Как да намалим използването на процесора в HostGator (ограничения на честотната лента / дроселиране, които причиняват 503 грешки на услугата не са налични)

Ограниченията на честотната лента се случват, когато планът ви за хостинг не е достатъчен сървърни ресурси за приспособяване на вашите плъгини, изображения, тема и други неща, които може да причиняват висок процесор. Можеш да използваш AWstats (вграден към вашия HostGator cPanel) и Плъгин за мониторинг на заявките за да намеря източника, но този урок очертава най-често срещаните решения (сам имах CPU overges).


Само с главата нагоре, HostGator е ужасно. Те ограничете използването на процесора и имат бавни времена за отговор на сървъра. Просто погледнете Анкети във Facebook или прочетете някои разговори в WordPress хостинг Facebook група. Те са собственост на EIG и са тръгнали напълно надолу. Ако искате да спрете да надвишавате ограниченията на честотната лента, това ръководство ще ви помогне, но бих преминал към SiteGround или Cloudways. използвам SiteGround (можете да видите моя GTmetrix /Pingdom доклад с <1 пъти време за зареждане).

Contents

1. Надстройка до PHP 7.2

Надстройката до PHP 7.1 или 7.2 може да направи вашия сайт значително по-бърз, като същевременно намали използването на процесора. Това е особено вярно, ако не сте надграждали PHP версии за известно време (или никога не сте го правили).

Етап 1: В своя HoPGator cPanel изберете PHP Selector.

HostGator-PHP-селектор

Стъпка 2: Изберете по-нова версия на PHP (колкото по-висока, толкова по-бърза).

Надстройка на PHP на HostGator

Стъпка 3: Проверете уебсайта си за грешки. Ако видите грешки, има вероятност да използвате приставки, които не са съвместими с по-новата версия на PHP. В този случай стартирайте Плъгин за проверка на съвместимостта на PHP за да видите кои плъгини са несъвместими. Или трябва да изтриете тези приставки (и да ги замените с плъгини, които се поддържат по-добре) или да се върнете към по-ранна версия на PHP.

PHP-съвместимост-Checker

Стъпка 5: Насладете се на вашия уеб сайт, който трябва да бъде много по-бърз.

WordPress PHP бенчмарки

2. Изтеглете ресурси към Cloudflare CDN

разтоварването тежки файлове към Cloudflare 200+ центрове за данни значително намалява натоварването на вашия собствен сървър. CDN на Cloudflare е безплатна и доста проста за настройка, просто следвайте тези инструкции по-долу.

Етап 1: Регистрирайте се за Cloudflare (безплатен план).

Стъпка 2: Стартирайте сканирането и в крайна сметка ще стигнете до страница с 2 сървъра на имена.

Cloudflare-Nameservers

Стъпка 3: Влезте в акаунта си на HostGator > домейни > Опция за предавка > Промяна на сървърите на имената.

Стъпка 4: Заменете сървърите на имена на HostGator с тези, които ви предостави Cloudflare.

Сървъри на имена на HostGator

3. Контролирайте WordPress Heartbeat API

API на WordPress Heartbeat работи автоматично на фона на вашия администраторски панел. Показва известия за плъгини в реално време, когато други потребители редактират публикация и други задачи, гладни за ресурси. Това генерира заявка на всеки 15-30 секунди, така че е най-добре да я деактивирате, за да запишете на честотна лента. Инсталирайте Приставка за сърдечен пулс и го задайте на 60-те, или по-добре, деактивирайте го изцяло.

Някои приставки за кеш като WP Rocket имат опция за контрол на сърдечната дейност.

WP-ракета-Heartbeat-Control

4. Почистете вашата база данни

Раздута база данни може да забави уебсайта ви и също да консумира честотна лента. Инсталирайте WP-оптимизиране на плъгин и планирайте да се изпълнява на всеки 1-2 седмици, като поддържа базата данни хубава и чиста.

WP-оптимизиране на чиста база данни

5. Използвайте страхотен приставка за кеш

Всички 3 са супер важни:

 • ако използвате приставка за кеш
 • Който кеш приставка, която използвате
 • дали настройките са конфигурирани оптимално

Ако можете да си позволите $ 49 / година, WP ракета беше класиран приставката за кеш №1 в множество анкети във Facebook. Това е така, защото се предлага с много функции, които повечето приставки за кеш не правят (вижте по-долу). В противен случай ще трябва да инсталирате около 6 допълнителни приставки, за да получите тези функции, когато WP Rocket ги има всички вградени, намалявайки броя на плъгините на вашия сайт. Ако използвате друга приставка за кеш, ще искате да проучите кои функции се предлагат за тази конкретна приставка за кеш, след това инсталирайте тези приставки, ако не ги поддържа.

 • Почистване на базата данни (вградена в WP Rocket или използване WP-Optimize)
 • Контрол на сърдечния ритъм (вграден в WP ракета или употреба Контрол на сърдечната дейност)
 • Мързеливо зареждайте изображения / видеоклипове (вградени в WP Rocket или използвайте WP YouTube Lyte)
 • Хоствайте Google Analytics локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за Google Анализ)
 • Домакирайте Google Шрифтове локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за шрифтове, или SHGF)
 • Интеграция с Cloudflare + други CDN (вградени в WP Rocket или използване CDN Enabler)

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

WP Rocket има повече функции в сравнение с други приставки за кеш:

WP-ракетни функции

Ако не можете да си позволите WP Rocket, препоръчвам едното Бързо изпълнение или WP най-бързият кеш.

6. Конфигурирайте настройките за оптимални кеш приставки

Написах уроци за най-популярните приставки за кеш. Много е важно да ги конфигурирате оптимално … дори 1 проста настройка (например кеш на обект) може да повлияе значително на времето за зареждане.

 • WP Rocket Tutorial (препоръчителна премия)
 • Урок за бързо изпълнение (препоръчително безплатно)
 • Урок за най-бързия кеш за WP
 • W3 Total Cache Tutorial
 • Ръководство WP Super Cache
 • Автоматизирайте урока

7. Елиминирайте приставките с висок процесор

Твърде много плъгини (или 1 единичен висок CPU плъгин) могат да увеличат честотната лента. Често срещаните плъгини с висок процесор включват социално споделяне, статистика, архивиране, чат на живо, създатели на страници и свързани плъгини за публикации. Трябва или да ги изтриете, да ги замените с леки приставки (може да се наложи да направите изследвания) или ще ви е необходим хостинг план с достатъчно сървърни ресурси, за да ги приспособите. Благодаря ти Ивица от WordPress Speed ​​Up Facebook Group за започване на това списък.

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

Можете също да използвате раздела GTmetrix водопад (или Монитор на заявките), за да намерите най-бавните си приставки:

Бавен WordPress Plugin

Ако планирате да използвате плъгини, гладни за ресурси, неизбежно ще трябва да надстроите плана си HostGator (техния бизнес план е по-добре, VPS-то им е още по-добро, но ако харчите такива пари, ще бъдете по-добре със SiteGround, Cloudways, Kinsta или WP Engine).

8. Елиминиране на външните ресурси

Външните ресурси са почти неизбежни. Вграждане на видеоклип в YouTube, туитър, използване на социален плъгин, който се свързва с Facebook, Google Fonts, работещ с AdSense … те ще генерират допълнителни заявки и вероятно ще се появят във вашите отчети GTmetrix / Pingdom. Ето няколко бързи съвета:

Предварително изтегляне на DNS заявки
В случаите, когато трябва да използвате външни ресурси, можете да ги подготвите предварително. Това помага на браузърите да ги предвиждат и да ги зареждат по-бързо. Лука създаде хубав списък на общи домейни за предварително изтегляне включително Google Maps, шрифтове, Analytics, YouTube (при вграждане на видеоклипове), Disqus и др.

Предварително извличане-DNS-Исканията-Списък

WP Rocket има опция за предварително изтегляне:

Предварително извличане-DNS-Исканията

В противен случай можете да го добавите в заглавката си:

9. Сервирайте мащабирани изображения

Ако виждаш обслужват мащабирани грешки в изображението в GTmetrix, това означава, че трябва да преоразмерите големи изображения. GTmetrix ви казва кои изображения трябва да бъдат оразмерени и техните правилни размери, но показва само неоптимизирани изображения за една страница, която тествате. Ако имате общи размери на изображението (плъзгачи, джунджурии, въртележка, изображения в блога с пълна ширина), можете да създадете мамят лист с всичките им размери. След това изрязвайте / преоразмерявайте изображения, преди да ги качите. Това може да ви спести време и процесор.

Подаване на мащабирани изображения

10. Безгрешно компресиране на изображения

Това означава, че трябва да ги компресирате без загуби (ShortPixel е страхотно). Задайте нивото на компресия, след което оптимизирайте няколко изображения във вашата медийна библиотека, за да сте сигурни, че сте доволни от качеството. Ако отговорът е „да“, можете да добавите групово оптимизиране на изображения и автоматично да компресирате изображения при качване.

оптимизиране образи-gtmetrix

11. Блокирайте спам ботове

Те са по-често срещани, отколкото си мислите.

compute.amazonaws.com удряше сайта ми на всеки 3 секунди и източваше CPU буквално за нищо. Ако не сте проверили да видите кои ботове удрят вашия сайт, ще направя това 100%.

Инсталирай Wordfence и използвайте техните отчет за трафика на живо за да видите всички ботове да удрят вашия сайт в реално време.

Живо-КАТ-Report-Wordfence

Напишете всички имена на хостове, които изглеждат подозрителни и често удрят вашия сайт. Google им и вижте дали други хора ги докладват като спам. Ако отговорът е да, отидете на настройките за блокиране на Wordfence (можете също да използвате Правила за защитна стена на Cloudflare) и блокирайте спам ботовете тук. Не забравяйте да използвате звездичка, за да блокирате всички варианти на този бот. Проверете блока си за блокиране и гледайте как ботовете се блокират. Ако вашият сайт е бил често удрян от спам ботове, това може да спести много честотна лента.

Wordfence-Blocking-член

Wordfence също има настройки за ограничаване на рейтинга. Това ограничава / блокира роботите (и хората) да отправят прекомерни заявки, блокира фалшивите роботи на Google и подобрява сигурността на 404 страници. Настройките по-долу са същите, препоръчани от Wordfence на страницата им за ограничаване на скоростта.

Wordfence-ограничаващ скоростта

Друга алтернатива е просто да инсталирате Приставка Blackhole For Bad Bots.

Blackhole за лоши ботове

12. Активиране на защитата от гореща връзка

Защитата чрез гореща връзка предотвратява копирането на хора Вашият изображения и ги поставете върху техен уебсайт, който консумира честотна лента, тъй като все още хоствате тези изображения. Това обикновено се случва само ако вашият уебсайт има изображения с високо качество (напр. Фотография). Следвайте тези инструкции:

 1. Влезте в cPanel и щракнете върху HotLink Protection.
 2. Уверете се, че името на домейна, което искате да защитите, е в полето, наречено „URL адреси за разрешаване на достъп“.
 3. В полето, наречено „Блокиране на директен достъп за тези разширения“, посочете разширенията, за които искате да блокирате.
 4. Предлагаме ви да поставите отметка в квадратчето за „Разрешаване на директни заявки“.
 5. Пропуснете полето „Заявка за пренасочване към този URL адрес“ и натиснете Изпращане.

Cloudflare също има опция за защита от гореща връзка в настройките на екрана:

Защита от гореща връзка от Cloudflare

13. Проверете AWstats, за да намерите източник на висок процесор

AWstats е вграден в секцията за статистика на вашия HoPGator cPanel и може да ви помогне да идентифицирате източника на висок процесор. Той ви казва точно колко честотна лента се консумира от ботове, изображения и други елементи. Не забравяйте, че можете да блокирате спам ботове с Wordfence или приставката Blackhole For Bad Bots и можете да оптимизирате вашите изображения с помощта на инструменти като GTmetrix и ShortPixel.

Роботи-паяци-Bandwidth

14. Проверете времената за реакция на сървъра

Бавните времена за отговор на сървъра никога не са подходящи за процесора, времената за зареждане или нещо друго. Стартирайте сайта си Google PageSpeed ​​Insights и проверете дали подобрете времето за отговор на сървъра се показва във вашия отчет.

Времето за реакция на процесора и сървъра върви ръка за ръка. Ако сте преминали през моя урок и все още имате висока CPU употреба в HostGator, вероятно знаете какъв е проблемът – това е HostGator.

Намалете времето за реакция на сървъра

15. Станете по-добър хостинг

HostGator е гадно.

Те бяха оценени много лошо в анкетите във Facebook и хората постоянно се оплакват от бавното време на реакция на сървъра, ограниченията на честотната лента и, разбира се, от лошата им поддръжка и време.

използвам SiteGround и има 200ms пъти за отговор със 100% GTmetrix резултати и .4s Пъти за зареждане на Pingdom. Направете хостинг проверка, пуснете собствени тестове или кликнете върху моите страници за бързо зареждане. Те бяха класирани като домакин №1 в 26 анкети във Facebook и са светове по-добри от тях EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, и други хостове, които пакетират твърде много хора на един и същ сървър. Имало много хора СЗО мигрирал и публикувано резултати На Facebook и кикотене. чуруликане след чуруликане, пост след пост, гласуване след гласуване след гласуване, по-бърз хостинг ще корекция бавни времена на реакция Те са препоръчани от WordPress, правя безплатни миграции, и аз използвам техните полу-посветен план.

2019 хостинг анкетаВижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на ElementorВижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг ПрепоръкаВижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компанияВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-PollВижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-PollВижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкетаВижте анкета или Screenshot2016-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за ElementorВижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръкиВижте анкета или ScreenshotВижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-SpeedВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-ПрепоръкаВижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-PollВижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPressВижте анкета или Screenshot

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да се подобри времена за отговор на сървъра чрез няколко секунди. Ето няколко души, които са мигрирали към SiteGround и публикували своите резултати.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Аз съм на тях полу-посветен план на GoGeek с .5s време за зареждане в GTmetrix…

2019-GTmetrix-Доклад

OMM-On-SiteGround

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на страница с функции

SiteGround-Сървър-ресурси-Chart

Прочетете сами:

Време за реакция на HostGator Server

Отзиви на HostGator

HostGator-срещу-SiteGround

HostGator-To-SiteGround

Любими-уеб-домакин

често задавани въпроси

&# X2705; Какво причинява висок процесор?

Високият процесор обикновено се причинява от бавен сървър, приспособени към ресурси плъгини, увеличаване на трафика на уебсайтове, без използване на CDN и уебсайтове, които не са оптимизирани за скорост.

&# X2705; Как да намалите процесора?

Надстройте до най-високата налична версия на PHP във вашия HostGator cPanel, конфигурирайте приставка за кеш (препоръчвам WP Rocket), настройте безплатния CDN на Cloudflare, инсталирайте приставката за Heartbeat Control, почистете базата данни с WP-Optimize и консолидирайте своите плъгини.

&# X2705; Какви са лимитите на процесора на HostGator?

На страницата на ресурсите на CPU на HostGator те спестяват, че имат 25% лимит на използване на процесора, и че можете да надвишите този лимит за не повече от 90 секунди.

&# X2705; Проблемът с HostGator ли е??

HostGator беше оценен лошо в анкетите във Facebook и е известен с това, че има бавни сървъри, ако правите своите изследвания във Facebook групи. Погледнете хората, които са мигрирали от HostGator към други хостове и ще видите, че определено има по-добри възможности.

&# X2705; Превключването на хостове ще реши проблема с процесора?

Всеки хост има лимити на процесора. Трябва да научите с колко процесора идва вашият потенциално нов хостинг план и да го сравните с текущия си план HostGator. Ако има повече, трябва да реши проблема.

Дано това помогна.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map