Kako popraviti spor hosting WordPress na SiteGround i izbjeći CPU ograničenja (koristite PHP 7.4, Cloudflare, podešavanje WP rakete ili SG Optimizer)

Uključite sporo mjesto za WordPress SiteGround?


I ja sam imao ovaj problem; moji rezultati GTmetrix-a bili su blizu 100% za svaki post na blogu koji sam napisao (jer sam opsjednut brzinom), ali vrijeme moje učitavanja moglo bi biti i do 10+ sekundi. Na većinu svojih postova imam puno slika i komentara, ali u GTmetrixu nije bilo doslovno ništa drugo. Napokon sam zaključio da polu posvećeni plan SiteGround GoGeek, pa čak i njihovo gostovanje u oblaku, nije bio dovoljno brz (spoiler: prešao sam iz SiteGround-a u Cloudways).

Ovaj udžbenik pokriva sve što trebate znati kako biste postigli bolje rezultate + vrijeme učitavanja u GTmetrix-u. SiteGround je sjajan za zajedničko gostovanje, ali ako imate WooCommerce, AdSense, visoke CPU dodatke ili vanjske skripte, preskočio bih zajedničko hosting sve zajedno. Njihovi zajednički poslužitelji često ne mogu podnijeti potrebne resurse, uzrokujući sporo WordPress web mjesto.

Postoje bolje mogućnosti od razmatranja hostinga u oblaku SiteGround-a Cloudways DO nudi ista 2 CPU + 4GB RAM-a za 42 USD mjesečno (umjesto 80 USD mjesečno s SiteGroundom). Moj je prijedlog da optimizirate web mjesto najbolje što možete, ali pripazite na vrijeme odziva poslužitelja koje možete mjeriti u Google PageSpeed ​​Insights. Ako su spori, znate problem.

1. Nadogradnja na PHP 7.4

SiteGround je objavio PHP 7.4 na koji možete nadograditi na nadzornoj ploči.

To je znatno brže, pogotovo ako trenutno imate stariju verziju PHP-a, a to je jedan od najjednostavnijih načina da ubrzate web mjesto. Dobro je uzeti sigurnosnu kopiju i provjeriti kompatibilnost vaših dodataka i tema, iako je provjera kompatibilnosti PHP-a nekako beskorisna..

SiteGround PHP 7.4 Najava

Kako nadograditi na PHP 7.4 na web lokaciji

 • Prijavite se na svoj račun
 • Kliknite Devs sa lijevog izbornika
 • Kliknite PHP Manager
 • Kliknite ikonu za uređivanje
 • Promijenite verziju PHP-a i kliknite CONFIRM (snimka zaslona u nastavku)

SiteGround Ažuriranje PHP verzije

2. Koristite WP raketu umjesto SG Optimizer-a

Treba li koristiti SG Optimizer ili WP Rocket? Izbacimo to sa puta.

WP Rocket i dalje ima više optimizacija brzine od SG Optimizer (čak i uz veliko ažuriranje SG Optimizer-a) što znači da ćete gotovo sigurno vidjeti bolje rezultate uz WP Rocket. Omogućuje vam da radite stvari koje SG Optimizer ne čini: lokalno analiziranje, lijeni učitavanje video zapisa + iframes, zamjena iframea s pretpregledom slike, čišćenje baze podataka, integracija više CDN-ova i još mnogo toga.

Glavna prednost SG Optimizer-a je da je predmemoriranje (pretpostavimo da bude) brže od bilo kojeg drugog predmemoriranja predmemorije, jer on koristi predmemoriranje na strani poslužitelja, a ne predmemoriranje na temelju datoteke. Ipak, testirao sam i SG Optimizer vs. WP Rocket i uvijek sam se našao na WP Rocketu sa SG Optimizer deinstaliranim.. Svaka web lokacija je različita, pa preporučujem da napravite vlastite testove.

Druga mogućnost je korištenje WP Rocket-a za sve, ali predmemoriranje. Da biste to učinili, konfigurirali biste postavke WP Rocket-a da obrađuju sve (osim keširanja). Zatim onemogućite keširanje stranica WP Rocket-a koristeći njihovu pomoćni dodatak. Konačno, instalirajte SG Optimizer i koristite ga samo za predmemoriranje (ali onemogućite sve ostalo da se izbjegne preklapanje funkcionalnosti kojima upravlja WP Rocket).

Postoji razlog zašto je WP Rocket obično dodatak za predmemoriju # 1 u anketama na Facebooku:

Anketa najbolje predmemorije za predmemoriju u 2016. godini

Anketa predmemorije predmemorije 2019.

Swift vs WP Raketa

Anketa 2016 predmemorija predmemorije

Anketa o najboljim predmemorijama za predmemoriju 2018. godine

wp raketa vs w3 totla cache

Evo što kaže SiteGround, no slažem se s tim. Opet, napravite vlastite testove!

SG-optimizaciju-vs-Cache-Dodaci

3. Ispravno konfigurirajte dodatak za predmemoriju

Koji god dodatak za predmemoriju koristite, važno je da je 110% konfiguriran. Ako koristite samo SG Optimizer, možda biste trebali isprobati WP Rocket, WP Najbrži predmemoriju ili Swift da biste se pobrinuli za “ostale” optimizacije. Ne zaboravite da izbjegavate dvostruku funkcionalnost između dodataka.

4. Aktivirajte Cloudflare-ov CDN u SiteGround

CDN Cloudflarea sada je bio 200+ podatkovnih centara (whoa). I dalje je besplatno!

Zašto niko ne bi koristio to je mimo mene, ali možete aktivirajte na nadzornoj ploči SiteGround-a.

CloudPlare SiteGround cPanel

I dalje biste trebali konfigurirati postavke u vašem Nadzorna ploča u oblaku. Evo nekoliko savjeta:

 • Ubrzati: omogućiti Brotli i raketni utovarivač
 • Scrape Shield: omogućiti zaštitu vruće veze
 • firewall: blokirajte loše datoteke s izvješća o prometu uživo Wordfencea
 • Pravila stranice: Cloudflare ima puno pravila stranice za brzinu, sigurnost, kompatibilnost

5. Izbjegavajte pogađanje ograničenja CPU-a SiteGround

Plan vašeg web mjesta mora imati dovoljno resursi poslužitelja da se prilagodi potrošnji resursa na vašoj web lokaciji. Ako se to ne dogodi, primit ćete CPU obavijesti od SiteGround-a koji prijete da će zatvoriti vašu web lokaciju, ali to je i dobar razlog da će vaša WordPress web stranica biti spori na SiteGround-u. To je zato što je vaš poslužitelj vjerojatno preopterećen i „pod stresom“.

Kreni prema Stranica značajki SiteGround-a i pomaknite se prema dolje do odjeljka “dodijelimo vam potrebne resurse”. Zadržite pokazivač iznad server red i pogledajte koliko resursa dolazi s vašim planom:

Usporedba resursa SiteGround poslužitelja

Zatim usporedite ovo s potrošnjom CPU-a (ovo je snimka zaslona njihova hostinga u oblaku):

Smanjiti CPU-Običaj-WordPress

Ako premašite ograničenje CPU-a, dobit ćete ovu poruku e-pošte:

Ograničenja CPG-a SiteGround

Jeste li blizu prelaska CPU ograničenja?

Ako je to slučaj, potreban vam je hosting plan koji dolazi s više resursa poslužitelja (Ograničenja CPU-a označene su kao najveći pad tvrtke SiteGround). Možete nadograditi sa SiteGroundom, ali ako ste već na njihovom GoGeekovom planu ili oblačnom gostovanju, definitivno bih ne nadograditi na nešto više. Kao što sam rekao, SiteGround je do određenog trenutka sjajan, ali jednom kad prerastete GoGeek ili trošite 35 USD mjesečno zbog obnavljanja cijena, učinite sebi i favorizirajte i prijeđite na Cloudways.

6. Selektivno onemogući dodatke na određenim stranicama

Let’s talk about Asset CleanUp i Perfmatters.

Oboje vam dopuštaju selektivno onemogućivanje dodataka, skripte i stilove iz učitavanja na određenim stranicama. To rezultira sa manje HTTP zahtjeva i bržim vremenima učitavanja jer su neki dodaci sramotno spori.

Primjeri:

 • Onemogućite značajke WooCommerce na stranicama koje nisu e-trgovine
 • Onemogućite klizač dodatak na sadržaj bez klizača
 • Onemogućite dodatak bogatih isječaka na sadržaju bez bogatih isječaka
 • Onemogućite dodatak kontaktnog obrasca za sadržaj bez kontaktnog obrasca
 • Onemogućite AdSense ili pridružene veze tamo gdje se ne prikazuju
 • Onemogući dodatak za dijeljenje na društvenim mrežama na svim stranicama (jer to je obično za postove na blogu)
 • Onemogućite WooCommerce skripte, stilove, ulomke kolica na stranicama koje nisu e-trgovine

Korak 1: Instalirajte dodatak Asset CleanUp ili Perfmatters.

Dodatak Asset CleanUp

Korak 2: Uredite stranicu ili post i selektivno onemogućite učitavanje neiskorištenih elemenata na stranici:

Onemogući WordPress vanjske skripte

7. Optimizirajte slike

Velike, neoptimizirane slike također mogu uzrokovati polagano web mjesto na SiteGroundu.

Ako u GTmetrixu vidite pogreške u posluživanju umanjenih slika, to znači da prenosite slike prevelike i treba ih obrezati i / ili smanjiti veličinu do ispravnih dimenzija (što vam pruža GTmetrix). Možda ćete vidjeti i pogreške u dimenziji slike, što znači da morate dodati širinu + visinu u HTML slike. I na kraju, ako vidite kako optimiziraju slike greške, trebate ih bez gubitaka komprimirati, a jedini dodatak koji sam pronašao koji se 100% dobije svaki put je ShortPixel.

Optimizacija slike u GTmetrix-u

8. Optimizirajte Google fontove

Ako koristite Google fontove, provjerite svoje izvješće GTmetrix da li imate problema s optimizacijom:

Google Fontovi GTmetrix

Postoji nekoliko dodataka koji mogu pomoći u optimizaciji fontova: OMGF, WP Rocket, Samoposjeđeni Google fontovi, Automatski optimiziraj, čak i Asset CleanUp. No idealna je metoda slanje fontova lokalno.

Da biste to učinili, preuzimajte fontove izravno s web lokacije Google Fontovi, a umanjujte broj fonta i težinu fonta (jer više fontova može značiti i više zahtjeva).

Zatim pretvorite datoteke u datoteke s web fontom pomoću alata poput Transfonter. Nakon pretvorbe prenesite ih u svoju wp-content / upload mapu i dodajte fontove u svoj CSS. Testirajte font, postavite zadani font s rezervnim kosovima i zlatni ste. Pogledajte moj lokalni vodič za fontove (gore) za više informacija.

9. Optimizirajte zahtjeve trećih strana

Zahtjevi trećih strana sve su što privlače zahtjeve s vanjskih web stranica.

To mogu biti Google fontovi, Analytics, AdSense, upravitelj oznaka, karte, ugrađeni YouTube videozapisi, Gravatari, brojevi društvenih udjela, Facebook Pixel ili čak dodaci koji stvaraju vanjske zahtjeve.

Neke je zahtjeve trećih strana jednostavno optimizirati:

Dopuštene su vam postavke dodataka WP Rocket lokalno ugostiti Google Analytics i omogućiti predmemoriranje preglednika za Facebook Pixel. Njihove postavke medija omogućuju vam da lijeno učitavate YouTube videozapise i zamijenite iframe s pretpreglednom slikom. Disqus za to ima uvjetni dodatak učitavanja, a Google Maps + ugrađeni društveni postovi mogu se uzeti kao snimka zaslona i koristiti kao slika umjesto ugrađivanja.

Neki zahtjev treće strane nije tako jednostavan:

Google AdSense, Google upravitelj oznaka i Gravatars malo je teže optimizirati. Možete učitati AdSense asinkrono i pokušavajući ga lijeno učitati, ali to je stvar. Google upravitelj oznaka trebao bi se koristiti samo za velike, neoptimizirane web stranice. I nisam našao dobro rješenje za Gravatare (isprobao sam gotovo svaki dodatak za predmemoriju Gravatara) i onemogućio ih..

Vanjski skripti

10. Izbjegavajte dodatke koji glase na resurse

Ako imate neslavno spore dodatke, dijeljenje hostinga SiteGround možda neće biti dovoljno.

Ti dodaci su obično portfeljci, klizači, chat uživo, sigurnosne kopije, statistika, povezani postovi, dijeljenje na društvenim mrežama, kalendar ili čak WooCommerce i WPML. Naravno, ovisi o tome koje dodatke upotrebljavate i koliko su dobro razvijeni imajući na umu brzinu. Ovdje su uobičajeni krivci:

 1. Dodaj Ovo
 2. AdSense klikanje praćenje prijevara
 3. Kalendar događaja “Sve u jednom”
 4. Rezervni prijatelj
 5. Beaver Builder
 6. Bolje WordPress Google XML Sitemapove
 7. Provjera prekida veze (koristi provjeru Dr. Link)
 8. Stalni kontakt za WordPress
 9. Kontakt obrazac 7
 10. Kontekstualni povezani postovi
 11. Digi automatske veze
 12. Disqus sustav za komentare
 13. Divi Builder
 14. Esencijalna mreža
 15. Pogledajte cijeli popis od 65 sporih dodataka

11. Završite zadnjih 10% perfmetrima

Postoji puno “razne optimizacije ” ne spadaju u glavne kategorije optimizacije brzine. Govorim o onemogućavanju automatskog spremanja, pingback-ova, trackback-a, ograničavanju revizija posta, predizboru DNS-a i ponovnom povezivanju, te u osnovi uklanjanju bloat sa vaše web lokacije.

Perfmatters dodatak (autor Kinsta) brine o zadnjih 10% optimizacije brzine:

perfmatterske značajke

12. Nađite boce u GTmetrix-u

GTmetrix se može koristiti za mjerenje rezultata i vremena učitavanja. Može se koristiti i za otkrivanje zašto je vaša web lokacija spora na SiteGroundu, sporim dodacima, ttfb, itd. Evo primjera:

Vrijeme do prvog bajta

Vrijeme do prvog bajta

Spori dodaci

Spor WordPress dodatak

13. Izmjerite vremena odziva servera

Vrijeme je da otkrijete jednom za sva vremena je li hosting hostinga SiteGround vaš problem.

Pokrenite svoju web lokaciju putem Google PageSpeed ​​Insights i provjerite vrijeme odziva vašeg poslužitelja što bi trebalo biti manje od 200 ms koliko preporučuje Google. Ako nije, potreban vam je snažniji poslužitelj.

Smanjite vrijeme odziva servera

14. Nabavite oblak hosting (ne s web mjesta)

Evo što se dogodilo kad sam prešao s SiteGround na Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-hosting

Učitavaju se čak i postovi sa tonom zahtjeva <2s. Pokrenite ovu stranicu kroz GTmetrix ako želite.

GTmetrix-izvješće-za-duge-poštom

Što sam plaćao sa SiteGround:

SiteGround-Cloud-hosting-prodaje-Potvrda

Ono što sada plaćam Cloudwaysom:

Cloudways-Račun

Mislim da ne moram puno više reći. To što je SiteGround dobar za zajednički hosting ne znači i bolje ili brže od ostalih pružatelja usluga hostinga u oblaku. Držite svoje mogućnosti otvorenima i pridružite se WordPress hosting grupa Facebook vidjeti što pravi ljudi govore.

Cloudways Response Times

WP motor u oblake

Izvještaj o digitalnom oceanu Pingdom

Vremena odziva poslužitelja Cloudways

Poboljšanje vremena učitavanja u oblacima

Cloudways vs WP Engine

Untitled

Cloudways Pingdom Load Times

Izvješće o Pingdom oblaka

Namecheap to Cloudways Migration

Cloudways migracije WooCommercea

Cloudways AWS migracije

Što drugi ljudi kažu:

Cloudways Facebook pregled

Cloudways vs SiteGround

Poanta: zajedničko gostovanje je u redu ako ne upotrebljavate WooCommcerce, AdSense, visoke CPU dodatke ili imate pristojan promet. Ali nakon što imate jedan od takvih, pogledajte oblak hosting. Da, pridružena sam članstvu Cloudways, ali ima i dosta drugih ljudi koji su migrirali i objavili svoje rezultate. Kod OMM25 dat će vam 25% popusta za prva dva mjeseca gostovanja u Cloudways-u.

Često postavljana pitanja

&# X2705; Kako mogu ubrzati web mjesto SiteGround?

Nadogradite na najnoviju verziju PHP-a, postavite i konfigurirajte dodatak SG Optimizer i aktivirajte Cloudflareov besplatni CDN na vašem SiteGround računu. Zatim pogledajte svoje izvješće GTmetrix da biste vidjeli što ga usporava i napravite optimizacije iz ovog vodiča.

&# X2705; Trebam li koristiti SG Optimizer ili WP Rocket?

Ako imate proračun, testirajte i SG Optimizer i WP Raketu (pojedinačno) da biste vidjeli koja najbolja vremena učitavanja + su rezultati u GTmetrix-u. WP Rocket ima više značajki u odnosu na SG Optimizer, ali SG Optimizer koristi predmemoriranje na strani poslužitelja, što bi trebao biti brži od keširanja na temelju datoteka WP Rocket. Izbjegavajte funkcionalnost preklapanja između dva dodatka!

&# X2705; Kako mogu popraviti ograničenja CPU-a SiteGround?

Ako primate ograničenje CPU-ovih poruka iz SiteGround-a, morate smanjiti resurse koje troši vaše web mjesto. Najčešći načini su onemogućivanje WordPress Heartbeat API-ja (npr. Pomoću dodatka HeartBeat Control), eliminiranje dodatnih dodataka na vašoj web lokaciji, postavljanje CDN-a za učitavanje resursa i pravilno konfiguriranje dodatka predmemorije..

&# X2705; Hoće li planovi nadogradnje popraviti moje sporo mjesto SiteGround?

Teoretski, da. Planovi više SiteGround uključuju više resursa servera koji vašu web stranicu čine bržom. Ali najbolje je prije nadogradnje osigurati da vaša web lokacija bude najbolje optimizirana. Možda ćete htjeti istražiti oblak hosting koji je znatno brži od zajedničkog.

&# X2705; Koje druge optimizacije brzine mogu učiniti izvan SiteGround-a?

Očistite bazu podataka pomoću dodatka kao što su WP Rocket ili WP-Optimize, poslužite umanjene slike (ne koristite ogromne slike), koristite Asset CleanUp ili Perfmatters za selektivno onemogućavanje skripti i dodataka za učitavanje na određenim stranicama i izbjegavanje (ili optimiziranje) eksternih skripte kao što su Google Fontovi, Analytics, Karte, AdSense, ugrađeni videozapisi i dodaci za dijeljenje na društvenim mrežama.

Je li vaša web stranica još uvijek spora na web lokaciji?

S obzirom na to da sam pokrivao gotovo sve glavne čimbenike tog razdoblja Vodič za optimizaciju WordPress-a, trebali biste imati mnogo brže web mjesto. A ako ne, vjerojatno ste prerasli plan za pokretanje ili pokretanje GrowBig SiteGround ili vaš dodatak za predmemoriju nije pravilno konfiguriran. Ali ako i dalje imate pitanja, ostavite mi komentar sa svojim URL-om izvještaja GTmetrix i rado ću vas pogledati.

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map