Com millorar el temps de resposta del servidor a l’allotjament WordPress de GoDaddy (La recomanació de Google PageSpeed ​​Insights)

S’obtenen temps lents de resposta del servidor GoDaddy?


Si vau dirigir el vostre lloc però Google PageSpeed ​​Insights o Bitcatcha, el temps de resposta del servidor hauria de ser inferior 200ms com Google recomana. Si no ho és, us mostraré com millorar-lo.

Aquí teniu la manera de solucionar lentament temps de resposta del servidor a GoDaddy: actualitzeu-vos a PHP 7.2, activeu el CDN gratuït de Cloudflare al cPanel de Bluehost i instal·leu uns quants plugins de velocitat (Autoptimize, Optimització WP, Control de batecs cardíacs, Blackhole For Bad Bots, Desactivació WP, CAOS Analytics, Fonts CAOS i ShortPixel). No et preocupis, t’ho passaré. També haureu d’evitar plugins d’alta CPU que consumeixen recursos del servidor, i optimitzar les imatges. No només faran que els temps de resposta siguin més ràpids, sinó que també milloraran les puntuacions i els temps de càrrega GTmetrix/Pingdom.

Renúncia: GoDaddy és conegut per ser barat (no ràpid), que es reflecteix en els temps de resposta del servidor. Grup de Facebook de hosting de WordPress per veure què diuen persones reals i imparcials. La majoria de les persones amb un lloc web seriós (per exemple, de negocis) utilitzen SiteGround, Núvols, Kinsta, o WP Engine. Puc utilitzar SiteGround qui era l’amfitrió número 1 25+ enquestes de Facebook i tenir 200ms temps de resposta, Puntuacions 100% GTmetrix i .4s temps de càrrega a Pingdom. A mesura que creixes, necessites un millor allotjament i GoDaddy no ho és. Feu una investigació i considereu algú més.

1. Temps de resposta del servidor de prova

Executeu el vostre lloc Bitcatcha i comproveu els temps de resposta del servidor:

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

També podeu utilitzar Google PageSpeed ​​Insights:

Reduir el temps de resposta del servidor

Mentre hi esteu allotjats amb GoDaddy, no esteu sols. Un pla d’allotjament de 3,95 dòlars per mes no obtindrà temps de resposta excel·lents. Seguiu la meva guia i, si segueixen sent alts, ja coneixeu el problema.

Lent Godaddy

Temps de resposta del servidor Godaddy

Temps de resposta del servidor lents a Godaddy

Temps de resposta del servidor Godaddy

Temps de resposta lent del servidor Godaddy

Opinió de hosting de WordPress gestionada per Godaddy

Hmmm.

2. Actualització a PHP 7.2

Actualització a a versions més altes de PHP fa que el vostre lloc sigui significativament més ràpid (i més segur).

Punts de referència de PHP de WordPress

Però molts usuaris de WordPress encara funcionen versions desactualitzades de PHP.

WordPress-PHP-Versió-Estadístiques

GoDaddy diu:

“PHP 7 està disponible per als clients de cPanel, tant a establiment compartit com a negoci d’allotjament”.

Malauradament, si no teniu cap pla GoDaddy cPanel, no està disponible. Molts clients de GoDaddy no estic content amb això, i és un altre inconvenient per utilitzar el seu allotjament.

Pas 1: Comproveu la vostra versió PHP actual mitjançant la secció Mostra el connector Versió PHP.

Display-PHP

Pas 2: Executeu el directori Complement del verificador de compatibilitat PHP per assegurar-vos que els vostres complements són compatibles.

PHP-Compatibility Checker

Pas 3: Actualitzeu a PHP 7+ al vostre GoDaddy cPanel (les versions superiors són més ràpides).

Godaddy PHP 7.2

Pas 4: Proveu errors al vostre lloc web. També podeu tornar a una versió anterior si cal.

3. Autoptimitza

GoDaddy té el seu propi sistema de caché incorporat Connectors de memòria cau de la llista negra a causa d’això. El problema és que els plugins de memòria cau també s’utilitzen per optimitzar el codi (per exemple. minificació) i realitzeu altres funcions que fan que el vostre lloc sigui més ràpid, moltes de les quals es troben a GTmetrix. Autoptimitza Com a mínim, tindrà cura de les optimitzacions de codi HTML, CSS i JavaScript.

Configuració principal automàtica

Per configurar un CDN (xarxa de lliurament de contingut), vegeu la secció Secció CDN.

Autoptimize-Extra-Settings

4. Neteja de bases de dades

La vostra base de dades pot acumular fitxers brossa com comentaris de correu brossa, comentaris suprimits, revisions de publicacions, seguiments de seguiment, pingbacks, transitoris caducats i altres coses que no necessiteu.

Instal·leu el Complement d’optimització de WP, seleccioneu tot el que no necessiteu i suprimiu-les (sempre es recomana fer una còpia de seguretat prèviament). També té una opció per programar neteges de bases de dades en curs (una vegada cada 1-2 setmanes és bona i manté els temps de resposta del servidor ràpid).

Base de dades neta amb optimització del WP

5. batecs del cor

El API de batecs del cor de WordPress consumeix recursos del servidor mostrant notificacions de complements en temps real al tauler i quan altres usuaris editen una publicació. Això és el que no necessiteu i desactivar (o almenys limitar l’API del batec del cor) estalviarà en els recursos del servidor.

Instal·leu el Complement Control de batecs cardíacs, a continuació, limiteu-lo a 60 segons o desactiveu-lo completament.

Control de batecs cardíacs

Control del batec cardíac

6. Bloqueu els robots de correu brossa

Quan va ser la darrera vegada que vau comprovar si els robots de correu brossa estaven afectant el vostre lloc?

Si no ho teniu, és probable que estiguin consumint molts recursos de servidor innecessaris. Quan vaig comprovar el meu propi lloc, els mateixos dos robots (compute.amazonaws.com i linode.com) estaven colpejant el meu lloc constantment, aproximadament cada 3 segons. Jo estava bufant els meus recursos del servidor literalment res! Mai se sap si això li passa al vostre lloc, tret que per descomptat, comproveu.

Pas 1: Instal·leu Wordfence.

Pas 2: Aneu a la configuració de les eines de Wordfence i visualitzeu-la informe de trànsit en directe. Consulteu el vostre informe durant un o dos minuts sòlids tenint en compte qualsevol bot que sembli sospitós. Creeu una llista de tots els robots de correu brossa i, a continuació, Google els noms d’amfitrió per veure si altres persones els informen com a correu brossa.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Pas 3: Aneu a la configuració de bloqueig de Wordfence i afegiu els robots de correu brossa aquí. Utilitzeu asteriscs per assegurar-vos que bloquegeu totes les variacions d’aquest bot, altrament pot ser que no sigui efectiu.

Regla de bloqueig de paraules

Pas 4: Aneu al vostre registre de bloqueig de Wordfence i veureu que els robots estan bloquejats.

Wordfence-Firewall-Blocking

També podeu utilitzar el botó Complement Blackhole For Bad Bots que bloqueja els robots de correu brossa més comuns. Té una revisió perfecta de 5 estrelles i funciona mitjançant la creació d’una regla oculta al lloc. Si els robots desobeeixen aquesta regla, es bloquejaran immediatament. Googlebot i els “bots bots” es troben a la llista blanca.

Blackhole per a Bad Bots

7. Desactivar el WP

Algunes funcions de WordPress no es troben al tauler de control, però continuen actives al vostre lloc. La majoria de la gent no els necessita i poden consumir recursos del servidor. WP desactivat us permet passar aquestes funcions i desactivar-les que no feu servir. Probablement no en necessiteu la majoria.

WP-Desable-Requests

Configuració WP-Desactivar-Etiquetes-Configuració

WP-Disable-Admin

WP-Desable-Altres

8. Eviteu els recursos externs

Gravatars, Google Maps, AdSense, complements de compartició social, complements de comentaris i altres recursos externs poden destruir els temps de resposta del servidor. Els informes de GTmetrix normalment es mostren. Tot i que és millor evitar-los tots junts, de vegades no ho podeu fer. A continuació, vaig deixar solucions comunes:

GTmetrix-Publicitats

9. Elimina els complements + Temes no utilitzats

 • Suprimeix els complements no utilitzats
 • Eviteu plugins robusts i inflables
 • Desactiveu la configuració dels complements soferts de CPU (per exemple, còpies de seguretat en curs, notificacions, estadístiques, etc.)

delete-wordpress-plugins

S’han suprimit temes no utilitzats (que poden deixar brossa) a WordPress > Aparició > Temes. El millor és utilitzar temes lleugers (per exemple, de StudioPress) i confieu en plugins per afegir només la funcionalitat que necessiteu. En cas contrari, totes aquestes funcions poden provocar temps de resposta incloents i lents.

Suprimeix temes de WordPress no utilitzats

10. Eviteu els connectors d’alta CPU

Els culpables habituals inclouen publicacions relacionades, estadístiques, mapa del lloc, xat, calendari, creadors de pàgines i complements que executen exploracions / processos en curs o que mostren un CPU elevat a GTmetrix.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Comprobador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

Consell tip:
Utilitzeu Monitor de consultes per trobar els vostres complements de càrrega més lenta. Instal·leu Query Monitor, després dirigiu-vos a la pestanya “Consultes per component”. També podeu utilitzar-lo per trobar quines consultes, peticions, scripts i estils redueixen al màxim el vostre lloc web. Amb una mica de coneixement tècnic, podeu identificar elements específics alentir el vostre lloc web.

Connectors lents de control de consulta

També podeu utilitzar Cascada GTmetrix per trobar els vostres complements de càrrega més lenta:

Plugin de WordPress lent

11. Utilitzeu complements lleugers

Si descobreix que alguns complements estan alentint el seu lloc, cal eliminar-los o substituir-los per un complement més lleuger. A continuació es mostren alguns complements lleugers sòlids, però potser haureu de fer alguna investigació en funció de quina funcionalitat necessiteu.

Compartició social – WP Rocket prova mostrava Social Media Feather, MonarcaAddition Simple Buttons Share, i MashShare ha tingut la quantitat mínima de sol·licituds i temps de càrrega més ràpids.

Còpia de seguretatUpdraftPlus.

LliscadorsSoliloqui, LayerSlider, o Lliscadors de Meteor.

ComentarisCàrrega condicional de disqus.

CarteraGaleria Envira, FooGallery, o La graella.

Analytics – Google Analytics i Search Console haurien de ser abundants. Només cal assegurar-vos que allotgeu Google Analytics localment (mitjançant WP Rocket, CAOS o WP Disable)..

Constructors de pàginesWordPress Page Builder de MotoPress, però cap creador de pàgines no corre més ràpid que l’editor de WordPress. Combina això amb el Plugin duplicador i no hauríeu de necessitar un creador de pàgines (inclosos els creadors de pàgines integrats als temes de WordPress). A menys que el seu equip es negui del tot aprendre una mica de HTML (el llenguatge de codificació més fàcil), eviteu els creadors de pàgines.

Connectors StudioPress – plugins lleugers per al Framework Framework.

12. CDN

A CDN (xarxa de lliurament de contingut) allotja els fitxers del vostre lloc web en diversos centres de dades a tot el món, reduint la distància geogràfica entre el vostre servidor i els visitants. També descarrega recursos als centres de dades, augmentant la càrrega al vostre propi servidor (que millora els temps de resposta del servidor). També es recomana un CDN a la guia d’optimització de WordPress.

Recomanació CDN-WordPress

Flama de núvols és un CDN gratuït amb 200 + centres de dades i és amb diferència el CDN més popular.

Centres de dades Cloudflare

Pas 1: Registreu-vos a Cloudflare (el pla gratuït està bé), afegeix el vostre lloc web i Cloudflare executarà la seva exploració. Passareu per un conjunt de pàgines fins que no el veieu 2 servidors de nom de Cloudflare.

Cloudflare-Nameserver-Tauler.

Pas 2: Canvieu els servidors de nom als que us han assignat Cloudflare.

SiteGround-DNS-Records

CDN múltiples – més CDNs = més centres de dades i més centres de dades = lliurament més ràpid de contingut (i més descàrrega de recursos). Utilitzo Cloudflare i CDN de StackPath al meu lloc web.

StackPath-Data-Centers

Pas 1: Inscriviu-vos a StackPath (prova de 30 dies i després de 10 dòlars al mes).

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Address

StackPath generarà un URL del CDN:

StackPath-CDN-URL-Autoptimize

Pas 3: Copieu l’URL del CDN de StackPath i enganxeu-lo a Autoptimize en la configuració “Principal”.

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a Purga tot

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Si amplieu articles a GTmetrix i estan relacionats amb el vostre CDN, contacteu amb el servei de suport de StackPath qui us pot ajudar a solucionar-los. Això ho van fer per mi i van tenir un suport extraordinari.

Dominis lliures de galetes MaxCDN

GTmetrix YSlow Sense StackPath
GTmetrix YSlow Sense MaxCDNGTmetrix YSlow amb StackPath
GTmetrix YSlow amb MaxCDN

Resolució de problemes StackPath

Pas 6: Llista blanca IP de StackPath al compte d’allotjament (potser haureu de contactar amb el vostre amfitrió).

StackPath-IP-Adreces

13. Tipus de Google locals

Si utilitzeu els tipus de lletra de Google i teniu errors relacionats amb la lletra a GTmetrix, haureu d’acollir els tipus de lletra localment. Això es pot fer mitjançant el botó Tipus de lloguer autònoms de Google plugin que descarrega automàticament tots els tipus de lletra que utilitzeu i els afegeix al CSS. No és necessària configuració.

Google-Fonts-GTmetrix

Allotjament propi-Google-Fonts-Plugin

També podeu provar el Tipus CAOS:

CAOS-Fonts

14. Google Analytics local

Igual que el pas anterior, també voleu allotjar el vostre codi de seguiment de Google Analytics localment mitjançant el Complement CAOS Analytics. Una vegada més, això és automàtic i no es requereix cap configuració.

Leverage-Browser-Caching-Google-Analytics

CAOS-Analytics

15. Optimització d’imatges

Hi ha 3 maneres principals d’optimitzar les imatges a GTmetrix, no obstant això, recomano consultar el meu tutorial complet d’optimització d’imatges a WordPress, perquè hi ha més de 20 maneres diferents.

optimització d’imatges

Serviu imatges a escala – vol dir que heu de canviar la mida de les imatges grans perquè siguin més petites. GTmetrix us mostrarà quines imatges són massa grans i les dimensions correctes que s’han de canviar. Simplement localitzeu la imatge al vostre lloc web, redimineu-la a les dimensions correctes, pengeu-la i substituïu la imatge antiga per una de nova. Us recomano que creeu una fulla d’engany de les vostres imatges més habituals (lliscadors, widgets, peu de pàgina, imatges del bloc d’amplada completa) per tal de retallar-les / canviar-les a les dimensions correctes abans de penjar-les. Comença amb imatges que apareixen en diverses pàgines.

serveix a escala de imatges

Especifiqueu les dimensions de les imatges – vol dir que heu d’afegir una amplada / alçada a HTML o CSS de la imatge. Per fer-ho, busqueu la imatge, visualitzeu-la en HTML i afegiu l’amplada / l’alçada (que us proporcionarà GTmetrix). El codi HTML és molt fàcil i no cal que conegueu codi (vegeu més avall):

Especificació-Dimensions d'imatge

Optimitzar les imatges – vol dir que cal comprimir-les sense pèrdues (jo faig servir ShortPixel). Un cop instal·lat, configura la configuració del complement i configura el nivell de compressió sense pèrdues. A continuació, agafeu la vostra clau d’API des del fitxer Lloc web de ShortPixel i introduïu-lo al connector. Dirigiu-vos a la secció multimèdia i optimitzeu algunes imatges. Si no esteu satisfets amb la qualitat, podeu començar a optimitzar imatges a la vostra mediateca o bé tenen l’opció d’optimitzar de forma massiva totes les imatges del vostre lloc..

16. Temps de resposta de reestudi

Bé, ho vam cobrir tot, i després alguns. Torneu a provar els temps de resposta del servidor!

Reduir el temps de servidor-resposta-Facebook

17. Sucs GoDaddy: obté un millor allotjament

Excepte, GoDaddy xucla i encara podreu tenir temps de resposta lents. Feu la vostra recerca!

SiteGround-vs.-Godaddy-Millora del temps de càrrega

Godaddy To SiteGround

Godaddy to SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround més ràpid

Godaddy To SiteGround lloc més ràpid

jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una revisió d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines de càrrega ràpida. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, i altres hostes que empaqueten massa persones al mateix servidor. Hi ha hagut molta gent OMS migrat i publicat resultats endavant Facebook i Twitter. Tweet després tuit, publicar després publicar, enquesta després enquesta després enquesta, allotjament més ràpid arreglar temps de resposta lents. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

OMM-On-SiteGround

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

Informe 2019-GTmetrix

Informe Pingdom-2019

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot millorar temps de resposta del servidor per diversos segons. A continuació, es detallen algunes persones que han migrat a SiteGround i han publicat els seus resultats.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019Veure l’enquesta

2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

SiteGround té 3 plans:

Plans d'allotjament de SiteGround

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i la versió superior arriba amb un migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek ve acompanyat de prioritat. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la web pàgina de funcions

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Els servidors de SiteGround són molt ràpids i no amuntegat com GoDaddy
 6. El xat en directe és instantani i es responen les entrades molt més ràpid que GoDaddy
 7. Protegeixen el vostre lloc web contra pirates informàtics i programari maliciós, mentre que GoDaddy no ho fa
 8. El meu bloc té mai baixat des de errors aleatoris la gent arriba amb GoDaddy
 9. L’actualització a PHP 7.2 és gratuïta (a diferència de GoDaddy) i no tenen cap complement de la llista negra
 10. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 11. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 12. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 13. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 14. Més elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Clients de GoDaddy que es van traslladar a SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Us donaré un bon tros sense cost. Cada any faig una donació 3.000 dòlars a campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. De qualsevol manera, evitaria GoDaddy: uniu-vos a alguns grups de Facebook i veuria el converses, urnes, tuits, i gent OMS migrat des de GoDaddy a SiteGround. Em nego a recomanar GoDaddy a ningú, els seus servidors ho són amuntegat, infestat per programari maliciós, i tenen un fundador de caça d’elefants que recolza SOPA +. Feu el vostre recerca i mira qui és Yoast que actualment està utilitzant.

Preguntes freqüents

&# x2705; Per què els servidors de GoDaddy són lents?

GoDaddy és famós per sobrecobrir els servidors que és molt conegut als grups de Facebook. L’optimització del vostre lloc ajuda, però hi ha molt poc per fer que el vostre servidor sigui més ràpid quan estigui sobrecobert.

&# x2705; Com puc millorar el temps de resposta del servidor a GoDaddy?

L’actualització de versions de PHP, afegint el CDN gratuït de Cloudflare, evitant plugins amb recursos de recursos i l’ús de plugins d’optimització de velocitat per solucionar els elements de GTmetrix haurien d’ajudar.

&# x2705; Actualitzarà la meva ajuda del servidor GoDaddy?

Potser, però GoDaddy també és conegut per aprofitar els clients i tenir-los plans d’actualització quan el problema es troba en el propi GoDaddy. Abans d’actualitzar el vostre pla, explora altres opcions d’allotjament.

&# x2705; Hi ha hostes més ràpids per aquí?

100% sí. SiteGround i Cloudways són molt més ràpids que GoDaddy i el vostre lloc hauria de carregar molt més ràpidament. Mireu les persones que van emigrar de GoDaddy i van publicar els seus nous temps de càrrega a Twitter i Facebook. L’evidència és clara.

&# x2705; Com puc apropar-me a les puntuacions 100% GTmetrix?

Molts factors entren en velocitat i GTmetrix, però podeu començar per obtenir un allotjament més ràpid, configurar un complement de memòria cau, optimitzar imatges, consolidar plugins i optimitzar Google Fonts (l’allotjament ràpid continua sent el factor # 1 de la guia d’optimització de WordPress).

Espero que us sigui d’utilitat. Si teniu preguntes, deixeu-me un comentari.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map