Как да намалим използването на процесора на Bluehost (известен също като ограничения на честотната лента / дроселиране, които причиняват 503 грешки на услугата не са налични)

Първи CPU overges на Bluehost?


Ето някои от най-често срещаните решения. Те са базирани на моя собствен опит с пренапрежения на процесора и решения, работещи за хора от WordPress Facebook групи, в които съм.

Най-често срещаните начини за коригиране на Bluehost CPU overges са: надграждане до PHP 7.2 в cPanel, активиране на Cloudflare, елиминиране на високи CPU приставки и използване на Heartbeat Control, WP-Optimize и Blackhole For Bad Bots. По-долу има няколко допълнителни решения.

Има 2 възможности: намалете CPU, консумиран от вашия уебсайт / плъгини (използвайки моето ръководство), или надстройте плана си, за да включите още сървърни ресурси. Но това е добре известно в WordPress хостинг Facebook група че Bluehost е един от най-евтините, най-нискокачествени хостове. Те са собственост на EIG, събирайте твърде много хора на един и същ сървър и непрекъснато се блъскате за бавни сървъри, поддръжка и прекъсвания. Направете някои изследвания и се присъединете към тази Facebook група – има много по-добри опции като SiteGround, Cloudways и Kinsta. използвам SiteGround и има 200ms време за отговор на сървъра, 100% GTmetrix резултати и .4-те пъти зареждане в Pingdom.

честотна лента-превишена

1. Надстройка до PHP 7.2

По-високите версии на PHP правят сайта ви много по-бърз и го прави по-сигурен. В момента Bluehost поддържа PHP 7.2 – което определено трябва да използвате. Ето как да надстроите.

Етап 1: Използвай Показване на плъгин за PHP версия за да видите коя PHP версия сте в момента.

Дисплей-PHP

Стъпка 2: Пусни Проверка за съвместимост на PHP за да сте сигурни, че вашите приставки са съвместими.

PHP-съвместимост-Checker

Стъпка 3: Отидете до секцията за конфигуриране на PHP на cPanel на Bluehost.

Bluehost-PHP-Config

Стъпка 4: Надстройка до по-висока PHP версия (колкото по-висока, толкова по-бърза):

Bluehost Update PHP версия

Стъпка 5: Проверете уебсайта си за грешки (винаги можете да се върнете към по-ранна версия).

WordPress PHP бенчмарки

2. Активирайте Cloudflare CDN

Cloudflare е безплатен CDN, на който се съхраняват файловете на вашия уебсайт 200+ центрове за данни, и помага разтоварване на ресурси към тези центрове за данни (поставяйки по-малко стрес на вашия собствен сървър). Той също така има много други функции за скорост / сигурност, но трябва да използвате CDN, ако имате проблеми с използването на процесора.

Във вашия BlueHost cPanel, активирайте Cloudflare:

Bluehost Cloudflare Активиране

Cloudflare-Bandwidth

3. Намерете гладните за процесора приставки

Вероятно знаете, че плъгините са известни, защото причиняват бавно време на зареждане и консумират ресурси. Ако стартирате сайта си чрез GTmetrix и видите един и същ плъгин, показващ се многократно в отчета, това вероятно е знак. Можете също да използвате Раздел GTmetrix водопад за да видите колко време отнема всеки отделен елемент / плъгин за зареждане. Имам обширен списък с високи CPU приставки, които трябва да избягвате, ако е възможно (те са известни с консумирането на сървърни ресурси).

Бавен WordPress Plugin

Монитор на заявките можете също да идентифицирате бавни приставки (но деинсталирайте го, когато сте готови):

Запитване на монитора бавни приставки

4. Деактивирайте приставките за архивиране, статистика и сканиране

Това са най-често срещаните CPU-гладни плъгини. Всеки плъгин, който работи постоянно, ще постави стрес върху вашия сървър. UpraftPlus има някои препоръки, но долният ред е, че ако ще използвате тези видове приставки, трябва да се уверите, че вашият сървър има достатъчно ресурси, за да ги приспособи. В противен случай неизбежно ще свършите с процесори.

Архивиране и възстановяване на UpdraftPlus

5. Преразгледайте приставката си за кеш

Всички 3 фактора влияят на консумацията на честотна лента:

 • Ако използвате приставка за кеш
 • Кой пристав за кеш, който използвате
 • Независимо дали сте го конфигурирали правилно

WP ракета беше класиран №1 в анкетите във Facebook, тъй като се предлага с много функции, повечето приставки за кеш не. В противен случай ще трябва да инсталирате около 6 допълнителни приставки. Ето защо WP Rocket дава по-добри резултати + пъти за зареждане в GTmetrix / Pingdom (тя има повече функции и се нуждаете само от 1 един плъгин, за да получите всички тези функции). Ако не искате да плащате за WP Rocket, проверете Swift Performance или WP Fastest Cache, които обикновено са безплатни приставки за кеш №1.

 • Почистване на базата данни (вградена в WP Rocket или използване WP-Optimize)
 • Контрол на сърдечния ритъм (вграден в WP ракета или употреба Контрол на сърдечната дейност)
 • Мързеливо зареждайте изображения / видеоклипове (вградени в WP Rocket или използвайте WP YouTube Lyte)
 • Хоствайте Google Analytics локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за Google Анализ)
 • Домакирайте Google Шрифтове локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за шрифтове, или SHGF)
 • Интеграция с Cloudflare + други CDN (вградени в WP Rocket или използване CDN Enabler)

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Повечето хора имат инсталиран приставка за кеш, но настройките не са конфигурирани оптимално. Прегледайте моите уроци, за да сте сигурни, че ще се възползвате максимално от него.

6. Деактивиране на сърдечния ритъм API

Най- WordPress Heartbeat API позволява на плъгините да ви изпращат известия в реално време и ви показва, когато други потребители редактират публикация. Това може да звучи приятно, но също така създава допълнителна заявка на всеки 15-30 секунди (консумиране на сървърни ресурси). Инсталирайте Приставка за сърдечен пулс и го деактивирайте напълно или поне го ограничете до 60 секунди. Това ще ви спести ресурси.

Контрол на сърдечната дейност

WP Rocket също има опция да деактивира API на сърдечния ритъм:

WP-ракета-Heartbeat-Control

7. Блокирайте спам ботове

Много уебсайтове (включени в моя) са заразени със спам ботове, които не правят нищо друго освен обхождат вашия сайт и консумират ресурси. Можете да видите кои ботове удрят вашия сайт в реално време, като използвате репортажа за трафика на живо в Wordfence. Най-лесното решение е да инсталирате Приставка Blackhole For Bad Bots. Приставката създава скрито правило и блокира всички спам ботове, които не следват правилото. Googlebot и други добри ботове са бели, а спамните са блокирани. Лесна работа.

Blackhole за лоши ботове

Или инсталирайте Wordfence и да видите вашия отчет за трафика на живо която показва всички ботове, които удрят вашия сайт в реално време. Създайте списък на всички ботове, които изглеждат спам, след това Google им имена на хостове (предоставени от Wordfence), за да видите дали други хора ги докладват като спам. Ако да, добавете ги в списъка си.

Живо-КАТ-Report-Wordfence

Сега отидете на Настройки за блокиране на Wordfence и добавете тук спам ботовете (можете да направите това и като използвате Правила за защитна стена на Cloudflare). Не забравяйте да използвате звездичка, за да блокирате всички варианти на този бот (amazonaws.com е най-често срещаният и удря уебсайта ми на всеки 3 секунди). Не можех да повярвам, че изразходвам ресурси за това … за тях това да е незаконно.

Wordfence-Blocking-член

8. Почистете базата данни с WP-оптимизиране

Почистване на вашата база данни на всеки 1-2 седмици с помощта WP-Optimize предотвратява натрупването на нежелани файлове във вашата база данни и забавянето му. Не забравяйте да вземете резервно копие, преди да направите това.

WP-оптимизиране на чиста база данни

WP Rocket също има опция за почистване на вашата база данни:

WP-ракета-база данни Settings

9. Конфигурирайте настройките на Cloudflare

В таблото за управление на Cloudflare се насочете към Раздел Правила на страницата. Създайте това правило за вашата област за качване на WP, което спестява честотна лента, тъй като тази област на вашия сайт не се актуализира много и не е необходимо да се кешира често. Трябва също така да създадете правило за страница, за да деактивирате функциите за изпълнение на Cloudflare във вашата област WordPress, точно като Cloudflare препоръчва.

WP-Качени-Page-член

WordPress-Admin-Page-член

Ето моите настройки за раздел за скорост:

Cloudflare-Speed-Tab

И на раздел кеширане:

Cloudflare-кеширане Настройки

10. Изтеглете повече ресурси към StackPath CDN

Множество CDN = повече центрове за данни = по-бърза доставка на вашето съдържание и повече ресурси се зареждат. Използвам Cloudflare и StackPath кой има 31 центъра за данни разположен в САЩ, където са повечето ми посетители. StackPath има безплатна 30-дневна пробна версия, след което е $ 10 / месец.

Етап 1: Регистрирайте се за StackPath.

Стъпка 2: В таблото за управление щракнете върху раздела CDN, след това създайте StackPath CDN сайт:

StackPath-CDN-Tab

StackPath ще ви преведе през набор от страници:

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Сървър-IP-адрес

CDN-URL-StackPath

Стъпка 3: Копирайте вашия StackPath CDN URL и го поставете в WP Rocket:

WP-ракета-CDN-Settings

Ако не използвате WP Rocket, можете също да използвате CDN Enabler:

CDN-Enabler-Plugin-Settings

Стъпка 4: В StackPath, отидете на CDN → Cache Settings и натиснете Прочистване на всичко:

StackPath-прочистване-Cache

Стъпка 5: Стартирайте сайта си GTmetrix и „мрежата за доставка на съдържание“ трябва да е зелена в YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Деактивиране на кеша на обекти в общия кеш на W3

Ако използвате W3 Общ кеш, опцията кеш на обекта обикновено нанася повече вреда, отколкото полза. Вероятно ще забележите, ако активирате това, това ще забави както вашия уебсайт, така и администраторския ви панел.

W3 Общ кеш на обекта кеш

12. Деактивирайте функции в WP ракета

WP ракета казва:

„Понякога някои от опциите в раздела Оптимизация на файлове, като Премахване на низове на заявки или Minify / Combine, могат да причинят висока употреба на процесора в случаите, когато на сайта ви има много CSS или JS файлове. Опитайте да деактивирате тези опции и след това наблюдавайте вашия CPU. “

13. Увеличете интервала на предварително зареждане в ракета WP

Предварителното зареждане на WP Rocket е зададено на 500 ms по подразбиране, но това може да доведе до висок процесор, тъй като той обхожда URL адреси много често. Инсталирайте техните Предварително зареждане на плъгин за обхождане и го увеличете. Можете да опитате 1 или 2 секунди, за да стартирате, и ако все още причинява висок процесор, увеличете го повече (до около 3 секунди).

14. Идентифицирайте източника в AWStats

AWstats се намира в секцията „Статистика“ на Bluehost в cPanel и може да идентифицира източника на висок процесор. Показва колко честотна лента всеки бот, изображение и други елементи консумират. Ако видите, че неизвестни ботове консумират честотна лента, проверете доклада си за трафик на живо в Wordfence или инсталирайте приставката Blackhole For Bad Bots. Ако видите, че изображенията консумират висока честотна лента, оптимизирайте ги да се зареждат по-бързо (като ги преоразмерите и безкомпромисно ги компресирате в ShortPixel).

Роботи-паяци-Bandwidth

премия: Имам и урок за оптимизиране на изображения в WordPress, включително 3-те основни елемента GTmetrix (обслужване на мащабирани изображения, посочване на размерите на изображението и компресия без загуби).

File-Type-Bandwidth

15. Проверете времената за реакция на сървъра

Бавните времена за реакция на сървъра също не са подходящи за честотна лента. Можете да проверите това Bitcatcha или Google PageSpeed ​​Insights. Google казва, че времето за отговор на сървъра трябва да бъде по-малко 200ms, но това е нереалистично, ако сте в Bluehost, особено споделеният план за $ 3,95 / месец. Когато казват, че получавате това, което плащате, това се отразява пряко в часовете за реакция на вашия уебсайт.

Доклад за скоростта на сървъра на Bitcatcha

Намалете времето за реакция на сървъра

За съжаление сървърите на Bluehost не са толкова бързи:

Bluehost бавно време за отговор на сървъра

Бавно време за реакция на Bluehost сървъра

Време за реакция на Bluehost сървъра

Време за реакция на Bluehost Crap Server

Време за реакция на Bluehost сървъра

Bluehost-Управляван WordPress-хостинг

16. Преминете към по-бърз хостинг

използвам SiteGround и има 200ms пъти за отговор със 100% GTmetrix резултати и .4s Пъти за зареждане на Pingdom. Направете хостинг проверка, пуснете собствени тестове или кликнете върху моите страници за бързо зареждане. Те бяха класирани като домакин №1 в 26 анкети във Facebook и са светове по-добри от тях EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, и други хостове, които пакетират твърде много хора на един и същ сървър. Имало много хора СЗО мигрирал и публикувано резултати На Facebook и кикотене. чуруликане след чуруликане, пост след пост, гласуване след гласуване след гласуване, по-бърз хостинг ще корекция бавни времена на реакция Те са препоръчани от WordPress, правя безплатни миграции, и аз използвам техните полу-посветен план.

OMM-On-SiteGround

Доклад за скоростта на сървъра на Bitcatcha

2019-GTmetrix-Доклад

2019-Pingdom-Доклад

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да се подобри времена за отговор на сървъра чрез няколко секунди. Ето няколко души, които са мигрирали към SiteGround и публикували своите резултати.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкетаВижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на ElementorВижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг ПрепоръкаВижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компанияВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-PollВижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-PollВижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкетаВижте анкета или Screenshot2016-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за ElementorВижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръкиВижте анкета или ScreenshotWordPress хостинг анкета септ 2018.pngВижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-SpeedВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-ПрепоръкаВижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-PollВижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPressВижте анкета или Screenshot

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре идва с a безплатна миграция, стадиране, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на страница с функции

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с помощта на моя партньорска връзка Безвъзмездно ще ви даря добро парче. Всяка година дарявам 3000 долара за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Така или иначе бих избегнал Bluehost – присъединете се към някои групи във Facebook и ще видите разговори, анкети, туитове, и хора СЗО мигрирал от Bluehost до SiteGround. Отказвам да препоръчам EIG / Bluehost ужасен хостинг. Направи си изследване, виждам кой Йоаст използва, и резултати от хора, които мигрирал.

Надявам се това да е било полезно. Ако имате въпроси, пуснете ми коментар.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map