Hvordan fikse sakte WordPress-hosting på SiteGround og unngå CPU-grenser (Bruk PHP 7.4, Cloudflare, Setup WP Rocket Eller SG Optimizer)

Har et tregt WordPress-nettsted på Siteground?


Jeg hadde dette problemet også; GTmetrix-resultatene mine var nesten 100% for hvert blogginnlegg jeg skrev (fordi jeg er besatt av hastighet), men belastningstidene mine kan komme opptil 10 sekunder. Jeg har mange bilder og kommentarer til de fleste av innleggene mine, men det var bokstavelig talt ikke noe annet å gjøre i GTmetrix. Jeg kom til slutt frem til at SiteGrounds semi-dedikerte GoGeek-plan, og til og med deres nettsky-hosting, ikke var rask nok (spoiler: Jeg gikk fra SiteGround til Cloudways).

Denne opplæringen dekker alt du trenger å vite for å oppnå bedre score + lastetider i GTmetrix. SiteGround er utmerket for delt hosting, men hvis du kjører WooCommerce, AdSense, plugins med høy CPU eller eksterne skript, vil jeg hoppe over delt hosting alle sammen. De delte serverne deres takler ofte ikke ressursene det tar, og forårsaker et sakte WordPress-nettsted.

Det er bedre alternativer enn SiteGround skyhosting vurderer Cloudways DO tilbyr den samme 2 CPU + 4 GB RAM for $ 42 / month (i stedet for $ 80 / month med SiteGround). Mitt forslag er å optimalisere nettstedet ditt så godt du kan, men hold øye med serverens responstid som du kan måle i Google PageSpeed ​​Insights. Hvis de går sakte, vet du problemet.

1. Oppgrader til PHP 7.4

SiteGround ga ut PHP 7.4 som du kan oppgradere til i dashbordet.

Det er betydelig raskere, spesielt hvis du for tiden kjører en eldre PHP-versjon, og det er en av de enkleste måtene å få fart på nettstedet ditt. Det er en god ide å ta en sikkerhetskopi, og sørge for at plugins og tema er kompatible, selv om PHP-kompatibilitetschecker er slags ubrukelig.

SiteGround PHP 7.4 kunngjøring

Slik oppgraderer du til PHP 7.4 på SiteGround

 • Logg inn på kontoen din
 • Klikk på Devs fra venstre meny
 • Klikk PHP Manager
 • Klikk på redigeringsikonet
 • Endre PHP-versjon og klikk BEKREFT (skjermdump nedenfor)

SiteGround-oppdatering PHP-versjon

2. Bruk WP Rocket i stedet for SG Optimizer

Bør du bruke SG Optimizer eller WP Rocket? La oss få dette ut av veien.

WP Rocket har fortsatt flere hastighetsoptimaliseringer enn SG Optimizer (selv med SG Optimizers store oppdatering), noe som betyr at du nesten helt sikkert vil se bedre resultater med WP Rocket. Det lar deg gjøre ting SG Optimizer ikke: vert analytics lokalt, lat lasting av videoer + iframes, erstatt iframe med et forhåndsvisningsbilde, rengjør databasen, integrasjon av flere CDN-er og mer.

Hovedfordelen med SG Optimizer er at hurtigbufring er (antar å være) raskere enn noen annen cache-plugin, siden den bruker caching på serversiden i stedet for filbasert cache. Imidlertid har jeg testet både SG Optimizer vs. WP Rocket og har alltid funnet meg tilbake hos WP Rocket med SG Optimizer avinstallert. Hvert nettsted er forskjellig, så jeg anbefaler å gjøre dine egne tester.

Et annet alternativ er å bruke WP Rocket til alt MEN cache. For å gjøre dette, konfigurerer du WP Rocket-innstillingene til å håndtere alt (men cache). Deretter kan du deaktivere hurtigbufring av WP Rocket ved å bruke deres hjelper-plugin. Til slutt, installer SG Optimizer og bruk den bare for hurtigbufring (men deaktiver alt annet for å unngå overlappende funksjonalitet som håndteres av WP Rocket).

Det er en grunn til at WP Rocket vanligvis er cache-plugin nr. 1 i Facebook-avstemningene:

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

Dette er hva SiteGround sier, men jeg er enig i å være uenig. Gjør igjen dine egne tester!

SG-Optimizer-vs-Cache-Plugins

3. Konfigurer hurtigbuffertillegget ditt riktig

Uansett hvilken cache-plugin du bruker, er det 110% viktig at den er konfigurert optimalt. Hvis du bare bruker SG Optimizer, kan det være lurt å prøve WP Rocket, WP Fastest Cache eller Swift for å ta vare på ‘andre’ optimaliseringer. Husk å unngå duplikatfunksjonalitet mellom plugins.

4. Aktiver Cloudflares CDN i SiteGround

Cloudflares CDN var nå over 200 datasentre (whoa). Og det er fremdeles gratis!

Hvorfor noen ikke vil bruke det er utenfor meg, men det kan du aktiver den i SiteGrounds oversikt.

Cloudflare SiteGround cPanel

Du bør fremdeles konfigurere innstillingene i Cloudflare instrumentbord. Her er noen tips:

 • Hastighet: aktiver Brotli og Rocket Loader
 • Skrap skjold: aktiver hotlink-beskyttelse
 • brannmur: blokkerer dårlige roboter fra Wordfences live trafikkrapport
 • Sideregler: Cloudflare har masse side regler for hastighet, sikkerhet, kompatibilitet

5. Unngå å treffe SiteGround CPU-grenser

SiteGround-planen din må ha nok serverressurser for å imøtekomme nettstedets ressursforbruk. Hvis ikke, vil du motta CPU-varsler fra SiteGround som truer med å legge ned nettstedet ditt, men det er også en god grunn til at WordPress-nettstedet ditt går tregt på SiteGround. Det er fordi serveren din sannsynligvis er overbelastet og “stresset.”

Setter kursen mot SiteGrounds funksjoner-side og bla ned til delen “vi fordeler ressursene du trenger”. Hold musepekeren over Server rad og se hvor mange ressurser som følger med planen din:

Sammenligning av ressursene på SiteGround Server

Deretter kan du sammenligne dette med CPU-forbruket ditt (dette er et skjermbilde av skyhostingen deres):

Redusere CPU-bruk-WordPress

Hvis du overskrider CPU-grensene, får du denne e-posten:

SiteGround CPU-grenser

Er du i nærheten av å overskride CPU-grensene?

I så fall trenger du en hostingplan som kommer med flere serverressurser (CPU-grenser har blitt merket som SiteGrounds største undergang). Du kan oppgradere med SiteGround, men hvis du allerede har GoGeek-planen eller skyhostingen, ville jeg absolutt det ikke oppgradere til noe mer. Som jeg har sagt, SiteGround er flott til et visst punkt, men når du vokser fra GoGeek eller bruker $ 35 per måned på grunn av fornyelsespriser, gjør deg selv og favoriserer og flytter til Cloudways.

6. Deaktiver plugins selektivt på spesifikke sider

La oss snakke om Asset CleanUp og Perfmatters.

Begge lar deg deaktiver plugins selektivt, skript og stiler fra lasting på visse sider. Dette resulterer i færre HTTP-forespørsler og raskere lastetid siden noen plugins er beryktet treg.

eksempler:

 • Deaktiver WooCommerce-funksjoner på sider som ikke er e-handel
 • Deaktiver glidebrygg-plugin på innhold uten glidebrytere
 • Deaktiver plugin-plugin for rik utdrag på innhold uten innholdsrike utdrag
 • Deaktiver kontaktskjema-plugin på innhold uten kontaktskjema
 • Deaktiver AdSense- eller tilknyttede lenker der de ikke vises
 • Deaktiver plugin for sosial deling på alle sider (siden det vanligvis er for blogginnlegg)
 • Deaktiver WooCommerce-skript, stiler, vognfragmenter på sider som ikke er e-handel

Trinn 1: Installer pluggen for Asset CleanUp eller Perfmatters.

Asset CleanUp-plugin

Steg 2: Rediger en side eller et innlegg og deaktiver ubrukte elementer fra å lastes inn på siden selektivt:

Deaktiver WordPress eksterne skript

7. Optimaliser bilder

Store, uoptimerte bilder kan også forårsake et tregt nettsted på SiteGround.

Hvis du ser servere skalerte bildefeil i GTmetrix, betyr det at du laster opp bilder som er for store, og at de må beskjæres og / eller endres størrelse til riktig dimensjoner (som GTmetrix gir deg). Du kan også se spesifiser feil i bildedimensjonen, noe som betyr at du må legge til en bredde + høyde til bildets HTML. Til slutt, hvis du ser optimalisere bilderfeil, må du komprimere dem tapløst, og den eneste pluginen jeg fant som blir 100% hver gang er ShortPixel.

Bildeoptimaliseringer i GTmetrix

8. Optimaliser Google-skrifter

Hvis du bruker Google Fonts, kan du sjekke GTmetrix-rapporten for optimaliseringsproblemer:

Google Fonts GTmetrix

Det er en rekke plugin som kan hjelpe deg med å optimalisere skrifter: OMGF, WP Rocket, Google Hosted Google-skrifter, Autoptimize, til og med Asset CleanUp. Men den ideelle metoden er å være vert for fonter lokalt.

For å gjøre dette, last ned skriftene dine direkte fra Google Font-nettstedet, mens du er minimal med antall skrifter og fontvekter (siden flere skrifter også kan bety flere forespørsler).

Deretter konverterer du filene til nettstedsfiler ved hjelp av et verktøy som Transfonter. Når du er konvertert, kan du laste dem opp til wp-content / uploads-mappen, og legge til skriftene i CSS-en. Test skriften, angi en standardfont med tilbakefall, og du er gylden. Se min lokale skrifttypeguide (over) for mer info.

9. Optimaliser forespørsler fra tredjepart

Tredjepartsforespørsler er alt som trekker forespørsler fra nettsteder utenfor.

Dette kan være Google-skrifter, Analytics, AdSense, Tag Manager, Maps, innebygde YouTube-videoer, Gravatars, sosiale delingstall, Facebook Pixel eller til og med plugins som lager eksterne forespørsler.

Noen forespørsler fra tredjepart er enkle å optimalisere:

Innstillinger for WP Rocket legger til vert Google Analytics lokalt og aktiver hurtigbufring av nettlesere for Facebook Pixel. Medieinnstillingene deres lar deg late laste YouTube-videoer og erstatte iframe med et forhåndsvisningsbilde. Disqus har en betinget lasteplugin for det, og Google Maps + innebygde sosiale innlegg kan tas som et skjermbilde og brukes som et bilde i stedet for et innebygd.

Noen forespørsler fra tredjepart er ikke så lett:

Google AdSense, Google Tag Manager og Gravatars er litt vanskeligere å optimalisere. Du kan laste inn AdSense asynkront og prøve å laste den, men det handler om det. Google Tag Manager bør bare brukes til store, uimpliserte nettsteder. Og jeg har ikke funnet en god løsning for Gravatars (jeg har prøvd nesten alle Gravatar-hurtigbuffertillegg) og har dem deaktivert.

Eksterne skript

10. Unngå ressurshungrige plugins

Hvis du kjører beryktet sakte plugins, er det mulig at SiteGround’s delte hosting ikke er nok.

Disse programtilleggene er vanligvis porteføljer, glidebrytere, live chat, sikkerhetskopi, statistikk, relaterte innlegg, sosial deling, kalender eller til og med WooCommerce og WPML. Det kommer selvfølgelig an på hvilke plugins du bruker og hvor godt de er utviklet med tanke på hastighet. Her er vanlige skyldige:

 1. Legg til dette
 2. AdSense klikksvindelovervåking
 3. Alt-i-ett-arrangementskalender
 4. Backup Buddy
 5. Beaver Builder
 6. Bedre WordPress Google XML-nettkart
 7. Broken Link-kontroller (bruk Dr. Link Check)
 8. Konstant kontakt for WordPress
 9. Kontaktskjema 7
 10. Innhold relatert til kontekst
 11. Digi Auto Links
 12. Disqus-kommentarsystem
 13. Divi Builder
 14. Essensielt nett
 15. Vis hele listen over 65 sakte plugins

11. Fullfør de siste 10% med Perfmatters

Det er mye “diverse optimaliseringer ” som ikke virkelig faller inn under hovedkategoriene for hastighetsoptimalisering. Jeg snakker om å deaktivere autosave, pingbacks, trackbacks, begrense postrevisjoner, DNS forhåndshenting og forhåndsforbindelse, og egentlig fjerne oppblåsthet fra nettstedet ditt.

De Perfmatters-plugin (av Kinsta) tar seg av de siste 10% av hastighetsoptimaliseringen:

perfmatters funksjoner

12. Finn flaskehalser i GTmetrix

GTmetrix kan brukes til mer enn å måle score og belastningstider. Det kan også brukes til å finne ut hvorfor nettstedet ditt er tregt med SiteGround, langsomme plugins, ttfb, osv. Her er eksempler:

Tid til første byte

Tid til første byte

Sakte plugins

Sakte WordPress-plugin

13. Mål responstidene på serveren

Det er på tide å finne ut en gang for alle om hosting av SiteGround er problemet ditt.

Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights og sjekk serverens responstid som bør være under 200 ms, slik Google anbefaler. Hvis det ikke er det, trenger du en kraftigere server.

Reduser responstid på serveren

14. Få netthosting (ikke fra SiteGround)

Dette skjedde da jeg migrerte fra SiteGround til Cloudways DigitalOcean:

Siteground-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Til og med innlegg med mange forespørsler laster inn <2s. Kjør denne siden gjennom GTmetrix hvis du vil.

GTmetrix-rapport-for-lenge-post

Hva jeg betalte med SiteGround:

Siteground-Cloud-hosting-Salg-Kvittering

Hva jeg nå betaler med Cloudways:

Cloudways-faktura

Jeg tror ikke jeg trenger å si mye mer. Bare fordi SiteGround er bra for delt hosting, betyr det ikke at de er bedre eller raskere enn andre nettskyvertsleverandører. Hold alternativene åpne og bli med i WordPress Hosting Facebook Group å se hva ekte mennesker sier.

Cloudways responstid

WP-motor til Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Cloudways server svartid

Forbedring av Cloudways lastetid

Cloudways vs WP Engine

Uten navn

Cloudways Pingdom Load Times

Cloudways Pingdom-rapport

Namecheap To Cloudways Migration

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

Hva andre mennesker sier:

Cloudways Facebook anmeldelse

Cloudways vs SiteGround

Bunnlinjen: delt hosting er bra hvis du ikke kjører WooCommcerce, AdSense, plugins med høy CPU eller har anstendig trafikk. Men når du har en av dem, kan du se på netthosting. Ja, jeg er tilknyttet Cloudways, men det er mange andre som migrerte og la ut resultatene. Koden OMM25 vil gi deg 25% avslag på de to første månedene av hosting hos Cloudways.

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hvordan kan jeg øke hastigheten på nettstedet mitt SiteGround?

Oppgrader til den nyeste PHP-versjonen, konfigurer og konfigurer SG Optimizer-plugin, og aktiver Cloudflares gratis CDN på din SiteGround-konto. Neste, se på GTmetrix-rapporten for å se hva som bremser den, og gjør optimaliseringer fra denne opplæringen.

&# X2705; Bør jeg bruke SG Optimizer eller WP Rocket?

Hvis du har budsjett, kan du teste både SG Optimizer og WP Rocket (hver for seg) for å se hvilken som gir best belastningstid + score i GTmetrix. WP Rocket har flere funksjoner enn SG Optimizer, men SG Optimizer bruker hurtigbufring på serversiden som antas å være raskere enn WP Rockets filbaserte cache. Unngå overlappende funksjonalitet mellom de to programtilleggene!

&# X2705; Hvordan fikser jeg SiteGround CPU-grenser?

Hvis du får CPU-begrensningsmeldinger fra SiteGround, må du redusere ressursene som nettstedet bruker. De vanligste måtene er å deaktivere WordPress Heartbeat API (f.eks. Med HeartBeat Control-plugin), eliminere eventuelle ressurssultne plugins på nettstedet ditt, sette opp en CDN for å laste ned ressurser og konfigurere cache-plugin riktig.

&# X2705; Vil oppgradere planer fikse det langsomme SiteGround-nettstedet mitt?

I teorien, ja. Høyere SiteGround-planer inkluderer flere serverressurser som gjør nettstedet ditt raskere. Men det er best å sørge for at nettstedet ditt er optimalisert best mulig før oppgradering. Det kan være lurt å utforske skyhosting som er betydelig raskere enn delt.

&# X2705; Hvilke andre hastighetsoptimaliseringer kan jeg gjøre utenfor SiteGround?

Rengjør databasen din ved hjelp av en plugin som WP Rocket eller WP-Optimize, server skalerte bilder (ikke bruk enorme bilder), bruk Asset CleanUp eller Perfmatters for å selektivt deaktivere skript og plugins fra å lastes på visse sider, og unngå (eller optimalisere) eksterne skript som Google Fonts, Analytics, Maps, AdSense, innebygde videoer og sosiale deling-plugins.

Er nettstedet ditt fremdeles tregt på nettstedet?

Tatt i betraktning at jeg dekket nesten alle viktige faktorer fra WordPress optimaliseringsveiledning, du bør ha et mye raskere nettsted. Og hvis du ikke gjør det, er sjansen stor for at du har vokst ut fra SiteGrounds StartUp- eller GrowBig-plan, eller at cache-plugin-en ikke er konfigurert riktig. Men hvis du fremdeles har spørsmål, kan du legge igjen en kommentar med URL-adressen til GTmetrix-rapporten, så ser jeg gjerne en titt.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map