Kako popraviti spor GoDaddy Hosting WordPress koristeći niz alata + dodataka (i kako provjeriti je li vaš poslužitelj GoDaddy spor)

WordPress web mjesto sporo radi GoDaddy? Ti i svi ostali.


GoDaddy je poznat po registraciji domena, a ne hostingu. iThemes pozvao ih van za pakiranje previše ljudi na istom poslužitelju (što smanjuje troškove). Oni su također takvi polako za oslobađanje novijih PHP verzija, i naravno, the CEO ubija slonove i bojkotiran je zbog podržavajući SOPA. Čak je i Forbes napisao an članak pod naslovom “5 razloga zašto biste trebali napustiti Godaddy.” Oni također crna lista svih dodataka za predmemoriju i prisiliti vas da koristite vlastiti ugrađeni sustav za predmemoriranje, koji ne sadrži svijeću da bi dopunio predmemorije predmemoriranja kao što su WP Rocket, WP Fastest Cache ili čak W3 Total Cache.

Ako želite nastaviti koristiti GoDaddy, možete ga ubrzati nadogradnja na PHP 7.2 u svom cPanelu, postavljanje Besplatni CDN Cloudflarea, i pomoću dodataka poput Autoptimize + WP-Optimizacija.

Možete pokrenuti web mjesto putem Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Google preporučuje vrijeme odziva poslužitelja od <200 ms. Sve više od 200 ms smatra se sporim i možete se prepoznati Spori poslužitelji GoDaddyja kao glavni problem.

Dno crta – potičem vas da negdje potražite novog davatelja usluga hostinga. Čak i izvan polemika, njihovo je gostovanje ozloglašen za sporost. WordPress hosting grupa Facebook konstantno bashes GoDaddy za to, a njihovo je gostovanje u mnogim Facebook anketama ocijenjeno loše.

koristim WordPress hosting SiteGround-a koji je također koristi Yoast, preporučuje WordPress, i mnogi su ocijenjeni kao prvi domaćin Ankete na Facebooku. Mnogo narod već imam premješten od GoDaddy do SiteGround s brže vrijeme učitavanja. Ja sam na njihovom polu-namjenski plan GoGeeka i imaju 100% GTmetrix rezultate 200ms puta odziva poslužitelja. I oni to rade slobodne migracije.

Bez obzira na to, ovi savjeti će vam pomoći da ubrzate svoju WordPress stranicu. Komentirajte s bilo kojim pitanjima!

Kad završite, nadam se da vaš izvještaj GTmetrix izgleda ovako:

2019-GTmetrix-izvještaj

Ovaj bi videozapis trebao pomoći (vremenske oznake su u opisu videozapisa):

1. Provjerite vrijeme odziva vašeg servera

Pokrenite svoju web lokaciju Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. To ili znači da vaša hosting tvrtka koristi sporu / zastarjelu tehnologiju ili vaš plan ne uključuje dovoljno resursi poslužitelja. Da biste to riješili, ili morate nadograditi planove na GoDaddy (upravljani / VPS) ili se prebaciti na nekoga poput SiteGround čije brzinska tehnologija je 10 puta brži. Kao što možete vidjeti u tweetovima ispod, ovo je čest problem s klijentima GoDaddy-a.

Smanjite vrijeme odziva servera

Što-je-the-razlog-da-GoDaddy-je-utovar-vrlo polagano-Quora

Uspori Godaddy

Vrijeme odgovora poslužitelja Godaddy

Spora vremena odziva poslužitelja na Godaddy

Vremena odgovora poslužitelja Godaddy

Uspori vrijeme odgovora poslužitelja Godaddy

Povratne informacije o hostingu s upravljanjem Godaddy-om

2. Nadogradite na PHP 7.2 na cPanelu GoDaddyja

Nadogradnja na PHP 7.2 može učiniti vašu web lokaciju 2-3x brže. Većina korisnika WordPress-a ima zastarjele verzije PHP-a budući da vas GoDaddy (i ostali domaćini) neće automatski nadograditi jer može pokvariti web mjesto ako imate nekompatibilne dodatke. Zbog toga, kad god GoDaddy izda novu verziju PHP-a (na koju oni često kasne), trebali biste nadograditi čim možete.

WordPress PHP Mjerila

Kako nadograditi na PHP 7.2 na GoDaddy

 1. Prijavite se na svoj GoDaddy cPanel
 2. U odjeljku Software kliknite Odaberite Verziju PHP-a
 3. Promjena na PHP 7.2
 4. Provjerite vaše web mjesto na pogreške
 5. Ako vidite pogreške, pokrenite Provjera kompatibilnosti PHP-a kako bi bili sigurni da su dodaci kompatibilni
 6. Ako i dalje vidite pogreške, vratite se na stariju verziju PHP-a

Godaddy PHP 7.2

Novija verzija PHP-a - GoDaddy Community

3. Smanjite datoteke sa automatskim optimiziranjem

Ako svoje web mjesto pokrećete putem GTmetrix / Pingdom, obično ćete vidjeti preporuke za minify, Gzip i druge. Instalirajte Automatski optimizirajte dodatak i jednostavno omogućite opcije u glavnom izborniku. Ako planirate koristiti StackPath (korak 13 koji iznosi 10 USD mjesečno dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom, ali jest preporuka u WordPressov vodič za optimizaciju) unesite svoj CDN URL.

Autoptimize-Main-postavke

Ako koristite Google fontove, oni mogu rezultirati i pogreškama u GTmetrix-u:

Google Fontovi-GTmetrix

Ako ih vidite, idite na postavke automatskog optimiziranja “Extra” i odaberite “kombiniraj i poveži u glavi”:

Automatski optimizirajte Kombinirajte Google fontove

4. Očistite bazu podataka s WP-optimizacijom

Instalirajte WP-Optimizirajte dodatak zatim kliknite “WP-Optimiziraj” (lijevo na nadzornoj ploči). Trčanje briše vaše datoteke smeća, neželjene pošte, revizije posta, trackback-a i smeća. Budući da se ove konstantno gomilaju, pobrinite se da zakažete WP-Optimize da se izvodi svaka 2 tjedna.

WP-Optimizirajte čistu bazu podataka

5. Postavljanje CDN-a Cloudflare-a

CloudFlare je besplatna usluga koja poboljšava i brzinu i sigurnost vaše web stranice. Poboljšava brzinu hostingom vašeg WordPress web mjesta na više mjesta podatkovni centri širom svijeta koji djeluje kao CDN (mreža za dostavu sadržaja) i smanjuje geografsku udaljenost koja je potrebna da vaš sadržaj putuje. Morat ćete se prijaviti za besplatni plan, promijeniti svoje poslužitelje imena u Cloudflare, a zatim prilagoditi nekoliko postavki na nadzornoj ploči Cloudflare-a. Upute su u nastavku.

Cloudflare centri za podatke

1. Prijavite se za Cloudflareov besplatni plan dodajte svoje web mjesto i pokrenite skeniranje. Cloudflare će vas voditi kroz skup stranica dok ne dođete do stranice na kojoj vas Cloudflare dodijeli 2 poslužitelja imena.

Cloudflare Nameservers

2. Prijavite se na svoj GoDaddy račun i na popisu proizvoda idite na Domena → Upravljanje DNS-om → Poslužitelji imena → Promjena. Kliknite “prilagođeni poslužitelji imena“I dodajte one koje vam je Cloudflare dao:

Godaddy Cloudflare poslužitelji imena

3.Idi na Postavke brzine Cloudflarea i kopirajte ove:

CloudFlare-Speed-Tab

4. U Cloudflareu idite na postavke predmemoriranja i Pročišćavanje pojedinačnih datoteka → Pročistite sve.

Čišćenje oblaka

Ovo je sve što trebate učiniti. Razmnožavanje poslužitelja imena Cloudflare može potrajati i do 72 sata.

6. Optimizirajte slike

Za to ćemo koristiti GTmetrix. Pokrenite web mjesto putem GTmetrix-a i u izvješću ćete vidjeti slike koje možete optimizirati na 3 načina. GTmetrix prikazuje samo neoptimizirane slike za jednu stranicu započnite optimizacijom slika koje se pojavljuju na više stranica (slike logotipa, bočne trake i podnožja), a zatim pokrenite najvažnije stranice kroz GTmetrix i popravite pojedinačne slike i na njima.

Postoje tri načina za optimizaciju slika u GTmetrix-u:

 • Poslužite umanjene slike – promijenite veličinu velikih slika kako bi bile manje
 • Navedite dimenzije slike – odredite širinu / visinu u HTML-u ili CSS-u slike
 • Optimizirajte slike – gubitak komprimirati slike koristeći Imagify

slika-optimizacija

Poslužite umanjene slike – GTmetrix vam govori koje su slike prevelike i koje dimenzije im je potrebno promijeniti. Pronađite sliku, izrežite je ili promijenite veličinu, prenesite je na WordPress, a zatim zamijenite staru sliku novom. Slijedite svoje „spremnike slika“ i stvorite varalicu (dolje). Ručno možete provjeriti postoje li velike slike desnim klikom na sliku → kopiraj adresu slike a zatim idite na taj URL gdje biste trebali vidjeti je li prevelik. Nikad ne koristite povucite za promjenu veličine značajka u vizualnom uređivaču jer se time mijenja samo veličina prikazane slike (ne stvarna slika).

Uzorak varalice:

 • Logotip: 150 (š) x 37 (h)
 • Klizači: 1950 (š) x 550 (h)
 • Widgeti bočne trake: 319 (w)
 • Tijelo sadržaja bloga: 600 (w)
 • Istaknute slike: 200 (š) x 200 (h)
 • Slike vrtića: 225 (h)

Navedite Dimenzije slike – pogledajte svoje izvješće GTmetrix i proširite ove stavke da biste vidjeli koje slike trebaju. Pronađite ih u WordPressu, a zatim odredite dimenzije (širina / visina) koje će vam reći GTmetrix. vizualni uređivač brine se o tome automatski pa to obično morate činiti sa slikama koje se nalaze u widgetima, stvaraocima stranica i drugim mjestima.

odrediti-image-dimenzije

Optimizirajte slike – koristeći komprimirajuće slike bez gubitaka Imagify ili Kraken (oba su besplatna dok ne dosegnete mjesečno ograničenje). Iako postoje drugi potpuno besplatni dodaci koji nude neograničene kompresije, NE upotrebljavajte ih jer imaju bugove, neće raditi ili će slomiti vaše slike.

Zamislite upute

 1. Instalirajte Zamislite dodatak
 2. Prikazivat će vam se upute
 3. Prijavite se na Imagify i unesite svoj ključ API-ja
 4. Postavite razinu kompresije (normalnu, agresivnu, ultra)… Ja koristim agresivnu
 5. Imagif all (skupno komprimira sve slike na vašoj web lokaciji)
 6. Nakon što se limit poveća, kupite plan ili pričekajte sljedeći mjesec da resetirate svoj limit

imagify

imagify-wordpress-slika-optimizacija

Kad završite, pokretajte stranice putem GTmetrix-a i provjerite jesu li sve 3 stavke 100%.

7. Izbjegavajte visoke CPU dodatke

Učitavanje sljedećih dodataka dugo je trajalo. Mnogo njih nalazi se na popisu GoDaddyja dodaci na crnoj listi jer (posebno stat i povezani post dodaci) troše puno CPU-a.

 1. Dodaj Ovo
 2. AdSense klikanje praćenje prijevara
 3. Kalendar događaja “Sve u jednom”
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Bolje WordPress Google XML Sitemapove
 7. Provjera prekida veze (koristi provjeru Dr. Link)
 8. Stalni kontakt za WordPress
 9. Kontakt obrazac 7
 10. Kontekstualni povezani postovi
 11. Digi automatske veze
 12. Disqus sustav za komentare
 13. Divi Builder
 14. Esencijalna mreža
 15. Pogledajte cijeli popis od 65 sporih dodataka

Također možete koristiti karticu vodopada GTmetrix da biste vidjeli svoje spore dodatke…

Spor WordPress dodatak

Obrišite ih ili pronađite brži dodatak koji radi isti posao. Na primjer, the Klizač revolucije dodatak može uzrokovati probleme s brzinom dok Soliquy klizač jedva povećava vrijeme vašeg opterećenja. JetPack i dodaci za dijeljenje na društvenim mrežama mogu uzrokovati probleme sa brzinom. Izbrišite WordPress uvoznik, Hello Dolly i ostale dodatke koji vam nisu potrebni. Ako dodatak koristite samo u određeno vrijeme (kao što je Broken Link Checker), popravite svoje pokvarene veze, a zatim ih izbrišite. Yoast generira Sitemap za vas tako da vam ne trebaju Google XML Sitemapovi. Umetnite kôd za praćenje usluge Google Analytics izravno u podnožje, umjesto da upotrebljavate dodatak. Ili koristite a Facebook widget i Twitter widget bez upotrebe dodatka. Manje dodataka znači brže vrijeme učitavanja i manje potencijalnih pogrešaka na vašoj web lokaciji.

Savjeti za dodatke

 • Deaktivirajte i izbrišite SVE dodatke koje ne upotrebljavate
 • Dijagnosticirajte dodatke za sporo učitavanje pomoću kartice vodopada GTmetrix
 • Zamijenite spore dodatke laganim dodacima (pogledajte sljedeća 3 koraka)
 • Isključite sve postavke dodataka koje ne upotrebljavate (baš kao što ste onemogućili neiskorištene postavke WordPress-a putem WP-a Onemogući, pojedinačne postavke dodataka mogu se dodati i vašem vremenu učitavanja)

8. Izbjegavajte Google karte

Ovo vam ubija vremena utovara. Pokušajte upotrijebiti samo jedan na stranici s kontaktima ili napravite snimku zaslona karte (budući da se fotografija brže učitava od ugrađene karte) i upotrijebite vezu “Otvori u kartama”..

9. Izbjegavajte reklame

Baš kao što Google Maps zahtijeva da vaše web mjesto povlači resurse s vanjskih web stranica i dodaje TON zahtjeva u svoje izvješće GTmetrix / Pingdom, tako su i reklame prilično najgora stvar koju možete učiniti u svoje vrijeme učitavanja. Zaboravite na upotrebu Google AdSense i započnite s korištenjem partnerskih veza (ne samo da su isplativije, već će vam i manje puta učitavati).

GTmetrix-Oglasi

10. Koristite brzi klizač / galeriju / dodatak za društveno dijeljenje

Monolog – Lagani klizač koji stoji 19 dolara, što je vrlo jednostavno za korištenje i dobra je zamjena Klizač revolucije ili Klizač sloja koji su ozloglašeni za usporavanje WordPress web mjesta.

Meta klizač – besplatan minimalni dodatak za klizače s odličnim recenzijama.

solilokvij-klizač

Galerija Envira – Lagani dodatak galerije od 29 dolara koji možete zamijeniti NextGEN Galerija i Esencijalna mreža koji su spori. Envira ima a besplatna verzija ali ne dolazi s albumima, oznakama, društvenom integracijom, predlošcima galerija, dubinskim povezivanjem, stranicama, e-trgovinom, provjerom slika itd..

FooGallery – besplatni popularni dodatak lagane galerije s odličnim (5 zvjezdica) recenzijama.

envira-galerija

Sassy Društveni udio – lagani gumbi društvenog dijeljenja s preko 100 usluga društvene razmjene i oznaka te prilagodljive ikone.

Dijeljenje društvene mreže DVK – alternativni dodatak koji podržava Facebook, Twitter i Google+.

sassy-socijalno-udio

11. Onemogućite neiskorištene postavke sa WP Disable

Instalirajte WP Disable dodatak koji vam pomaže isključiti neiskorištene postavke u jezgri WordPress-a (koji troše CPU) i ima druge mogućnosti za ubrzavanje vaše WordPress stranice. Savjeti su u nastavku.

 • Onemogućite SVE POSTAVKE koje ne upotrebljavate
 • Zakazivanje brisanja neželjene pošte dobra je ideja
 • Emojis, Google Maps i Gravatars dugo se učitati
 • Pingbakovi i povratne veze obično ne vrijede dodatnih resursa
 • Postavite revizije posta na 3-5 tako da imate sigurnosne kopije, ali ne trebaju vam stotine
 • Ostale opcije na kartici “zahtjev” mogu vam poboljšati vremena učitavanja

WP-disable-Zahtjevi

WP-disable-Tagovi Uobičajeni

WP-Onemogući-Admin

/ WP-Onemogući-SEO.

WP-disable-Ostalo

12. Lazy Load Videos

Jedan video obično dodaje 2-3 sekunde vremenu učitavanja stranice. Lijeni učitavanje videozapisa dodatak čini to da se videozapisi učitavaju samo nakon što čitatelji pomiču dolje po stranici i postanu vidljivi.

Lagani YouTube ugrađuje – druga je mogućnost učitavanje videozapisa tek kada ljudi kliknu gumb za reprodukciju. Neću izumiti kotač (i trebat će vam neko znanje kodiranja), ali slijedio sam to lagani YouTube ugraditi udžbenik. U osnovi ćete zalijepiti neki kôd u vaš web predložak, zalijepiti još neki kôd u svoj CSS, a zatim svaki videozapis umetnuti pomoću “div” koda. Ako vam treba pomoć, možete zatražiti od mog programera da to učini za vas, ali to čini veliku razliku.

13. Postavljanje CDC-a za StackPath

CDN tvrtke StackPath ugošćuje vašu web lokaciju u 31 podatkovnom centru širom zemlje / svijeta koji smanjuje geografsku udaljenost između vašeg poslužitelja i posjetitelja. I Cloudflare i StackPath su CDN-ovi, ali više podatkovnih centara = brža isporuka sadržaja. To je 10 USD mjesečno s pokusom od 30 dana.

Možete (i trebali biste barem isprobati) koristeći Cloudflare i StackPath jer dok je Cloudflare besplatan, StackPath koristi SSD (SSD diskove) s 10 GB vezama, a njihov tim za podršku uspio je poboljšati moj GTmetrix YSlow rezultat za 8%. Zbog toga se obratite njihovoj službi za podršku kako bi se osiguralo da je optimalno konfigurirana, a zatim ponovno testirajte svoju web lokaciju u GTmetrix-u. Ako vidite poboljšanje, zadržite ga. Ako ne, otkažite besplatno probno razdoblje. Ali to je sigurno vrijedno testiranja.

StackPath-data-centara

Korak 1: Prijavite se za StackPath s besplatnim pokusom od 30 dana da biste vidjeli kako vam se sviđa.

Korak 2: idite na nadzornu ploču StackPath, kliknite karticu CDN i napravite CD-mjesto StackPath.

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domena

StackPath-Server-IP-adresa

CDN-URL-StackPath

3. korak: Kopirajte svoj CDN URL i zalijepite u postavke automatskog optimiziranja iz koraka 3.

Autoptimize-CDN-Postavka

4. korak: U StackPathu idite na CDN → Postavke predmemorije, a zatim kliknite “Purge Everything”.

StackPath-Čistka-Cache

5. korak: Pokrenite web mjesto u GTmetrix a “mreža za dostavu sadržaja” trebala bi biti zelena u YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Ako stavke proširite u GTmetrix i vidite da to ima veze sa vašim CDN-om, obratite se StackPath-ovom timu za podršku koji bi vam trebao pomoći u rješavanju tih problema. Imaju izvanrednu podršku.

Besplatne domene kolačića MaxCDN

GTmetrix YSlow bez StackPath
GTmetrix YSlow bez MaxCDNGTmetrix YSlow with StackPath
GTmetrix YSlow s MaxCDN

14. Lokalno ugostite Google Analytics

CAOS je dodatak koji popravlja “iskorištavanje predmemoriranja preglednika” koji ćete često vidjeti u GTmetrix-u i drugim alatima za testiranje brzine. Samo instalirajte dodatak, unesite svoj ID praćenja, a dodatak radi ostalo.

Poluga-Brower-Caching-Google Analytics

15. Pronađite svoje najsporije učitavanje stranica

Pomoću Google Analytics možete pronaći vremena učitavanja (i preporuke) za svoje najgledanije stranice i najsporije učitavanje stranica. Prijavite se na Google Analytics, a s lijeve strane idite na Ponašanje → Brzina web mjesta → Prijedlozi brzine. Kliknite ‘Prijedlozi stranice za brzinu stranice’ da biste vidjeli preporuke, mada bih rekao da su preporuke GTmetrix obično bolje.

Speed-prijedlozi-Google Analytics

16. Redovno ažurirajte WordPress softver

Ažurirajte jezgru, temu, dodatke i okvir WordPressa ako ga koristite (npr. Genesis).

Ažuriranja za WordPress

Prebacite se na SiteGround (br. 1 domaćin u anketama na Facebooku)

SiteGround dosljedno je ocijenjeno kao # 1 domaćin u Ankete na Facebooku i jesu li svjetovi bolji od GoDaddyja. Oni su također takvi koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Druga je sjajna opcija Kinsta tko je brzo, ali skupo. Ako imate sporo vremena odziva poslužitelja u PageSpeed ​​Insights pogledajte ljude koji su migrirali od GoDaddy do SiteGround i objavio svoje rezultati. Primijetit ćete kako nitko ne ide sa SiteGround-a na GoDaddy jer je to silazak.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

GoDaddy-to-SiteGround

Evo Facebook anketa o tome što ljudi smatraju da je “najbolji” hosting:

2019. Hosting anketaPogledajte anketu2017-WordPress-hosting-FB-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonPreporuke Elementor hostingaPogledajte anketu ili ZaslonSrpanj 2019. Preporuka za hostingPogledajte anketu ili ZaslonWordPress-Host-anketa-kolovoz-2018Pogledajte anketu ili ZaslonZajednički-hosting-anketa-2017Pogledajte anketu ili Zaslon2019-hosting-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonGo-To-hosting-CompanyPogledajte anketu ili ZaslonWordPress-hosting-anketa-2017Pogledajte anketu ili ZaslonManaged-hosting-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonWooCommerce-hosting-FB-AnketaPogledajte anketu ili Zaslon2016-web-hosting-anketuPogledajte anketu ili ZaslonNajbolje WordPress-hosting-Provider-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonNajbolje web-hosting-2019-anketaPogledajte anketu ili ZaslonWP prijateljsko hosting anketaPogledajte anketu ili Zaslon2016-WordPress-hosting-FB-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonOmiljeni hosting za ElementorPogledajte anketu ili Zaslon2018. Preporuke za hostingPogledajte anketu ili ZaslonWordPress hosting anketa rujna 2018.pngPogledajte anketu ili ZaslonUpravlja-WordPress-hosting-anketa-2017Pogledajte anketu ili Zaslon2019-domaćini-Poll-1Pogledajte anketu ili ZaslonHosting-anketa-za-SpeedPogledajte anketu ili ZaslonWordPress-hosting-anketa-lipanj-1Pogledajte anketu ili ZaslonSiteGround-PreporukaPogledajte anketu ili Zaslon2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonNajbolje web-hosting-Provider-AnketaPogledajte anketu ili ZaslonHosting-anketa-veljače-2019Pogledajte anketu ili ZaslonHosting-Preporuke-AnketaPogledajte anketu ili Zaslon

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPressPogledajte anketu ili Zaslon

Preporučio je WordPress:

SiteGround-Preporučeni-WordPress-Host

I mimo Ivica tko vodi WordPress ubrzava Facebook grupu sa 16.000+ članova.

Preporučeni alati za WordPress-Speed-Up

Nekoliko tema:

SiteGround vs Godaddy Twitter

Godaddy na SiteGround

Godaddy na SiteGround migracije

Godaddy na SiteGround brže

Godaddy na SiteGround brže web mjesto

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround WordPress hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Koristim SiteGround zato što:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom izvještaji govore sami za sebe
 2. Moje se stranice učitavaju odmah (kliknite ih ako želite)
 3. Brzo brzinska tehnologija (PHP 7,3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Preporučeno od Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress ubrzati
 5. Poslužitelji SiteGrounda su vrlo brzi i nisu pretrpan poput GoDaddyja
 6. Razgovor uživo je trenutni, a na karte se odgovara puno brže nego GoDaddy
 7. Oni vašu web stranicu štite od hakera / zlonamjernog softvera, dok GoDaddy ne
 8. Moj blog ima nikad nije sišao iz slučajne pogreške ljudi se primaju s GoDaddyjem
 9. Nadogradnja na PHP 7.2 je besplatna (za razliku od GoDaddyja) i nemaju dodatke na crnoj listi
 10. GrowBig dolazi s postavljanjem mjesta, više prostora za pohranu i više resursa servera (pomaknite se prema dolje do „dodijelimo vam potrebne resurse“ i pokažite pokazivač iznad server kartica)
 11. GoGeek dolazi s još više resursa za poslužitelj, pohranu, prioritetnu podršku
 12. Slobodne migracije, migratorski dodatak, i a 30-dnevna garancija povrata novca
 13. Mnogo pohvala na Reddit, Razgovori na Facebooku, Cvrkut, TrustPilot
 14. Više pohvala na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. Korisnici GoDaddy koji su se preselili na SiteGround: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Pridruživanje odgovornosti – ako se prijavite za SiteGround koristeći moj affiliate link Donirat ću vam dobar komad bez ikakvog troška. Svake godine darujem 3.000 dolara za GoFundMe kampanje (2018. je trebalo nahraniti gladne u Denveru, 2017. bila je Crvenom križu u uraganu Harvey). Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. U svakom slučaju, izbjegavao bih GoDaddy – pridružiti se nekim Facebook grupama i vidjeti razgovori, ankete, tweets, i narod Who premješten iz GoDaddy na SiteGround. Odbijam preporučiti GoDaddy nikome – njihovi su poslužitelji pretrpan, zlonamjernog zagađenih, i imaju osnivača koji podržava SOPA + lov na slonove. Učini svoj istraživanje i pogledaj tko je Yoast trenutno koristi.

LOmM-na-SiteGround

Ljudi obično migriraju jer im brzinska tehnologija možete smanjiti vrijeme opterećenja na pola:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Nabavite hosting od SiteGround-a

SiteGround je odličan podijeljen opcija za hosting. Ako tražite nešto još brže (upravljani hosting u oblaku), Cloudways je vaša najbolja oklada i kreće se od 10 USD / mjesečno za njihov najpopularniji DigitalOcean plan. Podrška nije dobra kao SiteGround (ulaznice mogu potrajati nekoliko sati), ali Cloudways poslužitelji nadigrati SiteGround, WP Engine i puhat će GoDaddy, EIG i A2 iz vode. Evo tweetova ljudi koji su prešli na Cloudways i objavili svoje rezultate: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10.

Preporuke hostinga Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce anketa

Anketa VPS hostinga u oblaku

Prijedlozi za WordPress hosting

Pogledajte upravljani WordPress hosting na Cloudwaysu

Pročitajte Moj puni priručnik za brzinu WordPress-a

Ako tražite dodatne savjete za brže učitavanje web mjesta WordPress, pogledajte moj WordPress brzi vodič koji sadrži 400+ komentara i višestrukim je ljudima pomogao da optimiziraju svoju web lokaciju kako bi se učitali 400% brže. Već sam prešao preko mnogih savjeta, ali ako se i dalje borite sa sporom WordPress web-lokacijom na GoDaddy-u, uvijek je ažuriram novim dobrotama.

Vodič za optimizaciju brzine programa WordPress

Pomoć za moj WordPress alat za optimizaciju brzine

Pronaya je WordPress programer koji sam pronašao freelancer.com koji živi u Bangladešu i specijalizirao se za optimizaciju brzine programa WordPress (da, bolji je od mene). S njim surađujem više od 5 godina, a on mi je pomogao optimizirati web mjesto za tako brzo učitavanje i više klijentskih web mjesta što se učitava 500% brže. Ima 40 dolara po satu (projekti obično izvode od 300 do 400 dolara) i na svom freelancer profilu ima savršenu recenziju od 5 zvjezdica. Radio sam s preko 20 inozemnih freelancera i on je uvijek uvijek onaj kojem se obraćam za napredni WordPress brzinu i razvoj.

Kako unajmiti Pronaya – prijavi se za Račun freelancera i traži korisnika BDkamol. Obavezno isključite opciju “mrežni korisnici” ili je pošaljite e-poštom na adresu [email protected] Samo ozbiljni upiti i nemojte mu reći da očekujete stopostotni rezultat dok koristite sporo hosting, nabujalu WordPress temu i mnoštvo dodataka. Pregledajte moju WordPress brzi vodič i pobrinite se da budete na dobrom hostingu i umanjite dodatke najmanje (hvala !!!).

Pronaya-Kumar-S-Mišljenje

Često postavljana pitanja

&# X2705; Je li problem GoDaddy?

Vjerojatno su pretrpali svoje poslužitelje i dobili su lošu ocjenu u 40+ Facebook anketa. GoDaddy je po pitanju brzine jedan od najgorih izbora za hosting.

&# X2705; Kako možete provjeriti sporo vrijeme reakcije poslužitelja?

Pokrenite web mjesto putem Google PageSpeed ​​Insights kako biste provjerili vrijeme odziva vašeg poslužitelja. Trebao bi biti manji od 200ms.

&# X2705; Što je najlakši način poboljšanja vremena učitavanja GoDaddyja?

Nadogradite na PHP 7.2 u svom GoDaddy računu, instalirajte dodatak za automatsko optimiziranje, postavite besplatni CDN Cloudflare-a, očistite bazu podataka pomoću WP-Optimize i upotrijebite dodatak za optimizaciju slike poput ShortPixel-a. Izbjegavajte dodatke koji troše visok CPU i prikazuju se više puta u vašem GTmetrix izvješću. Također stvaram popis 65+ sporih dodataka koje treba izbjegavati.

&# X2705; Možete li upotrijebiti dodatak za predmemoriju s GoDaddyjem?

Ne, GoDaddy koristi svoj ugrađeni sustav predmemoriranja i dodatke za predmemoriju crnih popisa. Problem s tim je u tome što dodaci za predmemoriju čine mnogo više za vašu brzinu nego samo predmemoriranje.

&# X2705; Zašto GoDaddy pretrpava njihove servere?

Da bi smanjili troškove. GoDaddy je poznat po tome što je jedna stvar (jeftino) i namijenjen je početnicima. Većina iskusnih korisnika koji se pridruže Facebook grupama povezanim s WordPressom i obave više istraživanja znaju da postoje bolje mogućnosti.

&# X2705; Koji je najbolji alat za ispitivanje brzine?

GTmetrix je najbolji alat za dobivanje određenih preporuka za poboljšanje brzine i pronalaženje određenih slika ili dodataka koje je potrebno optimizirati. Google PageSpeed ​​Insights prvenstveno je dobar za mjerenje vremena reakcije poslužitelja.

Tako…. je li upalilo?
Javite mi svoje nove Pingdom / GTmetrix rezultate u komentarima! Ako vam je potrebna pomoć u popravljanju sporog GoDaddyjevog WordPress hostinga, ostavite komentar i rado ću vam pomoći u svemu što mogu. Ako je povezan s dodatkom / alatom koji sam spomenula, imajte na umu da oni također imaju svoju podršku :)

Molim vas podijelite ako vam se svidio ovaj udžbenik – bio bih vam zahvalan!

Oh, a evo i osnivača GoDaddy-a, Bob Parsons:

Bob Parsons Godaddy

bob-Parsons-GoDaddy

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map