Kuinka parantaa palvelimen vastausaikaa Bluehostin WordPress-isännöinnissä: yleinen kohta Google PageSpeed ​​Insights -raportissa

Bluehost on pahamaineinen palvelimen hitaasta vasteajasta.


Voit mitata tämän Google PageSpeed ​​Insights tai Bitcatcha, ja Google suosittelee palvelimen vasteaika olla alle 200 ms. Jokainen yli 1-2 sekuntia ja sinulla on ongelma.

Voit korjata palvelimen hitaat vastausajat Bluehostilla: määrittämällä välimuistin laajennus, välttämällä korkeita CPU-laajennuksia, käyttämällä CDN: tä, puhdistamalla tietokanta, optimoimalla kuvia, poistamalla käyttämättömät laajennukset, käyttämällä Blackhole For Bad Bots -laajennusta roskapostin lopettamiseen, Heartbeat Control plugin ja varmista, että isännöintisuunnitelmassasi on tarpeeksi palvelinresurssit käsitellä liikennettäsi / laajennuksiasi.

Onko Bluehost ongelma? Todennäköisesti … ne ovat omistuksessa EIG kuka tunnetaan kustannusten leikkaamisesta pakkaamalla liian monta ihmistä samaan palvelimeen. Päivän lopussa heidät tunnetaan halpoista (ei nopeista). Niiden luokitus on heikko myös vuonna 2003 Facebook-kyselyt. Kokeile liittyä WordPress-hosting Facebook-ryhmä ja katso mitä todellisia, puolueettomia ihmisiä suosittelee isännöintiin. On paljon parempia vaihtoehtoja kuin Bluehost. käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat, 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdom -latausajat. Raportit puhuvat puolestaan.

1. Tarkista palvelimen vastausajat

Tarkista palvelimesi vastausajat käyttämällä Bitcatcha. Se on minun … hehe.

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

Tai käytä Google PageSpeed ​​Insights:

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Niin kauan kuin olet Bluehostin kanssa, et ole yksin:

Bluehostin hidas palvelimen vasteaika

Hidas Bluehost-palvelimen vasteaika

Bluehost-palvelimen vasteaika

Bluehost Crap Server -vastausaika

Bluehost-palvelimen vastausajat

Bluehost-Haut-WordPress-Hosting

2. Päivitä PHP 7: ksi+

Päivitys korkeampaan PHP-versioon (cPanelissasi) on yksi helpoimmista tavoista tehdä verkkosivustosi nopeammaksi ja samalla vähentää palvelimen vasteaikoja. Bluehost nyt tukee PHP 7.2: ta.

WordPress PHP -vertailut

Bluehost-PHP-Config

Bluehost-päivitys PHP-versio

3. Vältä korkeaa suorittimen laajennuksia

Liian monet laajennukset (tai vain yksi ainoa korkea suorittimen laajennus) voivat tehdä tai rikkoa palvelimen vasteajan (ja latausajan). P3 oli tapana löytää hitaasti lisäosia, mutta nyt Kyselymonitori on paras. Asenna plugin ja siirry kohtaan “Queries By Component” nähdäksesi hitaimmin ladattavat laajennukset.

Kyselymonitorin hitaat laajennukset

Voit käyttää myös GTmetrix Waterfall -välilehteä:

Hidas WordPress-laajennus

* Yleisiä syyllisiä ovat niihin liittyvät viestit, tilastot, sivukartta, chat, kalenteri, sivujen rakentajat ja laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevat skannaukset / prosessit tai osoittavat korkeaa prosessoria GTmetrixissä.

 1. Lisää tämä
 2. AdSense-napsautuspetosten seuranta
 3. Monitoimitapahtumakalenteri
 4. Varakaveri
 5. Beaver Builder
 6. Parempi WordPress Google XML -sivustokartat
 7. Broken Link -tarkistaja (käytä Dr. Link Check)
 8. Pysyvä yhteyshenkilö WordPressiin
 9. Yhteydenottolomake 7
 10. Asiayhteyteen liittyvät viestit
 11. Digi Auto Linkit
 12. Disqus kommenttijärjestelmä
 13. Divi Builder
 14. Välttämätön ruudukko
 15. Näytä koko luettelo 65 hitaasta laajennuksesta

4. Vältä ulkoisia resursseja

Ulkoiset resurssit voivat tulla Google Mapsista, Analyticsista, Gravatarsista, sosiaalisen jakamisen laajennuksista, kommenttilaajennuksista ja muista lähteistä. Nämä vetävät pyynnöt ulkoisista resursseista ja pidentävät palvelimen vastausaikaa ja tuhoavat GTmetrix + Pingdom -raportit. On selvää, että on parasta välttää ulkoisia resursseja yhdessä, mutta jätin jäljempänä myös joitain yleisiä ratkaisuja.

Cache-Gravatar-kuvat

Esihaku DNS-pyynnöt – Jos sinulla on ehdottomasti käytettävä ulkoisia resursseja, niiden ennakkohaku auttaa selainta ennakoimaan niitä, jotta ne voivat latautua nopeammin. Luke loi uskomattoman luettelo yleisistä verkkotunnuksista, jotka esiladataan. Kopioi kaikki nämä (tai vain tarvitsemasi) ja lisää ne sivustoosi (useimmilla välimuistin laajennuksilla on tämä vaihtoehto). Sisällytä myös CDN-URL-osoitteesi, jos käytät StackPath-, KeyCDN-, BunnyCDN- tai muuta CDN-levyä (paitsi Cloudflare, joka ei käytä CDN-URL-osoitteita).

Prefetch-DNS-pyynnöt-WP-Rocket

Prefetch-DNS-pyynnöt

5. Määritä välimuistin laajennus

Jos käyt ilmaisella reitillä, suosittelen kumpaakin Nopea suorituskyky tai WP-nopein välimuisti, ja minulla on opetusohjelmia sekä Swiftille että WPFC: lle. Mutta jos voit pudottaa 49 dollaria, WP-raketti on paljon parempi, on se mitä käytän, ja sai parhaan välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä. Mutta miksi?

WP Rocket sisältää monia ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole. Tämä tarkoittaa, että jos käyttäisit useimpia muita välimuistin laajennuksia, joudut asentamaan noin 6 ylimääräistä laajennusta. Jos olet kuin minä, haluat käyttää vain yhtä laajennusta. Siksi WP Rocket tuottaa parempia pisteitä + latausaikoja GTmetrix / Pingdomissa (siinä on enemmän ominaisuuksia, mutta samalla vähennetään sivustosi laajennusten määrää).

 • Tietokannan puhdistus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää WP-optimointi)
 • Sydämen sykeohjaus (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä Sykeohjaus)
 • Laiska lataa kuvia / videoita (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä WP YouTube Lyte)
 • Isännöi Google Analyticsia paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS Analyticsille)
 • Isännöi Google-fontteja paikallisesti (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käytä CAOS kirjasimille, tai SHGF)
 • Integrointi Cloudflare + muiden CDN-levyjen kanssa (sisäänrakennettu WP Rocketiin tai käyttää CDN-käyttöönottaja)

WP-Rocket-ominaisuudet

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

Useimmat ihmiset eivät määritä välimuistin laajennusta oikein tai hyödyntävät sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Suosittelen tutustumaan oppaani läpi varmistaaksesi, että asennuksesi on ihanteellinen.

 • WP Rocket -opetusohjelma
 • Swift Performance -opetusohjelma
 • WP: n nopeimman välimuistin opetusohjelma
 • W3-kokovälimuistin opetusohjelma
 • WP Super-välimuistin opetusohjelma

6. Puhdista tietokanta

Tietokanta voi kerätä roskapostitiedostoja, kuten poistettuja kommentteja, roskapostikommentteja, postituskorjauksia, vanhentuneita transientteja ja muita asioita, jotka aiheuttavat tietokannan paisumisen.

Tietokannan puhdistaminen on parasta noin kerran 1-2 viikossa. Voit käyttää WP-Optimoi laajennus puhdistaa se ja ajoittaa käynnissä olevat tietokantojen puhdistukset. Varmista vain, että olet varmuuskopio tietokannastasi ennen tämän tekemistä, varsinkin jos puhdistat sen ensimmäisen kerran.

WP-Optimoi puhdas tietokanta

Jos käytät WP Rockettia, et tarvitse WP-Optimointia, koska se on sisäänrakennettu:

WP-Rocket-tietokanta-asetukset

7. Sykeohjaus

WordPress-sykesovellusliittymä näyttää reaaliaikaiset laajennusilmoitukset ja että muut käyttäjät muokkaavat viestiä. Vaikka tämä kuulostaa hyvältä, se vie myös palvelinresursseja luomalla pyynnön 15-30 sekunnin välein. Käytä Heartbeat Control -laajennus ja rajoittaa sitä tai poistaa sen kokonaan käytöstä.

Heartbeat-Control-laajennus

Sykeohjaus

Jos käytät WP Rockettia, et tarvitse tätä laajennusta, koska se on sisäänrakennettu:

WP-raketti-Heartbeat-Control

8. CDN

CDN (sisällönjakeluverkko) purkaa resursseja useisiin tietokeskuksiin ympäri maailmaa. Tämä aiheuttaa vähemmän stressiä palvelimellesi, mutta vähentää myös palvelimen ja vierailijan välistä maantieteellistä etäisyyttä, ja se on suositus WordPressin optimointioppaassa. Suosittelen käyttöä CloudFlare joka on ilmainen CDN Yli 200 datakeskusta eikä ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi käyttää sitä. Pilvipallo on saatavana vain Bluehostin osakeohjelmassa, kun taas asiakkaiden, joilla on VPS tai oma palvelin, on otettava yhteyttä Bluehostiin ja pyydettävä sitä.

Siirry verkkotunnuksiin Bluehost cPanel -sovelluksessa > CloudFlare > Aktivoida.

Bluehost Cloudflare

Bluehost Cloudflare -aktivointi

Jos haluat siirtyä ylimääräiseen vaiheeseen, voit määrittää muutamia asetuksia Cloudflare-kojelauta.

CloudFlare-Speed-välilehti

Ja jos todella haluat saavuttaa ylimääräisen mailin, voit käyttää useita CDN-levyjä. Jokaisella CDN: llä on omat tietokeskukset, ja enemmän datakeskuksia = sisällön nopeampi toimittaminen ja purkaa vielä enemmän resursseja. Käytän henkilökohtaisesti sekä Cloudflare (ilmainen) että StackPath (10 dollaria / kk ilmaisella 30 päivän kokeilukerralla).

StackPath-Data-keskusten

Vaihe 1: Tilaa StackPath.

Vaihe 2: Napsauta kojetaulussa CDN-välilehteä ja sitten luo StackPath CDN -sivusto. Kävelet sarjan sivuja, joilla StackPath pyytää verkkotunnustasi, löydät palvelimesi IP-osoitteen ja luo sitten CDN-URL-osoitteen, joka kopioidaan / liitetään välimuistin laajennukseen. Helppo nakki.

StackPath-CDN-välilehti

StackPath-CDN-Domain

StackPath-palvelimen IP-osoite

CDN-URL StackPath

Vaihe 3: Liitä StackPath CDN -osoite välimuistin laajennukseen (alla on WP-raketti). Jos välimuistin laajennuksella ei ole kenttää CDN-URL-osoitteelle, käytä sen sijaan CDN Enabler -laajennusta.

WP-Rocket-CDN-asetukset

Vaihe 4: Siirry StackPathissa CDN → Välimuistin asetukset ja napsauta sitten Puhdista kaikki

StackPath-Purge-välimuisti

Vaihe 5: Suorita sivustosi GTmetrix ja “sisällönjakeluverkon” tulisi olla vihreä YSlow-merkinnällä.

CDN GTmetrix YSlow

9. Estä huonot robotit

Et koskaan tiedä, törmäävätkö roskapostit robotit sivustollesi ja kuluttavatko resursseja, ellet tarkista. Löysin 2 roskapostia (compute.amazonaws.com ja linode.com) jatkuvasti lyömässä sivustooni noin joka kolmas sekunti – Vietin palvelimen resursseja kirjaimellisesti millekään. Googlebot ei selvästikään ole kunnossa, mutta haluat estää roskapostia vastaan resurssien kulutuksesta.

Vaihe 1: Asentaa Wordfence.

Vaihe 2: Näytä suora liikenneraportti (Wordfencen Työkalut-asetuksissa). Etsi tarkka minuutti nähdäksesi, mitkä robotit lyövät sivustoasi. Jos ne näyttävät roskapostilta, Google isäntänimensä ja katso, ilmoittavatko muut ihmiset heistä roskapostiksi. Tee luettelo kaikista roskapostitiedoista.

Live-liikenne-raportti-Wordfence

Vaihe 3: Siirry Wordfencen Estämisasetuksiin ja lisää roskapostit tänne. Käyttää tähdellä estääksesi kyseisen botin kaikki muunnelmat, muuten tämä ei ehkä ole tehokasta.

Wordfence-esto-sääntö

Vaihe 4: Siirry estolokiisi ja katsele, kuinka roskapostit tulevat estettyihin.

Wordfence-Firewall-esto

Jos et halua käyttää Wordfence -sovellusta, Mustaaukko Bad Bots -laajennukselle tekee tämän automaattisesti:

Mustaaukko huonoille robotille

10. Optimoi kuvat

GTmetrix-sovelluksessa on 3 ensisijaista tapaa optimoida kuvia. Se näyttää vain testaamattoman sivun optimoimattomia kuvia, joten muista ajaa tärkeimmät sivusi sen läpi.

image-optimointi

Tarjoa skaalattuja kuvia – pienentää suurten kuvien kokoa. GTmetrix näyttää kaikki kuvat, jotka ovat liian suuria, ja oikeat mitat, joihin ne tulisi muuttaa. Etsi sivustosi kuva, muuta sen koko oikeiksi, lähetä se ja korvaa vanha kuva uudella.

Määritä kuvan mitat – tarkoittaa, että sinun on lisättävä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostoon. WordPress-päätoimittaja tekee tämän automaattisesti, joten nämä virheet johtuvat yleensä sivujen rakennustyökaluissa, widgetissä ja muilla verkkosivustosi alueilla sijaitsevista kuvista. Etsi vain kuva, katso kuvan HTML-koodi ja lisää sitten leveys / korkeus, jonka GTmetrix tarjoaa sinulle.

Optimoi kuvat Kompressoi kuvia häviöttömästi käyttämällä pluginia, kuten ShortPixel. Saat 100 ilmaista krediittiä kuukaudessa (tämä on suosikki kuvanpakkauksen laajennus ja olen kokeillut monia, mukaan lukien Imagify, Smush, EWW ja muut). Asenna se, tartu API-avaimeesi ShortPixel-verkkosivusto, määritä sitten asetukset. Aseta kuvan pakkaustaso häviöttömäksi. Siirry Media-välilehdelle ja optimoi pari kuvaa varmistaaksesi, että olet tyytyväinen laatuun. Jos olet, pakkaa kaikki sivustosi kuvat joukkoon. Suosittelen ottamaan varmuuskopio etukäteen, joka tapauksessa.

11. Käytä kevyitä laajennuksia

Jos käytät korkeita CPU-laajennuksia, jotka aiheuttavat hitaita palvelimen vastausaikoja, sinun on joko poistettava ne tai löydettävä vaihtoehtoisia laajennuksia, jotka eivät kuluta niin monta resurssia. Tässä on joitain ehdottamiasi kevyitä laajennuksia, vaikka monissa tapauksissa sinun on tehtävä oma tutkimus / testaus. Katso Query Monitor -raportti EACH-laajennuksen asentamisen jälkeen nähdäksesi, kuinka se vaikuttaa latausaikoihin.

Sosiaalinen jakaminen – WP-raketti testata osoittivat Sosiaalisen median sulka, HallitsijaYksinkertainen jakopainikkeiden lisäys, ja MashShare oli vähiten pyyntöjä ja nopeimmat latausajat.

VarmuuskopioidaUpdraftPlus.

SlidersYksinpuhelu, LayerSlider, tai Meteoriluistimet.

KommentitDisqus-ehdollinen kuormitus.

salkkuEnvira-galleria, FooGallery, tai Ruudukko.

Analytics – Google Analyticsin ja Search Consolen tulisi olla runsaasti. Varmista vain, että isännöit Google Analyticsia paikallisesti (käyttämällä WP Rocket-, CAOS- tai WP Disable -toimintoa).

SivunrakentajatMotoPressin WordPress-sivunrakentaja, mutta mikään sivunrakentaja ei toimi nopeammin kuin alkuperäinen WordPress Editor. Yhdistä tämä Kopiokoneen laajennus eikä sinun tarvitse tarvita sivunrakentajaa (mukaan lukien WordPress-teemoihin sisäänrakennetut sivurakentajat). Ellei tiimisi ehdottomasti kieltäydy oppia vähän HTML: tä (helpoin koodauskieli), vältä sivujen rakentajia.

StudioPress-laajennukset – kevyet laajennukset Genesis-kehykseen.

12. Isännöi Google-fontteja paikallisesti

Jos näet Google Font -virheitä GTmetrix-raportissasi, se tarkoittaa, että sinun täytyy isännöidä fontteja paikallisesti.

Google-kirjasimet-GTmetrix

Käytä voi käyttää CAOS for Webfonts -laajennus:

CAOS-kirjasimet

Tai Oman palvelimen Google Fonts -laajennus on hyvä vaihtoehto, joka lataa automaattisesti kaikki käyttämäsi Google-fontit ja lisää ne CSS-tietokantaan määrittämällä asetukset.

Self-Hosted Google-kirjasimet-Plugin

13. Isännöi Google Analyticsia paikallisesti

Jos näet Google Analytics -virheitä GTmetrix-raportissasi, se tarkoittaa, että sinun on isännöidä Google Analytics -seurantakoodiasi paikallisesti. CAOS Analytics -laajennus tekee tämän automaattisesti.

Leverage-Brower välimuistiin Google Analytics

CAOS-Analytics

WP Rocketilla on myös tämä ominaisuus.

WP Rocket Local Analytics

14. Uusintaverkkosivusto

Siirry takaisin Google PageSpeed ​​Insights tai Bitcatcha ja testaa verkkosivustosi palvelimen vastausaika uudelleen. Niiden pitäisi olla paljon nopeampia, kun otetaan huomioon, että lyödä melkein kaikki siihen vaikuttavat asiat.

Vähennä-palvelin-Response ajan Facebookissa

15. Vaihda nopeampaan isännöintiin

Jos palvelimen vastausaika on edelleen hidas, se johtuu ehdottomasti Bluehostista.

Ennen kuin päivität heidän VPS-järjestelmäänsä tai omaan suunnitelmaansa, tee tutkimustasi ja selvitä mitä kokeneet ihmiset suosittelevat WordPress-hosting Facebook-ryhmä. Työtoverillasi saattaa olla oma ehdotus, mutta nämä ihmiset tietävät mitä he puhuvat.

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

OMM-On-SiteGround

Bitcatcha-palvelimen nopeusraportti

2019-GTmetrix-raportti

2019-Pingdom-raportti

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi parantaa palvelimen vastausajat useita sekunteja. Tässä on muutama henkilö, joka muutti SiteGroundiin ja julkaisi tulokset.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kyselyNäytä kysely2017-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin majoitussuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausHeinäkuu 2019 hosting-suositusNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Host-Poll-Aug-2018Näytä kysely tai kuvakaappausJaettu-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausGo-To-hosting-yritysNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappausYlläpito-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWooCommerce-Hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-Web-Hosting-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-WordPress-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-2019-PollNäytä kysely tai kuvakaappausWP ystävällinen hosting-kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus2016-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausElementorin suosikkiisäntäNäytä kysely tai kuvakaappausVuoden 2018 isäntäsuosituksetNäytä kysely tai kuvakaappausNäytä kysely tai kuvakaappausHaut-WordPress-hosting-Poll-2017Näytä kysely tai kuvakaappaus2019-palvelimet-Poll-1Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-For-SpeedNäytä kysely tai kuvakaappausWordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1Näytä kysely tai kuvakaappausSiteGround-suositusNäytä kysely tai kuvakaappaus2014-Haut-WordPress-hosting-FB-PollNäytä kysely tai kuvakaappausParas-Web-Hosting-Provider-PollNäytä kysely tai kuvakaappausHosting-Poll-Feb-2019Näytä kysely tai kuvakaappausHosting-suositukset-PollNäytä kysely tai kuvakaappaus

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kyselyNäytä kysely tai kuvakaappaus

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround WordPress-hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up mukana tulee vapaa siirtolaisuus, lavastus, edistynyt välimuisti ja kyky isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek mukana tulee ensisijainen tuki. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska…

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan sinulle hyvän osuuden ilmaiseksi. Lahjoitan joka vuosi 3000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Joko niin, välttäisin Bluehostia – liittyä joihinkin Facebook-ryhmiin ja nähdä keskustelut, gallupit, tweetit, ja ihmiset WHO Siirretyt Bluehostista SiteGroundiin. En suosittele EIG / Bluehostin suositusta kauhea isännöinti. Tee sinun tutkimus, nähdä ketä Yoast käyttää, ja tulokset ihmisistä, jotka Siirretyt.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Kuinka voin parantaa palvelimen vasteaikoja?

Vaikka voit keventää palvelimen kuormitusta CDN-levyillä, päivittää PHP-versioita ja välttää hitaita laajennuksia, isäntäsi ohjaa lopulta palvelinta. Ellet verkkosivustosi ole optimoitu minkäänlaiseen nopeuteen, sinun ei todellakaan pitäisi saada palvelimen vastausaikavirheitä.

&# X2705; Kuinka voin keventää palvelimeni kuormitusta?

Hyvän välimuistin laajennuksen, kuten WP Rocket, käyttäminen oikein määrittämisessä (mukaan lukien CDN: n lisääminen), PHP-versioiden päivittäminen ja resurssien nälkäisten laajennusten ja kolmansien osapuolien komentosarjojen (esim. AdSense) välttäminen voivat auttaa vähentämään palvelimen kuormitusta..

&# X2705; Välimuistin laajennukset parantavat palvelimen nopeutta?

Kyllä, niiden pitäisi olla erityisen tärkeitä, jos käytät niitä myös CDN: n asettamiseen. Välimuistin laajennusten pitäisi parantaa latausaikoja, GTmetrix-pisteitä ja palvelimen vasteaikoja.

&# X2705; Pitäisikö minun todella päivittää isännöintiä?

Ensin optimoi sivustosi. Sitten, jos palvelimen vastausajat ovat edelleen hitaita, päivitä suunnitelmia tai harkitse siirtymistä nopeampaan isäntään, kuten SiteGround tai Cloudways.

&# X2705; Onko se Bluehostin vika?

Monet ihmiset ovat ilmoittaneet, että Bluehostin palvelimet ovat hitaita. Jotkut ihmiset parantavat latausaikojaan yli 7 sekunnilla siirtyessään toiseen isäntään. SiteGround (jaettu isäntä) ja Cloudways (pilvimajoitus) ovat 2 suosittua vaihtoehtoa, ja molemmat arvioitiin Facebookissa hyvin.

Toivon, että tästä oli apua. Jos sinulla on kysyttävää, pudota minulle kommentti.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map