Kuinka korjata hidasta WordPress-hosting-palvelua SiteGround-alueella ja välttää CPU-rajoituksia (Käytä PHP 7.4, Cloudflare, Setup WP Rocket tai SG Optimizer)

Käy hidas WordPress -sivusto SiteGround?


Minulla oli myös tämä ongelma; GTmetrix-pisteet olivat melkein 100% jokaisesta kirjoittamassani blogi-ilmoituksesta (koska olen pakkomielle nopeudesta), mutta latausaikaani voivat nousta yli 10 sekuntiin. Minulla on paljon kuvia ja kommentteja useimmista viesteistäni, mutta GTmetrixissä ei ollut kirjaimellisesti mitään muuta. Tulin lopulta siihen johtopäätökseen, että SiteGroundin puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma ja jopa heidän pilvipalvelunsa ylläpito eivät olleet riittävän nopeaa (spoileri: menin SiteGroundista Cloudwaysiin).

Tämä opetusohjelma kattaa kaiken, mitä sinun täytyy tietää parempien pisteiden + latausaikojen saavuttamiseksi GTmetrixissä. SiteGround on hieno jaettuun isännöintiin, mutta jos sinulla on WooCommerce, AdSense, korkean prosessorin lisäosat tai ulkoiset skriptit, ohitan jaetun isäntän yhdessä. Heidän jaetut palvelimet eivät usein pysty käsittelemään tarvittavia resursseja, mikä aiheuttaa hidasta WordPress-sivustoa.

On olemassa parempia vaihtoehtoja kuin SiteGroundin pilvipalvelu ottaen huomioon Cloudways DO tarjoaa saman 2 CPU + 4 Gt RAM-muistin 42 dollarilla / kuukausi (80 dollarin kuukaudessa sijaan SiteGroundilla). Ehdotukseni on optimoida sivustosi mahdollisimman hyvin, mutta pidä silmällä palvelimen vasteaikoja, joita voit mitata Google PageSpeed ​​Insights -sivustolla. Jos ne ovat hitaita, tiedät ongelman.

1. Päivitä PHP 7.4: ksi

SiteGround julkaisi PHP 7.4: n, jota voit päivittää kojelautaan.

Se on huomattavasti nopeampi, varsinkin jos sinulla on tällä hetkellä vanhempi PHP-versio, ja se on yksi helpoimmista tavoista nopeuttaa sivustoasi. On hyvä idea tehdä varmuuskopio ja varmistaa, että laajennukset ja teema ovat yhteensopivia, vaikka PHP-yhteensopivuustarkistaja on tavallaan hyödytön.

SiteGround PHP 7.4 -ilmoitus

Kuinka päivittää PHP 7.4: een

 • Kirjaudu tilillesi
 • Napsauta Dev-muotoa vasemmasta valikosta
 • Napsauta PHP Manager
 • Napsauta muokkauskuvaketta
 • Vaihda PHP-versio ja napsauta VAHVISTA (alla oleva kuvakaappaus)

SiteGround-päivitys PHP-versio

2. Käytä WP-rakettia SG Optimizer -sovelluksen sijasta

Pitäisikö käyttää SG Optimizeria tai WP Rockettia? Annetaan tämä pois tieltä.

WP Rocketilla on edelleen enemmän nopeudenoptimointeja kuin SG-optimoija (jopa SG Optimizerin suuren päivityksen mukana), mikä tarkoittaa, että näet lähes varmasti parempia tuloksia WP Rocket -sovelluksella. Sen avulla voit tehdä asioita, joita SG Optimizer ei tee: isännöi analytiikkaa paikallisesti, laiska lataa videoita + iframe-kehyksiä, korvata iframe kehyksellä esikatselukuvalla, puhdistaa tietokanta, integroida useita CDN-levyjä ja paljon muuta.

SG Optimizer -sovelluksen tärkein etu on, että niiden välimuisti on (oletetaan olevan) nopeampi kuin mikään muu välimuistin laajennus, koska se käyttää palvelinpuolen välimuistia kuin tiedostopohjaista välimuistia. Olen kuitenkin testannut sekä SG Optimizerin että WP Rocketin ja olen aina löytänyt itseni takaisin WP Rockettiin, kun SG Optimizer on poistettu. Jokainen sivusto on erilainen, joten suosittelen tekemään omat testisi.

Toinen vaihtoehto on käyttää WP-rakettia kaikkeen, mutta välimuistiin. Voit tehdä tämän määrittämällä WP-raketti-asetukset käsittelemään kaikkea (paitsi välimuistia). Poista seuraavaksi WP-raketin sivujen välimuisti käytöstä niiden avulla auttajalaajennus. Asenna lopuksi SG Optimizer ja käytä sitä vain välimuistiin (mutta poista kaikki muu käytöstä päällekkäisyyksien välttämiseksi, joita WP Rocket käsittelee).

On syytä, että WP Rocket on tavallisesti välimuistin laajennus Facebook-kyselyissä:

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Tässä on mitä SiteGround sanoo, olen kuitenkin eri mieltä. Tee taas omat testisi!

SG-Optimizer-vs-Cache-liitännäiset

3. Määritä välimuistin laajennus oikein

Riippumatta siitä, mitä välimuistion laajennusta käytät, on 110% tärkeää, että se on konfiguroitu optimaalisesti. Jos käytät vain SG Optimizer -sovellusta, sinun kannattaa ehkä kokeilla WP-raketti, WP-nopein välimuisti tai Swift huolehtia ”muista” optimoinneista. Muista välttää päällekkäisiä toimintoja liitännäisten välillä.

4. Aktivoi Cloudflaren CDN SiteGround-sovelluksessa

Cloudflaren CDN oli nyt yli 200 datakeskusta (whoa). Ja se on silti ilmainen!

Miksi kukaan ei käyttäisi sitä, on yli minun, mutta voit aktivoi se SiteGroundin kojetaulussa.

Cloudflare SiteGround cPanel

Sinun tulisi silti määrittää laitteesi asetukset Cloudflare-kojelauta. Tässä on muutamia vinkkejä:

 • Nopeus: ota käyttöön Brotli ja Rocket Loader
 • Raaputa kilpi: ota hotlink-suojaus käyttöön
 • palomuuri: estää virheellisiä robotteja Wordfencen elävästä liikenneraportista
 • Sivusäännöt: Cloudflaressa on paljon sivusäännöt nopeuteen, turvallisuuteen, yhteensopivuuteen

5. Vältä SiteGroundin suorittimen rajoitusten lyömistä

Sivustokarttasi täytyy olla tarpeeksi palvelinresurssit mukauttaa verkkosivustosi resurssien kulutus. Jos näin ei ole, saat CPU-ilmoituksia SiteGroundilta, joka uhkaa sulkea verkkosivustosi, mutta se on myös hyvä syy, että WordPress-sivustosi on hidas SiteGround-sivustossa. Tämä johtuu siitä, että palvelimesi on todennäköisesti ylikuormitettu ja “stressitetty”.

Suunnata SiteGroundin Ominaisuudet-sivu ja vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” -osaan. Vie hiiri server rivi ja katso kuinka monta resurssia mukana tulee suunnitelmasi:

SiteGround-palvelinresurssien vertailu

Vertaa seuraavaksi tätä prosessorin kulutukseen (tämä on kuvakaappaus heidän pilvipalvelustaan):

Vähennä-CPU-Usage-WordPress

Jos ylität prosessorin rajat, saat tämän sähköpostin:

SiteGround-prosessorin rajat

Oletko lähellä CPU-rajojen ylittämistä?

Jos näin on, tarvitset isännöintisuunnitelman, joka sisältää enemmän palvelinresursseja (Suorittimen rajoitukset on merkitty SiteGroundin suurimmaksi pudotukseksi). Voit päivittää SiteGround-palvelun avulla, mutta jos olet jo heidän GoGeek-suunnitelmassa tai pilvipalvelussa, haluaisin ehdottomasti ei päivittää mihin tahansa muuhun. Kuten olen sanonut, SiteGround on hieno tiettyyn pisteeseen asti, mutta kun kasvatat GoGeekin tai kulutat 35 dollaria / kuukausi uusimishintojen vuoksi, tee itsesi ja suosi ja siirry Cloudways.

6. Poista valikoivasti laajennukset tietyiltä sivuilta

Puhutaanko Asset CleanUp- ja Perfmatters-laitteista.

Molemmat antoivat sinulle poista laajennukset valikoivasti käytöstä, skriptit ja tyylit latautuessa tietyille sivuille. Tämä johtaa vähemmän HTTP-pyyntöihin ja nopeampiin latausaikoihin, koska jotkut laajennukset ovat surkean hitaita.

esimerkkejä:

 • Poista WooCommerce-ominaisuudet käytöstä muilla kuin verkkokaupan sivuilla
 • Poista sisällön liukusäätimen laajennus käytöstä ilman liukusäätimiä
 • Poista sisällön Rich Snippets -laajennus käytöstä ilman Rich Snippet -katkelmia
 • Poista yhteydenottolomakkeen laajennus sisällöstä ilman yhteyslomaketta
 • Poista AdSense- tai kumppanilinkit käytöstä, kun niitä ei näytetä
 • Poista sosiaalisen jakamisen laajennus käytöstä kaikilla sivuilla (koska se on yleensä blogin viestejä)
 • Poista WooCommerce-skriptit, tyylit ja ostososat muista kuin verkkokaupoista

Vaihe 1: Asenna Asset CleanUp- tai Perfmatters-laajennus.

Omaisuuden CleanUp-laajennus

Vaihe 2: Muokkaa sivua tai viestiä ja poista selektiivisesti käyttämättömien elementtien lataaminen sivulle:

Poista WordPress-ulkoiset skriptit käytöstä

7. Optimoi kuvat

Suuret, optimoimattomat kuvat voivat myös aiheuttaa hitaan verkkosivuston sivustossa SiteGround.

Jos näet paljoissa mitoitettuja kuvavirheitä GTmetrixissä, se tarkoittaa, että olet lähettämässä kuvia, jotka ovat liian suuria ja jotka on leikattava ja / tai mitoitettava oikeisiin mittoihin (jotka GTmetrix tarjoaa sinulle). Saatat nähdä myös määritetyt kuvan mittavirheet, mikä tarkoittaa, että sinun on lisättävä leveys + korkeus kuvan HTML-muotoon. Viimeiseksi, jos näet kuvien optimointivirheen, sinun on pakattava ne häviöttömästi, ja ainoa löysin laajennus, joka saa 100% joka kerta, on ShortPixel.

Kuvan optimointi GTmetrixissä

8. Optimoi Google Fonts

Jos käytät Google Fontsia, tarkista GTmetrix-raporttisi optimointiongelmista:

Google Fonts GTmetrix

On olemassa useita laajennuksia, jotka auttavat optimoimaan fontteja: OMGF, WP-raketti, itse isännöidyt Google-fontit, optimoi automaattisesti, jopa omaisuuden puhdistus. Mutta paras tapa on isännöidä fontteja paikallisesti.

Lataa tämä fontti suoraan Google Fonts -sivustolta, mutta välttämättä kirjasimien määrää ja painotusta (koska lisää fontteja voi tarkoittaa myös enemmän pyyntöjä).

Seuraavaksi muunna tiedostot Web-fonttitiedostoiksi esimerkiksi työkalun avulla Transfonter. Kun ne on muunnettu, lähetä ne wp-content / uploads -kansioon ja lisää kirjasimet CSS-tiedostoosi. Testaa fonttia, aseta oletusfontti varmuuskopioilla ja olet kultainen. Katso lisätietoja paikallisista fonttioppaista (yllä).

9. Optimoi kolmansien osapuolien pyynnöt

Kolmansien osapuolien pyynnöt ovat mitä tahansa, mikä vetää pyyntöjä ulkopuolisilta verkkosivustoilta.

Tämä voi olla Google Fonts, Analytics, AdSense, Tag Manager, Maps, sulautetut YouTube-videot, Gravatars, sosiaalisten osuuksien lukumäärä, Facebook Pixel tai jopa laajennukset, jotka luovat ulkoisia pyyntöjä.

Joitakin kolmansien osapuolien pyyntöjä on helppo optimoida:

WP Rocketin lisäosa-asetukset antavat sinulle isännöi Google Analyticsia paikallisesti ja ota selaimen välimuisti käyttöön Facebook Pixelissä. Heidän media-asetustensa avulla voit laiskaa lataamaan YouTube-videoita ja korvaamaan iframe-kehyksen esikatselukuvalla. Disqusilla on siihen ehdollisen lataamislaajennus, ja Google Maps +: n sulautetut sosiaaliset viestit voidaan ottaa kuvakaappauksiksi ja käyttää kuvaa upotuksen sijasta.

Jotkut kolmannen osapuolen pyynnöt eivät ole niin helppoja:

Google AdSense, Google Tag Manager ja Gravatars ovat hiukan vaikeampia optimoida. Voit ladata AdSenseä asynkroisasti ja yrittää laiskaa sen lataamisesta, mutta siitä on kyse. Google Tag Manageria tulisi käyttää vain suuriin, optimoimattomiin verkkosivustoihin. En ole löytänyt hyvää ratkaisua Gravatarsille (olen kokeillut melkein jokaista Gravatar-välimuistin laajennusta) ja poistanut ne käytöstä.

Ulkoiset skriptit

10. Vältä resursseja nälkäisiä laajennuksia

Jos käytät surkeasti hitaita laajennuksia, SiteGroundin jaettu hosting ei ehkä riitä.

Nämä liitännäiset ovat yleensä portfolioita, liukusäätimiä, livekeskustelua, varmuuskopioita, tilastoja, niihin liittyviä viestejä, sosiaalista jakamista, kalenteria tai jopa WooCommercea ja WPML: tä. Tietenkin se riippuu käyttämistäsi plugineista ja kuinka hyvin niitä on kehitetty nopeutta ajatellen. Tässä ovat yleiset syylliset:

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

11. Viimeistele viimeiset 10% hajusteilla

Siellä on paljon “sekalaiset optimoinnit ” jotka eivät todellakaan kuulu nopeuden optimoinnin pääkategorioihin. Puhun automaattisen tallennuksen, pingbackin, trackbackin käytöstä poistamisesta, jälkitarkistusten rajoittamisesta, DNS-ennakosta ja ennakkoyhteyden luomisesta sekä paisunnan poistamisesta sivustolta..

Hajusteiden lisäosa (kirjoittanut Kinsta) huolehtii tästä viimeisestä 10% nopeuden optimoinnista:

hajusteiden ominaisuudet

12. Löydä pullonkaulat GTmetrixistä

GTmetrixiä voidaan käyttää enemmän kuin pisteiden ja latausaikojen mittaamiseen. Sitä voidaan käyttää myös tarkentamaan, miksi verkkosivustosi on hidas SiteGround-sivustossa, hitaat laajennukset, ttfb, jne. Tässä on esimerkkejä:

Aika ensimmäiseen tavuun

Aika ensimmäiseen tavuun

Hitaat laajennukset

Hidas WordPress-laajennus

13. Mittaa palvelimen vastausajat

On aika selvittää lopullisesti, onko SiteGround-palvelimen ylläpitäminen ongelmasi.

Suorita sivustosi Google PageSpeed ​​Insightsin ja tarkista palvelimen vastausaika jonka pitäisi olla alle 200 ms, kuten Google suosittelee. Jos ei, tarvitset tehokkaamman palvelimen.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

14. Hanki pilvipalvelu (ei SiteGround)

Näin tapahtui, kun muutin SiteGround-sivustoon Cloudways DigitalOcean:

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

Jopa viestit, joissa on tonnia pyyntöjä, latautuvat <2s. Suorita tämä sivu GTmetrixin kautta, jos haluat.

GTmetrix-raportti-for-pitkä-post

Maksoin SiteGround-sivustolla:

SiteGround-Cloud-Hosting-myynti-kuitti

Maksan nyt Cloudways-palvelulla:

Cloudways-Lasku

En usko, että minun on sanottava paljon enemmän. Vain siksi, että SiteGround on hyvä jaettuun isännöintiin, ei tarkoita heidän parempaa tai nopeampaa kuin muiden pilvipalveluntarjoajien. Pidä vaihtoehdot avoinna ja liity WordPress-hosting Facebook-ryhmä nähdä mitä oikeat ihmiset sanovat.

Cloudwaysin vastausajat

WP-moottori pilvitietä

DigitalOcean Pingdom -raportti

Cloudways-palvelimen vastausajat

Cloudwaysin latausajan parantaminen

Pilvisyys vs. WP-moottori

nimetön

Cloudways Pingdom -latausajat

Cloudways Pingdom -raportti

Nimihuono Cloudways-muuttoon

Cloudways WooCommerce -siirto

Cloudways AWS -siirto

Mitä muut ihmiset sanovat:

Cloudways Facebook-arvostelu

Cloudways vs. SiteGround

Alarivi: jaettu isäntä on hienoa, jos et käytä WooCommcercea, AdSenseä, korkean prosessorin lisäosia tai sinulla ei ole kunnollista liikennettä. Mutta kun sinulla on jokin näistä, tutkia pilvipalvelua. Kyllä, olen tytäryhtiö Cloudways, mutta on paljon muita ihmisiä, jotka muuttivat ja julkaisivat tuloksensa. Koodi OMM25 antaa sinulle 25% alennuksen Cloudways-palvelun kahden ensimmäisen kuukauden ajalta.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Kuinka voin nopeuttaa SiteGround-verkkosivustoani?

Päivitä viimeisimpään PHP-versioon, asenna ja määritä SG Optimizer -laajennus ja aktivoi Cloudflaren ilmainen CDN sivustosi SiteGround-tililläsi. Seuraavaksi tarkastele GTmetrix-raporttiasi nähdäksesi, mikä hidastaa sitä, ja tee optimointeja tästä opetusohjelmasta.

&# X2705; Pitäisikö minun käyttää SG Optimizeria tai WP Rockettia?

Jos sinulla on budjetti, testaa sekä SG Optimizer että WP Rocket (erikseen) nähdäksesi kumpi tuottaa parhaat latausajat + pisteet GTmetrixissä. WP Rocketilla on enemmän ominaisuuksia kuin SG Optimizerilla, mutta SG Optimizer käyttää palvelinpuolen välimuistia, joka oletetaan olevan nopeampaa kuin WP Rocketin tiedostopohjainen välimuisti. Vältä päällekkäisiä toimintoja kahden laajennuksen välillä!

&# X2705; Kuinka voin korjata SiteGround-prosessorin rajat?

Jos saat CPU-rajaviestejä SiteGround-palvelusta, sinun on vähennettävä sivustosi kuluttamia resursseja. Yleisimpiä tapoja on poistaa WordPress Heartbeat API -sovellus käytöstä (esim. HeartBeat Control -laajennuksella), poistaa sivustosi resursseja nälkäiset laajennukset, perustaa CDN resurssien purkamiseen ja määrittää välimuistin laajennus oikein.

&# X2705; Korjaako päivityssuunnitelmat hidasta SiteGround-sivustoni?

Teoriassa kyllä. Korkeammat SiteGround-suunnitelmat sisältävät enemmän palvelinresursseja, jotka tekevät sivustostasi nopeamman. Mutta on parasta varmistaa ennen päivittämistä, että sivustosi on optimoitu mahdollisimman hyvin. Voit tutkia pilvipalveluita, jotka ovat huomattavasti nopeampia kuin jaetut.

&# X2705; Mitä muita nopeuden optimointeja voin tehdä SiteGroundin ulkopuolella?

Puhdista tietokanta käyttämällä laajennusta, kuten WP Rocket tai WP-Optimize, tarjoa skaalattuja kuvia (älä käytä valtavia kuvia), käytä Asset CleanUp- tai Perfmatters-sovelluksia valikoivasti käytöstä skriptien ja laajennusten lataamista tietyille sivuille ja välttämään (tai optimoimaan) ulkoista skriptit, kuten Google Fonts, Analytics, Maps, AdSense, sulautetut videot ja sosiaalisen jakamisen laajennukset.

Onko verkkosivustosi edelleen hidas SiteGround-sivustolla?

Ottaen huomioon, että katkaisin melkein kaikki tärkeimmät tekijät WordPress-optimointiopas, sinulla pitäisi olla paljon nopeampi sivusto. Ja jos et, niin todennäköisesti ylität SiteGroundin StartUp- tai GrowBig-suunnitelman tai välimuistin laajennusta ei ole määritetty oikein. Mutta jos sinulla on vielä kysymyksiä, jätä minulle kommentti GTmetrix-raportin URL-osoitteesi kanssa ja katson mielelläni.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map