Com millorar el temps de resposta del servidor a l’allotjament de WordPress de Bluehost: un element habitual al vostre informe de Google PageSpeed ​​Insights

Bluehost és famós pels temps de resposta lents del servidor.


Podeu mesurar-ho a Google PageSpeed ​​Insights o Bitcatcha, i Google us recomana temps de resposta del servidor ser menors de 200 m. Un màxim de dos o dos anys i tens un problema.

Podeu arreglar els temps de resposta lenta del servidor a Bluehost mitjançant: configurar un complement de memòria cau, evitar plugins d’alta CPU, utilitzar un CDN, netejar la base de dades, optimitzar imatges, suprimir plugins no utilitzats, utilitzar el connector Blackhole For Bad Bots per aturar els robots de correu brossa, Heartbeat Control plugin i assegurant-vos que el vostre pla d’allotjament n’hi ha prou recursos del servidor per gestionar el trànsit / plugins.

El problema és Bluehost? Probablement … en són propietat EIG conegut per reduir costos empaquetant massa persones al mateix servidor. Al final del dia, se saben que són barats (no ràpids). També són qualificats malament Enquestes a Facebook. Proveu d’unir-vos a la secció Grup de Facebook de hosting de WordPress i vegeu quines persones reals i imparcials recomanen per a l’allotjament. Hi ha opcions molt millors que Bluehost. jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta, Puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Els informes parlen per si sols.

1. Comproveu els temps de resposta del servidor

Comproveu els vostres propis temps de resposta del servidor mitjançant Bitcatcha. Això és meu … hehe.

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

O utilitzeu Google PageSpeed ​​Insights:

Reduir el temps de resposta del servidor

Mentre hi esteu amb Bluehost, no esteu sols:

Bluehost lent temps de resposta del servidor

Temps de resposta del servidor Bluehost lent

Temps de resposta del servidor Bluehost

Temps de resposta del servidor Bluehost Crap

Temps de resposta del servidor Bluehost

Bluehost-Gestat-WordPress-Hosting

2. Actualització a PHP 7+

Actualització a una versió PHP superior (al vostre cPanel) és una de les maneres més fàcils d’aconseguir que el lloc web sigui més ràpid, alhora que redueix els temps de resposta del servidor. Bluehost ara admet PHP 7.2.

Punts de referència de PHP de WordPress

Bluehost-PHP-Config

Versió de PHP per actualitzar Bluehost

3. Eviteu els connectors d’alta CPU

Massa plugins (o només 1 complement de CPU elevat) poden generar o trencar el temps de resposta del servidor (i el temps de càrrega). P3 solia ser excel·lent en trobar plugins lents, però ara Monitor de consultes és millor. Instal·leu el connector i aneu a “Consultes per component” per veure els complements de càrrega més lenta.

Connectors lents de control de consulta

També podeu utilitzar la pestanya GTmetrix Cascada:

Plugin de WordPress lent

Els culpables habituals inclouen publicacions relacionades, estadístiques, mapa del lloc, xat, calendari, creadors de pàgines i complements que executen exploracions / processos en curs o que mostren un CPU elevat a GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Comprobador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

4. Eviteu els recursos externs

Els recursos externs poden provenir de Google Maps, Analytics, Gravatars, complements de compartició social, complements de comentaris i altres fonts. Aquests obtenen peticions de recursos externs i augmentaran els temps de resposta del servidor i destruiran els informes GTmetrix + Pingdom. Bviament, el millor és evitar els recursos externs tots junts, però també he deixat algunes solucions comunes a continuació.

Memòria cau-Gravatar-Imatges

Previsualitza les sol·licituds DNS – si teniu que utilitzar recursos externs, pre-preparar-los ajuda al navegador anticipar-los perquè puguin carregar més ràpidament. Luke va crear una cosa increïble llista de dominis comuns que s’han de preparar prèviament. Copieu-los (o només els que necessiteu) i afegiu-los al vostre lloc (la majoria de plugins de memòria cau tenen una opció per això). Incloeu també l’URL de CDN si feu servir StackPath, KeyCDN, BunnyCDN o un altre CDN (excepte Cloudflare que no utilitza URL CDN).

Prefetch-DNS-Requests-WP-Rocket

Prefetch-DNS-Requests

5. Configureu un complement de la memòria cau

Si seguiu la ruta gratuïta, us recomano tampoc Rendiment ràpid o WP Cache Fastest, i tinc tutorials per a Swift i WPFC. Però si podeu baixar els 49 dòlars, Coet WP és molt millor, és el que faig servir, i es va classificar el connector cache número 1 en diverses enquestes de Facebook. Però perquè?

WP Rocket inclou moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no ho fan. Això vol dir que si utilitzeu la majoria d’altres complements de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals. Si ets com jo, només vols utilitzar 1 complement. Per això WP Rocket obté millors puntuacions + temps de càrrega a GTmetrix / Pingdom (té més funcions, alhora que redueix el nombre de plugins al vostre lloc).

WP-Coet-Característiques

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

La majoria de les persones no configuren correctament el seu complement de caché ni aprofiten al màxim les seves funcions. Us recomano molt que feu una ullada als meus tutorials per assegurar-vos que la vostra configuració és ideal.

 • Tutorial Wet Rocket
 • Tutorial de rendiment ràpid
 • Tutorial de la memòria cau WP Fastest
 • Tutorial de memòria cau W3 total
 • Tutorial de WP Super Cache

6. Netejar bases de dades

La vostra base de dades pot acumular fitxers brossa com ara comentaris suprimits, comentaris de correu brossa, revisions de publicacions, transitoris caducats i altres coses que provoquen que la vostra base de dades es trenqui.

El millor és netejar la base de dades aproximadament una vegada cada 1-2 setmanes. Podeu utilitzar el botó Complement d’optimització de WP per netejar-la, així com programar neteges de bases de dades en curs. Només heu d’assegurar-vos que feu una còpia de seguretat de la base de dades abans de fer-ho, sobretot si és la primera vegada que netegeu-la.

Base de dades neta amb optimització del WP

Si utilitzeu WP Rocket, no necessitareu optimitzar el WP, ja que està integrat:

WP-Rocket-Database-Settings

7. Control del batec cardíac

El API de batecs del cor de WordPress mostra notificacions en temps real dels complements i que altres usuaris estan editant una publicació. Tot i que això sembla agradable, també consumeix recursos del servidor creant una sol·licitud cada 15-30 segons. Utilitzar el Complement Control de batecs cardíacs i limitar-lo o desactivar-lo completament.

Control de batecs cardíacs

Control del batec cardíac

Si feu servir WP Rocket, no necessitareu aquest complement, ja que està integrat:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

8. CDN

A CDN (xarxa de lliurament de contingut) descarrega recursos a diversos centres de dades de tot el món. Això fa menys estrès al servidor, però també redueix la distància geogràfica entre el servidor i el visitant, i és una recomanació a la guia d’optimització de WordPress. Us recomano utilitzar Flama de núvols que és un CDN gratuït 200 + centres de dades i no hi ha cap raó per la qual no l’heu d’utilitzar. Cloudflare és només disponible al pla de compartició de Bluehost, mentre que els clients amb VPS o un servidor dedicat hauran de contactar amb Bluehost i sol·licitar-ho.

Al vostre BlueHost cPanel, aneu a Dominis > Flama de núvols > Activa.

Bluehost Cloudflare

Activació de núvols blaus

Si voleu fer el pas addicional, podeu configurar algunes configuracions a la vostra Tauler de control de núvols.

Pestanya de velocitat de núvols

I si realment voleu recórrer la mili addicional, podeu utilitzar diversos CDNs. Cada CDN té el seu propi conjunt de centres de dades, i més centres de dades = un lliurament més ràpid del vostre contingut i descarregarà encara més recursos. Personalment utilitzo Cloudflare (gratuït) i StackPath (10 dòlars al mes amb prova gratuïta de 30 dies).

StackPath-Data-Centers

Pas 1: Inscriu-te a StackPath.

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath. Recorreu una sèrie de pàgines en què StackPath sol·licitarà el vostre domini, trobareu l’adreça IP del vostre servidor i creareu una URL CDN que copiarà / enganxarà al vostre complement de memòria cau. Fàcil peasy.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Address

CDN-URL-StackPath

Pas 3: Enganxeu l’URL de CD StackPath al vostre complement de memòria cau (a continuació es mostra el coet WP). Si el vostre connector de memòria cau no té un camp per a una URL de CDN, utilitzeu el lloc CDN Enabler.

WP-Rocket-CDN-Settings

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a Purga tot

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

9. Bloqueu els robots no desitjats

Mai no sabreu si els robots de correu brossa estan afectant el vostre lloc i consumeixen recursos, tret que ho comproveu. Vaig trobar 2 robots de correu brossa (compute.amazonaws.com i linode.com) que estaven colpejant constantment el meu lloc cada 3 segons. Evidentment, Googlebot està bé, però voleu impedir correu brossa de consumir recursos.

Pas 1: Instal·leu Wordfence.

Pas 2: Visualitzeu el vostre informe de trànsit en directe (a la configuració de les eines de Wordfence). Busqueu amb atenció un minut sòlid per veure quins robots estan colpejant al vostre lloc. Si semblen brossa, el seu nom de l’amfitrió de Google i comprovarà que altres persones els informen com a correu brossa. Feu una llista de tots els robots de correu brossa.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Pas 3: Aneu a la configuració de bloqueig de Wordfence i afegiu els robots de correu brossa aquí. Utilitzeu asteriscs per assegurar-vos que bloquegeu totes les variacions d’aquest bot, altrament pot ser que no sigui efectiu.

Regla de bloqueig de paraules

Pas 4: Aneu al vostre registre de bloqueig i gaudiu veient com es bloquejaven els robots de correu brossa.

Wordfence-Firewall-Blocking

Si no voleu utilitzar Wordfence, el Complement Blackhole For Bad Bots ho fa automàticament:

Blackhole per a Bad Bots

10. Optimitzar les imatges

Hi ha 3 maneres principals d’optimitzar les imatges a GTmetrix. Només mostrarà imatges no optimitzades per a la pàgina que prova, per tant, assegureu-vos de publicar les pàgines més importants.

optimització d’imatges

Serviu imatges a escala – redimensiona les imatges grans perquè siguin més petites. GTmetrix us mostra totes les imatges massa grans i les dimensions correctes que s’han de canviar. Localitzeu la imatge al vostre lloc, redimineu-la a les dimensions correctes, pengeu-la i substituïu la imatge antiga per una de nova.

Especifiqueu les dimensions de les imatges – vol dir que heu d’afegir una amplada / alçada a HTML o CSS de la imatge. L’editor principal de WordPress ho farà automàticament, de manera que aquests errors solen ser causats per imatges ubicades en creadors de pàgines, ginys i altres àrees del vostre lloc web. Només cal localitzar la imatge, veure el codi HTML de la imatge i, a continuació, afegir una amplada / altura que GTmetrix us ofereix.

Optimitzar les imatges – comprimeu sense pèrdues imatges mitjançant un complement com ShortPixel. Obteniu 100 crèdits gratuïts cada mes (aquest és el meu complement de compressió d’imatges preferit i he intentat molts, inclosos Imagificar, Smush, EWW i altres). Instal·leu-lo, agafeu la vostra clau d’API des del Lloc web de ShortPixel, a continuació, configura la configuració. Definiu el nivell de compressió de la imatge sense pèrdues. Vés a la pestanya Suport multimèdia i optimitza un parell d’imatges per assegurar-te que estàs satisfet amb la qualitat. Si ho és, comprimiu totes les imatges del vostre lloc. Us recomano fer una còpia de seguretat prèviament, per si de cas.

11. Utilitzeu complements lleugers

Si utilitzeu plugins de CPU elevats que provoquen temps de resposta lenta del servidor, cal suprimir-los, o bé trobar plugins alternatius que no consumeixin tants recursos. A continuació, us suggerim alguns complements lleugers, tot i que, en molts casos, heu de fer la vostra investigació / prova. Consulteu l’informe de Query Monitor després d’instal·lar CADA plugin per veure com afecta els temps de càrrega.

Compartició social – WP Rocket prova mostrava Social Media Feather, MonarcaAddition Simple Buttons Share, i MashShare ha tingut la quantitat mínima de sol·licituds i temps de càrrega més ràpids.

Còpia de seguretatUpdraftPlus.

LliscadorsSoliloqui, LayerSlider, o Lliscadors de Meteor.

ComentarisCàrrega condicional de disqus.

CarteraGaleria Envira, FooGallery, o La graella.

Analytics – Google Analytics i Search Console haurien de ser abundants. Només cal assegurar-vos que allotgeu Google Analytics localment (mitjançant WP Rocket, CAOS o WP Disable)..

Constructors de pàginesWordPress Page Builder de MotoPress, però cap creador de pàgines no corre més ràpid que l’editor de WordPress. Combina això amb el Plugin duplicador i no hauríeu de necessitar un creador de pàgines (inclosos els creadors de pàgines integrats als temes de WordPress). A menys que el seu equip es negui del tot aprendre una mica de HTML (el llenguatge de codificació més fàcil), eviteu els creadors de pàgines.

Connectors StudioPress – plugins lleugers per al Framework Framework.

12. Allotgeu fonts de Google localment

Si veieu errors de tipus de lletra de Google al vostre informe GTmetrix, vol dir que heu d’acollir tipus de lletra localment.

Google-Fonts-GTmetrix

L’ús pot utilitzar el Plugin CAOS per a Webfonts:

CAOS-Fonts

O Complement de Google Fonts que s’allotja de manera autònoma és una bona alternativa, que descarrega automàticament tots els tipus de Google que feu servir i els afegeix al vostre CSS, havent de configurar qualsevol configuració.

Allotjament propi-Google-Fonts-Plugin

13. Allotgeu Google Analytics localment

Si veieu errors de Google Analytics al vostre informe GTmetrix, vol dir que heu d’acollir el codi de seguiment de Google Analytics localment. El Complement CAOS Analytics ho fa automàticament.

Leverage-Browser-Caching-Google-Analytics

CAOS-Analytics

WP Rocket també té aquesta funció.

Anàlisi local de coets WP

14. Retestatge del lloc web

Dirigiu-vos a Google PageSpeed ​​Insights o Bitcatcha i torna a provar el temps de resposta del servidor del vostre lloc web. Haurien de ser molt més ràpids, tenint en compte que hem tocat gairebé tot el que afecti.

Reduir el temps de servidor-resposta-Facebook

15. Canviar a allotjament més ràpid

Si el temps de resposta del servidor encara és lent, Bluehost és el més definitiu.

Abans d’actualitzar el VPS o el pla dedicat, feu la vostra investigació i mireu el que recomanen les persones experimentades en aquest document Grup de Facebook de hosting de WordPress. El vostre col·laborador pot tenir el seu propi suggeriment, però aquestes persones saben de què parlen.

jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una revisió d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines de càrrega ràpida. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, i altres hostes que empaqueten massa persones al mateix servidor. Hi ha hagut molta gent OMS migrat i publicat resultats endavant Facebook i Twitter. Tweet després tuit, publicar després publicar, enquesta després enquesta després enquesta, allotjament més ràpid arreglar temps de resposta lents. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

OMM-On-SiteGround

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

Informe 2019-GTmetrix

Informe Pingdom-2019

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot millorar temps de resposta del servidor per diversos segons. A continuació, es detallen algunes persones que han migrat a SiteGround i han publicat els seus resultats.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i l’oferta arriba migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek ve acompanyat de prioritat. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la web pàgina de funcions

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè …

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Us donaré un bon tros sense cost. Cada any faig una donació 3.000 dòlars a campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. De qualsevol manera, evitaria Bluehost: uniu-vos a alguns grups de Facebook i vegeu el converses, urnes, tuits, i gent OMS migrat de Bluehost a SiteGround. Em nego a recomanar-vos EIG / Bluehost allotjament terrible. Feu el vostre recerca, veure qui està utilitzant Yoast, i resultats de gent que migrat.

Preguntes freqüents

&# x2705; Com puc millorar els temps de resposta del servidor?

Tot i que podeu augmentar la càrrega del vostre servidor amb CDNs, actualitzant les versions de PHP i evitant plugins lents, el vostre servidor es controla en última instància. A menys que el vostre lloc web no estigui optimitzat per fer-ne la velocitat, realment no hauríeu de rebre errors de temps de resposta del servidor.

&# x2705; Com puc alleugerir la càrrega al meu servidor?

Utilitzar un bon complement de caché com WP Rocket, configurar-lo correctament (inclòs l’addició d’un CDN), actualitzar les versions PHP i evitar els complements famosos de recursos i els scripts de tercers (per exemple, AdSense) pot ajudar a alleugerir la càrrega al vostre servidor..

&# x2705; Els plugins de memòria cau milloraran la velocitat del servidor?

Sí, ho haurien de fer especialment si també els utilitzeu per configurar un CDN. Els plugins de memòria cau han de millorar els temps de càrrega, les puntuacions de GTmetrix i els temps de resposta del servidor.

&# x2705; Realment necessito actualitzar allotjament?

Primer, optimitzeu el vostre lloc. A continuació, si encara teniu temps de resposta lents del servidor, actualitzeu els plans o penseu desplaçar-vos a un amfitrió més ràpid com SiteGround o Cloudways.

&# x2705; És culpa de Bluehost?

Moltes persones han informat de servidors lents a Bluehost que algunes persones milloren els seus temps de càrrega en més de 7 segons quan es traslladen a un altre host. SiteGround (allotjament compartit) i Cloudways (hosting al núvol) són 2 opcions més populars i van ser valorats amb un alt nivell a Facebook.

Espero que us sigui d’utilitat. Si teniu preguntes, deixeu-me un comentari.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map