Hvordan redusere serverens responstid (tid til første byte) i WordPress til under 200 ms: Element i Google PageSpeed ​​Insights

Reduser responstid på serveren


Så du drev nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights og trenger å hold serverens responstid (ttfb) lav i WordPress.

La oss få dette ut av veien.

Servere styres av hosting: Bluehost, HostGator, GoDaddy og EIG-merker er beryktet treg og vurdert dårlig i 40+ Facebook-avstemninger på grunn av overfylte servere.

Siteground og Cloudways er nesten alltid topp 2 (SiteGround for delt hosting og Cloudways for cloud hosting). Jeg har brukt begge og har 100% GTmetrix-rapporter med nesten 100% i Google PageSpeed ​​Insights så vel som Pingdom. Selv dette innlegget lastes i omtrent 2 sekunder, og det har mange bilder med en sidestørrelse på 5,26 MB og 138 forespørsler. Nå er det bra vertskap!

Det er andre måter å redusere responstider på servere som jeg vil dekke i denne opplæringen: eliminere høye CPU-plugins, avlaste ressurser til CDN-er, konfigurere cache-plugin-en til optimale innstillinger (jeg anbefaler WP Rocket), og fikse spesifikke elementer i GTmetrix-rapporten.

Men ingen optimalisering vil erstatte en langsom vert / server. Gjør forskningen din i Facebook-grupper!

Reduser-Server-Response-Time-Facebook

1. Ditch EIG og verter med lav kvalitet

Hvis du har treg responstid på serveren, er jeg klar på at du er vert hos GoDaddy, HostGator eller Bluehost (EIG-merker), Namecheap, A2 eller en annen lav kvalitet. Har du forsket på WordPress Hosting Facebook-gruppen? SiteGround (delt hosting) og Cloudways (netthosting) var uten tvil de 2 topprangerte vertene i over 40+ Facebook-avstemninger.

List Of Atten-Brands

Se på disse 41 personer som migrerte til Siteground eller Cloudways og la ut resultatene.

Bytter til SiteGround

Cloudways responstid

Juli 2019 Hosting-anbefaling

Hosting-anbefalinger Facebook

HostGator til SiteGround-migrasjon

Uten navn

VPS Cloud Hosting Poll

Anbefalinger for vert for 2018

2. Kontroller CPU-bruken din

Sjekk hostingkontoen din for å forsikre deg om at du ikke går ut CPU-grenser. Forsøk å aldri overskride 80% av grensene dine, slik at serveren holder deg avslappet. På netthosting kan du legge til mer CPU + RAM som vil hjelpe, og ved delt hosting må du oppgradere planen din. Men før du gjør det, følg denne guiden, da den også skal hjelpe deg å redusere CPU-forbruket av nettstedet ditt.

Redusere CPU-bruk-WordPress

Derfor er det så viktig å velge en plan med nok serverressurser. Vertselskaper gir deg retningslinjer basert på de månedlige besøkende, men de tar ikke hensyn til hvor mange plugins du har, om de bruker mye ressurser og om du bruker et CDN.

Siteground-Server-Resources-sammenligning

3. Finn og eliminer høye CPU-plugins

Bruk GTmetrix for å finne de tregeste programtilleggene
Hvis du ser en plugin som vises flere ganger i GTmetrix, eller det tar lang tid å laste inn Foss-fanen, du må enten slette den eller erstatte den med en mer lett og raskere plugin.

Sakte WordPress-plugin

Anbefalte lette plugins

Andre plugin-tips

 • Vær minimal
 • Deaktiver + slett alle plugins du ikke bruker
 • Unngå plugins som har duplisert funksjonalitet
 • Slå av spesifikke plugin-innstillinger som bruker CPU (f.eks. Query Monitor og Broken Link Checker skanner konstant nettstedet ditt og bruker CPU, slett dem når du er ferdig)

4. Oppgradering til PHP 7.3

Mange WordPress-nettsteder kjører fortsatt PHP 5 selv om PHP 7.3 er mye raskere. Det er fordi vertsbedrifter ikke automatisk vil oppgradere PHP-versjonen din (på grunn av potensielle kompatibilitetsproblemer) som du kan bruke PHP-kompatibilitetschecker-plugin å se etter.

WordPress PHP Benchmarks

Slik kontrollerer du hvilken PHP-versjon du kjører
Installer Vis PHP versjon plugin for å sjekke hvilken versjon du er på. Hvis du bruker en utdatert versjon, logger du på hostingkontoen din og oppgraderer til den høyest mulige PHP-versjonen som er tilgjengelig, og sjekk feilen på nettstedet ditt. Hvis du ser noen, er sjansen stor for at et av programtilleggene dine ikke er kompatible. Du kan enten gå tilbake til en tidligere versjon eller bruke en annen plugin.

Skjerm-PHP-versjon

Oppgrader til PHP 7+ i hostingkontoen din, og sjekk deretter feilen på siden din:

PHP-oppdatering

5. Konfigurer Optimal Cache Plugin-innstillinger

De fleste mennesker konfigurerer ikke cache-plugin-en til de optimale innstillingene. Jeg har skrevet populære opplæringsprogrammer om konfigurering WP-rakett, WP raskeste hurtigbuffer, W3 Total Cache, og WP Super Cache.

Med de fleste andre cache-plugins, må du installere omtrent 6 ekstra plugins for å få disse funksjonene når WP-rakett har dem alle innebygd, noe som reduserer antall plugins på nettstedet ditt. Hvis du er som meg, vil du bare bruke 1 plugin, ellers må du undersøke hvilke funksjoner cache-pluginene dine kommer med, så installer disse programtilleggene hvis den ikke støtter dem.

WP-Rocket-funksjoner

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

6. Legg til Cloudflare

Cloudflares gratis CDN laster av båndbreddeforbruket til sine datasentre (legger mindre stress på serveren din) mens redusere den geografiske avstanden mellom serveren / besøkende.

Dette er hva WordPress sier:

CDN-WordPress-anbefaling

Her er båndbredden du kan lagre med Cloudflare:

Cloudflare-båndbredde

De fleste verter har et alternativ for å aktivere Cloudflare i cPanel:

Siteground-Cloudflare-aktivering

Du kan også konfigurere Cloudflare ved hjelp av de fleste cache-plugins (nedenfor er for WP Rocket), men WP Fastest Cache og W3 Total Cache har også alternativer for Cloudflare + CDN-integrasjon …

WP-Rocket-Cloudflare-Add-On

Flere CDN-er = Flere datasentre = Mindre båndbreddeforbruk
StackPath har også sine egne 30+ datasentre som byr på enda flere ressurser. Cloudflare er nok for de fleste nettsteder, men jeg vil bruke StackPath for mellomstore til høye trafikknettsteder, og du kan bruke det KeyCDNs hastighetstest for å se hvor raskt nettstedet ditt lastes inn forskjellige steder. Hvis du vil aktivere Stackpath eller en annen CDN, bruker du WP Rockets CDN-fane, eller CDN Enabler-plugin.

WP-Rocket-CDN-innstillinger

7. Blokker uønskede roboter

Har du sjekket din Wordfence live trafikkrapport i det siste?

Det gjorde jeg, og jeg så at de samme få robotene slo nettstedet mitt konstant og la stress på serveren min. Tydeligvis er Googlebot og andre gode, det kan også være spam-roboter som treffer nettstedet ditt. Med mindre du sjekker, vil du aldri vite det. Her er hva jeg gjorde, og hva du bør gjøre også:

Trinn 1: Installere Wordfence.

Steg 2: Se live trafikkrapporten i noen minutter for å se hvem som treffer nettstedet ditt i sanntid.

Levende-Traffic-Report-Wordfence

Trinn 3: Legg merke til skisserte utseende-roboter som stadig treffer nettstedet ditt. Google deres vertsnavn for å se om andre mennesker rapporterer dem som spam (Googlebot og Bingbot er tydeligvis i orden).

Trinn 4: Blokker alle spam-boter (du har noen få alternativer her). Wordfence har blokkering av innstillinger i tillegg til prisbegrensende regler. Wordfence bruker imidlertid mye CPU selv. Alternativene er Blackhole For Bad Bots, Blokker dårlige spørsmål, eller Cloudflare brannmurregler (dette er hva jeg bruker). Du kan lage opptil 5 gratis brannmurregler, noe som betyr at du kan sperre de 5 beste spam-bobene dine. Bare kopier vertsnavnet deres fra Wordfence, og blokker det deretter i Cloudflare. Sørg for å bruke en stjerne * slik at alle variasjoner av den bot også er blokkert: amazonaws.com linode.com er to vanlige.

Cloudflare brannmur regel for å blokkere dårlige roboter

8. Rengjør databasen

Hvis du har slettet en plugin, et tema, har mange postrevisjoner, spam-kommentarer eller utløpte transienter, må du rense databasen. Dette bør du gjøre hver uke for å holde nettstedet raskt.

Hvis du bruker WP Rocket, kjør dette i databaseinnstillingene:

WP-Rocket-Database-innstillinger

Hvis du ikke bruker WP Rocket, bruk gratis WP-Optimize plugg inn:

WP-optimaliser ren database

9. Optimaliser bilder

Vi bruker det GTmetrix for dette. Kjør nettstedet ditt gjennom GTmetrix, og i rapporten ser du at bilder kan optimaliseres på tre måter. GTmetrix viser bare uoptimerte bilder for en enkelt side start med å optimalisere bilder som vises på flere sider (logo-, sidefelt- og bunntekstbilder), kjør deretter de viktigste sidene gjennom GTmetrix og fikser individuelle bilder på disse også.

Det er tre måter å optimalisere bilder i GTmetrix på:

 • Server skalerte bilder – endre størrelse på store bilder for å bli mindre
 • Spesifiser bildedimensjoner – angi en bredde / høyde i bildets HTML eller CSS
 • Optimaliser bilder – komprimere bilder uten å bruke Imagify

image-optimalisering

Server skalerte bilder – GTmetrix forteller deg hvilke bilder som er for store og dimensjonene de trenger å endre størrelse på. Finn bildet, beskjær eller endre størrelse på det, last det opp til WordPress, og erstatt deretter det gamle bildet med det nye. Følg “bildebeholdere” og lag et jukseark (under). Du kan se etter store bilder manuelt ved å høyreklikke på et bilde → kopier bildeadresse gå til den nettadressen der du bør se om den er for stor. Bruk aldri dra for å endre størrelse -funksjonen i den visuelle editoren, ettersom dette bare endrer størrelsen på det viste bildet (ikke det faktiske bildet).

Eksempel jukseark:

 • Logo: 150 (w) x 37 (h)
 • Glidebrytere: 1950 (w) x 550 (h)
 • Sidefelt-widgets: 319 (w)
 • Innhold for blogg: 600 (w)
 • Utvalgte bilder: 200 (w) x 200 (h)
 • Karusellbilder: 225 (h)

Spesifiser bildedimensjoner – se GTmetrix-rapporten din og utvid disse elementene for å se hvilke bilder som trenger dette. Finn hver i WordPress, og spesifiser deretter dimensjonene (bredde / høyde) som GTmetrix vil fortelle deg. De visuell redaktør tar seg av dette automatisk så du må vanligvis gjøre dette med bilder som er i widgeter, sidebyggere og andre steder.

spesifisere-billed dimensjoner

Optimaliser bilder – komprimere bilder uten å bruke Imagify eller Kraken (begge er gratis til du når den månedlige grensen). Selv om det er andre helt gratis plugins som tilbyr ubegrensede kompresjoner, må du IKKE bruke disse siden de har feil, ikke fungerer eller vil ødelegge bildene dine.

Forestill deg instruksjoner

 1. Installer Forestill deg plugin
 2. Du blir bedt om å få instruksjoner
 3. Registrer deg for Imagify og skriv inn API-nøkkelen
 4. Angi kompresjonsnivået ditt (normalt, aggressivt, ultra) … Jeg bruker aggressivt
 5. Imagif’em all (bulk komprimerer alle bilder på nettstedet ditt)
 6. Når grensen er oppe, kjøp en plan eller vent neste måned med å tilbakestille grensen

imagify

imagify-wordpress-image-optimalisering

Når du er ferdig, løp sidene dine gjennom GTmetrix og sørg for at alle tre elementene er 100%.

10. Optimaliser eksterne skript

Hvis du bruker tredjeparts skript, disse forårsaker ekstra forespørsler og vil vises i GTmetrix-rapporten. Noen skript er vanskelige eller til og med umulige å optimalisere (spesielt AdSense og sosiale widgeter som er best å unngå alt sammen), men jeg listet opp noen optimaliseringer nedenfor.

Tips for optimalisering av eksterne skript

GTmetrix-annonser

11. Slett ubrukte temaer + plugins

Gå til Utseende → Temaer, og slett eventuelle temaer du ikke bruker. Du kan beholde en versjon (f.eks. Twenty Seventeen theme) i tilfelle noe skulle gå galt med det aktive temaet ditt.

Slett ubrukte WordPress-temaer

Slett WordPress-plugins

12. Aktiver Hotlink Protection

Cloudflare og noen vertsselskaper lar deg aktivere det hotlink-beskyttelse noe som forhindrer folk i å kopiere / lime inn bildene dine på nettstedet deres (noe som suger opp båndbredden din).

Cloudflare Hotlink Protection

13. Oppdater WordPress-programvare

Hold WordPress-kjerne, temaer og plugins oppdatert.

WordPress-oppdateringer

14. 40+ Facebook-avstemminger om “The Best Hosting”

Meningsmålingene taler for seg selv:

Hosting-anbefalinger Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Poll

Juli 2019 Hosting-anbefaling

Anbefalinger for Elementor Hosting

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefaling om vert for anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

SiteGround vs Bluehost Facebook-meningsmåling

WP Friendly Hosting Poll

VPS Cloud Hosting Poll

WordPress Hosting-forslag

Anbefalinger for vert for 2018

Favoritthotell for Elementor

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress Hosting Poll

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Siteground-vs-Bluehost-Twitter-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

15. SiteGround: Raskest delt hosting

Siteground er brukt av Yoast, meg selv, og anbefalt av WordPress. De er nr. 1 i nesten hver Facebook-avstemning og gir de fleste betydelig forbedring av lastetid spesielt hvis de brukte middelmådige verter: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, Atten.

Yoast-på-Twitter-We-bare-slått-til-Siteground

Jeg bruker deres semi-dedikert GoGeek-plan som kommer med 4x mer serverressurser enn delt hosting. Klikk gjennom sidene mine for å se hvor raskt de lastes inn, sjekk ut GTmetrix-rapporten min eller se folk som migrerte og lagt ut nye belastningstider. Det gjør de også gratis migrasjoner.

SiteGround anbefales av WordPress:

Siteground-Anbefalt-WordPress-vert

Og av Ivica som driver WordPress Speed ​​Up Facebook Group med 16 000+ medlemmer.

WordPress-Speed-Up anbefalte verktøy

Fornøyde kunder:

Godaddy To SiteGround Migration

Atten-To-Siteground

Siteground-Migration

SiteGround har 3 planer:

SiteGround WordPress Hosting

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (Faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Her er full sammenligning diagram, men GrowBig gir deg omtrent to ganger flere serverressurser enn StartUp, og GoGeek er det semi-dedikert hosting som gir deg enda mer. GrowBig og oppover kommer med gratis migrering, iscenesettelse, avansert hurtigbufring og evne til å være vert for flere nettsteder. GoGeek kommer med prioritert støtte. Cloud hosting deres er ganske prishopp på $ 80 / måned.

Du kan se dette på deres funksjoner side:

Siteground-Server-Resources-sammenligning

Jeg liker SiteGround fordi:

 1. Min GTmetrix + Pingdom rapporter snakker for seg selv
 2. Sidene mine lastes øyeblikkelig (klikk gjennom dem hvis du vil)
 3. Rask hastighetsteknologi (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Anbefalt av Yoast, WordPress, Ivica fra WordPress fremskynder
 5. Gratis La oss kryptere SSL, lett å bruke cPanel, og funksjoner for eCommerce
 6. WordPress-støtte er uslåelig selv uten GoGeeks prioriterte støtte
 7. GrowBig kommer med iscenesettelse, mer lagring og flere serverressurser (bla ned til “vi fordeler ressursene du trenger” og hold musepekeren over serveren tab)
 8. GoGeek leveres med enda flere serverressurser, lagring, prioritert støtte
 9. Gratis migrasjoner, migrator plugin, og 30-dagers pengene tilbake-garanti
 10. Mye ros videre Reddit, Facebook-samtaler, Twitter, Trustpilot
 11. Tonnevis med ros på Facebook: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mange mennesker migrerte allerede og postet resultater på Twitter: #1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, #1. 3, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround med min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år jeg donere $ 3 000 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er en fantastisk WordPress-vert og at nettstedet ditt vil løpe raskere / glattere … gjør din undersøkelse på Facebook-grupper + Twitter og du finner de fleste si det samme.

Få hosting fra SiteGround

16. Cloudways: Cloud Hosting er enda raskere

Cloudways er enda raskere enn SiteGround:

Siteground-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Støtten deres er ikke så god som SiteGround, de støtter ikke e-posthotell, og de er dyrere fra $ 10 / måned (jeg anbefaler deres DigitalOcean eller Vultr plan). Men for ren ytelse kan du ikke gå galt med dem. Det er vanligvis nr. 1 eller nr. 2 i Facebook-avstemninger, og min gjennomgang av Cloudways inkluderer finjustering i CW-oversikten som gjør nettstedet ditt enda raskere.

Cloudways-omtale

De har 5 nettskyvertsleverandører å velge mellom:

Cloudways-Managed-Cloud-Hosting

Har du aldri prøvd administrert skyhosting? Det gjør en stor forskjell.

Managed Hosting Poll

Det gjør de også gratis migrasjoner:

Cloudways Free Migration

Tilbakemelding på Cloudways:

Cloudways-Facebook-tråden

Få hosting fra Cloudways

(spar 25% i 2 måneder med kampanjekode OMM25)

17. Migrasjonsresultater

Her er mennesker som migrerte til SiteGround eller Cloudways og forbedret serverens responstid, lastetid og Pingdom / GTmetrix-rapporter. Å bruke en kraftigere server kan gjøre drastiske forbedringer hvis du er vert for lav kvalitet. Begge vil migrere deg gratis.

Folk som migrerte til SiteGround:

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GoGeek-lastetid

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

SiteGround Blogging Migration

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

Folk som migrerte til Cloudways:

Cloudways responstid

WP-motor til Cloudways

DigitalOcean Pingdom-rapport

Godaddy til DigitalOcean Migration

Cloudways server svartid

Forbedring av Cloudways lastetid

Cloudways vs WP Engine

Uten navn

Cloudways Pingdom Load Times

Cloudways Pingdom-rapport

Vultr migrasjon

Namecheap To Cloudways Migration

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

WPEngine to Cloudways Migration

Gjør forskningen din er alt jeg sier:

Bluehost-Managed-WordPress-Hosting

HostGator tilbakemelding

Godaddy Managed WordPress Hosting Feedback

18. Ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hvorfor forårsaker en langsom reaksjonstid på serveren?

Servere kontrolleres av hosting. Hvis du bruker en lav kvalitet vert eller legger for mye stress på serveren din (f.eks. For mange plugins), kan dette føre til treg responstid.

&# X2705; Hvilken hosting har trege servere?

GoDaddy, Bluehost, HostGator og EIG merkevarer er beryktet for å ha tregere servere. De 2 beste vertene i Facebook-avstemningene er vanligvis SiteGround (delt hosting) og Cloudways (netthosting). Migrering til en raskere vert er den enkleste måten å avhjelpe en treg server.

&# X2705; Hva er en god responstid på serveren?

Google anbefaler en responstid på <200ms. Imidlertid er dette vanligvis bare mulig hvis du har kunnskap om optimalisering av nettsteder og bruker rask hosting.

&# X2705; Hva påvirker serverens responstid?

Hosting, cache-plugins, høye CPU-plugins, spam-boter som gjennomsøker nettstedet ditt, enten du bruker en CDN, og optimalisering av bilder kan alt påvirke serverens responstid.

&# X2705; Hvordan måler du svartid på serveren??

Google PageSpeed ​​Insights er den beste måten å måle serverens responstid på.

Konklusjon: bli med WordPress Hosting Facebook Group for å få ekte, objektive meninger. Se på Facebook-avstemningene som ble tatt og folk som migrerte til forskjellige verter og la ut resultatene sine. Til slutt skal du holde deg unna hosting-filialer av lav kvalitet som bare vil ha provisjonene.

Gjør hosting noe?

Ja, det gjør det. Det er vertskapet ditt serveren vi snakker om.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map