Как да коригирате бавния хостинг на WordPress на GoDaddy, използвайки масив от инструменти + приставки (и как да проверите дали вашият GoDaddy сървър е бавен)

Сайтът на WordPress работи бавно GoDaddy? Вие и всички останали.


GoDaddy е известен с регистрацията на домейни, а не с хостинг. iThemes извика ги за опаковане на твърде много хора на един и същ сървър (това е как намаляват разходите). Те също са бавен за пускане на по-нови PHP версии, и разбира се Изпълнителният директор убива слонове и беше бойкотиран за поддържаща SOPA. Дори Forbes написа an статия озаглавен „5 причини, които трябва да напуснете Godaddy.“ Те също черен списък на всички приставки за кеш и ви принуждават да използвате собствената си вградена кешираща система, която не държи свещ, за да запълни кеширащите приставки като WP Rocket, WP Fastest Cache или дори W3 Total Cache.

Ако искате да продължите да използвате GoDaddy, можете да го ускорите с надграждане до PHP 7.2 в своя cPanel, настройка Безплатен CDN на Cloudflare, и използване на плъгини като Autoptimize + WP-Optimize.

Можете да стартирате вашия сайт чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Google препоръчва време за отговор на сървъра от <200ms. Всичко над 200 м се счита за бавно и можете да идентифицирате Бавните сървъри на GoDaddy като основен проблем.

Долен ред – насърчавам ви да потърсите другаде нов хостинг доставчик. Дори и извън спора, хостингът им е скандален за това, че е бавен. Най- WordPress хостинг Facebook група постоянно удря GoDaddy за това и хостингът им беше оценен лошо в много анкети във Facebook.

използвам Хостинг на WordPress на SiteGround който също е използван от Йоаст, препоръчани от WordPress, и беше оценен като домакин №1 в много Анкети във Facebook. Много хора вече са мигрирал от GoDaddy до SiteGround с по-бързи времена на натоварване. Аз съм на тях полу-посветен план на GoGeek и имат 100% GTmetrix резултати 200ms време за отговор на сървъра. Те също го правят безплатни миграции.

Независимо от това, тези съвети ще ви помогнат да ускорите вашия WordPress сайт. Коментирайте с всякакви въпроси!

Когато приключите, надяваме се, че вашият доклад за GTmetrix изглежда така:

2019-GTmetrix-Доклад

Този видеоклип трябва да помогне (времевите отметки са в описанието на видеото):

Contents

1. Проверете времето за отговор на вашия сървър

Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Това означава, че вашата хостинг компания използва бавна / остаряла технология или планът ви не включва достатъчно сървърни ресурси. За да коригирате това, трябва или да надстроите планове на GoDaddy (управляван / VPS) или да преминете към някой като SiteGround който скоростна технология е 10 пъти по-бързо. Както можете да видите в туитовете по-долу, това е често срещан проблем с клиентите на GoDaddy.

Намалете времето за реакция на сървъра

Какво-е-на-причина-че-GoDaddy-е-разтоварна-много бавно-Quora

Бавно Godaddy

Време за реакция на Godaddy Server

Бавни времена за реакция на сървъра на Godaddy

Време за реакция на Godaddy Server

Бавно време за реакция на Godaddy Server

Godaddy Управлявана обратна връзка с хостинг на WordPress

2. Надстройка до PHP 7.2 в cPanel на GoDaddy

Надграждане до PHP 7.2 може да направи вашия сайт 2-3 пъти по-бърз. Повечето потребители на WordPress изпълняват остарели PHP версии тъй като GoDaddy (и други хостове) няма да ви надстроят автоматично, тъй като може да наруши вашия сайт, ако използвате несъвместими приставки. Ето защо, когато GoDaddy пусне нова версия на PHP (която често закъснява), трябва да надстроите възможно най-бързо.

WordPress PHP бенчмарки

Как да надстроите до PHP 7.2 на GoDaddy

 1. Влезте във вашия GoDaddy cPanel
 2. В секцията Софтуер щракнете Изберете PHP Версия
 3. Промяна на PHP 7.2
 4. Проверете уебсайта си за грешки
 5. Ако видите грешки, стартирайте Проверка за съвместимост на PHP за да сте сигурни, че плъгините са съвместими
 6. Ако все още виждате грешки, върнете се към по-ранна версия на PHP

Godaddy PHP 7.2

По-нова версия на PHP - GoDaddy Community

3. Минимизирайте файловете с автоматично оптимизиране

Ако стартирате вашия сайт чрез GTmetrix / Pingdom, обикновено ще видите препоръки за minify, Gzip и други. Инсталирайте Автоматизирайте приставката и просто активирайте опциите в главното меню. Ако планирате да използвате StackPath (стъпка 13, която е $ 10 / месец, която идва с 30-дневна безплатна пробна версия, но е a препоръка в ръководството за оптимизация на WordPress) въведете вашия CDN URL.

Autoptimize-Майн-Settings

Ако използвате Google Fonts, те също могат да доведат до грешки в GTmetrix:

Google-Fonts-GTmetrix

Ако ги видите, отидете на настройките за автоматично оптимизиране на „Екстра“ и изберете „комбиниране и свързване в главата“:

Автоматизирайте комбинирането на Google Шрифтове

4. Почистете вашата база данни с WP-оптимизиране

Инсталирайте WP-оптимизиране на плъгин след това кликнете върху „WP-Optimize“ (вляво в таблото за управление). Изпълнява го изтрива файловете ви за боклук, нежелана поща, редакции след публикуване, проследяване и боклук. Тъй като те непрекъснато се натрупват, не забравяйте да планирате WP-Optimize да се изпълнява на всеки 2 седмици или така.

WP-оптимизиране на чиста база данни

5. Настройте CDN на Cloudflare

Cloudflare е безплатна услуга, която подобрява както скоростта, така и сигурността на вашия уебсайт. Подобрява скоростта, като хоствате вашия сайт WordPress на няколко центрове за данни по целия свят, който действа като CDN (мрежа за доставка на съдържание) и намалява географското разстояние, необходимо за пътуването на съдържанието ви. Ще трябва да се регистрирате за безплатен план, да промените своите сървъри на имена на Cloudflare и след това да настроите няколко настройки в таблото за управление на Cloudflare. Инструкциите са по-долу.

Cloudflare центрове за данни

1. Регистрирайте се за безплатния план на Cloudflare, добавете уебсайта си и стартирайте сканирането. Cloudflare ще ви преведе през набор от страници, докато стигнете до страница, където Cloudflare ви назначи 2 сървъра на имена.

Cloudflare Nameservers

2. Влезте в акаунта си в GoDaddy и в списъка с продукти отидете на Домейн → Управление на DNS → Сървъри на имена → Промяна Кликнете върху „потребителски сървъри на имена“И добавете тези, които ви предостави Cloudflare:

Godaddy Cloudflare именни сървъри

3.Отидете на Настройките за скорост на Cloudflare и копирайте тези:

Cloudflare-Speed-Tab

4. В Cloudflare отидете на настройки за кеширане и Прочистване на отделни файлове → Прочистване на всичко.

Облачна чистка

Това е всичко, което трябва да направите. Разпространението на имена на Cloudflare може да отнеме до 72 часа.

6. Оптимизирайте изображенията

Ще използваме GTmetrix за това. Стартирайте сайта си чрез GTmetrix и в отчета ще видите, че изображенията могат да бъдат оптимизирани по 3 начина. GTmetrix показва неоптимизирани изображения само за една страница започнете с оптимизиране на изображения, които се появяват на няколко страници (изображения на лого, странична лента и долен колонтитул), след това стартирайте най-важните си страници чрез GTmetrix и фиксирайте отделни изображения върху тях също.

Има три начина за оптимизиране на изображения в GTmetrix:

 • Сервирайте мащабирани изображения – преоразмерявате големи изображения, за да са по-малки
 • Посочете размерите на изображението – посочете ширина / височина в HTML или CSS на изображението
 • Оптимизиране на изображения – безкомпромисно компресиране на изображения чрез Imagify

изображение оптимизация

Подаване на мащабирани изображения – GTmetrix ви казва кои изображения са твърде големи и размерите, на които трябва да преоразмерите. Намерете изображението, изрежете или оразмерете го, качете го в WordPress, след което заменете старото изображение с новото. Следвайте своите „контейнери за изображения“ и създайте лист за мами (по-долу). Можете ръчно да проверите за големи изображения, като щракнете с десния бутон върху изображението → копирайте адреса на изображението след това отидете на този URL адрес, където трябва да видите дали е твърде голям. Никога не използвайте плъзнете, за да промените размера функция във визуалния редактор, тъй като това преоразмерява само показаното изображение (не действителното изображение).

Примерен лист за мамяне:

 • Лого: 150 (w) x 37 (h)
 • Плъзгачи: 1950 (w) x 550 (h)
 • Джаджи на страничната лента: 319 (w)
 • Тяло на съдържанието на блога: 600 (w)
 • Препоръчани изображения: 200 (w) x 200 (h)
 • Изображения на въртележка: 225 (h)

Укажете Размери на изображението – вижте отчета си GTmetrix и разширете тези елементи, за да видите кои изображения се нуждаят от това. Намерете всеки от тях в WordPress, след което посочете размерите (ширина / височина), които GTmetrix ще ви каже. Най- визуалният редактор се грижи за това автоматично така че обикновено трябва да правите това с изображения, които са в джаджи, създатели на страници и други места.

посочете-Image-размери

Оптимизирайте изображенията – безкомпромисно компресиране на изображения с помощта Imagify или Kraken (и двете са безплатни, докато не достигнете месечния лимит). Въпреки че има други напълно безплатни приставки, които предлагат неограничени компресии, НЕ ги използвайте, тъй като имат грешки, няма да работят или ще нарушат вашите изображения.

Представете си инструкции

 1. Инсталирайте Представете си Plugin
 2. Ще бъдете подканени с инструкции
 3. Регистрирайте се за Imagify и въведете вашия API ключ
 4. Задайте нивото на компресия (нормално, агресивно, ултра) … Използвам агресивно
 5. Представете всичко (групово компресира всички изображения на вашия сайт)
 6. След като лимитът ви се повиши, купете план или изчакайте следващия месец, за да нулирате лимита си

imagify

imagify-WordPress-образ-оптимизация

Когато сте готови, пуснете страниците си през GTmetrix и се уверете, че всички 3 елемента са 100%.

7. Избягвайте високи добавки на процесора

Следните плъгини отнеха много време за зареждане. Много от тях са в списъка на GoDaddy плъгини в черен списък защото (особено статични и свързани с тях плъгини) консумират много процесор.

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

Можете също да използвате раздела водопад GTmetrix, за да видите бавните си приставки …

Бавен WordPress Plugin

Или изтрийте тези, или намерете по-бърз плъгин, който върши същата работа. Например, the Плъзгач на революцията плъгинът може да причини проблеми със скоростта, докато Плъзгач Soliloquy едва добавя вашето време за зареждане. JetPack и добавките за социално споделяне могат да причинят проблеми със скоростта. Изтрийте вносител на WordPress, Hello Dolly и други приставки, които не ви трябват. Ако използвате само плъгин в определени моменти (като Broken Link Checker), поправете счупените си връзки и след това го изтрийте. Yoast генерира карта на сайта за вас, така че нямате нужда от Google XML Sitemap. Вмъкнете проследяващия си код в Google Анализ директно в долния си колонтитул, вместо да използвате плъгин. Или използвайте a Facebook джаджа и Twitter джаджа без да използвате плъгин. По-малко приставки означава по-бързо зареждане и по-малко потенциални грешки на вашия уебсайт.

Съвети за приставки

 • Деактивирайте и изтрийте ВСИЧКИ приставки, които не използвате
 • Диагностицирайте приставки за бавно зареждане с помощта на раздела на водопада GTmetrix
 • Заменете бавните приставки с леки приставки (вижте следващите 3 стъпки)
 • Изключете всички настройки на плъгини, които не използвате (точно както сте деактивирали неизползвани настройки на WordPress чрез WP Деактивиране, отделните настройки на плъгини също могат да добавят към времето за зареждане)

8. Избягвайте Google Maps

Това убива времето ви за натоварване. Опитайте се да използвате само една на страницата за контакти или направете екранна снимка на картата (тъй като снимката се зарежда по-бързо от вградена карта) и използвайте връзка „Отваряне в карти“..

9. Избягвайте рекламите

Точно както Google Maps изискват от вашия сайт да изтегли ресурси от външни уебсайтове и да добави TON заявки към отчета си GTmetrix / Pingdom, рекламите са почти най-лошото нещо, което можете да направите в пъти за зареждане. Забравете за използването Google AdSense и започнете да използвате партньорски връзки (те са не само по-печеливши, но и ще ви държат да зареждате пъти).

GTmetrix-Реклами

10. Използвайте бърз плъзгач / галерия / социално споделяне

монолог – Лек плъзгач за 19 долара, който е супер лесен за използване и е добър заместител Плъзгач на революцията или Слой плъзгач които са известни с забавянето на WordPress сайтове.

Мета плъзгач – безплатен минимален плъзгач плъгин с страхотни отзиви.

монолог-слайдер

Галерия Envira – лек плъгин за галерия от 29 долара, който можете да използвате за замяна NextGEN Gallery и Основна мрежа които са бавни. Envira има a безплатна версия но не идва с албуми, маркери, социална интеграция, шаблони на галерия, дълбоки връзки, страници, електронна търговия, проверка на изображения и т.н..

FooGallery – безплатен популярен плъгин за галерия с страхотни (5 звезди) отзиви.

envira-галерия

Sassy Social Share – леки бутони за социално споделяне с над 100 социални споделяния и маркери и персонализирани икони.

DVK социално споделяне – алтернативен плъгин, който поддържа Facebook, Twitter и Google+.

дързък-социално-акция

11. Деактивирайте неизползваните настройки с WP Disable

Инсталирайте WP Деактивиране плъгин, който ви помага да изключите неизползваните настройки в ядрото на WordPress (които консумират CPU) и има други опции за ускоряване на вашия WordPress сайт. Съветите са по-долу.

 • Деактивирайте ВСИЧКИ НАСТРОЙКИ, които не използвате
 • Планирането на изтриване на спам е добра идея
 • Emojis, Google Maps и Gravatars отнеме много време за зареждане
 • Pingbacks и trackbacks обикновено не си струва допълнителните ресурси
 • Задайте редакции на публикациите на 3-5, така че да имате резервни копия, но не са ви нужни стотици
 • Други опции в раздела „заявка“ могат допълнително да подобрят времето ви за натоварване

WP-Забранете-Исканията

WP-Забранете маркери-Settings

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-Забранете-Други

12. Мързеливо зареждане на видеоклипове

Един видеоклип обикновено добавя 2-3 секунди към времето за зареждане на страницата ви. Най- Мързеливо зареждане на видеоклипове приставката го прави, така че видеоклиповете се зареждат само след като читателите превъртат надолу страницата и тя стане видима.

Вгражда се леко YouTube – друг вариант е да зареждате видеоклипове само след като хората натиснат бутона за възпроизвеждане. Няма да изобретявам колелото (и ще ви трябва известно кодиране), но последвах това лек урок за вграждане в YouTube. По принцип ще поставите някакъв код във вашия уеб шаблон, ще поставите още код в своя CSS и след това ще вградите всеки видеоклип с помощта на „div“ код. Ако имате нужда от помощ, можете да накарате моя разработчик да направи това за вас, но това прави огромна разлика.

13. Настройте CDN на StackPath

CDN на StackPath е домакин на вашия сайт в 31 центъра за данни в цялата страна / света, които намалява географското разстояние между вашия сървър и посетители. И Cloudflare, и StackPath са CDN, но повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание. Това е $ 10 / месец с 30-дневна пробна версия.

Можете (и трябва да изпробвате поне) като използвате Cloudflare и StackPath, тъй като докато Cloudflare е безплатен, StackPath използва SSD дискове (твърди дискове) с 10 GB връзки и техният екип за поддръжка успя да подобри моя GTmetrix YSlow резултат с 8%. Въпреки това се уверете, че се свържете с тяхната поддръжка, за да се уверите, че тя е конфигурирана оптимално, след което проверете отново сайта си в GTmetrix. Ако видите подобрение, запазете го. Ако не, анулирайте безплатната си пробна версия. Но със сигурност си струва да тествате.

StackPath-Data-Центрове

Етап 1: Регистрирайте се за StackPath с безплатна 30-дневна пробна версия, за да видите как ви харесва.

Стъпка 2: отидете на таблото за управление на StackPath, щракнете върху раздела CDN и създайте CDC сайт на StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Сървър-IP-адрес

CDN-URL-StackPath

Стъпка 3: Копирайте вашия CDN URL адрес и го поставете в настройките за автоматично оптимизиране от стъпка 3.

Autoptimize-CDN-Setting

Стъпка 4: В StackPath отидете на CDN → Настройки на кеша, след което щракнете върху „Purge Everything“.

StackPath-прочистване-Cache

Стъпка 5: Стартирайте сайта си GTmetrix и „мрежата за доставка на съдържание“ трябва да е зелена в YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Ако разгънете елементи в GTmetrix и видите, че това има общо с вашия CDN, свържете се с екипа за поддръжка на StackPath, който трябва да може да ви помогне да ги поправите. Те имат изключителна подкрепа.

Без бисквитки Домейни MaxCDN

GTmetrix YSlow без StackPath
GTmetrix YSlow Без MaxCDNGTmetrix YSlow със StackPath
GTmetrix YSlow С MaxCDN

14. Домакирайте Google Analytics на място

Caos е плъгин, който фиксира „кеширането на кеширане на браузър“, който често ще видите в GTmetrix и други инструменти за тестване на скоростта. Просто инсталирайте приставката, въведете своя проследяващ идентификатор и приставката прави останалото.

Leverage-Брауър-кеширане използвате Google Анализ

15. Намерете най-бавните си страници за зареждане

Можете да използвате Google Analytics, за да намерите времената на зареждане (и препоръки) за най-гледаните страници и най-бавните страници за зареждане. Влезте в Google Analytics и отляво отидете на Поведение → Скорост на сайта → Предложения за скорост. Кликнете върху „Предложения за скорост на страницата“, за да видите препоръките, въпреки че бих казал, че препоръките на GTmetrix обикновено са по-добри.

Speed-Предложения-който използвате Google Анализ

16. Поддържайте актуализиран софтуер за WordPress

Актуализирайте ядрото, темата, плъгините и рамката на WordPress, ако използвате такава (например Genesis).

Актуализации на WordPress

Превключване към SiteGround (№1 домакин в анкети на Facebook)

SiteGround последователно е класиран като домакин №1 в Анкети във Facebook и са светове по-добри от GoDaddy. Те също са използван от Йоаст, себе си и препоръчани от WordPress. Друг страхотен вариант е Kinsta кой е бърз, но скъпо. Ако имате бавно времена за отговор на сървъра в PageSpeed ​​Insights, погледнете хората, които са мигрирали от GoDaddy до SiteGround и публикували своите резултати. Ще забележите как никой не преминава от SiteGround към GoDaddy, защото това е огромен спад.

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Използвам техните полу-посветен план на GoGeek която идва с 4 пъти повече сървърни ресурси отколкото споделен хостинг. Кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат, разгледайте отчета ми GTmetrix или ще видите хора, които мигрирал и публикувано нови времена на натоварване. Те също го правят безплатни миграции.

Godaddy-To-SiteGround

Ето анкетите във Facebook за това, което хората смятат, че е „най-добрият“ хостинг:

2019 хостинг анкетаВижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на ElementorВижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг ПрепоръкаВижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компанияВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-PollВижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-PollВижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкетаВижте анкета или Screenshot2016-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за ElementorВижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръкиВижте анкета или ScreenshotWordPress хостинг анкета септ 2018.pngВижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-SpeedВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-ПрепоръкаВижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-PollВижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPressВижте анкета или Screenshot

Те са препоръчани от WordPress:

SiteGround-Препоръчителна-WordPress-домакин

И от Ивица който управлява WordPress Speed ​​Up Facebook Group с 16 000+ членове.

WordPress-Speed-Up Препоръчителни инструменти

Няколко нишки:

SiteGround срещу Godaddy Twitter

Godaddy To SiteGround

Миграция на Godaddy към SiteGround

Godaddy To SiteGround По-бързо

Godaddy To SiteGround По-бърз сайт

Миграция на Godaddy към SiteGround

EIG-To-SiteGround

SiteGround мигрантската

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Сървърите на SiteGround са много бързи и не претъпкан като GoDaddy
 6. Чатът на живо е моментален, а билетите отговарят много по-бързо отколкото GoDaddy
 7. Те защитават вашия уеб сайт от хакери / зловреден софтуер, докато GoDaddy не
 8. Блогът ми има никога не слиза от случайни грешки хората получават с GoDaddy
 9. Надграждането до PHP 7.2 е безплатно (за разлика от GoDaddy) и нямат плъгини в черен списък
 10. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 11. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 12. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 13. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 14. Още похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Клиенти на GoDaddy, които се преместиха в SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с помощта на моя партньорска връзка Безвъзмездно ще ви даря добро парче. Всяка година дарявам 3000 долара за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Така или иначе бих избегнал GoDaddy – присъединете се към някои групи във Facebook и ще видите разговори, анкети, туитове, и хора СЗО мигрирал от GoDaddy към SiteGround. Отказвам да препоръчам GoDaddy на никого – техните сървъри са претъпкан, зловреден софтуер, заразено, и те имат създател, поддържащ SOPA + слон-лов. Направи си изследване и погледни кой е Йоаст в момента се използва.

OMM-On-SiteGround

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да намали пъти натоварване наполовина:

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Вземете хостинг от SiteGround

SiteGround е страхотен споделено хостинг опция. Ако търсите нещо още по-бързо (управляван облачен хостинг), Cloudways е най-добрият ви залог и започва от $ 10 / месец за най-популярния им План DigitalOcean. Поддръжката не е толкова добра, колкото SiteGround (билетите могат да отнемат няколко часа), но сървърите на Cloudways превъзхождат SiteGround, WP Engine и ще взриви GoDaddy, EIG и A2 от водата. Ето туитове от хора, които са мигрирали към Cloudways и публикували своите резултати: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10.

Хостинг препоръки Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce Анкета

VPS анкета за облачен хостинг

Предложения за хостинг на WordPress

Вижте управлявания хостинг на WordPress в Cloudways

Прочетете Моето пълно ръководство за скорост на WordPress

Ако търсите още съвети, за да ускорите зареждането на вашия сайт WordPress, разгледайте моите Ръководство за скорост на WordPress който има 400+ коментара и е помогнал на множество хора да оптимизират сайта си, за да се заредят с 400% по-бързо. Вече прегледах много от съветите, но ако все още се борите с бавен WordPress сайт в GoDaddy, винаги го актуализирам с нови екстри.

Ръководство за оптимизация на скоростта на WordPress

Получете помощ от моя оптимизатор на скоростта на WordPress

Pronaya е разработчик на WordPress, който намерих freelancer.com който живее в Бангладеш и е специализиран в оптимизация на скоростта на WordPress (да, той е по-добър от мен). Работя с него повече от 5 години и той е този, който ми помогна да оптимизирам сайта си, за да се зарежда толкова бързо и множество клиентски сайтове да се заредят с 500% по-бързо. Той е $ 40 / час (проектите обикновено стартират $ 300 – $ 400) и има перфектна рецензия на 5 звезди в профила си на свободна практика. Работил съм с над 20 задгранични фрийлансъри и той е този, към когото винаги се обръщам за напреднала скорост и развитие на WordPress.

Как да наемете Проня – запишете се за Акаунт на свободна практика и потърсете потребител BDkamol. Уверете се, че опцията „онлайн потребители“ е изключена или му изпратете имейл на [email protected] Само сериозни запитвания и не му казвайте, че очаквате 100% резултат, когато използвате бавен хостинг, раздута тема на WordPress и тонове приставки. Моля, прегледайте моята Ръководство за скорост на WordPress и се уверете, че сте на добър хостинг и сведете до минимум плъгините (благодаря !!!).

Pronaya-Кумар-S-Отзиви

често задавани въпроси

&# X2705; Проблемът с GoDaddy ли е??

Вероятно те препълниха сървърите си и бяха оценени лошо в 40+ анкети на Facebook. По отношение на скоростта GoDaddy е един от най-лошите избори за хостинг, които можете да направите.

&# X2705; Как да проверите за бавни времена за отговор на сървъра?

Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights, за да проверите времето за реакция на вашия сървър. Тя трябва да е по-малка от 200ms.

&# X2705; Кой е най-лесният начин да подобрите времето за зареждане на GoDaddy?

Надстройте до PHP 7.2 във вашия GoDaddy акаунт, инсталирайте приставката за автоматично оптимизиране, настройте безплатния CDN на Cloudflare, почистете базата данни с WP-Optimize и използвайте приставка за оптимизиране на изображения като ShortPixel. Избягвайте всякакви плъгини, които консумират високо CPU и се показват многократно във вашия GTmetrix отчет. Създавам и списък с 65+ бавни приставки, за да избегна.

&# X2705; Можете ли да използвате кеш приставка с GoDaddy?

Не, GoDaddy използва собствена вградена кешираща система и плъгини за кеширане в черни списъци. Проблемът с това е, че приставките за кеш правят много повече за вашата скорост, отколкото просто кеширане.

&# X2705; Защо GoDaddy пренасели сървърите си?

За намаляване на разходите. GoDaddy е известен с това, че е 1 нещо (евтино) и е за начинаещи потребители на уебсайтове. Повечето опитни потребители, които се присъединяват към Facebook групи, свързани с WordPress и правят повече изследвания, знаят, че има по-добри възможности.

&# X2705; Кой е най-добрият инструмент за тестване на скоростта?

GTmetrix е най-добрият инструмент за получаване на конкретни препоръки за подобряване на скоростта и намиране на конкретни изображения или плъгини, които трябва да бъдат оптимизирани. Google PageSpeed ​​Insights е предимно добър за измерване на времето за реакция на сървъра.

Така…. проработи ли?
Уведомете вашите нови резултати в Pingdom / GTmetrix в коментарите! Или ако имате нужда от помощ за коригиране на бавния хостинг на WordPress на GoDaddy, оставете коментар и ще се радвам да помогна с каквото мога. Ако е свързано с плъгин / инструмент, който споменах, имайте предвид, че те също имат своя поддръжка :)

Моля, споделете, ако ви е харесал този урок – бих го оценил!

О, ето и основателят на GoDaddy, Боб Парсънс:

Боб Парсънс Годиди

Боб-Parsons-GoDaddy

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map