Kako smanjiti vrijeme odziva servera (vrijeme do prvog bajta) u WordPressu na manje od 200ms: Stavka u Google PageSpeed ​​Insights

Smanjite vrijeme odziva servera


Dakle, prošli ste svoju web stranicu Uvid u Google PageSpeed ​​Speed i treba održavanje vremena odziva poslužitelja (ttfb) na niskom u WordPressu.

Izbacimo to sa puta.

Poslužitelje kontrolira vaš hosting: Bluehost, HostGator, GoDaddy i EIG marki su sramotno spori i ocijenjeni slabo u 40+ anketa na Facebooku zbog prenapučenih poslužitelja.

SiteGround i Cloudways gotovo uvijek su top 2 (SiteGround za zajednički hosting i Cloudways za hosting u oblaku). Koristio sam oboje i imam 100% GTmetrix izvješća s gotovo 100% u Google PageSpeed ​​Insights kao i Pingdom. Čak se i ovaj post učitava u otprilike dvije sekunde, a ima tonu slika s veličinom stranice od 5,26 MB i 138 zahtjeva. Sada je dobro hosting!

Postoje i drugi načini za smanjenje vremena odziva poslužitelja koje ću pokriti u ovom vodiču: uklanjanje visokih CPU dodataka, prebacivanje resursa na CDN-ove, konfiguriranje dodatka za predmemoriju na optimalne postavke (preporučujem WP Rocket) i popravljanje određenih stavki u svom GTmetrix izvješću.

Ali, nikakva optimizacija neće zamijeniti spori domaćin / poslužitelj. Istražite u Facebook grupe!

Smanjite-Server-odgovor-vrijeme-Facebook

1. Ditch EIG i domaćini niske kvalitete

Ako imate slaba vremena odziva na poslužitelju, kladim se da ste domaćini s GoDaddy, HostGator ili Bluehost (marke EIG), Namecheap, A2 ili drugim hostom niske kvalitete. Jeste li obavili svoje istraživanje u WordPress hosting Facebook grupa? SiteGround (zajednički hosting) i Cloudways (oblačenje hostinga) daleko su bili 2 najbolje ocijenjeni domaćini 40+ anketa na Facebooku.

Popis-of-EIG-brendovi

Pogledaj ove 41 osoba koja je migrirala do SiteGround ili Cloudways i objavili svoje rezultate.

Prelazak na SiteGround

Cloudways Response Times

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

Preporuke hostinga Facebook

HostGator na migraciju na terenu

Untitled

Anketa VPS hostinga u oblaku

2018. Preporuke za hosting

2. Provjerite upotrebu CPU-a

Provjerite svoj račun za hosting kako biste bili sigurni da ne povećavate Ograničenja CPU-a. Pokušajte nikada ne prelaziti 80% svojih ograničenja kako bi vaš poslužitelj ostao opušten. Na hostingu u oblaku možete dodati još CPU + RAM-a koji će vam pomoći, a na zajedničkom hostingu morat ćete nadograditi svoj plan. Ali prije nego što to učinite, slijedite ovaj vodič jer bi vam on trebao pomoći da smanjite i CPU koji troši vaša web lokacija.

Smanjiti CPU-Običaj-WordPress

Zbog toga je tako važno odabrati dovoljno plan resursi poslužitelja. Domaćinske tvrtke daju vam smjernice na temelju vaših mjesečnih posjetitelja, ali ne uzimaju u obzir koliko dodataka imate, troše li puno resursa i upotrebljavate li CDN.

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

3. Pronađite i uklonite visoke CPU dodatke

Koristite GTmetrix da biste pronašli svoje najsporije dodatke
Ako vidite dodatak koji se prikazuje više puta u GTmetrix, ili vam treba dugo vremena da se učita na kartici Vodopad, trebali biste je izbrisati ili zamijeniti lakšim i bržim dodatkom.

Spor WordPress dodatak

Preporučeni lagani dodaci

Ostali savjeti za dodatke

 • Budite minimalni
 • Deaktivirajte + izbrišite sve dodatke koje ne upotrebljavate
 • Izbjegavajte dodatke koji imaju dupliciranu funkciju
 • Preokret specifičnih dodataka koji troše CPU (npr. Monitor upita i prekidač prekida veze stalno skeniraju vašu web lokaciju i troše CPU, izbrišite ih kad završite)

4. Nadogradnja na PHP 7.3

Na mnogim WordPress web lokacijama još uvijek se nalazi PHP 5 iako je PHP 7.3 mnogo brži. To je zbog toga što kompanije koje ugošćuju neće automatski nadograditi vašu PHP verziju (zbog potencijalnih problema s kompatibilnošću) koju možete koristiti PHP dodatak za provjeru kompatibilnosti za provjeru.

WordPress PHP Mjerila

Kako provjeriti verziju PHP-a koju pokrećete
Instalirajte Prikaži dodatak PHP verzije kako biste provjerili na kojoj ste verziji. Ako koristite zastarjelu verziju, prijavite se na svoj račun za hosting i nadogradite na najvišu dostupnu verziju PHP-a, a zatim provjerite da li na web mjestu ima pogrešaka. Ako uočite neki, vjerovatno je da jedan od vaših dodataka nije kompatibilan. Možete se vratiti na stariju verziju ili upotrijebiti drugi dodatak.

Prikaz-PHP-inačica

Nadogradite na PHP 7+ na svom hosting računu, a zatim provjerite ima li mjesta na pogreške:

PHP Update

5. Konfigurirajte optimalne postavke dodatka za predmemoriju

Većina ljudi ne konfigurira svoj predmemoriju predmemorije na optimalne postavke. Napisao sam popularne vodiče o konfiguriranju WP Raketa, WP najbrži predmemorija, W3 Ukupan predmemorija, i WP Super predmemorija.

S većinom drugih dodataka za predmemoriju, kad biste dobili ove značajke, trebate instalirati oko 6 dodatnih dodataka WP Raketa ima ih sve ugrađene, smanjujući broj dodataka na vašoj web lokaciji. Ako ste poput mene, želite koristiti samo 1 dodatak, u protivnom ćete morati istražiti koje značajke vašeg dodatka za predmemoriju dolaze, a zatim ih instalirajte ako ih ne podržava.

 • Čišćenje baze podataka (ugrađeno u WP Rocket ili se koristi WP-Optimizacija)
 • Kontrola otkucaja srca (ugrađena u WP raketu ili korištenje Kontrola otkucaja srca)
 • Lijeno učitajte slike / videozapise (ugrađene u WP Rocket ili koristite WP YouTube Lyte)
 • Domaćite Google Analytics lokalno (ugrađen u WP Rocket ili ga koristite CAOS za Analytics)
 • Locirajte Google fontove lokalno (ugrađen u WP Rocket ili koristite CAOS za fontove, ili SHGF)
 • Integracija s Cloudflare + ostalim CDN-ovima (ugrađenim u WP Rocket ili koristiti CDN Enabler)

WP-raketni Značajke

Anketa najbolje predmemorije za predmemoriju u 2016. godini

Anketa za predmemoriju predmemorije 2019.

Swift vs WP Raketa

Anketa 2016 predmemorija predmemorije

Anketa o najboljim predmemorijama za predmemoriju 2018. godine

wp raketa vs w3 totla cache

6. Dodajte Cloudflare

Besplatni CDN Cloudflarea isključuje potrošnju propusne moći na njihovu podatkovni centri (stavljajući manje stresa na vaš poslužitelj) smanjujući geografsku udaljenost između vašeg poslužitelja / posjetitelja.

Evo što WordPress kaže:

CDN-WordPress-Preporuka

Evo propusnosti koje možete spremiti pomoću Cloudflare:

CloudFlare-Bandwidth

Većina domaćina ima mogućnost omogućiti Cloudflare u svom cPanelu:

SiteGround-CloudFlare-aktivacija

Cloudflare možete postaviti i pomoću većine dodataka predmemorije (dolje je za WP Rocket), ali WP Najbrži Cache i W3 Total Cache također imaju opcije za Cloudflare + CDN integraciju …

WP-Raketa-CloudFlare-Add-On

Više CDN-ova = Više podatkovnih centara = Manje potrošnja propusnosti
StackPath također ima svoje 30+ podatkovnih centara što iskrcava još više resursa. Cloudflare je dovoljan za većinu web stranica, ali ja bih koristio StackPath za web stranice sa srednjim i velikim prometom, a vi možete koristiti KeyCDN-ov test brzine da biste vidjeli koliko brzo se vaša web lokacija učitava na različitim lokacijama. Da biste aktivirali Stackpath ili neki drugi CDN, koristite karticu CDN WP Rocket-a ili Dodatak CDN Enabler.

WP-Raketa-CDN-postavke

7. Blokirajte neželjene botove

Jeste li provjerili svoje Wordfence uživo izvješće o prometu nedavno?

I jesam i vidio sam kako isto toliko botova neprestano udara na moju stranicu i stvara stres na mom poslužitelju. Očito je da su Googlebot i ostali dobri, a na vašu web stranicu možda postoje i botovi protiv neželjene pošte. Ako ne provjerite, nikad nećete znati. Evo što sam učinio i što biste trebali učiniti i vi:

Korak 1: Instalirati Wordfence.

Korak 2: Pogledajte izvještaj o prometu uživo nekoliko minuta da biste vidjeli tko napada web lokaciju u stvarnom vremenu.

Live Traffic-izvješće-Wordfence

3. korak: Vodite računa o škakljivim botovima koji stalno dolaze na vaše web mjesto. Google imenuje svoje hostove da bi vidjeli da li ih drugi prijavljuju kao neželjenu poštu (Googlebot i Bingbot očito su u redu).

4. korak: Blokirajte sve neželjene botove (ovdje imate nekoliko opcija). Wordfence ima blokiranje postavki kao i pravila za ograničavanje stope. Međutim, Wordfence sam troši puno CPU-a. Alternativa je Blackhole za loše Botove, Blokirajte loše upite, ili Pravila zaštitnog zida Cloudflare (to koristim). Možete stvoriti do 5 besplatnih pravila vatrozida, što znači da možete blokirati svojih 5 najboljih neželjenih botova. Samo kopirajte njihovo ime računala iz Wordfencea, a zatim ga blokirajte u Cloudflare. Obavezno upotrijebite zvjezdicu * pa su sve inačice tog robota također blokirane: amazonaws.com linode.com su 2 uobičajena.

Pravilo Cloudflare vatrozida za blokiranje loših botova

8. Očistite svoju bazu podataka

Ako ste izbrisali dodatak, temu, imate mnogo revizija posta, neželjenih komentara ili prolaznih roka, očistite bazu podataka. To biste trebali učiniti svaki tjedan ili tako da brzo budete održavali svoju web lokaciju.

Ako koristite WP Rocket, pokrenite to u postavkama baze podataka:

WP-Raketa-baze podataka-postavke

Ako ne koristite WP Rocket, koristite besplatni WP-Optimizacija uključiti:

WP-Optimizirajte čistu bazu podataka

9. Optimizirajte slike

Koristit ćemo GTmetrix za ovo. Pokrenite web mjesto putem GTmetrix-a i u izvješću ćete vidjeti slike koje možete optimizirati na 3 načina. GTmetrix prikazuje samo neoptimizirane slike za jednu stranicu započnite optimizacijom slika koje se pojavljuju na više stranica (slike logotipa, bočne trake i podnožja), a zatim pokrenite najvažnije stranice kroz GTmetrix i popravite pojedinačne slike i na njima.

Postoje tri načina za optimizaciju slika u GTmetrix-u:

 • Poslužite umanjene slike – promijenite veličinu velikih slika kako bi bile manje
 • Navedite dimenzije slike – odredite širinu / visinu u HTML-u ili CSS-u slike
 • Optimizirajte slike – gubitak komprimirati slike koristeći Imagify

slika-optimizacija

Poslužite umanjene slike – GTmetrix vam govori koje su slike prevelike i koje dimenzije im je potrebno promijeniti. Pronađite sliku, izrežite je ili promijenite veličinu, prenesite je na WordPress, a zatim zamijenite staru sliku novom. Slijedite svoje „spremnike slika“ i stvorite varalicu (dolje). Ručno možete provjeriti postoje li velike slike desnim klikom na sliku → kopiraj adresu slike a zatim idite na taj URL gdje biste trebali vidjeti je li prevelik. Nikad ne koristite povucite za promjenu veličine značajka u vizualnom uređivaču jer se time mijenja samo veličina prikazane slike (ne stvarna slika).

Uzorak varalice:

 • Logotip: 150 (š) x 37 (h)
 • Klizači: 1950 (š) x 550 (h)
 • Widgeti bočne trake: 319 (w)
 • Tijelo sadržaja bloga: 600 (w)
 • Istaknute slike: 200 (š) x 200 (h)
 • Slike vrtića: 225 (h)

Navedite Dimenzije slike – pogledajte svoje izvješće GTmetrix i proširite ove stavke da biste vidjeli koje slike trebaju. Pronađite ih u WordPressu, a zatim odredite dimenzije (širina / visina) koje će vam reći GTmetrix. vizualni uređivač brine se o tome automatski pa to obično morate činiti sa slikama koje se nalaze u widgetima, stvaraocima stranica i drugim mjestima.

odrediti-image-dimenzije

Optimizirajte slike – koristeći komprimirani slike bez gubitaka Imagify ili Kraken (oba su besplatna dok ne dosegnete mjesečno ograničenje). Iako postoje drugi potpuno besplatni dodaci koji nude neograničene kompresije, NE upotrebljavajte ih jer imaju bugove, neće raditi ili će slomiti vaše slike.

Zamislite upute

 1. Instalirajte Zamislite dodatak
 2. Prikazivat će vam se upute
 3. Prijavite se na Imagify i unesite svoj ključ API-ja
 4. Postavite razinu kompresije (normalnu, agresivnu, ultra)… Ja koristim agresivnu
 5. Imagif all (skupno komprimira sve slike na vašoj web lokaciji)
 6. Nakon što se limit poveća, kupite plan ili pričekajte sljedeći mjesec da resetirate svoj limit

imagify

imagify-wordpress-slika-optimizacija

Kad završite, pokretajte stranice putem GTmetrix-a i provjerite jesu li sve 3 stavke 100%.

10. Optimizirajte vanjske skripte

Ako upotrebljavate skripte trećih strana, To uzrokuje dodatne zahtjeve i pojavit će se u vašem GTmetrix izvješću. Neke je skripte teško ili čak nemoguće optimizirati (posebno AdSense i widgeti koje je najbolje izbjegavati svi zajedno), no u nastavku sam nabrojao neke optimizacije.

Savjeti za optimizaciju vanjskih skripti

GTmetrix-Oglasi

11. Izbrišite neiskorištene teme + dodatke

Idite na Izgled → Teme i izbrišite sve teme koje ne upotrebljavate. Možete zadržati jednu verziju (npr. Dvadeset sedamnaest tema) u slučaju da nešto pođe po zlu s vašom aktivnom temom.

Izbrišite neiskorištene WordPress teme

Izbriši dodatke za WordPress

12. Omogućite zaštitu vruće veze

Cloudflare i neke hosting tvrtke omogućuju vam zaštita vruće veze što ljudima onemogućuje kopiranje / lijepljenje slika na njihovoj web stranici (što usisava vašu propusnost).

Zaštita od vruće veze u oblaku Cloudflare

13. Ažurirajte WordPress softver

Redovno ažurirajte jezgru, teme i dodatke za WordPress.

Ažuriranja za WordPress

14. 40+ Facebook anketa na temu “Najbolji hosting”

Ankete govore same za sebe:

Preporuke hostinga Facebook

VPS Cloud Hosting WooCommerce anketa

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

Preporuke Elementor hostinga

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Anketa za preporuku hostinga

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

Anketa SiteGround vs Bluehost na Facebooku

WP prijateljsko hosting anketa

Anketa VPS hostinga u oblaku

Prijedlozi za WordPress hosting

2018. Preporuke za hosting

Omiljeni hosting za Elementor

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Anketa za WordPress hosting

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

SiteGround-vs-Bluehost-twitter-anketi

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

15. SiteGround: Najbrži zajednički hosting

SiteGround je koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Oni su broj 1 u gotovo svim Facebook anketama i većini ljudi daju značaj poboljšanja vremena učitavanja pogotovo ako su koristili osrednje hostove: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

SiteGround preporučuje korisnik WordPress:

SiteGround-Preporučeni-WordPress-Host

I mimo Ivica tko vodi WordPress ubrzava Facebook grupu sa 16.000+ članova.

Preporučeni alati za WordPress-Speed-Up

Sretni kupci:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround WordPress hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Sviđa mi se SiteGround jer:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom izvještaji govore sami za sebe
 2. Moje se stranice učitavaju odmah (kliknite ih ako želite)
 3. Brzo brzinska tehnologija (PHP 7,3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Preporučeno od Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress ubrzati
 5. Besplatno Šifrirajmo SSL, jednostavan za korištenje cPanel, i značajke za eCommerce
 6. Podrška za WordPress je nepobjediv čak i bez prioriteta GoGeeka
 7. GrowBig dolazi s postavljanjem mjesta, više prostora za pohranu i više resursa servera (pomaknite se prema dolje do „dodijelimo vam potrebne resurse“ i pokažite pokazivač iznad server kartica)
 8. GoGeek dolazi s još više resursa za poslužitelj, pohranu, prioritetnu podršku
 9. Slobodne migracije, migratorski dodatak, i a 30-dnevna garancija povrata novca
 10. Mnogo pohvala na Reddit, Razgovori na Facebooku, Cvrkut, TrustPilot
 11. Tona pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mnogi su ljudi već migrirali i rezultate objavili na Twitteru: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Pridruživanje odgovornosti – ako se prijavite za SiteGround s mojim affiliate link Donirat ću vam dobar komad bez ikakvog troška. Svake godine ja donirajte $ 3k za GoFundMe kampanje (2018. je trebalo nahraniti gladne u Denveru, 2017. bila je Crvenom križu u uraganu Harvey). Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. Nastojim da moje kritike budu nepristrane i poduprte dokaz u obliku Ankete na Facebooku, tweets, i pravi razgovori. Ako ga ne želite upotrebljavati, evo vam nepartijska veza na SiteGround. Bilo kako bilo, ja uistinu vjerujem da su zvjezdani WordPress domaćin i vaša će web stranica brže / glatkije raditi… obavite istraživanje na Facebook grupama + Cvrkut i pronaći ćete većinu ljudi reci isto.

Nabavite hosting od SiteGround-a

16. Cloudways: Cloud hosting je još brži

Cloudways je čak i brži od SiteGround-a:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-hosting

Njihova podrška nije dobra kao SiteGround, ne podržavaju hosting e-pošte, a skuplja su od 10 USD mjesečno (preporučujem im DigitalOcean ili Vultr plan). Ali zbog čistih performansi, ne možete pogriješiti s njima. U anketama na Facebooku obično se nalaze broj 1 ili #, a moj pregled Cloudways-a uključuje podešavanje na vašoj CW nadzornoj ploči koje vašu web lokaciju čini još bržim.

Cloudways-pregled

Imaju 5 pružatelja usluga hostinga u oblaku koje mogu odabrati:

Cloudways-upravlja-Cloud-hosting

Nikada niste isprobali uspjeli hosting oblaka? To čini veliku razliku.

Upravljačka anketa za hosting

I oni to rade slobodne migracije:

Slobodne migracije u oblaku

Povratne informacije o Cloudwaysu:

Cloudways-Facebook-tema

Nabavite hosting od Cloudways-a

(uštedite 25% za 2 mjeseca uz promo kod OMM25)

17. Rezultati migracija

Ovdje su ljudi koji su prešli na SiteGround ili Cloudways i poboljšali vrijeme odziva poslužitelja, vrijeme učitavanja i izvješća Pingdom / GTmetrix. Korištenje snažnijeg poslužitelja može donijeti drastična poboljšanja ako ste domaćin niske kvalitete. Oboje će vas migrirati besplatno.

Ljudi koji su prešli na SiteGround:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GoGeek vrijeme učitavanja

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

SiteGround Blogging migracija

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Ljudi koji su prešli na Cloudways:

Cloudways Response Times

WP motor u oblake

Izvještaj o digitalnom oceanu Pingdom

Godaddy u DigitalOcean Migration

Vremena odziva poslužitelja Cloudways

Poboljšanje vremena učitavanja u oblacima

Cloudways vs WP Engine

Untitled

Cloudways Pingdom Load Times

Izvješće o Pingdom oblaka

Migracije Vultra

Namecheap to Cloudways Migration

Cloudways migracije WooCommercea

Cloudways AWS migracije

WPEngine u oblake migracije

Da li je vaše istraživanje sve što govorim:

Bluehost-upravlja-WordPress-hosting

Povratne informacije HostGator-a

Povratne informacije o hostingu s upravljanjem Godaddy-om

18. Često postavljana pitanja

&# X2705; Zašto uzrokuje sporo vrijeme odziva poslužitelja?

Poslužitelje kontrolira vaše hosting. Ako koristite niskokvalitetni domaćin ili previše opterećujete svoj poslužitelj (npr. Previše dodataka), to može prouzrokovati sporo vrijeme odziva.

&# X2705; Koji hosting ima spore servere?

GoDaddy, Bluehost, HostGator i EIG brandovi su zloglasni zbog sporog poslužitelja. Najbolja dva domaćina na Facebook anketama su obično SiteGround (zajednički hosting) i Cloudways (cloud hosting). Prelazak na brži host najlakši je način za uklanjanje sporog poslužitelja.

&# X2705; Koje je dobro vrijeme za odgovor poslužitelja?

Google preporučuje vrijeme odziva poslužitelja od <200 ms. Međutim, to je obično moguće samo ako znate informacije o optimizaciji web stranica i koristite brzi hosting.

&# X2705; Što utječe na vremena odziva poslužitelja?

Hosting, dodaci za predmemoriju, dodaci visokog CPU-a, neželjeni botovi koji pretražuju vašu web lokaciju, koristite li CDN, i optimiziranje slika mogu utjecati na vremena odziva poslužitelja..

&# X2705; Kako se mjeri vrijeme odziva poslužitelja?

Google PageSpeed ​​Insights najbolji je način za mjerenje vremena reakcije poslužitelja.

Zaključak: Pridruži se WordPress hosting grupa Facebook za stjecanje stvarnih, nepristranih mišljenja. Pogledajte Facebook ankete koje su snimljene i ljude koji su prešli na različite domaćine i objavili svoje rezultate. Konačno, klonite se niskokvalitetnih hosting partnera koji žele samo provizije.

Znači li hosting??

Da, ima. To je vaš hosting server govorimo o.

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map