Hur man minskar CPU-användningen på Bluehost (även känd som bandbreddbegränsningar / gasspjäll som orsakar 503-service Otillgängliga fel)

Komma CPU-överskott på Bluehost?


Här är några av de vanligaste lösningarna. Dessa är baserade på min egen erfarenhet av CPU-överskott och lösningar som fungerade för människor i WordPress Facebook-grupper jag är i.

De vanligaste sätten att fixa Bluehost CPU-överskott är: att uppgradera till PHP 7.2 i cPanel, aktivera Cloudflare, eliminera höga CPU-plugins och använda Heartbeat Control, WP-Optimize och Blackhole For Bad Bots-plugin. Det finns några ytterligare lösningar nedan.

Det finns två alternativ: sänk CPU: n som konsumeras av din webbplats / plugins (med hjälp av min guide), eller uppgradera din plan för att inkludera mer serverresurser. Men det är välkänt i WordPress Hosting Facebook Group att Bluehost är en av de billigaste värdarna med lägsta kvalitet. De ägs av EIG, packa för många människor på samma server och baseras ständigt på långsamma servrar, support och drifttider. Gör lite forskning och gå med i den Facebook-gruppen – det finns mycket bättre alternativ som SiteGround, Cloudways och Kinsta. jag använder Siteground och ha 200 ms server svarstid, 100% GTmetrix-poäng och .4s belastningstider i Pingdom.

bandbredd för överskriden

1. Uppgradera till PHP 7.2

Högre PHP-versioner gör att din webbplats laddas mycket snabbare och gör den säkrare. Bluehost stöder för närvarande PHP 7.2 – som du definitivt bör använda. här är hur man uppgraderar.

Steg 1: Använd Visa plugin för PHP-version för att se vilken PHP-version du för närvarande använder.

Display-PHP

Steg 2: Springa PHP-kompatibilitetschecker för att se till att dina plugins är kompatibla.

PHP-kompatibilitet-Checker

Steg 3: Gå till PHP Config-avsnittet i Bluehosts cPanel.

Bluehost-PHP-Config

Steg 4: Uppgradera till en högre PHP-version (den högre, desto snabbare):

Bluehost Update PHP-version

Steg 5: Kontrollera din webbplats för fel (du kan alltid gå tillbaka till en tidigare version).

WordPress PHP-riktmärken

2. Aktivera Cloudflare CDN

CloudFlare är ett gratis CDN som är värd för dina webbplatsfiler på 200+ datacenter, och hjälper avlastningsresurser till dessa datacenter (lägger mindre stress på din egen server). Den har också många andra hastighets- / säkerhetsfunktioner, men du bör använda ett CDN om du har problem med CPU-användning.

I din Bluehost cPanel, aktivera Cloudflare:

Bluehost Cloudflare-aktivering

CloudFlare-Bandbredd

3. Hitta CPU-Hungry Plugins

Du vet antagligen att plugins är ökända för att orsaka långsamma belastningstider och konsumerar resurser. Om du kör din webbplats genom GTmetrix och ser samma plugin som visas flera gånger i din rapport är det förmodligen ett tecken. Du kan också använda Fliken GTmetrix Waterfall för att se hur lång tid varje enskilt element / plugin tar att ladda. Jag har en omfattande lista över höga CPU-plugins som du bör undvika om möjligt (de är kända för att konsumera serverresurser).

Långsam WordPress-plugin

Fråga Monitor kan också identifiera långsamma plugins (men avinstallera det när du är klar):

Query Monitor Slow Plugins

4. Inaktivera plug-in för säkerhetskopiering, statistik och skanning

Dessa är överlägset de vanligaste plugin-hungriga plugins. Varje plugin som körs kontinuerligt kommer att lägga stress på din server. UpraftPlus har några rekommendationer, men i första hand är det att om du ska använda dessa typer av plugins måste du se till att din server har tillräckligt med resurser för att rymma dem. Annars kommer du oundvikligen att hamna med CPU-överskott.

UpdraftPlus säkerhetskopiering och återställning

5. Överväg din cache-plugin

Alla tre faktorerna påverkar bandbreddskonsumtionen:

 • Om du använder ett cache-plugin
 • Vilken cache-plugin du använder
 • Oavsett om du konfigurerade det ordentligt

WP-raket fick betyg 1 i Facebook-omröstningar eftersom det finns många funktioner som de flesta cache-pluginprogram inte gör. Annars skulle du behöva installera cirka 6 extra plugins. Det är därför WP Rocket ger bättre poäng + belastningstider i GTmetrix / Pingdom (den har fler funktioner, och du behöver bara en enda plugin för att få alla dessa funktioner). Om du inte vill betala för WP Rocket, kolla in Swift Performance eller WP Fastest Cache som vanligtvis är de gratis cache-plugin-programmen # 1.

 • Databasrensning (inbyggd i WP Rocket, eller användning WP-Optimera)
 • Hjärtslagskontroll (inbyggd i WP Rocket, eller användning Hjärtslagskontroll)
 • Lat ladda bilder / videor (inbyggd i WP Rocket, eller använd WP YouTube Lyte)
 • Värd Google Analytics lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS För Analytics)
 • Värd Google-typsnitt lokalt (inbyggd i WP Rocket, eller använd CAOS för teckensnitt, eller SHGF)
 • Integration med Cloudflare + andra CDN: er (inbyggd i WP Rocket, eller användning CDN Enabler)

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

De flesta har ett cache-plugin installerat, men inställningarna konfigureras inte optimalt. Granska mina tutorials för att se till att du får ut det mesta.

6. Inaktivera Heartbeat API

De WordPress Heartbeat API låter plugins skicka meddelanden i realtid och visar dig när andra användare redigerar ett inlägg. Det kan låta trevligt, men det skapar också en ytterligare begäran var 15-30 sekunder (konsumerar serverresurser) Installera Hjärtslagskontroll plugin och inaktivera den helt, eller åtminstone begränsa den till 60 sekunder. Detta sparar resurser.

Hjärtslagskontroll

WP Rocket har också ett alternativ att inaktivera hjärtslag API:

WP-raket-Heartbeat-Control

7. Blockera spammybots

Många webbplatser (min medföljer) infekteras med skräppostbots som inte gör något annat än att krypa din webbplats och konsumera resurser. Du kan se vilka bots som träffar din webbplats i realtid med Wordfences live trafikrapport. Den enklaste lösningen är att installera Blackhole For Bad Bots-plugin. Plugin skapar en dold regel och blockerar alla spambots som inte följer regeln. Googlebot och andra bra bots är vitlistade och skräppost blockeras. Lätt som en plätt.

Blackhole för Bad Bots

Eller installera Wordfence och se din live trafikrapport som visar alla bots som träffar din webbplats i realtid. Skapa en lista över alla bots som ser spammy ut, sedan Google deras värdnamn (tillhandahålls av Wordfence) för att se om andra människor rapporterar dem som skräppost. Om ja, lägg till dem i din lista.

Live-Trafik-Report-Wordfence

Gå nu till Wordfences blockeringsinställningar och lägg till skräppostbotarna här (du kan också göra det med Regler för Cloudflare Firewall). Se till att använda en asterisk för att blockera alla varianter av den botten (amazonaws.com är den vanligaste och träffade min webbplats cirka var tredje sekund). Jag kunde inte tro att jag konsumerar resurser på detta … för dem att göra detta borde vara olagligt.

Wordfence-blockerande-regel

8. Rengör databas med WP-Optimize

Rengöra din databas varannan vecka med WP-Optimera förhindrar att skräpfiler samlas i din databas och bromsar ner dem. Se till att ta en säkerhetskopia innan du gör detta.

WP-optimera ren databas

WP Rocket har också ett alternativ att rensa din databas:

WP-raket-databas Inställningar

9. Konfigurera Cloudflare-inställningar

I din Cloudflare-instrumentbräda, gå till Fliken Sidregler. Skapa den här regeln för ditt WP Uploads-område, vilket sparar bandbredd eftersom det här området på din webbplats inte uppdateras så mycket och inte behöver cachelagras ofta. Du bör också skapa en sidregel för att inaktivera Cloudflare-prestandafunktioner i ditt WordPress Admin-område, precis som Cloudflare rekommenderar.

WP-överföringar-page-regel

Wordpress-Admin-sida-regel

Här är mina inställningar för hastighetsflik:

CloudFlare-Speed-Tab

Och den cache-flik:

CloudFlare-caching-inställningar

10. Avlasta fler resurser till StackPath CDN

Flera CDN: er = fler datacenter = snabbare leverans av ditt innehåll, och desto mer resurser laddas bort. Jag använder Cloudflare och StackPath som har det 31 datacenter starkt beläget i USA, som är där de flesta mina besökare är. StackPath har en gratis 30-dagars provperiod då är $ 10 / månad.

Steg 1: Registrera dig för StackPath.

Steg 2: Klicka på CDN-fliken i instrumentpanelen skapa en StackPath CDN-webbplats:

StackPath-CDN-Tab

StackPath leder dig genom en uppsättning sidor:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-server-IP-adress

CDN-URL-StackPath

Steg 3: Kopiera din CD-URL från StackPath och klistra in den i WP Rocket:

WP-raket-CDN-inställningar

Om du inte använder WP Rocket kan du också använda CDN Enabler:

CDN-Enabler-Plugin-inställningar

Steg 4: Gå till CDN → Cache-inställningar i StackPath och klicka sedan på Rensa allt:

StackPath-Purge-Cache

Steg 5: Kör din webbplats i GTmetrix och “innehållsleveransnätverk” bör vara grönt i YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Inaktivera objektcache i W3 Total Cache

Om du använder W3 Total Cache, Objektcache-alternativet gör vanligtvis mer skada än nytta. Du kommer antagligen att märka om du aktiverar detta, det kommer att sakta ner både din webbplats och din adminpanel.

W3 Total Cache Object Cache

12. Inaktivera funktioner i WP-raket

WP-raket säger:

”Ibland kan några av alternativen på fliken Filoptimering, till exempel Ta bort frågesträngar eller Minify / Combine, orsaka hög CPU-användning i de fall där din webbplats har många CSS- eller JS-filer. Prova att inaktivera dessa alternativ och övervaka sedan din CPU. “

13. Öka förbelastningsintervallet i WP-raket

WP Rockets förbelastning är som standard inställd på 500 ms, men det kan orsaka hög CPU eftersom den genomsöker URL: er mycket ofta. Installera deras Förbelastning Crawl Interval-plugin och öka det. Du kan försöka 1 eller 2 sekunder att starta, och om det fortfarande orsakar hög CPU, öka det mer (till cirka 3 sekunder).

14. Identifiera källan i AWStats

awstats ligger i Bluehosts avsnitt “Stats” i cPanel och kan identifiera källan till hög CPU. Den visar hur mycket bandbredd varje bot, bild och andra element förbrukar. Om du ser att okända bots konsumerar bandbredd, kontrollera din Wordfence live-trafikrapport eller installera Blackhole For Bad Bots-plugin. Om du ser att bilderna förbrukar hög bandbredd ska du optimera dem för att ladda snabbare (genom att ändra storlek på dem och komprimera dem utan problem) ShortPixel).

Robotar-Spindlar-Bandwidth

Bonus: Jag har också en tutorial för att optimera bilder i WordPress inklusive de 3 primära GTmetrix-artiklarna (servera skalade bilder, ange bilddimensioner och förlustfri komprimering).

Fil-Type-Bandwidth

15. Kontrollera serverns svarstider

Långsamma svarstider är inte heller bra för bandbredd. Du kan checka in detta Bitcatcha eller Google PageSpeed ​​Insights. Google säger att din servertid bör vara under 200ms, men detta är orealistiskt om du är på Bluehost, särskilt den delade planen för $ 3,95 per månad. När de säger att du får det du betalar för det återspeglas direkt i webbplatsens svarstider.

Bitcatcha-serverhastighetsrapport

Minska responstiden för servern

Tyvärr är Bluehosts servrar inte lika snabba:

Bluehost långsam servertid

Långsam Bluehost-server svarstid

Bluehost Server svarstid

Bluehost Crap Server-responstid

Bluehost Server svarstider

Bluehost förvaltade-Wordpress-värd

16. Byt till snabbare värd

jag använder Siteground och ha 200 ms svarstider med 100% GTmetrix-poäng och .4s Pingdom belastningstider. Gör en värdkontroll, kör dina egna tester eller klicka igenom mina sidor med snabb laddning De rankades som värd nr 1 i 26 opinionsmätningar på Facebook och är världens bättre än EIG (Bluehost, Hostgator), Kör pappa, och andra värdar som packar för många personer på samma server. Det har varit massor av människor WHO migrerade och publicerat resultatFacebook och Twitter. Tweet efter PIP, posta efter posta, opinionsundersökning efter opinionsundersökning efter opinionsundersökning, snabbare värd kommer fixera långsamma svarstider. de är rekommenderas av WordPress, do gratis migrationer, och jag använder deras semi-dedikerad plan.

OMM-On-Siteground

Bitcatcha-serverhastighetsrapport

2019-GTmetrix-Report

2019-Pingdom-Report

Människor migrerar vanligtvis eftersom deras hastighetsteknologi kan förbättra server svarstider med flera sekunder. Här är några personer som migrerade till SiteGround och publicerade sina resultat.

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

2019 värdeförfråganVisa undersökning2017-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för Elementor HostingVisa undersökning eller skärmdumpJuli 2019 värdrekommendationVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-Host-Poll-Aug-2018Visa undersökning eller skärmdumpDelad hosting-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-värd-PollVisa undersökning eller skärmdumpGo-To-Hosting-CompanyVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdumpManaged-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpWooCommerce-Hosting-FB-PollVisa undersökning eller skärmdump2016-Web-Hosting-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst-Wordpress-värd-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-2019-PollVisa undersökning eller skärmdumpWP Friendly Hosting PollVisa undersökning eller skärmdump2016-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpFavorithotell för ElementorVisa undersökning eller skärmdumpRekommendationer för värd för 2018Visa undersökning eller skärmdumpWordPress Hosting Poll september 2018.pngVisa undersökning eller skärmdumpManaged-Wordpress-värd-Poll-2017Visa undersökning eller skärmdump2019-Hosts-Poll-1Visa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-For-hastighetVisa undersökning eller skärmdumpWordpress-värd-Poll-juni-1Visa undersökning eller skärmdumpSiteground-rekommendationVisa undersökning eller skärmdump2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-PollVisa undersökning eller skärmdumpBäst Webbhotell-Provider-PollVisa undersökning eller skärmdumpVärd-Poll-Feb-2019Visa undersökning eller skärmdumpHosting-Rekommendationer-PollVisa undersökning eller skärmdump

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotellVisa undersökning eller skärmdump

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Högre planer inkluderar mer serverresurser (Faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Här är komplett jämförelse diagram, men GrowBig ger dig cirka 2x fler serverresurser än StartUp, och GoGeek är det semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu mer. GrowBig och upp kommer med en fri migration, iscensättning, avancerad caching och möjlighet att vara värd för flera webbplatser. GoGeek kommer med prioriterat stöd. Deras molnvärd är ett prishopp på $ 80 / månad.

Du kan se detta på funktioner sida

Siteground-serverresurser-Jämförelse

Jag använder SiteGround eftersom:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter talar för sig själva
 2. Mina sidor laddas direkt (klicka igenom dem om du vill)
 3. Snabb hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekommenderat av Yoast, WordPress, Ivica från WordPress påskynda
 5. Fri Låt oss kryptera SSL, lätt att använda cPanel, och funktioner för e-handel
 6. WordPress support är oslagbar även utan GoGeeks prioriterade support
 7. GrowBig kommer med iscensättning, mer lagring och fler serverresurser (bläddra ner till “vi fördelar de resurser du behöver” och håll muspekaren över server flik)
 8. GoGeek kommer med ännu fler serverresurser, lagring, prioriterat stöd
 9. Gratis migrationer, migrator plugin, och a 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 10. Massor av beröm på Reddit, Facebook-konversationer, Twitter, Trustpilot
 11. Massor av beröm på Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Många har redan migrerat och publicerat resultat på Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig för SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år donerar jag 3 000 $ till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Hursomhelst skulle jag undvika Bluehost – gå med i några Facebook-grupper och se konversationer, omröstningar, tweets, och människor WHO migrerade från Bluehost till SiteGround. Jag vägrar att rekommendera EIG / Bluehost’s hemsk värd. Gör din forskning, ser vem Yoast använder, och resultat av människor som migrerade.

Jag hoppas att detta var till hjälp. Om du har frågor, släpp mig en kommentar.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map