Hoe de reactietijd van de server op GoDaddy WordPress-hosting te verbeteren (de aanbeveling van Google PageSpeed ​​Insights)

Langzame serverreactietijden inschakelen GoDaddy?


Als u uw site echter hebt uitgevoerd Google PageSpeed ​​Insights of Bitcatcha, de reactietijd van uw server moet lager zijn 200ms zoals Google aanbeveelt. Zo niet, dan laat ik je zien hoe je het kunt verbeteren.

Hier is hoe langzaam te repareren server reactietijden op GoDaddy: upgrade naar PHP 7.2, activeer Cloudflare’s gratis CDN in het cPanel van Bluehost en installeer een paar snelheids-plug-ins (Autoptimize, WP-Optimize, Heartbeat Control, Blackhole For Bad Bots, WP Disable, CAOS Analytics, CAOS Fonts en ShortPixel). Maak je geen zorgen, ik zal je hier doorheen leiden. U moet ook hoge CPU-plug-ins vermijden die verbruiken serverbronnen, en afbeeldingen optimaliseren. Deze zullen niet alleen de reactietijden sneller maken, maar ze zullen ook de scores en laadtijden verbeteren GTmetrix/Pingdom.

Disclaimer: GoDaddy staat bekend als goedkoop (niet snel), wat tot uiting komt in de reactietijden van uw server. WordPress Hosting Facebook-groep om te zien wat echte, onbevooroordeelde mensen zeggen. De meeste mensen met een serieuze (bijv. Zakelijke) website gebruiken SiteGround, Cloudways, Kinsta, of WP Engine. Ik gebruik SiteGround die de # 1-host was 25+ Facebook-peilingen en hebben Responstijden van 200 ms, 100% GTmetrix-scores, en een .4s laadtijden in Pingdom. Naarmate je groeit, heb je betere hosting nodig en GoDaddy is het niet. Doe je onderzoek en overweeg iemand anders.

1. Test de reactietijden van de server

Voer uw site door Bitcatcha en controleer de reactietijden van uw server:

Bitcatcha Server-snelheidsrapport

Je kan ook gebruiken Google PageSpeed ​​Insights:

Reduceer de reactietijd van de server

Zolang je bij GoDaddy wordt gehost, ben je niet de enige. Elk hostingplan van $ 3,95 / maand levert u geen geweldige reactietijden op. Volg mijn gids en als ze nog steeds hoog zijn, ken je het probleem.

Langzame Godaddy

Reactietijd van Godaddy-server

Langzame serverreactietijden op Godaddy

Reactietijden van Godaddy Server

Langzame reactietijd van Godaddy-server

Godaddy Managed WordPress Hosting Feedback

Hmmm.

2. Upgrade naar PHP 7.2

Upgraden naar een hogere PHP-versies maakt uw site aanzienlijk sneller (en veiliger).

WordPress PHP Benchmarks

Maar veel WordPress-gebruikers draaien nog steeds verouderde PHP-versies.

WordPress-PHP-versie-statistieken

GoDaddy zegt:

“PHP 7 is beschikbaar voor cPanel-klanten op Shared of Business Hosting.”

Helaas, als je geen GoDaddy-abonnement hebt cPanel, het is niet beschikbaar voor jou. Veel GoDaddy-klanten zijn hier niet blij mee, en het is een ander nadeel van het gebruik van hun hosting.

Stap 1: Controleer uw huidige PHP-versie met behulp van de Plug-in voor PHP-versie weergeven.

Display-PHP

Stap 2: Voer de … uit Plug-in voor PHP-compatibiliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw plug-ins compatibel zijn.

PHP-compatibiliteitscontrole

Stap 3: Upgrade naar PHP 7+ in je GoDaddy cPanel (hogere versies zijn sneller).

Godaddy PHP 7.2

Stap 4: Test uw website op fouten. U kunt indien nodig ook terugkeren naar een eerdere versie.

3. Autoptimiseren

GoDaddy heeft zijn eigen ingebouwde caching-systeem, en zij cache-plug-ins op de zwarte lijst zetten Hierdoor. Het probleem is dat cache-plug-ins ook worden gebruikt om code te optimaliseren (bijv. minificatie), en andere functies uitvoeren die uw site sneller maken, waarvan er vele te vinden zijn in GTmetrix. Autoptimiseren zorgt in ieder geval voor de optimalisatie van HTML, CSS en JavaScript code.

Autoptimize-Main-instellingen

Zie voor het instellen van een CDN (content delivery network) CDN-sectie.

Autoptimize-Extra-instellingen

4. Schone database

Uw database kan ongewenste bestanden verzamelen, zoals spamcommentaren, verwijderde commentaren, postrevisies, trackbacks, pingbacks, verlopen transiënten en andere dingen die u niet nodig heeft.

Installeer de WP-Optimize plug-in, selecteer alles wat je niet nodig hebt en verwijder ze (vooraf een back-up maken wordt altijd aanbevolen). Het heeft ook een optie om doorlopende database-opruimingen te plannen (één keer per 1-2 weken is goed en houdt de reactietijden van uw server snel).

WP-Optimize Schone database

5. Hartslag

De WordPress heartbeat API verbruikt serverbronnen door realtime plugin-meldingen te tonen in uw dashboard en wanneer andere gebruikers een bericht bewerken. Dit is iets dat u niet nodig heeft, en het uitschakelen (of op zijn minst beperken van de hartslag-API) bespaart serverbronnen.

Installeer de Heartbeat Control plug-in, beperk dan tot 60 seconden of schakel het volledig uit.

Heartbeat-Control-Plugin

Heartbeat Control

6. Blokkeer spam-bots

Wanneer hebt u voor het laatst gecontroleerd of spam-bots uw site hebben bezocht??

Als je dat niet hebt gedaan, is de kans groot dat ze VEEL onnodige serverbronnen gebruiken. Toen ik mijn eigen site controleerde, kwamen dezelfde 2 bots (compute.amazonaws.com en linode.com) constant op mijn site – ongeveer elke 3 seconden. Ik blies mijn serverbronnen letterlijk op niets! Je weet nooit of dit met je site gebeurt, tenzij je het natuurlijk controleert.

Stap 1: Installeren Wordfence.

Stap 2: Ga naar de instellingen van Tools van Wordfence en bekijk uw live verkeersrapport. Bekijk uw rapport een minuut of twee en let op elke bot die er verdacht uitziet. Maak een lijst van alle spamrobots en Google hun hostnamen om te zien of andere mensen ze als spam melden.

Live-Traffic-Report-Wordfence

Stap 3: Ga naar de blokkeringsinstellingen van Wordfence en voeg hier de spambots toe. Gebruik sterretjes om ervoor te zorgen dat u alle varianten van die bot blokkeert, anders is dit mogelijk niet effectief.

Wordfence-Blocking-regel

Stap 4: Ga naar je Wordfence Blocking log en je zult zien dat die bots geblokkeerd worden.

Wordfence-firewall-blokkering

U kunt ook de Blackhole For Bad Bots plugin die de meest voorkomende spam-bots blokkeert. Het heeft een perfecte 5-sterrenreview en werkt door een verborgen regel op uw site te maken. Als bots zich niet aan deze regel houden, worden ze onmiddellijk geblokkeerd. Googlebot en de ‘goede bots’ staan ​​op de witte lijst.

Blackhole voor Bad Bots

7. WP uitschakelen

Sommige functies van WordPress bevinden zich niet in het dashboard, maar zijn nog steeds actief op uw site. De meeste mensen hebben ze niet nodig en ze kunnen serverbronnen gebruiken. WP uitschakelen kunt u deze functies doornemen en de functies uitschakelen die u niet gebruikt. De meeste heb je waarschijnlijk niet nodig.

WP-Disable-requests

WP-Disable-Tags-Settings

WP-Disable-Admin

WP-Disable-Anderen

8. Vermijd externe bronnen

Gravatars, Google Maps, AdSense, plug-ins voor sociaal delen, plug-ins voor opmerkingen en andere externe bronnen kunnen de reactietijden van de server vernietigen. Uw GTmetrix-rapport zal deze meestal tonen. Hoewel u deze allemaal het beste samen kunt vermijden, kunt u dat soms niet doen. Ik heb onderstaande algemene oplossingen achtergelaten:

GTmetrix-advertenties

9. Verwijder ongebruikte plug-ins + thema’s

 • Verwijder ongebruikte plug-ins
 • Vermijd robuuste, opgeblazen plug-ins
 • Schakel CPU-hongerige plug-ininstellingen uit (bijv. Lopende back-ups, meldingen, statistieken, enz.)

delete-wordpress-plugins

Verwijderde ongebruikte thema’s (die rommel kunnen achterlaten) in WordPress > Verschijning > Thema’s. Het is het beste om lichtgewicht thema’s te gebruiken (bijv. van StudioPress) en vertrouw op plug-ins om alleen de functionaliteit toe te voegen die u nodig hebt. Anders kunnen al deze functies een opgeblazen gevoel en trage reactietijden veroorzaken.

Verwijder ongebruikte WordPress-thema's

10. Vermijd hoge CPU-plug-ins

* Veelvoorkomende boosdoeners zijn onder meer gerelateerde post, statistiek, sitemap, chat, agenda, paginabuilders en plug-ins die doorlopende scans / processen uitvoeren of een hoge CPU in GTmetrix laten zien.

 1. Voeg dit toe
 2. AdSense Click Fraud Monitoring
 3. Alles-in-één evenementenkalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Betere WordPress Google XML Sitemaps
 7. Broken Link checker (gebruik Dr. Link Check)
 8. Constant contact voor WordPress
 9. Contactformulier 7
 10. Contextueel gerelateerde berichten
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus Comment System
 13. Divi Builder
 14. Essentieel raster
 15. Bekijk de volledige lijst van 65 langzame plug-ins

Pro-tip:
Gebruik Query Monitor om uw langzaamst ladende plug-ins te vinden. Installeer Query Monitor en ga dan naar het tabblad “Queries By Component”. U kunt het ook gebruiken om te achterhalen welke zoekopdrachten, verzoeken, scripts en stijlen uw website het meest vertragen. Met een beetje technische kennis kunt u specifieke elementen aanwijzen die uw website vertragen.

Query Monitor Slow Plugins

Je kan ook gebruiken GTmetrix-waterval om uw langzaamst ladende plug-ins te vinden:

Langzame WordPress-plug-in

11. Gebruik lichtgewicht plug-ins

Als u ontdekt dat bepaalde plug-ins uw site vertragen, moet u ze verwijderen of ze vervangen door een lichtere plug-in. Hieronder staan ​​een paar solide lichtgewicht plug-ins, maar het kan zijn dat je wat onderzoek moet doen, afhankelijk van welke functionaliteit je nodig hebt.

Sociaal delen – WP Rocket’s test getoond Social Media Feather, MonarchEenvoudige Share-knoppen Adder, en MashShare had het minste aantal verzoeken en de snelste laadtijden.

Back-upUpdraftPlus.

SchuifregelaarsMonoloog, LayerSlider, of Meteor schuifregelaars.

OpmerkingenDisqus voorwaardelijke belasting.

PortefeuilleEnvira Gallery, FooGallery, of Het rooster.

Analytics – Google Analytics en Search Console zouden voldoende moeten zijn. Zorg ervoor dat u Google Analytics lokaal host (met WP Rocket, CAOS of WP Disable).

PaginabouwersWordPress Page Builder van MotoPress, maar geen enkele paginabuilder werkt sneller dan de native WordPress Editor. Combineer dit met de Duplicator-plug-in en je hebt geen paginabuilder nodig (inclusief paginabuilders ingebouwd in WordPress-thema’s). Tenzij je team absoluut weigert leer een beetje HTML (de gemakkelijkste codeertaal), vermijd paginabuilders.

StudioPress-plug-ins – lichtgewicht plug-ins voor het Genesis Framework.

12. CDN

EEN CDN (content delivery network) host uw websitebestanden in meerdere datacenters over de hele wereld, waardoor de geografische afstand tussen uw server en bezoekers wordt verkleind. Het ook ontlast middelen naar die datacenters, waardoor de belasting van uw eigen server wordt verlicht (wat de reactietijden van de server verbetert). Een CDN wordt ook aanbevolen in de WordPress-optimalisatiegids.

CDN-WordPress-aanbeveling

Cloudflare is een gratis CDN met 200+ datacenters en is verreweg de meest populaire CDN.

Cloudflare-datacenters

Stap 1: Meld u aan voor Cloudflare (het gratis abonnement is prima), voeg uw website toe en Cloudflare voert hun scan uit. Je doorloopt een reeks pagina’s totdat je je ziet 2 Cloudflare-naamservers.

Cloudflare-naamserver-dashboard.

Stap 2: Wijzig uw naamservers aan degenen die Cloudflare u heeft toegewezen.

SiteGround-DNS-records

Meerdere CDN’s – meer CDN’s = meer datacenters en meer datacenters = snellere levering van inhoud (en meer ontlasting van bronnen). Ik gebruik zowel Cloudflare als CDN van StackPath op mijn website.

StackPath-datacenters

Stap 1: Meld u aan voor StackPath (proefperiode van 30 dagen, daarna $ 10 / maand).

Stap 2: Klik in het dashboard op het tabblad CDN en vervolgens op maak een StackPath CDN-site.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domein

StackPath-server-IP-adres

StackPath genereert een CDN-URL:

StackPath-CDN-URL-Autoptimize

Stap 3: Kopieer uw StackPath CDN URL en plak deze in Autoptimize in de “Main” instellingen.

Stap 4: Ga in StackPath naar CDN → Cache-instellingen en klik vervolgens op Alles verwijderen

StackPath-Purge-Cache

Stap 5: Voer uw site uit GTmetrix en “content delivery network” moet groen zijn in YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Als u items in GTmetrix uitbreidt en gerelateerd bent aan uw CDN, neem dan contact op met de ondersteuning van StackPath, die u zou kunnen helpen deze op te lossen. Ze hebben dit voor mij gedaan en hebben uitstekende ondersteuning.

Cookie-vrije domeinen MaxCDN

GTmetrix YSlow zonder StackPath
GTmetrix YSlow Zonder MaxCDNGTmetrix YSlow met StackPath
GTmetrix YSlow met MaxCDN

Problemen met StackPath oplossen

Stap 6: Witte lijst IP’s van StackPath in uw hostingaccount (mogelijk moet u contact opnemen met uw host).

StackPath-IP-adressen

13. Lokale Google-lettertypen

Als je Google Fonts gebruikt en font-gerelateerde fouten hebt in GTmetrix, moet je fonts lokaal hosten. Dit kan gedaan worden met de Zelf-gehoste Google-lettertypen plug-in die automatisch alle Google-lettertypen downloadt die u gebruikt en deze toevoegt aan de CSS. Geen configuratie vereist.

Google-lettertypen-GTmetrix

Self-Hosted-Google-Fonts-Plugin

Je kunt ook de CAOS-lettertypen:

CAOS-lettertypen

14. Lokale Google Analytics

Net als bij de vorige stap wilt u ook uw Google Analytics-trackingcode lokaal hosten met de CAOS Analytics-plug-in. Nogmaals, dit is automatisch en er is geen configuratie vereist.

Gebruikmaken van-Brower-Caching-Google-Analytics

CAOS-analyse

15. Beeldoptimalisatie

Er zijn 3 primaire manieren om afbeeldingen in GTmetrix te optimaliseren, maar ik raad aan om mijn volledige tutorial over het optimaliseren van afbeeldingen in WordPress te bekijken – omdat er meer dan 20 verschillende manieren zijn.

beeldoptimalisatie

Serveer geschaalde afbeeldingen – betekent dat u het formaat van grote afbeeldingen moet verkleinen om kleiner te zijn. GTmetrix laat je zien welke afbeeldingen te groot zijn en naar de juiste afmetingen. Lokaliseer eenvoudig de afbeelding op uw website, wijzig de grootte naar de juiste afmetingen, upload deze en vervang de oude afbeelding door de nieuwe. Ik raad aan om een ​​spiekbriefje te maken van je meest voorkomende afbeeldingen (schuifregelaars, widgets, voettekst, blogbeelden met volledige breedte), zodat je ze kunt bijsnijden / het formaat ervan kunt wijzigen voordat je het uploadt. Begin met afbeeldingen die op meerdere pagina’s verschijnen.

serve-scaled-images

Geef de afmetingen van afbeeldingen op – betekent dat u een breedte / hoogte moet toevoegen in de HTML of CSS van de afbeelding. Om dit te doen, zoekt u de afbeelding, bekijkt u de HTML en voegt u de breedte / hoogte toe (die GTmetrix u zal geven). De HTML is heel eenvoudig en u hoeft geen code te kennen (zie hieronder):

Specificeren van beeldafmetingen

Optimaliseer afbeeldingen – betekent dat je ze zonder verlies moet comprimeren (ik gebruik ShortPixel). Configureer na installatie de instellingen van de plug-in en stel het compressieniveau in op verliesloos. Pak vervolgens uw API-sleutel uit de ShortPixel-website en voer het in de plug-in in. Ga naar je Media-sectie en optimaliseer een paar afbeeldingen. Als u tevreden bent met de kwaliteit, kunt u beginnen met het optimaliseren van afbeeldingen in uw mediabibliotheek, of ze hebben een optie om alle afbeeldingen op uw site in bulk te optimaliseren.

16. Test de reactietijden opnieuw

We hebben alles behandeld, en nog wat. Test die reactietijden van de server opnieuw!

Reduceer-Server-Response-Time-Facebook

17. GoDaddy Sucks: Get Better Hosting

Behalve, GoDaddy is waardeloos en je hebt mogelijk nog steeds trage responstijden. Doe je onderzoek!

SiteGround-vs.-Godaddy-Load-Time-Improvement

Godaddy To SiteGround

Godaddy To SiteGround Migration

Godaddy To SiteGround Sneller

Godaddy To SiteGround Snellere site

ik gebruik SiteGround en hebben Responstijden van 200 ms met 100% GTmetrix-scores en .4s Pingdom laadtijden. Doe een hostingcontrole, voer uw eigen tests uit of klik door mijn snel ladende pagina’s. Ze werden beoordeeld als de # 1-host in 26 Facebook-peilingen en zijn werelden beter dan EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, en andere hosts die teveel mensen op dezelfde server plaatsen. Er zijn geweest veel mensen WHO gemigreerd en geplaatst resultaten Aan Facebook en Twitter. Tweet na tweet, post na post, poll na poll na poll, snellere hosting zal repareren trage reactietijden. Zij zijn aanbevolen door WordPress, Doen gratis migraties, en ik gebruik hun semi-specifiek plan.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha Server-snelheidsrapport

2019-GTmetrix-rapport

2019-Pingdom-rapport

Mensen migreren meestal omdat hun snelheidstechnologie kan verbeteren server reactietijden met meerdere seconden. Hier zijn een paar mensen die naar SiteGround zijn gemigreerd en hun resultaten hebben gepost.

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Hosting Poll 2019Bekijk Poll

2017-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen van Elementor HostingBekijk Poll of ScreenshotJuli 2019 Hosting-aanbevelingBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Host-Poll-augustus-2018Bekijk Poll of ScreenshotShared-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotGo-To-Hosting-bedrijfBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of ScreenshotManaged-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotWooCommerce-Hosting-FB-PollBekijk Poll of Screenshot2016-Web-Hosting-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-WordPress-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-2019-PollBekijk Poll of ScreenshotWP Friendly Hosting PollBekijk Poll of Screenshot2016-WordPress-Hosting-FB-PollBekijk Poll of ScreenshotFavoriete hosting voor ElementorBekijk Poll of ScreenshotAanbevelingen voor hosting van 2018Bekijk Poll of ScreenshotBekijk Poll of ScreenshotManaged-WordPress-Hosting-Poll-2017Bekijk Poll of Screenshot2019-Hosts-Poll-1Bekijk Poll of ScreenshotHosting-Poll-For-SpeedBekijk Poll of ScreenshotWordPress-Hosting-Poll-1 juniBekijk Poll of ScreenshotSiteGround-aanbevelingBekijk Poll of Screenshot2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-pollBekijk Poll of ScreenshotBest-Web-Hosting-Provider-PollBekijk Poll of ScreenshotHosting-poll-februari-2019Bekijk Poll of ScreenshotHosting-aanbevelingen-pollBekijk Poll of Screenshot

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host PollBekijk Poll of Screenshot

SiteGround heeft 3 plannen:

SiteGround-hostingplannen

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (# 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Hier is de volledige vergelijkingstabel, maar GrowBig geeft je ongeveer 2x meer serverbronnen dan StartUp, en GoGeek is dat semi-dedicated hosting wat je nog meer geeft. GrowBig en hoger wordt geleverd met een gratis migratie, staging, geavanceerde caching en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning. Hun cloudhosting is een behoorlijke prijsstijging van $ 80 / maand.

Je kunt dit zien op de functies pagina

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

Ik gebruik SiteGround omdat:

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. De servers van SiteGround zijn erg snel en niet overvol zoals GoDaddy
 6. Live chat is direct en tickets worden beantwoord veel sneller dan GoDaddy
 7. Ze beschermen uw website tegen hackers / malware, terwijl GoDaddy doet niet
 8. Mijn blog heeft nooit naar beneden gegaan van willekeurige fouten mensen krijgen met GoDaddy
 9. Upgraden naar PHP 7.2 is gratis (in tegenstelling tot GoDaddy) en ze plaatsen geen plug-ins op de zwarte lijst
 10. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 11. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 12. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 13. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 14. Meer lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-klanten die naar SiteGround zijn verhuisd: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal u gratis een goed stuk schenken. Elk jaar doneer ik $ 3.000 aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Hoe dan ook, ik zou GoDaddy vermijden – sluit je aan bij een aantal Facebook-groepen en zie de gesprekken, peilingen, tweets, en mensen WHO gemigreerd van GoDaddy naar SiteGround. Ik weiger GoDaddy aan iedereen aan te bevelen – hun servers wel overvol, besmet met malware, en ze hebben een SOPA-ondersteunende + oprichter van een olifantenjacht. Doe je Onderzoek en kijk wie Yoast is momenteel in gebruik.

Veel Gestelde Vragen

&# x2705; Waarom zijn de servers van GoDaddy traag?

GoDaddy is berucht omdat het hun servers overbevolkt, wat bekend is in Facebook-groepen. Het optimaliseren van uw site helpt, maar u kunt weinig doen om uw server sneller te maken als deze overvol is.

&# x2705; Hoe kan ik de reactietijd van de server op GoDaddy verbeteren?

Het upgraden van PHP-versies, het toevoegen van het gratis CDN van Cloudflare, het vermijden van resource-hongerige plug-ins en het gebruik van plug-ins voor snelheidsoptimalisatie om items in GTmetrix te repareren, zou moeten helpen.

&# x2705; Zal het upgraden van mijn GoDaddy-server helpen?

Dat zou kunnen, maar GoDaddy staat er ook om bekend dat hij profiteert van klanten en hen upgradeplannen laat hebben wanneer het probleem bij GoDaddy zelf ligt. Voordat u uw plan upgradet, moet u andere hostingopties verkennen.

&# x2705; Zijn er snellere hosts??

100% ja. SiteGround en Cloudways zijn veel sneller dan GoDaddy en je site zou veel sneller moeten laden. Kijk naar mensen die van GoDaddy zijn gemigreerd en hun nieuwe laadtijden op Twitter en Facebook hebben gepost. Het bewijs is duidelijk.

&# x2705; Hoe kom ik dicht bij 100% GTmetrix-scores?

Veel factoren spelen een rol bij snelheid en GTmetrix, maar u kunt beginnen met snellere hosting, het configureren van een cacheplug-in, het optimaliseren van afbeeldingen, het consolideren van plug-ins en het optimaliseren van Google-lettertypen (snelle hosting is nog steeds de belangrijkste factor in de WordPress-optimalisatiegids).

Ik hoop dat dit nuttig was. Als je vragen hebt, stuur me dan een reactie.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map