Kuinka korjata GoDaddy-palvelimen hidas WordPress-hosting käyttämällä useita työkaluja + laajennuksia (ja kuinka tarkistaa, onko GoDaddy-palvelimesi hidas)

WordPress-sivusto toimii hitaasti Hyvä isä? Te ja kaikki muut.


GoDaddy tunnetaan verkkotunnuksen rekisteröinnistä, ei isännöinnistä. Ithemes kutsui heidät ulos liian monien ihmisten pakkaamiseksi samalle palvelimelle (näin he leikkaavat kustannuksia). He ovat myös hitaasti julkaisemaan uudempia PHP-versioita, ja tietysti Toimitusjohtaja tappaa norsut ja boikotoitiin tukemalla SOPA: ta. Jopa Forbes kirjoitti artikla nimeltään “5 syytä, miksi sinun pitäisi jättää Godaddy.” He myös mustalle listalle kaikki välimuistin laajennukset ja pakota sinut käyttämään omaa sisäänrakennettua välimuistijärjestelmää, joka ei pidä kynttilää välimuistin laajennusten, kuten WP Rocket, WP Nopein välimuisti tai jopa W3 Total Cache, yläosassa..

Jos haluat jatkaa GoDaddyn käyttöä, voit nopeuttaa sitä päivitys PHP 7.2: ksi heidän cPanelissaan, perustamassa Cloudflaren ilmainen CDN, ja käyttämällä plugins kuten Autoptimize + WP-optimointi.

Voit suorittaa sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Google suosittelee palvelimen vastausaika <200ms. Kaikkia yli 200 ms pidetään hitaina, ja voit tunnistaa ne GoDaddy-palvelimen hitaat palvelimet pääongelmana.

Bottom line – Kannustan sinua etsimään muualta uutta palveluntarjoajaa. Heidän isännöinti on kiistojen ulkopuolella pahamaineinen hitaudesta. WordPress-hosting Facebook-ryhmä alituisesti bashes GoDaddy sen takia, ja heidän isäntänsä arvioitiin huonosti monissa Facebook-kyselyissä.

käytän SiteGroundin WordPress-isännöinti kuka on myös käyttänyt Yoast, suositteli WordPress, ja sai monien suosituin isäntä Facebook-kyselyt. Paljon ihmiset on jo Siirretyt GoDaddystä SiteGroundiin nopeammat latausajat. Olen heidän päällään puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma ja sinulla on 100% GTmetrix-pisteet kanssa 200 ms: n palvelimen vastausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

Nämä vinkit auttavat kuitenkin nopeuttamaan WordPress-sivustoasi. Kommentoi kysymyksiä!

Kun olet valmis, toivottavasti GTmetrix-raporttisi näyttää tältä:

2019-GTmetrix-raportti

Tämän videon pitäisi auttaa (aikaleimat ovat videon kuvauksessa):

1. Tarkista palvelimen vasteaika

Suorita sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Tämä tarkoittaa joko sitä, että hosting-yritys käyttää hidasta / vanhentunutta tekniikkaa tai suunnitelmasi ei sisällä tarpeeksi palvelinresurssit. Tämän korjaamiseksi sinun on joko päivitettävä suunnitelmat GoDaddyssä (hallittu / VPS) tai vaihdettava jonkun kaltaiseen SiteGround jonka nopeustekniikka on 10x nopeampi. Kuten alla olevista twiitteistä näet, tämä on yleinen ongelma GoDaddy-asiakkaiden kanssa.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Mikä-on-the-syy-että-GoDaddy-on-lastaus-hyvin-hitaasti Quora

Hidas Godaddy

Godaddy-palvelimen vasteaika

Hidas palvelimen vastausaika Godaddyssa

Godaddy-palvelimen vastausajat

Hidas Godaddy-palvelimen vasteaika

Godaddy: n hallinnoima WordPress-hosting-palaute

2. Päivitä PHP 7.2: een GoDaddy’s cPanelissa

Päivitys PHP 7.2: ksi voi tehdä sivustostasi 2-3x nopeamman. Suurimmalla osalla WordPress-käyttäjiä on vanhentuneita PHP-versioita koska GoDaddy (ja muut isännät) eivät päivitä sinua automaattisesti, koska se voi rikkoa sivustosi, jos käytät yhteensopimattomia laajennuksia. Siksi aina GoDaddy julkaisee uuden PHP-version (jonka he usein myöhässä tekevät) sinun tulisi päivittää niin pian kuin mahdollista.

WordPress PHP -vertailut

Kuinka päivittää PHP 7.2 GoDaddy -sovellukseen

 1. Kirjaudu GoDaddy cPaneliin
 2. Napsauta Ohjelmisto-osassa Valitse PHP-versio
 3. Vaihda PHP 7.2: ksi
 4. Tarkista verkkosivustoltasi virheiden varalta
 5. Suorita, jos näet virheitä PHP-yhteensopivuustarkistus varmistaaksesi, että liitännäiset ovat yhteensopivia
 6. Jos näet edelleen virheitä, palaa aikaisempaan PHP-versioon

Godaddy PHP 7.2

Uudempi versio PHP - GoDaddy-yhteisöstä

3. Pienennä tiedostoja automaattisen optimoinnin avulla

Jos käytät sivustoasi GTmetrix / Pingdomin kautta, näet yleensä suosituksia minify-, Gzip- ja muille. Asenna Autoptimoi laajennus ja ota vain päävalikon vaihtoehdot käyttöön. Jos aiot käyttää StackPath (vaihe 13, joka on 10 dollaria / kk, joka toimitetaan 30 päivän ilmaisella kokeilulla, mutta on suositus kirjoita CDN-URL-osoite WordPressin optimointioppaassa).

Autoptimize-Main-asetukset

Jos käytät Google Fontsia, nämä voivat johtaa myös GTmetrix-virheisiin:

Google-kirjasimet-GTmetrix

Jos näet ne, mene automaattiseen optimointiin “Extra” -asetukset ja valitse “yhdistä ja linkki päässä”:

Automaattisesti optimoi Google-fonttien yhdistäminen

4. Puhdista tietokanta WP-Optimize -sovelluksella

Asenna WP-Optimoi laajennus napsauta sitten WP-Optimoi (vasen kojelaudassa). Käynnissä poistaa roskakorit, roskapostit, päivitykset, palautukset ja roskatiedostot. Koska näitä kertyy jatkuvasti, varmista, että ajoitat WP-Optimize-ohjelman toimimaan noin joka 2. viikko.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

5. Asenna Cloudflaren CDN

CloudFlare on ilmainen palvelu, joka parantaa sekä verkkosivustosi nopeutta että turvallisuutta. Se parantaa nopeutta isännöimällä WordPress-sivustoasi useilla tietokeskukset ympäri maailmaa, joka toimii CDN: nä (sisällönjakeluverkosto) ja vähentää sisällön matkustamiseen tarvittavaa maantieteellistä etäisyyttä. Sinun on kirjauduttava ilmaiseen suunnitelmaan, vaihdettava nimipalvelimesi Cloudflaren omaksi, ja sitten muutettava muutama asetus Cloudflaren kojelautaan. Ohjeet ovat alla.

Cloudflare-tietokeskukset

1. Lisää Cloudflaren ilmainen suunnitelma lisätäksesi verkkosivustosi ja suorita tarkistus. Cloudflare opastaa sinut läpi joukon sivuja, kunnes tulet sivulle, johon Cloudflare määrää sinulle 2 nimipalvelinta.

Cloudflare-nimipalvelimet

2. Kirjaudu GoDaddy-tiliisi ja tuoteluettelossasi kohtaan Verkkotunnus → Hallitse DNS → Nimipalvelimet → Muuta. Klikkaus “mukautetut nimipalvelimetJa lisää ne, jotka Cloudflare antoi sinulle:

Godaddy Cloudflare-nimipalvelimet

3.Siirry Cloudflaren nopeusasetukset ja kopioi nämä:

CloudFlare-Speed-välilehti

4. Mene Cloudflare -sivulle välimuistin asetukset ja puhdista yksittäiset tiedostot → Puhdista kaikki.

Pilvipallo puhdistus

Tämä on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Cloudflare-nimipalvelimien levittäminen voi viedä jopa 72 tuntia.

6. Optimoi kuvat

Käytämme GTmetrixiä tähän. Suorita sivustosi GTmetrix-palvelun avulla ja raportissa näet kuvat voidaan optimoida kolmella tavalla. GTmetrix näyttää vain optimoimattomat kuvat yhdellä sivulla aloita useilla sivuilla näkyvien kuvien optimoinnilla (logo, sivupalkki ja alatunnistekuvat), aja sitten tärkeimmät sivusi GTmetrixin kautta ja kiinnitä myös yksittäiset kuvat.

Kuvia voidaan optimoida GTmetrixissä kolmella tavalla:

 • Tarjoa skaalattuja kuvia – pienentää suurten kuvien kokoa
 • Määritä kuvan mitat – määritä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostossa
 • Optimoi kuvat – kompressoi kuvia häviöttömästi käyttämällä Imagify

image-optimointi

Tarjoa skaalattuja kuvia – GTmetrix kertoo, mitkä kuvat ovat liian suuria ja mitoihin, joihin ne täytyy muuttaa. Etsi kuva, rajaa tai muuta sen kokoa, lähetä se WordPressiin ja korvaa sitten vanha kuva uudella. Seuraa “kuvarasioita” ja luo huijauskortti (alla). Voit tarkistaa suuret kuvat manuaalisesti napsauttamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella → kopioi kuvan osoite Siirry sitten siihen URL-osoitteeseen, josta sinun pitäisi tarkistaa, onko se liian suuri. Älä koskaan käytä vedä koon muuttamiseksi ominaisuus visuaalisessa editorissa, koska tämä muuttaa vain näytetyn kuvan (ei todellisen kuvan) kokoa.

Näytehuijausarkki:

 • Logo: 150 (w) x 37 (h)
 • Liukusäätimet: 1950 (paino) x 550 (h)
 • Sivupalkin widgetit: 319 (w)
 • Blogin sisältö: 600 (w)
 • Esitetyt kuvat: 200 (w) x 200 (h)
 • Karusellikuvat: 225 (h)

Määritä kuvan mitat – katso GTmetrix-raportti ja laajenna nämä kohteet nähdäksesi mitkä kuvat tarvitsevat tätä. Etsi jokainen WordPressistä ja määritä sitten mitat (leveys / korkeus), jotka GTmetrix kertoo sinulle. visuaalinen toimittaja huolehtii tästä automaattisesti joten sinun on yleensä tehtävä tämä widgetissä, sivujen rakentajissa ja muissa paikoissa olevien kuvien kanssa.

määrittää-kuva-mitat

Optimoi kuvat – kompressoi kuvia häviöttömästi käyttämällä Imagify tai Kraken (molemmat ovat ilmaisia, kunnes saavutat kuukausittaisen rajan). Vaikka on myös muita täysin ilmaisia ​​laajennuksia, jotka tarjoavat rajoittamattoman pakkaamisen, ÄLÄ käytä niitä, koska niissä on virheitä, ne eivät toimi tai rikkovat kuviasi.

Kuvittele ohjeet

 1. Asenna Kuvittele laajennus
 2. Sinulta kysytään ohjeita
 3. Rekisteröidy kuvittele ja kirjoita API-avaimesi
 4. Aseta pakkaustaso (normaali, aggressiivinen, ultra)… Käytän aggressiivista
 5. Kuvittele kaikki (joukko pakkaa kaikki sivustosi kuvat)
 6. Kun raja on ylittynyt, osta suunnitelma tai odota ensi kuussa nollataksesi raja

imagify

imagify-WordPress-image-optimointi

Kun olet valmis, aja sivujasi GTmetrixin kautta ja varmista, että kaikki 3 kohdetta ovat 100%.

7. Vältä korkeaa suorittimen laajennuksia

Seuraavien laajennusten lataaminen kesti kauan. Monet näistä ovat GoDaddy-luettelossa mustalle listalle lisäosat koska (etenkin stat ja niihin liittyvät lisäosat) kuluttavat paljon prosessoria.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

Voit käyttää myös GTmetrix-vesiputousvälilehteä nähdäksesi hitaat laajennuksesi…

Hidas WordPress-laajennus

Poista joko nämä tai etsi nopeampi laajennus, joka tekee saman työn. Esimerkiksi Vallankumouksen liukusäädin plugin voi aiheuttaa nopeusongelmia Yksinpuolinen liukusäädin tuskin lisää latausaikaa. JetPack ja sosiaalisen jakamisen laajennukset voivat aiheuttaa nopeusongelmia. Poista WordPress Importer, Hello Dolly ja muut et tarvitse tarvikkeita. Jos käytät vain laajennusta tiettyinä aikoina (kuten Broken Link Checker), korjaa rikkoutuneet linkit ja poista se. Yoast luo sinulle sivukartan, joten sinun ei tarvitse Google XML -sivustokarttoja. Lisää Google Analytics -seurantakoodisi suoraan alatunnisteeseen laajennuksen sijaan. Tai käytä a Facebook-widget ja Twitter-widget ilman laajennusta. Vähemmän laajennuksia tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja vähemmän mahdollisia virheitä verkkosivustollasi.

Plugin-vinkit

 • Poista käytöstä ja poista KAIKKI laajennukset, joita et käytä
 • Diagnoosi hitaasti ladattavat laajennukset käyttämällä GTmetrix-vesiputousvälilehteä
 • Korvaa hitaat laajennukset kevyillä plugineilla (katso seuraavat 3 vaihetta)
 • Sammuta kaikki plugin-asetukset, joita et käytä (aivan kuten olet poistanut käyttämättömät WordPress-asetukset käytöstä WP Disable -toiminnolla, yksittäiset plugin-asetukset voivat myös lisätä latausaikaasi)

8. Vältä Google Mapsia

Ne tappavat latausajat. Yritä käyttää vain yhtä yhteystietosivulla tai ota kuvakaappaus kartasta (koska valokuva latautuu nopeammin kuin upotettu kartta) ja käytä ”Avaa karttoissa” -linkkiä.

9. Vältä mainoksia

Aivan kuten Google Maps vaatii sivustosi hakemaan resursseja ulkoisilta verkkosivustoilta ja lisäämään TON pyyntöjä GTmetrix / Pingdom -raporttiin, mainokset ovat melkein pahin asia, jonka voit tehdä latausaikoillesi. Unohda käyttö Google AdSense ja aloita tytäryhtiölinkkien käyttäminen (ne eivät ole vain kannattavampia, vaan myös pitävät latausaikoja alhaisempana).

GTmetrix-Mainokset

10. Käytä nopeaa liukusäädintä / galleriaa / sosiaalisen jakamisen laajennusta

Yksinpuhelu – 19 dollarin kevyt liukusäädin, joka on erittäin helppo käyttää ja on hyvä korvaus Vallankumouksen liukusäädin tai Kerrosliukusäädin jotka ovat tunnettuja WordPress-sivustojen hidastamisesta.

Meta-liukusäädin – ilmainen minimaalinen liukusäädin plugin upeita arvosteluja.

yksinpuhelu-liukusäädintä

Envira-galleria – 29 dollaria kevyt galleria-laajennus, jonka voit korvata NextGEN-galleria ja Välttämätön ruudukko jotka ovat hitaita. Enviralla on ilmainen versio mutta se ei kuulu albumeihin, tunnisteisiin, sosiaaliseen integraatioon, galleriapohjiin, syvälinkkeihin, sivutukseen, verkkokauppaan, kuvien tarkistukseen jne..

FooGallery – ilmainen suosittu kevyt gallerialaajennus upeilla (5 tähden) arvosteluilla.

envira-galleria

Sassy Social Share – kevyt sosiaalisen jakamisen painikkeet, joissa on yli 100 sosiaalisen jakamisen ja kirjanmerkin palvelua sekä muokattavat kuvakkeet.

DVK-sosiaalinen jakaminen – vaihtoehtoinen laajennus, joka tukee Facebookia, Twitteriä ja Googlea+.

nenäkäs-sosiaalinen-osake

11. Poista käyttämättömät asetukset WP-käytöstä

Asenna WP Poista käytöstä plugin, jonka avulla voit poistaa käyttämättömät asetukset WordPress-ytimestä (joka kuluttaa CPU: ta) ja jolla on muita vaihtoehtoja WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Vinkit ovat alla.

 • Poista kaikki ASETUKSET, joita et käytä
 • Roskapostin poistamisen ajoittaminen on hyvä idea
 • Hymiöt, Google Maps ja Gravatars kestää kauan ladata
 • Pingbacks ja trackback eivät yleensä ole ylimääräisten resurssien arvoisia
 • Aseta postikorjausten arvoksi 3–5, joten sinulla on varmuuskopioita, mutta et tarvitse satoja
 • Muut “Pyyntö” -välilehden vaihtoehdot voivat parantaa entisestään latausaikoja

WP-Poista-pyynnöt

WP-Poista-tagit-asetukset

WP-Poista-Admin

/ WP-Poista-SEO.

WP-Poista-Muut

12. Lazy Lataa videoita

Yksi video lisää yleensä 2-3 sekuntia sivusi latausaikaan. Laiska Lataa videoita plugin tekee siitä, että videot ladataan vasta kun lukijat vierittävät sivua alaspäin ja se tulee näkyväksi.

Kevyet YouTube-upotukset – Toinen vaihtoehto on ladata videoita vain, kun ihmiset napsauttavat toistopainiketta. En aio keksiä pyörää uudelleen (ja tarvitset jonkinlaista koodaustietoa), mutta seurain tätä kevyt YouTube-upotusohjelma. Periaatteessa voit liittää jonkin koodin verkkomallillesi, liittää lisää koodia CSS: ään ja upottaa sitten jokaisen videon “div” -koodilla. Jos tarvitset apua, voit saada kehittäjäni tekemään tämän puolestasi, mutta sillä on kuitenkin valtava ero.

13. Asenna StackPathin CDN

StackPathin CDN ylläpitää sivustosi 31 tietokeskuksessa ympäri maata / maailmaa, joka vähentää maantieteellistä etäisyyttä palvelimen ja vierailijoiden välillä. Sekä Cloudflare että StackPath ovat CDN, mutta enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus. Se on 10 dollaria / kk 30 päivän kokeilulla.

Voit (ja sen pitäisi ainakin testata) käyttää sekä Cloudflare- että StackPath-ohjelmia, koska kun Cloudflare on ilmainen, StackPath käyttää SSD-levyjä (solid state drives) 10 Gt: n yhteyksillä ja heidän tukitiiminsä pystyi parantamaan GTmetrix YSlow -pistemääräni 8%. Varmista kuitenkin, että otat yhteyttä asiakastukeen varmistaaksesi, että se on konfiguroitu optimaalisesti, ja testaa sitten sivustosi uudelleen GTmetrixissä. Jos näet parannuksen, pidä se. Jos ei, peruuta ilmainen kokeilu. Mutta se on varmasti testaamisen arvoinen.

StackPath-Data-keskusten

Vaihe 1: Tilaa StackPath ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla nähdäksesi miten pidät siitä.

Vaihe 2: siirry StackPath-kojelautaan, napsauta CDN-välilehteä ja luo a StackPath CDN -sivusto.

StackPath-CDN-välilehti

StackPath-CDN-Domain

StackPath-palvelimen IP-osoite

CDN-URL StackPath

Vaihe 3: Kopioi CDN-URL-osoite ja liitä kohtaan Automaattisen optimoinnin asetukset vaiheesta 3.

Autoptimize-CDN-asetus

Vaihe 4: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten ”Poista kaikki”.

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 5: Suorita sivustosi GTmetrix ja “sisällönjakeluverkon” tulisi olla vihreä YSlow-merkinnällä.

CDN GTmetrix YSlow

Jos laajennat kohteita GTmetrixissä ja näet sen liittyvän CDN-tietokantaan, ota yhteyttä StackPath-tukitiimiin, jonka pitäisi voida auttaa sinua korjaamaan ne. Heillä on erinomainen tuki.

Evästeetön verkkotunnus MaxCDN

GTmetrix YSlow ilman StackPathia
GTmetrix YSlow ilman MaxCDN: täGTmetrix YSlow StackPathilla
GTmetrix YSlow MaxCDN: llä

14. Isännöi Google Analyticsia paikallisesti

CAOS on laajennus, joka korjaa “vipuvaikutteisen selaimen välimuistion”, jota näet usein GTmetrixissä ja muissa nopeuden testaustyökaluissa. Asenna vain plugin, kirjoita seurantatunnuksesi ja plugin tekee loput.

Leverage-Brower välimuistiin Google Analytics

15. Löydä hitaimmin ladattavat sivusi

Google Analyticsin avulla voit löytää suosituimpien ja hitaimmin ladattavien sivujen latausajat (ja suositukset). Kirjaudu sisään Google Analyticsiin ja siirry vasemmalla vasemmalla Käyttäytyminen → Sivuston nopeus → Nopeusehdotukset. Napsauta Sivunopeus-ehdotuksia nähdäksesi suositukset, vaikka sanoisin, että GTmetrix-suositukset ovat yleensä parempia.

Speed-Ehdotuksia-Google Analytics

16. Pidä WordPress-ohjelmisto päivitettynä

Päivitä WordPress-ydin, teema, laajennukset ja kehys, jos käytät sellaista (esim. Genesis).

WordPress-päivitykset

Vaihda SiteGroundiin (# 1 isäntä Facebookin kyselyissä)

SiteGround on johdonmukaisesti luokiteltu ensimmäisenä isäntänä Facebook-kyselyt ja ovat maailmoja parempia kuin GoDaddy. He ovat myös käyttänyt Yoast, minä ja suositteli WordPress. Toinen hieno vaihtoehto on Kinsta kuka on nopeasti, mutta tyyris. Jos sinulla on hidasta palvelimen vastausajat Katso PageSpeed ​​Insights -sivustolla muuttaneet ihmiset GoDaddystä SiteGroundiin ja lähetti heidän tulokset. Huomaat kuinka kukaan ei siirry SiteGround-palvelusta GoDaddyyn, koska kyseessä on valtava alennus.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Käytän heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin jaettua majoitusta. Napsauttamalla sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat, tarkista GTmetrix-raporttini tai nähdä ihmisiä, jotka Siirretyt ja lähetetty uudet latausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

GoDaddy-To-SiteGround

Tässä ovat Facebookin kyselyt siitä, mikä ihmisten mielestä on “paras” hosting:

2019 hosting-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress Hosting Poll syyskuun 2018.pngNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

He ovat suositelleet WordPress:

SiteGround-Suositeltu-WordPress-Host

Ja mennessä Ivica kuka johtaa WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää yli 16 000 jäsenellä.

WordPress-Speed-Up -työkalut

Muutama säie:

SiteGround vs Godaddy Twitter

Godaddy - SiteGround

Godaddy-sivustoon siirtäminen

Godaddy SiteGround Nopeammin

Godaddy sivustoonGround Faster

Godaddy-sivustoon siirtäminen

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. SiteGroundin palvelimet ovat erittäin nopeita eivätkä ahtaasti kuten GoDaddy
 6. Live-chat on välitön ja lippuihin vastataan paljon nopeampi kuin GoDaddy
 7. Ne suojaavat verkkosivustoasi hakkereilta / haittaohjelmilta GoDaddy-palvelun aikana ei
 8. Blogissani on ei koskaan mennyt alas alkaen satunnaiset virheet ihmiset saavat GoDaddyn kanssa
 9. Päivitys PHP 7.2: een on ilmaista (toisin kuin GoDaddy) eivätkä ne sisälly mustalle listalle laajennuksia
 10. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 11. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja ensisijaista tukea
 12. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 13. Paljon kiitosta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 14. Lisää kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 15. GoDaddy-asiakkaat, jotka muuttivat SiteGroundiin: # 1, # 2# 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan sinulle hyvän osuuden ilmaiseksi. Lahjoitan joka vuosi 3000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Joko niin, välttäisin GoDaddya – liittyä joihinkin Facebook-ryhmiin ja nähdä keskustelut, gallupit, tweetit, ja ihmiset WHO Siirretyt alkaen GoDaddy SiteGroundiin. En kieltäydy suosittelemasta GoDaddyä kenellekään – heidän palvelimet ovat ahtaasti, haittaohjelmia saastuneella, ja heillä on SOPA-tuki + norsujen metsästys perustaja. Tee sinun tutkimus ja katsokaa kuka Yoast on tällä hetkellä käytössä.

OMM-On-SiteGround

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi leikata latausajat puoliksi:

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Hanki isäntä SiteGroundista

SiteGround on hieno yhteinen isännöintivaihtoehto. Jos etsit jotain vielä nopeampaa (hallittu pilvipalvelu), Cloudways on paras veto ja alkaa 10 dollaria / kuukausi heidän suosituimmalle DigitalOceenen suunnitelma. Tuki ei ole yhtä hyvä kuin SiteGround (liput voivat viedä muutaman tunnin), mutta Cloudways-palvelimet suoriutua paremmin kuin SiteGround, WP Engine ja puhaltaa GoDaddy, EIG ja A2 vedestä. Tässä on tweets ihmisistä, jotka ovat siirtyneet Cloudwaysiin ja lähettäneet tulokset: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 8, # 9, # 10.

Isäntäsuositukset Facebook

VPS Cloud -tallennus WooCommerce Poll

VPS Cloud Hosting -kysely

WordPress-hosting-ehdotukset

Näytä hallinnoitu WordPress-hosting Cloudways-palvelussa

Lue koko WordPressin pikaopas

Jos etsit lisää vinkkejä WordPress-sivustosi lataamisen nopeuttamiseksi, katso oma WordPress-pikaopas jolla on yli 400 kommenttia ja joka on auttanut useita ihmisiä optimoimaan sivustonsa lataamaan 400% nopeammin. Olen jo käynyt läpi monia vinkkejä, mutta jos olet edelleen kamppailemassa GoDaddyn hitaan WordPress-sivuston kanssa, päivitän sitä aina uusilla herkuilla.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Hanki ohjeita WordPress Speed ​​Optimizerista

Pronaya on WordPress-kehittäjä, jonka löysin freelancer.com joka asuu Bangladeshissa ja on erikoistunut WordPressin nopeudenoptimointiin (kyllä, hän on parempi kuin minä). Olen työskennellyt hänen kanssaan yli viisi vuotta ja hän on se, joka auttoi minua optimoimaan sivustoni lataamaan niin nopeasti ja useita asiakassivustoja lataamaan 500% nopeammin. Hän on 40 dollaria / tunti (projektit yleensä ajavat 300–400 dollaria) ja hänellä on täydellinen 5 tähden arvostelu freelancer-profiilissaan. Olen työskennellyt yli 20 ulkomaisen freelancerin kanssa ja hän on aina se, jonka puoleen pyrin parantamaan WordPressin nopeutta ja kehitystä.

Kuinka palkata Pronaya – ilmoittautuminen Freelancer-tili ja etsi käyttäjä BDkamol. Varmista, että “online-käyttäjät” -vaihtoehto on pois käytöstä, tai lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen [email protected] Vain vakavat tiedustelut, äläkä kerro hänelle, että odotat 100-prosenttisen pisteet, kun käytät hidasta isännöintiä, paisutettua WordPress-teemaa ja tonnia laajennuksia. Ole hyvä ja tarkista minun WordPress-pikaopas ja varmista, että sinulla on hyvä isännöinti ja minimoi ainakin laajennukset (kiitos !!!).

Pronaya-Kumar-S-arvioita

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Onko GoDaddy ongelma?

Todennäköisesti he olivat täynnä palvelimiaan ja he saivat huonon arvosanan yli 40 Facebook-kyselyssä. GoDaddy on nopeuden suhteen yksi huonoimmista hosting-valinnoista, joita voit tehdä.

&# X2705; Kuinka voit tarkistaa palvelimen hitaat vastausajat?

Suorita sivustosi Google PageSpeed ​​Insights -sivustolla tarkistaaksesi palvelimesi vastausaika. Sen pitäisi olla alle 200 ms.

&# X2705; Mikä on helpoin tapa parantaa GoDaddyn latausaikoja?

Päivitä GoDaddy-tilisi PHP 7.2: ksi, asenna Autoptimize-laajennus, määritä Cloudflaren ilmainen CDN, puhdista tietokanta WP-Optimize -sovelluksella ja käytä kuvanoptimoint pluginia, kuten ShortPixel. Vältä kaikkia laajennuksia, jotka kuluttavat suurta prosessoria ja näytetään useita kertoja GTmetrix-raportissa. Luon myös luettelon vähintään 65 hitaasta laajennuksesta välttääksesi.

&# X2705; Voitko käyttää välimuistin laajennusta GoDaddy: n kanssa?

Ei, GoDaddy käyttää omaa sisäänrakennettua välimuistijärjestelmää ja mustalle listalle välimuistin laajennuksia. Tämän ongelmana on, että välimuistin laajennukset tekevät paljon enemmän nopeudellesi kuin vain välimuistin lisääminen.

&# X2705; Miksi GoDaddy ylittää palvelimet?

Kustannusten leikkaamiseksi. GoDaddy tunnetaan yhdestä asiasta (halpa) ja on tarkoitettu aloittelijoiden verkkosivustojen käyttäjille. Kokeneimmat käyttäjät, jotka liittyvät WordPressiin liittyviin Facebook-ryhmiin ja tekevät enemmän tutkimusta, tietävät, että parempia vaihtoehtoja on.

&# X2705; Mikä on paras nopeuden testaustyökalu?

GTmetrix on paras työkalu saada erityisiä suosituksia nopeuden parantamiseksi ja löytää tiettyjä optimoitavia kuvia tai laajennuksia. Google PageSpeed ​​Insights on ensisijaisesti hyvä palvelimen vasteaikojen mittaamiseen.

Niin…. toimiko se?
Kerro minulle uudet Pingdom / GTmetrix -pisteesi kommenteissa! Tai jos tarvitset apua GoDaddyn hidas WordPress -hotellin korjaamiseen, jätä kommentti ja autan mielelläni kaikessa mitä voin. Jos se liittyy mainitsemani laajennukseen / työkaluun, muista, että heillä on myös oma tuki :)

Ole hyvä ja jaa, jos pidit tästä opetusohjelmasta – olisin kiitollinen siitä!

Voi, ja tässä on GoDaddy: n perustaja, Bob Parsons:

Bob Parsons Godaddy

bob-Parsons-GoDaddy

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map