivu GTmetrixin kautta, jos haluat.

GTmetrix-raportti-for-pitkä-post

4. Säästät 100 dollaria / kk DigitalOceenen avulla

Maksoin SiteGroundin pilvipalvelussa:

SiteGround-Cloud-Hosting-myynti-kuitti

Maksan tällä hetkellä Cloudways DigitalOcecessa:

Cloudways-Lasku

5. Suorittimen rajat: Suurin SiteGround Downfall

SiteGroundin CPU-rajoitukset ovat melko naurettavia. Vaikka teetkin kaiken prosessorin vähentämiseksi, sinun on aina seurattava sitä (cPanelissasi). Muuten he lähettävät sinulle varoituksia ja sulkevat sitten sivustosi. Voit kukin tukea ja pyytää väliaikaisia ​​resursseja, mutta ne pakottavat sinut päivittämään kalliimpaan suunnitelmaan. Se on sykli, johon monet ihmiset joutuvat.

Kirjoitin suositun opetusohjelman prosessorien vähentämiseksi, mutta minulla oli silti ne itse. Käytin kevyitä laajennuksia, WP-raketti, kevyt StudioPress-teema, sykeohjausta, estettyjä huonoja robotteja jne..

SiteGround-CPU-Limits

Tässä on miltä CPU näyttää Cloudways:

Cloudways-CPU-käyttö

6. Cloudways vs. SiteGround yli 40 Facebook-kyselyssä

Tämä on enemmän suosiokilpailua – SiteGround on suositumpi kuin Cloudways, koska ne ovat olleet pitkään. Mutta jos tarkastellaan viimeisimpiä Facebook-keskusteluja näiden ryhmien sisällä (esim. WordPress-hosting-ryhmä), enemmän ihmisiä suosittele Cloudways kuin SiteGround.

2019 hosting-kysely

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

WordPress-Host-Poll-syys-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

Blog-hosting-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2019

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

SiteGround vs Bluehost Facebook-kysely

Bluehost vs HostGator vs SiteGround

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

WordPress-Host-Poll-syys-2018

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

SiteGround-suositus

2019-palvelimet-Poll

Hosting-Poll-For-Speed

Arvo-Hosting-Poll

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

2019-WordPress-hosting-Poll

Hosting-suositukset-Poll

SiteGround vs. Bluehost Twitter-kysely

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Cloudways on yleensä ensimmäinen tai toinen:

Isäntäsuositukset Facebook

VPS Cloud -tallennus WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting -kysely

WordPress-hosting-ehdotukset

7. Nopeuden vertailu

Tässä ovat ihmisiä, jotka muuttivat Cloudwaysiin ja julkaisivat tuloksensa. Sinulla on nopeampia latausaikoja, jos siirryt jaetusta isännöinnistä (mukaan lukien SiteGround) ja jopa WP Enginestä. Näet monia ihmisiä siirtymässä SiteGroundista Cloudwaysiin, mutta ei päinvastoin.

Cloudwaysin vastausajat

WP-moottori pilvitietä

DigitalOcean Pingdom -raportti

Cloudways-palvelimen vastausajat

Cloudwaysin latausajan parantaminen

Pilvisyys vs. WP-moottori

nimetön

Cloudways Pingdom -latausajat

Cloudways Pingdom -raportti

Nimihuono Cloudways-muuttoon

Cloudways WooCommerce -siirto

Cloudways AWS -siirto

WPEngine Cloudways -siirtoon

Ihmiset, jotka muuttivat SiteGroundiin ja julkaisivat tuloksensa. Sinulla on nopeammat latausajat, jos siirryt maasta EIG (Bluehost, HostGator, iPage), GoDaddy, A2 ja heikkolaatuiset isännät. Näet harvoin ihmisiä siirtymässä Cloudwaysistä SiteGroundiin, koska he eivät ole niin nopeita. Jälleen on enemmän näyttökuvia yksinkertaisesti johtuen SiteGroundin suosiosta vuosien varrella.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

8. Tukivertailu

Cloudways-tuki
Jos katsot heidän Trustpilot arvostelut, tärkeimmät valitukset koskevat tukea: lippujen jättäminen huomiotta, muutto-ongelmat, lisämaksujen pyytäminen ja pitkät odotusajat. Muilla ihmisillä (mukaan lukien minä) ei ollut ongelmia tuen kanssa. He jättivät minut määrittämään SSL: n ja Cloudflaren, muuten heidän vapaa siirto sujui sujuvasti ja he vastasivat jokaiseen lippuun noin tunnissa. Ei paha.

Cloudways Trustpilot arvosteluja & mielipiteitä |

Cloudways-tukikatsaus

SiteGround-tuki
SiteGroundilla on suuri tuki, mutta ne alkavat myydä liikaa. Kerroin juuri ystävällesi heille, jotka käyttävät HostGatorin VPS: ää 29,95 dollaria / kk, ja he ehdottivat erillistä palvelinta 729 dollaria / kuukausi. Tuo on hullua! SiteGround – lopeta yritys myydä naurettavia suunnitelmia. SiteGroundin tuki on ollut parasta, mitä olen käyttänyt, lukuun ottamatta satunnaista myyntiä. Ja jos katsot mitä ihmiset sanovat Twitterissä, suurin osa palautteesta on positiivista. Pääset live-chattiin 30 sekunnissa, ja lippuihin vastataan 15 minuutissa. SiteGround auttaa sinua ylläpitämisen ulkopuolella, kun taas Cloudways korjaa yleensä vain heidän palveluihinsa suoraan liittyvät asiat.

Sivustoperustainen hinnoittelu

Suurin blogin pahoillani

SiteGround Trustpilot arvostelut

johtopäätös: SiteGround-tuki on yleensä parempaa kuin Cloudways, mutta se todella riippuu saamastasi henkilöstä. Useimmilla ihmisillä on parempia kokemuksia SiteGround-tuesta.

9. Hintavertailu

SiteGround ja Cloudways ovat täysin erilaisia ​​hinnoittelurakenteita.

Cloudways on pay-as-you-go-kuukausipalvelu ilman vuotuista sopimusta. Voit lisätä lisäprosessoria, RAM-muistia ja tallennustilaa tarpeen mukaan lisäkustannusten lisäämiseksi. Heidän halvin DO-suunnitelma alkaa 10 dollaria kuukaudessa.

Cloudways hinnoittelu

SiteGround edellyttää, että kirjaudut 1-3 vuodeksi, jolloin saat alennuksen tarjoushinnasta. Tämän ajanjakson jälkeen hinta kolminkertaistuu. Et voi lisätä uusia palvelinresursseja tai tallennustilaa, ellet päivitä täysin uuteen suunnitelmaan. Joten vaikka heidän suunnitelmansa alkavat hinnasta 3,95–14,95 dollaria / kuukausi, maksat lopulta 11,95–34,95 dollaria / kuukausi, kun on aika jatkaa.

Sivustoperustainen hinnoittelu

10. Ominaisuuksien vertailu

Kaikki Cloudways-ominaisuudet toimitetaan mukana riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta. SiteGroundin avulla ne riippuvat suunnitelmastasi. Molemmat tukevat solid-state-asemia (SSD), PHP 7.3 (molemmat ovat nopeita uusien versioiden julkaisemiseksi), HTTP / 2, on-demand-varmuuskopiot, Let’s Encrypt SSL ja Cloudflare’s CDN.

SiteGround-ominaisuudet:

 • He käyttävät SiteTools-ohjelmaa (oma versio cPanelista)
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL (kaikki suunnitelmat)
 • 1-napsauta Cloudflare CDN -aktivointia (kaikki suunnitelmat)
 • Sähköpostien ylläpito (kaikki suunnitelmat) – ei sisälly Cloudways-palveluun
 • Lavastus (GrowBig +: lla)
 • Vapaa siirto (GrowBig +: n avulla)
 • Edistynyt välimuisti Supercacherilla (GrowBig +)
 • GIT (GoGeekin kanssa)
 • Ensisijainen tuki (GoGeekin kanssa)
 • PCI-yhteensopivat palvelimet (GoGeekin kanssa)

SiteGround-ominaisuudet-sivu

Cloudways-ominaisuudet:

 • He käyttävät omaa käyttöliittymäänsä (pidän siitä)
 • Lavastus (kaikki suunnitelmat)
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL (kaikki suunnitelmat)
 • GIT
 • Varoitukset yhdellä napsautuksella
 • Ensiluokkaiset lisäosat (Katso alempaa)

Cloudways-lisäosia

Cloudwaysillä on myös paljon nopeuden optimointiominaisuuksia Hallitse palveluita -välilehti. SiteGround ei käytä PHP FPM, Redis, New Relic tai MariaDB. Nämä ovat Cloudways etuisuuksia.

Cloudways-palveluiden hallinta

Voit nähdä muita Cloudways-ominaisuuksia tässä.

11. Tietokeskukset

Cloudways on 25 tietokeskusta mikä on paljon enemmän kuin SiteGround.

Cloudways-Data-keskusten

Heillä on tosiasiassa 59, jos sisällytät kaikki heidän pilvipalvelun alustaansa:

Cloudways 59 tietokeskukset

Vain SiteGroundillä on 5 tietokeskusta:

SiteGrounds-tietokeskukset

12. WooCommerce

Sekä Cloudways että SiteGround toimitetaan ilmaisella SSLL: llä Let’s Encryptiltä.

Mutta suurin ero WooCommerce-verkkosivustoissa on se, että ne vaativat yleensä enemmän palvelinresurssit koska ne yleensä suorittavat enemmän laajennuksia, WooCommerce-skriptejä, tyylejä ja kärryt. SiteGroundin StartUp- ja GrowBig-suunnitelmilla ei ehkä ole tarpeeksi resursseja sivustosi tukemiseen, ja jopa GoGeekissä riski saada CPU-ylityksiä. Cloudways on paras WooCommerce-sovellukselle, koska heidän asiakkaansa eivät koe CPU-ongelmia, kuten he tekevät SiteGroundissa.

Cloudwaysin avulla voit skaalata palvelinresursseja tarpeen mukaan:

Cloudways-Vertical-skaalaus

SiteGroundin avulla jokaisella suunnitelmalla on asetettu määrä resursseja:

SiteGround-Resurssit-Chart

13. Breeze vs. SG Optimizer

Kumpikaan näistä ei korvaa WP Rocket-, Swift- ja muita välimuistin laajennuksia.

Niitä ei yksinkertaisesti tule niin monien kanssa ominaisuudet (sykeohjaus, Google-fonttien + Analyticsin paikalliset ylläpito jne.) ja saat yleensä parempia tuloksia WP Rocketilla. Välimuistilaajennus käsittelee jo useimpia ominaisuuksia tuulahdus ja SG-optimoija, mutta ne ovat silti testaamisen arvoisia nähdäksesi miten ne vaikuttavat GTmetrix-raporttiin. Varmista vain, että et käytä kahta laajennusta samaan asiaan ja että tarkistat välimuistin laajennusoppaani (sijaitsevat navigointivalikossa ja sivupalkissa).

Tuulen ominaisuudet

 • välimuistia
 • kutistaminen
 • gzip
 • Tietokannan puhdistus
 • CDN-URL
 • Lakkavaihtoehdot

Cloudways Breeze -laajennus

SG Optimizer -ominaisuudet

 • välimuistia
 • Pakota HTTPS
 • PHP-version päivitykset
 • gzip
 • Selaimen välimuisti
 • kutistaminen
 • Kyselyjonojen poistaminen
 • Poista hymiöt käytöstä
 • Kuvien pakkaus
 • Laiska lataa kuvia
 • Laiska lataa Gravatars

SiteGround SG Optimizer

SiteGroundin SG Optimizerissa on enemmän ominaisuuksia kuin Cloudwaysin Breeze -laajennuksessa, ja se antaa sinulle todennäköisesti parempia tuloksia GTmetrixissä. Mutta jälleen kerran, käyttäisin sen sijaan edelleen WP Rocket tai Swift.

14. SiteGround Plussat & Haittoja

SiteGround Plussat

 • Tuki on paljon parempi kuin Cloudways
 • Nopeus on suuri jaettuun isännöintiin, mutta ei nopeammin kuin Cloudways
 • He eivät ole liian paljon palvelimistaan, kuten Bluehost, HostGator, GoDaddy
 • Cloudflaren aktivoiminen ja PHP 7.3: n käyttö voivat tehdä sivustostasi paljon nopeamman
 • He julkaisevat jatkuvasti uutta tekniikkaa nopeuden, turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi
 • Niiden tarjoushintojen perusteella SiteGround on todennäköisesti alan paras arvo
 • He ovat tukenut niitä Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeusryhmä

SiteGround Cons

 • Suorittimen rajoitukset
 • Korkeat uusimishinnat
 • Vaatii 1-3 vuoden sopimuksen
 • Ei suunnitelmaa GoGeekin ja pilven välillä

15. Cloudways-ammatit & Haittoja

Cloudways Plussat

 • Kuukausimaksut = ei sopimusta
 • Sinun ei tarvitse murehtia suorittimen rajoituksista
 • Palvelimet ovat paljon tehokkaampia kuin SiteGround
 • Voit lisätä palvelinresursseja ja tallennustilaa tarpeen mukaan
 • Valitse kaikkien 59 pilvipalveluntarjoajien välillä 59+ datakeskusta
 • Cloudways-yhteisöpäällikkö Mustaasam Ansari on erittäin hyödyllinen
 • Voit säästää paljon rahaa verrattuna SiteGrounds-pilvipalveluun

Cloudways haitat

 • Ei isännöintivaihtoehtoa alle 10 dollaria / kuukausi
 • Tuki ei ole läheskään yhtä hyvä kuin SiteGround
 • Ei sähköpostin ylläpitoa (mutta niillä on SMTP + Rackspace -asetukset)
 • Edellyttää taitavampaa käyttäjää, koska tuki ei aina tee asioita puolestasi

16. Ylläpito hosting tekee eron

Cloudways on pohjimmiltaan välittäjä heidän pilvien isäntäkumppaniensa (esim. DigitalOcean) välillä. Maksat Cloudways “lisäpalveluista ja suorituskyvyn parannuksista” (samoin kuin tuesta), joita heidän pilvipalveluntarjoajansa eivät tarjoa. Muuten kaikki siirtyisivät suoraan DigitalOcereen, koska se on halvempaa. Cloudwaysin avulla isännöintiäsi on paljon helpompaa hallita.

Ylläpito-kysely

WordPress suosittelee myös DigitalOcenesia heidän sisälläan optimointiopas:

Digitaalisen valtameren suositus

17. Pilvipalveluiden rekisteröinti + optimointi

Cloudwaysillä on 5 pilvipalveluntarjoajaa, joista valita.

Cloudways-Haut-Cloud-Hosting

Tässä on Cloudways artikla kuvaavat eroa (DigitalOcean + Vultr ovat suosituimmat):

Cloudways Cloud Platform -vertailu

Et todennäköisesti tarvitse AWS: ää tai Google Cloudia, ellet tarvitse automaattista skaalausta ja kuorman tasapainotusta.

Jos kirjaudut Cloudways-palveluun, he lähettivät optimoinnit, jotka kattavat muutaman tweain, jotka voit tehdä Cloudways-hallintapaneeliin tehdäksesi sivustosi nopeammaksi. Luetteloin alla olevat vaiheet.

Vaihe 1: Kirjaudu Cloudways-kojelautaan.

Vaihe 2: Päivitä PHP 7.3, MariaDB 10.3 ja asenna Redis ”Asetukset & Paketit ”-välilehti.

Cloudways-Speed-päivitykset

Vaihe 3: Lisää muistin raja 256 Mt: iin myös ”Asetukset & Paketit ”-välilehti.

Cloudways-muisti-Limit

18. SiteGround-rekisteröinti + optimointi

Liittyminen SiteGroundiin on helppoa.

Jos kirjaudut SiteGround-sivustoon, voit myös tehdä muutamia asioita, jotta sivustosi latautuu nopeammin.

Vaihe 1: Aktivoi Cloudflare cPanelissa:

Cloudflare SiteGround cPanel

Vaihe 2: Pidä PHP-versio aina ajan tasalla, kun uusia julkaistaan:

PHP-päivitys

20. Tavoita heidän yhteisöjohtajilleen

Jos sinulla on kysyttävää ennen kirjautumista, ota yhteyttä heidän yhteisöjohtajansa:

Mustaasam Saleem Ansari

21. Pyydä vapaa siirto

Sekä SiteGround että Cloudways tarjoavat ilmaisen siirron. Cloudwaysin avulla siirryt hallintapaneeliin napsauttamalla -painiketta lisäosat -välilehti ja napsauta sitten “sovelluksen siirto”. SiteGroundin avulla siirryt tukivälilehteen, avaat lipun ja pyydät verkkosivun siirtoa. Sinun on kirjauduttava ensin.

SiteGround ilmainen verkkosivuston siirto

Pyydä ilmainen siirto Cloudways-palvelusta Pyydä ilmainen siirto SiteGround-palvelusta

22. Usein kysyttyjä kysymyksiä

&# X1f535; Kuinka paljon Cloudways maksaa?

Cloudways alkaa 10 dollaria kuukaudessa DigitalOceen-suunnitelmasta ja laskutetaan kuukausittain. Vultr alkaa hinnasta 11 dollaria / kk, Linode 12 dollaria / kk, AWS: stä 36,51 dollaria / kk ja Google Cloud Platform: sta 33,18 dollaria / kk.

&# X1f535; Kuinka paljon SiteGround maksaa?

SiteGroundin jaettu hosting alkaa hinnasta 3,95 dollaria / kk – 11,95 dollaria / kuukausi 1-3 vuoden myynninedistämisjakson ajan. Tämän ajanjakson jälkeen hinta melkein kolminkertaistui. SiteGroundin pilvipalvelu alkaa 80 dollaria kuukaudessa.

&# X1f535; Onko Cloudways tai SiteGround nopeampi?

Cloudways on nopeampi kuin SiteGround (Cloudways on pilvipalvelu, ja SiteGround on jaettu isäntä). Cloudways on myös nopeampi kuin SiteGroundin pilvipalvelu.

&# X1f535; Tarjoaako Cloudways sähköpostia?

Ei, Cloudways ei tarjoa sähköpostimajoitusta. Mutta heillä on vaihtoehtoisia palveluita sähköpostin määritykseen, kuten Rackspace.

&# X1f535; Saatko ilmaisen SSL: n?

Kyllä, saat ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n sekä Cloudwaysillä että SiteGroundilla, jotka voidaan aktivoida yhdellä napsautuksella.

&# X1f535; Voitko isännöidä useita verkkosivustoja?

Kyllä, voit isännöidä useita verkkosivustoja Cloudwaysissä. SiteGround-sovelluksen avulla sinun on valittava GrowBig-suunnitelma tai uudempi, jotta voit ylläpitää useita verkkosivustoja.

johtopäätös: Cloudways ja SiteGround ovat 2 suosituinta isäntää Facebook-kyselyissä, se riippuu vain tarpeistasi. Minulla on ollut loistava kokemus molempien kanssa – SiteGround oli hieno monien vuosien ajan, kunnes sain prosessorin ylimääräiset arvot ja tarvitin nopeampaa palvelinta. He saivat kalliiksi. Cloudways on naurettavan nopea, mutta tuki ei ole suurta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä yhteisön johtajaan.

Hanki isäntä Cloudwaysista Hanki isäntä SiteGroundista

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map