Com reduir l’ús de la CPU a Bluehost (també conegut com a limitacions d’amplada de banda / acceleració que causen errors de servei no disponible 503)

Aconseguir CPU de begudes a Bluehost?


A continuació es mostren algunes de les solucions més habituals. Es basen en la meva pròpia experiència amb begudes de CPU i en les solucions que han funcionat per a usuaris dels grups de Facebook de WordPress en què sóc.

Les maneres més comunes de solucionar les begudes de la CPU Bluehost són: actualitzar a PHP 7.2 al cPanel, activar Cloudflare, eliminar plugins de CPU elevats i utilitzar el complement Heartbeat Control, WP-Optimize i Blackhole For Bad Bots. A continuació, hi ha algunes solucions addicionals.

Hi ha 2 opcions: reduïu la CPU consumida pel vostre lloc web / plugins (utilitzant la meva guia) o actualitzeu el vostre pla per incloure-ne més recursos del servidor. Però, és molt conegut a la secció Grup de Facebook de hosting de WordPress que Bluehost és un dels amfitrions més barats de qualitat. Són propietat EIG, empaqueta massa persones al mateix servidor i es produeix constantment sobre servidors lents, suport i temps d’inactivitat. Feu una mica de recerca i uneix-vos a aquest grup de Facebook: n’hi ha moltes millors opcions com SiteGround, Cloudways i Kinsta. jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta del servidor, Puntuacions 100% GTmetrix i .4s temps de càrrega a Pingdom.

d'amplada de banda superior a

1. Actualització a PHP 7.2

Les versions altes de PHP fan que el lloc es carregui molt més ràpid i el fa més segur. Actualment, Bluehost és compatible amb PHP 7.2, que definitivament hauríeu d’utilitzar. Aquí està com actualitzar.

Pas 1: Utilitzar el Mostra el connector Versió PHP per veure en quina versió PHP estàs actualment.

Display-PHP

Pas 2: Correr Comprobador de compatibilitat de PHP per assegurar-vos que els vostres complements són compatibles.

PHP-Compatibility Checker

Pas 3: Dirigiu-vos a la secció de configuració de PHP del cPanel de Bluehost.

Bluehost-PHP-Config

Pas 4: Actualitzeu a una versió PHP superior (com més alta, més ràpida):

Versió de PHP per actualitzar Bluehost

Pas 5: Comproveu errors al vostre lloc web (sempre podeu tornar a una versió anterior).

Punts de referència de PHP de WordPress

2. Activeu el CDN de Cloudflare

Flama de núvols és un CDN gratuït que allotja els fitxers del vostre lloc web 200 + centres de dades, i ajuda recursos de descàrrega als centres de dades (fent menys estrès al vostre propi servidor). També té moltes altres funcions de seguretat / velocitat, però hauríeu d’utilitzar un CDN si teniu problemes d’ús de la CPU.

Al vostre BlueHost cPanel, activa Cloudflare:

Activació de núvols blaus

Amplada de banda del núvol

3. Cerqueu complements famosos de la CPU

Probablement sabeu que els complements són notoris per provocar temps de càrrega lents i consumir recursos. Si utilitzeu el vostre lloc mitjançant GTmetrix i veieu el mateix complement que apareix diverses vegades al vostre informe, probablement sigui un signe. També podeu utilitzar el botó Pestanya Cascada GTmetrix per veure quant de temps triga a carregar-se cada element o complement. Tinc una llista extensa de plugins d’alta CPU que hauríeu d’evitar si és possible (es coneixen per consumir recursos del servidor).

Plugin de WordPress lent

Monitor de consultes també pot identificar plugins lents (però desinstal·leu-ho quan hagueu acabat):

Connectors lents de control de consulta

4. Desactiveu els complements de còpia de seguretat, estadístiques i d’exploració

Aquests són, de molt, els complements més famosos de la CPU. Qualsevol complement que funcioni constantment posarà estrès al vostre servidor. UpraftPlus en té alguns recomanacions, però la conclusió és que si utilitzeu aquest tipus de complements, us heu d’assegurar que el vostre servidor tingui recursos suficients per allotjar-los. En cas contrari, inevitablement acabaràs amb els ous de CPU.

Còpia de seguretat i restauració de UpdraftPlus

5. Torneu a examinar el connector de cau

Els tres factors afecten el consum d’amplada de banda:

 • Si utilitzeu un complement de memòria cau
 • Quin complement de memòria cau utilitzeu
 • Si l’heu configurat correctament

Coet WP es va classificar com a número 1 a les enquestes de Facebook perquè inclou moltes funcions que la majoria de plugins de memòria cau no ho fan. En cas contrari, haureu d’instal·lar uns 6 complements addicionals. Per això WP Rocket obté millors puntuacions + temps de càrrega a GTmetrix / Pingdom (té més funcions i només necessiteu un únic complement per obtenir totes aquestes funcions). Si no voleu pagar el coet WP, feu una ullada a la memòria cau Swift Performance o WP Fastest, que solen ser els plugins de memòria cau gratuïta # 1 gratuïts.

Enquesta de plugins de memòria cau 2016 millor

Enquesta de complements de memòria cau 2019

Rocket Swift vs WP

Enquesta de complement de memòria cau 2016

Millor enllaç de memòria cau 2018

coet wp vs cache totla w3

La majoria de la gent té instal·lat un complement de memòria cau, però la configuració no es configura òptimament. Reviseu els meus tutorials per assegurar-vos que en treureu el màxim partit.

6. Desactiveu l’API del batec del cor

El API de batejos cardíacs de WordPress permet als complements enviar-vos notificacions en temps real i us mostra quan altres usuaris editen una publicació. Pot semblar agradable, però també crea una sol·licitud addicional cada 15-30 segons (consumint recursos del servidor). Instal·leu el Complement Control de batecs cardíacs i desactiveu-lo completament, o com a mínim, limiteu-lo a 60 segons. D’aquesta manera us estalviareu recursos.

Control del batec cardíac

WP Rocket també té una opció per desactivar l’API del batec del cor:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

7. Bloqueu els robots no desitjats

Molts llocs web (inclosos els meus) estan infestats amb robots de correu brossa que no fan altra cosa que rastrejar el vostre lloc i consumir recursos. Podeu veure quins robots estan colpejant el vostre lloc en temps real mitjançant l’informe de trànsit en directe de Wordfence. La solució més fàcil és instal·lar el programa Complement Blackhole For Bad Bots. El complement crea una regla oculta i bloqueja tots els robots de correu brossa que no segueixen la regla. Googlebot i altres bots bons tenen llista blanca i els spammy estan bloquejats. Fàcil peasy.

Blackhole per a Bad Bots

O, instal·leu Wordfence i veure el vostre informe de trànsit en directe que mostra tots els robots que colpegen el vostre lloc en temps real. Creeu una llista de tots els robots que semblen spam, i Google els seus noms d’hostes (proporcionats per Wordfence) per veure si altres persones els informen com a correu brossa. En cas afirmatiu, afegiu-los a la vostra llista.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Ara vés a Configuració de bloqueig de Wordfence i afegiu els robots de correu brossa aquí (també podeu fer-ho mitjançant aquest programa Regles del tallafoc de Cloudflare). Assegureu-vos d’utilitzar un asterisc per bloquejar totes les variacions d’aquest bot (amazonaws.com és el més comú i estava colpejant el meu lloc web cada 3 segons). No podia creure que consumís recursos al respecte … perquè ells fessin això haurien de ser il·legals.

Regla de bloqueig de paraules

8. Neteja base de dades amb optimització WP

Netejar la base de dades cada 1-2 setmanes utilitzant Optimització del WP impedeix que els fitxers brossa s’acumulin a la base de dades i la redueixin. Assegureu-vos de prendre una còpia de seguretat abans de fer-ho.

Base de dades neta amb optimització del WP

WP Rocket també té una opció per netejar la vostra base de dades:

WP-Rocket-Database-Settings

9. Configureu els paràmetres de Cloudflare

Al tauler de control de Cloudflareu, dirigiu-vos a la Pestanya Normes de pàgina. Creeu aquesta regla per a l’àrea de càrregues WP, que estalvia amplada de banda, ja que aquesta àrea del vostre lloc no s’actualitza gaire i no cal que s’emmagatzeneu sovint. També heu de crear una regla de pàgina per desactivar les funcions de rendiment de Cloudflare a la vostra àrea d’administració de WordPress, tal com Cloudflare recomana.

Regla de càrregues WP-Pàgina-Regla

Regla de WordPress-Admin-Page

Aquí teniu la meva configuració per a aquest document pestanya de velocitat:

Pestanya de velocitat de núvols

I la pestanya de memòria cau:

Configuració de cau en núvol de núvols

10. Descarregueu més recursos al CDN StackPath

Diversos CDNs = més centres de dades = lliurament més ràpid del contingut i més recursos es descarreguen. Utilitzo Cloudflare i StackPath qui té 31 centres de dades molt situat als EUA, que és on són la majoria dels meus visitants. StackPath té una prova gratuïta de 30 dies, aleshores és de $ 10 / mes.

Pas 1: Inscriu-te a StackPath.

Pas 2: Al tauler, feu clic a la pestanya CDN i, a continuació, crear un lloc CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath us dirigirà per un conjunt de pàgines:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Address

CDN-URL-StackPath

Pas 3: Copieu l’URL de CDN StackPath i enganxeu-lo a WP Rocket:

WP-Rocket-CDN-Settings

Si no feu servir WP Rocket, també podeu fer servir Activador CDN:

Configuració de plugins de CDN-Enabler-Plugin

Pas 4: A StackPath, aneu a CDN → Configuració de la memòria cau i, a continuació, feu clic a Purga tot:

StackPath-Purge-Cache

Pas 5: Executeu el vostre lloc GTmetrix i la “xarxa de lliurament de contingut” hauria de ser verda a YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Desactivar la memòria cau d’objectes a la memòria cau total W3

Si utilitzeu Memòria cau total W3, l’opció de caché d’objectes sol fer més mal que bé. Probablement notareu que si ho activeu, alenteu el vostre lloc web i el vostre plafó d’administració.

Memòria cau total d'objectes W3

12. Desactiveu les funcions del coet WP

Coet WP diu:

“De vegades, algunes de les opcions de la pestanya Optimització de fitxers, com ara Eliminar cadenes de consulta, o Minimitzar / Combinar poden provocar un alt ús de CPU en casos en què el vostre lloc tingui molts fitxers CSS o JS. Proveu de desactivar aquestes opcions i, a continuació, superviseu la CPU. “

13. Augmentar l’interval de precàrrega en coet WP

La pre-càrrega de WP Rocket està configurada per defecte en 500ms, però pot provocar una elevada CPU ja que rastreja URL molt sovint. Instal·leu el seu Previsualitza el connector de l’interval de rastreig i augmentar-lo. Podeu provar 1 o 2 segons per començar i, si encara causa una CPU elevada, augmenteu-ne més (fins a aproximadament 3 segons).

14. Identifiqueu la font a AWStats

AWstats està situat a la secció “Estadístiques” de Bluehost a la cPanel i pot identificar la font de la CPU elevada. Mostra quant d’ample de banda es consumeix cada bot, imatge i altres elements. Si veieu que els bots desconeguts consumeixen amplada de banda, consulteu el vostre informe de trànsit en directe de Wordfence o instal·leu el complement Blackhole For Bad Bots. Si veieu que les imatges consumeixen gran amplada de banda, optimitzeu-les perquè es carreguin més ràpidament (redimensionant-les i comprimint-les sense pèrdues en ShortPixel).

Robots-Aranyes-Ample de banda

Bonificació: També tinc un tutorial per optimitzar imatges a WordPress, inclosos els tres elements GTmetrix primaris (serveixen imatges a escala, especifiqueu les dimensions de la imatge i compressió sense pèrdues).

Amplada de banda del tipus de fitxer

15. Comproveu els temps de resposta del servidor

Els temps de resposta lents del servidor tampoc són adequats per a l’amplada de banda. Podeu consultar-ho Bitcatcha o Google PageSpeed ​​Insights. Google diu que el temps de resposta del servidor hauria de ser inferior 200ms, però això no és realista si esteu a Bluehost, especialment al pla compartit de 3,95 dòlars / mes. Quan diuen que obteniu el que pagueu, això es reflecteix directament en els temps de resposta del servidor del vostre lloc web.

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

Reduir el temps de resposta del servidor

Malauradament, els servidors de Bluehost no són tan ràpids:

Bluehost lent temps de resposta del servidor

Temps de resposta del servidor Bluehost lent

Temps de resposta del servidor Bluehost

Temps de resposta del servidor Bluehost Crap

Temps de resposta del servidor Bluehost

Bluehost-Gestat-WordPress-Hosting

16. Canviar a allotjament més ràpid

jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una revisió d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines de càrrega ràpida. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, i altres hostes que empaqueten massa persones al mateix servidor. Hi ha hagut molta gent OMS migrat i publicat resultats endavant Facebook i Twitter. Tweet després tuit, publicar després publicar, enquesta després enquesta després enquesta, allotjament més ràpid arreglar temps de resposta lents. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

OMM-On-SiteGround

Informe de velocitat del servidor Bitcatcha

Informe 2019-GTmetrix

Informe Pingdom-2019

La gent sol emigrar perquè és seva tecnologia de velocitat pot millorar temps de resposta del servidor per diversos segons. A continuació, es detallen algunes persones que han migrat a SiteGround i han publicat els seus resultats.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019Veure l’enquesta2017-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaJuliol de 2019 Recomanació d'allotjamentVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Host-Poll-Aug-2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaShared-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaEmpresa de hostingVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWooCommerce-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-Web-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor WordPress-Hosting-Provider-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaBest-Web-Hosting-2019-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaWP Friendly Polling HostingVeure l’enquesta o Captura de pantalla2016-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaAllotjament favorit per a ElementorVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions d'allotjament 2018Veure l’enquesta o Captura de pantallaEnllaç de WordPress WordPress, setembre de 2018.pngVeure l’enquesta o Captura de pantallaManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Veure l’enquesta o Captura de pantalla2019-Hosts-Poll-1Veure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-For-SpeedVeure l’enquesta o Captura de pantallaWordPress-Hosting-Poll-1 de junyVeure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanació del llocVeure l’enquesta o Captura de pantalla2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaMillor web-Hosting-Provider-Poll-PollVeure l’enquesta o Captura de pantallaHosting-Poll-febrer de 2019Veure l’enquesta o Captura de pantallaRecomanacions-Hosting-PollVeure l’enquesta o Captura de pantalla

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPressVeure l’enquesta o Captura de pantalla

SiteGround té 3 plans:

SiteGround WordPress Hosting

Els plans superiors inclouen més recursos del servidor (Factor 1 a la guia d’optimització de WordPress). Aquí està el gràfic de comparació complet, però GrowBig us ofereix aproximadament 2 vegades més recursos de servidor que StartUp, i GoGeek ho és allotjament semi-dedicat cosa que t’aporta encara més. GrowBig i la versió superior arriba amb un migració gratuïta, posada en escena, memòria cau avançada i capacitat d’acollir diversos llocs web. GoGeek ve acompanyat de prioritat. El seu allotjament en núvol és força reduït al preu de 80 dòlars al mes.

Podeu veure això a la web pàgina de funcions

Comparació de SiteGround-Server-Resources-Resources

Utilitzo SiteGround perquè:

 1. La meva GTmetrix + Pingdom els informes parlen per si sols
 2. Les meves pàgines es carreguen a l’instant (feu clic a través d’elles si voleu)
 3. Ràpid tecnologia de velocitat (PHP 7.3, NGINX, Optimitzador de SG, Flota de núvol)
 4. Recomanat per Yoast, WordPress, Ivica des de WordPress Accelerar
 5. Gratuït Encriptem SSL, fàcil d’usar cPanel, i funcions per a Comerç electrònic
 6. El suport de WordPress és immillorable fins i tot sense l’assistència prioritària de GoGeek
 7. GrowBig compta amb posada en escena, més emmagatzematge i més recursos del servidor (desplaceu-vos cap avall fins a “destinem els recursos que necessiteu” i passeu el botó a sobre servidor pestanya)
 8. GoGeek inclou encara més recursos del servidor, emmagatzematge, assistència prioritària
 9. Migracions gratuïtes, complement del migrador, i a Garantia de devolució de 30 dies
 10. Molts elogis a sobre Reddit, Converses a Facebook, Twitter, TrustPilot
 11. Tones d’elogis a Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Molta gent ja va emigrar i va publicar resultats a Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renúncia d’afiliació – si us registreu a SiteGround fent servir el meu enllaç d’afiliació Us donaré un bon tros sense cost. Cada any faig una donació 3.000 dòlars a campanyes GoFundMe (El 2018 era per alimentar als famolencs a Denver, el 2017 va ser a la Creu Roja a l’huracà Harvey). El vostre suport ajuda i agraeixo sincerament. De qualsevol manera, evitaria Bluehost: uniu-vos a alguns grups de Facebook i vegeu el converses, urnes, tuits, i gent OMS migrat de Bluehost a SiteGround. Em nego a recomanar-vos EIG / Bluehost allotjament terrible. Feu el vostre recerca, veure qui està utilitzant Yoast, i resultats de gent que migrat.

Espero que us sigui d’utilitat. Si teniu preguntes, deixeu-me un comentari.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map