Как да коригирате бавен хостинг на WordPress на SiteGround и избягвайте лимитите на процесора (Използвайте PHP 7.4, Cloudflare, Setup WP Rocket или SG Optimizer)

Включете бавен WordPress сайт SiteGround?


И аз имах този проблем; моите резултати от GTmetrix бяха близо 100% за всяка публикация в блога, която написах (защото съм обсебена от скоростта), но моите времена на натоварване можеха да достигнат до 10+ секунди. Имам много изображения и коментари за повечето от моите публикации, но буквално нямаше какво друго да правя в GTmetrix. Най-накрая стигнах до извода, че полуотделения план на GoGeek на SiteGround и дори хостингът им в облака не беше достатъчно бърз (спойлер: отидох от SiteGround към Cloudways).

Този урок обхваща всичко, което трябва да знаете, за да постигнете по-добри резултати + времена на зареждане в GTmetrix. SiteGround е чудесен за споделен хостинг, но ако използвате WooCommerce, AdSense, високи CPU приставки или външни скриптове, бих пропуснал споделения хостинг всички заедно. Техните споделени сървъри често не могат да се справят с необходимите ресурси, причинявайки бавен WordPress сайт.

Има по-добри опции от облачния хостинг на SiteGround Cloudways DO предлага същите 2 CPU + 4GB RAM за $ 42 / месец (вместо $ 80 / месец с SiteGround). Моето предложение е да оптимизирате вашия сайт възможно най-добре, но следете времето за реакция на сървъра, което можете да измервате в Google PageSpeed ​​Insights. Ако са бавни, знаете проблема.

Contents

1. Надстройка до PHP 7.4

SiteGround пусна PHP 7.4, на който можете да надстроите на таблото си.

Това е значително по-бързо, особено ако в момента използвате по-стара версия на PHP и това е един от най-лесните начини да ускорите вашия сайт. Добре е да вземете резервно копие и да се уверите, че вашите плъгини и тема са съвместими, въпреки че проверката за съвместимост на PHP е някак безполезна.

SiteGround PHP 7.4 Съобщение

Как да надстроите до PHP 7.4 на SiteGround

 • Влезте в акаунта си
 • Щракнете върху Devs от лявото меню
 • Щракнете върху PHP Manager
 • Кликнете върху иконата за редактиране
 • Промяна на PHP версията и щракнете върху CONFIRM (екрана по-долу)

SiteGround Update PHP версия

2. Използвайте WP ракета вместо SG оптимизатор

Трябва ли да използвате SG Optimizer или WP Rocket? Нека да извадим това от пътя.

WP Rocket все още има повече оптимизации на скоростта от SG оптимизатор (дори с голямата актуализация на SG Optimizer), което означава, че почти определено ще видите по-добри резултати с WP Rocket. Позволява ви да правите неща, които SG Optimizer не прави: хостинг анализи на местно ниво, мързеливи зареждане на видеоклипове + iframes, замяна на iframe с изображение за визуализация, почистване на вашата база данни, интегриране на множество CDN и други.

Основното предимство на SG Optimizer е, че кеширането им е (да предположим, че е) по-бързо от всеки друг кеш плъгин, тъй като използва кеширане от страна на сървъра, а не кеширано на файлове. Обаче съм тествал както SG Optimizer, така и WP Rocket и винаги съм се озовавал в WP Rocket с деинсталиран SG Optimizer.. Всеки сайт е различен, затова препоръчвам да направите свои собствени тестове.

Друг вариант е да използвате WP Rocket за всичко, но НЕ кеширане. За целта трябва да конфигурирате настройките на WP Rocket, за да се справят с всичко (но с кеширане). След това деактивирайте кеширането на страници на WP Rocket, като използвате тяхната помощен плъгин. И накрая, инсталирайте SG Optimizer и го използвайте само за кеширане (но деактивирайте всичко останало, за да избегнете припокриването на функционалността, обработвана от WP Rocket).

Има причина WP Rocket обикновено да е кеш приставка №1 в анкетите във Facebook:

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Ето какво казва SiteGround, но аз съм съгласен да не съм съгласен. Отново направете свои собствени тестове!

SG-Optimizer-срещу-Cache-Plugins

3. Конфигурирайте правилно своя кеш плъгин

Който и плъгин за кеш, който използвате, е 110% важно, че е конфигуриран оптимално. Ако използвате само SG Optimizer, може да искате да изпробвате WP Rocket, WP Fastest Cache или Swift, за да се погрижите за „други“ оптимизации. Не забравяйте да избягвате дублирането на функционалност между плъгини.

4. Активирайте CDN на Cloudflare в SiteGround

CDN на Cloudflare вече беше 200+ центъра за данни (whoa). И все още е безплатно!

Защо някой не би го използвал е извън мен, но можете активирайте го в таблото за управление на SiteGround.

CPanel Cloudflare SiteGround

Все още трябва да конфигурирате настройките във вашия Табло за управление в облака. Ето няколко съвета:

 • скорост: активирайте Brotli и Rocket Loader
 • Scrape Shield: активирайте защита от гореща връзка
 • Firewall: блокира лошите ботове от отчета за трафик на живо на Wordfence
 • Правила на страницата: Cloudflare има много правила за страницата за скорост, сигурност, съвместимост

5. Избягвайте да удряте ограниченията на процесора на SiteGround

Вашият SiteGround план трябва да има достатъчно сървърни ресурси за да удовлетворите потреблението на ресурси на вашия уебсайт. Ако това не стане, ще получавате известия за процесора от SiteGround, заплашващи да затворят уебсайта си, но това е и добра причина сайтът ви WordPress да бъде бавен в SiteGround. Това е така, защото вашият сървър вероятно е претоварен и „стресиран.“

Насочете се към Страница с функции на SiteGround и превъртете надолу до секцията „разпределяме необходимите ви ресурси“. Задръжте курсора на мишката над Сървър ред и вижте колко ресурси се предлагат с вашия план:

Сравнение на ресурсите на сървъра на SiteGround

На следващо място, сравнете това с потреблението на вашия процесор (това е екранна снимка на хостинг в облака):

Намаляване-CPU-Usage-WordPress

Ако надвишите лимитите на процесора, ще получите този имейл:

Ограничения на процесора на SiteGround

Близо ли сте да надвишите лимитите на процесора?

Ако е така, имате нужда от хостинг план, който се предлага с повече сървърни ресурси (Ограничения на процесора са маркирани като най-голямото падане на SiteGround). Можете да надстроите с SiteGround, но ако вече сте в плана им GoGeek или хостинг в облак, определено бих не надграждане до нещо повече. Както казах, SiteGround е страхотен до определен момент, но след като надраснете GoGeek или харчите $ 35 / месец заради подновяване на цените, направете си услуга и се придвижете към Cloudways.

6. Селективно деактивиране на приставки на конкретни страници

Нека да поговорим за Asset CleanUp и Perfmatters.

И двамата ви позволяват избирателно деактивирайте приставките, скриптове и стилове от зареждане на определени страници. Това води до по-малко HTTP заявки и по-бързо зареждане, тъй като някои плъгини са позорно бавни.

Примери:

 • Деактивирайте функциите на WooCommerce на страници без електронна търговия
 • Деактивирайте плъгира на плъзгача в съдържание без плъзгачи
 • Деактивирайте приставката за богати фрагменти в съдържание без богати фрагменти
 • Деактивирайте приставката за формуляра за контакт без съдържание
 • Деактивирайте AdSense или партньорски връзки там, където не се показват
 • Деактивирайте приставката за социално споделяне на всички страници (тъй като обикновено е за публикации в блога)
 • Деактивирайте WooCommerce скриптове, стилове, фрагменти от колички на страници, които не са електронна търговия

Етап 1: Инсталирайте приставката за изчистване на активите или Perfmatters.

Приставката за активиране на актива

Стъпка 2: Редактиране на страница или публикация и избирателно деактивиране на неизползваните елементи от зареждане на страницата:

Деактивирайте WordPress външни скриптове

7. Оптимизирайте изображенията

Големите неоптимизирани изображения също могат да причинят бавен уебсайт на SiteGround.

Ако видите грешки с показване на мащабирани изображения в GTmetrix, това означава, че качвате изображения, които са твърде големи и трябва да бъдат изрязани и / или преоразмерени до правилните размери (което GTmetrix ви предоставя). Можете също така да видите задаване на грешки в размерността на изображението, което означава, че трябва да добавите ширина + височина към HTML на изображението. И накрая, ако видите грешка в оптимизирането на изображенията, трябва да ги компресирате без загуби и единственият плъгин, който открих, който получава 100% всеки път, е ShortPixel.

Оптимизация на изображения в GTmetrix

8. Оптимизирайте Google Шрифтове

Ако използвате Google Fonts, проверете отчета си GTmetrix за проблеми с оптимизацията:

Google шрифтове GTmetrix

Има редица плъгини, които могат да помогнат за оптимизиране на шрифтове: OMGF, WP Rocket, Самостоятелно хоствани Google шрифтове, Автоматично оптимизиране, дори Asset CleanUp. Но идеалният метод е да хоствате шрифтове локално.

За целта изтеглете шрифтовете си директно от уебсайта на Google Fonts, като същевременно сте минимални с броя на шрифтовете и теглото на шрифта (тъй като повече шрифтове могат да означават и повече заявки).

След това конвертирайте файловете във файлове с уеб шрифт, като използвате инструмент като Transfonter. След като ги преобразувате, качете ги в папката си wp-content / uploads и добавете шрифтовете във вашия CSS. Тествайте шрифта, задайте шрифт по подразбиране с резервни копия и сте златен. Вижте моето местно ръководство за шрифтове (по-горе) за повече информация.

9. Оптимизирайте заявките на трети страни

Заявките на трети страни са всичко, което дърпа заявки от външни уебсайтове.

Това могат да бъдат Google Шрифтове, Анализ, AdSense, Мениджър на маркери, Карти, вградени видеоклипове в YouTube, Gravatars, броя на социалните дялове, Facebook Pixel или дори плъгини, които създават външни заявки.

Някои заявки на трети страни са лесни за оптимизиране:

Настройките за добавки на WP Rocket ви позволяват хоствайте Google Analytics локално и активирайте кеширането на браузъра за Facebook Pixel. Техните мултимедийни настройки ви позволяват да мързеливо зареждате видеоклипове в YouTube и да замествате рамката с изображение за преглед. Disqus има приставка за условно зареждане за това, а Google Maps + вградените социални публикации могат да се приемат като екранна снимка и да се използват като изображение вместо вграждане.

Някои заявки на трети страни не са толкова лесни:

Google AdSense, Google Tag Manager и Gravatars са малко по-трудни за оптимизиране. Можете да зареждате AdSense асинхронно и да се опитвате да го мързеливо зареждате, но това е само за него. Google Мениджър на маркери трябва да се използва само за големи, неоптимизирани уебсайтове. И не намерих добро решение за Gravatars (опитвах почти всяка приставка за кеш на Gravatar) и ги деактивирах.

Външни скриптове

10. Избягвайте гладните за ресурси добавки

Ако използвате позорно бавни приставки, споделеният хостинг на SiteGround може да не е достатъчен.

Тези плъгини обикновено са портфейли, плъзгачи, чат на живо, архивиране, статистика, свързани публикации, споделяне в социални мрежи, календар или дори WooCommerce и WPML. Разбира се, зависи от това, кои плъгини използвате и доколко добре са разработени със скорост. Ето често срещани виновници:

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

11. Завършете последните 10% с Perfmatters

Има много „различни оптимизации “ които всъщност не попадат в основните категории за оптимизация на скоростта. Говоря за деактивиране на автоматично запазване, pingbacks, проследяване, ограничаване на ревизиите на публикациите, предварително изтегляне и предварително свързване на DNS и по същество премахване на bloat от вашия сайт.

Най- Perfmatters плъгин (от Kinsta) се грижи за последните 10% от оптимизацията на скоростта:

perfmatters характеристики

12. Намерете Bottlenecks в GTmetrix

GTmetrix може да се използва за повече от измерване на резултати и време за зареждане. Той може също да се използва, за да се определи защо вашият уеб сайт е бавен на SiteGround, бавни приставки, ttfb, Ето и примери:

Време до първи байт

Време до първи байт

Бавни приставки

Бавен WordPress Plugin

13. Измервайте времената за реакция на сървъра

Време е да разберете веднъж завинаги дали хостингът на SiteGround е ваш проблем.

Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights и проверете времето за отговор на вашия сървър което трябва да е под 200 милиона, както препоръчва Google. Ако не е, имате нужда от по-мощен сървър.

Намалете времето за реакция на сървъра

14. Вземете облачен хостинг (не от SiteGround)

Ето какво се случи, когато мигрирах от SiteGround към Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-срещу-Cloudways-Cloud хостинг

Дори публикации с тонове заявки се зареждат <2s. Стартирайте тази страница чрез GTmetrix, ако искате.

GTmetrix-доклад-за-дългосрочен пост

Какво плащах с SiteGround:

SiteGround-Cloud хостинг Продажби разписка

Какво плащам сега с Cloudways:

Cloudways-фактура

Не мисля, че трябва да казвам много повече. Само защото SiteGround е добър за споделен хостинг, не означава, че са по-добри или по-бързи от другите доставчици на облачен хостинг. Дръжте опциите си отворени и се присъединете към WordPress хостинг Facebook група за да видите какво казват истинските хора.

Време за реакция в облаци

WP двигател към облачни пътища

Отчет за DigitalOcean Pingdom

Време за реакция на Cloudways Server

Подобряване на времето за зареждане с облачни пътища

Cloudways vs WP Engine

неозаглавен

Cloudways Pingdom Load Times

Отчет за пингдом на Cloudways

Наименование към миграция в облаци

Миграция на Cloudways WooCommerce

Миграция на облачни пътища AWS

Какво казват другите хора:

Cloudways Facebook Review

Cloudways vs SiteGround

Долната линия: споделеният хостинг е добре, ако не използвате WooCommcerce, AdSense, високи CPU приставки или имате приличен трафик. Но след като имате едно от тях, погледнете в облачен хостинг. Да, аз съм филиал за Cloudways, но има много други хора, които са мигрирали и публикували своите резултати. Кодът OMM25 ще ви даде 25% отстъпка през първите два месеца на хостинг в Cloudways.

често задавани въпроси

&# X2705; Как мога да ускоря моя уебсайт SiteGround?

Надстройте до най-новата версия на PHP, настройте и конфигурирайте приставката за SG Optimizer и активирайте безплатния CDN на Cloudflare във вашия SiteGround акаунт. След това погледнете доклада си GTmetrix, за да видите какво го забавя и направете оптимизации от този урок.

&# X2705; Трябва ли да използвам SG Optimizer или WP Rocket?

Ако имате бюджет, тествайте както SG Optimizer, така и WP Rocket (поотделно), за да видите кой от тях дава най-добрите времена на зареждане + резултати в GTmetrix. WP Rocket има повече функции от SG Optimizer, но SG Optimizer използва кеширане от страна на сървъра, което трябва да е по-бързо от кешираното на файлове кеширане на WP Rocket. Избягвайте функциите на припокриване между двата приставки!

&# X2705; Как да определям ограниченията на процесора на SiteGround?

Ако получавате съобщения за ограничение на процесора от SiteGround, трябва да намалите консумираните от вашия ресурс ресурси. Най-често срещаните начини са да деактивирате WordPress Heartbeat API (напр. С плъгин HeartBeat Control), да премахнете всички гладни за ресурси плъгини на вашия сайт, да настроите CDN за зареждане на ресурси и да конфигурирате правилно своя кеш приставка правилно.

&# X2705; Плановете за надграждане ще поправят ли бавния ми сайт SiteGround?

На теория, да. По-високите планове на SiteGround включват повече ресурси на сървъра, които правят сайта ви по-бърз. Но най-добре е да се уверите, че вашият сайт е оптимизиран възможно най-добре, преди да надстроите. Може да искате да разгледате облачния хостинг, който е значително по-бърз от споделения.

&# X2705; Какви други оптимизации за скорост мога да направя извън SiteGround?

Почистете вашата база данни с помощта на плъгин като WP Rocket или WP-Optimize, сервирайте мащабирани изображения (не използвайте огромни изображения), използвайте Asset CleanUp или Perfmatters, за да забраните избирателно скриптове и плъгини от зареждане на определени страници и да избегнете (или оптимизирате) външни скриптове като Google Fonts, Analytics, Maps, AdSense, вградени видеоклипове и приставки за споделяне в социални мрежи.

Вашият уеб сайт все още е бавен на SiteGround?

Имайки предвид, че обхванах почти всеки основен фактор от Ръководство за оптимизация на WordPress, трябва да имате много по-бърз сайт. И ако не го направите, има вероятност да надминете плана на StartGp или GrowBig на SiteGround или приставката ви за кеш не е конфигурирана правилно. Но ако все още имате въпроси, оставете ми коментар с URL адреса на отчета си GTmetrix и ще се радвам да разгледам.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map