Com reduir l’ús de la CPU a HostGator (Límits d’amplada de banda / acceleració que causen errors de servei no disponible 503)

Els límits d’amplada de banda es produeixen quan el vostre pla d’allotjament no en té prou recursos del servidor Per allotjar-vos els vostres plugins, imatges, tema i altres coses que puguin causar processadors elevats. Pots fer servir AWstats (integrat al vostre HostGator cPanel) i al directori Plugin de consulta de control per trobar l’origen, però aquest tutorial descriu les solucions més comunes (jo mateix tenia begudes de CPU).


Només us deixo anar, HostGator és terrible. Ells restringiu l’ús de la CPU i té temps de resposta del servidor lents. Només cal mirar el Enquestes a Facebook o llegir algunes converses a la web Grup de Facebook de hosting de WordPress. Són propietat EIG i han anat completament baixant. Si voleu deixar de sobrepassar els límits d’amplada de banda, aquesta guia us ajudarà, però passaria a SiteGround o Cloudways. jo utilitzo SiteGround (podeu veure la meva GTmetrix /Pingdom informar amb <1s temps de càrrega).

1. Actualització a PHP 7.2

L’actualització a PHP 7.1 o 7.2 pot fer que el vostre lloc sigui significativament més ràpid, alhora que redueixen l’ús de CPU. Això és especialment cert si no heu actualitzat les versions de PHP durant un cert temps (o no ho heu fet mai).

Pas 1: Seleccioneu PHP Selector de PHP al vostre HostGator cPanel.

HostGator-PHP-Selector

Pas 2: Seleccioneu una versió PHP més nova (com més alta, més ràpida).

Actualització PHP HostGator

Pas 3: Comproveu errors al vostre lloc web. Si veieu errors, és probable que utilitzeu plugins que no siguin compatibles amb la versió més recent de PHP. En aquest cas, executeu el botó Complement del verificador de compatibilitat PHP per veure quins plugins són incompatibles. Cal suprimir aquests complements (i substituir-los per plugins que es mantinguin millor) o bé tornar a una versió PHP anterior..

PHP-Compatibility Checker

Pas 5: Gaudeix del teu lloc web que hauria de ser molt més ràpid.

Punts de referència de PHP de WordPress

2. Descarregueu recursos a Cloudflare CDN

Descàrrega fitxers pesats a la de Cloudflare 200 + centres de dades redueix considerablement la càrrega al vostre propi servidor. CDN del Cloudflare és gratuït i bastant senzill de configurar, només cal que seguiu aquestes instruccions a continuació.

Pas 1: Registra’t a Cloudflare (pla gratuït).

Pas 2: Executeu l’exploració i arribareu a una pàgina amb 2 servidors de noms.

Cloudflare-Nameservers

Pas 3: Inicieu la sessió al vostre compte HostGator > Dominis > Opció d’engranatges > Canvia els servidors de noms.

Pas 4: Substituïu els servidors de noms de HostGator pels que Cloudflare us han proporcionat.

HostGator nameservers

3. Controla l’API de batejos cardíacs de WordPress

L’API de Heartbeat de WordPress s’executa automàticament en el fons del tauler d’administració. Mostra notificacions de complements en temps real, quan altres usuaris estan editant una publicació i altres tasques amb recursos de recursos. Això genera una sol·licitud cada 15-30 segons, de manera que el millor és desactivar-la per estalviar en amplada de banda. Instal·leu el Complement Control de batecs cardíacs i configureu-la als 60, o millor, desactiveu-la del tot.

Alguns plugins de memòria cau com WP Rocket té una opció per al control dels batecs del cor.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

4. Netegeu la base de dades

Una base de dades inflat pot retardar el vostre lloc web i també consumir ample de banda. Instal·leu el Complement d’optimització de WP i programar-lo a funcionar cada 1-2 setmanes, mantenint la base de dades agradable i neta.

Base de dades neta amb optimització del WP

5. Utilitzeu un connector de caché genial

Tots 3 són super importants:

 • Si feu servir un complement de memòria cau
 • Quin plugin de memòria cau que feu servir
 • Ja sigui la configuració es configura òptimament

Si us podeu permetre 49 dòlars / any, Coet WP es va classificar el complement de memòria cau número 1 a diverses enquestes de Facebook. Això és degut a que inclou moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no tenen (vegeu més avall). En cas contrari, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals per obtenir aquestes funcions, quan WP Rocket els tingui tots integrats, reduint el nombre de plugins al vostre lloc. Si utilitzeu un altre complement de memòria cau, voldreu investigar quines són les funcions que inclou el complement de memòria cau específic i instal·leu aquests complements si no és compatible.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

WP Rocket té més funcions que altres plugins de memòria cau:

WP-Coet-Característiques

Si no podeu permetre’s WP Rocket, us recomano tampoc Rendiment ràpid o WP Cache Fastest.

6. Configureu la configuració dels connectors de caché òptima

Vaig escriure tutorials per als plugins de memòria cau més populars. És molt important que configureu de manera òptima … fins i tot 1 configuració senzilla (per exemple, caché d’objectes) pot afectar molt els temps de càrrega.

 • WP Rocket Tutorial (recomanació premium)
 • Tutorial de rendiment ràpid (recomanat gratuït)
 • Tutorial de caché més ràpid de WP
 • Tutorial de memòria cau W3 total
 • WP Super Cache Tutorial
 • Tutorial automàtic

7. Elimineu els complements d’alta CPU

Massa plugins (o un únic complement de CPU elevat) poden disparar l’ús de l’amplada de banda. Els plugins comuns de CPU alts inclouen compartició social, estadístiques, còpia de seguretat, xat en directe, creadors de pàgines i complements de publicacions relacionats. Cal suprimir-los, substituir-los per plugins lleugers (potser haureu de fer recerca) o bé necessitareu un pla d’allotjament amb recursos de servidor suficients per allotjar-los. Gràcies Ivica WordPress Accelera el grup de Facebook per començar llista.

 1. AddThis
 2. Feu clic a AdSense Monitorització de fraus
 3. Calendari d’esdeveniments tot en un
 4. Amic de còpia de seguretat
 5. Castor Constructor
 6. Millors llocs de lloc de Google XML de WordPress
 7. Comprobador d’enllaços trencats (utilitzeu el Dr. Link Check Check)
 8. Contacte constant per a WordPress
 9. Formulari de contacte 7
 10. Entrades relacionades amb el context
 11. Enllaços automàtics Digi
 12. Sistema de comentaris de disqus
 13. Divi Builder
 14. Reixa essencial
 15. Mostra la llista completa de 65 complements lents

També podeu utilitzar la pestanya GTmetrix Cascada (o Monitor de consultes) per trobar els vostres complements més lents:

Plugin de WordPress lent

Si teniu previst utilitzar els plugins amb recursos de recursos, inevitablement haureu d’actualitzar el vostre pla HostGator (el seu Pla de negocis és millor, el seu VPS és fins i tot millor, però si gasteu aquest tipus de diners, us permetrà gaudir millor amb SiteGround, Cloudways, Kinsta o WP Engine).

8. Eliminar els recursos externs

Els recursos externs són gairebé inevitables. Incrustar un vídeo de YouTube, un tweet, mitjançant un complement social que es connecta a Facebook, Google Fonts i la publicació d’AdSense … aquests generaran peticions addicionals i probablement apareixeran als informes GTmetrix / Pingdom. Aquests són alguns consells ràpids:

Previsualitza les sol·licituds DNS
En els casos en què haureu d’utilitzar recursos externs, podeu preparar-los prèviament. Això ajuda als navegadors a anticipar-los i a carregar-los més ràpidament. Luke va crear una bona llista de dominis comuns a preparar prèviament inclosos Google Maps, tipus de lletra, Analytics, YouTube (quan incloem vídeos), Disqus i molt més.

Llista de peticions DNS-Peticions prèvia

WP Rocket té una opció per a la preparació prèvia:

Prefetch-DNS-Requests

En cas contrari, podeu afegir-lo a la vostra capçalera:

9. Servir imatges a escala

Si veus publicar errors d’imatge a escala a GTmetrix, vol dir que cal canviar de mida d’imatges grans. GTmetrix us indica quines imatges cal redimensionar i les seves dimensions correctes, però només mostra imatges no optimitzades per a la pàgina que es prova. Si teniu dimensions comunes d’imatges (lliscants, widgets, carrusel, imatges del bloc d’amplada completa) podeu crear un full d’engany amb totes les seves dimensions. A continuació, retalla / redimensiona les imatges abans de penjar-les. Això us pot estalviar temps i CPU.

Servir imatges a escala

10. Comprimir Imatges sense pèrdues

Això significa que cal comprimir-les sense pèrdues (ShortPixel és genial). Configureu el nivell de compressió i, després, optimitzeu un parell d’imatges a la biblioteca de suports per assegurar-vos que esteu satisfets amb la qualitat. En cas afirmatiu, podeu optimitzar massivament les imatges i comprimir-les automàticament a la càrrega.

optimize-images-gtmetrix

11. Bloquejar els robots de correu brossa

Aquests són molt més comuns del que creieu.

compute.amazonaws.com estava colpejant el meu lloc cada 3 segons i esborrava la CPU de manera literal. Si no heu comprovat per comprovar quins robots estan colpejant al vostre lloc, ho faria al 100%.

Instal·leu Wordfence i utilitzar-ne informe de trànsit en directe per veure tots els robots que estan colpejant el vostre lloc en temps real.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Anoteu tots els noms d’amfitrió que semblin sospitosos i afecten el vostre lloc amb freqüència. Feu Google i comproveu si altres persones els informen com a correu brossa. En cas afirmatiu, aneu a la configuració de bloqueig de Wordfence (també podeu utilitzar-la Regles del tallafoc del núvol de núvol) i bloquegeu els robots de correu brossa aquí. Assegureu-vos d’utilitzar un asterisc per bloquejar totes les variacions d’aquest bot. Comproveu el vostre registre de bloqueig i observeu que els robots no es veuen bloquejats. Si el vostre lloc estava afectat freqüentment pels robots de correu brossa, això pot estalviar molta amplada de banda.

Regla de bloqueig de paraules

Wordfence també ho té configuració de limitació de qualificació. Això limita / evita que els rastrejadors (i els humans) facin peticions excessives, bloquegin els rastrejadors de Google falsos i milloren la seguretat en 404 pàgines. La configuració següent és la mateixa que recomana Wordfence a la pàgina de limitació de tarifes.

Limitació de velocitat de paraules

Una altra alternativa és instal·lar simplement el programa Complement Blackhole For Bad Bots.

Blackhole per a Bad Bots

12. Activa la protecció d’enllaç directe

La protecció d’enllaç directe permet que les persones copiïn la seva imatges i enganxeu-les seus lloc web, que consumeix ample de banda, ja que encara allotgeu aquestes imatges. Normalment això només passa si el vostre lloc web té imatges d’alta qualitat (per exemple, fotografia). Seguiu-les instruccions:

 1. Inicieu la sessió a cPanel i feu clic a Protecció HotLink.
 2. Assegureu-vos que el nom de domini que voleu protegir es troba al quadre anomenat “URL per permetre l’accés”.
 3. Al quadre anomenat “Bloquejar l’accés directe per a aquestes extensions”, proporcioneu les extensions per a les que voleu bloquejar.
 4. Us recomanem que marqueu la casella de “Permet peticions directes”.
 5. Omet la casella “Sol·licitud de redirecció a aquest URL” i prema Enviar.

Cloudflare també té una opció per a protecció enllaç directe a la Rastreja la configuració de l’escut:

Protecció d’enllaç directe de núvols incloents

13. Comproveu AWstats per trobar la font de la CPU alta

AWstats és integrat a la secció d’estadístiques del vostre HostGator cPanel i us pot ajudar a identificar la font d’alta CPU. Us indica exactament la quantitat de banda que es consumeix per robots, imatges i altres elements. Recordeu-vos que podeu bloquejar els robots de correu brossa amb Wordfence o el connector Blackhole For Bad Bots i podeu optimitzar les vostres imatges mitjançant eines com GTmetrix i ShortPixel.

Robots-Aranyes-Ample de banda

14. Comproveu els temps de resposta del servidor

Els temps de resposta lents del servidor no són mai idonis per a CPU, temps de càrrega o qualsevol altra cosa. Executeu el vostre lloc Google PageSpeed ​​Insights i comproveu si millorar el temps de resposta del servidor apareix al vostre informe.

Els temps de resposta de la CPU i del servidor van de la mà. Si heu consultat el meu tutorial i encara teniu un alt ús de CPU a HostGator, probablement sabreu quin és el problema: és HostGator.

Reduir el temps de resposta del servidor

15. Obtén millor allotjament

HostGator xucla.

A les enquestes de Facebook es va valorar molt malament i la gent es queixa constantment dels seus temps de resposta lents del servidor, dels límits de l’amplada de banda i, per descomptat, del seu mal suport i durada..

jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una revisió d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines de càrrega ràpida. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, i altres hostes que empaqueten massa persones al mateix servidor. Hi ha hagut molta gent OMS migrat i publicat resultats endavant Facebook i Twitter. Tweet després tuit, publicar després publicar, enquesta després enquesta després enquesta, allotjament més ràpid arreglar temps de resposta lents. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

Enquesta d’allotjament del 2019Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot millorar temps de resposta del servidor per diversos segons. A continuació, es detallen algunes persones que han migrat a SiteGround i han publicat els seus resultats.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Estic a la seva Pla semi-dedicat de GoGeek amb un temps de càrrega .5s a GTmetrix …

Informe 2019-GTmetrix

OMM-On-SiteGround

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i les noves versions inclouen migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek arriba amb suport prioritari. El seu allotjament en núvol és bastant reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la web pàgina de funcions

SiteGround-Server-Resources-Chart

Llegiu-vos-hi:

Temps de resposta del servidor HostGator

Opinió de HostGator

HostGator-vs-SiteGround

HostGator-To-SiteGround

Amfitrió web favorit

Preguntes freqüents

&# x2705; El que provoca una elevada CPU?

La CPU alta és generalment causada per un lent servidor, amb plugins amb recursos, un augment del trànsit del lloc web, que no utilitza un CDN i llocs web que no estan optimitzats per a la velocitat.

&# x2705; Com reduïu la CPU?

Actualitzeu-vos a la versió PHP més alta disponible del vostre HostGator cPanel, configureu un complement de memòria cau (us recomano WP Rocket), configureu el CDN gratuït de Cloudflare, instal·leu el complement Heartbeat Control, netegeu la base de dades amb WP-Optimize i consolideu els vostres plugins..

&# x2705; Quins són els límits de la CPU d’HostGator?

A la pàgina de recursos de CPU d’HostGator, es desen que tenen un límit d’ús de CPU del 25% i que podreu superar aquest límit no més de 90 segons..

&# x2705; HostGator és el problema?

HostGator ha tingut una mala classificació a les enquestes de Facebook i és conegut per tenir servidors lents si feu la vostra investigació en grups de Facebook. Mireu les persones que han migrat d’HostGator a d’altres amfitrions i veureu que definitivament hi ha opcions millors.

&# x2705; Els host de commutació solucionen el problema de la CPU?

Cada host té límits de CPU. Cal saber amb quina CPU arriba el vostre pla d’allotjament potencialment nou i comparar-lo amb el vostre pla HostGator actual. Si en té més, hauria de solucionar el problema.

Espero que això us ajudés.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map