Как да подобрим времето за реакция на сървъра при хостинг на WordPress на Bluehost: Общ елемент в отчета си за Google PageSpeed ​​Insights

Bluehost е скандален за бавни времена за отговор на сървъра.


Можете да измерите това в Google PageSpeed ​​Insights или Bitcatcha, и Google ви препоръчва време за отговор на сървъра бъда под 200мс. По-високи от 1-2s и имате проблем.

Можете да коригирате бавни времена за отговор на сървъра на Bluehost чрез: конфигуриране на приставката за кеш, избягване на високи CPU приставки, използване на CDN, почистване на вашата база данни, оптимизиране на изображения, изтриване на неизползвани приставки, използване на приставката Blackhole For Bad Bots за спиране на спам ботове, Heartbeat Control плъгин и се уверете, че вашият хостинг план има достатъчно сървърни ресурси за обработка на вашия трафик / плъгини.

Проблемът с Bluehost ли е? Вероятно … те са собственост на EIG който е известен с намаляването на разходите чрез опаковане на твърде много хора на един и същ сървър. В края на деня те са известни с това, че са евтини (не бързи). Те също са оценени лошо в Анкети във Facebook. Опитайте да се присъедините към WordPress хостинг Facebook група и вижте какви истински, безпристрастни хора препоръчват за хостинг. Има много по-добри опции от Bluehost. използвам SiteGround и има 200ms пъти за отговор, 100% GTmetrix резултати и .4s Pingdom натоварвания пъти. Докладите говорят сами за себе си.

1. Проверете времената за реакция на сървъра

Проверете вашите собствени времена на отговор на сървъра, като използвате Bitcatcha. Това е моето … хе.

Доклад за скоростта на сървъра на Bitcatcha

Или използвайте Google PageSpeed ​​Insights:

Намалете времето за реакция на сървъра

Докато сте с Bluehost, не сте сами:

Bluehost бавно време за отговор на сървъра

Бавно време за реакция на Bluehost сървъра

Време за реакция на Bluehost сървъра

Време за реакция на Bluehost Crap Server

Време за реакция на Bluehost сървъра

Bluehost-Управляван WordPress-хостинг

2. Надстройка до PHP 7+

Надстройка до по-висока PHP версия (във вашия cPanel) е един от най-лесните начини за ускоряване на уебсайта Ви, като същевременно се намалява и времето за реакция на сървъра. Блухост сега поддържа PHP 7.2.

WordPress PHP бенчмарки

Bluehost-PHP-Config

Bluehost Update PHP версия

3. Избягвайте високи добавки на процесора

Твърде много плъгини (или само 1 единичен висок CPU плъгин) могат да направят или прекъснат времето за отговор на вашия сървър (и времето за зареждане). P3 беше страхотен при намирането на бавни приставки, но сега Монитор на заявките е най-добре. Инсталирайте приставката и отидете на „Queries By Component“, за да видите най-бавно зареждащите се приставки.

Запитване на монитора бавни приставки

Можете също да използвате раздела GTmetrix водопад:

Бавен WordPress Plugin

* Най-често срещаните виновници включват свързана публикация, статистика, карта на сайта, чат, календар, създатели на страници и плъгини, които изпълняват текущи сканирания / процеси или показват висок процесор в GTmetrix.

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

4. Избягвайте външните ресурси

Външните ресурси могат да идват от Google Maps, Analytics, Gravatars, плъгини за социално споделяне, плъгини за коментари и други източници. Тези изтеглящи заявки от външни ресурси и ще увеличат времето за отговор на сървъра и ще унищожат вашите отчети GTmetrix + Pingdom. Очевидно е най-добре да избягваме външните ресурси всички заедно, но също оставих някои общи решения по-долу.

Кеш-Gravatar изображения

Предварително изтегляне на DNS заявки – ако абсолютно НЯМА да използвате външни ресурси, предварителното им извличане помага на браузъра да ги предвиди, за да могат да се зареждат по-бързо. Лука създаде невероятно списък на общи домейни за предварително изтегляне. Копирайте всички тези (или само тези, от които се нуждаете) и ги добавете към вашия сайт (повечето приставки за кеш имат опция за това). Също така включете вашия CDN URL, ако използвате StackPath, KeyCDN, BunnyCDN или друг CDN (с изключение на Cloudflare, който не използва CDN URL адреси).

Предварително извличане-DNS-Исканията-WP-Rocket

Предварително извличане-DNS-Исканията

5. Конфигурирайте приставка за кеш

Ако тръгвате по безплатния маршрут, препоръчвам ви едно или друго Бързо изпълнение или WP най-бързият кеш, и имам уроци както за Swift, така и за WPFC. Но ако можете да свалите $ 49, WP ракета е много по-добре, това, което използвам и беше оценено като кеш приставка №1 в множество анкети на Facebook. Но защо?

WP Rocket се предлага с много функции, които повечето приставки за кеш нямат. Това означава, че ако използвате повечето други кеш приставки, ще трябва да инсталирате около 6 допълнителни приставки. Ако сте като мен, искате да използвате само 1 плъгин. Ето защо WP Rocket дава по-добри резултати + пъти за зареждане в GTmetrix / Pingdom (има повече функции, като същевременно намалява броя на плъгините на вашия сайт).

 • Почистване на базата данни (вградена в WP Rocket или използване WP-Optimize)
 • Контрол на сърдечния ритъм (вграден в WP ракета или употреба Контрол на сърдечната дейност)
 • Мързеливо зареждайте изображения / видеоклипове (вградени в WP Rocket или използвайте WP YouTube Lyte)
 • Хоствайте Google Analytics локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за Google Анализ)
 • Домакирайте Google Шрифтове локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за шрифтове, или SHGF)
 • Интеграция с Cloudflare + други CDN (вградени в WP Rocket или използване CDN Enabler)

WP-ракетни функции

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Повечето хора не конфигурират правилно своя кеш приставка или се възползват изцяло от неговите функции. Горещо препоръчвам да разгледате моите уроци, за да се уверите, че вашата настройка е идеална.

 • WP Rocket урок
 • Урок за бързо изпълнение
 • Урок за най-бързия кеш за WP
 • Урок W3 Total Cache
 • Урок WP Super Cache

6. Чиста база данни

Вашата база данни може да натрупва нежелани файлове като изтрити коментари, спам коментари, редакции след публикации, преходни срокове с изтекъл срок на годност и други неща, които причиняват раздуване на вашата база данни.

Най-добре е да почиствате базата си данни веднъж на 1-2 седмици. Можете да използвате WP-оптимизиране на плъгин за да го почистите, както и да планирате текущите изчиствания на базата данни. Просто не забравяйте да вземете резервно копие на вашата база данни, преди да направите това, особено ако това е първото ви почистване.

WP-оптимизиране на чиста база данни

Ако използвате WP Rocket, нямате нужда от WP-Optimize, тъй като това е вградено:

WP-ракета-база данни Settings

7. Контрол на сърдечния ритъм

Най- API за сърдечен пулс на WordPress показва известия за плъгини в реално време и че други потребители редактират публикация. Въпреки че това звучи хубаво, той също така консумира сървърни ресурси, създавайки заявка на всеки 15-30 секунди. Използвай Приставка за сърдечен пулс и го ограничите или го деактивирате напълно.

Heartbeat-Control-Plugin

Контрол на сърдечната дейност

Ако използвате WP Rocket, нямате нужда от този плъгин, тъй като това е вграден:

WP-ракета-Heartbeat-Control

8. CDN

А CDN (мрежа за доставка на съдържание) разтоварва ресурси до множество центрове за данни по целия свят. Това поставя по-малко стрес на вашия сървър, но също така намалява географското разстояние между вашия сървър и посетител и е препоръка в ръководството за оптимизация на WordPress. Препоръчвам да използвате Cloudflare което е безплатен CDN с 200+ центрове за данни и няма причина да не го използвате. Cloudflare е наличен само в плана за споделяне на Bluehost, докато клиентите с VPS или специален сървър ще трябва да се свържат с Bluehost и да го заявят.

В своя cPanel Bluehost, отидете на Domains > Cloudflare > Активирате.

Bluehost Cloudflare

Bluehost Cloudflare Активиране

Ако искате да преминете на допълнителната стъпка, можете да конфигурирате няколко настройки във вашия Табло за управление в облака.

Cloudflare-Speed-Tab

И ако наистина искате да изминете допълнителната миля, можете да използвате множество CDN. Всеки CDN има собствен набор от центрове за данни и повече центрове за данни = по-бърза доставка на вашето съдържание и ще разтовари още повече ресурси. Аз лично използвам и Cloudflare (безплатно), и StackPath ($ 10 / месец с безплатна пробна версия от 30 дни).

StackPath-Data-Центрове

Етап 1: Регистрирайте се за StackPath.

Стъпка 2: В таблото за управление щракнете върху раздела CDN, след това създайте StackPath CDN сайт. Ще преминете през поредица от страници, където StackPath ще поиска вашия домейн, ще намерите IP адреса на вашия сървър, след което ще създадете CDN URL, който ще копирате / поставите в своя кеш плъгин. Лесна работа.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Сървър-IP-адрес

CDN-URL-StackPath

Стъпка 3: Поставете своя StackPath CDN URL в приставката за кеш (по-долу е за WP Rocket). Ако приставката ви за кеш няма поле за CDN URL, използвайте вместо това приставката за CDN Enabler.

WP-ракета-CDN-Settings

Стъпка 4: В StackPath отидете на CDN → Cache Settings и натиснете Прочистване на всичко

StackPath-прочистване-Cache

Стъпка 5: Стартирайте сайта си GTmetrix и „мрежата за доставка на съдържание“ трябва да е зелена в YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

9. Блокирайте лошите ботове

Никога няма да разберете дали спам ботовете удрят вашия сайт и консумират ресурси, освен ако не проверите. Открих 2 спам бота (compute.amazonaws.com и linode.com) постоянно удряха сайта ми за всеки 3 секунди – харчех сървърни ресурси за буквално нищо. Очевидно Googlebot е наред, но искате да предотвратите спам ботове от консумирането на ресурси.

Етап 1: Инсталирай Wordfence.

Стъпка 2: Преглед на вашия отчет за трафика на живо (в настройките на Инструменти на Wordfence). Потърсете внимателно солидна минута, за да видите кои ботове удрят вашия сайт. Ако изглеждат спам, Google им име на хост и вижте дали други хора ги докладват като спам. Направете списък на всички спам ботове.

Живо-КАТ-Report-Wordfence

Стъпка 3: Отидете на настройките за блокиране на Wordfence и добавете тук спам ботовете. употреба звездички за да сте сигурни, че блокирате всички варианти на този бот, в противен случай това може да не е ефективно.

Wordfence-Blocking-член

Стъпка 4: Отидете в дневника си за блокиране и се насладете на гледането на тези спам ботове да бъдат блокирани.

Wordfence-Firewall-Blocking

Ако не искате да използвате Wordfence, Приставка Blackhole For Bad Bots прави това автоматично:

Blackhole за лоши ботове

10. Оптимизирайте изображенията

Има три основни начина за оптимизиране на изображенията в GTmetrix. Той ще показва неоптимизирани изображения само за една тествана страница, така че не забравяйте да стартирате най-важните си страници през нея.

изображение оптимизация

Сервирайте мащабирани изображения – преоразмерявате големи изображения, за да са по-малки. GTmetrix ви показва всички изображения, които са твърде големи и правилните размери, на които трябва да промените размера. Намерете изображението на вашия сайт, преоразмерете го до правилните размери, качете го и заменете старото изображение с новото.

Посочете размерите на изображенията – означава, че трябва да добавите ширина / височина в HTML или CSS на изображението. Основният редактор на WordPress ще направи това автоматично, така че тези грешки обикновено са причинени от изображения, разположени в създателите на страници, джаджи и други области на вашия уебсайт. Просто намерете изображението, прегледайте HTML-то на изображението, след което добавете ширина / височина, която GTmetrix ви предоставя.

Оптимизирайте изображенията – безкомпромисно компресиране на изображения с помощта на плъгин като ShortPixel. Всеки месец получавате 100 безплатни кредита (това е любимият ми плъгин за компресиране на изображения и съм пробвал много, включително Imagify, Smush, EWW и други). Инсталирайте го, вземете вашия API ключ от Уебсайтът ShortPixel, след това конфигурирайте настройките. Задайте нивото на компресия на изображението без загуби. Отидете в раздела си Media и оптимизирайте няколко изображения, за да сте сигурни, че сте доволни от качеството. Ако сте, групово компресирайте всички изображения на вашия сайт. Препоръчвам да вземете резервно копие предварително, за всеки случай.

11. Използвайте леки приставки

Ако използвате високи CPU приставки, които причиняват бавни времена за отговор на сървъра, трябва или да ги изтриете, или да намерите алтернативни приставки, които не изразходват толкова много ресурси. Ето някои леки приставки, които предлагам, макар че в много случаи трябва да направите собствено изследване / тестване. Прегледайте отчета си за мониторинг на заявки, след като инсталирате приставката EACH, за да видите как влияе на времето за зареждане.

Социално споделяне – WP Rocket’s тест показан Перото на социалните медии, монархПрости бутони за споделяне, и MashShare имаше най-малко количество заявки и най-бързо време за зареждане.

резервно копиеUpdraftPlus.

плъзгачимонолог, LayerSlider, или Метеорни плъзгачи.

КоментариУсловно натоварване на Disqus.

ПортфолиоГалерия Envira, FooGallery, или Мрежата.

анализ – Google Analytics и конзолата за търсене трябва да бъдат много. Просто се уверете, че хоствате Google Analytics на място (използвайки WP Rocket, CAOS или WP Disable).

Създатели на странициWordPress Page Builder от MotoPress, но нито един създател на страници не работи по-бързо от родния редактор на WordPress. Комбинирайте това с Дублиращ плъгин и не трябва да се нуждаете от създател на страници (включително създатели на страници, вградени в теми на WordPress). Освен ако вашият екип абсолютно не откаже научете малко HTML (най-лесният език за кодиране), избягвайте създателите на страници.

StudioPress приставки – леки приставки за рамката Genesis.

12. Домакирайте Google Шрифтове локално

Ако виждате грешки в Google Font в отчета си за GTmetrix, това означава, че трябва да хоствате шрифтове локално.

Google-Fonts-GTmetrix

Използвайте може да използвате CAOS за плъгин за Webfonts:

Caos-Fonts

Или Приставката за само хоствани Google Шрифтове е добра алтернатива, която автоматично изтегля всички шрифтове на Google, които използвате и ги добавя към вашия CSS, като трябва да конфигурирате всякакви настройки.

На собствен хост-Google-Fonts-Plugin

13. Домакирайте Google Analytics на място

Ако виждате грешки в Google Analytics в отчета си за GTmetrix, това означава, че трябва да хоствате локалния си проследяващ код на Google Analytics. Най- Приставка за CAOS Analytics прави това автоматично.

Leverage-Брауър-кеширане използвате Google Анализ

Caos-Analytics

WP Rocket също има тази функция.

WP Rocket Local Analytics

14. Уебсайт за повторно тестване

Насочете се към Google PageSpeed ​​Insights или Bitcatcha и да проверите отново времето за реакция на вашия уебсайт. Те трябва да са много по-бързи, като се има предвид, че ние удряме почти всичко, което го повлиява.

Намаляване-Сървър-време за реакция-Facebook

15. Преминете към по-бърз хостинг

Ако времето за отговор на сървъра ви все още е бавно, това определено е причинено от Bluehost.

Преди да надстроите до техния VPS или специален план, направете вашето проучване и разгледайте какво препоръчват опитни хора в WordPress хостинг Facebook група. Вашият колега може да има собствено предложение, но тези хора знаят за какво говорят.

използвам SiteGround и има 200ms пъти за отговор със 100% GTmetrix резултати и .4s Пъти за зареждане на Pingdom. Направете хостинг проверка, пуснете собствени тестове или кликнете върху моите страници за бързо зареждане. Те бяха класирани като домакин №1 в 26 анкети във Facebook и са светове по-добри от тях EIG (Bluehost, HostGator), GoDaddy, и други хостове, които пакетират твърде много хора на един и същ сървър. Имало много хора СЗО мигрирал и публикувано резултати На Facebook и кикотене. чуруликане след чуруликане, пост след пост, гласуване след гласуване след гласуване, по-бърз хостинг ще корекция бавни времена на реакция Те са препоръчани от WordPress, правя безплатни миграции, и аз използвам техните полу-посветен план.

OMM-On-SiteGround

Доклад за скоростта на сървъра на Bitcatcha

2019-GTmetrix-Доклад

2019-Pingdom-Доклад

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да се подобри времена за отговор на сървъра чрез няколко секунди. Ето няколко души, които са мигрирали към SiteGround и публикували своите резултати.

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкетаВижте анкета2017-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotПрепоръки за хостинг на ElementorВижте анкета или ScreenshotЮли 2019 г. Хостинг ПрепоръкаВижте анкета или ScreenshotWordPress-домакин-Poll-Aug-2018Вижте анкета или ScreenshotСподелено-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotGo-To-хостинг-компанияВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotWooCommerce-хостинг-FB-PollВижте анкета или Screenshot2016-уеб-хостинг-PollВижте анкета или ScreenshotBest-WordPress-хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-2019-PollВижте анкета или ScreenshotWP приятелски хостинг анкетаВижте анкета или Screenshot2016-WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotЛюбим хостинг за ElementorВижте анкета или Screenshot2018 хостинг препоръкиВижте анкета или ScreenshotВижте анкета или ScreenshotСайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.Вижте анкета или Screenshot2019-домакин-Poll-1Вижте анкета или ScreenshotХостинг-Анкета-за-SpeedВижте анкета или ScreenshotWordPress-хостинг-Анкета на юни-1Вижте анкета или ScreenshotSiteGround-ПрепоръкаВижте анкета или Screenshot2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-PollВижте анкета или ScreenshotНай-добър Уеб хостинг-доставчик-PollВижте анкета или ScreenshotХостинг-Poll-Feb-2019Вижте анкета или ScreenshotХостинг Препоръки-PollВижте анкета или Screenshot

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPressВижте анкета или Screenshot

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре идва с a безплатна миграция, стадиране, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на страница с функции

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото …

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с помощта на моя партньорска връзка Безвъзмездно ще ви даря добро парче. Всяка година дарявам 3000 долара за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Така или иначе бих избегнал Bluehost – присъединете се към някои групи във Facebook и ще видите разговори, анкети, туитове, и хора СЗО мигрирал от Bluehost до SiteGround. Отказвам да препоръчам EIG / Bluehost ужасен хостинг. Направи си изследване, виждам кой Йоаст използва, и резултати от хора, които мигрирал.

често задавани въпроси

&# X2705; Как да подобря времето за реакция на сървъра?

Въпреки че можете да облекчите натоварването на вашия сървър с CDN, надграждане на PHP версии и избягване на бавни приставки, вашият сървър в крайна сметка се контролира от вашия хостинг. Освен ако уебсайтът ви не е оптимизиран за бързина, наистина не трябва да получавате грешки във времето за отговор на сървъра.

&# X2705; Как да облекча товара на моя сървър?

Използването на добър кеш плъгин като WP Rocket, конфигурирането му правилно (включително добавяне на CDN), ъпгрейд на PHP версии и избягване на гладни за ресурси плъгини и скриптове на трети страни (напр. AdSense) може да помогне за облекчаване на натоварването на вашия сървър.

&# X2705; Каширащите приставки ще подобрят скоростта на сървъра?

Да, те трябва особено, ако ги използвате и за настройка на CDN. Приставките за кеш трябва да подобрят времето за зареждане, резултатите на GTmetrix и времето за отговор на сървъра.

&# X2705; Трябва ли наистина да надстроя хостинга?

Първо, оптимизирайте сайта си. Тогава, ако все още имате бавни времена за отговор на сървъра, надграждане на планове или обмисляте да преминете към по-бърз хост като SiteGround или Cloudways.

&# X2705; Виновен ли е Bluehost??

Много хора съобщават за бавни сървъри на Bluehost, някои хора подобряват времето си на натоварване с над 7 секунди при преминаване към друг хост. SiteGround (споделен хостинг) и Cloudways (облачен хостинг) са 2 популярни избора и двете бяха оценени високо във Facebook.

Надявам се това да е било полезно. Ако имате въпроси, пуснете ми коментар.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map