Com reduir el temps de resposta del servidor (el temps fins al primer byte) a WordPress fins a menys de 200ms: tema a Google PageSpeed ​​Insights

Reduir el temps de resposta del servidor


Així, vàreu gestionar el vostre lloc web Google PageSpeed ​​Insights i necessita mantenir els temps de resposta del servidor (ttfb) baixos a WordPress.

Posem això fora del camí.

Els servidors estan controlats pel vostre allotjament: Bluehost, HostGator, GoDaddy i Marques EIG són infamiosament lents i valorats malament a Més de 40 enquestes a Facebook a causa del seu servidor desbordat.

SiteGround i Núvols són gairebé sempre els primers 2 (SiteGround per a hosting compartit i Cloudways per a hosting en núvol). He utilitzat tots dos i tinc informes 100% GTmetrix amb gairebé el 100% a Google PageSpeed ​​Insights també Pingdom. Fins i tot aquesta publicació es carrega aproximadament 2 i té tones d’imatges amb una mida de pàgina de 5,26 MB i 138 peticions. Ara és un bon hosting!

Hi ha altres maneres de reduir els temps de resposta del servidor que abordaré en aquest tutorial: eliminar els plugins d’alta CPU, descarregar recursos a CDNs, configurar el vostre complement de memòria cau a la configuració òptima (recomano WP Rocket) i corregir articles específics al vostre informe GTmetrix..

Però, cap optimització substituirà un servidor / servidor lent. Feu la vostra investigació a Grups de Facebook!

Reduir el temps de servidor-resposta-Facebook

1. Amfitrió EIG i host de baixa qualitat

Si teniu temps de resposta del servidor lents, aposto que sereu allotjats amb GoDaddy, HostGator o Bluehost (marques EIG), Namecheap, A2 o un altre host de baixa qualitat. Heu realitzat la vostra investigació a la web WordPress Hosting Grup Facebook? SiteGround (allotjament compartit) i Cloudways (cloud hosting) eren de molt els dos amfitrions més ben valorats Més de 40 enquestes a Facebook.

Llista de marques EIG

Mireu aquests 41 persones que van emigrar a SiteGround o Núvols i van publicar els seus resultats.

Canvi a SiteGround

Temps de resposta de Cloudways

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

Recomanacions d'allotjament Facebook

HostGator cap a SiteGround Migració

Sense títol

VPS núvol d’allotjament en núvol

Recomanacions d'allotjament 2018

2. Comproveu l’ús de la CPU

Comproveu el vostre compte d’allotjament per assegurar-vos que no feu ressenyes Límits de CPU. Intenteu no superar mai el 80% dels vostres límits de manera que el vostre servidor es mantingui relaxat. Al servei d’allotjament en núvol, podeu afegir més CPU + RAM que us ajudaran; a l’allotjament compartit, haureu d’actualitzar el vostre pla. Però abans de fer-ho, seguiu aquesta guia, ja que també us ajudarà a reduir la CPU consumida pel vostre lloc.

Reduir CPU-Ús-WordPress

És per això que és tan important triar un pla prou recursos del servidor. Les empreses amfitrions us proporcionen directrius en funció dels vostres visitants mensuals, però no tenen en compte quants plugins teniu, tant si consumeixen molts recursos ni si feu servir un CDN..

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

3. Cerqueu i elimineu els complements d’alta CPU

Utilitzeu GTmetrix per trobar els vostres complements més lents
Si veieu un complement mostrant diverses vegades a GTmetrix, o bé es triga molt a carregar-se a la pestanya Cascada, o bé suprimir-la o substituir-la per un complement més lleuger i més ràpid.

Plugin de WordPress lent

Connectors lleugers recomanats

Altres consells sobre complements

 • Sigui mínim
 • Desactiva + elimina tots els complements que no facis servir
 • Eviteu els complements que tinguin una funcionalitat duplicada
 • Torneu a la configuració de complements específics que consumeixen CPU (per exemple, el control de consultes i el verificador d’enllaços trencats que esgrimeixen constantment el vostre lloc i consumeixen CPU, suprimiu-los quan hagueu acabat)

4. Actualització a PHP 7.3

Molts llocs de WordPress encara funcionen amb PHP 5 tot i que PHP 7.3 és molt més ràpid. Això és degut a que les empreses d’allotjament no actualitzaran automàticament la vostra versió PHP (a causa de possibles problemes de compatibilitat) que podeu utilitzar Complement del verificador de compatibilitat PHP per comprovar.

Punts de referència de PHP de WordPress

Com comprovar quina versió de PHP estàs executant
Instal·leu el Mostra el connector Versió PHP per comprovar quina versió estàs. Si utilitzeu una versió obsoleta, inicieu la sessió al vostre compte d’allotjament i actualitzeu-la a la versió PHP més alta possible i, a continuació, comproveu si hi ha errors al vostre lloc. Si veieu algun, és probable que un dels vostres plugins no sigui compatible. Podeu tornar a una versió anterior o utilitzar un complement diferent.

Display-PHP-Versió

Actualitzeu a PHP 7+ al vostre compte d’allotjament i comproveu si hi ha errors al vostre lloc:

Actualització PHP

5. Configureu la configuració dels connectors de caché òptima

La majoria de la gent no configura el seu complement de memòria cau a la configuració òptima. He escrit tutorials populars sobre configuració Coet WP, WP Cache Fastest, Memòria cau total W3, i WP Super Cache.

Amb la majoria dels altres plugins de memòria cau, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals per obtenir aquestes funcions quan Coet WP els inclou tot, reduint el nombre de plugins al vostre lloc. Si sou com jo, només voleu utilitzar un complement, si no, heu d’investigar quines són les característiques dels vostres complements de caché i instal·lar aquests complements si no els admet.

WP-Coet-Característiques

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

6. Afegeix Cloudflare

El CDN gratuït de Cloudflare descarrega el consum d’amplada de banda al seu centres de dades (amb menys estrès al servidor) mentre reduint la distància geogràfica entre el servidor / visitant.

Aquí hi ha què fer WordPress diu:

Recomanació CDN-WordPress

Aquí teniu l’ample de banda que podeu desar amb Cloudflare:

Amplada de banda del núvol

La majoria dels hostes tenen una opció per habilitar Cloudflare al seu cPanel:

Activació SiteGround-Cloudflare

També podeu configurar Cloudflare amb la majoria de plugins de memòria cau (a continuació es troba per a WP Rocket), però WP Fastest Cache i W3 Total Cache també tenen opcions per a la integració Cloudflare + CDN …

WP-Rocket-Cloudflare-Add-On

Més CDNs = Més centres de dades = menys consum d’amplada de banda
StackPath també té els seus 30 + centres de dades que descarrega encara més recursos. Cloudflare és suficient per a la majoria de llocs web, però jo utilitzaria StackPath per a llocs de trànsit mig i alt, i podeu utilitzar Prova de velocitat de KeyCDN per veure amb quina velocitat es carrega el vostre lloc a diferents ubicacions. Per activar Stackpath o un altre CDN, utilitzeu la pestanya CDN de WP Rocket o el botó Complement de CDN Enabler.

WP-Rocket-CDN-Settings

7. Bloqueu els robots no desitjats

Ja heu comprovat la vostra Informe de trànsit en directe de Wordfence darrerament?

Ho vaig fer i vaig veure que els mateixos bots estaven colpejant el meu lloc constantment i posaven estrès al meu servidor. Evidentment, Googlebot i altres són bons, també hi pot haver robots de correu brossa que afectin el vostre lloc. Si no comproveu, no ho sabreu mai. Aquí teniu el que vaig fer i el que heu de fer també:

Pas 1: Instal·leu Wordfence.

Pas 2: Consulteu l’informe de trànsit en directe durant uns minuts per veure qui està colpejant el vostre lloc en temps real.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Pas 3: Tingueu en compte que els bots d’aspecte incomoditat estan constantment al vostre lloc web. Google els seus hostnoms per veure si altres persones els denuncien com a correu brossa (Googlebot i Bingbot òbviament estan bé).

Pas 4: Bloquegeu tots els robots de correu brossa (aquí teniu algunes opcions). Wordfence té configuració de bloqueig així com normes de limitació de tarifes. Tot i això, Wordfence consumeix molta CPU en sí. Les alternatives són Blackhole per als mals robots, Bloquejar les consultes incorrectes, o Regles del tallafoc de Cloudflare (això és el que faig servir). Podeu crear fins a cinc regles de tallafoc gratuïtes, la qual cosa significa que podeu bloquejar els vostres 5 bots de correu brossa. Necessiteu copiar el nom d’amfitrió de Wordfence i bloquejar-lo a Cloudflare. Assegureu-vos d’utilitzar un asterisc * per la qual cosa també es bloquegen les variacions d’aquest bot: amazonaws.com linode.com són 2 comuns.

Regla del tallafoc del flasqueu de núvol per bloquejar els robots errats

8. Netegeu la base de dades

Si heu suprimit un complement, un tema, tingueu moltes revisions de publicacions, comentaris de correu brossa o passatges caducats, netegeu la base de dades. Hauríeu de fer-ho cada setmana aproximadament per mantenir el vostre lloc ràpid.

Si utilitzeu WP Rocket, executeu-ho a la configuració de la base de dades:

WP-Rocket-Database-Settings

Si no utilitzeu WP Rocket, utilitzeu gratuïtament Optimització del WP connectar:

Base de dades neta amb optimització del WP

9. Optimitzar les imatges

Utilitzarem GTmetrix per això. Executeu el vostre lloc mitjançant GTmetrix i, al vostre informe, veureu que les imatges es poden optimitzar de tres maneres. GTmetrix només mostra imatges no optimitzades per a una sola pàgina comenceu per optimitzar les imatges que apareixen a diverses pàgines (logo, imatges de la barra lateral i del peu de pàgina) i, a continuació, executeu les vostres pàgines més importants a través de GTmetrix i arregleu les imatges individuals.

Hi ha 3 maneres d’optimitzar les imatges a GTmetrix:

 • Serviu imatges a escala – redimensiona les imatges grans perquè siguin més petites
 • Especifiqueu les dimensions de la imatge – especifiqueu una amplada / alçada en HTML o CSS de la imatge
 • Optimitzar les imatges: comprimir imatges sense pèrdues mitjançant Imaginar

optimització d’imatges

Servir imatges a escala – GTmetrix us indica quines imatges són massa grans i quines són les dimensions per canviar-les. Cerqueu la imatge, retalleu-la o redimensioneu-la, pengeu-la a WordPress i, a continuació, substituïu la imatge antiga per una de nova. Seguiu els vostres “envasos d’imatge” i creeu una fitxa de trampes (a continuació). Podeu comprovar manualment si hi ha imatges grans fent clic dret sobre una imatge → copiar l’adreça de la imatge i després aneu a l’URL on heu de veure si és massa gran. No utilitzeu mai la tecla arrossegueu per canviar la mida característica de l’editor visual, ja que només redimensiona la imatge que es mostra (no la imatge real).

Full de trampes de mostra:

 • Logotip: 150 (w) x 37 (h)
 • Lliscadors: 1950 (p) x 550 (h)
 • Ginys de la barra lateral: 319 (w)
 • Cos del contingut del bloc: 600 (w)
 • Imatges destacades: 200 (w) x 200 (h)
 • Imatges del carrusel: 225 (h)

Especifiqueu les mides – consulteu el vostre informe GTmetrix i amplieu aquests elements per veure quines imatges necessiten. Localitzeu-ne cadascun a WordPress i, a continuació, especifiqueu les dimensions (amplada / alçada) que us indicarà GTmetrix. El l’editor visual s’ocupa d’aconseguir-ho automàticament de manera que normalment ho heu de fer amb imatges que es troben en widgets, creadors de pàgines i altres llocs.

especificar-imatge-dimensions

Optimitzar les imatges – comprimeu les imatges mitjançant pèrdues Imaginar o Cracòvia (ambdós són gratuïts fins arribar al límit mensual). Tot i que hi ha altres complements completament gratuïts que ofereixen compressions il·limitades, NO les utilitzeu ja que tenen errors, no funcionaran ni trencaran les vostres imatges.

Imaginar instruccions

 1. Instal·leu el Imagina el complement
 2. Se us demanarà instruccions
 3. Registra’t a Imagify i introduïu la vostra clau d’API
 4. Definiu el nivell de compressió (normal, agressiu, ultra) … Jo faig agressiu
 5. Totes les imatges (de manera massiva comprimeixen totes les imatges del vostre lloc)
 6. Un cop hàgiu acabat el límit, compreu un pla o espereu el mes vinent per restablir el límit

imagina

imagify-wordpress-image-optimization

Quan hagueu acabat, executeu les vostres pàgines a través de GTmetrix i assegureu-vos que tots els tres articles siguin 100%.

10. Optimitzar scripts externs

Si utilitzeu scripts de tercers, això provoca sol·licituds addicionals i es mostrarà a l’informe GTmetrix. Alguns scripts són difícils o fins i tot impossibles d’optimitzar (sobretot els widgets socials i d’AdSense que millor és evitar tots plegats), però enumero algunes optimitzacions a continuació.

Consells per optimitzar scripts externs

GTmetrix-Publicitats

11. Elimina Temes i Complements no utilitzats

Vés a Aparença → Temes i suprimeix els temes que no utilitzeu. Podeu mantenir una versió (per exemple, Vint-i-setze tema) en cas que alguna cosa vagi malament amb el tema actiu.

Suprimeix temes de WordPress no utilitzats

Suprimeix els complements de WordPress

12. Activa la protecció d’enllaç directe

Cloudflare i algunes empreses d’allotjament us permeten activar-lo protecció enllaç directe que impedeix que les persones puguin copiar / enganxar les teves imatges al seu lloc web (que n’amplia l’ample de banda).

Protecció d’enllaç directe de núvols incloents

13. Actualitzeu programari WordPress

Mantingueu actualitzats els nuclis, temes i complements de WordPress.

Actualitzacions de WordPress

14. 40 enquestes a Facebook sobre “El millor allotjament”

Les urnes parlen per si soles:

Recomanacions d'allotjament Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

Recomanacions d'allotjament a Elementor

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Enquesta de recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Enquesta de Facebook de SiteGround vs Bluehost

WP Friendly Polling Hosting

VPS núvol d’allotjament en núvol

Suggeriments d'allotjament de WordPress

Recomanacions d'allotjament 2018

Allotjament favorit per a Elementor

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Enquesta d’allotjament de WordPress

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

SiteGround-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

15. SiteGround: allotjament compartit més ràpid

SiteGround és utilitzat per Yoast, jo mateix i recomanat per WordPress. Són el número 1 de gairebé totes les enquestes de Facebook i donen importància a la majoria de la gent millores del temps de càrrega sobretot si utilitzessin hosts mediocres: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We-only-swit-to-Siteground

Jo els faig servir Pla semi-dedicat de GoGeek que arriba amb 4x més recursos del servidor que d’allotjament compartit Feu clic a les meves pàgines per veure amb quina velocitat es carreguen, consulta el meu informe GTmetrix o vegeu persones que migrat i publicat nous temps de càrrega. També ho fan migracions gratuïtes.

SiteGround és recomanable per WordPress:

SiteGround-Recomanat-WordPress-Host

I a prop Ivica qui dirigeix ​​el WordPress Accelera el grup de Facebook amb més de 16.000 membres.

Eines recomanades per a accelerar WordPress

Clients feliços:

Godaddy to SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migració

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la seva pàgina pàgina de funcions:

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

M’agrada SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround amb el meu enllaç d’afiliació Donaré una bona part sense cap despesa per a vostè. Cada any jo doneu 3 milions de dòlars a les campanyes de GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. Intento que les meves ressenyes siguin imparcials evidència en la forma de Enquestes a Facebook, tuits, i converses reals. Si no en voleu fer servir, aquí hi ha un enllaç no afiliat a SiteGround. De qualsevol manera crec que realment són un amfitrió estel·lar de WordPress i el vostre lloc funcionarà més ràpid / més fàcil … feu la vostra recerca a grups de Facebook + Twitter i trobareu la majoria de la gent digues el mateix.

Obteniu allotjament de SiteGround

16. Cloudways: el cloud hosting és encara més ràpid

Núvols és fins i tot més ràpid que SiteGround:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

El seu suport no és tan bo com SiteGround, no admeten allotjament per correu electrònic i són més cars a partir de 10 dòlars al mes (els recomano DigitalOcean o Vultr pla). Però per obtenir un rendiment pur, no podeu equivocar-vos amb ells. Normalment hi ha el número 1 o el número 2 a les enquestes de Facebook i la meva revisió de Cloudways inclou un ajustament al tauler de control de serveis que fa que el vostre lloc sigui encara més ràpid.

Cloudways-Review

Tenen 5 proveïdors d’allotjament en núvol per triar:

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

No heu provat mai l’allotjament al núvol gestionat? Fa una gran diferència.

Enquesta d’allotjament gestionada

També ho fan migracions gratuïtes:

Migració gratuïta als núvols

Opinió sobre Cloudways:

Cloudways-Facebook-Fil

Obteniu allotjament de Cloudways

(estalvia un 25% durant 2 mesos amb el codi promocional OMM25)

17. Resultats de la migració

A continuació, es mostren les persones que han migrat a SiteGround o a Cloudways i han millorat el temps de resposta del servidor, el temps de càrrega i els informes Pingdom / GTmetrix. Si utilitzeu un servidor més potent, podeu fer millores dràstiques si us trobeu amb un host de baixa qualitat. Tots dos us migraran de franc.

Persones que van emigrar a SiteGround:

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

Temps de càrrega del SiteGround GoGeek

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Migració de blocs de SiteGround

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Persones que van emigrar a Cloudways:

Temps de resposta de Cloudways

Motor WP a Cloudways

Informe Pingdom de DigitalOcean

Godaddy to DigitalOcean Migration

Temps de resposta del servidor Cloudways

Millora del temps de càrrega de Cloudways

Cloudways vs WP Engine

Sense títol

Temps de càrrega del pingdom del núvol de Cloudways

Informe Pingdom de Cloudways

Vultr Migració

Namecheap cap a la Migració Cloudways

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

Migració de WPE a Cloudways

Feu que la vostra recerca sigui tot el que dic:

Bluehost-Gestat-WordPress-Hosting

Opinió de HostGator

Opinió de hosting de WordPress gestionada per Godaddy

18. Preguntes freqüents

&# x2705; Per què provoca un temps de resposta lent del servidor?

Els servidors estan controlats pel vostre allotjament. Si utilitzeu un host de baixa qualitat o si estigueu fent massa estrès al vostre servidor (per exemple, massa plugins), això pot causar temps de resposta lents.

&# x2705; Que l’allotjament té servidors lents?

Les marques GoDaddy, Bluehost, HostGator i EIG són infames per tenir servidors lents. Els 2 millors amfitrions de les enquestes de Facebook solen ser SiteGround (hosting compartit) i Cloudways (cloud hosting). Migrar a un host més ràpid és la manera més fàcil de posar remei a un servidor lent.

&# x2705; Quin és un bon temps de resposta del servidor?

Google recomana un temps de resposta del servidor <200ms. No obstant això, normalment només és possible si es pot conèixer sobre l’optimització del lloc web i es fa servir allotjament ràpid.

&# x2705; Què afecta els temps de resposta del servidor?

L’allotjament, plugins de memòria cau, plugins d’alta CPU, robots de correu brossa que rastregen el vostre lloc, tant si utilitzeu un CDN com si optimitzeu imatges poden afectar els temps de resposta del servidor..

&# x2705; Com es mesura els temps de resposta del servidor?

Google PageSpeed ​​Insights és la millor manera de mesurar els temps de resposta del servidor.

Conclusió: uniu-vos a Grup de Facebook de hosting de WordPress per obtenir opinions reals i imparcials. Mireu les enquestes de Facebook que es van fer i les persones que van emigrar a diferents host i que van publicar els seus resultats. Finalment, mantingueu-vos al marge dels afiliats que tinguin allotjament de baixa qualitat que només vulguin les comissions.

Té importància l’allotjament?

Sí, sí. És el vostre hosting servidor estem parlant.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map