Hoe CPU-gebruik op Bluehost te verminderen (ook bekend als bandbreedtebeperkingen / beperking waardoor 503-service niet-beschikbare fouten veroorzaakt)

Krijgen CPU-overschrijdingen op Bluehost?


Hier volgen enkele van de meest voorkomende oplossingen. Deze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring met CPU-overschrijdingen en oplossingen die werkten voor mensen in WordPress Facebook-groepen waarin ik me bevind.

De meest voorkomende manieren om Bluehost CPU-overschrijdingen op te lossen zijn: upgraden naar PHP 7.2 in het cPanel, Cloudflare activeren, plug-ins met hoge CPU elimineren en de plug-in Heartbeat Control, WP-Optimize en Blackhole For Bad Bots gebruiken. Hieronder vindt u enkele aanvullende oplossingen.

Er zijn 2 opties: verlaag de CPU die door uw website / plug-ins wordt verbruikt (met behulp van mijn gids), of upgrade uw plan om meer op te nemen serverbronnen. Maar het is bekend in de WordPress Hosting Facebook-groep dat Bluehost een van de goedkoopste hosts van de laagste kwaliteit is. Ze zijn eigendom van EIG, pack te veel mensen op dezelfde server, en zijn constant in de ban van trage servers, ondersteuning en downtime. Doe wat onderzoek en word lid van die Facebook-groep – er zijn veel betere opties zoals SiteGround, Cloudways en Kinsta. ik gebruik SiteGround en hebben 200ms serverreactietijden, 100% GTmetrix-scores, en .4s laadtijden in Pingdom.

bandbreedte overschreden

1. Upgrade naar PHP 7.2

Hogere PHP-versies zorgen ervoor dat uw site veel sneller laadt en veiliger wordt. Bluehost ondersteunt momenteel PHP 7.2 – die je zeker zou moeten gebruiken. Hier is hoe te upgraden.

Stap 1: Gebruik de Plug-in voor PHP-versie weergeven om te zien welke PHP-versie je momenteel gebruikt.

Display-PHP

Stap 2: Rennen PHP-compatibiliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw plug-ins compatibel zijn.

PHP-compatibiliteitscontrole

Stap 3: Ga naar de PHP Config-sectie van Bluehost’s cPanel.

Bluehost-PHP-Config

Stap 4: Upgrade naar een hogere PHP-versie (hoe hoger, hoe sneller):

Bluehost Update PHP-versie

Stap 5: Controleer uw website op fouten (u kunt altijd teruggaan naar een eerdere versie).

WordPress PHP Benchmarks

2. Activeer Cloudflare CDN

Cloudflare is een gratis CDN die uw websitebestanden host 200+ datacenters, en helpt offload middelen naar die datacenters (minder druk op uw eigen server). Het heeft ook veel andere snelheids- / beveiligingsfuncties, maar je zou een CDN moeten gebruiken als je problemen hebt met het CPU-gebruik.

In uw Bluehost cPanel, activeer Cloudflare:

Bluehost Cloudflare-activering

Cloudflare-bandbreedte

3. Zoek CPU-hongerige plug-ins

U weet waarschijnlijk dat plug-ins berucht zijn omdat ze langzame laadtijden veroorzaken en bronnen verbruiken. Als u uw site door GTmetrix laat lopen en dezelfde plug-in meerdere keren in uw rapport ziet, is dit waarschijnlijk een teken. U kunt ook de Tabblad GTmetrix-waterval om te zien hoe lang het duurt om elk afzonderlijk element / plug-in te laden. Ik heb een uitgebreide lijst met plug-ins met een hoog CPU-gehalte die u indien mogelijk moet vermijden (ze staan ​​bekend om het verbruik van serverbronnen).

Langzame WordPress-plug-in

Query Monitor kan ook langzame plug-ins identificeren (maar verwijder deze als je klaar bent):

Query Monitor Slow Plugins

4. Schakel back-up-, statistiek- en scanplug-ins uit

Dit zijn verreweg de meest voorkomende CPU-hongerige plug-ins. Elke plug-in die constant draait, zal uw server onder druk zetten. UpraftPlus heeft er een paar aanbevelingen, maar het komt erop neer dat als u dit soort plug-ins gaat gebruiken, u ervoor moet zorgen dat uw server voldoende bronnen heeft om ze te kunnen verwerken. Anders krijg je onvermijdelijk CPU-overschrijdingen.

UpdraftPlus Back-up en herstel

5. Heroverweeg uw cacheplug-in

Alle 3 factoren zijn van invloed op het bandbreedteverbruik:

 • Als u een cacheplug-in gebruikt
 • Welke cacheplug-in je gebruikt
 • Of je het nu goed hebt geconfigureerd

WP Rocket werd beoordeeld als # 1 in Facebook-peilingen omdat het wordt geleverd met veel functies die de meeste cacheplug-ins niet hebben. Anders zou u ongeveer 6 extra plug-ins moeten installeren. Dit is de reden waarom WP Rocket betere scores + laadtijden oplevert in GTmetrix / Pingdom (het heeft meer functies en je hebt maar 1 enkele plug-in nodig om al deze functies te krijgen). Als je niet wilt betalen voor WP Rocket, bekijk dan Swift Performance of WP Fastest Cache, die meestal de # 1 gratis cacheplug-ins zijn.

 • Database opschonen (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik WP-Optimize)
 • Heartbeat control (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik Heartbeat Control)
 • Lui laad afbeeldingen / video’s (ingebouwd in WP Rocket, of gebruik WP YouTube Lyte)
 • Host Google Analytics lokaal (ingebouwd in WP Rocket of gebruik het CAOS voor analyse)
 • Host Google Fonts lokaal (ingebouwd in WP Rocket of gebruik het CAOS voor lettertypen, of SHGF)
 • Integratie met Cloudflare + andere CDN’s (ingebouwd in WP Rocket of gebruik CDN Enabler)

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

De meeste mensen hebben een cacheplug-in geïnstalleerd, maar de instellingen zijn niet optimaal geconfigureerd. Bekijk mijn tutorials om er zeker van te zijn dat je er het maximale uit haalt.

6. Schakel Heartbeat API uit

De WordPress Heartbeat API stelt plug-ins in staat om u realtime meldingen te sturen en laat u zien wanneer andere gebruikers een bericht bewerken. Dit klinkt misschien leuk, maar het creëert ook elke 15-30 seconden een extra verzoek (verbruikt serverbronnen). Installeer de Heartbeat Control plug-in en schakel het volledig uit, of beperk het op zijn minst tot 60 seconden. Dit bespaart u middelen.

Heartbeat Control

WP Rocket heeft ook een optie om de hartslag-API uit te schakelen:

WP-Rocket-Heartbeat-Control

7. Blokkeer Spammy Bots

Veel websites (inclusief de mijne) worden besmet met spam-bots die niets anders doen dan uw site crawlen en bronnen verbruiken. U kunt in realtime zien welke bots uw site bezoeken met behulp van het live verkeersrapport van Wordfence. De eenvoudigste oplossing is om de Blackhole For Bad Bots plugin. De plug-in maakt een verborgen regel en blokkeert alle spam-bots die de regel niet volgen. Googlebot en andere goede bots staan ​​op de witte lijst en de spamachtige worden geblokkeerd. Makkelijk.

Blackhole voor Bad Bots

Of installeer Wordfence en bekijk uw live verkeersrapport waarin alle bots in realtime uw site raken. Maak een lijst met alle bots die er spamachtig uitzien, en Google en hun hostnamen (geleverd door Wordfence) om te zien of andere mensen ze als spam melden. Zo ja, voeg ze toe aan uw lijst.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Ga nu naar Blokkeerinstellingen van Wordfence en voeg hier de spam bots toe (je kunt dit ook doen met Cloudflare Firewall-regels). Zorg ervoor dat u een asterisk gebruikt om alle varianten van die bot te blokkeren (amazonaws.com is de meest voorkomende en raakte ongeveer elke 3 seconden mijn website). Ik kon niet geloven dat ik hier middelen aan gebruikte … om dit te doen zou illegaal moeten zijn.

Wordfence-Blocking-regel

8. Schone database met WP-Optimize

Uw database elke 1-2 weken opschonen met WP-Optimize voorkomt dat ongewenste bestanden zich ophopen in uw database en deze vertragen. Zorg ervoor dat u een back-up maakt voordat u dit doet.

WP-Optimize Schone database

WP Rocket heeft ook een optie om uw database op te schonen:

WP-Rocket-Database-instellingen

9. Configureer Cloudflare-instellingen

Ga in je Cloudflare-dashboard naar de Tabblad Paginaregels. Maak deze regel voor uw WP-uploadgebied, wat bandbreedte bespaart omdat dit gebied van uw site niet veel wordt bijgewerkt en niet vaak in het cachegeheugen hoeft te worden opgeslagen. U moet ook een paginaregel maken om de prestatiefuncties van Cloudflare in uw WordPress Admin-gebied uit te schakelen, net als Cloudflare beveelt aan.

WP-Uploads-Page-regel

WordPress-Admin-Page-regel

Hier zijn mijn instellingen voor de tabblad snelheid:

Cloudflare-Speed-Tab

En de tabblad voor caching:

Cloudflare-Caching-instellingen

10. Offload meer bronnen naar StackPath CDN

Meerdere CDN’s = meer datacenters = snellere levering van uw inhoud en hoe meer bronnen worden ontlast. Ik gebruik Cloudflare en StackPath wie heeft 31 datacenters zwaar gelegen in de Verenigde Staten, waar de meeste van mijn bezoekers zijn. StackPath heeft een gratis proefperiode van 30 dagen en is dan $ 10 / maand.

Stap 1: Meld u aan voor StackPath.

Stap 2: Klik in het dashboard op het tabblad CDN en vervolgens op maak een StackPath CDN-site:

StackPath-CDN-Tab

StackPath leidt u door een reeks pagina’s:

StackPath-CDN-domein

StackPath-server-IP-adres

CDN-URL-StackPath

Stap 3: Kopieer uw StackPath CDN-URL en plak deze in WP Rocket:

WP-Rocket-CDN-instellingen

Als u WP Rocket niet gebruikt, kunt u ook gebruiken CDN Enabler:

CDN-Enabler-Plugin-instellingen

Stap 4: Ga in StackPath naar CDN → Cache-instellingen en klik vervolgens op Alles verwijderen:

StackPath-Purge-Cache

Stap 5: Voer uw site uit GTmetrix en “content delivery network” moet groen zijn in YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Schakel objectcache uit in W3 Total Cache

Als je gebruikt W3 Totale cache, de optie objectcache doet meestal meer kwaad dan goed. U zult waarschijnlijk merken dat als u dit inschakelt, dit zowel uw website als uw beheerderspaneel vertraagt.

W3 Total Cache Object Cache

12. Schakel functies in WP Rocket uit

WP Rocket zegt:

“Af en toe kunnen sommige van de opties op het tabblad Bestandsoptimalisatie, zoals Querystrings verwijderen of Verkleinen / Combineren, een hoog CPU-gebruik veroorzaken in gevallen waarin uw site veel CSS- of JS-bestanden heeft. Probeer deze opties uit te schakelen en controleer vervolgens uw CPU. “

13. Verhoog het vooraf geladen interval in WP Rocket

Het vooraf laden van WP Rocket is standaard ingesteld op 500 ms, maar dit kan een hoge CPU veroorzaken omdat het zeer vaak URL’s crawlt. Installeer hun Preload Crawl Interval plugin en verhoog het. U kunt 1 of 2 seconden proberen om te starten en als het nog steeds een hoge CPU veroorzaakt, verhoogt u het meer (tot ongeveer 3 seconden).

14. Identificeer de bron in AWStats

AWstats bevindt zich in het gedeelte “Statistieken” van Bluehost in het cPanel en kan de bron van een hoge CPU identificeren. Het laat zien hoeveel bandbreedte elke bot, afbeelding en andere elementen verbruiken. Als je ziet dat onbekende bots bandbreedte verbruiken, controleer dan je Wordfence live verkeersrapport of installeer de Blackhole For Bad Bots-plug-in. Als u ziet dat afbeeldingen een hoge bandbreedte verbruiken, optimaliseer ze dan om ze sneller te laden (door de grootte ervan te wijzigen en ze zonder verlies te comprimeren in ShortPixel).

Robots-spiders-bandbreedte

Bonus: Ik heb ook een tutorial voor het optimaliseren van afbeeldingen in WordPress, inclusief de 3 primaire GTmetrix-items (dien geschaalde afbeeldingen in, geef afbeeldingsafmetingen op en verliesloze compressie).

Bestandstype-bandbreedte

15. Controleer de reactietijden van de server

Langzame serverreactietijden zijn ook niet goed voor bandbreedte. Je kunt dit inchecken Bitcatcha of Google PageSpeed ​​Insights. Google zegt dat de reactietijd van uw server lager moet zijn 200ms, maar dit is niet realistisch als je Bluehost gebruikt, vooral het gedeelde abonnement van $ 3,95 / maand. Wanneer ze zeggen dat u krijgt waarvoor u betaalt, wordt dit direct weerspiegeld in de reactietijden van uw website.

Bitcatcha Server-snelheidsrapport

Reduceer de reactietijd van de server

Helaas zijn de servers van Bluehost niet zo snel:

Bluehost trage serverreactietijd

Langzame reactietijd van Bluehost-server

Reactietijd van Bluehost-server

Reactietijd van Bluehost Crap-server

Reactietijden van Bluehost Server

Bluehost-beheerde-WordPress-hosting

16. Schakel over naar snellere hosting

ik gebruik SiteGround en hebben Responstijden van 200 ms met 100% GTmetrix-scores en .4s Pingdom laadtijden. Doe een hostingcontrole, voer uw eigen tests uit of klik door mijn snel ladende pagina’s. Ze werden beoordeeld als de # 1-host in 26 Facebook-peilingen en zijn werelden beter dan EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, en andere hosts die teveel mensen op dezelfde server plaatsen. Er zijn geweest veel mensen WHO gemigreerd en geplaatst resultaten Aan Facebook en Twitter. Tweet na tweet, post na post, poll na poll na poll, snellere hosting zal repareren trage reactietijden. Zij zijn aanbevolen door WordPress, Doen gratis migraties, en ik gebruik hun semi-specifiek plan.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha Server-snelheidsrapport

2019-GTmetrix-rapport

2019-Pingdom-rapport

Mensen migreren meestal omdat hun snelheidstechnologie kan verbeteren server reactietijden met meerdere seconden. Hier zijn een paar mensen die naar SiteGround zijn gemigreerd en hun resultaten hebben gepost.

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Hosting Poll 2019Bekijk Poll2017-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen van Elementor HostingBekijk Poll of ScreenshotJuli 2019 Hosting-aanbevelingBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Host-Poll-augustus-2018Bekijk Poll of ScreenshotShared-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotGo-To-Hosting-bedrijfBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of ScreenshotManaged-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollBekijk Poll of Screenshot2016-Web-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-2019-PollBekijk Poll of ScreenshotWP Friendly Hosting PollBekijk Poll of Screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotFavoriete hosting voor ElementorBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen voor hosting van 2018Bekijk Poll of ScreenshotWordPress Hosting Poll september 2018.pngBekijk Poll of ScreenshotManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosts-Poll-1Bekijk Poll of ScreenshotHosting-Poll-For-SpeedBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-1 juniBekijk Poll of ScreenshotSiteGround-aanbevelingBekijk Poll of Screenshot2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-pollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotHosting-poll-februari-2019Bekijk Poll of ScreenshotHosting-aanbevelingen-pollBekijk Poll of Screenshot

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host PollBekijk Poll of Screenshot

SiteGround heeft 3 plannen:

SiteGround WordPress Hosting

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (# 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Hier is de volledige vergelijkingstabel, maar GrowBig geeft je ongeveer 2x meer serverbronnen dan StartUp, en GoGeek is dat semi-dedicated hosting wat je nog meer geeft. GrowBig en hoger wordt geleverd met een gratis migratie, staging, geavanceerde caching en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning. Hun cloudhosting is een behoorlijke prijsstijging van $ 80 / maand.

Je kunt dit zien op de functies pagina

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

Ik gebruik SiteGround omdat:

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal u gratis een goed stuk schenken. Elk jaar doneer ik $ 3.000 aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Hoe dan ook, ik zou Bluehost vermijden – lid worden van een aantal Facebook-groepen en de zien gesprekken, peilingen, tweets, en mensen WHO gemigreerd van Bluehost tot SiteGround. Ik weiger EIG / Bluehost’s aan te bevelen vreselijke hosting. Doe je Onderzoek, zien wie Yoast gebruikt, en resultaten van mensen die gemigreerd.

Ik hoop dat dit nuttig was. Als je vragen hebt, stuur me dan een reactie.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map